Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PRO Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie PRO Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kasa kasowski PP - 2015-05-07 06:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie podszywaj się pode mnie baranie , to jest forum o pracodawcach a nie o czyimś życiu prywatnym , jeśli jesteś taki bohater zapraszam do dyskusji.
zdjecie uzytkownika
jajakobyły - 2015-05-10 08:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [parys - 2015-03-27 23:05:01]:
weź się parys puknij w ten pusty czerep, jak ci nie pasuje skoda znajdź sobie robote, gdzie dają mercedesy. Za to produkt jest ZAJEBISTY i lepszej poziomnicy nie ma na rynku. A jak zobaczysz w sezonie szóstke na koncie to żaden pan (usunięte przez administratora)cie nie rusza.
A takie teksty o zarzutach prokuratorskich - ludzie to trzeba być jeb...tym. I komu ty chłopcze o niku "batory" chcesz zaszkodzić? To ty Łukasz? Jeśli tak to strasznie się (usunięte przez administratora). A szkodzisz tylko byłym kolegom. Weź i pomyśl o tym.
zdjecie uzytkownika
Paprykarz :) - 2015-05-11 18:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dawno tu nie zagladalem i widze ze straszny syf tu zie zrobil. Ludzie, troche szacunku bo takie pomyje jak sa tu wylewane to nie idzie nigdzie spotkac. Nikt nikomu nie karze pracowac tam i jesli komus nie pasuje to niech sie zwolni. A nie rzyga na forum. Ja sie zwolnilem w grudniu bo pewne rzeczy juz byly nie do przeskoczenia i mi nie pasowaly. Ale nawet do glowy mi nie przyszlo zeby tutaj wylewac swoje zale. Ludzie ktorzy tutaj sie skarza pewnie zostali zwolnieni za slaby wyniki. Poprostu sobie nie poradzily. Atmowsssfera jeszcze rok czy dwa lata temu byla bardzo fajna dopoki nie zostalo zatrudnionych pare dziwolongow. Tyle. Pozdrowienia dla normalnych!!!
zdjecie uzytkownika
bez - 2015-05-18 00:22:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paprykarz :) - 2015-05-11 18:36:10]:

firma do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak TW i ten jego grubas Tom jakiś.
nie szanują ludzi i gamoni myslą ze z nich zrobią
zdjecie uzytkownika
jajakobyły - 2015-05-19 21:22:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bez - 2015-05-18 00:22:26]:
"bez" - aleś chłopie przysolił :-))) A ten nick to pewnie z kawału o "czarnym bzie" - tobie też jaj brakuje i nawet nie zauważyłeś że plujesz pod wiatr. I w dodatku odpowiadasz na post Paprykarza, którego treści nie byłeś w stanie zrozumieć... Cytuję fragmencik twojego bluzgu "TW i ten jego grubas Tom jakiś". To twoim zdaniem opinia o pracodawcy? Sam fakt odpowiadania na taki wpis obraża moją inteligencję. Robię to tylko dlatego, bo pracują w tej firmie moi byli koledzy. "ten jego grubas Tom" też się do nich zaliczał. A na ciebie 'bez' szkoda więcej słów.
zdjecie uzytkownika
gepard - 2015-07-02 21:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Będzie walka Gepard wprowadza najdokładniejszą poziomnice na rynku 0,4 mm/m
Czy Pro znowu do Sądu .
zdjecie uzytkownika
hmhm - 2015-07-03 12:18:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałam dowiedzieć się czegoś o firmie, bo mają masę ciekawych ofert i jestem zainteresowana, chociażby na stanowisko specjalisty do SEM i SEO. A tu jakaś dyskusja toczy się chyba obok tematu. Dobrze by było, gdyby jakiś obecny lub były pracownik napisał jak faktycznie jest i jak wygląda tam praca..
zdjecie uzytkownika
kasa kasowski - 2015-07-03 17:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hmhm - 2015-07-03 12:18:50]:
Witaj , Odpowiedzieć Ci mogę z pozycji byłego na szczęście PH. Jeśli wykonujesz powierzone zadania , tak aby zapinały się tabelki takiego "pana" , to jest ok , wtopisz , masz przegwizdane. Ponadto ciągły kontroling i jeszcze raz kontroling , wszak do wszystkiego można się przyzwyczaić , kwestia czasu i charakteru. Zarobić było można , nie powiem , lecz brak kilku punktów i kasa leciała na łeb.
Puentując , jeśli masz nerwy ze stali a przy tym jesteś efektywna to aplikuj.
Ja bym tego ponownie nie zrobił. Dodam Ci Koleżanko na koniec , że moja wypowiedź była najbardziej delikatna jak można było to określić. Nie polecam firmy.
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2015-07-04 15:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hmhm - 2015-07-03 12:18:50]:
Ja w przeciwieństwie do poprzednika polecę Ci Pro ale tylko pod warunkiem że jesteś ambitna i chcesz pracować.
Najwięcej zawsze narzekali Ci którzy chcieli mieć święty spokój, nie wiele robić, a przy tym narzekali na kasę.
TAK SIĘ PO PROSTU NIE DA. Albo pracujesz i zarabiasz albo ściemniasz i masz mało na koncie i narzekasz że kierownik czy dyrektor się czepia.
zdjecie uzytkownika
kasa kasowski - 2015-07-04 21:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hmhm - 2015-07-03 12:18:50]:
Ja odbije piłkę , w/g mnie tu nikt nie ma świętego spokoju. Lecz nie o to chodzi w firmach handlowych panie Zadowolony. Jeśli wypowiadasz sie w tej kwestii , to masz świadomość o czym pisałem. Pozdrawiam ,
zdjecie uzytkownika
AB - 2015-07-07 23:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sytuacja w tej firmie jest dynamiczna... A co do spokoju, to zgodzę się z przedmówcą...
zdjecie uzytkownika
rynek - 2015-07-20 15:07:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj dzieje się , dzieje , nie ma spokoju , ani w firmie ani w rynku... Gdzie te czasy z tamtych lat ?
zdjecie uzytkownika
stary pracownik - 2015-07-20 15:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zadowolony - 2015-07-04 15:43:47]:
Piszesz to bo nie wiesz nic o PRO. Pro to była firma godna podziwu ale 10 i więcej lat temu, gdzie ludzie chcieli pracować a nie musieli. Niestety, jak czytam to forum jest mi trochę przykro ale decyzje Prezesa i ludzi doradzających, na przestrzeni czasów okazały się mylne, nieprzemyślane. A teraz niektórzy plują sobie w brodę, że podjeli takie rozwiązania.To co piszesz to są formułki nic nie znaczące- bez pracy nie ma kołaczy. Panie zadowolony pracowniku PRO zejdż na ziemię. Pozdrawiam współpracowników firmy PRO.
zdjecie uzytkownika
lewy - 2015-07-28 21:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolejny importer a kiedyś producent .Ponad 30 przedstawicieli 3 trenerów.Auta -misz w zależności od promocji(opony wielosezonowe więc uwaga w zimę) .Zarobki max 2500 jak zrobisz rosnące plany .Nauczysz się jak wcisnąć miarkę za 7zł którą konkurencja ma za 2,50.Ludzie smutni i szarzy i coraz więcej szutru z Chin.Nie masz gdzie się zaczepić na 2-3 miesiące to polecam bo biorą jak leci.
zdjecie uzytkownika
dawny - 2015-08-03 12:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
No tak, GPS na wszystkim gdzie się da , wpadasz i wypadasz do Klienta , liczy się tabelka , ilość odwiedzin i wartość zamówień.
zdjecie uzytkownika
jajakobyły - 2015-08-23 10:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA! Dla wszystkich szukających pracy w PRO. Opinie z tego forum w większości nie są merytoryczne!!! To często emocjonalne wypowiedzi - jak ten kolegi o nicku PUPU ;-) Albo takie, których celem jest - trudne słowo - DYSKREDYTACJA firmy. Można zapytać - dlaczego? Jak jeszcze byłem częścią tej organizacji, zaczęliśmy bezpośrednio przejmować obsługę sklepów, zamiast posługiwać się pośrednikami (czyli dystrybutorami). Czy mogli się zdenerwować? Jeszcze jak! Czy skorzystała na tym firma - nie mnie to oceniać, ale teraz mają podobno 2 razy więcej przedstawicieli niż pare lat temu. Czy to oznacza że firma się rozwija? Niech każdy uruchomi swój własny mózg i odpowie sobie na to pytanie. I najważniejsze czego tu szukamy na tym forum - ile można zarobić? Jakiś "miszczu" pisze "zarobki max 2500". To zadzwoniłem do kolegów którzy tam pracują, telefony można znaleźć na ich stronie. I się zapytałem. I wiesz co "miszczu" o nicku lewy - ten max to może być nawet piątka. Na konto. Pozdrawiam starych znajomych. Pamiętajcie to powiedzenie o psach i karawanie :-)))
zdjecie uzytkownika
kasa kasowski - 2015-08-23 19:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jajakobyły - 2015-08-23 10:33:17]:
Witaj Kolego ,
Jeśli masz tak super pochlebne zdanie na temat tej firmy , należało tam zostać i rozwijać Swoje ambicje. Oczywiście każdy ma prawo mieć do własnego zdania , to bezsprzeczne. Należało jeszcze dodać w komentarzu iż numery telefonów na stronie pro zamieszczone są tylko do trenerów. Myślę że większość odwiedzających to forum ma jedno zdanie na temat pewnego osobnika który "rządzi" handlowcami w tej firmie , jestem przekonany że gdyby nie jego osoba dużo ludzi by na tą firmę nie pluło.
zdjecie uzytkownika
PUPU - 2015-08-23 19:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA!!!! Nie oszukuj ludzi. Syf i smród trzymać się z dala.
zdjecie uzytkownika
xyx - 2015-08-25 09:18:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Proszę o szczegóły pracy na stanowisku PH. Zarobki, plany, czy samochód można wykorzystywać do celów prywatnych?
Interesują mnie konkretne informacje bez animozji co do osób - one sa wszedzie takie same a pracowac trzeba.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-08-25 09:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Interesuje mnie zachodniopomorskie
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-08-31 15:10:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem że nadal prowadzą rekrutację na wiele stanowisk między innymi kierownika projektu bezpieczeństwa IT , Project Manager - Identity Access Management, specjalisty ds. Rekrutacji i HR ( IT ), specjalisty ds. Rekrutacji - staż, SAS FM DEVELOPERS w Warszawie oraz Junior Java Developer i Senior Java w Łodzi
zdjecie uzytkownika
demon - 2015-09-02 06:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maciek - 2015-08-31 15:10:23]:
Maćku zdecydowanie pomyliły Ci się firmy.......
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-09-09 14:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witaj xyx odpowiadając na twoje pytania
Zarobki to średnio od 2,5 do 4 tys (oczywiście wszystko zależny od wykonania planu ale jeśli średnio wyjdzie ci 3 lub mniej). Jeśli chodzi o plany to co miesiąc masz nowy plan (Jak w fmcg) który jest zawsze wyższy od tego z roku poprzedniego w danym miesiącu. Samochody to dość leciwa flota małych samochodów (corsa, fabia) które można użytkować prywatnie ale nie powinno Cię dziwić jeśli usłyszysz od kogoś z firmy gdzie byłeś w weekend bo jest GPS który jest wielokrotnie sprawdzany.
Jeśli chodzi o prace tam to polecam jeśli potrzebujesz czegoś na przeczekanie ale jeśli nie masz daru przekonywania każdego do kupna to nie licz na długoletnią współpracę.
Mam nadzieję że takie informacje Ci pomogą.
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-09-30 18:32:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma generalnie zajmuje się poziomicami, narzędziami do obróbki no mają sporo tych produktów, taka firma bardziej z narzędziami, technicznymi rzeczami i pewnie tym co pracują w domu i mjasterkują sie przydaja takie rzeczy, ale niektóre są naprawde profesjonlane, więc i na budowie się przydadzą..
zdjecie uzytkownika
demon - 2015-10-01 06:04:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marku , zatrudnij się tam prowadzą ciągły nabór. Jak już będziesz pracował , to firma zajmie się "obróbką" Twojego portfela....
zdjecie uzytkownika
45rt67 - 2015-10-31 00:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
akurat teraz w firmie ProData Consult Sp.z o.o prowadzą rekrutację na stanowisko administratora baz danych MS SQL, administratora VMware, koordynatora testów, programisty PHP w Krakowie i Warszawie oferują długoterminową współpracę na kontrakcie B2B, dofinansowanie do Pakietu Medycznego Medicover, pracę nad ciekawymi, zróżnicowanymi projektami
zdjecie uzytkownika
8765 - 2015-11-07 20:06:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć no jeśli chodzi o zatrudnienie u nich w firmie to teraz szukają głównego księgowego w Garwolinie. Otwocku..oferują stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, możliwość rozwoju zawodowego, wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności i doświadczenia oraz niezbędne narzędzia pracy..
zdjecie uzytkownika
axel - 2015-11-10 01:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a orientowałeś się czy firmy w okolicy nie będą w stanie zaproponować czegoś lepszego bądź podobnego?
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2015-11-12 14:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@axel wydaje mi się, że konkurencja nigdy nie śpi i wiele firm może zaproponować coś ciekawszego, ale z drugiej strony ta firma jest znana i warunki, które oferują wyglądają ciekawie.
zdjecie uzytkownika
okularnica - 2015-11-15 03:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@8765 - dla mnie najważniejszą opcją jest to , że podstawą zatrudnienia tutaj jest umowa o pracę, więc stabilność jest ich zaletą.
zdjecie uzytkownika
Brykający Kucyk - 2015-12-01 07:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Okularnica - umowa o pracę niczego Ci nie gwarantuje, mogą Cię z posunąć z pracy równie łatwo, jakbyś jej nie miała. Co do pensji, której średnia wynosi z premią 3000 netto - kupcie sobie za to mieszkanie, gdy 1 metr kosztuje np. 5000zł a poczujecie siłę tych pieniędzy. Wcześniej oczywiście opłaćcie rachunki, media, żywność i dzieci. To samo stanowisko na zachodzie dawałoby dochód od 9000 netto wzwyż. Coś wam to mówi o tym, jak Was tutaj "dymają"?
zdjecie uzytkownika
Asia - 2015-12-03 14:42:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciesze się, że jest umowa @okularnica i bardzo mi się to podoba, co do zarzutów od @Brykający Kucyk to prawda że nawet z umową mogą Cię wywalić, ale 3000 netto do zarobienia piechotą nie chodzi, + oferta goni ofertę od nich, ejst w czym wybierać
zdjecie uzytkownika
demon - 2015-12-03 20:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Asia - 2015-12-03 14:42:17]:
Zdecydowanie ostatnim kilku rozmówcom pokręciły się firmy........
zdjecie uzytkownika
lewy - 2015-12-06 16:39:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Panowie przeglądając wasz katalog nasuwa mi się pytanie (jako do producenta)-kiedy dostawa z Chin przepychaczy do sraczy?
zdjecie uzytkownika
szejk - 2015-12-13 17:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@okularnica o rany, nie sądziłem, że możliwe jest tutaj zatrudnienie w oparciu o umowy o pracę. Super, że tak dbają o pracowników i dają dobre zarobki do tego.
zdjecie uzytkownika
janek - 2016-01-21 20:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma kiepska towar to tani Chińczyk kadra to stare konfitury bo wartościowi ludzie odeszli już dawno.Auta stare na uniwersalnych oponach z GPS w siedzeniach stacyjce drzwiach więc wiedzą kiedy pierdłeś. Dyrektor -wystarczy poczytać(znany ze sam pisze na forum pozytywne opinie o firmie). Każą miarę za 3 zł sprzedawać za 12 -pracowałem 2 miesiące.Jeden Chłopak nawet podpisał się imieniem i nazwiskiem -zwolniony bo poszedł na tacierzyński jak mu się dziecko urodziło.....
zdjecie uzytkownika
saa - 2016-01-22 17:46:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@janek skąd masz takie pomysły? towar nie jest aż takiej złej jakości jednak. Poza tym też i praca nie jest zła, a na pewno nie jako starszy specjalista ds. logistyki bo sa wysokie premie.
zdjecie uzytkownika
janek - 2016-01-23 18:31:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [saa - 2016-01-22 17:46:20]:
Panie Tomku znowu siedzisz Pan na forum i zachwalasz ten swój szuter chiński? Wysokie premie? Spoważniej Pan !!
zdjecie uzytkownika
troteusz - 2016-01-24 17:48:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co dokładnie masz na myśli, bo ciężko coś sensownego wyciągnąć z twojej opinii... widziałem swego czasu ostatnio, że szukają koordynatora projektu, zapewniają umowę o pracę
zdjecie uzytkownika
janek - 2016-01-24 19:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [troteusz - 2016-01-24 17:48:20]:
Zdecydowanie pomyliły Ci się firmy .Nabór robi ta-Thesar-PRO Sp. z o.o..Ta tutaj to importer narzędzi z Chin.
zdjecie uzytkownika
tokaj - 2016-01-27 21:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janek - 2016-01-24 19:15:04]:
ech ta współpraca z chińczykami... wielu wychodzi na tym na bardzo dobre pieniadze. Jeśli chodzi o handlowanie z nimi to nie słyszałem żeby ktoś był stratny
zdjecie uzytkownika
janek - 2016-01-30 09:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tokaj - 2016-01-27 21:15:58]:
Zgadza się...ale kiedyś to była firma produkcyjna a teraz wszystko z Chin...
zdjecie uzytkownika
kris - 2016-02-01 15:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz jest wszedzie tak, wiele produktów z chin i innych krajów, przeceiz nik nie zwraca uwagi na to gdzie narzędzia zostały wykonane a na ch jakość i ile moga posłużyć.
zdjecie uzytkownika
jarek - 2016-02-01 16:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kris - 2016-02-01 15:13:25]:
Kris nie znasz w takim razie tej branży ,zwracają uwagę coraz bardziej .PRO ciągnie też łaty i poziomnice a taki sprzęt nie służy długo..ale morze o to im chodzi....
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2016-02-02 18:09:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jarek - 2016-02-01 16:06:11]:
No widać Jarek (Janek) Ty znasz branżę na wylot pisząc takie głupoty.
Firma poziomnice i łaty produkuje w bielsku więc po co takie brednie wypisujesz?
Zwolnili Cię i teraz chcesz im złą opinię zrobić pisząc te kłamstwa, czy może jesteś z konkurencji i nie jesteś w stanie konkurować z ich produktami?
Ja rozstałem się z firmą bo znalazłem lepszą pracę ale do oszczerstw się nie posuwam.
zdjecie uzytkownika
vendetta - 2016-02-03 16:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@andrzej a co powiesz o warunkach pracy, atmosferze i wynagrodzeniu? Firma ma obecnie wiele ofert pracy i nie wiem czy warto się skusić, fajnie by było usłyszeć opinie od byłego pracownika
zdjecie uzytkownika
acid - 2016-02-04 08:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra atmosfera, niezle zarobki, mlody fajny zespol.. jak w kazdym znajdą się malkontenci ale troche pozytywnego nastawienia i mozna latwi milo i przyjemnie popracować. handlowcy z tabletami, nowymi samochodami i jesli masz troche checi to z niezlymi zarobkami nawet pod 5tysi... takze nie ma co narzekac....
zdjecie uzytkownika
robert - 2016-02-05 16:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [acid - 2016-02-04 08:14:46]:
acid napisz co bierzesz bo chcę to samo .....
ople corsy po 300 tyś to nowe samochody :) tablety do raportowania jak w Coca Coli zebyś był jak burek na kagańcu a 5 tysi chyba drachm tureckich:) młody zespół bo łapią młodych i naiwnych -firma znana w branży i omijana szerokim łukiem
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Na rozmowie zadawano mi tak absurdalne pytania że przypominając ją sam się dziwię że nie wyszedłem po pierwszych trzech pytaniach.
Pytania: Zadawane pytania powodują że zastanawiasz się czy aby na pewno masz doczynienia z kadrą kierowniczą.
zdjecie uzytkownika
egotyk - 2016-02-05 22:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bez przesady robert, te ich corsy nie maja 300 tysięcy przebiegu. Wiadomo, ze Ph musi dużo jeżdzić, to przebieg leci, ale to chyba 2-3 letnie auta z tego co słyszałem. Jak dla mnie to super tez, że dają tablet, zawsze ułątwia to pracę.
zdjecie uzytkownika
Kolega Roberta - 2016-02-06 01:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja słyszałem że Pan Tomek im daje papier toaletowy też do auta to też super !!!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRO Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert