Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PRO Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie PRO Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-10-07 12:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-10-03 13:03:00]:
To mają być opinie o pracodawcach. Więc wyślij swoje rymy do "Tiny" tam będziesz miał wzięcie. PS "Gruby" daje radę i nie musisz się martwić. Pozdrawiam Poetę.
zdjecie uzytkownika
bo - 2014-10-08 07:06:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gruby daje radę ,a to dopiero początek.jeszcze będą niespodzianki.
zdjecie uzytkownika
Fajter - 2014-10-08 20:41:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panie Tomku dnia 06.12.2014r w Krakowie odbędzie się 29 Gala MMA będzie Pan?
zdjecie uzytkownika
Georgi Cołow - 2014-10-18 21:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
No niestety ale odpowiedzi nie otrzymałem . Powiem krótko dla tych co szukają pracy ja jestem byłym pracownikiem i tak mam na imię i na nazwisko. Byłem handlowcem w łódzkim najwidoczniej słabym nie wnikam ale niestety nikogo z firmy nie stać na to żeby mi odpowiedzieć na moje pytania . A zadam kolejne Panie dyrektorze sprzedaż spadła w łódzkim co ?
zdjecie uzytkownika
Georgi Cołow - 2014-10-18 21:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
A w sumie to wie Pan co panie dyrektorze nie zabrałem się za was dobrze bo nie jesteście dla mnie żadną konkurencją ale chyba czas żeby też wam zasmrodzić trochę. A jak pan będzie chciał mnie przeprosić osobiście to zapraszam do Łodzi ma Pan mój numer .
zdjecie uzytkownika
wirt nie jest wart - 2014-10-20 20:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Georgi Cołow - 2014-10-18 21:51:18]:
Grzesiu , zlej tego ćwoka , nie wart jest żadnych liter które wystukujesz na klawiaturze. Pamiętaj że zero podniesione do potęgi zawsze pozostanie zerem.
zdjecie uzytkownika
Oja - 2014-10-24 09:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto to jest Pan Czerwony i Pan zielony ? o co chodzi?
zdjecie uzytkownika
Georgi Cołow - 2014-10-26 02:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehe masz racie nie wart ale nie warte są komenty anonimowe .A ja mówię jawnie i się tego nie wstydzę.
zdjecie uzytkownika
kasa kasowski - 2014-10-27 21:10:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oja - 2014-10-24 09:46:33]:
Chodzi o to aby pieniądze zarabiać , ale chyba Czerwony i Zielony nie chcą , bo się biją jak małe dzieci na poziomnice. Żenada. Dla wyjaśnienia , Czerwony - kryzys wieku średniego - Porsche ; Zielony - kryzys wieku średniego Bmw. To prezesi firm. lecz chwała im za to bo je mają:)
zdjecie uzytkownika
I co? - 2014-10-28 20:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasa kasowski - 2014-10-27 21:10:58]:
No to dla ścisłości: czerwony kryzys wieku starczego Porsche x2, Zielony kryzys wieku średniego 4xBMW + 2xPorsche + 10 x to co czerwony. No comments.
zdjecie uzytkownika
Wilo - 2014-10-29 08:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niejednokrotnie bywa tak, że takie pojazdy są zdobywane przez nieuczciwy zarobek, a w innych przypadkach przez uczciwą, długotrwałą pracę. Nie można jednoznacznie oceniać nie znając sytuacji finansowej innych ludzi. Na dobrą sprawę sądząc po autach powinni i dobre warunki zaoferować pracownikom etatowym.
zdjecie uzytkownika
Georgi Cołow - 2014-10-31 23:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Nie wypowiadam się na temat stalcowskiego bossa bo nie znam warunków tam. Ale mogę powiedzieć o warunkach w PRO . A mianowicie warunki są ok tylko problem właśnie polega na tym że dyrektor tak ustawia plany że nie da się zrealizowac odpowiedniego poziomu sprzedaży żeby zarobić godnie za swoją prace . A potem wynikają z tego sztuczne problemy typu mobing bo nie wykonałeś planu bo coś tam coś tam bo Pan albo Pani to słabi jesteście bo się nie nadajecie jak się wam nie podoba to dokumenty czekają i różne takie tematy . Prezes hehe tekst typu niech się pan cieszy że ma prace !!! Kurde kończę bo coraz bardziej się nakręcam i zacznę używać nie cenzuralnych słów i spadnę do poziomu Tomasza z Krakowa byłego pracownika firmy Wurth . Narka wszystkim zainteresowanym .
zdjecie uzytkownika
Georgi Cołow - 2014-10-31 23:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Sorry ale muszę powiedzieć . Gdyby firma PRO miała odpowiednią osobę na stanowisku dyrektora handlowego to ja myślę że była by na wysokim poziomie sprzedaży .W tej chwili stoi w miejscu . Bo w sumie tak się dzieje że import rośnie ale produkcja spada na łeb i nie sądzę że marża z importu nadrabia braki w produkcji własnej zwłaszcza że podobno aluminium poszedł w górę :) . Taaa a teraz namiastka dla klientów PRO wali w CHu z aluminium rżnie was ostro i ściemniają że końcówki chronią przy upadkach poziomnicy . Końcówka w produkcji to kosztuje 5 groszy .
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-11-24 14:25:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i tak są na dosyć wysokim poziomie sprzedaży z tego co wiem i z tego co widzę sama, bo nie jest tak, że mają spadki albo mega wzrosty, tylko cały czas, moim zdaniem stabilnie utrzymują się na rynku więc nie mam im nic do zarzucenia tak naprawdę.. dajcie znać czy są jakieś wyniki badań z tego konkretne.
zdjecie uzytkownika
Opas - 2014-11-25 17:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Plany w Listopadzie takie same jak Lipcu. To nie jest firma, to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Mobbing przez W. az bije na odleglosc. Z tego co wiem ktos ma na W. dowody na mobbing i szmacenie pracownika (nagranie dyktafonem). Chyba Tomus skonczy jak w Wurcie. Oby tak bylo bo ktos taki powinnien sprzedwac na kasie w Biedronce a nie kierowac grupa ludzi. wiec Tomus zegar tyka i niedlugo wyplyna pewne fakty :)
zdjecie uzytkownika
Zielony - 2014-11-25 17:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A najlepsze jest to ze Stalco zaczyna ich wciagac nosem cena 20% na tej samej poziomicy. A z tego co widze to Pan Tomek ma coraz wieksze problemy. Przyszla kryska...
zdjecie uzytkownika
bez nick - 2014-12-03 19:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No koledzy i koleżanki dosyć narzekań kołek w zęby i zapier....... czyli do pracy
jak powiedział prezes.Ale poważnie to pogrzebcie w necie o firmie WURTH i jego dyrektorach (tak zwanych dyrektorach batalionów).Co za zbieżność nazwisk z firmą?.Ten pan T.
którego imiona wymawiać nie wolno nigdy się nie zmieni i zawsze będziecie mieć pod
górę.
Dopóki nie (podziękują mu jak w WURTH )
Pozdrawiam i współczuje .
zdjecie uzytkownika
Kto - 2014-12-03 21:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie T.W. kolejny zawodnik z dłuższym stażem w PRO podziękował , konkurencja nie śpi.
zdjecie uzytkownika
NienawidzęTomaszaWOcieplaczu - 2014-12-04 13:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o opinie byłych pracowników, którzy spotkali się w firmie PRO z (usunięte przez administratora). Zastanawiam się nad pozwem przeciwko dyrektorowi...
zdjecie uzytkownika
ryba piła - 2014-12-04 18:04:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NienawidzęTomaszaWOcieplaczu - 2014-12-04 13:01:33]:
Kolego było wielu takich , także nie sądzę abyś coś wskórał . Lecz jak masz jaja i kręgosłup , to pozwij gościa. Pamiętaj musisz mieć twarde argumenty , czego Ci życzę.
Pozdrowienia!
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-12-04 18:25:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaha. Kolejny pracownik zrezygnował z pracy w pro. Mogą jako firemka wystartować w konkursie gdzie jest największa rotacja. :) Panie tomku zrób pan coś bo nie będzie miał kto jeździć. Coś mi się wydaje że Cv nikt na ogłoszenie nie wysyła że sami dzwonicie po chłopakach z branży żeby do was przeszli. Hahahah Dzięki panu tomaszowi opinia o firemce zaczyna sięgać dna:) Gratuluję i oby tak dalej.....
zdjecie uzytkownika
były ph - 2014-12-07 12:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obaj panowie t.w. czyli dyrektor i trener z mazowieckiego nie zasługują na szacunek. A wam którzy tam pracujecie bardzo się dziwię- skoro wam tak źle to czemu się nie zwolnicie. Ja sam odszedłem po dwóch miesiącach i wiem że praca w tej firemce to był życiowy błąd i porażka....
zdjecie uzytkownika
wuja - 2014-12-11 19:36:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Profile odchudzone waga narzedzia coraz nizsza ceny coraz wyzsze kwestia czasu kiedy Kowalski budowlaniec odkryje szwindel i raz na zawsze wypnie oko saurona na produkty i marke
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Na rozmowie zadawano mi tak absurdalne pytania że przypominając ją sam się dziwię że nie wyszedłem po pierwszych trzech pytaniach.
Pytania: Zadawane pytania powodują że zastanawiasz się czy aby na pewno masz doczynienia z kadrą kierowniczą.
zdjecie uzytkownika
Hurtownik - 2014-12-11 19:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pozdrowienia od wszystkich hurtownikow wywolaliscie wojne od wojny polegniecie niestety na kazdym froncie przyszlo wam walczyc
zdjecie uzytkownika
BW072 - 2014-12-17 23:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Siema Robert!!!
Nie dzwonisz,nie odzywasz się, roboty jeszcze szukasz?
P.S. Brakuje mi Twoich hojnych paczek niespodzianek...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRO Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PRO Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x