Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PRO Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie PRO Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Georgi Cołow - 2014-10-31 23:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Nie wypowiadam się na temat stalcowskiego bossa bo nie znam warunków tam. Ale mogę powiedzieć o warunkach w PRO . A mianowicie warunki są ok tylko problem właśnie polega na tym że dyrektor tak ustawia plany że nie da się zrealizowac odpowiedniego poziomu sprzedaży żeby zarobić godnie za swoją prace . A potem wynikają z tego sztuczne problemy typu mobing bo nie wykonałeś planu bo coś tam coś tam bo Pan albo Pani to słabi jesteście bo się nie nadajecie jak się wam nie podoba to dokumenty czekają i różne takie tematy . Prezes hehe tekst typu niech się pan cieszy że ma prace !!! Kurde kończę bo coraz bardziej się nakręcam i zacznę używać nie cenzuralnych słów i spadnę do poziomu Tomasza z Krakowa byłego pracownika firmy Wurth . Narka wszystkim zainteresowanym .
zdjecie uzytkownika
Georgi Cołow - 2014-10-31 23:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Sorry ale muszę powiedzieć . Gdyby firma PRO miała odpowiednią osobę na stanowisku dyrektora handlowego to ja myślę że była by na wysokim poziomie sprzedaży .W tej chwili stoi w miejscu . Bo w sumie tak się dzieje że import rośnie ale produkcja spada na łeb i nie sądzę że marża z importu nadrabia braki w produkcji własnej zwłaszcza że podobno aluminium poszedł w górę :) . Taaa a teraz namiastka dla klientów PRO wali w CHu z aluminium rżnie was ostro i ściemniają że końcówki chronią przy upadkach poziomnicy . Końcówka w produkcji to kosztuje 5 groszy .
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-11-24 14:25:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i tak są na dosyć wysokim poziomie sprzedaży z tego co wiem i z tego co widzę sama, bo nie jest tak, że mają spadki albo mega wzrosty, tylko cały czas, moim zdaniem stabilnie utrzymują się na rynku więc nie mam im nic do zarzucenia tak naprawdę.. dajcie znać czy są jakieś wyniki badań z tego konkretne.
zdjecie uzytkownika
Opas - 2014-11-25 17:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Plany w Listopadzie takie same jak Lipcu. To nie jest firma, to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Mobbing przez W. az bije na odleglosc. Z tego co wiem ktos ma na W. dowody na mobbing i szmacenie pracownika (nagranie dyktafonem). Chyba Tomus skonczy jak w Wurcie. Oby tak bylo bo ktos taki powinnien sprzedwac na kasie w Biedronce a nie kierowac grupa ludzi. wiec Tomus zegar tyka i niedlugo wyplyna pewne fakty :)
zdjecie uzytkownika
Zielony - 2014-11-25 17:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A najlepsze jest to ze Stalco zaczyna ich wciagac nosem cena 20% na tej samej poziomicy. A z tego co widze to Pan Tomek ma coraz wieksze problemy. Przyszla kryska...
zdjecie uzytkownika
bez nick - 2014-12-03 19:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No koledzy i koleżanki dosyć narzekań kołek w zęby i zapier....... czyli do pracy
jak powiedział prezes.Ale poważnie to pogrzebcie w necie o firmie WURTH i jego dyrektorach (tak zwanych dyrektorach batalionów).Co za zbieżność nazwisk z firmą?.Ten pan T.
którego imiona wymawiać nie wolno nigdy się nie zmieni i zawsze będziecie mieć pod
górę.
Dopóki nie (podziękują mu jak w WURTH )
Pozdrawiam i współczuje .
zdjecie uzytkownika
Kto - 2014-12-03 21:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panie T.W. kolejny zawodnik z dłuższym stażem w PRO podziękował , konkurencja nie śpi.
zdjecie uzytkownika
NienawidzęTomaszaWOcieplaczu - 2014-12-04 13:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o opinie byłych pracowników, którzy spotkali się w firmie PRO z (usunięte przez administratora). Zastanawiam się nad pozwem przeciwko dyrektorowi...
zdjecie uzytkownika
ryba piła - 2014-12-04 18:04:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NienawidzęTomaszaWOcieplaczu - 2014-12-04 13:01:33]:
Kolego było wielu takich , także nie sądzę abyś coś wskórał . Lecz jak masz jaja i kręgosłup , to pozwij gościa. Pamiętaj musisz mieć twarde argumenty , czego Ci życzę.
Pozdrowienia!
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-12-04 18:25:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hahaha. Kolejny pracownik zrezygnował z pracy w pro. Mogą jako firemka wystartować w konkursie gdzie jest największa rotacja. :) Panie tomku zrób pan coś bo nie będzie miał kto jeździć. Coś mi się wydaje że Cv nikt na ogłoszenie nie wysyła że sami dzwonicie po chłopakach z branży żeby do was przeszli. Hahahah Dzięki panu tomaszowi opinia o firemce zaczyna sięgać dna:) Gratuluję i oby tak dalej.....
zdjecie uzytkownika
były ph - 2014-12-07 12:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Obaj panowie t.w. czyli dyrektor i trener z mazowieckiego nie zasługują na szacunek. A wam którzy tam pracujecie bardzo się dziwię- skoro wam tak źle to czemu się nie zwolnicie. Ja sam odszedłem po dwóch miesiącach i wiem że praca w tej firemce to był życiowy błąd i porażka....
zdjecie uzytkownika
wuja - 2014-12-11 19:36:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Profile odchudzone waga narzedzia coraz nizsza ceny coraz wyzsze kwestia czasu kiedy Kowalski budowlaniec odkryje szwindel i raz na zawsze wypnie oko saurona na produkty i marke
zdjecie uzytkownika
Hurtownik - 2014-12-11 19:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pozdrowienia od wszystkich hurtownikow wywolaliscie wojne od wojny polegniecie niestety na kazdym froncie przyszlo wam walczyc
zdjecie uzytkownika
BW072 - 2014-12-17 23:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Siema Robert!!!
Nie dzwonisz,nie odzywasz się, roboty jeszcze szukasz?
P.S. Brakuje mi Twoich hojnych paczek niespodzianek...
zdjecie uzytkownika
Georgi Cołow - 2014-12-23 22:04:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [BW072 - 2014-12-17 23:25:24]:
Po jakiego się odnosisz do osoby która nie ma nic wspólnego z zarządzaniem w firmie ?! I co masz na myśli bo chyba fora Ci się pomyliły i jeżeli chcesz kogoś wywołać to się podpisz chociaż !!!
zdjecie uzytkownika
obywateL GC - 2015-01-06 20:32:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak sobie czytam wypociny tych wszystkich obolałych i zawiedzionych pracą w tej firmie . Pracowałem 2 lata było gorzej lub lepiej, ale już mnie tam nie ma nowy roździał w życiu nowa praca jeszcze bardziej chora niż w pro a miało być tak zajebiście . Powiem wam wszystkim panowie jeżeli macie kochones miedzy nogami i jakieś żale płacze na tej stronie do dyrektorów ,kierowników to macie do nich telefony zadzwońcie powiedzcie co wam na duszy leży a nie wydawajcie kasy na chusteczki . A ty Grygorii płaczesz i płaczesz ale powiem Ci jesteś słabym handlowcem i wież mi gdy bym to ja był TW juz po 3 miesiącach bys nie pracował,. Szkoda (usunięte przez administratora)ale z tego co wiem pracują i sa szczęśliwi i tobie tego Grigori życzę i zadzwoń do TW. a nie pisz pierdoł miej jaja.
zdjecie uzytkownika
Georgi Cołow - 2015-01-07 07:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [obywateL GC - 2015-01-06 20:32:35]:
Kolego po pierwsze nie mi oceniać jest czy jestem słabym czy dobrym handlowce . Co do wypocin I do tego czy ktoś ma jaja czy nie to myślę jednak że to ty ich niemasz bo jeżeli się odnosisz do mnie to chociasz się przedstaw kim jesteś. A I o telefon do dyrektora to powiem ci że dzwoniłem ale niestety tu właśnie wraca temat o kochones kolego . Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
kasa kasowski - 2015-01-11 12:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [obywateL GC - 2015-01-06 20:32:35]:
Hej ,Ciekawe dlaczego admin usunął imiona tych trzech gości o których wspomniałeś?? Widocznie pan T nie ma kochones i pozazdrościł że komuś może się powodzić.
Pozdrowienia.
zdjecie uzytkownika
obywateL GC - 2015-01-22 00:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasa kasowski - 2015-01-11 12:10:45]:
Sorki, moze troche za bardzo pojechałem, ale pracuje w Pro jak dyrektor, więc wymagają ode mnie bym był stanowczy.
zdjecie uzytkownika
kondor - 2015-01-27 14:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jeden trener a może wszyscy to złodziej. Okrada firmę a dostaje się ph. Zresztą musiałem odejść przez niego bo mobbing uprawiał o każdej porze dnia. M.K to taka gorsza wersja T.W. Nigdy Ci tego nie zapomnę Mariuszu K.
zdjecie uzytkownika
Tom - 2015-01-28 22:37:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy Trener w Firmie Pro to pijak i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] budują domy na pewno nie z uczciwej pracy.
zdjecie uzytkownika
bizi - 2015-02-01 21:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kondor(karzek) to ten co za jedną z lasek w Pro się uganiał ... a na pokaz z żoną do kibla za rękę biegał he.
zdjecie uzytkownika
RyS - 2015-02-03 08:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mariuszu nie poniżaj się niżej niż do tej pory. Nikogo nie dziwi, że mając taką żonę krew Cię zalewa na widok szczęśliwej pary.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Na rozmowie zadawano mi tak absurdalne pytania że przypominając ją sam się dziwię że nie wyszedłem po pierwszych trzech pytaniach.
Pytania: Zadawane pytania powodują że zastanawiasz się czy aby na pewno masz doczynienia z kadrą kierowniczą.
zdjecie uzytkownika
kasa kasowski - 2015-02-03 19:38:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie ,
Ten portal dotyczy chyba oceny działań pracodawcy względem pracowników. Nie sądzę że to jest dobre miejsce do wyciągania Swoich animozji , kto z kim , gdzie i dlaczego się.....Ponadto , jeśli są imprezy firmowe , to pomimo alkoholu trzeba pamiętać co i gdzie się robiło. Też tu pracowałem , ale nikt z Nas , mówię o załodze nie pisał takich rzeczy na forum. Nieważne czy pseudo dyrekcja , trenerzy , czy handlowcy. Sprawa prosta jesteś dorosły , sypiasz z kim chcesz i nic nikomu do tego.
Żenujące są ostatnie wpisy.
Pozdrawiam ,
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-02-03 21:14:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kasa kasowski znasz Mańka szlag trafia że taka sz..ta z Z.G. niedowartościowana robi mu taki piar . jakby był prawdziwym gringo ten z Z.G. to by powyjaśniał f/f lub na łączu masz racje że nie powinno się prać brudów na takim forum TYLKO LUDZIE NIE KULTURALNI tak się zachowują jężeli moimi wpisami kogoś uraziłem to sory ......
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRO Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PRO Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie