Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PRO Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie PRO Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wicia - 2014-09-08 12:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie tomku, nic pan sie nie zmieniles. Z tego co czytam dalej jestes pan gnebicielem pracownikow. Tak trzymaj to bedzierz pan ze swoimi trzema psami jezdzil po calej Polsce. Rotacja jest niesamowita. Caly czas ogloszenia są bo nikt nie wytrzymuje z tym psycholem. Szkoda slow
zdjecie uzytkownika
asterix - 2014-09-08 13:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jacek - 2014-09-08 11:04:32]:
Jacek , odpuść sobie , na tym regionie będziesz kolejny , kolejny , chyba że na rozmowie usłyszysz że jesteś za "cienki". Prawdę mówiąc cienka to jest kasa. Patrzenie na ręce??? Nawet ktoś może Ci z nie wiedzieć skąd zapukać w szybę , jak za długo będziesz stał pod punktem. Gps'y ,tablety , czas wizyty u klienta , na Orlenie. Pełna elektronika!!! 22 wiek!
Pozdrawiam,
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2014-09-08 15:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asterix - 2014-09-08 13:45:19]:
Wszystko jasne. Dzięki. Powodzonka
zdjecie uzytkownika
prezes - 2014-09-10 15:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co to karwa za pielgrzymki z Pro jezdza po marketach Bricomarche, najpierw nagina ph wyrobik małym autkie, a zaraz za nim naganiacz wypasioną tojką, co to za cyrk??? paliwa wam karwa nie szkoda leszcze? hahaha
zdjecie uzytkownika
James - 2014-09-15 14:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oszukańcy!!!!!!! Miałem osobiście kontakt z tymi szulerami. Nie polecam nikomu, ba odradzam wszystkim, którzy potrzebują tego rodzaju produktów. NIGDY NIE KUPUJCIE OD NICH !!!!!!!!!! Ciekawe, czy moja ocena pojawi się na forum......
zdjecie uzytkownika
król Maciuś pierwszy - 2014-09-16 19:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [James - 2014-09-15 14:36:33]:
A co , maja taki kibel??? Poziomnice mają dobre , reszta k.....o droga ,bo import z Chin trzeba umieć sprzedawać na rozsądnych marżach. Pace , tragedia cenowa!!! Ja od nich kupuję tylko poziomnice , resztę mam w d.
zdjecie uzytkownika
wirtualny - 2014-09-17 10:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w tej firmie rok. Najgorszy rok w moim życiu. Ciągle poganianie, oszukiwanie i sztucznie napędzane plany. Wszystko po to by zarobił Tomus , broń Boże przedstawiciele. Chore. Patologia na mają. Pracownicy są poniżenia i obrażani. przez cycka (usunięte przez administratora)Poganiacze (tj. Trenerzy buhahaha) są wysmiewani przez przedstawicieli bo to blizny po zawodowkach. Cyrk na kółkach!!!
zdjecie uzytkownika
Kuban - 2014-09-19 22:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja ( usunięte przez administratora ) co się dzieje w tej firmie z czerwonego wszyscy lecą na zielono czyżby dyrektor znowuż odwalał głupoty jak w poprzedniej firmie ?!
zdjecie uzytkownika
Pro - 2014-09-21 22:21:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Chciałbym się odnieść do rotacji na stanowiskach PH... Jeżeli pracownik nie wywiązuję się ze swoich najprostszych obowiązków( sprzedaż i opieka nad klientami) to nie ma co się dziwić,że nie zarabia,a w konsekwencji zostaje zwolniony lub sam rezygnuje.
zdjecie uzytkownika
Georgi Cołow - 2014-09-22 19:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanie do Pana Panie Pro . Proszę mi powiedzieć na jakiej podstawie są ustalane plany w firmie ? Bo ja i zapewne nie tylko ja zauważyłem że plany są tak ustawiane żeby było ciężko je zrealizować ! Zresztą co miesięczne ustalanie planu dla PH już samo za siebie mówi o tym że wszystko jest robione po to aby PH nie mógł zarobić za dużo . Mam też prywatne pytanie . Proszę mi powiedzieć z których z wyżej wymienionych obowiązków się na przykład ja nie wywiązywałem że zostałem zwolniony ? Piszę jawnie bo widzę że wszyscy są mądrzy i się wypowiadają mocno ale ukryci za sztucznymi imionami . Więc czekam na odpowiedź !C.D.N.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-09-24 20:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pro - 2014-09-21 22:21:35]:
Panie pro czytaj menager :) Nie opowiadaj pan bzdur że pracownicy się nie wywiązują z obowiązków. Ileż można dawać robić się przez pana w konia. Co PH udaje się zbliżyć do planu w danym miesiącu to pan na następny miesiąc dajesz wyższy wyssany z palca plan. jest to tak przez pana zrobione żeby nie można było zarobić. Sam pan kiedyś powiedziałeś że doprowadzisz do tego ze ph w pro będzie zarabiać 2 koła. I tak się stało. I pan tu jakieś bzdury dajesz że ktoś nie wypełnia obowiązków. za takie traktowanie to powinniście płacić szkodliwe i stąd ta rotacja a nie że ktoś się nie nadaję.nie jest normalne że w ciągu 2 lat przewineło się ponad 40 osób.i to nie jest rotacja( w 95% ludzie sami po rezygnowali bo poco pracować z psycholem) i tak wszyscy się nie nadawali? w końcu pan ich sam wybrałeś, więc nie kłam pan bo jesteś żałosny ( napisałem to w bardzo delikatny sposób bo administrator by musiał wszystko usunąć :)
zdjecie uzytkownika
Georgi Cołow - 2014-09-27 01:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dobra ponieważ nikt nie raczył mi odpowiedzieć , to kontynuuje . Czy pan dyrektor pamięta jak zadzwonił do mnie pewnego dnia w styczniu pewnego roku (mam dokumenty i maile ) i mi powiedział w ostatnim dniu miesiąca że mi podniesie target bo prezes się wkurzy że za dużo zarobie ! No to takie rzeczy się działy pamięta pan Dyrektor hehe .Wiem trochę osobiste rzeczy ale obiecałem ciąg dalszy.
Chciałem powtórzyć pytanie co złego zrobiłem Panie dyrektorze że mnie wykopałeś ? Czyżby myj urlop ojcowski na który Pan nie chciał wyrazić zgodę czy co hehe ! C.D.N.
zdjecie uzytkownika
P.Fiut - 2014-09-30 18:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się z opiniami Dyrektor T.Wirrt nie ma bladego pojęcia który PH obsługuje jakie miejscowości , brak podziału terenu i zupełnie nie ma pojęcia który teren ma jaki potęcjał .Pracownik za swój wkład i zaangażowanie robiąc wzrosty sprzedażowe zamiast być docenionym dostaje w następnym miesiącu 2-3 tysiące większy plan do zrealizowania.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-10-01 19:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podobno zielona konkurencja przytarła nosa panu W. przed obliczem Temidy.
Może ktoś zorientowany wypowiedzieć się na ten temat?
zdjecie uzytkownika
zoriętowany - 2014-10-02 08:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lolo - 2014-10-01 19:06:29]:
To nie było przytarcie nosa ale K.O. w dwóch instancjach. Zieloni górą! Ciekawe czy administrator skasuje tą odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
ph - 2014-10-02 09:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rok temu jakiś bystrzak z PRO chciał ze mną przeprowadzić rozmowę kwalifikacyjną na PH w galerii w Olsztynie :)
Firmy takie ja ta nigdy nie będą traktowane poważnie na rynku.
zdjecie uzytkownika
sklep - 2014-10-02 12:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lolo - 2014-10-01 19:06:29]:
Jak i czerwoni z BB , tk i zieloni z S+B , nie mają raczej w tej chwili powodów do zbyt wielkiej dumy. Biją się na poziomnice , dziecinada, to raz. Po drugie ani jedni ani drudzy nie grzeszą specjalnie w tej chwili jakością. Gdyby Zielonego szefa nie podkusiło produkować tego w kraju , dalej miałby dobry Słoweński produkt. A tak , w chwili obecnej nie ma solidnej jakości jaka była kiedyś i jednych i u drugich.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-10-02 20:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zielony szef i czerwony szef mają kompleks jeden drugiego.na początku byli w komitywie.zielony wszedł w konkurencyjne poziomice czym ugryzł czerwonego ale musiał wybecelować kasę.
czerwony wszedł w chińską narzędziówkę stosunkowo drogą czym ugryzł troche zielonego.
teraz zielony wyprodukował bardzo podobną poziomice do czerwonej pro stosunkowo tanią czym rozeźlił czerwonego.
czerwony zielonego do sądu i.... zonk- porażka i becelowanie kasy.wygląda na to że zielony górą.
ludzie też od czerwonego do zielonego
jaja jak berety
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-03 13:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Więc zielony wziął "grubego"
- Kopniem w tyłek czerwonego

Ty dasz know-how, ja dam kasę
Przerobimy go w melasę

Myśli gruby ranki całe
Jakby zrobić tu ten wałek

Czoło marszczy, pot się leje
Aż się kicak z niego śmieje

Ty się chłopie tak nie spinaj
Bo serducho nie wytrzyma

cdn
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-10-07 12:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-10-03 13:03:00]:
To mają być opinie o pracodawcach. Więc wyślij swoje rymy do "Tiny" tam będziesz miał wzięcie. PS "Gruby" daje radę i nie musisz się martwić. Pozdrawiam Poetę.
zdjecie uzytkownika
bo - 2014-10-08 07:06:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gruby daje radę ,a to dopiero początek.jeszcze będą niespodzianki.
zdjecie uzytkownika
Fajter - 2014-10-08 20:41:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panie Tomku dnia 06.12.2014r w Krakowie odbędzie się 29 Gala MMA będzie Pan?
zdjecie uzytkownika
Georgi Cołow - 2014-10-18 21:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
No niestety ale odpowiedzi nie otrzymałem . Powiem krótko dla tych co szukają pracy ja jestem byłym pracownikiem i tak mam na imię i na nazwisko. Byłem handlowcem w łódzkim najwidoczniej słabym nie wnikam ale niestety nikogo z firmy nie stać na to żeby mi odpowiedzieć na moje pytania . A zadam kolejne Panie dyrektorze sprzedaż spadła w łódzkim co ?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-22
Żródło: Gowork.pl
Kraków
(małopolskie)
Prężnie działająca firmy Premium Pro z siedzibą w Warszawie, zajmująca się dystrybucją profesjonalnej chemii przemysłowej poszukuje na terenie Warszawy i w Krakowa Specjalista ds. Sprzedaży Miejsce pracy: Kraków Od kandydatów oczekujemy: Dyspozycyjności (praca od zaraz) Zaangażowania Chęci do pracy. Mile widziane osoby z dużym doświadczeniem w handlu
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Georgi Cołow - 2014-10-18 21:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
A w sumie to wie Pan co panie dyrektorze nie zabrałem się za was dobrze bo nie jesteście dla mnie żadną konkurencją ale chyba czas żeby też wam zasmrodzić trochę. A jak pan będzie chciał mnie przeprosić osobiście to zapraszam do Łodzi ma Pan mój numer .
zdjecie uzytkownika
wirt nie jest wart - 2014-10-20 20:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Georgi Cołow - 2014-10-18 21:51:18]:
Grzesiu , zlej tego ćwoka , nie wart jest żadnych liter które wystukujesz na klawiaturze. Pamiętaj że zero podniesione do potęgi zawsze pozostanie zerem.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRO Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x