Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PRO Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie PRO Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kasa kasowski - 2015-01-11 12:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [obywateL GC - 2015-01-06 20:32:35]:
Hej ,Ciekawe dlaczego admin usunął imiona tych trzech gości o których wspomniałeś?? Widocznie pan T nie ma kochones i pozazdrościł że komuś może się powodzić.
Pozdrowienia.
zdjecie uzytkownika
obywateL GC - 2015-01-22 00:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasa kasowski - 2015-01-11 12:10:45]:
Sorki, moze troche za bardzo pojechałem, ale pracuje w Pro jak dyrektor, więc wymagają ode mnie bym był stanowczy.
zdjecie uzytkownika
kondor - 2015-01-27 14:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jeden trener a może wszyscy to złodziej. Okrada firmę a dostaje się ph. Zresztą musiałem odejść przez niego bo mobbing uprawiał o każdej porze dnia. M.K to taka gorsza wersja T.W. Nigdy Ci tego nie zapomnę Mariuszu K.
zdjecie uzytkownika
Tom - 2015-01-28 22:37:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy Trener w Firmie Pro to pijak i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] budują domy na pewno nie z uczciwej pracy.
zdjecie uzytkownika
bizi - 2015-02-01 21:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kondor(karzek) to ten co za jedną z lasek w Pro się uganiał ... a na pokaz z żoną do kibla za rękę biegał he.
zdjecie uzytkownika
RyS - 2015-02-03 08:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mariuszu nie poniżaj się niżej niż do tej pory. Nikogo nie dziwi, że mając taką żonę krew Cię zalewa na widok szczęśliwej pary.
zdjecie uzytkownika
kasa kasowski - 2015-02-03 19:38:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie ,
Ten portal dotyczy chyba oceny działań pracodawcy względem pracowników. Nie sądzę że to jest dobre miejsce do wyciągania Swoich animozji , kto z kim , gdzie i dlaczego się.....Ponadto , jeśli są imprezy firmowe , to pomimo alkoholu trzeba pamiętać co i gdzie się robiło. Też tu pracowałem , ale nikt z Nas , mówię o załodze nie pisał takich rzeczy na forum. Nieważne czy pseudo dyrekcja , trenerzy , czy handlowcy. Sprawa prosta jesteś dorosły , sypiasz z kim chcesz i nic nikomu do tego.
Żenujące są ostatnie wpisy.
Pozdrawiam ,
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-02-03 21:14:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kasa kasowski znasz Mańka szlag trafia że taka sz..ta z Z.G. niedowartościowana robi mu taki piar . jakby był prawdziwym gringo ten z Z.G. to by powyjaśniał f/f lub na łączu masz racje że nie powinno się prać brudów na takim forum TYLKO LUDZIE NIE KULTURALNI tak się zachowują jężeli moimi wpisami kogoś uraziłem to sory ......
zdjecie uzytkownika
pif - 2015-03-10 22:26:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Następny człowiek się zwolnił, tym razem z Poznania. Czyżby kolejny nie wytrzymał mobbingu Mariusza K. i Tomka W?
zdjecie uzytkownika
Papi - 2015-03-13 22:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Śmieszna firma śmieszni dyrektorzy hehe !!!!
zdjecie uzytkownika
Byk - 2015-03-18 19:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znowu parę osób ucieka. Hehe. Niedługo będą ludzi z Biedronki wyciągali żeby u nich chcieli pracować
zdjecie uzytkownika
. - 2015-03-18 19:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno dziewczyny od trenera Tomasza uciekają to prawda?
zdjecie uzytkownika
Byk - 2015-03-18 20:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez słyszałem ze pani M. I pani B. będą teraz w zielonych barwach Stało :) Dzieje się!
zdjecie uzytkownika
big tom - 2015-03-20 21:03:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bez nick - 2014-12-03 19:12:51]:
Byłem ostatnio na rozmowie kwalifikacyjnej do firmy PRO Sp.zo.o na PH, która odbyła się w Pubie , nawet wody nie zaproponowano ,za kawę i parking zapłaciłem sam . Prowadzący powiedział ,że poziomice sprzedają się same , a potrzebują PH do sprzedaży chińskich młotków .Także szukają młotków za 2000 netto .Masakra!!!
zdjecie uzytkownika
fort - 2015-03-22 11:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poziomice się same sprzedają ale Stalco które są 30% tańsze! A słyszeliście ze Pan Tomek ma romans z przedstawicielka z Krakowa?
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-03-22 15:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To już chyba nie są opinie na temat firmy! Jak chce ktoś zrobić Panu T. pod górę to niech najpierw pomyśli. Dziewczyna może przez wasze wymyślone historie mieć problemy. Wylewanie brudów, niesprawdzone plotki, chyba nie po to powstała ta strona. Polecam jakąś dobrą książkę, jak ktoś nie ma co robić z wolnym czasem. Czyjeś życie prywatne nie powinno nikogo interesować.
zdjecie uzytkownika
kasa kasowski - 2015-03-23 07:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2015-03-22 15:32:30]:
Siemasz, widzisz kolego poruszyłem temat "prania prywatnych spraw" już wcześniej , ale jak widać jakaś grupa osób ma problem czytania tekstu ze zrozumieniem. Przykre , ale niestety prawdziwe. Ponadto dla wtórnych analfabetów informacja: mianowicie są stacje telewizyjne które emitują mało budżetowe romansidła z Ameryki pld. , także zapraszam Was do tej miernej formy spędzania wolnego czasu ,a nie bazgrania głupot na czyjś temat.
Pozdrawiam handlowców.... , tych prawdziwych handlowców.
zdjecie uzytkownika
kasa kasowski - 2015-03-23 07:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fort - 2015-03-22 11:33:29]:
Panie "fort" , po pierwsze zapraszam na lekcje matematyki , po drugie na lekcje dobrego wychowania. Myślę że za czasów mojej kadencji w Pro , bez wyjątku miałbyś "kocówę" za takie ploty od wszystkich bez wyjątku od handlowców , poprzez trenerów, na panu T kończąc. Mógł ktoś kogoś nie lubić , ale należy się choć minimalny szacunek. Jeśli nie znasz znaczenia tego słowa , zapoznaj się na necie lub książkowym w słowniku.
zdjecie uzytkownika
Georgi Cołow - 2015-03-23 16:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pier... ludzie opanujcie się co za bzdury wypisujecie . Komuś się fora pomyliły. kasa kasowski kocówa kolego to za mało chyba dla tego gościa w ogóle zero honoru . Idiotów nie brakuje widać i łatwo jest upaść na samo dno pisząc takie bzdury . Myślę że ktoś chyba musi kogoś przeprosić !
zdjecie uzytkownika
R - 2015-03-23 22:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To forum sięgneło dna. Opanujcie sie ludziska:(
zdjecie uzytkownika
eeee - 2015-03-24 17:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

Będę bardzo wdzięczny za kilka zdań na temat pracy PH.
Jak wygląda to godzinowo? Praca od Poniedziałku do Piątku? Jakie samochody? Czy jest możliwość użytkowania auta prywatnie?
Szkolenia? Dofinansowanie szkoły?

Dziękuję za wszystkie informację!

pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kasa kasowski - 2015-03-24 18:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eeee - 2015-03-24 17:59:58]:
Witaj Kolego , Po pierwsze godzinowo??? Czy pracowałeś gdzieś jako ph odbijając się o 8mej na "bramce" ,a kończąc o 16stej. Wiadomo że pracuje się do wyniku , tak jest też i tutaj ,nic w tym dziwnego. Ale, ale strzeż się gps'a w aucie bo to kontrolują niewymiernie , auta osobowe skody , czyli całkiem nieźle jak na owe czasy ,silniki tylko od motorynek skoda w nich zamontowała:). Szkolenia? Nic mi o tym nie wiadomo ,chyba że Pan T zrobi "kopiuj wklej" z jakiegoś podręcznika dla akwizytorów. Dofinansowanie szkoły; rada nie wiąż się w ten sposób. Ogólnie firma w fazie rozwoju ,ale jazda jest.
zdjecie uzytkownika
Maciuś - 2015-03-26 20:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
patrzę że nowy sącz się zwolnił oprócz poznania...ogłoszenie z dziś

a jak sprawa się miała z ph z terenów warmińsko-mazurskie i podlaskie ....??? tam też szukają a nic mi nie wiadomo o sytuacji z ph...prośba o info
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Na rozmowie zadawano mi tak absurdalne pytania że przypominając ją sam się dziwię że nie wyszedłem po pierwszych trzech pytaniach.
Pytania: Zadawane pytania powodują że zastanawiasz się czy aby na pewno masz doczynienia z kadrą kierowniczą.
zdjecie uzytkownika
parys - 2015-03-27 23:05:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hehe. Auto skoda 1, 2 gaz tankownany do czwartku. Pan dyrektor Skr... zajmujacy sie tylko ogladaniem gps bo jest slaby i pracuje tylko bo jest szwagrem. Oczywiscie Pan Slawcio i opony wielosezonowe. Wola zabic czlowieka niz na niego postwaic i zainwestowac. Firemka garazowa tyle. PS. Pewne granice przejsc nie wypada!!!
zdjecie uzytkownika
Konir - 2015-03-29 19:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po czestotliwosci zmian PH na roznych regionach mozna stwierdzic ze cos jest nie tak , albo produkt slaby albo kasa mala , nie dawno lubuskie , potem wielkopolskie teraz inne regiony
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRO Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PRO Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie