brak logo

Hotel Magellan

Wolbórz

Opinie o Hotel Magellan

anonim 2008-12-12 00:37
Miło i przyjaźnie nastawieni pracownicy.
1
wowie 2009-02-25 18:19
Znany hotel, lecz nie polecam pracować tam....
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako niski.
Atmosfera i ludzie tam pracujący są nieznośni.
Pensje bardzo kiepskie.
Najbardziej podobało mi się w Magellanie: ????? Nic nie przychodzi mi do głowy..
Więc odpowiem krótko: NIC :)
pracownik 2009-12-16 23:50
Co masz na myśli przecież to taki fajny hotelik
Anonim 2009-12-16 23:51
A ile się zarabia w takim hotelu jak Magellan?
leosia 2012-01-04 18:05
zarabiasz 5,5o/h
Jak 2013-05-25 12:52
Tylko prezesi zmieniają się cały czas. Poza tym lichy obiekt.
anonim 2013-11-15 21:33
A ja polecam pracę w Magellanie - w każdej firmie trzeba pracować i robić co należy. Każdemu proponuję spróbować, nie sugerować się opiniami innych bo dla każdego coś innego.
za5 szósta 2014-12-19 14:53
Firma Hotel Magellan opublikowała nowe nabory do pracy, zobaczcie jakie stanowisko teraz proponują i proszę skomentujecie, bo się zastanawiam czy warto spróbować. Hotel Magellan w Bronisławowie      poszukuje kandydata/ki na stanowisko     Kierownik Dz...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5737772?keywords=&region=
ida 2015-01-31 18:44
Interesuje mnie praca w Hotelu Magellan, nie mam wymagań co do stanowiska, bo jestem technikiem hotelarskim, wiec w sumie mogłabym robić na prawdę wiele. Tylko czy w ogóle kogokolwiek poszukają do magellana? nie mam wymagań finansowych, przyjme cokolwiek, najbardziej to teraz póki jestem młoda to chciałabym zdobyć doświadczenie
:) 2015-02-06 23:11
Chcecie pracować w Magellanie? złóżcie cv ... bez tego nikt nie wie, że szukacie pracy. Do odważnych świat należy - pamiętajcie o tym.
:) 2015-04-12 09:14
Albo polubisz tę pracę albo nie, dużo od Ciebie zależy. Praca jak wszędzie ale ludzie rewelacyjni. Na nich zawsze można liczyć. Jeśli nie spróbujesz sam nie dowiesz się co i jak. W zależności od stanowiska które zajmujesz i wynagrodzenie zmienne. Skoro piszesz że ta praca byłaby czymś... więc zakręć się za nią i sprawdź czy jest to coś czego szukasz? Jak można chcieć czegoś i nawet nie spróbować?
1
Zaz 2016-05-15 19:32
Hotel Magellan ma naprawdę jedne z lepszych obsług jakie widziałem, dlatego uwazam, że warto do nich dołączyć
ooo 2016-11-06 02:55
Praca w tym hotelu to dobre zaplecze do szukania nowego i fajnego zatrudnienia ... z tego powodu warto się choć na chwilę w nim zatrzymać.
ew 2017-02-25 10:13
Z obecną osobą na stanowisku prezesa - nie polecam. W ciągu kilku miesięcy odeszła około połowa pracowników (wiele z nich pracowało od początku istnienia hotelu bądź od kilku lat). Z podejściem: nie ten , to inny - gdy pracownik stara się np. o podwyżkę - dobrego personelu nie będzie, co przekłada się na pogarszającą się jakość obsługi w tym hotelu. Gnojenie pracowników, wywyższanie się i nie zgodne z prawem pracy zasady to zajęcie obecnej prezes, od której uciekły już nawet koleżanki, które za sobą ściągnęła do pracy
XXXXX 2017-03-06 02:50
nie polecam tam pracować były wojskowy który nie jest kucharzem p. Kamila każdego podpier.....
brak organizacji z strony marketingu
brak współpracy
narkotyki przede wszystkim
kierownik kelnerów gnębi kucharzy i pomoc kuchni.
więcej kierowników niż wart praca.
praca w tym hotelu to samobójstwo a nie praca

różnica miedzy hotelem a burdelem nie ma różnicy tylko w hotelach jest obsługa

a kelnerzy albo ćpają albo są zatrudniani jako studenci i brak doświadczenia maja,
a klientom wchodzą aż w dupę aby zdobyć napiwek .
kelner to nasz wróg jako kuchni nie douczeni debile
2
Knrd 2017-08-09 22:04
Zależy w którym dziale. W Gastronomii jest obecnie zespół tzw. wakacyjny także od września zostanie stała ekipa, która jest ok. Kumpel pracuje.. ja chcę aplikować do sprzedaży, ale jest teraz duży zespół tam więc chyba nie ma szans no i same laski pracują :)
Lidia 2017-09-08 13:42
@Knrd ale zawsze warto spróbować. Minął miesiąc, więc może już jesteś po aplikacji i rozmowie. Zdradzisz czy się dostałeś do pracy w sprzedaży w Hotelu Magellan? I powiesz jak przebiegał proces rekrutacji?
Zostaw swoją opinię o Hotel Magellan - Wolbórz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel Magellan