logo Max-Logistik GmbH

Max-Logistik GmbH

Senden

Opinie o Max-Logistik GmbH

sztucznezeby 2014-12-16 21:54
Podaj maila aby sie skontaktowac albo prosze kontakt pod mailem sztucznezeby@wp.pl pozdrawiam. Z checia przylacze sie do pozwu zbiorowego ta firna to jakies nieporozumienie
2
Majki 2014-12-22 18:51
Zgadzam się z kolegami, ja również przyjechałem do domu na tydzień wolnego. Nawet mnie nie powiadomili predzej. Kiedy byłem już w domu dostałem sms, ze nie ma wiecej pracy w allerlogistic. Pozdrawiam
( usunięte przez administratora )
3
jb 2015-01-22 12:16
Jak ktos chce przylaczyc sie do pozwu zbiorowego to prosze o kontakt na maila wyzej, pani prowadzaca sprawe mowi po polsku, w kupie :-) sila
3w1 2015-03-11 17:41
MAX Logistic, Allerlogistic i Friedrich Insulation Logistik gmbh to jedna firma tylko pod trzema różnymi nazwami. Potwierdzam wszystko co poprzednicy piszą. Jeśli chcesz pracować charytatywne dla niemieckiej firmy a nie zarabiać to dobrze trafiłeś. ( usunięte przez administratora ). Inni nie wchodzą tu i nie piszą głupot tylko ostrzegają was. ABSOLUTNIE ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!OMIJAĆ!!!!!!!!!!!
4
Narcin 2015-04-05 21:40
witam opisujecie firme max logistik w werne prosze o odpowiedz bo jutro mam sie tam wybierac
Normi 2015-04-19 12:50
Ale tu głupoty piszecie o tej firmie MAX, wcale nie jest źle, jak się robi to co karzą to niema żadnych problemów i pieniądze w Euro są OK.
ona123 2015-07-13 20:58
ja rownierz potwierdzam to co pisza inni. a to ni ejest zadna sciema tylko prawda pisana przez pokrzywdzonych kierowcow.firma robi co chce. wmawia wrecz wkreca w wypadki samochodowe, po czym kaze placic mieiecznie po 250e przez rok.za rysy nie spowodowane kwna kieorcow obciazzaja kierowcow, SZOK z etakie zaczy dzieja si eu niemca.kto by pomyslal.przestrzegam przed ta firma,BARDZO NIE UCZCIWA///.
1
paul wroc 2015-07-13 21:02
Uwaga na ta firme.Banda zlodziei i oszustow. dziwie sie ze skoro niby maja tyle pozwow da sadu to jeszcze nie zabrano i m koncesji.szok . poczawszy od pana Mariana J. z Werne a skonczywszy na p.Fis.. z Wedemarku.banda oszustow.uwaa niepolecam tej firmy.kradna nasze pieniadze, nie wyolacaja osttaniej wyplaty, wynyslalja jakies dziwne wypadki ktore nie mialy nigdy miejsca, zadaja papierow za palety ktorych tak naprawde nigdy nie bylo.uwaga na nich
3
kjuh 2015-08-06 17:02
w niemczehpracodawac moze wystawic ci note obciazeniow a ze w maxie szukaja wszedzie pieniedzy to na bank ci wystawia tak jak mi to zrobili. uwaga na zlodzieji.NIE GODNA ZAINTERESOWANIA FIRMA.
slawekb1002 2015-08-24 11:16
załadunki i rozładunki własnoręcznie. masz na to 1 godz. spróbuj zal i rozlad tandema w godz i to 2 razy dziennie ? kaza to robic z tachem na lozku, a wtedy nic ci nie zaplaca (bo przecież odpoczywales ) nie zgodzisz się ,to zjedziesz na wolne, a w domu wymówienie pracy. tak zrobili ze mna po 2 mies
1
ona123 2015-09-04 19:54
kolego ja dostalem listownie z policji notatke z wydzialu kryminalnego ze danego dnia o jakiejs tam godz bralem udzial w wypadku i zbieglem z miejsca zdarzenia. a moje dane podala firmaa raczej szefostwo z wedemarku. po interwencji prawnika wszystko si euspokoilo, i jak to wytlumaczysz?to jest normalne?nie wiedza a wrabiaja w wypadki. ja msle ze robia jakies przekrety w ubezpiezalni i wrabiaja ludzi w stluczki itp. j jestem nie jedynym przykladek ajuz nie wspomne o tym ze jak kogos nie d sie udupic to wymyslaja jakies dziwne historie z paletami ktorych nigdy nie bralem i -500e z wyplaty.szok ze taka firma wogole jeszcze istnieje, szok
ona123 2015-09-04 19:57
co ty chlopie chrzanisz. ja robie trok czasu i wiem co mowie. widac ze albo masz male rozpoznanie albo masz szczescie ze Ciebie to omija albo jestes konfidentem i kablujesz aby miec lepej.sorry kolego ale nikt inny w takiej firmie nie ma dlugiej przyszlosci...
ona123 2015-09-04 19:59
IDZIWNYM TRAFEM WSZELKIE HISTORIE OPISYWANE PRZEZ LUDZI TUTAJ NA FORUM, TE KTORE UDERZAJA BEZPOSREDNIO W PRAWDE TEJ FIRMY SZYBKO SA USUWANE PRZEZ ADMINISTRATORA, TO PO CO WOGOLE TE FORUM PANIE ZALOZYCIELU????MOZE COS CI SKUBIA DO GARNUSZKA....
hjy 2015-09-04 20:02
tak kolego bo jak panicz z Niemec kaze a polak za euro to nawet w dupe wejdzie...
ona123 2015-09-22 21:38
zapraszam do aller log.polacy tu mile widziani bo tylko oni daja sie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kopac i wrabiac w wypadki,pozniej placenie po 200e mies przez 2 lata i wydzial kryminalny z dwoma paragrafami na karku .zapraszam
j32 2015-09-22 22:03
Ostatnio stało się modne obcjążanie za zadrogie paliwo, chociaż na szkoleniu mówiono ze mamy nie patrzyć na ceny.
om35 2015-09-23 17:00
jak to za paliwo?
on32 2015-09-23 17:12
witam. szukam kogos chetnego do zbiorowego pozwu na firmealler logistic.moj amamil pm23@poczta.onet.pl
max 2015-10-10 20:28
Wy naprawde nie widzicie jaka jest firma MaX
GH 2015-10-28 18:01
jak robisz co kaza czyli obciazaja Cie a TY PLACISZ TO WIADMOMO ZE DLA NICH JEST OK.POZDRAWIAM KOLEGO,SZANUJ SIE
rr 2015-10-28 18:06
heeh chlopie pewnies kolejny naganiaz bo widze ze krucho sie robi z kierowcami z polski w tej firmie skoro w allerze niemcy juz smigaja autami.takich jak Ty to potrzebuja.pozdrawiam
pawel24 2015-11-11 20:17
gdzie jest ten ktory ak niby duuzo wiedzial o dzialalnoci firmy Aller logistic?eheh
kamil 2016-01-04 12:12
Jeśli chodzi o moją rozmowę kwalifikacyjną to przebiegła w całkiem miłej atmosferze. Na początku poproszono mnie o rozwiązanie testu na abstrakcyjne myślenie (usunięte przez administratora)trzeba bylo miec powyzej 110 pkt i mi się udalo (radzę sobie go przerobić przed pójściem na rozmowe), następnie prześledzono moje dotychczasowe doświadczenie itp. Ogólnie jestem bardzo zadowolony ;)
MAX 2016-01-05 09:44
szkoda tu co kolwiek pisac jega i tak to usunie
acz 2016-03-10 11:20
Jeśli chodzi o firmę MaxxLogistik Poland to od momentu zmian wprowadzonych w nowym roku w firmie działa wszystko jak powinno, jest porządek.
przewoznik 2016-03-16 10:00
Nie wiem jak ludzie z biura.Ale ja jako przewoźnik robiłem parę tras dla tej firmy.do dziś nie mam zapłacone.pożal się boze dyrektor handlowy pan Piotr K.nie odbiera tel .omijajcie ta firmę !!!oszuści jakich mało!!!
MAX 2016-03-16 12:41
Marian znowu wykasowałeś wpisy tego bedzie wiecej
MAX 2016-03-16 12:49
Narazie opisalem przebieg przyjecia i obiecałem ze podam stronke kaj wyglądają rozmowy tel na temat pracy ,czyli młotków , a jest czego słuchać. Prosze jeszcze troche ćierpliwosci
fffk 2016-09-21 20:35
czy ktoś może napisać o firmie MAX LOGISTIK Z Werne ????
misioo 2016-09-22 18:03
No ale skoro pojawiają się jakieś premie doliczane do podstawy to już dobrze o nich świadczy, ciekawi mnie jednak to czy wypłata jest terminowa, wiecie? Najważniejsze jest to, że wwynagrodzenie jest dwuskładnikowe.
Daf 2016-11-25 15:48
Kolego przewoźnik ja też jestem tej samej sytuacji a zapłacić ja odaj ich do sądu
janko 2016-12-12 14:13
Mnie tam zapłacił, i nie narzekam, jak kto umie jeździć to go się nie czepiają, tylko pełno polaków pierwszy raz widzi kierownice jak jes u nich na kursie, a potem sie dziwio że kary majo za uszkodzone auto. Ja przyznam sie bez bicia nie szprechem po Niemiecku, a w euro fajnie sie zarabia, to i nie narzekam bo zawsze może być gorzej.
Kolo byly 2017-02-17 17:59
Banda hamow a Sebastiana jeszcze tam robi
beowarek 2017-02-18 20:18
Wlasnie dostałem od nich oferte pracy , ale po przeczytaniu waszych postow co najwyżej mogę im nawstawiac po niemiecku oczywiście .Pozdrawiam
1
Kiedyś 2017-02-23 12:18
Daj namiary
Roman 2017-03-09 15:23
Co Wy za bzdury piszecie? WSzystko jest tak jako powinno. chyba ze wczesniej bylo zle, dobry kontakt z Jegerem i normalne pieniadze wyplacane kiedy trzeba. jak sie nie umie jezdzic to wlasnie takie opinie sie pisze i sie nie daje zarobic innym Polakom a oni szukaja tam bez jezyka!!!
Zostaw swoją opinię o Max-Logistik GmbH - Senden
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Max-Logistik GmbH