brak logo

PATELEC ELPENA sp.z o.o.

Legnica

Opinie o PATELEC ELPENA sp.z o.o.

axa 2014-08-29 16:50:18
patologia smród brud (usunięte przez administratora) dziękuje aco do siana tez padaka
pracownica 2014-09-02 09:39:03
A co Tobie nasz Dawidek zrobił bajki to on opowiada ale zły nie jest
1
oszukany 2014-09-03 09:14:50
hmm... może tak na forum nie będę o tym pisał... ale tak jak piszesz, bajarz z niego niesamowity... poza tym lubi d... obrabiać za plecami.
oszukany 2014-09-03 09:16:23
Kasa? najniższa krajowa rzecz jasna jesli chodzi o stanowisko operatora maszyn
SDHC 2014-09-11 19:57:04
BZDURY PISZESZ KOLEŚ SKĄD SIĘ URWAŁEŚ JAK NIE CHCE SIĘ PRACOWAĆ TO 10-TY MARNY
pracownica 2014-10-09 00:28:22
To ze bajki opowiada to wiem ze rwie panienki na lewo i prawo to chyba każdy wie a ze obrabia? W tej firmie 90% osób to robi :-/ fałszywy zakład wiem co mówię
3
biala czapka ;) 2014-11-12 09:01:10
Ludzie nie robcie tego bledu bo to bedzie najgorsza wasza decyzja w zyciu !!! Od przynajmniej pol roku w tej firmie ludzie z produkcji sa traktowani przez kierownikow jak ^^szczotka z publicznego WC do scierania pozostalosci stolca^^ a po tym to co obecnie dzieje sie na ^hali^ to mysle ze jednak ta ^szczotka^ jest lepiej traktowana ... nie bede sie dalej wypowiadal co o tej firmie mysle bo nie istnieja jeszcze "zastepcze slowa" ktorymi moglbym wyrazic sie na publicznym forum... dodam jedynie ze "wyzej postawione" osoby tak sie martwia o ludzi z produkcji ze wpadli na pomysl aby poswiecac 90% swojego czasu dla jednej konkretnej osobe ' tylko szkoda ze przez ten caly czas traktuja tego "Wybranca" tak jak "Ty" traktujesz psi stolec ktory znajdzie sie niechcacy na Twojej podeszwie... a co do tego > Ile dni sa w stanie poswiecic dla jednego "Wybranca"> to poinformuje was od razu* ;)

*(jak tylko wytrzymam do tego cudownego dnia ;)

PS.
(dobrze ze jestem wyjatkowo cierpliwym typem czlowieka) ;)

Pozdrawiam i Dziekuje wszystkim co scisneli wlase kciuki ;)
a Powodzenia zycze osoba ktorym nie zalezy na wlasnym zdrowiu ;*
2
rysio 2014-11-15 12:14:35
Czy można zrobić coś z bhpowocem przecierz jego głupota przekracza wszelkie granice naromalnego człowieka porostu oszołomstwo przesłania mu rozum
3
Hahaha 2014-11-21 23:27:53
Nowy Kierownik tępa dzida stosuje mobbing (jak już ktoś napisał przyjechał chyba z Korei), okropny typ czepia się tego czego nie powinien, wyzywa ludzi, krzyczy, rzuca w pracowników rożnymi rzeczami, traktuje ludzi jak śmieci, on nie zna podstawowych słow typu "dzień dobry", do stołówki wchodzi jak do obory, nie patrzy, że maszyny nie sprawne, pełno na podłodze oleju z maszyn, bo w takim one są fantastycznym stanie, ludzie chodzą, ślizgają się, nie wiele brakuje do wypadku. Zostało wygenerowane pismo na tego cudownego Kierownika co niewiele dało, a szkoda. Kadry przymykają oko na wszystko i udają, że słyszą rzeczy po raz pierwszy hahaha, czy nie dziwi Państwa masowe zwalnianie się wieloletnich, dobrych pracowników? Jaka jest tego przyczyna? Zapraszamy Kadry częściej na produkcję, jakieś zainteresowanie przydało by się z Waszej strony, może jakaś anonimowa ankieta i wtedy przejrzycie na oczy. Brygadzistka pewnej zmiany wciąż chodzi narąbana (że jej nie wstyd), a jej koleżance po fachu z Kormaków stary kapeć też przydało by się z nią porządek zrobić, wszystkie rozumy pozjadała jędza stara. Ktoś kiedyś nie wytrzyma i jej ładnie przyfasoli. Praca dla ludzi o stalowych nerwach i lubiący być poniżani. Dziwię się młodym ludziom dlaczego jeszcze pracują w tym zakładzie gdy na rynku Legnickim tyle pracy. Jedzenie w sklepiku jest przepyszne :) pozdrawiam
4
Hahaha 2014-11-21 23:36:13
Sprawa Behapowca to jest obszerny temat, jest On przekupowany zapewne by trzymał jęzor za zębami i przymykał oko HIGIENĘ I BEZPIECZEŃSTWO, którego nie ma. Upomnienia śmieszne daję hahahahhahahahhahahahhahahahahahahha, a sam nic nie robi. Pracownicy zgłaszają, że jest pełno oleju, wody, że stwarza to zagrożenie, że brak podstawowych środków sanitarnych, że za każdym razem gdy pada cieknie z dachu, że woda leci po przewodach elektrycznych, że Panie z zaciskarek siedzą w wodzie i pracują, a oto jego słynna odpowiedź na wszystko "TO NIE MOJA SPRAWA", "JA NIE BĘDĘ Z TOBĄ DYSKUTOWAŁ" Wiesz Maciej możesz to powiedzieć mojej ...pi...
8
biala czapka ;) 2014-12-07 07:28:25
Z BHPowiec w tej firmie jest dla picu ... z wlasnego doswiadczenia powiem ze mialem wypadek w pracy bylo to w niedziele na nocce , w pon bylem w szpitalu , w srode przyszedm do pracy zglosic wypadek a BHPowiec do mnie z tekstem "za pozno zglaszasz i mnie to nie obchodzi ,twoj problem " 2 dni pare godzin dziennie latalem jak debil od mistrza > kierownika > BHPowca kazdy mowil ze nic nie zrobi i kierowal mnie dalej , i tak w kolko .... poszedm do inspekcji pracy , tam powiEdzieli mi co i jak , jak wrocilem do firmy powtorzylem pare paragrafow to od razu przyjeli moje zgloszenie , a najlepsze okazalo sie ze mam 14 dni na zgloszenie od dnia wypadku hah pozdro dla Bhpowca :) klamca zasrany
4
biala czapka ;) 2014-12-07 07:54:01
A no i oczywiscie powiem jak to dalej bylo z moja przygoda z nowym kierownikiem :) na drugi dzien mistrzyni doreczyla mi wypowiedzenie bez podania przyczyny , wzielem te wypowiedzenie i poszedlem do kierownika , zapytalem sie z jakiego powodu mnie zwalnia , jego odp byla prosta "przy umowie na czas okreslony nie musze podawac powodu i nie musze ci sie tlumaczyc" nic wiecej nie powiedzial . Taki odwazny byl zasraniec .po prostu Pozbyl sie osoby ktora potrafi sie postawic we wlasnej obronie .Wiec prawda jest taka ze W tej firmie zostaja osoby ktore daja soba pomiatac i nie potrafia sie odezwac gdy trzeba .
5
SHREK 2014-12-13 03:30:52
LUDZIE NIE MÓWCIE,ŻE ELPENA TAK NA PSY SESZŁA JAK JA PRACOWAŁEM TO BYŁO NAPRAWDE FAJNIE ATMOSFERA MIŁA MOŻNA BYŁO POGADAĆ I SIE POŚMIAĆ O CO TAM CHODZI JA TU WIDZE,ŻE NIE MA POCO WRACAĆ DO POLSKI.
2
Piotr 2014-12-13 07:16:51
Ludzie uprzedzam was przed tą firmą, hehe ja płakałem ze śmiechu przez pierwszy kilka dni jak to wszystko zobaczyłem od środka, większość ludzi to zwykła patologia i tępota w firmie u Włocha można się jedynie uwstecznić kible i szatnie delikatnie mówiąc brud, smród i ubóstwo na ochronie przy wejściu pijany cieć sprzątaczka też, wszystko stare i nie nadaje się do niczego mechanicy nie mają nic nawet wiertarki czy innych narzędzi firma zakończyła inwestycje chyba w latach 60 uważam, że powinien być to zakład pracy chronionej a najlepiej muzeum do zwiedzania dla Niemca jak by mi zapłacili 10.000 tys zł to bym tam nie poszedł po raz kolejny. Na hali zimno aż telepie człowieka brak przestrzegania przepisów BHP itp powinni zamknąć tą ruderę z hukiem i zrównać z ziemią a Włocha chama przed sąd. pozdrawiam Piotr. Haha !!! TRAGEDIA :) powtarzam większość pracowników w firmie to bardzo prości ludzie w towarzystwie których ja czułem się źle mimo, że byli dla mnie bardzo w porządku. wytrzymałem tam 3 tygodnie ale 2 dnia już byłem pewien, że mam gdzieś ta firmę.
4
haha 2014-12-27 18:03:41
Potwierdzam, że ta firma stoczyła się na psy. Stara klika z BHPowcem na czele - trzyma się kurczowo swoich stołków i ślepo wykonują polecenia -go pseudo śmiesznego zarządu. Kłamcy, krętacze i oszuści. Nic nie robią dla zakładu i dla ludzi tylko patrzą jak wyłudzić każdą złotówkę. Już kilka razy udało im się naciągnąć zakład ubezpieczeń na niezłe odszkodowanie. Ubawiłam się jak trzeba było sprzedać barak. Był problem, że trzeba było pozbyć się eternitu na dachu i zapłacić kilkadziesiąt tysięcy za utylizację. A tu nagle "dziwnym" trafem znalazło się rozwiązanie problemu - bo barak spłonął :) Dwie pieczenie na jednym ogniu - nie trzeba płacić za utylizację a przy okazji otrzymali odszkodowanie (teren czysty - można łatwiej znaleźć klienta).
Albo inna sytuacja - jak kilka lat temu ulewa zalała halę. Co prawda deszcz zalał kilka kartonów z wyrobami - ale zaraz włochowi i tej śmiesznej "kręconej" z zarządu - zaświeciły się dolary w oczach. Kazali zalać wodą inne przestarzałe wyroby, tylko po to żeby zgłosić szkodę 10x większą niż naprawdę była - a przy okazji pozbyć się wyrobów przestarzałych.
3
:) 2014-12-30 19:05:00
Zgodzę się z wami, ta firma to jedna wielka klika. Poprzedni " pseudo-kierownik" ustawił swoich ludzi na stanowiskach i w koło jest wesoło. Czego wy wymagacie od prostaków, którzy za swoją posadkę zrobią wszystko. Czy tam się liczy człowiek? Nie! Tam liczy się tzw. wdupizm, bo jest metodą nadzwyczaj skuteczną. Chcesz awansu czy podwyżki, to wejdź odpowiednim osobom w 4 litery a za plecami mów swoje.Ludzie, którzy zajęli tam kierownicze stanowisko i tak nic sobą nie reprezentują.Nie oczekujcie zatem zmian na lepsze, bo żeby coś miało się zmienić, to musieli by pozbyć się paru cwaniaków. Kogo ? Sami najlepiej wiecie. Życzę wam zatem dalszej udręki i jeszcze większego wdupizmu, bo widać, że dla niektórych kał jest ulubionym przysmakiem :)
5
biala czapka ;) 2014-12-31 07:17:06
popieram wpisy z ostatnich dni. prawda w czystej postaci ;]

PS. kolego z postu wyzej, przeciez kał jest przysmakiem wrecz rarytasem dla wielu pracownikow tej firmy ;) pokazuja to na kazdym kroku ;)
4
Pole nie może być puste 2015-01-08 08:50:59
To prawda, potwierdzam. BYłem przy obu przypadkach. A co do nowego kierownika to zachowuje sie jakby był conajmniej bogiem. Zero szacunku dla ludzi.A teraz jeszcze te kamery.Monitoring na każdym kroku. O pieniądzach nawet nie wspomnę. Pozdrawiam starych pracowników a nowo przyjętym radzę zmienić decyzję.
Hahaha 2015-01-21 21:05:08
Do Polski to Ty sobie wracaj, ale nie do Elpeny.
Hahaha 2015-01-21 21:06:34
Do Polski to Ty sobie wracaj, ale nie do Elpeny.
1
Bolesław Krzywousty 2015-02-04 22:05:40
Co do kierownika to zgrywa wazniaka, odkad u nas pracuje zrobił tylko jedno zebranie. Na ktorym tylko sie przedstawił i zwial mistrzówki. Reszte problemów omawial Andrzej. Jeśli chodzi o ludzi to na okrągło obrabiaja sobie dupy. Zatrudniają nowych ludzi, a nie ma roboty. Połowa ludzi chodzi i obija się o siebie lub biega z miotla i zamiata hale. Warunki pracy są spartanskie i tylko dla nieustraszonych oraz dla ludzi lubiacych adrenalinę lub nie boją się śmierci. Bo wszystkie maszyny ledwo co zipią. Toalety gorsze niż na starym dworcu pkp. Z dachu podczas zwyklego opadu deszczu pada na łeb ludzi pracujących przy maszynach. Część wózków ledwo można ciagnac nawet jak sa puste. Zasady bhp panujace w tej firmie są poniżej zera. Oleju jest tyle pod maszynami, że możemy zostać dostawcą wszystkich mc, donaldsow na Dolnym Śląsku. Niedługo zaprwszamy na nowo otwarty kanał z nowym reality show Patelec Brothers (zamontowali nie dawno kamery) ElpenaTV. Polecamy zamiast Dlaczego ja?, Ukrytej Prawdy czy innych takich programów. Wydali ponoć 100k pln na kamery, a nie ma części zamiennych do maszyn. Wszystko jest naprawiane na gumki, druciki i taśmy. MacGyver przy naszych mechanikach wysiada hehe. Bhpowiec boi się cokolwiek zgłosić zamiast czepiać sie podwinietych nogawek powinien lepiej sprawdzić stan stanowisk (olej, woda, iskry, odpadajace śruby i inne czesci, wszystko jest zardzewiale). Rękawiczki i silikony miały być wydawane co tydzień ale czesto nawet 3 tygodnie trzeba czekać nq kolejne wydanie. Zimą jest tak zimno że jakby nie było dachu to by nie było różnicy. A latem za to jest tak gorąco że ludzie mdleją, a łysy nie kupił ani nie pozwala używać swoich wiatraków. Czesto brakuje środków higienicznych takich jak mydło, papier toaletowy. Przez pół roku nawet sedesow nie było. Czesto kible są obsrane po parę dni. Mistrzynie mają swoich pupili, przezto większość jest poszkodowana i dostają same ochlapy a inni nawet po 2- 3 wyroby. Jedyną osobą którą wszyscy lubią jest Pan Piotr planista i to on powinien zostać kierownikiem. Jak ktoś ma z czymś problem on zawsze postara się mu pomóc. A obecnego kierownika powinni zdegradowac do mopa.
5
Ryś 2015-02-06 09:30:33
Kiedyś pracowałem w elpenie. .. zawsze było tam dużo frajerstwo i dużo kapusi pozdrowienia dla zelka. .miłośnika starych bab
radek 2015-02-06 19:03:31
chcialem sie zapytac co sie stalo z Andrzejem kierownikiem z PZ....czyzby zle wylizał dupsko łysemu
belinda 2015-02-13 23:46:52
POPIERAM Piotr na kierownika obecny kierownik produkcji wychowany chyba za czasów kina niemego ani dziendobry ani pocałuj się w d... może Ą może Ę albo mania wyższosci tak czy inaczej nieakceptowany!!!
3
Rep 2015-02-20 19:41:01
Jeśli chodzi o Andrzeja to tak naprawdę On dalej jest kierownikiem bo Pan ŁC nie potrafi podjąć żadnych decyzji. Jedyne co potrafi to drzeć jape i zwalniać pracowników... tych zasłużonych i tych troche mniej.
1
Anna 2015-03-30 22:08:24
Witam!
Chciałabym sie zapytac bo mam isc na rozmowe jutro do Elpeny jak ze zmianami i wgl. Z góry dzikuje za wszeslkie informacje
1
pracownik 2015-05-15 13:02:04
WITAM,
Zmiany są na zasadzie dziwnej czterobrygadówki, przykładowo 2-pierwsze zmiany, 3-drugie zmiany, 2-trzecie zmiany i do tego 2 lub 3 dni wolnego. Zawsze są 2 tygodnie po 7 dni pracy i jeden 5-cio dniowy przerwa i znów 2 razy 7-edmio dniowy tydzień pracy. Wypłata jest na czas zawsze do 10-tego każdego miesiąca. Premie się traci za choćby 1 dzień w miesiącu na L4. Maszyny co chwile się psują, mechanicy to magicy taśmą i klejem starają się wszystko naprawić (bo nawet o wkrętak czy części zamienne jest trudno). Nowe osoby mają ciężko bo każdy jest zabiegany nie nie ma komu ich dobrze przeszkolić a wymagania są. Pełno papierologi na wszystko.
mirek045 2015-07-22 23:48:38
Witam ze wszystkim się zgadzam to jest najbardziej popierdolony zakład jak może oszukują ludzi na wypłatach zwiększają normy pracy gdzie normalny człowiek nie jest wstanie tego zrobić a nowością zakładu jest najnowszy model klimatyzacji i tu jest wielki śmiech dają pieluche aby sobie ją moczyć i zakładać na szyję . A Włoch chodzi i tylko mordę wydziera a umysłowi mu tylko dupe liżą i nawzajem sie podpierdzielają . Mam jedno pytanie gdzie jest inspekcja pracy ?
2
nina 2015-07-29 12:12:49
Nie warto rozpoczynać tam pracy. Syf kiła i mogiła . Nowa osoba wogóle nie przeszkolona sama ma sie domyślać jak uruchomic maszyne ! poważnie ... przez firme zarobki 6 zł na ręke , wystarczy 1 dizne chorobowego zeby zabrali premie i wtedy wypłata nie cale 1000 zł !! Oszustwo w biały dzień ! Nie inwestują wogole w nowe maszyny wolą zatrudnić mechanika które bedzie stał i przyklejał taśmę. Nie ma się stałego miejsca pracy , cały czas przed rozpoczęciem pracy losowo wybierane stoiska . Maszyny co chwile sie psują, a normy .... Masakra jakaś normy dwukrotnie zawyżone!!
manga 2015-08-17 10:49:49
miejsc pracy w tym zakładzie, już niedługo będzie bardzooo dużo. wraz z nowym wrześniowym grafikiem zaczną się masowe zwolnienia;) a wiec małe info dla osób zastanawiających się nad pracą w elpenie - szkoda waszego czasu, za takie pieniazki to znajdziecie prace wszędzie, w normalnym 3 lub 2 zmianowym systemie pracy i milej atmosferze. także wszystkim poszukującym pracy zycze powodzenia i daje serdeczna rade aby omijac takich wyzyskiwaczy jak elpena;)
1
Patryk Sielutin 2015-08-28 12:01:23
Anonimowe opinie, obgadywanie za plecami, powtarzanie oszczerstw. Zaklad tworzą ludzie. Kazdy widzi, co chce widzieć. Podpisujcie się, bo jak na razie napuszczacie na siebie tych co z uśmiechem pracują, nie jęczą, nie donoszą. ,,Gdy patrzysz innym na ręce widocznie masz za Malo własnej roboty,,. Narzekają zawsze ci rozżaleni. Pracowici zapierdalaja, nikt nie lubi cwaniactwa. Szacunek, Pokora, Milczenie. Ja tylko głupio gadalem, lecz nigdy nie doswiadczylem zlego traktowania z niczyjej strony, gdy uczciwie robilem co miałem robić. Nigdy nie narzekałem, tylko z uśmiechem powtarzalem cudze. Sami sobie przeczycie bo procz pustej powtarzanej wciąż paplaniny nic to nie zmieniali. Robicie wariata z kogoś kto jest po prostu pracowity, glupi i lubi milczeć, zamiast pieprzyc wciąż ta sama listę zali. Teraz rozumiem dlaczego na vemie bylo mi dobrze, pracowalo sie latwo i wydajnie. Zawiść zmienia szacunek w pogardę. Cpalem, lecz nikomu nie wszedłem w zwadę. I wciąż mimo zwolnienia twierdzę. Ze póki kierownik nie wzywa nie ma sie czym martwić. Nie mając wplywu na bieg rzeczy nie widzialem sensu w pustym pieprzeniu o problemach Elpeny przy papierosie, na kawie. Pierwszy raz dzis przeczytalem te opinie i oniemiałem. Nigdy nie ufajcie ANONIMOWWYM opiniom. To jest zbiorowa nienawiść, za bycie grzecznym i poslusznym. Jestem introwertykiem i mamy tak ze lubimy sie odzywać gdy jest to niezbędne, znam samotność w tłumie to wyciągam rękę do szczutych przez tłum. Ale leczcie sie wy, sędziowie stojący z boku. WZAJEMNOŚĆ traktuj innych tak jak sam byś chciał byc traktowany. Reszta to niedopowiedzenia. Ja przegiąłem i zostaje sprawiedliwie zwolniony, nie pytalem nawet o powód. Ale gdy na początku uczciwie pracowalem nigdy nie widzialem mobbingu. Prawda Opinia i Racja są jak dupa, kazdy ma swoja i powinien swojej pilnować. Nie sluchajcie negatywnych zali w Internecie bez nazwiska. Ci co pracuja uczciwie nie maja ochoty wpisywać bredni, bo po co?
1
Patryk Sielutin 2015-08-28 13:14:36
Ad1.)
a rozmawiając o kwotach zarobków, lamiecie umowę o prace którą podpisywaliscie wlasnym nazwiskiem.
anonimowi nie szanują nawet siebie i dalej będą anonimowi.
,,Stoje w cieniu i nazywam rzeczy po imieniu,,.
uwielbiam spiewac do siebie a na okresie próbnym tez to robiłem. Nie czuje sie winny za wasze nadinterpretacje.
Parafrazując Piłsudskiego (tez byl dyktatorem, ale w dobrych rekach wladza jest spoko. Swiadczyly efekty)
zaklad spoko tylko wśród ludzi za dużo szmat(trzeba umieć byc odpornym na cudze gadanie).
Kazdemu polecam samemu sprawdzić czy sie spodoba.
1
Haribo 2015-09-17 05:18:48
Co Powiecie o słynnym ZELKU ?
:) 2015-09-29 23:36:50
Że jest tak samo pier..nięty jak ten fałszywy rudzielec :)
3
Monalisa87 2015-11-08 20:22:42
Witam serdecznie.
Zastanawiam sie wlasnie czy nie zlozyc tam swojego CV, chcialam spytac tylko jakie zarobki sa i czy sa jakies dodatki dla pracownikow. Nie interesuje mnie opinia tego zakladu pracy, bo sadzac co poniektorych tutaj to wywnioskowalam tylko tyle ze zazdroszcza ze sami nie stoja wyzej. Kazdy dyrektor czy prezes czy ktos wyzej stolkiem tez zaczynal tak jak wiekszosc wiec nie miejcie do nich pretensji.
Monalisa87 2015-12-02 23:53:40
Nie wiem co myslec, ponoc na produkcje potrzebuja a do mnie sie nie odezwali - kurcze a szkoda bo zalezy mi na normalnej i stalej pracy
czy trzeba spelnic jakies konkretne wymogi?
kasia 2015-12-03 13:10:47
Zanieś podanie jeszcze raz,to zobaczą że Ci zależy,atutem jest to czy wcześniej pracowałaś na produkcji,wtedy masz większą szanse na pracę.
kasia 2015-12-03 13:19:03
Przyjmują też przez agencję Adecco.
1
aaaa 2015-12-03 15:30:41
Przyjęcia będą dopiero po nowym roku.
Monalisa87 2016-01-12 15:16:23
Odezwali się i do mnie :) więc jakaś szansa jest - jak wspomniałam wcześniej nie obchodzi mnie niczyja opinia bo mnie jak nie wielu zależy na pracy przede wszystkim stałej. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć mniej więcej jak powinnam się przygotować do rozmowy kwalifikacyjnej - naprawdę bardzo mi zależy aby dobrze wypaść.
paulina 2016-01-13 08:52:28
Wypełniasz jakiś króciutki test i od razu dostajesz skierowanie na badania lekarskie.
Mycha 2016-01-19 13:48:16
A co myslice o tej firmie zewnętrzej w czerwonych koszulkach co po nas kontrolują
Kokosowa 2016-01-19 14:59:21
W tej firmie zewnętrznej pracuje fajniutki blondynek na brygdzie A macie nr do niego??(:
Kokosowa 2016-01-20 17:26:52
Ja bardziej taka wstydliwa jestem (;
Sylwunia21 2016-01-22 08:52:18
Oddział jest na lotniczej 15
Haribo 2016-01-25 10:17:54
Juz mamy nowa kontrolerkę jakości. Obecnie jest na elki zmianie. Jak nie przetrwa będzie miejsce na następną osobę.
ktos 2016-05-10 19:33:02
tak sie sklada ze kolezanka nowa zapyliła wiec nowa rekrutacja sie zacznie lada dzien ;p
Rep 2016-10-05 07:56:41
Tak sobie czytam oferty pracy do naszego zakładu i ogarnia mnie śmiech którego nie mogę powstrzymać.

" praca w dynamicznie rozwijającej się firmie " przecież ten zakład od lat się nie rozwija, baaaa jest z każdym dniem coraz gorzej ;( i strach pomyśleć co będzie dalej.

" możliwość rozwoju i awansu " - to już są brednie do potęgi :) Niech ktoś mi da jakikolwiek przykład awansu u Nas w zakładzie ;P Większość dobrych pracowników zwolniła się bo nikt ich nie szanował i nie doceniał ich pracy i wiedzy. Rotacja ludzi jest tak duża, że po 3 miesiącach nieobecności trzeba zapoznać się z połową zmiany.

Nie kłamcie proszę w tych ofertach :)

2
Czap 2016-10-05 23:13:23
Miałem tutaj kiedyś kolegę co pracował na stanowisku Elektromechanika i drugiego co był operatorem na maszynach, jestem dość ciekawy czy nadal tutaj pracują, a przypomniało mi się, bo widzę ogłoszenia na te stanowiska, kto tam teraz siedzi?
Szczery 2016-11-09 23:57:43
Pozdrawiam Pana Kierownika który na dzień dobry kopie kartony i rzuca mięsem na prawo i lewo aż uszy opadają. Przez 2 lata mało co się zmieniło. A podwyżka która ma być wypłacona w listopadzie? WYPŁATA MNIEJSZA NIŻ BYŁA :-///
Zostaw swoją opinię o PATELEC ELPENA sp.z o.o. - Legnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PATELEC ELPENA sp.z o.o.