brak logo

Hotel Magellan

Wolbórz

Opinie o Hotel Magellan

anonim 2008-12-12 00:37:14
Miło i przyjaźnie nastawieni pracownicy.
1
wowie 2009-02-25 18:19:41
Znany hotel, lecz nie polecam pracować tam....
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako niski.
Atmosfera i ludzie tam pracujący są nieznośni.
Pensje bardzo kiepskie.
Najbardziej podobało mi się w Magellanie: ????? Nic nie przychodzi mi do głowy..
Więc odpowiem krótko: NIC :)
pracownik 2009-12-16 23:50:07
Co masz na myśli przecież to taki fajny hotelik
Anonim 2009-12-16 23:51:35
A ile się zarabia w takim hotelu jak Magellan?
leosia 2012-01-04 18:05:06
zarabiasz 5,5o/h
Jak 2013-05-25 12:52:42
Tylko prezesi zmieniają się cały czas. Poza tym lichy obiekt.
anonim 2013-11-15 21:33:04
A ja polecam pracę w Magellanie - w każdej firmie trzeba pracować i robić co należy. Każdemu proponuję spróbować, nie sugerować się opiniami innych bo dla każdego coś innego.
za5 szósta 2014-12-19 14:53:38
Firma Hotel Magellan opublikowała nowe nabory do pracy, zobaczcie jakie stanowisko teraz proponują i proszę skomentujecie, bo się zastanawiam czy warto spróbować. Hotel Magellan w Bronisławowie      poszukuje kandydata/ki na stanowisko     Kierownik Dz...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5737772?keywords=&region=
ida 2015-01-31 18:44:44
Interesuje mnie praca w Hotelu Magellan, nie mam wymagań co do stanowiska, bo jestem technikiem hotelarskim, wiec w sumie mogłabym robić na prawdę wiele. Tylko czy w ogóle kogokolwiek poszukają do magellana? nie mam wymagań finansowych, przyjme cokolwiek, najbardziej to teraz póki jestem młoda to chciałabym zdobyć doświadczenie
:) 2015-02-06 23:11:23
Chcecie pracować w Magellanie? złóżcie cv ... bez tego nikt nie wie, że szukacie pracy. Do odważnych świat należy - pamiętajcie o tym.
:) 2015-04-12 09:14:29
Albo polubisz tę pracę albo nie, dużo od Ciebie zależy. Praca jak wszędzie ale ludzie rewelacyjni. Na nich zawsze można liczyć. Jeśli nie spróbujesz sam nie dowiesz się co i jak. W zależności od stanowiska które zajmujesz i wynagrodzenie zmienne. Skoro piszesz że ta praca byłaby czymś... więc zakręć się za nią i sprawdź czy jest to coś czego szukasz? Jak można chcieć czegoś i nawet nie spróbować?
1
Zaz 2016-05-15 19:32:45
Hotel Magellan ma naprawdę jedne z lepszych obsług jakie widziałem, dlatego uwazam, że warto do nich dołączyć
ooo 2016-11-06 02:55:50
Praca w tym hotelu to dobre zaplecze do szukania nowego i fajnego zatrudnienia ... z tego powodu warto się choć na chwilę w nim zatrzymać.
Zostaw swoją opinię o Hotel Magellan - Wolbórz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel Magellan