Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Remark-Kayser

Pracowałeś w firmie Remark-Kayser i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kolega - 2014-04-19 13:23:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja życzę dalszych Gazel sukcesu ,dalszego rozwoju,a koleżąnkom żeby były nadal takie fajne i ładne.Wesołych Świąt
zdjecie uzytkownika
biznesmen - 2014-04-21 16:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakiego rodzaju tworzywa sztuczne przetwarza wasza fabryka ? interesują mnie tworzywa termoutwardzalne.Kupuję również różnego rodzaju odpady od wtryskarek,zużyte części nadające się do przemiału a nawet różnego rodzaju folie.Będę wdzięczny za udzielenie informacji
zdjecie uzytkownika
biznesmen - 2014-04-21 16:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakiego rodzaju tworzywa sztuczne przetwarza wasza fabryka ? interesują mnie tworzywa termoutwardzalne.Kupuję również różnego rodzaju odpady od wtryskarek,zużyte części nadające się do przemiału a nawet różnego rodzaju folie.Będę wdzięczny za udzielenie informacji
zdjecie uzytkownika
biznesmen - 2014-04-21 17:00:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jako uzupełnienie do mojej powyższej informacji - moim atutem jest dysponowanie w mjej firmie drugim działem,który zajmuje się usługami transportowymi.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-24 18:12:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy możnabybyło zorganizować wyjście z dbiektu firmy na skróty przez pierwszy szlaban a nie naokoło przy wartowniku?chodzi o krótszą drogę do autobusu,Bywa ,że biegniemy na ostatnią chwilę
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-25 06:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można by było nie biegać na około,proponuję skok przez szlaban jak gazela.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-04-25 18:11:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja proponuję spokojniejsze i wygodniejsze rozwiązanie,trzeba poprostu lekko się schylić i przejść pod szlabanem
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-04-25 18:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja proponuję spokojniejsze i wygodniejsze rozwiązanie,trzeba poprostu lekko się schylić i przejść pod szlabanem
zdjecie uzytkownika
dyzio - 2014-04-25 18:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha ha ,a co na to pan ochroniarz ?
zdjecie uzytkownika
biznesmen - 2014-04-26 21:38:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
21.04 pytałem w sprawie tworzyw sztucznych transportu,czy możecie mi odpowiedzieć?jest to dla mnie ważny temat,będę wdzięczny,z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
pracowity - 2014-04-27 13:43:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukamy wszelkiego rodzaju kooperacji:produkcja,handel usługi,transport.Czy firma wasza jest zainteresowana nawiązaniem współpracy z grupą młodych ,zdolnych ludzi o różnych profesjach.Posiadamy oczywiście stosowne referencje..?
zdjecie uzytkownika
bezrobotny - 2014-04-28 17:04:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy macie coś dla mnie?szukam jakiejkolwiek pracy.Ale nie takiej jak w Amazonie,tam nie polecam.Koncern amerykański i to wszystko
zdjecie uzytkownika
Tiwn - 2014-04-29 02:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiele osób postrzega Amerykę w kontekście bogactwa i dużego profesjonalizmu jeśli chodzi o biznes. Czemu z remarkiem miałoby być tak samo?
zdjecie uzytkownika
emigrant - 2014-05-04 22:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o Odp;dla młodych pracowitych z 24.04 obecnie większość rówieśników zarabia za granicą,co w was takiego atrakcyjnego dla naszego rynku,co to za referencje?pracowaliście za granicą?
zdjecie uzytkownika
reemigrant - 2014-05-06 14:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w różnych miejscach,mam duże doświadczenie Polaka na emigracji.Takim osobom nie konieczne są referencje.Potrafimy dużo i długo pracować z dużym emocjonalnym zaangażowaniem.To mój komentarz.Czy naprawdę znacie tylu ludzi z podobnym doświadczenim,pozdrawiam niedowiarków
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-05-06 16:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto nie pracował za granicą ten nic nie wie
zdjecie uzytkownika
tragedia - 2014-05-06 19:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znamy znamy ale nic więcej mie damy bo mamy tak drogie Damy.(więcej szczegółów związanych z Damami następnych odcinkach)
zdjecie uzytkownika
bunia - 2014-05-06 20:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem nie trudno sobie to wyobrazić... ludzie jadą po grubą kasę i często godzą się na niezbyt dobre warunki mieszkaniowe
zdjecie uzytkownika
tadziu - 2014-05-08 18:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ąLudzie nic nie wiecie.Jeśli ma się rodzinę na utrzymaniu albo kończy się studia bez perspektyw na pracę podejmuje się decyzję.Ta decyzja nie zawsze podyktowana je st chiwością lub naiwnością.Często wybiera się mniejsze zło.Wierzcie mi mam dużą wiedzę w tym temacie
zdjecie uzytkownika
tadziu - 2014-05-08 18:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ąLudzie nic nie wiecie.Jeśli ma się rodzinę na utrzymaniu albo kończy się studia bez perspektyw na pracę podejmuje się decyzję.Ta decyzja nie zawsze podyktowana je st chiwością lub naiwnością.Często wybiera się mniejsze zło.Wierzcie mi mam dużą wiedzę w tym temacie
zdjecie uzytkownika
henio - 2014-05-11 16:11:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja ceszę się ,że mam pracę na miejscu,denerwuje mnie tylko daleki dojazd
zdjecie uzytkownika
bezrobotny - 2014-05-16 16:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem sumiennym panem mającym doświadczenie /długoletnie /w księgowości.Czy wasza firma ma zapotrzebowanie w tym zakresie? mogę pracować z różnym oprogramowaniem.Posiadam wykształcenie ekonomiczne...?
zdjecie uzytkownika
producent - 2014-05-17 16:44:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem ,że produkcja wasza opiera sięę na przetwórstwie tworzyw sztucznych,czy wasza firma dysponujżym doświadczenieme rezerwami produkcyjnymi aby oddać je do kooperacji?dysponujemy nowoczesnym parkiem maszynowym i dużym doświadczeniem w zakresie współpracy produkcyjnej,posiadamy długą listę referencyjną
zdjecie uzytkownika
przedsiębiorczy - 2014-05-18 22:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe pytanie ,też jestem zainteresowana .Dzisiaj każdy szuka dodatkowej drogi ,,podtrzymującej,,może napiszecie coś interesującego na temat zagospodarowania odpadów.To temat trudny niestety aktualny...pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
durski - 2014-09-11 00:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [producent - 2014-05-17 16:44:56]:
jeżeli chodzi o tego typu pytania to akurat nie wiem czy to forum jest dobrym miejscem do ich zadawania. Myślę, że w Twoim przypadku lepszym pomysłem byłoby jednak skontaktowanie się bezpośrednio z samą firmą. Najlepszy do tego byłby mail. Po za tym jaki producent składa zapytania ofertowe na publicznym forum? :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Remark-Kayser
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x