brak logo

Damen

Gdańsk

Opinie o Damen

OSZUKANY 2010-09-18 14:59
Czemu niewidac wystawionych opini! -usuwa bo są dla niej niekorzystne [usunięte przez moderatora] ZALEGAJĄ Z WYPŁATAMI OD 6 MIESIĘCY WYRZUCILI LUDZI NA BRUK Z DNIA NA DZIEŃ A PIENIĄŻKAMI MOŻE SIĘ JUŻ ELITA PODZIELIŁA
1
Maks Kolonko BBC 2014-12-18 21:44
Pan (usunięte przez administratora)i jego wierny piesek Krzysiek brygadzista, Damen traktują jak prywatny folwark a ludzi ktorych mają zatrudnionych traktują jak chłopów folwarcznych na których mozna sie wyzywac, zastraszac itp. Bylem i widziałem i opisalem Maks Kolonko Reporter BBC
6
Andrzej. M. 2015-01-09 15:40
W dziale Utrzymania Ruchu - Mechanicznym pracowałem 1 miesiąc, praca jak każda inna, złego słowa nie mogę powiedzieć poza tym że brak narzędzi, części zamiennych, planowania przeglądów.
Ogólny bałagan, nie można podejmować własnych decyzji, wszystkie decyzje w gestii kierownictwa, brak możliwości rozwoju,
Napisałem tą opinię ponieważ uważano że opinia powyżej jest mojego autorstwa
3
Adam.M 2015-01-26 17:10
Witam mam pytanie chce podjąc prace w firmie Damen w Gdansku,czy ktos mogłby mi udzielic jakis blizszych info.na temat firmy?
1
przem 2015-02-16 19:44
Witam,
Pracowalem w firmie damen i moge podzielic sie opinia.
Pan kierownik Piotr P. strasznie mobinguje pracownikow.Kaze pracownikowi wstawic zeby pod grozba nie przedluzenia umowy. Wyzywa grupe PP3 od zuli z pod sklepu i obczernia do innych ludzi z firmy. Sam jestem ofiara mobingu. Z wlasnej inicjatywy i dla bezpieczenstwa pracownikow, sypalem sol podczas mrozow na sliskie nawierzchnie i zostalem ukarany 10 dniowym,przymusowym i bezplatnym urlopem. Bylem z tym u dyrektora ale niestety nie przynioslo to zadnego dobrego skutku a wrecz przeciwnie. Po powrocie do pracy szef produkcji zaczal do mnie rozmowe w taki sposob jak bym to ja byl winien zaistnialej sytuacji. Natomiast ogolne moje zdanie o firmie i pracy jest pozytywne.
5
kobi 2015-03-05 11:44
czy ktos z was wie czy w damen gdynia potrzebuja do pracy np. szlifierzy? albo na suwnice? jakie stawki i jakie rodzaje umowy w tej firmie istnieją?Z góry dziekuje komus za szczera odpowiedz.Pozdrawiam
4
Walek 2015-06-23 21:44
Pracowałem w Gdyni.
Zero organizacji pracy, zero zasad BHP, zero szans na rozwój, obiecanki co do podwyżek i szkoleń. Lewe jądro szefa produkcji Krzysztof, który jest jego czopkiem. Robić jak najwięcej godzin, nie odzywać się nic i robić bez uprawnień - to idealny pracownik. Brak możliwości wdrażania własnych pomysłów. Człowiek nie pracuje na stanowisku na jakie został zatrudniony ale na każdym jakie szef produkcji mu wyznaczy, w końcu na wszystkim trzeba się znać a jak nie to usłyszysz parę pięknych słów. jedynym plusem są pracownicy i wypłaty na czas ale mimo tego nie polecam !
1
Nad 2016-05-20 18:40
Damen ma się dobrze i generalnie jeśli miałbym wybrać coś to z pewnością ich bo przecież wiadomo, że zawsze sobie poradzą ze wszystkim i mają umowę o pracę.
1
POLAK 2017-03-24 19:23
Człowieku pieprzysz głupoty. Do tej pory ludzie pracują na dziwnych półlegalnych umowach. A do grudnia 2016 umowy zupełnie śmieciowe typu zlecenie za 300 PLN miesięcznie. Ludzie pracują bo muszą. Obecnie jest troszkę lepiej ale to dlatego że boją się kontroli, ale nadal wałki kręcą na pracownikach. 50% załogi to już Ukraińcy.
Zostaw swoją opinię o Damen - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Damen