brak logo

Remark-Kayser

Batorowo

Opinie o Remark-Kayser

dojeżdżający 2014-04-08 14:23
Panie Krzysztofie,z pętli na ogrodach odjeżdża autobus nr. 01 .Ztego co wiem są jeszcze inne ale nie znam numerów.Proszę zapytać kierowcy ,oni są dobrze zorięntowani.Tablica informacyjna jest na pętli na Ogrodach
kasia 2014-04-10 12:09
jest sporo różnych autobusów.W internecie można znależć informacje
Ogrodnik 2014-04-12 10:33
Niezłą macie tablicę ogłoszeń. A przepraszam, ile kosztuje kiełbasa w Tarnowie? :)
Anonimek2 2014-04-12 10:36
...wschodnią Polskę obstawia SFM, ciężko z nimi walczyć bo koszty transportu zabijają konkurencyjność.
konkurencik 2014-04-13 23:34
Każdy ma swój obszar działania i jego broni.Tzw. walka o rynek.Trzeba się mocno gimnastykować ,żeby się utrzymać
konkurencik 2014-04-13 23:34
Każdy ma swój obszar działania i jego broni.Tzw. walka o rynek.Trzeba się mocno gimnastykować ,żeby się utrzymać
kaśka 2014-04-17 17:43
Pracowałam w sprzedaży w wielu firmach przez wiele lat ,to rzeczywiście ciężki kawałek chleba.Każdy walczy z zaangażowaniem o swój kawałek terenu
pracownik 2014-04-19 13:06
A ja chciałem życzyć wszystkim moim kolegom i koleżankom radości na święta i mokrego dyngusa.Dużo uśmiechu
kolega 2014-04-19 13:23
A ja życzę dalszych Gazel sukcesu ,dalszego rozwoju,a koleżąnkom żeby były nadal takie fajne i ładne.Wesołych Świąt
biznesmen 2014-04-21 16:51
Jakiego rodzaju tworzywa sztuczne przetwarza wasza fabryka ? interesują mnie tworzywa termoutwardzalne.Kupuję również różnego rodzaju odpady od wtryskarek,zużyte części nadające się do przemiału a nawet różnego rodzaju folie.Będę wdzięczny za udzielenie informacji
biznesmen 2014-04-21 16:52
Jakiego rodzaju tworzywa sztuczne przetwarza wasza fabryka ? interesują mnie tworzywa termoutwardzalne.Kupuję również różnego rodzaju odpady od wtryskarek,zużyte części nadające się do przemiału a nawet różnego rodzaju folie.Będę wdzięczny za udzielenie informacji
biznesmen 2014-04-21 17:00
Jako uzupełnienie do mojej powyższej informacji - moim atutem jest dysponowanie w mjej firmie drugim działem,który zajmuje się usługami transportowymi.
1
pracownik 2014-04-24 18:12
Czy możnabybyło zorganizować wyjście z dbiektu firmy na skróty przez pierwszy szlaban a nie naokoło przy wartowniku?chodzi o krótszą drogę do autobusu,Bywa ,że biegniemy na ostatnią chwilę
pracownik 2014-04-25 06:31
Można by było nie biegać na około,proponuję skok przez szlaban jak gazela.
pracownica 2014-04-25 18:11
A ja proponuję spokojniejsze i wygodniejsze rozwiązanie,trzeba poprostu lekko się schylić i przejść pod szlabanem
pracownica 2014-04-25 18:13
A ja proponuję spokojniejsze i wygodniejsze rozwiązanie,trzeba poprostu lekko się schylić i przejść pod szlabanem
dyzio 2014-04-25 18:19
ha ha ,a co na to pan ochroniarz ?
2
biznesmen 2014-04-26 21:38
21.04 pytałem w sprawie tworzyw sztucznych transportu,czy możecie mi odpowiedzieć?jest to dla mnie ważny temat,będę wdzięczny,z góry dziękuję
pracowity 2014-04-27 13:43
Szukamy wszelkiego rodzaju kooperacji:produkcja,handel usługi,transport.Czy firma wasza jest zainteresowana nawiązaniem współpracy z grupą młodych ,zdolnych ludzi o różnych profesjach.Posiadamy oczywiście stosowne referencje..?
bezrobotny 2014-04-28 17:04
Czy macie coś dla mnie?szukam jakiejkolwiek pracy.Ale nie takiej jak w Amazonie,tam nie polecam.Koncern amerykański i to wszystko
emigrant 2014-05-04 22:02
o Odp;dla młodych pracowitych z 24.04 obecnie większość rówieśników zarabia za granicą,co w was takiego atrakcyjnego dla naszego rynku,co to za referencje?pracowaliście za granicą?
reemigrant 2014-05-06 14:37
Pracowałem w różnych miejscach,mam duże doświadczenie Polaka na emigracji.Takim osobom nie konieczne są referencje.Potrafimy dużo i długo pracować z dużym emocjonalnym zaangażowaniem.To mój komentarz.Czy naprawdę znacie tylu ludzi z podobnym doświadczenim,pozdrawiam niedowiarków
pracownik 2014-05-06 16:59
kto nie pracował za granicą ten nic nie wie
tragedia 2014-05-06 19:09
Znamy znamy ale nic więcej mie damy bo mamy tak drogie Damy.(więcej szczegółów związanych z Damami następnych odcinkach)
1
tadziu 2014-05-08 18:45
ąLudzie nic nie wiecie.Jeśli ma się rodzinę na utrzymaniu albo kończy się studia bez perspektyw na pracę podejmuje się decyzję.Ta decyzja nie zawsze podyktowana je st chiwością lub naiwnością.Często wybiera się mniejsze zło.Wierzcie mi mam dużą wiedzę w tym temacie
1
tadziu 2014-05-08 18:45
ąLudzie nic nie wiecie.Jeśli ma się rodzinę na utrzymaniu albo kończy się studia bez perspektyw na pracę podejmuje się decyzję.Ta decyzja nie zawsze podyktowana je st chiwością lub naiwnością.Często wybiera się mniejsze zło.Wierzcie mi mam dużą wiedzę w tym temacie
1
henio 2014-05-11 16:11
Ja ceszę się ,że mam pracę na miejscu,denerwuje mnie tylko daleki dojazd
bezrobotny 2014-05-16 16:32
Jestem sumiennym panem mającym doświadczenie /długoletnie /w księgowości.Czy wasza firma ma zapotrzebowanie w tym zakresie? mogę pracować z różnym oprogramowaniem.Posiadam wykształcenie ekonomiczne...?
producent 2014-05-17 16:44
Słyszałem ,że produkcja wasza opiera sięę na przetwórstwie tworzyw sztucznych,czy wasza firma dysponujżym doświadczenieme rezerwami produkcyjnymi aby oddać je do kooperacji?dysponujemy nowoczesnym parkiem maszynowym i dużym doświadczeniem w zakresie współpracy produkcyjnej,posiadamy długą listę referencyjną
przedsiębiorczy 2014-05-18 22:41
Ciekawe pytanie ,też jestem zainteresowana .Dzisiaj każdy szuka dodatkowej drogi ,,podtrzymującej,,może napiszecie coś interesującego na temat zagospodarowania odpadów.To temat trudny niestety aktualny...pozdrawiam
byłamtu 2014-11-26 15:43
Forum, które ma służyć wypowiadaniu opinie na temat pracodawcy, stało się kubłem na śmieci pełnym bezsensownych wpisów. Celowe zaśmiecanie forum w celu zamydlenia oczu potencjalnym pracownikom szukającym opinii na temat pracodawcy - masakra ale czego można się spodziewać jeżeli pracodawca doskonale wie że opinie na jego temat byłyby w całości negatywne i sprawiłyby że mniej osób zgłosiłoby się na rozmowę kwalifikacyjną. Osoby zainteresowane mogą dowiedzieć się więcej na temat tej firmy z pierwszych wpisów jakie były tu zamieszczone i chociaż były dawno temu to jednak nadal nic się nie zmieniło.....
pracownica 2014-12-02 16:27
prawdopodobnie przez budowę u sąsiada przeniesiono przystanek autobusowy.Zima nas zaskoczyła niską temperaturą w ostatnich dniach.Czy można zrobić coś w tym temacie dla pań? Dziękuję
koleżanka 2014-12-02 18:00
Popieram postulat i trzymam kciuki za realizację
pracownik 2014-12-03 17:20
Przystanek jak przystanek.Ważniejsza jest palarnia.Trzeba palić na tym zimnie,może z tą sprawą uda się coś zrobić?
niepalący 2014-12-04 17:26
Palenie papierosów szkodzi...Proponuję patent w postaci elektronicznego papierosa.Zdrowszy i łatwiejszy do ukrycia w szatni lub pod biurkiem.Polecam ,sprawdzona metoda...
palący 2014-12-07 20:42
Popatrzcie sobie jak fajnie jest pod tym względem w ,,Amazonie,, tam ze 100 procentową pewnością popalicie w ciepełku...jeżeli zdążycie wyciągnąć papierosy...miłego popalania
życzliwy 2014-12-23 19:28
Wesołych Świąt moi drodzy
1
były pracownik 2015-03-05 12:46
Firma z której ludzie znikają, nikt nie jest pewny swojego stanowiska. Pracodawca, który w ogóle nie przestrzega kodeksu pracy pracuje się w tej firmie po 9-10 godzin dziennie, urlopów na żądanie niema- to wymysł pracowników.Jest ogromna rotacja ludzi. Kierownictwo nie szanuje żadnego pracownika we wszystkim widzi podstęp,szpiegowstwo i bunt-pracownik musi jak maszyna wykonywac zadania i nie miec własnego zdania. Na 9-10 godzin 15 min. przerwy we wskazanym czasie!Te wszystkie poprzednie negatywne komentarze są niestety prawdziwe!Odradzam, odradzam i jeszcze raz odradzam kontakt z tym pracodawcą!
17
nowa 2015-03-31 14:42
chcę się zatrudnić ,jak dojeżdżacie z Buku ? czy są ludzie u was w zakładzie z Buku? czy można razem przyjeżdżać? dziękuję za informację
pracownica 2015-03-31 16:06
Wszyscy jakoś dojeżdżamy.Każdy pomaga drugiemu ,myślę ,że damy sobie wszyscy radę.Większość dysponuje samochodami.Proszę spróbować.
30 2016-05-11 08:44
@456 a możesz mi powiedzieć co do tej komunikacji miejskiej, co tam do nich dokładnie jeździ aktualnie? zależy mi na tej pracy bo ta firma jako producent filtrów przemysłowych zapracowała sobie już na miano bardzo silnej marki na rynku a ja takiego pracodawcę chcę
Kandydat 2017-06-28 22:13
Byłam dziś na rozmowie kwalifikacyjnej. Jednym z głównych pytań było: czy jestem gotowa na prace w godzinach nadliczbowych, które mogą wystąpić. Na moje zapytanie ile, czy jest to standardem? Pani bardzo pięknie i uroczo się uśmiechnęła i powtórzyła ze mogą wystąpić. Za dałam drugie pytanie czy są to.godziny zapłacone. Znów szeroki, piękny uśmiech i odpowiedz ze nie, ponieważ system pracy jest zadaniowy. Rozmowa kwalifikacyjna utwiedzila mnie w tym ze to co jest napisane na forum to prawda. Jestem naprawdę bardzo wściekła, że straciłam czas i energię na to spotkanie o ktoś próbował mnie oszukać.
Kandydat 2017-06-28 22:14
Byłam dziś na rozmowie kwalifikacyjnej. Jednym z głównych pytań było: czy jestem gotowa na prace w godzinach nadliczbowych, które mogą wystąpić. Na moje zapytanie ile, czy jest to standardem? Pani bardzo pięknie i uroczo się uśmiechnęła i powtórzyła ze mogą wystąpić. Za dałam drugie pytanie czy są to.godziny zapłacone. Znów szeroki, piękny uśmiech i odpowiedz ze nie, ponieważ system pracy jest zadaniowy. Rozmowa kwalifikacyjna utwiedzila mnie w tym ze to co jest napisane na forum to prawda. Jestem naprawdę bardzo wściekła, że straciłam czas i energię na to spotkanie o ktoś próbował mnie oszukać.
3
Iza 2017-07-26 11:40
@Kandydat o pracę na jakim stanowisku się starałaś? Ważne też, że kwestie, które sprawiły, że nie byłaś skłonna podjąć tej pracy były otwarcie przedstawione podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Coś jeszcze Cię podczas rozmowy zaskoczyło?
Zainteresowany praca 2017-09-06 16:40
Czy firma szuka handlowców ?
Iza 2017-09-07 08:41
@Zainteresowany praca nie widzę obecnie ofert pracy do Remark-Kayser, jednak zawsze warto przesłać przesłać swoje CV do pracodawcy. Doświadczeni handlowcy są zwykle zawsze poszukiwani. Ktoś z osób pracujących w firmie może powiedzieć coś więcej o planowanej rekrutacji?
Zainteresowany praca 2017-09-07 17:00
A kto jest kierownikiem, dyrektorem handlowego działu aby może precyzyjniej wysłać CV? Jeśli to nie tajemnica?
Iza 2017-09-22 09:57
@Zainteresowany praca przepraszam za tak późną odpowiedź. Jeśli chodzi o kontakt z konkretnymi osobami w firmie, to niestety nie mogę pomóc. Zawsze jednak warto w takiej sytuacji zadzwonić do firmy i zapytać do kogo przesłać swoją aplikację. Zdecydowałeś się na przesłanie swojego CV?
Edym 2017-09-27 21:11
Sytuacja z zeszłego tygodnia na wtr
Jedna z dziewczyn prosiła brygadzistke slawke o zwolnienie do domu bo złe się czuła . Nie wyraziła zgody patrząc na te osobę było widać ze jest w kiepskim stanie (sama brygadzistka zwalniała się do domu bo ja bolał brzuch lub nie ma z kim zostawić psa w domu)
Dziewczyna mdlała pod firma opiekowała się nią inna pracownica (brak zainteresowania "szefowej") czy tak ma wyglądać praca? Gdzie bezpieczeństwo? Gdzie zrozumienie ?
Całe szczescie E dziewczyna trafiła w porę do szpitala w poważnym stanie (po przyjeździe do domu)
Kolejna sprawa to przychodzenie do pracy na godziny którym prygadaiatka odpowiadają. A gdy komuś nie pasuje dany dzień aby przyjść do pracy lub się zwolnić to wielki problem. Godziny pracy każdy powinien mies stałe to nie przedszkole
Nie rozumiemy po co są a 2 skoro jedna całkowicie daje sobie rade bo ta 2xiagle na l4
Nawet tera poczuwa się do winy i jest jej głupio wrócić do pracy wiec odpoczywa w domu na zwolnieniu hehe dobre
5
ŁukaszLGBT 2017-10-11 13:46
Pan prezes to zagorzały katolik, jakiekolwiek inne poglądy są przez niego tępione.
Jeśli nie potrzeba - lepiej omijać tego człowieka i jego świtę ślepo wierzących. Przypomina to wszystko kult.
Zostaw swoją opinię o Remark-Kayser - Batorowo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Remark-Kayser