Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PRO Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie PRO Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-08-31 15:10:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem że nadal prowadzą rekrutację na wiele stanowisk między innymi kierownika projektu bezpieczeństwa IT , Project Manager - Identity Access Management, specjalisty ds. Rekrutacji i HR ( IT ), specjalisty ds. Rekrutacji - staż, SAS FM DEVELOPERS w Warszawie oraz Junior Java Developer i Senior Java w Łodzi
zdjecie uzytkownika
demon - 2015-09-02 06:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maciek - 2015-08-31 15:10:23]:
Maćku zdecydowanie pomyliły Ci się firmy.......
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-09-09 14:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witaj xyx odpowiadając na twoje pytania
Zarobki to średnio od 2,5 do 4 tys (oczywiście wszystko zależny od wykonania planu ale jeśli średnio wyjdzie ci 3 lub mniej). Jeśli chodzi o plany to co miesiąc masz nowy plan (Jak w fmcg) który jest zawsze wyższy od tego z roku poprzedniego w danym miesiącu. Samochody to dość leciwa flota małych samochodów (corsa, fabia) które można użytkować prywatnie ale nie powinno Cię dziwić jeśli usłyszysz od kogoś z firmy gdzie byłeś w weekend bo jest GPS który jest wielokrotnie sprawdzany.
Jeśli chodzi o prace tam to polecam jeśli potrzebujesz czegoś na przeczekanie ale jeśli nie masz daru przekonywania każdego do kupna to nie licz na długoletnią współpracę.
Mam nadzieję że takie informacje Ci pomogą.
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-09-30 18:32:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma generalnie zajmuje się poziomicami, narzędziami do obróbki no mają sporo tych produktów, taka firma bardziej z narzędziami, technicznymi rzeczami i pewnie tym co pracują w domu i mjasterkują sie przydaja takie rzeczy, ale niektóre są naprawde profesjonlane, więc i na budowie się przydadzą..
zdjecie uzytkownika
demon - 2015-10-01 06:04:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marku , zatrudnij się tam prowadzą ciągły nabór. Jak już będziesz pracował , to firma zajmie się "obróbką" Twojego portfela....
zdjecie uzytkownika
45rt67 - 2015-10-31 00:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
akurat teraz w firmie ProData Consult Sp.z o.o prowadzą rekrutację na stanowisko administratora baz danych MS SQL, administratora VMware, koordynatora testów, programisty PHP w Krakowie i Warszawie oferują długoterminową współpracę na kontrakcie B2B, dofinansowanie do Pakietu Medycznego Medicover, pracę nad ciekawymi, zróżnicowanymi projektami
zdjecie uzytkownika
8765 - 2015-11-07 20:06:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć no jeśli chodzi o zatrudnienie u nich w firmie to teraz szukają głównego księgowego w Garwolinie. Otwocku..oferują stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, możliwość rozwoju zawodowego, wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności i doświadczenia oraz niezbędne narzędzia pracy..
zdjecie uzytkownika
axel - 2015-11-10 01:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a orientowałeś się czy firmy w okolicy nie będą w stanie zaproponować czegoś lepszego bądź podobnego?
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2015-11-12 14:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@axel wydaje mi się, że konkurencja nigdy nie śpi i wiele firm może zaproponować coś ciekawszego, ale z drugiej strony ta firma jest znana i warunki, które oferują wyglądają ciekawie.
zdjecie uzytkownika
okularnica - 2015-11-15 03:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@8765 - dla mnie najważniejszą opcją jest to , że podstawą zatrudnienia tutaj jest umowa o pracę, więc stabilność jest ich zaletą.
zdjecie uzytkownika
Brykający Kucyk - 2015-12-01 07:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Okularnica - umowa o pracę niczego Ci nie gwarantuje, mogą Cię z posunąć z pracy równie łatwo, jakbyś jej nie miała. Co do pensji, której średnia wynosi z premią 3000 netto - kupcie sobie za to mieszkanie, gdy 1 metr kosztuje np. 5000zł a poczujecie siłę tych pieniędzy. Wcześniej oczywiście opłaćcie rachunki, media, żywność i dzieci. To samo stanowisko na zachodzie dawałoby dochód od 9000 netto wzwyż. Coś wam to mówi o tym, jak Was tutaj "dymają"?
zdjecie uzytkownika
Asia - 2015-12-03 14:42:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciesze się, że jest umowa @okularnica i bardzo mi się to podoba, co do zarzutów od @Brykający Kucyk to prawda że nawet z umową mogą Cię wywalić, ale 3000 netto do zarobienia piechotą nie chodzi, + oferta goni ofertę od nich, ejst w czym wybierać
zdjecie uzytkownika
demon - 2015-12-03 20:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Asia - 2015-12-03 14:42:17]:
Zdecydowanie ostatnim kilku rozmówcom pokręciły się firmy........
zdjecie uzytkownika
lewy - 2015-12-06 16:39:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Panowie przeglądając wasz katalog nasuwa mi się pytanie (jako do producenta)-kiedy dostawa z Chin przepychaczy do sraczy?
zdjecie uzytkownika
szejk - 2015-12-13 17:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@okularnica o rany, nie sądziłem, że możliwe jest tutaj zatrudnienie w oparciu o umowy o pracę. Super, że tak dbają o pracowników i dają dobre zarobki do tego.
zdjecie uzytkownika
janek - 2016-01-21 20:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma kiepska towar to tani Chińczyk kadra to stare konfitury bo wartościowi ludzie odeszli już dawno.Auta stare na uniwersalnych oponach z GPS w siedzeniach stacyjce drzwiach więc wiedzą kiedy pierdłeś. Dyrektor -wystarczy poczytać(znany ze sam pisze na forum pozytywne opinie o firmie). Każą miarę za 3 zł sprzedawać za 12 -pracowałem 2 miesiące.Jeden Chłopak nawet podpisał się imieniem i nazwiskiem -zwolniony bo poszedł na tacierzyński jak mu się dziecko urodziło.....
zdjecie uzytkownika
saa - 2016-01-22 17:46:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@janek skąd masz takie pomysły? towar nie jest aż takiej złej jakości jednak. Poza tym też i praca nie jest zła, a na pewno nie jako starszy specjalista ds. logistyki bo sa wysokie premie.
zdjecie uzytkownika
janek - 2016-01-23 18:31:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [saa - 2016-01-22 17:46:20]:
Panie Tomku znowu siedzisz Pan na forum i zachwalasz ten swój szuter chiński? Wysokie premie? Spoważniej Pan !!
zdjecie uzytkownika
troteusz - 2016-01-24 17:48:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co dokładnie masz na myśli, bo ciężko coś sensownego wyciągnąć z twojej opinii... widziałem swego czasu ostatnio, że szukają koordynatora projektu, zapewniają umowę o pracę
zdjecie uzytkownika
janek - 2016-01-24 19:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [troteusz - 2016-01-24 17:48:20]:
Zdecydowanie pomyliły Ci się firmy .Nabór robi ta-Thesar-PRO Sp. z o.o..Ta tutaj to importer narzędzi z Chin.
zdjecie uzytkownika
tokaj - 2016-01-27 21:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janek - 2016-01-24 19:15:04]:
ech ta współpraca z chińczykami... wielu wychodzi na tym na bardzo dobre pieniadze. Jeśli chodzi o handlowanie z nimi to nie słyszałem żeby ktoś był stratny
zdjecie uzytkownika
janek - 2016-01-30 09:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tokaj - 2016-01-27 21:15:58]:
Zgadza się...ale kiedyś to była firma produkcyjna a teraz wszystko z Chin...
zdjecie uzytkownika
kris - 2016-02-01 15:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz jest wszedzie tak, wiele produktów z chin i innych krajów, przeceiz nik nie zwraca uwagi na to gdzie narzędzia zostały wykonane a na ch jakość i ile moga posłużyć.
zdjecie uzytkownika
jarek - 2016-02-01 16:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kris - 2016-02-01 15:13:25]:
Kris nie znasz w takim razie tej branży ,zwracają uwagę coraz bardziej .PRO ciągnie też łaty i poziomnice a taki sprzęt nie służy długo..ale morze o to im chodzi....
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2016-02-02 18:09:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jarek - 2016-02-01 16:06:11]:
No widać Jarek (Janek) Ty znasz branżę na wylot pisząc takie głupoty.
Firma poziomnice i łaty produkuje w bielsku więc po co takie brednie wypisujesz?
Zwolnili Cię i teraz chcesz im złą opinię zrobić pisząc te kłamstwa, czy może jesteś z konkurencji i nie jesteś w stanie konkurować z ich produktami?
Ja rozstałem się z firmą bo znalazłem lepszą pracę ale do oszczerstw się nie posuwam.
zdjecie uzytkownika
vendetta - 2016-02-03 16:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@andrzej a co powiesz o warunkach pracy, atmosferze i wynagrodzeniu? Firma ma obecnie wiele ofert pracy i nie wiem czy warto się skusić, fajnie by było usłyszeć opinie od byłego pracownika
zdjecie uzytkownika
acid - 2016-02-04 08:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra atmosfera, niezle zarobki, mlody fajny zespol.. jak w kazdym znajdą się malkontenci ale troche pozytywnego nastawienia i mozna latwi milo i przyjemnie popracować. handlowcy z tabletami, nowymi samochodami i jesli masz troche checi to z niezlymi zarobkami nawet pod 5tysi... takze nie ma co narzekac....
zdjecie uzytkownika
robert - 2016-02-05 16:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [acid - 2016-02-04 08:14:46]:
acid napisz co bierzesz bo chcę to samo .....
ople corsy po 300 tyś to nowe samochody :) tablety do raportowania jak w Coca Coli zebyś był jak burek na kagańcu a 5 tysi chyba drachm tureckich:) młody zespół bo łapią młodych i naiwnych -firma znana w branży i omijana szerokim łukiem
zdjecie uzytkownika
egotyk - 2016-02-05 22:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bez przesady robert, te ich corsy nie maja 300 tysięcy przebiegu. Wiadomo, ze Ph musi dużo jeżdzić, to przebieg leci, ale to chyba 2-3 letnie auta z tego co słyszałem. Jak dla mnie to super tez, że dają tablet, zawsze ułątwia to pracę.
zdjecie uzytkownika
Kolega Roberta - 2016-02-06 01:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja słyszałem że Pan Tomek im daje papier toaletowy też do auta to też super !!!
zdjecie uzytkownika
robol - 2016-02-06 09:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie nie dajcie się nabić w butelkę. Pan Tomek to stary kanciarz. Ustawia tak budżety by firma wyszła na swoje a ludzie G zarobili. Wystarczy tam przyjechać i widać nawet po tych ludziach z biura, że mają dość dymania bez mydła.
zdjecie uzytkownika
demon - 2016-02-06 22:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kolega Roberta - 2016-02-06 01:01:55]:
Siema ,
Z tym papierem to Ci się udało!!! Gratulacje za dobry numer. A dla Kolegi przedmówcy. Jak Cie nie stać na tablet , to koniecznie się tam zatrudnij. Telefon też dostaniesz , normalnie wypas!!! I jeszcze jedno , Corsinki które zostały to mogą mieć nawet ze 400 tysi nakulanych. Oczywiście , jeździ więc i licznik do przodu bije.
zdjecie uzytkownika
wojas - 2016-02-16 17:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie szkoda czasu ,płaca marna roboty za 5 i pytanie po co się zatrzymałeś na tej stacji benzynowej jak nie tankowałeś :) Samochody zdezelowane i co 2 kapuś.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-02-21 09:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam wrażenie że kadra tej firmy ma ludzi za barnów .Tak jak pisali przedmówcy-bardzo rozbudowany system kontrolny z raportowaniem wizyt u klienta jak w FCMG .Za niewykonanie nierealnych planów cięcie kasy ,za niezrealizowanie min 11 wizyt dziennie cięcie kasy(ma być 16 wizyt). Auta to np.corsa 1,2 zgazowana od nowości i 370 tyś przebiegu. Firma to importer(NIE DAJCIE SIĘ ZWIEŚĆ ŻE TO PRODUCENT). Takie same towary i poziomnice ma STALCO tylko 3 razy tańsze. Zdecydowanie odradzam bo to tylko strata kilku miesięcy na znalezienie nowej pracy.
zdjecie uzytkownika
klient - 2016-02-23 18:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poziomnice podobno maja z tej samej fabryki tylko lepszej jakości.
zdjecie uzytkownika
Silnoreki - 2016-03-03 13:25:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niejaki Wolny jezdzi po klintach i wymysla straszne glupoty o bylych PH za co niezwlocznie spotka go kara.
zdjecie uzytkownika
Muzzi - 2016-03-03 13:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wolny a moze pochwalisz sie Panu Tomkowi jakie walki robiles w Delfinie. Az huczy od plotek wystarczy nadstawic ucho w Delfinie. Chcesz walki to ja zaczales paziu.
zdjecie uzytkownika
bohun - 2016-03-04 20:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.

Może ktoś napisać jak wygląda struktura firmy, ilu jest handlowców i jak duży przeważnie ma się rejon ? No i chodzi mi tez o zarobki ?? Czy jest szansa na premię czy tylko goła podstawa ??
zdjecie uzytkownika
demon - 2016-03-06 09:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bohun - 2016-03-04 20:56:31]:
Siemasz Bohun ,

Jeśli masz inna opcje pracy to ją wybierz. Firma owszem i znana z poziomnic i łat , mają też trochę chińskiego szutru w cenie x2 w porównaniu do konkurencji.
Jeśli jesteś dobrym handlowcem to pewnie sprzedasz. Jeśli chodzi o atmosferę to absolutnie nie polecam. Jeśli pójdą trochę do przodu to wepną ludziom gps w pęcherze i zwieracze. Ciśnienie niesamowite. Zarobić można jak zrobisz wszystkie cele na minimum 90% , ale szału ni ma.
Jeśli mogłem pomóc , to przyjemność po mojej stronie.

Pozdrawiam ,
zdjecie uzytkownika
eryk - 2016-03-12 11:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Demon, nie sądziłem, że jakakolwiek firma tak pracowników ciśnie. Według mnie to normalne, że im zależy na dużej sprzedaży i przedstawiciel ma się wykazać.
zdjecie uzytkownika
demon - 2016-03-12 19:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eryk - 2016-03-12 11:23:10]:
Eryku ,
Nie ta firma nie ciśnie , absolutnie. Tu po prostu od startu jesteś nikim. I masz okazję się wykazać. Także , tak zróbmy ku chwale Pana Tomka.
zdjecie uzytkownika
Asia - 2016-03-14 11:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie eryk a moim zdaniem wszystko jest przecież jasne od początku jak się podpisuje umowy, nie ma w tym niespodzianek za grosz, czytaj ze zrozumieniem
zdjecie uzytkownika
szarofil - 2016-03-14 13:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowa umową a życie życiem. W (P)orządnie (R)ozplanowanym (O)rżnięciu jest sposób.
Wystarczy umiejętnie żonglować wynikiem a to jeden ze specjalistów na "te" robi jak mistrz. Słyszeliście na pewno, że każdy papier niezależnie od gramatury nadaje się do podtarcia nim tylnej części ciała. Problem w tym, że po niektórych zwłaszcza tych grubszych zostają rany.
zdjecie uzytkownika
Kris - 2016-03-16 13:14:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oszusci w ogloszeniu o prace pisza stawka 14-16zł i umowa o prace a na miejscu jak przyjechałem to 12zł brutto i umowa zlecenie bardzo nie polecam !!!
zdjecie uzytkownika
mietko - 2016-03-16 13:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wydaje mi się, że u nich oferty pracy nie są aż takie złe, na przykład jako Starszy Programista .NET masz całkiem dobre warunki no i stabilna prace też na pewno.
zdjecie uzytkownika
olo - 2016-04-24 15:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2016-02-21 09:15:25]:
były pracowniku powiedz ile pracowałeś w pro .....bo ja pracuje już kilka lat i to co piszesz to bzdury pan dyrektor owszem wymagający ale też docenia za dobrą robotę ....jak widać po mnie pracuje już kilka lat i jest mi tu dobrze....na początku zarabiałem 2600-3500 netto na netto ....ale pracowałem wypracowałem swój rynek i robię swoje a co za tym idzie zarabiam średnia z 3 miesięcy 4500 netto....znam kolegów którzy piszą bzdury----razem piliśmy wódkę w hotelach na zjazdach panowie nakręcaliście się na robotę żle na dyrektorów kierowników ale mimo to dalej pracowaliście do momentu aż was zwolniono za brak wyników
DO NOWYCH KOLEGÓW KTÓRZY SĄ ZAINTERESOWANI PRACĄ W PRO ZACHĘCAM WAS MOŻNA ZAHACZYĆ SIĘ NA DŁUŻEJ POD WARUNKIEM ŻE CHCE WAM SIĘ PRACOWAĆ
zdjecie uzytkownika
andy - 2016-04-24 17:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Twoja opinia @olo zachęcila mnie do szukania pracy w firmie PRO, nie wiem czy poszukują pracowników obecnie, a jeśli tak to na jakie stanowiska? Na ich stronie internetowej nie ma nic, ale może gdzieś się ogłaszają ?
zdjecie uzytkownika
Georgi - 2016-04-29 23:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [olo - 2016-04-24 15:19:07]:
Co Ty nie powiesz ?! To chociaż przestaw się kim Ty jesteś bo takich co pili wódkę w hotelu było wiele !!!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Na rozmowie zadawano mi tak absurdalne pytania że przypominając ją sam się dziwię że nie wyszedłem po pierwszych trzech pytaniach.
Pytania: Zadawane pytania powodują że zastanawiasz się czy aby na pewno masz doczynienia z kadrą kierowniczą.
zdjecie uzytkownika
rademenezzz - 2016-04-30 09:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie spinajcie się ludzie przecie olo to nikt inny tylko pan T.W. Mistrz w pisaniu tak wyszukanych maili.
zdjecie uzytkownika
filip - 2016-05-05 11:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale tu atmosfera panuje, no nie.. Dziwię się, bo firma wygląda na bardzo profesjonalną. A atmosfera w Pro chyba kuleje nieco

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie PRO Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRO Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert