brak logo

Hotel Magellan

Wolbórz

Opinie o Hotel Magellan

anonim 2008-12-12 00:37
Miło i przyjaźnie nastawieni pracownicy.
1
wowie 2009-02-25 18:19
Znany hotel, lecz nie polecam pracować tam....
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako niski.
Atmosfera i ludzie tam pracujący są nieznośni.
Pensje bardzo kiepskie.
Najbardziej podobało mi się w Magellanie: ????? Nic nie przychodzi mi do głowy..
Więc odpowiem krótko: NIC :)
pracownik 2009-12-16 23:50
Co masz na myśli przecież to taki fajny hotelik
Anonim 2009-12-16 23:51
A ile się zarabia w takim hotelu jak Magellan?
leosia 2012-01-04 18:05
zarabiasz 5,5o/h
Jak 2013-05-25 12:52
Tylko prezesi zmieniają się cały czas. Poza tym lichy obiekt.
anonim 2013-11-15 21:33
A ja polecam pracę w Magellanie - w każdej firmie trzeba pracować i robić co należy. Każdemu proponuję spróbować, nie sugerować się opiniami innych bo dla każdego coś innego.
za5 szósta 2014-12-19 14:53
Firma Hotel Magellan opublikowała nowe nabory do pracy, zobaczcie jakie stanowisko teraz proponują i proszę skomentujecie, bo się zastanawiam czy warto spróbować. Hotel Magellan w Bronisławowie      poszukuje kandydata/ki na stanowisko     Kierownik Dz...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5737772?keywords=&region=
ida 2015-01-31 18:44
Interesuje mnie praca w Hotelu Magellan, nie mam wymagań co do stanowiska, bo jestem technikiem hotelarskim, wiec w sumie mogłabym robić na prawdę wiele. Tylko czy w ogóle kogokolwiek poszukają do magellana? nie mam wymagań finansowych, przyjme cokolwiek, najbardziej to teraz póki jestem młoda to chciałabym zdobyć doświadczenie
:) 2015-02-06 23:11
Chcecie pracować w Magellanie? złóżcie cv ... bez tego nikt nie wie, że szukacie pracy. Do odważnych świat należy - pamiętajcie o tym.
:) 2015-04-12 09:14
Albo polubisz tę pracę albo nie, dużo od Ciebie zależy. Praca jak wszędzie ale ludzie rewelacyjni. Na nich zawsze można liczyć. Jeśli nie spróbujesz sam nie dowiesz się co i jak. W zależności od stanowiska które zajmujesz i wynagrodzenie zmienne. Skoro piszesz że ta praca byłaby czymś... więc zakręć się za nią i sprawdź czy jest to coś czego szukasz? Jak można chcieć czegoś i nawet nie spróbować?
1
Zaz 2016-05-15 19:32
Hotel Magellan ma naprawdę jedne z lepszych obsług jakie widziałem, dlatego uwazam, że warto do nich dołączyć
ooo 2016-11-06 02:55
Praca w tym hotelu to dobre zaplecze do szukania nowego i fajnego zatrudnienia ... z tego powodu warto się choć na chwilę w nim zatrzymać.
ew 2017-02-25 10:13
Z obecną osobą na stanowisku prezesa - nie polecam. W ciągu kilku miesięcy odeszła około połowa pracowników (wiele z nich pracowało od początku istnienia hotelu bądź od kilku lat). Z podejściem: nie ten , to inny - gdy pracownik stara się np. o podwyżkę - dobrego personelu nie będzie, co przekłada się na pogarszającą się jakość obsługi w tym hotelu. Gnojenie pracowników, wywyższanie się i nie zgodne z prawem pracy zasady to zajęcie obecnej prezes, od której uciekły już nawet koleżanki, które za sobą ściągnęła do pracy
XXXXX 2017-03-06 02:50
nie polecam tam pracować były wojskowy który nie jest kucharzem p. Kamila każdego podpier.....
brak organizacji z strony marketingu
brak współpracy
narkotyki przede wszystkim
kierownik kelnerów gnębi kucharzy i pomoc kuchni.
więcej kierowników niż wart praca.
praca w tym hotelu to samobójstwo a nie praca

różnica miedzy hotelem a burdelem nie ma różnicy tylko w hotelach jest obsługa

a kelnerzy albo ćpają albo są zatrudniani jako studenci i brak doświadczenia maja,
a klientom wchodzą aż w dupę aby zdobyć napiwek .
kelner to nasz wróg jako kuchni nie douczeni debile
Zostaw swoją opinię o Hotel Magellan - Wolbórz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel Magellan