brak logo

PRO Sp. z o.o.

Bielsko-Biała

Opinie o PRO Sp. z o.o.

PUPU 2015-08-23 19:36:03
UWAGA!!!! Nie oszukuj ludzi. Syf i smród trzymać się z dala.
xyx 2015-08-25 09:18:15
Proszę o szczegóły pracy na stanowisku PH. Zarobki, plany, czy samochód można wykorzystywać do celów prywatnych?
Interesują mnie konkretne informacje bez animozji co do osób - one sa wszedzie takie same a pracowac trzeba.
2
xyz 2015-08-25 09:31:18
Interesuje mnie zachodniopomorskie
maciek 2015-08-31 15:10:23
wiem że nadal prowadzą rekrutację na wiele stanowisk między innymi kierownika projektu bezpieczeństwa IT , Project Manager - Identity Access Management, specjalisty ds. Rekrutacji i HR ( IT ), specjalisty ds. Rekrutacji - staż, SAS FM DEVELOPERS w Warszawie oraz Junior Java Developer i Senior Java w Łodzi
demon 2015-09-02 06:48:31
Maćku zdecydowanie pomyliły Ci się firmy.......
ktoś 2015-09-09 14:44:31
Witaj xyx odpowiadając na twoje pytania
Zarobki to średnio od 2,5 do 4 tys (oczywiście wszystko zależny od wykonania planu ale jeśli średnio wyjdzie ci 3 lub mniej). Jeśli chodzi o plany to co miesiąc masz nowy plan (Jak w fmcg) który jest zawsze wyższy od tego z roku poprzedniego w danym miesiącu. Samochody to dość leciwa flota małych samochodów (corsa, fabia) które można użytkować prywatnie ale nie powinno Cię dziwić jeśli usłyszysz od kogoś z firmy gdzie byłeś w weekend bo jest GPS który jest wielokrotnie sprawdzany.
Jeśli chodzi o prace tam to polecam jeśli potrzebujesz czegoś na przeczekanie ale jeśli nie masz daru przekonywania każdego do kupna to nie licz na długoletnią współpracę.
Mam nadzieję że takie informacje Ci pomogą.
1
marek 2015-09-30 18:32:07
ta firma generalnie zajmuje się poziomicami, narzędziami do obróbki no mają sporo tych produktów, taka firma bardziej z narzędziami, technicznymi rzeczami i pewnie tym co pracują w domu i mjasterkują sie przydaja takie rzeczy, ale niektóre są naprawde profesjonlane, więc i na budowie się przydadzą..
45rt67 2015-10-31 00:43:23
akurat teraz w firmie ProData Consult Sp.z o.o prowadzą rekrutację na stanowisko administratora baz danych MS SQL, administratora VMware, koordynatora testów, programisty PHP w Krakowie i Warszawie oferują długoterminową współpracę na kontrakcie B2B, dofinansowanie do Pakietu Medycznego Medicover, pracę nad ciekawymi, zróżnicowanymi projektami
8765 2015-11-07 20:06:25
cześć no jeśli chodzi o zatrudnienie u nich w firmie to teraz szukają głównego księgowego w Garwolinie. Otwocku..oferują stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, możliwość rozwoju zawodowego, wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności i doświadczenia oraz niezbędne narzędzia pracy..
axel 2015-11-10 01:18:16
a orientowałeś się czy firmy w okolicy nie będą w stanie zaproponować czegoś lepszego bądź podobnego?
Eryk 2015-11-12 14:52:46
@axel wydaje mi się, że konkurencja nigdy nie śpi i wiele firm może zaproponować coś ciekawszego, ale z drugiej strony ta firma jest znana i warunki, które oferują wyglądają ciekawie.
okularnica 2015-11-15 03:03:34
@8765 - dla mnie najważniejszą opcją jest to , że podstawą zatrudnienia tutaj jest umowa o pracę, więc stabilność jest ich zaletą.
Brykający Kucyk 2015-12-01 07:50:31
Okularnica - umowa o pracę niczego Ci nie gwarantuje, mogą Cię z posunąć z pracy równie łatwo, jakbyś jej nie miała. Co do pensji, której średnia wynosi z premią 3000 netto - kupcie sobie za to mieszkanie, gdy 1 metr kosztuje np. 5000zł a poczujecie siłę tych pieniędzy. Wcześniej oczywiście opłaćcie rachunki, media, żywność i dzieci. To samo stanowisko na zachodzie dawałoby dochód od 9000 netto wzwyż. Coś wam to mówi o tym, jak Was tutaj "dymają"?
Asia 2015-12-03 14:42:17
Ciesze się, że jest umowa @okularnica i bardzo mi się to podoba, co do zarzutów od @Brykający Kucyk to prawda że nawet z umową mogą Cię wywalić, ale 3000 netto do zarobienia piechotą nie chodzi, + oferta goni ofertę od nich, ejst w czym wybierać
demon 2015-12-03 20:40:24
Zdecydowanie ostatnim kilku rozmówcom pokręciły się firmy........
szejk 2015-12-13 17:46:01
@okularnica o rany, nie sądziłem, że możliwe jest tutaj zatrudnienie w oparciu o umowy o pracę. Super, że tak dbają o pracowników i dają dobre zarobki do tego.
saa 2016-01-22 17:46:20
@janek skąd masz takie pomysły? towar nie jest aż takiej złej jakości jednak. Poza tym też i praca nie jest zła, a na pewno nie jako starszy specjalista ds. logistyki bo sa wysokie premie.
troteusz 2016-01-24 17:48:20
co dokładnie masz na myśli, bo ciężko coś sensownego wyciągnąć z twojej opinii... widziałem swego czasu ostatnio, że szukają koordynatora projektu, zapewniają umowę o pracę
janek 2016-01-24 19:15:04
Zdecydowanie pomyliły Ci się firmy .Nabór robi ta-Thesar-PRO Sp. z o.o..Ta tutaj to importer narzędzi z Chin.
tokaj 2016-01-27 21:15:58
ech ta współpraca z chińczykami... wielu wychodzi na tym na bardzo dobre pieniadze. Jeśli chodzi o handlowanie z nimi to nie słyszałem żeby ktoś był stratny
janek 2016-01-30 09:11:09
Zgadza się...ale kiedyś to była firma produkcyjna a teraz wszystko z Chin...
kris 2016-02-01 15:13:25
teraz jest wszedzie tak, wiele produktów z chin i innych krajów, przeceiz nik nie zwraca uwagi na to gdzie narzędzia zostały wykonane a na ch jakość i ile moga posłużyć.
jarek 2016-02-01 16:06:11
Kris nie znasz w takim razie tej branży ,zwracają uwagę coraz bardziej .PRO ciągnie też łaty i poziomnice a taki sprzęt nie służy długo..ale morze o to im chodzi....
andrzej 2016-02-02 18:09:17
No widać Jarek (Janek) Ty znasz branżę na wylot pisząc takie głupoty.
Firma poziomnice i łaty produkuje w bielsku więc po co takie brednie wypisujesz?
Zwolnili Cię i teraz chcesz im złą opinię zrobić pisząc te kłamstwa, czy może jesteś z konkurencji i nie jesteś w stanie konkurować z ich produktami?
Ja rozstałem się z firmą bo znalazłem lepszą pracę ale do oszczerstw się nie posuwam.
vendetta 2016-02-03 16:34:01
@andrzej a co powiesz o warunkach pracy, atmosferze i wynagrodzeniu? Firma ma obecnie wiele ofert pracy i nie wiem czy warto się skusić, fajnie by było usłyszeć opinie od byłego pracownika
acid 2016-02-04 08:14:46
dobra atmosfera, niezle zarobki, mlody fajny zespol.. jak w kazdym znajdą się malkontenci ale troche pozytywnego nastawienia i mozna latwi milo i przyjemnie popracować. handlowcy z tabletami, nowymi samochodami i jesli masz troche checi to z niezlymi zarobkami nawet pod 5tysi... takze nie ma co narzekac....
egotyk 2016-02-05 22:01:04
Bez przesady robert, te ich corsy nie maja 300 tysięcy przebiegu. Wiadomo, ze Ph musi dużo jeżdzić, to przebieg leci, ale to chyba 2-3 letnie auta z tego co słyszałem. Jak dla mnie to super tez, że dają tablet, zawsze ułątwia to pracę.
Kolega Roberta 2016-02-06 01:01:55
A ja słyszałem że Pan Tomek im daje papier toaletowy też do auta to też super !!!
demon 2016-02-06 22:11:09
Siema ,
Z tym papierem to Ci się udało!!! Gratulacje za dobry numer. A dla Kolegi przedmówcy. Jak Cie nie stać na tablet , to koniecznie się tam zatrudnij. Telefon też dostaniesz , normalnie wypas!!! I jeszcze jedno , Corsinki które zostały to mogą mieć nawet ze 400 tysi nakulanych. Oczywiście , jeździ więc i licznik do przodu bije.
wojas 2016-02-16 17:12:11
Panowie szkoda czasu ,płaca marna roboty za 5 i pytanie po co się zatrzymałeś na tej stacji benzynowej jak nie tankowałeś :) (usunięte przez administratora)
klient 2016-02-23 18:34:19
Poziomnice podobno maja z tej samej fabryki tylko lepszej jakości.
Silnoreki 2016-03-03 13:25:03
Niejaki Wolny jezdzi po klintach i wymysla straszne glupoty o bylych PH za co niezwlocznie spotka go kara.
Muzzi 2016-03-03 13:27:37
Wolny a moze pochwalisz sie Panu Tomkowi jakie walki robiles w Delfinie. Az huczy od plotek wystarczy nadstawic ucho w Delfinie. Chcesz walki to ja zaczales paziu.
2
bohun 2016-03-04 20:56:31
Witam.

Może ktoś napisać jak wygląda struktura firmy, ilu jest handlowców i jak duży przeważnie ma się rejon ? No i chodzi mi tez o zarobki ?? Czy jest szansa na premię czy tylko goła podstawa ??
demon 2016-03-06 09:38:21
Siemasz Bohun ,

Jeśli masz inna opcje pracy to ją wybierz. Firma owszem i znana z poziomnic i łat (usunięte przez administratora) Jeśli jesteś dobrym handlowcem to pewnie sprzedasz. Jeśli chodzi o atmosferę to absolutnie nie polecam. (usunięte przez administratora) Ciśnienie niesamowite. Zarobić można jak zrobisz wszystkie cele na minimum 90% , ale szału ni ma.
Jeśli mogłem pomóc , to przyjemność po mojej stronie.

Pozdrawiam ,
1
eryk 2016-03-12 11:23:10
Demon, nie sądziłem, że jakakolwiek firma tak pracowników ciśnie. Według mnie to normalne, że im zależy na dużej sprzedaży i przedstawiciel ma się wykazać.
Asia 2016-03-14 11:50:41
no właśnie eryk a moim zdaniem wszystko jest przecież jasne od początku jak się podpisuje umowy, nie ma w tym niespodzianek za grosz, czytaj ze zrozumieniem
mietko 2016-03-16 13:15:19
wydaje mi się, że u nich oferty pracy nie są aż takie złe, na przykład jako Starszy Programista .NET masz całkiem dobre warunki no i stabilna prace też na pewno.
1
olo 2016-04-24 15:19:07
były pracowniku powiedz ile pracowałeś w pro .....bo ja pracuje już kilka lat i to co piszesz to bzdury pan dyrektor owszem wymagający ale też docenia za dobrą robotę ....jak widać po mnie pracuje już kilka lat i jest mi tu dobrze....na początku zarabiałem 2600-3500 netto na netto ....ale pracowałem wypracowałem swój rynek i robię swoje a co za tym idzie zarabiam średnia z 3 miesięcy 4500 netto....znam kolegów którzy piszą bzdury----razem piliśmy wódkę w hotelach na zjazdach panowie nakręcaliście się na robotę żle na dyrektorów kierowników ale mimo to dalej pracowaliście do momentu aż was zwolniono za brak wyników
DO NOWYCH KOLEGÓW KTÓRZY SĄ ZAINTERESOWANI PRACĄ W PRO ZACHĘCAM WAS MOŻNA ZAHACZYĆ SIĘ NA DŁUŻEJ POD WARUNKIEM ŻE CHCE WAM SIĘ PRACOWAĆ
andy 2016-04-24 17:26:06
Twoja opinia @olo zachęcila mnie do szukania pracy w firmie PRO, nie wiem czy poszukują pracowników obecnie, a jeśli tak to na jakie stanowiska? Na ich stronie internetowej nie ma nic, ale może gdzieś się ogłaszają ?
Georgi 2016-04-29 23:52:16
Co Ty nie powiesz ?! To chociaż przestaw się kim Ty jesteś bo takich co pili wódkę w hotelu było wiele !!!
5
rademenezzz 2016-04-30 09:00:29
Nie spinajcie się ludzie przecie olo to nikt inny tylko pan T.W. Mistrz w pisaniu tak wyszukanych maili.
filip 2016-05-05 11:53:31
ale tu atmosfera panuje, no nie.. Dziwię się, bo firma wygląda na bardzo profesjonalną. A atmosfera w Pro chyba kuleje nieco
2
acid 2016-08-01 18:16:07
Kuleje? jakos nie koniecznie... jak w kazdej firmie rozni ludzie i rozne charakterki ale mi pracuje sie bardzo dobrze.. narzekaja malkontenci i niespelnieni handlowcy... cala reszta dobrze sobie radzi i dobrze sobie zarabia :)HOŁK!
1
dawid 2016-08-01 18:18:14
a p jakim stanwosiku mowisz? bo ja widzialem ogloszenie na Przedstawiciela Handlowego i mnie interesuje.
Baletelli 2016-08-01 19:53:39
Panie Tomaszu wwracaj Pan już na oddział. Zalatuje pańskim profesjonalizmem na 3,5 km.
Baletelli 2016-08-01 20:02:47
Zastanów się dwa razy nim zrobisz kolejny krok. Byłem na rozmowie u nich. Wyszedłem szybko. To co tu Ci ludzie wypisuja to na pewno nie żart. Dno i kilo mułu.
Dano 2016-08-01 21:45:18
Dobra już tak nie narzekajcie Kochani, w każdej pracy są plusy i minusy to chyba normalne to chyba forum o pracodawcy a nie narzekaniu czy się mylę? Jakie zarobki są u nich na tego przedstawiciela w końcu
BLACK 2016-08-29 13:13:35
Kolego piszesz o syfie ? Nie znasz syfu ,ja pracuję w xl-tape i tam jest syf totalny. Wystarczy popatrzeć na wpisy tej pseudo firmy ( ok 1200 w tym roku ) .Pozdrawiam
Mir 2016-08-29 14:00:36
Ech te negatywne opinie, nie wiem skąd się to bierze, ale nie zgadzam się z nimi, wiadomo przecież że specjalista w Pro zawsze będzie miał wszystko podane na tacy, generalnie to super sprawa
Zostaw swoją opinię o PRO Sp. z o.o. - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRO Sp. z o.o.