Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Remark-Kayser

Pracowałeś w firmie Remark-Kayser i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-04-25 18:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja proponuję spokojniejsze i wygodniejsze rozwiązanie,trzeba poprostu lekko się schylić i przejść pod szlabanem
zdjecie uzytkownika
dyzio - 2014-04-25 18:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha ha ,a co na to pan ochroniarz ?
zdjecie uzytkownika
biznesmen - 2014-04-26 21:38:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
21.04 pytałem w sprawie tworzyw sztucznych transportu,czy możecie mi odpowiedzieć?jest to dla mnie ważny temat,będę wdzięczny,z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
pracowity - 2014-04-27 13:43:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukamy wszelkiego rodzaju kooperacji:produkcja,handel usługi,transport.Czy firma wasza jest zainteresowana nawiązaniem współpracy z grupą młodych ,zdolnych ludzi o różnych profesjach.Posiadamy oczywiście stosowne referencje..?
zdjecie uzytkownika
bezrobotny - 2014-04-28 17:04:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy macie coś dla mnie?szukam jakiejkolwiek pracy.Ale nie takiej jak w Amazonie,tam nie polecam.Koncern amerykański i to wszystko
zdjecie uzytkownika
Tiwn - 2014-04-29 02:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiele osób postrzega Amerykę w kontekście bogactwa i dużego profesjonalizmu jeśli chodzi o biznes. Czemu z remarkiem miałoby być tak samo?
zdjecie uzytkownika
emigrant - 2014-05-04 22:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o Odp;dla młodych pracowitych z 24.04 obecnie większość rówieśników zarabia za granicą,co w was takiego atrakcyjnego dla naszego rynku,co to za referencje?pracowaliście za granicą?
zdjecie uzytkownika
reemigrant - 2014-05-06 14:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w różnych miejscach,mam duże doświadczenie Polaka na emigracji.Takim osobom nie konieczne są referencje.Potrafimy dużo i długo pracować z dużym emocjonalnym zaangażowaniem.To mój komentarz.Czy naprawdę znacie tylu ludzi z podobnym doświadczenim,pozdrawiam niedowiarków
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-05-06 16:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto nie pracował za granicą ten nic nie wie
zdjecie uzytkownika
tragedia - 2014-05-06 19:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znamy znamy ale nic więcej mie damy bo mamy tak drogie Damy.(więcej szczegółów związanych z Damami następnych odcinkach)
zdjecie uzytkownika
bunia - 2014-05-06 20:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem nie trudno sobie to wyobrazić... ludzie jadą po grubą kasę i często godzą się na niezbyt dobre warunki mieszkaniowe
zdjecie uzytkownika
tadziu - 2014-05-08 18:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ąLudzie nic nie wiecie.Jeśli ma się rodzinę na utrzymaniu albo kończy się studia bez perspektyw na pracę podejmuje się decyzję.Ta decyzja nie zawsze podyktowana je st chiwością lub naiwnością.Często wybiera się mniejsze zło.Wierzcie mi mam dużą wiedzę w tym temacie
zdjecie uzytkownika
tadziu - 2014-05-08 18:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ąLudzie nic nie wiecie.Jeśli ma się rodzinę na utrzymaniu albo kończy się studia bez perspektyw na pracę podejmuje się decyzję.Ta decyzja nie zawsze podyktowana je st chiwością lub naiwnością.Często wybiera się mniejsze zło.Wierzcie mi mam dużą wiedzę w tym temacie
zdjecie uzytkownika
henio - 2014-05-11 16:11:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja ceszę się ,że mam pracę na miejscu,denerwuje mnie tylko daleki dojazd
zdjecie uzytkownika
bezrobotny - 2014-05-16 16:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem sumiennym panem mającym doświadczenie /długoletnie /w księgowości.Czy wasza firma ma zapotrzebowanie w tym zakresie? mogę pracować z różnym oprogramowaniem.Posiadam wykształcenie ekonomiczne...?
zdjecie uzytkownika
producent - 2014-05-17 16:44:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem ,że produkcja wasza opiera sięę na przetwórstwie tworzyw sztucznych,czy wasza firma dysponujżym doświadczenieme rezerwami produkcyjnymi aby oddać je do kooperacji?dysponujemy nowoczesnym parkiem maszynowym i dużym doświadczeniem w zakresie współpracy produkcyjnej,posiadamy długą listę referencyjną
zdjecie uzytkownika
przedsiębiorczy - 2014-05-18 22:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe pytanie ,też jestem zainteresowana .Dzisiaj każdy szuka dodatkowej drogi ,,podtrzymującej,,może napiszecie coś interesującego na temat zagospodarowania odpadów.To temat trudny niestety aktualny...pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
durski - 2014-09-11 00:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [producent - 2014-05-17 16:44:56]:
jeżeli chodzi o tego typu pytania to akurat nie wiem czy to forum jest dobrym miejscem do ich zadawania. Myślę, że w Twoim przypadku lepszym pomysłem byłoby jednak skontaktowanie się bezpośrednio z samą firmą. Najlepszy do tego byłby mail. Po za tym jaki producent składa zapytania ofertowe na publicznym forum? :)
zdjecie uzytkownika
byłamtu - 2014-11-26 15:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Forum, które ma służyć wypowiadaniu opinie na temat pracodawcy, stało się kubłem na śmieci pełnym bezsensownych wpisów. Celowe zaśmiecanie forum w celu zamydlenia oczu potencjalnym pracownikom szukającym opinii na temat pracodawcy - masakra ale czego można się spodziewać jeżeli pracodawca doskonale wie że opinie na jego temat byłyby w całości negatywne i sprawiłyby że mniej osób zgłosiłoby się na rozmowę kwalifikacyjną. Osoby zainteresowane mogą dowiedzieć się więcej na temat tej firmy z pierwszych wpisów jakie były tu zamieszczone i chociaż były dawno temu to jednak nadal nic się nie zmieniło.....
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-12-02 16:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawdopodobnie przez budowę u sąsiada przeniesiono przystanek autobusowy.Zima nas zaskoczyła niską temperaturą w ostatnich dniach.Czy można zrobić coś w tym temacie dla pań? Dziękuję
zdjecie uzytkownika
koleżanka - 2014-12-02 18:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram postulat i trzymam kciuki za realizację
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-03 17:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przystanek jak przystanek.Ważniejsza jest palarnia.Trzeba palić na tym zimnie,może z tą sprawą uda się coś zrobić?
zdjecie uzytkownika
niepalący - 2014-12-04 17:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Palenie papierosów szkodzi...Proponuję patent w postaci elektronicznego papierosa.Zdrowszy i łatwiejszy do ukrycia w szatni lub pod biurkiem.Polecam ,sprawdzona metoda...
zdjecie uzytkownika
palący - 2014-12-07 20:42:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popatrzcie sobie jak fajnie jest pod tym względem w ,,Amazonie,, tam ze 100 procentową pewnością popalicie w ciepełku...jeżeli zdążycie wyciągnąć papierosy...miłego popalania
zdjecie uzytkownika
buri - 2014-12-16 03:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-12-03 17:20:51]:
jak dla mnie to równie dobrze mogliby w ogóle zakazać palenia , bo nikomu to nic dobrego nie przynosi. Te bujdy z rozluźnieniem też można wsadzić między bajki. Dlatego z tym akurat problemów nie mam. Oczywiście jest kilka spraw na które można narzekać , a które wiążą sięRemark-Kayser , ale nie przesłaniają one jednak pozytywów
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Remark-Kayser
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Remark-Kayser?
Zadaj pytanie
x