brak logo

Remark-Kayser

Batorowo

Opinie o Remark-Kayser

bezik 2014-04-03 17:56:14
Znalazłam nazwę ,,Amazon,,amerykańska firma,powodzenia
Krzysztof 2014-04-07 00:06:30
Jakimi liniami autobusowymi można dojechać do Batorowa? Szukałem na rozkładzie MPK, ale chyba żadna miejska komunikacja tam nie kursuje.
Była_Pracownica 2014-04-07 00:13:44
Pracownice Gazelami? - chyba chodzi o to jak szybko i sprawnie musza pracować... Komentarz porównujacy pracownice do gazel byl moim zdaniem wysoce niestosowany, uwłaczający godności pracowników delikatniejszej płci.
Kazdy kto pracuje fizycznie fizycznie 5-6 dni w tygodniu nawet po 12h doskonale wie jak wygląda-mamy przeciez lustra w domu.
dojeżdżający 2014-04-08 14:23:03
Panie Krzysztofie,z pętli na ogrodach odjeżdża autobus nr. 01 .Ztego co wiem są jeszcze inne ale nie znam numerów.Proszę zapytać kierowcy ,oni są dobrze zorięntowani.Tablica informacyjna jest na pętli na Ogrodach
kasia 2014-04-10 12:09:20
jest sporo różnych autobusów.W internecie można znależć informacje
Ogrodnik 2014-04-12 10:33:29
Niezłą macie tablicę ogłoszeń. A przepraszam, ile kosztuje kiełbasa w Tarnowie? :)
Anonimek2 2014-04-12 10:36:05
...wschodnią Polskę obstawia SFM, ciężko z nimi walczyć bo koszty transportu zabijają konkurencyjność.
konkurencik 2014-04-13 23:34:10
Każdy ma swój obszar działania i jego broni.Tzw. walka o rynek.Trzeba się mocno gimnastykować ,żeby się utrzymać
konkurencik 2014-04-13 23:34:10
Każdy ma swój obszar działania i jego broni.Tzw. walka o rynek.Trzeba się mocno gimnastykować ,żeby się utrzymać
kaśka 2014-04-17 17:43:42
Pracowałam w sprzedaży w wielu firmach przez wiele lat ,to rzeczywiście ciężki kawałek chleba.Każdy walczy z zaangażowaniem o swój kawałek terenu
pracownik 2014-04-19 13:06:14
A ja chciałem życzyć wszystkim moim kolegom i koleżankom radości na święta i mokrego dyngusa.Dużo uśmiechu
kolega 2014-04-19 13:23:18
A ja życzę dalszych Gazel sukcesu ,dalszego rozwoju,a koleżąnkom żeby były nadal takie fajne i ładne.Wesołych Świąt
biznesmen 2014-04-21 16:51:11
Jakiego rodzaju tworzywa sztuczne przetwarza wasza fabryka ? interesują mnie tworzywa termoutwardzalne.Kupuję również różnego rodzaju odpady od wtryskarek,zużyte części nadające się do przemiału a nawet różnego rodzaju folie.Będę wdzięczny za udzielenie informacji
biznesmen 2014-04-21 16:52:40
Jakiego rodzaju tworzywa sztuczne przetwarza wasza fabryka ? interesują mnie tworzywa termoutwardzalne.Kupuję również różnego rodzaju odpady od wtryskarek,zużyte części nadające się do przemiału a nawet różnego rodzaju folie.Będę wdzięczny za udzielenie informacji
biznesmen 2014-04-21 17:00:35
Jako uzupełnienie do mojej powyższej informacji - moim atutem jest dysponowanie w mjej firmie drugim działem,który zajmuje się usługami transportowymi.
1
pracownik 2014-04-24 18:12:09
Czy możnabybyło zorganizować wyjście z dbiektu firmy na skróty przez pierwszy szlaban a nie naokoło przy wartowniku?chodzi o krótszą drogę do autobusu,Bywa ,że biegniemy na ostatnią chwilę
pracownik 2014-04-25 06:31:49
Można by było nie biegać na około,proponuję skok przez szlaban jak gazela.
pracownica 2014-04-25 18:11:53
A ja proponuję spokojniejsze i wygodniejsze rozwiązanie,trzeba poprostu lekko się schylić i przejść pod szlabanem
pracownica 2014-04-25 18:13:17
A ja proponuję spokojniejsze i wygodniejsze rozwiązanie,trzeba poprostu lekko się schylić i przejść pod szlabanem
dyzio 2014-04-25 18:19:56
ha ha ,a co na to pan ochroniarz ?
2
biznesmen 2014-04-26 21:38:09
21.04 pytałem w sprawie tworzyw sztucznych transportu,czy możecie mi odpowiedzieć?jest to dla mnie ważny temat,będę wdzięczny,z góry dziękuję
pracowity 2014-04-27 13:43:17
Szukamy wszelkiego rodzaju kooperacji:produkcja,handel usługi,transport.Czy firma wasza jest zainteresowana nawiązaniem współpracy z grupą młodych ,zdolnych ludzi o różnych profesjach.Posiadamy oczywiście stosowne referencje..?
bezrobotny 2014-04-28 17:04:07
Czy macie coś dla mnie?szukam jakiejkolwiek pracy.Ale nie takiej jak w Amazonie,tam nie polecam.Koncern amerykański i to wszystko
Tiwn 2014-04-29 02:26:12
Wiele osób postrzega Amerykę w kontekście bogactwa i dużego profesjonalizmu jeśli chodzi o biznes. Czemu z remarkiem miałoby być tak samo?
emigrant 2014-05-04 22:02:00
o Odp;dla młodych pracowitych z 24.04 obecnie większość rówieśników zarabia za granicą,co w was takiego atrakcyjnego dla naszego rynku,co to za referencje?pracowaliście za granicą?
reemigrant 2014-05-06 14:37:35
Pracowałem w różnych miejscach,mam duże doświadczenie Polaka na emigracji.Takim osobom nie konieczne są referencje.Potrafimy dużo i długo pracować z dużym emocjonalnym zaangażowaniem.To mój komentarz.Czy naprawdę znacie tylu ludzi z podobnym doświadczenim,pozdrawiam niedowiarków
pracownik 2014-05-06 16:59:43
kto nie pracował za granicą ten nic nie wie
tragedia 2014-05-06 19:09:28
Znamy znamy ale nic więcej mie damy bo mamy tak drogie Damy.(więcej szczegółów związanych z Damami następnych odcinkach)
1
bunia 2014-05-06 20:05:23
moim zdaniem nie trudno sobie to wyobrazić... ludzie jadą po grubą kasę i często godzą się na niezbyt dobre warunki mieszkaniowe
tadziu 2014-05-08 18:45:54
ąLudzie nic nie wiecie.Jeśli ma się rodzinę na utrzymaniu albo kończy się studia bez perspektyw na pracę podejmuje się decyzję.Ta decyzja nie zawsze podyktowana je st chiwością lub naiwnością.Często wybiera się mniejsze zło.Wierzcie mi mam dużą wiedzę w tym temacie
1
tadziu 2014-05-08 18:45:54
ąLudzie nic nie wiecie.Jeśli ma się rodzinę na utrzymaniu albo kończy się studia bez perspektyw na pracę podejmuje się decyzję.Ta decyzja nie zawsze podyktowana je st chiwością lub naiwnością.Często wybiera się mniejsze zło.Wierzcie mi mam dużą wiedzę w tym temacie
1
henio 2014-05-11 16:11:41
Ja ceszę się ,że mam pracę na miejscu,denerwuje mnie tylko daleki dojazd
bezrobotny 2014-05-16 16:32:11
Jestem sumiennym panem mającym doświadczenie /długoletnie /w księgowości.Czy wasza firma ma zapotrzebowanie w tym zakresie? mogę pracować z różnym oprogramowaniem.Posiadam wykształcenie ekonomiczne...?
producent 2014-05-17 16:44:56
Słyszałem ,że produkcja wasza opiera sięę na przetwórstwie tworzyw sztucznych,czy wasza firma dysponujżym doświadczenieme rezerwami produkcyjnymi aby oddać je do kooperacji?dysponujemy nowoczesnym parkiem maszynowym i dużym doświadczeniem w zakresie współpracy produkcyjnej,posiadamy długą listę referencyjną
przedsiębiorczy 2014-05-18 22:41:24
Ciekawe pytanie ,też jestem zainteresowana .Dzisiaj każdy szuka dodatkowej drogi ,,podtrzymującej,,może napiszecie coś interesującego na temat zagospodarowania odpadów.To temat trudny niestety aktualny...pozdrawiam
durski 2014-09-11 00:54:56
jeżeli chodzi o tego typu pytania to akurat nie wiem czy to forum jest dobrym miejscem do ich zadawania. Myślę, że w Twoim przypadku lepszym pomysłem byłoby jednak skontaktowanie się bezpośrednio z samą firmą. Najlepszy do tego byłby mail. Po za tym jaki producent składa zapytania ofertowe na publicznym forum? :)
byłamtu 2014-11-26 15:43:50
Forum, które ma służyć wypowiadaniu opinie na temat pracodawcy, stało się kubłem na śmieci pełnym bezsensownych wpisów. Celowe zaśmiecanie forum w celu zamydlenia oczu potencjalnym pracownikom szukającym opinii na temat pracodawcy - masakra ale czego można się spodziewać jeżeli pracodawca doskonale wie że opinie na jego temat byłyby w całości negatywne i sprawiłyby że mniej osób zgłosiłoby się na rozmowę kwalifikacyjną. Osoby zainteresowane mogą dowiedzieć się więcej na temat tej firmy z pierwszych wpisów jakie były tu zamieszczone i chociaż były dawno temu to jednak nadal nic się nie zmieniło.....
pracownica 2014-12-02 16:27:06
prawdopodobnie przez budowę u sąsiada przeniesiono przystanek autobusowy.Zima nas zaskoczyła niską temperaturą w ostatnich dniach.Czy można zrobić coś w tym temacie dla pań? Dziękuję
koleżanka 2014-12-02 18:00:30
Popieram postulat i trzymam kciuki za realizację
pracownik 2014-12-03 17:20:51
Przystanek jak przystanek.Ważniejsza jest palarnia.Trzeba palić na tym zimnie,może z tą sprawą uda się coś zrobić?
niepalący 2014-12-04 17:26:49
Palenie papierosów szkodzi...Proponuję patent w postaci elektronicznego papierosa.Zdrowszy i łatwiejszy do ukrycia w szatni lub pod biurkiem.Polecam ,sprawdzona metoda...
palący 2014-12-07 20:42:46
Popatrzcie sobie jak fajnie jest pod tym względem w ,,Amazonie,, tam ze 100 procentową pewnością popalicie w ciepełku...jeżeli zdążycie wyciągnąć papierosy...miłego popalania
buri 2014-12-16 03:56:22
jak dla mnie to równie dobrze mogliby w ogóle zakazać palenia , bo nikomu to nic dobrego nie przynosi. Te bujdy z rozluźnieniem też można wsadzić między bajki. Dlatego z tym akurat problemów nie mam. Oczywiście jest kilka spraw na które można narzekać , a które wiążą sięRemark-Kayser , ale nie przesłaniają one jednak pozytywów
życzliwy 2014-12-23 19:28:23
Wesołych Świąt moi drodzy
były pracownik 2015-03-05 12:46:16
Firma z której ludzie znikają, nikt nie jest pewny swojego stanowiska. Pracodawca, który w ogóle nie przestrzega kodeksu pracy pracuje się w tej firmie po 9-10 godzin dziennie, urlopów na żądanie niema- to wymysł pracowników.Jest ogromna rotacja ludzi. Kierownictwo nie szanuje żadnego pracownika we wszystkim widzi podstęp,szpiegowstwo i bunt-pracownik musi jak maszyna wykonywac zadania i nie miec własnego zdania. Na 9-10 godzin 15 min. przerwy we wskazanym czasie!Te wszystkie poprzednie negatywne komentarze są niestety prawdziwe!Odradzam, odradzam i jeszcze raz odradzam kontakt z tym pracodawcą!
11
nowa 2015-03-31 14:42:27
chcę się zatrudnić ,jak dojeżdżacie z Buku ? czy są ludzie u was w zakładzie z Buku? czy można razem przyjeżdżać? dziękuję za informację
pracownica 2015-03-31 16:06:27
Wszyscy jakoś dojeżdżamy.Każdy pomaga drugiemu ,myślę ,że damy sobie wszyscy radę.Większość dysponuje samochodami.Proszę spróbować.
oooo 2015-07-21 12:22:59
Mega sprawa, aż się uśmiechnęłam do komputera @pracownica. Fajnie, że tak sobie radzicie i osoby, które mieszkają gdzieś dalej, a nie mają samochodów czy nawet prawka, mogą spokojnie dojechać do pracy. Miłe to. I według mnie wskazuje na to, że pracownicy się lubią, więc firma chyba też w porządku jest.
456 2016-04-09 19:53:10
dobrry dojazd do pracy komunikacja miejska jest duzym plsuem
30 2016-05-11 08:44:23
@456 a możesz mi powiedzieć co do tej komunikacji miejskiej, co tam do nich dokładnie jeździ aktualnie? zależy mi na tej pracy bo ta firma jako producent filtrów przemysłowych zapracowała sobie już na miano bardzo silnej marki na rynku a ja takiego pracodawcę chcę
Zostaw swoją opinię o Remark-Kayser - Batorowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Remark-Kayser