logo Zakład Poligraficzny POL-MAK

Zakład Poligraficzny POL-MAK

Batorowo

Opinie o Zakład Poligraficzny POL-MAK

spoko 2015-11-25 15:42
Witam. Jakie są zarobki na stanowisku operatora. pozdrawiam
41
spoko 2015-11-30 21:46
jak adekwatne finansowo
5
Xx7Bak7xX 2016-03-01 00:03
to pol-mak ile premia i wypłaty, ile pienidze swięto?
22
mały_nik 2016-04-04 11:53
a czy ten zakład jest w jakiś sposób uciążliwy dla otoczenia?
zapachy, spaliny, itp.?
z góry dziękuję za odpowiedź
6
doswiadczony 2016-09-22 07:53
Nie polecam oddzialu na slonecznej sytuacja tam panujaca jest bardzo stresujaca i za te pieniadze lepiej cos bardziej atrkacyjnego znalezc
22
aLina 2016-09-22 10:29
Ale to co @doświadczony ustalają jakieś plany do wyrobienia, których nie jest się w stanie zrealizować czy o co chodzi, co cię tak stresuje?
3
Złota rączka 2016-11-04 20:06
Odradzam oddział na słonecznej kierownictwo oderwane od rzeczywistości , stresująca atmosfera , szkoda zdrowia lepiej poszukać czegoś lepszego
26
Ja 2016-12-08 18:49
Ale cyrk haha
3
Maciek z klanu 2016-12-08 19:05
Pozdrawiam wszystkich operatorów ze Slonecznej. ;)
6
Hans klub 2016-12-08 19:25
Drukarz co za bunczuczny nick. Trudne slowo co? Bunczuczny co to moze znaczyc. Pan drukar to jest osoba granatem oderwana od pluga nie warto jej sluchac tudzierz czytac.
5
Pogodny 2016-12-08 19:42
Ooo. mamy forum dyskusyjne.
2
Pracownik 2016-12-08 19:51
Ooooo.... mamy pierwsze forum dyskusyjne pol-maku.
5
Były pracownik 2016-12-13 17:09
Zgadzam się co do kierowników i całej reszty , osobiście już bym tu nie wrócił pozdrawiam tam pracujacych:)
11
Obecny Pracownik 2016-12-14 00:00
Nie zgodzę się z tobą są tacy pracownicy co wracają .......i wcale nie jest tak źle jak piszesz .
4
Pipeta 2016-12-30 00:16
Szefowa ma niezly woz strazacki
1
Ona 2017-01-06 18:18
Tak ta premia to jest kpina w porównaniu do poprzednich lat potwierdza się reguła wyzysk wyzysk czyli Polmak niezmienny
6
Ona 2017-01-06 18:20
Zresztą drugi kierownik M.K taki sam jak ten pierwszy są siebie warci:)
9
Adio 2017-01-09 20:04
A jakieś bardziej treściwe odpowiedzi? Zapach, chemikalia to ważne rzeczy w poszukiwaniu pracy, kolejna rzecz zarobki. Godziny pracy. Interesują mnie bardziej stanowiska typu kontrola jakości, technolog i pokrewne.
Ja 2017-01-10 03:28
To jest poligrafia nie zaklady chemiczne czy azbest
Iławiak 2017-02-04 04:13
W Iławie woj. Warmińsko Mazurskie Pol mak też buduje nowy zakład. Czy warto starać się tam o pracę? Na razie wiadomo, że zakład będzie pracował 24h na dobę więc na 3 zmiany i do tego 365 dni w roku czyli soboty niedziele i święta... Powie ktoś ile tam płacą za normę godzin? Nie pytam teraz o nadgodziny itd tylko ile jest na rękę czyli za około 168h ???
iławianka 2017-02-16 23:16
Tez jestem tego ciekawa, ciekawie czy ktoś dpisze
1
DEDAL 2017-02-17 09:13
Kochani nowi przyszli pracownicy z Iławy
Szefostwo pol-mak płaci zawsze na czas ,wynagrodzenia są bardzo dobre , wszystko zależy na jakim stanowisku pracujecie ,stawek wam nie podam bo są indywidualne ale polecam i starajcie się o prace na pewno nie będziecie żałować decyzji, ja pracuje w pol-maku ponad 14 lat i naprawdę jestem zadowolony a te wcześniejsze wpisy to robili ludzie którym nie chciało się pracować lub pracują ale stale są niezadowoleni z kierownictwa i zarobków .Prawdopodobnie wpisy robi 1 osoba pod różnymi nicami ..
1
mag 2017-02-17 17:27
minimalna krajowa, a zapierdzielasz jakbyś zarabiał z 4000,00
5
Kacha 2017-02-17 18:21
Sa takie jak te miejsca gdzie każdy może wypowiedzieć się o pracodawcy , i także negatywnie oceniam polmak , pewnje czytają to osoby z kierownictwa stąd te pozytywne komentarze zachwalajace polmak ( chodź w znacznej mierze negatywne , te oddają prawdziwą atmosferę ) pozdrawiam
14
Iławiak 2017-03-06 13:42
No właśnie, wszyscy wiedzą, że zakład w Iławie się buduje, a nikt (łącznie ze mną) nie wie gdzie można składać dokumenty, aby dostać tam pracę... Na chwilę obecną krąży tylko informacja, że Urząd Miasta grzecznościowo udostępni jakieś swoje pomieszczenie do przeprowadzenia rozmów kwalifikacyjnych... Ale kiedy, gdzie i jak aplikować - NIESTETY NIE WIADOMO...
2
Iławiak 2017-03-12 13:21
DOTYCZY NOWEGO ZAKŁADU W IŁAWIE. Wie ktoś może czy to będzie zatrudnienie przez agencję pracy? I w ogóle gdzie składać podania o pracę w tym nowym zakładzie w Iławie? I czy warto tam starać się o pracę czy raczej nie...?
1
IŁAWIANIN 2017-03-27 10:51
NABÓR BYŁ JAK ZWYKLE W IŁAWIE - PO CICHU, MAŁOMIASTECZKOWOŚĆ I CIEMNOGRÓD...
3
JA 2017-04-19 15:15
Jak był jak dopiero teraz jest. Po co piszesz takie głupoty jak nie wiesz. Ogłaszają się i w urzędzie pracy i w gazecie.
3
Iławianin 2017-05-08 09:41
Wiem lepiej od ciebie. Na te lepsze stanowiska już był. I to ty nie pisz głupot - bo to ty widać nie wiesz... ciołku...
2
Zainteresowany 2017-05-11 10:39
Witam wszystkich zainteresowanych pracą.
czytam komentarze i nic konkretnego nie można przeczytać.
W większości nas tu interesują zarobki.
Więc drodzy podajcie zarobki na stanowiskach
Operator
Pomocnik operatora
Wózkowy
Elektryk
Mechanik
z góry dziękuje
Pozdrawiam
Michałek 2017-06-19 10:18
Podobno doświadczony operator z doświadczeniem zarabia 9800 brutto
Iławianin 2017-06-19 12:10
Tak tak, raczej 1800 zł brutto...
2
Gość 2017-06-21 08:27
Właśnie ze tak możne nie aż 9.8 tys ale ponad 8 tys brutto. Iławianin chyba nie ma pojęcia czym się zajmuje operator maszyny pierniczej i ile się trzeba szkolić na dane stanowisko. Firma musi podkupić maszynistów z innych fabryk wiec musza tyle płacić bo kto się przeprowadzi za 1800 zl brutt? Nowym pracownikom bez doświadczenia mogą mało płacić ale ktoś musi ich wyszkolić dlatego taka stawka dla doświadczonych maszynistów.
Bogdan 2017-06-30 10:19
Zmień robotę, jeśli Ci źle. Gówno umiesz i byś chciał/a 3500 zarabiać?
1
Aga 2017-06-30 17:40
Jakie analizy prowadzi sie w laboratorium Pol-MAK?
Kot 2017-07-02 13:22
@Bogdan - prawda boli i w oczy kole. Najlepiej atakować i zwymyślać. Każdy kto pracuje, to na pewno coś umie i powinno się to doceniać. A nikt nawet Ty !! nie pracujesz dla idei !!!!.
1
Kot 2017-07-02 13:23
@Bogdan - prawda boli i w oczy kole. Najlepiej atakować i zwymyślać. Każdy kto pracuje, to na pewno coś umie i powinno się to doceniać. A nikt nawet Ty !! nie pracuje dla idei !!!!.
Operator 2017-07-06 20:25
Czytam opinie i aż się cofa. Jak komuś nie pasują zarobki, atmosfera, kierownictwo czy zakres obowiązków to może się zwolnić. O ile dobrze wiem to do niewolniczej pracy nikt nikogo nie zmusza.

Mi praca w Pol-Maku odpowiada i nie planuje zmienić. Jakby atmosfera była nie do wytrzymania, warunki płacowe nieatrakcyjne w porównaniu do moich kompetencji to bym się po prostu zwolnił.

Na pewno jakaś część załogi czuje się niedoceniona, czuje że za mało zarabia. Jaki problem się postarać, wykazać, negocjować?
Jak ktoś jest niewydajny, wykonuje wadliwy towar, generuje straty, to niech nie oczekuje kokosów.

O zarobki najlepiej pytac na rozmowie, a nie w internetach.
Pozdrwienia dla ludzi myślących.

5
Agata 2017-07-19 15:33
@Operator Widzę, że pracujesz w Zakładzie Poligraficznym POL-MAK. Czy mógłbyś napisać coś więcej na temat warunków pracy panujących w tej firmie? Co najbardziej podoba Ci się w Twojej pracy? Co mógłbyś podpowiedzieć użytkownikom, którzy rozważaliby podjęcie pracy w POL-MAK?
Praca? 2017-08-29 09:37
Czy można uzyskać pracę w systemie chałupniczym?
Agata 2017-09-07 14:12
@Praca? takie pytanie najlepiej jakbyś skierował prosto do pracodawcy, czyli do Zakładu Poligraficznego POL-MAK. Tam dostaniesz najszybciej i najpewniejszą informację.
WARZYWO 2017-09-28 04:48
PRACUJE W POL- MAKU I TU SIE NIE ZARABIA DUZEJ KASY!!!
PRZYKRO MI:(
1
Agata 2017-09-28 09:51
@WARZYWO duża kasa to pojęcie względne, bo dla każdego mogą znaczyć coś innego, bo każdy ma inne potrzeby. Zatem może powiesz o widełkach jak się mniej więcej zarabia w Zakładzie Poligraficznym POL-MAK, żeby każdy mógł to określić pod siebie?
WARZYWO 2017-09-29 02:49
PRZYKRO MI ALE NIE BĘDE MÓWIĆ O ZAROBKACH. KAZDY MA INDYWIDUALNĄ STAWKĘ I NIKT O NICH NIE ROZMAWIA. POWIEM TYLKO JEDNA RZECZ
TRZEBA HAROWAĆ ŻEBY MIEĆ , LEKKO NIE JEST
1
Gość 2017-10-03 09:57
Pracodawcy chcieliby zeby pracownicy pracowali za miskę ryżu a im wciąż mało dzieci dorosły BMW się należy a w życiu nie nie podnieśli papierka pracowników nie szanują nie polecam pol mak rodzinka się rozrasta więc tylko do siebie no i państwo się oklamuje wykorzystuje na Maxa zapraszam instytucje do kontroli
4
ja to ja 2017-10-04 09:26
a czy ktos moze napisac jak jest w Iławie? jak kierownictwo, atmosfera pracy?
Agata 2017-10-06 12:21
@ja to ja może ktoś Ci odpowie na temat pracy w innej miejscowości, jednak wątek dotyczy Zakładu Poligraficznego POL-MAK w Batorowie i głównie o nim piszą tutaj użytkownicy i też wchodzą na ten wątek głównie zainteresowani pracą w tej miejscowości.
Zostaw swoją opinię o Zakład Poligraficzny POL-MAK - Batorowo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Poligraficzny POL-MAK