Centrum Językowe Demostenes

Wrocław

Opinie o Centrum Językowe Demostenes

lektor 2013-03-16 18:53:12
Szkoła docenia dobrą pracę i zaangażowanie.
Nie polecam SZKOŁY leserom !
1
agnieszka 2013-06-01 10:59:02
Pracuję w Demostenesie już 10 lat
Szkoła bardzo rzetelna i można się tutaj rozwijać zawodowo.
Bardzo polecam.
Nicolas 2013-06-01 11:42:16
Pracuję również już kilka lat w szkole.
Dobra atmosfera,bardzo pomocni w trudnych sytuacjach.
Maciek 2013-06-21 12:53:17
Pracuje od 25 lat w Demostenesie, jestem taki szczesliwy ze moglem znalezc ta prace, fantastyczna, malo sie zarabia, ale co tam nie o to w pracy nauczyciela chodzi!!!!!! Polecam goraco!
matt 2013-07-02 11:26:04
(usunięte przez administratora) anonim - 2013-07-01 20:45:35Witam prosze o konkretna pomoc i odpowiedz na pytanie ile w stanie jest zarobic llektor,ktory wypracuje 160 godzin?jaka jest stawka brutto za 1h pracy? Czy w Demostenes istnieja dodatki do pensji typu premie itp?.
do matt 2013-07-02 12:43:19
to możesz pokrótce przedstawić swoje doświadczenie z firmą? Bo widzę, że nic pozytywnego z nich nie wynika :)
matt 2013-07-03 12:15:44
A dlaczego nie mozesz sie zapytac wprost Pani Dyrektor?
george 2013-09-17 17:06:26
ażó jeśli możesz napisz więcej szczegółów i generalnie dokładniej na temat tej pensji w Centrum Językowym Demostenes. Pozdro
lektor 2013-09-26 11:28:30
Szkolenia dla wszystkich lektorów organizowane są 2 -3 razy w roku.
Ale jest możliwość kontaktu (meilowo lub osobiście) z metodykiem w każdej chwili kiedy potrzebujesz.

Wynagrodzenia są zróżnicowane.Różni lektorzy różnie zarabiają.
george 2013-09-26 11:42:10
No ale chyba muszą być jakieś takie średnie zarobki albo chociaż jakieś takie najniższe jakie można mieć
lektor 2013-11-13 12:58:51
Ale nie wiem jakie są najniższe czy najwyższe.Znam tylko swoje 60 zł za 60 min.
ażó 2013-11-22 11:53:35
Szkolenia 2-3 razy w roku? Naprawdę? Ściema!
Franciszek 2014-02-18 21:35:17
Jak na Wrocławskie warunki to Centrum Językowe Demostenes wypadł na tym forum tak sobie, ocena 2/6 tez jakoś nie powala, nie wiem już co myśleć.
domel 2014-03-09 20:53:12
skoro widzisz jaką mają ocenę tutaj to może ona skłonić chyba tylko do pójścia w Twoich przemyśleniach o Demostenes w jedną stronę...
1
Anna 2014-03-10 17:05:39
Pracuje w Demostenesie od roku na stanowisku sekretarki.
Dobra pensja,można się dużo nauczyć!!
Polecam.
lektor 2014-03-17 13:08:04
Również polecam!!
LEKTOR 2014-03-23 23:49:08
Szczerze polecam!!!
lektor 2014-03-26 23:49:11
Profesjonalna firma!!!!
lektor 2014-03-29 15:00:09
Można się wiele nauczyć.
1
yuyuuyuyyu 2014-04-03 13:18:45
(usunięte przez administratora) w każdym razie ocena mówi sama za siebie
1
Jarek 2014-04-09 23:19:21
Ocena to jedno, rzeczywistość pewno drugie, pamiętaj, że ocenic może każdy, zarówno pracownicy jak i uczniowie centrum językowego demostenes.
To ja 2014-05-14 23:03:26
Jakie szkolenia, pracowałam w tej szkole kilka miesięcy, nie było żadnych szkoleń!
1
Mariola 2014-05-19 23:44:34
Pewnie zapomniałaś o terminie szkolenia! Meile wysyłają z wyprzedzeniem 2 miesięcy !
Maciej 2014-05-29 20:16:47
@Mariola, to jakiego typu szkolenia sie odbywaja no i jak czesto, skoro demostenes informuje o nich na dwa miesiące z wyprzedzeniem.
Mariola 2014-06-29 19:31:17
Szkolenia sa metodyczne.A ze informacja z wyprzedzeniem to chyba dobrze można wszystko zaplanować.
Maciej 2014-06-30 15:21:48
Juz bez przesady, dwa miesiące to chyba trochę za duże wyprzedzenie, bo zaczne podejrzewać, ze macie 2 szkolenia w roku... Metodyczne, to znaczy?
Mariola 2014-06-30 18:39:11
Tak szkolenia dla wszystkich lektorów są 2-3 razy do roku.Ale indywidualnie możesz skontaktować się z metodykiem zawsze kiedy to konieczne.
Maciej 2014-06-30 21:49:09
Czyli w ten sposób tak to wygląda. Wobec tego rekrutacje sa jak szkolenia, 2-3 razy w roku? By od razu nowy pracownik zaczął od szkolenia?
mariola 2014-07-06 22:35:08
TAK
Maciej 2014-07-13 15:07:06
Ok, rozumiem. Czyli ostatnio było jakies szkolenie? Oznacza to, że do następnej rekrutacji mam czekać 4-6 miesięcy?
ażó 2014-09-01 12:40:07
Szkolenia? Cóż za bajeczka w sam raz na poniedziałek! Pracowałam tam długo i nie odbyło się ŻADNE szkolenie - ŻADNE! No ale widocznie o PR tutaj dbają;)
1
anna 2014-09-03 02:26:04
A spotkań z metodykiem też nie pamiętasz???
Ja nadal pracuję wpadnij chętnie ci przypomnę?
Michał 2014-09-10 10:44:51
Dobra szkoła.Dbają. o pracowników
tomek 2014-09-17 15:50:37
@Michał, a może napisałbyś cos więcej oprócz tego, że Centrum Językowe Demostenes to dobra szkoła i dbają o pracowników, typu jak to owe dbanie o pracownika się objawia. Bo jak widac na forum jest kilka nieścisłości, jedni piszą o szkoleniach, drudzy, że szkoleń zupełnie nie ma, a potem wychodzi, że jest możliwe spotkanie z metodykiem..
Michał 2014-09-18 17:54:22
zawsze jest możliwość kontaktu z metodykiem,meilowo lub osobiście.Służy radą i dobrymi pomysłami.
A pieniądze też nie są złe chociaż lektorzy różnie zarabiają.
Katarzyna 2014-11-14 02:58:28
Od niedawna pracuję w Demostenesie.Cieszę się,że moge tu uczyć.
helgon 2014-12-12 21:20:11
@ażó, a myślisz że na forum ktoś będzie Ci cały czas rzucał na Pani ? to chyba trafiłaś w złe miejsce , jeśli masz takie wyobrażenie. Ale widocznie w taki sposób w jaki wyobrażasz sobie odnoszenie się do ludzi w internecie w taki sam sposób masz problemy później w rzeczywistym świecie, co mogło rodzić problemy z Demostenesem
Maciek 2014-12-17 23:41:14
Azo ma racje
Katarzyna 2015-01-23 15:47:11
Dobra szkoła.Można się rozwijać i zdobywać wykształcenie.Pieniądze też niezłe.
kasia 2015-02-28 15:16:51
Tak wypłaty są zgodnie z zapisami umowy.Chyba ,ze zostawiasz rachunek z opóżnieniem to również wypłatę masz pózniej.Tutaj nie pracuje się na czarno.Pracuję tu 3 rok.Można liczyć zawsze na pomoc a kompetencje są tu wymagane.

ania 2015-02-28 15:28:43
Pracuję w Demostenesie już chyba 10 lat.
Te negatywne czasami opinie pisane są chyba przez konkurencję.Bo trudno znależc inne wytłumaczenie.
Firma jest solidna,dobrze wyposażona w sprzęt(tablice interaktywne.laptopy,projektory,dvd,mp3.Nawet lektor nie musi sam tego ustawiać,zawsze jest pomoc.Płacą nieżle.Zatrudniają niektórych lektorów na umowę o pracę.Jest dobrze!
azo 2015-03-09 12:49:04
Konkurencję? A to zabawne! Może po prostu przez ludzi którzy mieli tą nieprzyjemność by poznać firmę od środka, co Ania?
ania 2015-03-13 08:51:35
Zabawny lub zabawna to chyba Ty jesteś.
10 lat pracy pozwoliło mi poznać firmę i dlatego jestem wiarygodna.
azo 2015-04-29 11:26:02
Cóż, ja swoich doświadczeń również nie wzięłam z księżyca Wiarygodna Aniu ;)
marcin 2015-07-27 16:00:48
@ Iga chyba niemieckiego :P
jędrek 2015-07-27 19:20:46
Pracowałem w Demostenesie.Było OK.Zmieniłem pracę bo zacząłem tłumaczyć.
Ale poleciłbym szkołę każdemu.
jędrek 2015-08-22 09:50:41
jeżeli chodzi o wynagrodzenie to o ile wiem jest różne.Zależy czy masz licencjat czy mgr a moze doktorat,tacy też tu pracują.Ważne tez doświadczenie i lata przepracowane w Demostenesie.Sprawdz to sam.
Poprawić zawsze wszystko mozna ale co najwazniejsze szanują klientów i pracowników.
zbyszek 2016-01-28 13:36:11
Dobre stawki za godzinę 15zł! I zawsze można się dogadać jeżeli chce wziąć wolny dzień.
zbyszek 2016-02-05 17:48:11
15 zł brutto ale uważam ,ze stawka bardzo dobra.
A poza tym można się dużo nauczyć, spotkać ciekawych nauczycieli polskich i nie tylko.
Aplikuj!
ytre 2016-05-08 19:16:34
najwazniesjze @Mag to w sumie jest to zeby sie czegos nauczyc i zdobyc doswiadczenie w dalszej pracy
Zostaw swoją opinię o Centrum Językowe Demostenes - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Językowe Demostenes