Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PRO Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie PRO Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-07 08:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2014-06-02 11:57:08]:
Ania , powyższe komentarze napisane są w języku polskim. Niektóre z błędami ortograficznymi ,ale nie ma się co dziwić. Taki wpływ firmy(jednej osoby). W skrócie mówiąc rotacja jak na karuzeli w wesołym miasteczku. Produkty przyzwoite jakościowo , lecz cena X2 w niektórych przypadkach na tle konkurencji. Zarobić można jednocześnie nabywając nerwicę i wrzody żołądka. DETAL K...A!!!!!!!!!!!!!1
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-06-09 13:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no okej, ale napisalam ze zarobki i rotacje akurat mnie nie bardzo interesuja, bo chce isc na praktyki. to jak z tym szkoleniami, wsparciem od przelozonych w PRO? pomoze ktos? :)
zdjecie uzytkownika
Mobing - 2014-06-10 12:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ania jedynie nauczą Cię tam jak nie szanować człowieka na szkolenia to nie licz!
zdjecie uzytkownika
ciekawy janek - 2014-06-17 23:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdzie oni tela tego chinola zenia aa?
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-06-18 12:14:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale zadnego wdrozenia nie ma nawet, nikt nie poinstruuje mnie z przełożonych, nie poradzi gdy poprosze? dziwne troche..
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-18 15:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2014-06-18 12:14:34]:
Dziwnie to wygląda murzyn na Antarktydzie. Ania poczytaj powyżej , a jeśli potrzebujesz tłumacza to wynajmij.
zdjecie uzytkownika
Mobing - 2014-06-18 19:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ania widzę że jesteś strasznie bystra tam właśnie takich ludzi potrzebują polecam firme leć szybko i składaj papiery.
zdjecie uzytkownika
killer - 2014-06-18 19:45:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mobing - 2014-06-18 19:02:15]:
bystra jak woda w strumieniu hehe
zdjecie uzytkownika
Mobing - 2014-06-19 08:18:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [killer - 2014-06-18 19:45:29]:
Tego co koło firmy tej nieszczęsnej płynie :)
zdjecie uzytkownika
Marzyciel - 2014-06-20 12:59:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać na czym oni chcą budować fundament tej firmy. Można się zgadzać z tą filozofią albo i nie. Ten kto chce zmian to sobie zmieni.
zdjecie uzytkownika
Stjopa - 2014-06-24 11:09:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o informację kto konkuruje z tą firmą, kto robi coś podobnego. Bo w którymś z postów napisano że produkty dobre ale dwa razy drożej niż u konkurencji
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2014-06-24 13:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Tomku - tak trzymać! Im lepiej się firmie powodzi, tym więcej ujadania na tym forum ;-) Polskie piekiełko.
zdjecie uzytkownika
Mobing - 2014-06-24 19:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakoś nie zauważyłem żeby się firmie powodziło . Ciągłe braki handlowcy nie mają co sprzedawać a plany rosną . Firma niema zbytnio kasy na towar z Chin a Ty o jakimś powodzeniu . Coś mi tu śmierdzi na któregoś z dupowłazów tomasza . I jeszcze raz powiem Stop Being Greedy . Jak to usuną to już nie wiem do czego ma służyć ta strona .
zdjecie uzytkownika
Marzyciel - 2014-06-26 02:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to znaczy, ze nie mają czego sprzedawać? Brakuje im towarów czy bardziej chodzi o starą nieatrakcyjną ofertę?
zdjecie uzytkownika
Mobing - 2014-06-26 09:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marzyciel - 2014-06-26 02:20:18]:
Tak jak napisałem brakuje im importu z Chin .
zdjecie uzytkownika
Marzyciel - 2014-06-30 10:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co według Ciebie kolego mogłoby ten problem rozwiązać, bo tu trochę taka patowa sytuacja się wytworzyła...
zdjecie uzytkownika
Mobing - 2014-06-30 19:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prezes powinien kadre zarządzającą najpierw wymienić i swój sposub myślenia zmienić i wtedy może coś by chwyciło . Ale nie wiem stracili swoich kluczowych klientów przez debilną polityke i będzie ciężko to odbudować.
zdjecie uzytkownika
Marzyciel - 2014-06-30 23:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że to nie byłoby takie proste, bo nagle skąd byś miał załatwić tyle osób do kierownictwa tym bardziej bez doświadczenia...
zdjecie uzytkownika
Mobing - 2014-07-01 07:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ile osub raptem 3 dyrektorów myślę że jest sporo osub z doświadczeniem w branży i mogli by spokoinie sobie poradzić no i podkreślam , prezes powinien otwożyć oczy i zmienić tok myślenia.
zdjecie uzytkownika
dr jones - 2014-07-12 21:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co tam słychac na produkcji w tym kołchozie
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-23
Żródło: Gowork.pl
Warszawa
(mazowieckie)
Prężnie działająca firmy Premium Pro z siedzibą w Warszawie, zajmująca się dystrybucją profesjonalnej chemii przemysłowej poszukuje na terenie Warszawy i w Krakowa Specjalista ds. Sprzedaży Miejsce pracy: Warszawa Od kandydatów oczekujemy: Dyspozycyjności (praca od zaraz) Zaangażowania Chęci do pracy. Mile widziane osoby z dużym doświadczeniem w handl
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-07-13 10:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mobing - 2014-07-01 07:26:12]:
(usunięte przez administratora)jeżeli tam pracowałeś to widać po pisowni.
Gratuluję.
zdjecie uzytkownika
Mobing - 2014-07-16 21:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2014-07-13 10:37:48]:
A dziekuje frajeze .
zdjecie uzytkownika
OMFG - 2014-07-17 00:47:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na mnie PRO wywarło całkiem niezłe wrażenie. Szukam pracy i jak dla mnie wydają się być dobrze poukładaną firmą z dobrze prosperującą ofertą. Produkty takie jak dalmierze, łaty pomiarowe czy poziomnice muszą być wykonane z niesamowitą precyzją. Z tego wniosek, że 23 lata doświadczenia nie poszło na marne i myślę, że produkując te artykuły są bezkonkurencyjni - bynajmniej w swoim regionie, bo z międzynarodowymi firmami czasami ciężko konkurować. Ale może kiedyś wejdą na rynki zagraniczne - to byłoby ciekawe. Życzę powodzenia.
zdjecie uzytkownika
ahaha - 2014-07-17 20:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [OMFG - 2014-07-17 00:47:37]:
Aaaahahaha dobreee panie tomku.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-07-18 07:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mobing - 2014-07-16 21:42:12]:
Widzisz , ja Ciebie nie wyzywałem , dodałem tylko Twój nick. Jednak administrator uznał słowo frajer, w dodatku ponownie z błędem mniej krzywdzącym.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRO Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x