brak logo

PRO Sp. z o.o.

Bielsko-Biała

Opinie o PRO Sp. z o.o.

kasa kasowski 2015-08-23 19:33
Witaj Kolego ,
Jeśli masz tak super pochlebne zdanie na temat tej firmy , należało tam zostać i rozwijać Swoje ambicje. Oczywiście każdy ma prawo mieć do własnego zdania , to bezsprzeczne. Należało jeszcze dodać w komentarzu iż numery telefonów na stronie pro zamieszczone są tylko do trenerów. Myślę że większość odwiedzających to forum ma jedno zdanie na temat pewnego osobnika który "rządzi" handlowcami w tej firmie , jestem przekonany że gdyby nie jego osoba dużo ludzi by na tą firmę nie pluło.
PUPU 2015-08-23 19:36
UWAGA!!!! Nie oszukuj ludzi. Syf i smród trzymać się z dala.
xyx 2015-08-25 09:18
Proszę o szczegóły pracy na stanowisku PH. Zarobki, plany, czy samochód można wykorzystywać do celów prywatnych?
Interesują mnie konkretne informacje bez animozji co do osób - one sa wszedzie takie same a pracowac trzeba.
8
xyz 2015-08-25 09:31
Interesuje mnie zachodniopomorskie
demon 2015-09-02 06:48
Maćku zdecydowanie pomyliły Ci się firmy.......
ktoś 2015-09-09 14:44
Witaj xyx odpowiadając na twoje pytania
Zarobki to średnio od 2,5 do 4 tys (oczywiście wszystko zależny od wykonania planu ale jeśli średnio wyjdzie ci 3 lub mniej). Jeśli chodzi o plany to co miesiąc masz nowy plan (Jak w fmcg) który jest zawsze wyższy od tego z roku poprzedniego w danym miesiącu. Samochody to dość leciwa flota małych samochodów (corsa, fabia) które można użytkować prywatnie ale nie powinno Cię dziwić jeśli usłyszysz od kogoś z firmy gdzie byłeś w weekend bo jest GPS który jest wielokrotnie sprawdzany.
Jeśli chodzi o prace tam to polecam jeśli potrzebujesz czegoś na przeczekanie ale jeśli nie masz daru przekonywania każdego do kupna to nie licz na długoletnią współpracę.
Mam nadzieję że takie informacje Ci pomogą.
2
Brykający Kucyk 2015-12-01 07:50
Okularnica - umowa o pracę niczego Ci nie gwarantuje, mogą Cię z posunąć z pracy równie łatwo, jakbyś jej nie miała. Co do pensji, której średnia wynosi z premią 3000 netto - kupcie sobie za to mieszkanie, gdy 1 metr kosztuje np. 5000zł a poczujecie siłę tych pieniędzy. Wcześniej oczywiście opłaćcie rachunki, media, żywność i dzieci. To samo stanowisko na zachodzie dawałoby dochód od 9000 netto wzwyż. Coś wam to mówi o tym, jak Was tutaj "dymają"?
demon 2015-12-03 20:40
Zdecydowanie ostatnim kilku rozmówcom pokręciły się firmy........
janek 2016-01-24 19:15
Zdecydowanie pomyliły Ci się firmy .Nabór robi ta-Thesar-PRO Sp. z o.o..Ta tutaj to importer narzędzi z Chin.
janek 2016-01-30 09:11
Zgadza się...ale kiedyś to była firma produkcyjna a teraz wszystko z Chin...
jarek 2016-02-01 16:06
Kris nie znasz w takim razie tej branży ,zwracają uwagę coraz bardziej .PRO ciągnie też łaty i poziomnice a taki sprzęt nie służy długo..ale morze o to im chodzi....
andrzej 2016-02-02 18:09
No widać Jarek (Janek) Ty znasz branżę na wylot pisząc takie głupoty.
Firma poziomnice i łaty produkuje w bielsku więc po co takie brednie wypisujesz?
Zwolnili Cię i teraz chcesz im złą opinię zrobić pisząc te kłamstwa, czy może jesteś z konkurencji i nie jesteś w stanie konkurować z ich produktami?
Ja rozstałem się z firmą bo znalazłem lepszą pracę ale do oszczerstw się nie posuwam.
1
acid 2016-02-04 08:14
dobra atmosfera, niezle zarobki, mlody fajny zespol.. jak w kazdym znajdą się malkontenci ale troche pozytywnego nastawienia i mozna latwi milo i przyjemnie popracować. handlowcy z tabletami, nowymi samochodami i jesli masz troche checi to z niezlymi zarobkami nawet pod 5tysi... takze nie ma co narzekac....
1
Kolega Roberta 2016-02-06 01:01
A ja słyszałem że Pan Tomek im daje papier toaletowy też do auta to też super !!!
demon 2016-02-06 22:11
Siema ,
Z tym papierem to Ci się udało!!! Gratulacje za dobry numer. A dla Kolegi przedmówcy. Jak Cie nie stać na tablet , to koniecznie się tam zatrudnij. Telefon też dostaniesz , normalnie wypas!!! I jeszcze jedno , Corsinki które zostały to mogą mieć nawet ze 400 tysi nakulanych. Oczywiście , jeździ więc i licznik do przodu bije.
wojas 2016-02-16 17:12
Panowie szkoda czasu ,płaca marna roboty za 5 i pytanie po co się zatrzymałeś na tej stacji benzynowej jak nie tankowałeś :) (usunięte przez administratora)
2
klient 2016-02-23 18:34
Poziomnice podobno maja z tej samej fabryki tylko lepszej jakości.
Silnoreki 2016-03-03 13:25
Niejaki Wolny jezdzi po klintach i wymysla straszne glupoty o bylych PH za co niezwlocznie spotka go kara.
Muzzi 2016-03-03 13:27
Wolny a moze pochwalisz sie Panu Tomkowi jakie walki robiles w Delfinie. Az huczy od plotek wystarczy nadstawic ucho w Delfinie. Chcesz walki to ja zaczales paziu.
3
bohun 2016-03-04 20:56
Witam.

Może ktoś napisać jak wygląda struktura firmy, ilu jest handlowców i jak duży przeważnie ma się rejon ? No i chodzi mi tez o zarobki ?? Czy jest szansa na premię czy tylko goła podstawa ??
demon 2016-03-06 09:38
Siemasz Bohun ,

Jeśli masz inna opcje pracy to ją wybierz. Firma owszem i znana z poziomnic i łat (usunięte przez administratora) Jeśli jesteś dobrym handlowcem to pewnie sprzedasz. Jeśli chodzi o atmosferę to absolutnie nie polecam. (usunięte przez administratora) Ciśnienie niesamowite. Zarobić można jak zrobisz wszystkie cele na minimum 90% , ale szału ni ma.
Jeśli mogłem pomóc , to przyjemność po mojej stronie.

Pozdrawiam ,
2
olo 2016-04-24 15:19
były pracowniku powiedz ile pracowałeś w pro .....bo ja pracuje już kilka lat i to co piszesz to bzdury pan dyrektor owszem wymagający ale też docenia za dobrą robotę ....jak widać po mnie pracuje już kilka lat i jest mi tu dobrze....na początku zarabiałem 2600-3500 netto na netto ....ale pracowałem wypracowałem swój rynek i robię swoje a co za tym idzie zarabiam średnia z 3 miesięcy 4500 netto....znam kolegów którzy piszą bzdury----razem piliśmy wódkę w hotelach na zjazdach panowie nakręcaliście się na robotę żle na dyrektorów kierowników ale mimo to dalej pracowaliście do momentu aż was zwolniono za brak wyników
DO NOWYCH KOLEGÓW KTÓRZY SĄ ZAINTERESOWANI PRACĄ W PRO ZACHĘCAM WAS MOŻNA ZAHACZYĆ SIĘ NA DŁUŻEJ POD WARUNKIEM ŻE CHCE WAM SIĘ PRACOWAĆ
1
Georgi 2016-04-29 23:52
Co Ty nie powiesz ?! To chociaż przestaw się kim Ty jesteś bo takich co pili wódkę w hotelu było wiele !!!
8
rademenezzz 2016-04-30 09:00
Nie spinajcie się ludzie przecie olo to nikt inny tylko pan T.W. Mistrz w pisaniu tak wyszukanych maili.
3
acid 2016-08-01 18:16
Kuleje? jakos nie koniecznie... jak w kazdej firmie rozni ludzie i rozne charakterki ale mi pracuje sie bardzo dobrze.. narzekaja malkontenci i niespelnieni handlowcy... cala reszta dobrze sobie radzi i dobrze sobie zarabia :)HOŁK!
2
Baletelli 2016-08-01 19:53
Panie Tomaszu wwracaj Pan już na oddział. Zalatuje pańskim profesjonalizmem na 3,5 km.
2
Baletelli 2016-08-01 20:02
Zastanów się dwa razy nim zrobisz kolejny krok. Byłem na rozmowie u nich. Wyszedłem szybko. To co tu Ci ludzie wypisuja to na pewno nie żart. Dno i kilo mułu.
5
BLACK 2016-08-29 13:13
Kolego piszesz o syfie ? Nie znasz syfu ,ja pracuję w xl-tape i tam jest syf totalny. Wystarczy popatrzeć na wpisy tej pseudo firmy ( ok 1200 w tym roku ) .Pozdrawiam
2
Mir 1 2016-09-28 19:17
Mir wez mlotek
maciek 2016-09-28 19:37
@Mir oczywiście nie musisz se zgadzać każdy ma swoje zdaie :)
Hdd 2017-01-10 19:57
Jak wygląda praca ph? Ile wizyt dziennie ? Jaki teren ? Jakie zarobki ? Jakie samochody ? Czy można je używać do prywatnych celów ?
Konkrety ludzie a nie się drapiecie jak koty..
1
Prima donna 2017-01-11 08:38
Jak zes taki kozak to sie tam zatrudnij i sprawdz. Powodzenia. Przyda się.
JANEK 2017-01-12 20:47
Auta stare z bardzo duzym przebiegiem,GPS wszędzie i to dosłownie bo sa nawet w siedzeniach.Plany nierealnie wygórowane i cala masa Chińskiego szutru w najwyższych cenach na rynku. Trenerzy to stara kadra która najwięcej kapowała.Jak nie masz gdzie przeczekać to zaczep się na okres przejsciowy ,jako ze są znani w branży biorą każdego.
4
król karo 2017-01-13 07:28
.....ponadto Janek , zapomniałeś dodać że jak opróżni się magazyn , to na następną dostawę trzeba czekać jak na dyliżans na dzikim zachodzie:)
4
tatata 2017-01-13 08:06
Dziwisz się ze biorą jak leci ? Każdy ogarnięty wie o co chodzi wątek firmie. Na przetrzymanie może i to dobry krok O ile sytuacja do tego zmusza. Na pewno nie na dłużej.
1
Bolek Lech 2017-01-17 14:53
Jak już tam będziesz , to taka prosta rada , ale bardzo cenna , czytaj co podkładają do podpisu , bo możesz się dziwić po czasie :)
1
Nikoś 2017-01-18 09:52
Ja pracuję długo i jestem bardzo zadowolony z tej pracy.
5
tatata 2017-01-18 15:00
Twój podpis wskazuje ze jesteś karierowiczem. Czyżby T.W. reaktywacja ? W tej firmie mają dobrze tylko ci co nic nie robią i duzo mucza więc sprawa jak dla mnie jasna. PROpaganda.
2
Zbychu 2017-01-18 20:53
Drodzy użytkownicy, bardzo prosiłbym o obiektywne opinie. Ponieważ zastanawiam się czy pojechać na spotkanie rekrutacyjne czy nie?
1
dexter 2017-01-19 09:55
Otwórz oczy. Odpowiedź masz przed sobą.
2
Amir 2017-01-20 15:49
Dokładnie zgadzam się z poprzednikiem. Wystarczy zobaczyć historię ofert pracy i porównać sobie jak często zmienia się handlowiec na danym regionie. Jakby było pięknie i kolorowo , to nikt nie szukałby pracy. Może plany za wysokie , może produkty za drogie? Najlepiej pojechać na region , wejść do sklepu i zapytać.
1
Mark 2017-01-20 15:53
Chłopie, Daj luz. Do wyprania beretu wystarczy mydło i trochę wody ..... Nie potrzeba osób trzecich ani pralki.
2
Doradca 2017-01-24 10:48
Dla nieudacznika każda praca będzie zła. Generalnie trzeba być kreatywnym i na efekty nie będziesz długo czekał. Za leżenie i biadolenie nikt nie będzie płacił! A może po prostu nie jesteś handlowcem?
2
erer 2017-01-24 12:00
Panie dyrektorze. Zamiast wypisywać brednie weź się Pan lepiej do roboty.
3
Made in PRC 2017-01-26 17:24
Firma słaba . Promocje te same od lat . Zero pomysłu na rozwój . Żadne akcje marketingowe które mogły by wesprzeć sprzedaż . Typowe nastawienie kierownictwa żeby wydoić jak najwięcej z handlowca a zapłacić jak najmniej . Pozdrawiam .
7
Megan 2017-01-30 14:46
Kto zabroni 300% marży golić na produktach z ChRL , póki Kowalski płaci i chce płacić to będzie kupował , gorzej jak się konkurencja pojawia z tym samym z tej samej fabryki o 60% taniej ! Wtedy handlowiec wraca potulnie i prosi przełożonego o wsparcie na regionie.
1
Ben 2017-01-30 15:54
Dodaj jeszcze ze tej pomocy nie otrzymuje bo przełożony ma o tym mierne pojęcie a firma temu miernemu pojęciu przyklaskuje.
3
Agent 2017-02-06 08:38
Czy praca w Hamburgu jest jeszcze aktualna? Mam spore doświadczenie więc może się uda. Jak przebiega rozmowa, czy bardzo wałkują? Jak przebiega organizacja wyjazdu?
1
Mania 2017-02-18 09:50
Szukam pracy w księgowości i widzę kilka ofert ale czy ktoś mógłby troszkę podpowiedzieć o firmie? Kiedyś słyszałam, że to dobra firma ale jak jest teraz.
Natalia 2017-03-14 17:30
Witam, Czy dowiem sie cos na temat pracy - Promocja zdrowia > praca zdalna w Warszawie?
Zostaw swoją opinię o PRO Sp. z o.o. - Bielsko-Biała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRO Sp. z o.o.