brak logo

Damen

Gdańsk

Opinie o Damen

OSZUKANY 2010-09-18 14:59:51
Czemu niewidac wystawionych opini! -usuwa bo są dla niej niekorzystne [usunięte przez moderatora] ZALEGAJĄ Z WYPŁATAMI OD 6 MIESIĘCY WYRZUCILI LUDZI NA BRUK Z DNIA NA DZIEŃ A PIENIĄŻKAMI MOŻE SIĘ JUŻ ELITA PODZIELIŁA
1
Maks Kolonko BBC 2014-12-18 21:44:52
Pan (usunięte przez administratora)i jego wierny piesek Krzysiek brygadzista, Damen traktują jak prywatny folwark a ludzi ktorych mają zatrudnionych traktują jak chłopów folwarcznych na których mozna sie wyzywac, zastraszac itp. Bylem i widziałem i opisalem Maks Kolonko Reporter BBC
5
Andrzej. M. 2015-01-09 15:40:39
W dziale Utrzymania Ruchu - Mechanicznym pracowałem 1 miesiąc, praca jak każda inna, złego słowa nie mogę powiedzieć poza tym że brak narzędzi, części zamiennych, planowania przeglądów.
Ogólny bałagan, nie można podejmować własnych decyzji, wszystkie decyzje w gestii kierownictwa, brak możliwości rozwoju,
Napisałem tą opinię ponieważ uważano że opinia powyżej jest mojego autorstwa
2
Adam.M 2015-01-26 17:10:33
Witam mam pytanie chce podjąc prace w firmie Damen w Gdansku,czy ktos mogłby mi udzielic jakis blizszych info.na temat firmy?
1
przem 2015-02-16 19:44:28
Witam,
Pracowalem w firmie damen i moge podzielic sie opinia.
Pan kierownik Piotr P. strasznie mobinguje pracownikow.Kaze pracownikowi wstawic zeby pod grozba nie przedluzenia umowy. Wyzywa grupe PP3 od zuli z pod sklepu i obczernia do innych ludzi z firmy. Sam jestem ofiara mobingu. Z wlasnej inicjatywy i dla bezpieczenstwa pracownikow, sypalem sol podczas mrozow na sliskie nawierzchnie i zostalem ukarany 10 dniowym,przymusowym i bezplatnym urlopem. Bylem z tym u dyrektora ale niestety nie przynioslo to zadnego dobrego skutku a wrecz przeciwnie. Po powrocie do pracy szef produkcji zaczal do mnie rozmowe w taki sposob jak bym to ja byl winien zaistnialej sytuacji. Natomiast ogolne moje zdanie o firmie i pracy jest pozytywne.
5
kobi 2015-03-05 11:44:11
czy ktos z was wie czy w damen gdynia potrzebuja do pracy np. szlifierzy? albo na suwnice? jakie stawki i jakie rodzaje umowy w tej firmie istnieją?Z góry dziekuje komus za szczera odpowiedz.Pozdrawiam
3
Walek 2015-06-23 21:44:11
Pracowałem w Gdyni.
Zero organizacji pracy, zero zasad BHP, zero szans na rozwój, obiecanki co do podwyżek i szkoleń. Lewe jądro szefa produkcji Krzysztof, który jest jego czopkiem. Robić jak najwięcej godzin, nie odzywać się nic i robić bez uprawnień - to idealny pracownik. Brak możliwości wdrażania własnych pomysłów. Człowiek nie pracuje na stanowisku na jakie został zatrudniony ale na każdym jakie szef produkcji mu wyznaczy, w końcu na wszystkim trzeba się znać a jak nie to usłyszysz parę pięknych słów. jedynym plusem są pracownicy i wypłaty na czas ale mimo tego nie polecam !
1
Nad 2016-05-20 18:40:16
Damen ma się dobrze i generalnie jeśli miałbym wybrać coś to z pewnością ich bo przecież wiadomo, że zawsze sobie poradzą ze wszystkim i mają umowę o pracę.
1
Zostaw swoją opinię o Damen - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Damen