Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PRO Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie PRO Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-09-24 20:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pro - 2014-09-21 22:21:35]:
Panie pro czytaj menager :) Nie opowiadaj pan bzdur że pracownicy się nie wywiązują z obowiązków. Ileż można dawać robić się przez pana w konia. Co PH udaje się zbliżyć do planu w danym miesiącu to pan na następny miesiąc dajesz wyższy wyssany z palca plan. jest to tak przez pana zrobione żeby nie można było zarobić. Sam pan kiedyś powiedziałeś że doprowadzisz do tego ze ph w pro będzie zarabiać 2 koła. I tak się stało. I pan tu jakieś bzdury dajesz że ktoś nie wypełnia obowiązków. za takie traktowanie to powinniście płacić szkodliwe i stąd ta rotacja a nie że ktoś się nie nadaję.nie jest normalne że w ciągu 2 lat przewineło się ponad 40 osób.i to nie jest rotacja( w 95% ludzie sami po rezygnowali bo poco pracować z psycholem) i tak wszyscy się nie nadawali? w końcu pan ich sam wybrałeś, więc nie kłam pan bo jesteś żałosny ( napisałem to w bardzo delikatny sposób bo administrator by musiał wszystko usunąć :)
zdjecie uzytkownika
Georgi Cołow - 2014-09-27 01:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dobra ponieważ nikt nie raczył mi odpowiedzieć , to kontynuuje . Czy pan dyrektor pamięta jak zadzwonił do mnie pewnego dnia w styczniu pewnego roku (mam dokumenty i maile ) i mi powiedział w ostatnim dniu miesiąca że mi podniesie target bo prezes się wkurzy że za dużo zarobie ! No to takie rzeczy się działy pamięta pan Dyrektor hehe .Wiem trochę osobiste rzeczy ale obiecałem ciąg dalszy.
Chciałem powtórzyć pytanie co złego zrobiłem Panie dyrektorze że mnie wykopałeś ? Czyżby myj urlop ojcowski na który Pan nie chciał wyrazić zgodę czy co hehe ! C.D.N.
zdjecie uzytkownika
P.Fiut - 2014-09-30 18:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się z opiniami Dyrektor T.Wirrt nie ma bladego pojęcia który PH obsługuje jakie miejscowości , brak podziału terenu i zupełnie nie ma pojęcia który teren ma jaki potęcjał .Pracownik za swój wkład i zaangażowanie robiąc wzrosty sprzedażowe zamiast być docenionym dostaje w następnym miesiącu 2-3 tysiące większy plan do zrealizowania.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-10-01 19:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podobno zielona konkurencja przytarła nosa panu W. przed obliczem Temidy.
Może ktoś zorientowany wypowiedzieć się na ten temat?
zdjecie uzytkownika
zoriętowany - 2014-10-02 08:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lolo - 2014-10-01 19:06:29]:
To nie było przytarcie nosa ale K.O. w dwóch instancjach. Zieloni górą! Ciekawe czy administrator skasuje tą odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
ph - 2014-10-02 09:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rok temu jakiś bystrzak z PRO chciał ze mną przeprowadzić rozmowę kwalifikacyjną na PH w galerii w Olsztynie :)
Firmy takie ja ta nigdy nie będą traktowane poważnie na rynku.
zdjecie uzytkownika
sklep - 2014-10-02 12:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lolo - 2014-10-01 19:06:29]:
Jak i czerwoni z BB , tk i zieloni z S+B , nie mają raczej w tej chwili powodów do zbyt wielkiej dumy. Biją się na poziomnice , dziecinada, to raz. Po drugie ani jedni ani drudzy nie grzeszą specjalnie w tej chwili jakością. Gdyby Zielonego szefa nie podkusiło produkować tego w kraju , dalej miałby dobry Słoweński produkt. A tak , w chwili obecnej nie ma solidnej jakości jaka była kiedyś i jednych i u drugich.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-10-02 20:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zielony szef i czerwony szef mają kompleks jeden drugiego.na początku byli w komitywie.zielony wszedł w konkurencyjne poziomice czym ugryzł czerwonego ale musiał wybecelować kasę.
czerwony wszedł w chińską narzędziówkę stosunkowo drogą czym ugryzł troche zielonego.
teraz zielony wyprodukował bardzo podobną poziomice do czerwonej pro stosunkowo tanią czym rozeźlił czerwonego.
czerwony zielonego do sądu i.... zonk- porażka i becelowanie kasy.wygląda na to że zielony górą.
ludzie też od czerwonego do zielonego
jaja jak berety
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-03 13:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Więc zielony wziął "grubego"
- Kopniem w tyłek czerwonego

Ty dasz know-how, ja dam kasę
Przerobimy go w melasę

Myśli gruby ranki całe
Jakby zrobić tu ten wałek

Czoło marszczy, pot się leje
Aż się kicak z niego śmieje

Ty się chłopie tak nie spinaj
Bo serducho nie wytrzyma

cdn
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-10-07 12:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-10-03 13:03:00]:
To mają być opinie o pracodawcach. Więc wyślij swoje rymy do "Tiny" tam będziesz miał wzięcie. PS "Gruby" daje radę i nie musisz się martwić. Pozdrawiam Poetę.
zdjecie uzytkownika
bo - 2014-10-08 07:06:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gruby daje radę ,a to dopiero początek.jeszcze będą niespodzianki.
zdjecie uzytkownika
Fajter - 2014-10-08 20:41:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panie Tomku dnia 06.12.2014r w Krakowie odbędzie się 29 Gala MMA będzie Pan?
zdjecie uzytkownika
Georgi Cołow - 2014-10-18 21:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
No niestety ale odpowiedzi nie otrzymałem . Powiem krótko dla tych co szukają pracy ja jestem byłym pracownikiem i tak mam na imię i na nazwisko. Byłem handlowcem w łódzkim najwidoczniej słabym nie wnikam ale niestety nikogo z firmy nie stać na to żeby mi odpowiedzieć na moje pytania . A zadam kolejne Panie dyrektorze sprzedaż spadła w łódzkim co ?
zdjecie uzytkownika
Georgi Cołow - 2014-10-18 21:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
A w sumie to wie Pan co panie dyrektorze nie zabrałem się za was dobrze bo nie jesteście dla mnie żadną konkurencją ale chyba czas żeby też wam zasmrodzić trochę. A jak pan będzie chciał mnie przeprosić osobiście to zapraszam do Łodzi ma Pan mój numer .
zdjecie uzytkownika
wirt nie jest wart - 2014-10-20 20:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Georgi Cołow - 2014-10-18 21:51:18]:
Grzesiu , zlej tego ćwoka , nie wart jest żadnych liter które wystukujesz na klawiaturze. Pamiętaj że zero podniesione do potęgi zawsze pozostanie zerem.
zdjecie uzytkownika
Oja - 2014-10-24 09:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto to jest Pan Czerwony i Pan zielony ? o co chodzi?
zdjecie uzytkownika
Georgi Cołow - 2014-10-26 02:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehe masz racie nie wart ale nie warte są komenty anonimowe .A ja mówię jawnie i się tego nie wstydzę.
zdjecie uzytkownika
kasa kasowski - 2014-10-27 21:10:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oja - 2014-10-24 09:46:33]:
Chodzi o to aby pieniądze zarabiać , ale chyba Czerwony i Zielony nie chcą , bo się biją jak małe dzieci na poziomnice. Żenada. Dla wyjaśnienia , Czerwony - kryzys wieku średniego - Porsche ; Zielony - kryzys wieku średniego Bmw. To prezesi firm. lecz chwała im za to bo je mają:)
zdjecie uzytkownika
I co? - 2014-10-28 20:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasa kasowski - 2014-10-27 21:10:58]:
No to dla ścisłości: czerwony kryzys wieku starczego Porsche x2, Zielony kryzys wieku średniego 4xBMW + 2xPorsche + 10 x to co czerwony. No comments.
zdjecie uzytkownika
Wilo - 2014-10-29 08:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niejednokrotnie bywa tak, że takie pojazdy są zdobywane przez nieuczciwy zarobek, a w innych przypadkach przez uczciwą, długotrwałą pracę. Nie można jednoznacznie oceniać nie znając sytuacji finansowej innych ludzi. Na dobrą sprawę sądząc po autach powinni i dobre warunki zaoferować pracownikom etatowym.
zdjecie uzytkownika
Georgi Cołow - 2014-10-31 23:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Nie wypowiadam się na temat stalcowskiego bossa bo nie znam warunków tam. Ale mogę powiedzieć o warunkach w PRO . A mianowicie warunki są ok tylko problem właśnie polega na tym że dyrektor tak ustawia plany że nie da się zrealizowac odpowiedniego poziomu sprzedaży żeby zarobić godnie za swoją prace . A potem wynikają z tego sztuczne problemy typu mobing bo nie wykonałeś planu bo coś tam coś tam bo Pan albo Pani to słabi jesteście bo się nie nadajecie jak się wam nie podoba to dokumenty czekają i różne takie tematy . Prezes hehe tekst typu niech się pan cieszy że ma prace !!! Kurde kończę bo coraz bardziej się nakręcam i zacznę używać nie cenzuralnych słów i spadnę do poziomu Tomasza z Krakowa byłego pracownika firmy Wurth . Narka wszystkim zainteresowanym .
zdjecie uzytkownika
Georgi Cołow - 2014-10-31 23:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Sorry ale muszę powiedzieć . Gdyby firma PRO miała odpowiednią osobę na stanowisku dyrektora handlowego to ja myślę że była by na wysokim poziomie sprzedaży .W tej chwili stoi w miejscu . Bo w sumie tak się dzieje że import rośnie ale produkcja spada na łeb i nie sądzę że marża z importu nadrabia braki w produkcji własnej zwłaszcza że podobno aluminium poszedł w górę :) . Taaa a teraz namiastka dla klientów PRO wali w CHu z aluminium rżnie was ostro i ściemniają że końcówki chronią przy upadkach poziomnicy . Końcówka w produkcji to kosztuje 5 groszy .
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-11-24 14:25:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i tak są na dosyć wysokim poziomie sprzedaży z tego co wiem i z tego co widzę sama, bo nie jest tak, że mają spadki albo mega wzrosty, tylko cały czas, moim zdaniem stabilnie utrzymują się na rynku więc nie mam im nic do zarzucenia tak naprawdę.. dajcie znać czy są jakieś wyniki badań z tego konkretne.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-26
Żródło: Gowork.pl
Essen
( )
Opieka nad 87- letnią Panią, Essen, od zaraz Obowiązki: Poszukujemy Pani z dobrą znajomością języka niemieckiego do opieki nad 87- letnią kobietą. Pani porusza się przy balkoniku, ma pierwszą kategorię niepełnosprawności, NIE jest osobą inkontynentną, do kobiety codziennie przychodzi Pflegedienst. Pani wymaga pomocy w czynnościach codziennych oraz gospodarstwie domo
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Opas - 2014-11-25 17:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Plany w Listopadzie takie same jak Lipcu. To nie jest firma, to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Mobbing przez W. az bije na odleglosc. Z tego co wiem ktos ma na W. dowody na mobbing i szmacenie pracownika (nagranie dyktafonem). Chyba Tomus skonczy jak w Wurcie. Oby tak bylo bo ktos taki powinnien sprzedwac na kasie w Biedronce a nie kierowac grupa ludzi. wiec Tomus zegar tyka i niedlugo wyplyna pewne fakty :)
zdjecie uzytkownika
Zielony - 2014-11-25 17:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A najlepsze jest to ze Stalco zaczyna ich wciagac nosem cena 20% na tej samej poziomicy. A z tego co widze to Pan Tomek ma coraz wieksze problemy. Przyszla kryska...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRO Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x