Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PRO Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie PRO Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kasa kasowski - 2015-03-23 07:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fort - 2015-03-22 11:33:29]:
Panie "fort" , po pierwsze zapraszam na lekcje matematyki , po drugie na lekcje dobrego wychowania. Myślę że za czasów mojej kadencji w Pro , bez wyjątku miałbyś "kocówę" za takie ploty od wszystkich bez wyjątku od handlowców , poprzez trenerów, na panu T kończąc. Mógł ktoś kogoś nie lubić , ale należy się choć minimalny szacunek. Jeśli nie znasz znaczenia tego słowa , zapoznaj się na necie lub książkowym w słowniku.
zdjecie uzytkownika
Georgi Cołow - 2015-03-23 16:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pier... ludzie opanujcie się co za bzdury wypisujecie . Komuś się fora pomyliły. kasa kasowski kocówa kolego to za mało chyba dla tego gościa w ogóle zero honoru . Idiotów nie brakuje widać i łatwo jest upaść na samo dno pisząc takie bzdury . Myślę że ktoś chyba musi kogoś przeprosić !
zdjecie uzytkownika
R - 2015-03-23 22:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To forum sięgneło dna. Opanujcie sie ludziska:(
zdjecie uzytkownika
eeee - 2015-03-24 17:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

Będę bardzo wdzięczny za kilka zdań na temat pracy PH.
Jak wygląda to godzinowo? Praca od Poniedziałku do Piątku? Jakie samochody? Czy jest możliwość użytkowania auta prywatnie?
Szkolenia? Dofinansowanie szkoły?

Dziękuję za wszystkie informację!

pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kasa kasowski - 2015-03-24 18:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eeee - 2015-03-24 17:59:58]:
Witaj Kolego , Po pierwsze godzinowo??? Czy pracowałeś gdzieś jako ph odbijając się o 8mej na "bramce" ,a kończąc o 16stej. Wiadomo że pracuje się do wyniku , tak jest też i tutaj ,nic w tym dziwnego. Ale, ale strzeż się gps'a w aucie bo to kontrolują niewymiernie , auta osobowe skody , czyli całkiem nieźle jak na owe czasy ,silniki tylko od motorynek skoda w nich zamontowała:). Szkolenia? Nic mi o tym nie wiadomo ,chyba że Pan T zrobi "kopiuj wklej" z jakiegoś podręcznika dla akwizytorów. Dofinansowanie szkoły; rada nie wiąż się w ten sposób. Ogólnie firma w fazie rozwoju ,ale jazda jest.
zdjecie uzytkownika
Maciuś - 2015-03-26 20:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
patrzę że nowy sącz się zwolnił oprócz poznania...ogłoszenie z dziś

a jak sprawa się miała z ph z terenów warmińsko-mazurskie i podlaskie ....??? tam też szukają a nic mi nie wiadomo o sytuacji z ph...prośba o info
zdjecie uzytkownika
parys - 2015-03-27 23:05:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hehe. Auto skoda 1, 2 gaz tankownany do czwartku. Pan dyrektor Skr... zajmujacy sie tylko ogladaniem gps bo jest slaby i pracuje tylko bo jest szwagrem. Oczywiscie Pan Slawcio i opony wielosezonowe. Wola zabic czlowieka niz na niego postwaic i zainwestowac. Firemka garazowa tyle. PS. Pewne granice przejsc nie wypada!!!
zdjecie uzytkownika
Konir - 2015-03-29 19:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po czestotliwosci zmian PH na roznych regionach mozna stwierdzic ze cos jest nie tak , albo produkt slaby albo kasa mala , nie dawno lubuskie , potem wielkopolskie teraz inne regiony
zdjecie uzytkownika
batory - 2015-05-01 09:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno jeden trener ma zarzuty prokuratorskie na zachodzie i bedzie zwolniony dyscyplinarnie. Prawda?
zdjecie uzytkownika
kasa kasowski - 2015-05-01 15:36:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [batory - 2015-05-01 09:13:34]:
Ostry temat Człeku podjąłeś, nie wp... sie nikomu w życie to nie ten portal.
zdjecie uzytkownika
kasa kasowski PP - 2015-05-07 06:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie podszywaj się pode mnie baranie , to jest forum o pracodawcach a nie o czyimś życiu prywatnym , jeśli jesteś taki bohater zapraszam do dyskusji.
zdjecie uzytkownika
jajakobyły - 2015-05-10 08:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [parys - 2015-03-27 23:05:01]:
weź się parys puknij w ten pusty czerep, jak ci nie pasuje skoda znajdź sobie robote, gdzie dają mercedesy. Za to produkt jest ZAJEBISTY i lepszej poziomnicy nie ma na rynku. A jak zobaczysz w sezonie szóstke na koncie to żaden pan (usunięte przez administratora)cie nie rusza.
A takie teksty o zarzutach prokuratorskich - ludzie to trzeba być jeb...tym. I komu ty chłopcze o niku "batory" chcesz zaszkodzić? To ty Łukasz? Jeśli tak to strasznie się (usunięte przez administratora). A szkodzisz tylko byłym kolegom. Weź i pomyśl o tym.
zdjecie uzytkownika
Paprykarz :) - 2015-05-11 18:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dawno tu nie zagladalem i widze ze straszny syf tu zie zrobil. Ludzie, troche szacunku bo takie pomyje jak sa tu wylewane to nie idzie nigdzie spotkac. Nikt nikomu nie karze pracowac tam i jesli komus nie pasuje to niech sie zwolni. A nie rzyga na forum. Ja sie zwolnilem w grudniu bo pewne rzeczy juz byly nie do przeskoczenia i mi nie pasowaly. Ale nawet do glowy mi nie przyszlo zeby tutaj wylewac swoje zale. Ludzie ktorzy tutaj sie skarza pewnie zostali zwolnieni za slaby wyniki. Poprostu sobie nie poradzily. Atmowsssfera jeszcze rok czy dwa lata temu byla bardzo fajna dopoki nie zostalo zatrudnionych pare dziwolongow. Tyle. Pozdrowienia dla normalnych!!!
zdjecie uzytkownika
bez - 2015-05-18 00:22:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paprykarz :) - 2015-05-11 18:36:10]:

firma do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak TW i ten jego grubas Tom jakiś.
nie szanują ludzi i gamoni myslą ze z nich zrobią
zdjecie uzytkownika
jajakobyły - 2015-05-19 21:22:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bez - 2015-05-18 00:22:26]:
"bez" - aleś chłopie przysolił :-))) A ten nick to pewnie z kawału o "czarnym bzie" - tobie też jaj brakuje i nawet nie zauważyłeś że plujesz pod wiatr. I w dodatku odpowiadasz na post Paprykarza, którego treści nie byłeś w stanie zrozumieć... Cytuję fragmencik twojego bluzgu "TW i ten jego grubas Tom jakiś". To twoim zdaniem opinia o pracodawcy? Sam fakt odpowiadania na taki wpis obraża moją inteligencję. Robię to tylko dlatego, bo pracują w tej firmie moi byli koledzy. "ten jego grubas Tom" też się do nich zaliczał. A na ciebie 'bez' szkoda więcej słów.
zdjecie uzytkownika
gepard - 2015-07-02 21:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Będzie walka Gepard wprowadza najdokładniejszą poziomnice na rynku 0,4 mm/m
Czy Pro znowu do Sądu .
zdjecie uzytkownika
hmhm - 2015-07-03 12:18:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałam dowiedzieć się czegoś o firmie, bo mają masę ciekawych ofert i jestem zainteresowana, chociażby na stanowisko specjalisty do SEM i SEO. A tu jakaś dyskusja toczy się chyba obok tematu. Dobrze by było, gdyby jakiś obecny lub były pracownik napisał jak faktycznie jest i jak wygląda tam praca..
zdjecie uzytkownika
kasa kasowski - 2015-07-03 17:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hmhm - 2015-07-03 12:18:50]:
Witaj , Odpowiedzieć Ci mogę z pozycji byłego na szczęście PH. Jeśli wykonujesz powierzone zadania , tak aby zapinały się tabelki takiego "pana" , to jest ok , wtopisz , masz przegwizdane. Ponadto ciągły kontroling i jeszcze raz kontroling , wszak do wszystkiego można się przyzwyczaić , kwestia czasu i charakteru. Zarobić było można , nie powiem , lecz brak kilku punktów i kasa leciała na łeb.
Puentując , jeśli masz nerwy ze stali a przy tym jesteś efektywna to aplikuj.
Ja bym tego ponownie nie zrobił. Dodam Ci Koleżanko na koniec , że moja wypowiedź była najbardziej delikatna jak można było to określić. Nie polecam firmy.
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2015-07-04 15:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hmhm - 2015-07-03 12:18:50]:
Ja w przeciwieństwie do poprzednika polecę Ci Pro ale tylko pod warunkiem że jesteś ambitna i chcesz pracować.
Najwięcej zawsze narzekali Ci którzy chcieli mieć święty spokój, nie wiele robić, a przy tym narzekali na kasę.
TAK SIĘ PO PROSTU NIE DA. Albo pracujesz i zarabiasz albo ściemniasz i masz mało na koncie i narzekasz że kierownik czy dyrektor się czepia.
zdjecie uzytkownika
kasa kasowski - 2015-07-04 21:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hmhm - 2015-07-03 12:18:50]:
Ja odbije piłkę , w/g mnie tu nikt nie ma świętego spokoju. Lecz nie o to chodzi w firmach handlowych panie Zadowolony. Jeśli wypowiadasz sie w tej kwestii , to masz świadomość o czym pisałem. Pozdrawiam ,
zdjecie uzytkownika
AB - 2015-07-07 23:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sytuacja w tej firmie jest dynamiczna... A co do spokoju, to zgodzę się z przedmówcą...
zdjecie uzytkownika
rynek - 2015-07-20 15:07:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj dzieje się , dzieje , nie ma spokoju , ani w firmie ani w rynku... Gdzie te czasy z tamtych lat ?
zdjecie uzytkownika
stary pracownik - 2015-07-20 15:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zadowolony - 2015-07-04 15:43:47]:
Piszesz to bo nie wiesz nic o PRO. Pro to była firma godna podziwu ale 10 i więcej lat temu, gdzie ludzie chcieli pracować a nie musieli. Niestety, jak czytam to forum jest mi trochę przykro ale decyzje Prezesa i ludzi doradzających, na przestrzeni czasów okazały się mylne, nieprzemyślane. A teraz niektórzy plują sobie w brodę, że podjeli takie rozwiązania.To co piszesz to są formułki nic nie znaczące- bez pracy nie ma kołaczy. Panie zadowolony pracowniku PRO zejdż na ziemię. Pozdrawiam współpracowników firmy PRO.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Na rozmowie zadawano mi tak absurdalne pytania że przypominając ją sam się dziwię że nie wyszedłem po pierwszych trzech pytaniach.
Pytania: Zadawane pytania powodują że zastanawiasz się czy aby na pewno masz doczynienia z kadrą kierowniczą.
zdjecie uzytkownika
lewy - 2015-07-28 21:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolejny importer a kiedyś producent .Ponad 30 przedstawicieli 3 trenerów.Auta -misz w zależności od promocji(opony wielosezonowe więc uwaga w zimę) .Zarobki max 2500 jak zrobisz rosnące plany .Nauczysz się jak wcisnąć miarkę za 7zł którą konkurencja ma za 2,50.Ludzie smutni i szarzy i coraz więcej szutru z Chin.Nie masz gdzie się zaczepić na 2-3 miesiące to polecam bo biorą jak leci.
zdjecie uzytkownika
dawny - 2015-08-03 12:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak, GPS na wszystkim gdzie się da , wpadasz i wypadasz do Klienta , liczy się tabelka , ilość odwiedzin i wartość zamówień.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRO Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PRO Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert