PRO Sp. z o.o.

Bielsko-Biała

Opinie o PRO Sp. z o.o.

andrzej 2016-02-02 18:09
No widać Jarek (Janek) Ty znasz branżę na wylot pisząc takie głupoty.
Firma poziomnice i łaty produkuje w bielsku więc po co takie brednie wypisujesz?
Zwolnili Cię i teraz chcesz im złą opinię zrobić pisząc te kłamstwa, czy może jesteś z konkurencji i nie jesteś w stanie konkurować z ich produktami?
Ja rozstałem się z firmą bo znalazłem lepszą pracę ale do oszczerstw się nie posuwam.
2
acid 2016-02-04 08:14
dobra atmosfera, niezle zarobki, mlody fajny zespol.. jak w kazdym znajdą się malkontenci ale troche pozytywnego nastawienia i mozna latwi milo i przyjemnie popracować. handlowcy z tabletami, nowymi samochodami i jesli masz troche checi to z niezlymi zarobkami nawet pod 5tysi... takze nie ma co narzekac....
2
egotyk 2016-02-05 22:01
Bez przesady robert, te ich corsy nie maja 300 tysięcy przebiegu. Wiadomo, ze Ph musi dużo jeżdzić, to przebieg leci, ale to chyba 2-3 letnie auta z tego co słyszałem. Jak dla mnie to super tez, że dają tablet, zawsze ułątwia to pracę.
1
wojas 2016-02-16 17:12
Panowie szkoda czasu ,płaca marna roboty za 5 i pytanie po co się zatrzymałeś na tej stacji benzynowej jak nie tankowałeś :) (usunięte przez administratora)
2
bohun 2016-03-04 20:56
Witam.

Może ktoś napisać jak wygląda struktura firmy, ilu jest handlowców i jak duży przeważnie ma się rejon ? No i chodzi mi tez o zarobki ?? Czy jest szansa na premię czy tylko goła podstawa ??
olo 2016-04-24 15:19
były pracowniku powiedz ile pracowałeś w pro .....bo ja pracuje już kilka lat i to co piszesz to bzdury pan dyrektor owszem wymagający ale też docenia za dobrą robotę ....jak widać po mnie pracuje już kilka lat i jest mi tu dobrze....na początku zarabiałem 2600-3500 netto na netto ....ale pracowałem wypracowałem swój rynek i robię swoje a co za tym idzie zarabiam średnia z 3 miesięcy 4500 netto....znam kolegów którzy piszą bzdury----razem piliśmy wódkę w hotelach na zjazdach panowie nakręcaliście się na robotę żle na dyrektorów kierowników ale mimo to dalej pracowaliście do momentu aż was zwolniono za brak wyników
DO NOWYCH KOLEGÓW KTÓRZY SĄ ZAINTERESOWANI PRACĄ W PRO ZACHĘCAM WAS MOŻNA ZAHACZYĆ SIĘ NA DŁUŻEJ POD WARUNKIEM ŻE CHCE WAM SIĘ PRACOWAĆ
1
acid 2016-08-01 18:16
Kuleje? jakos nie koniecznie... jak w kazdej firmie rozni ludzie i rozne charakterki ale mi pracuje sie bardzo dobrze.. narzekaja malkontenci i niespelnieni handlowcy... cala reszta dobrze sobie radzi i dobrze sobie zarabia :)HOŁK!
3
Mir 2016-08-29 14:00
Ech te negatywne opinie, nie wiem skąd się to bierze, ale nie zgadzam się z nimi, wiadomo przecież że specjalista w Pro zawsze będzie miał wszystko podane na tacy, generalnie to super sprawa
Hdd 2017-01-10 19:57
Jak wygląda praca ph? Ile wizyt dziennie ? Jaki teren ? Jakie zarobki ? Jakie samochody ? Czy można je używać do prywatnych celów ?
Konkrety ludzie a nie się drapiecie jak koty..
1
Nikoś 2017-01-18 09:52
Ja pracuję długo i jestem bardzo zadowolony z tej pracy.
8
Zbychu 2017-01-18 20:53
Drodzy użytkownicy, bardzo prosiłbym o obiektywne opinie. Ponieważ zastanawiam się czy pojechać na spotkanie rekrutacyjne czy nie?
1
dexter 2017-01-19 09:55
Otwórz oczy. Odpowiedź masz przed sobą.
2
Amir 2017-01-20 15:49
Dokładnie zgadzam się z poprzednikiem. Wystarczy zobaczyć historię ofert pracy i porównać sobie jak często zmienia się handlowiec na danym regionie. Jakby było pięknie i kolorowo , to nikt nie szukałby pracy. Może plany za wysokie , może produkty za drogie? Najlepiej pojechać na region , wejść do sklepu i zapytać.
2
Doradca 2017-01-24 10:48
Dla nieudacznika każda praca będzie zła. Generalnie trzeba być kreatywnym i na efekty nie będziesz długo czekał. Za leżenie i biadolenie nikt nie będzie płacił! A może po prostu nie jesteś handlowcem?
2
Ben 2017-01-30 15:54
Dodaj jeszcze ze tej pomocy nie otrzymuje bo przełożony ma o tym mierne pojęcie a firma temu miernemu pojęciu przyklaskuje.
3
Agent 2017-02-06 08:38
Czy praca w Hamburgu jest jeszcze aktualna? Mam spore doświadczenie więc może się uda. Jak przebiega rozmowa, czy bardzo wałkują? Jak przebiega organizacja wyjazdu?
1
Mania 2017-02-18 09:50
Szukam pracy w księgowości i widzę kilka ofert ale czy ktoś mógłby troszkę podpowiedzieć o firmie? Kiedyś słyszałam, że to dobra firma ale jak jest teraz.
1
Natalia 2017-03-14 17:30
Witam, Czy dowiem sie cos na temat pracy - Promocja zdrowia > praca zdalna w Warszawie?
Kacy 2017-04-10 11:39
Proszę o informację. Stanowisko pH jaki samochód czy faktycznie GPS na każdym kroku i jakie wynagrodzenia. Realne a nie wymyślone. Dzięki za pomoc. Może pH z Pomorza się też wypowiedzą?
1
Lukas 2017-04-10 19:47
Czy dowiem się coś więcej o pracy dla specjalisty ds. obsługi sklepów internetowych? Czy to praca w terenie? Proszę o kilka podpowiedzi gdyż planuje złożyć cv.
1
Jacy 2017-04-11 08:09
A koledzy jaki PH dostaje samochód i jakie realne wynagrodzenie?
2
Kinga 2017-04-15 18:14
Czy może ktoś przekazać trochę informacji o pracy w dziale administracyjnym? Na co można liczyć na początku?
1
demon 2017-04-17 16:58
Na pewno możesz liczyć na Pana Tomasza , On jest wiernym przyjacielem każdego człowieka , pod warunkiem że stoisz do niego plecami
6
Feliks 2017-05-03 09:58
PRO w swojej ofercie ma pracę dla PH. Czy mógłby ktoś dodać kilka infornacji, słyszałem dobre opinie o firmie .
2
Norbi 2017-05-10 09:21
@pakowacz PRO w praktyce stosuje metody TQM. Zostało to docenione przez PIP nagrodą w konkursie „Pracodawca – Organizator Pracy Bezpiecznej”, promującym najlepsze praktyki w zakresie poprawy warunków bezpieczeństwa pracy.
1
Nickodem 2017-05-10 12:45
kolego zapraszamy na hale produkcyjna przy ul Londzina w bielsku bialej, gdzie odbywa sie najwieksza produkcja w kraju, znaczaca przewaga nad konkurencja w tym aspekcie, najlepsze poziomnice na rynku, produkt polski. milego dnia !
2
Martin 2017-05-17 12:39
Witam. Jaka jest podstawa na stanowisku PH?
1
Ona 2017-05-19 13:09
kolego podstawa nie jest wysoka, ok. 2 tys na ręke, ale srednio kolo 4 tys netto mozna wyciagnac. Przy dobrym miesiacu i dobrym zatowarowaniu nawet kolo 6 tki na reke sie zdarza.
3
Ona 2017-05-19 14:05
Niespecjalnie wiem o jakich trikach mówisz- ja mowie o swojej wyplacie, moze Twoja byla/jest mniejsza bo mniej sprzedajesz. Takie ogolniki o dzieleniu sie kasa jak sie nie ma pojeciu o prowadzeniu przedsiebiorstwa swiadcza tylko o Twojej frustracji.
2
robson 2017-05-23 14:25
Wymóg to 10-12 wizyt dziennie, także codziennie możesz wracać do domu. Samochód Skoda Fabia 3, choć patrząc po kolegach zostało kilka 2jek jeszcze, trochę mają nabite, ale przyzwoicie się jeździ.
4
Nikola 2017-05-25 22:56
Jak widzę PRO Sp. z o.o. ma bardzo fajną, długa listę ofert pracy! Działają prężnie i potrzebują ludzi. To była moja firma i czasem lubię poczytać o niej.
1
Nikola 2017-05-31 22:04
Widziałam w ostatniej ofercie pracę dla referenta w Wydziale Rejestracji Danych. Czy mógłby ktoś podzielić się wiedza na temat tej pracy? Jakie wymagania może mieć firma na początek? Czy da się godziwie zarobić ? Czy są w firmie jakieś dodatki np. socjalny?
Tomasz z Kielc 2017-06-08 14:32
Liderzy konkurencji nie szukają pracy gdyż ją po prostu mają i jest im bardzo dobrze i to oni wyznaczają poziomy nie musząc mierzyć marzeń :)
2
Nikoś 2017-06-11 12:53
Czy to rozwój firmy czy wietrzenie załogi, że PRO ma taka długa ofertę pracy? Proszę o merytoryczne wypowiedzi
Nikoś 2017-06-20 10:14
Czy mógłby ktoś podpowiedzieć kilka informacji na temat pracy dla sprzedawcy - doradcy klienta? Czy można tu zarobić godziwe pieniądze? Czy jest w firmie stosowany pakiet socjalny? Jaką podpisują umowę?
1
artuditu 2017-06-20 11:20
Juz odpowiadam. Gps wszyty miedzy dwa palce lewej stopy. To tyle jesli chodzi o zaufanie do pracownika. Godziwe pieniadze... Zalezy co przez to rozumiesz. W pakiecie socjalnym masz weekend gdzie nie czuc na plecach oddechu pana TeWu, jego slugusow od brudnej roboty i pana GpSa. Czy dalej jestes zainteresowany typem umowy ?
1
Kegel 2017-06-20 13:23
Podobno w PRO zmieniony całkowicie system płac, podstawa tysiak więcej. Warto się zainteresować. Ja odszedłem bo presja jest duża, trzeba to lubić i trafić dobry teren. Ale ogólnie firma się bardzo rozwija. Powodzenia
1
On i Ja 2017-06-20 21:18
Wprowadzili podwyżki i nowy system premiowania tylę że sprzedając za podobną kwotę zarabiasz mniej. To jest PRO-fesjonalne robienie z ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
3
Wy i Oni 2017-06-21 13:15
Jest to nieprawda co mówisz. Jedynie ten będzie miał słabiej kto nie doczołga się do 80% planu. Biorąc pod uwagę jakie są wzrosty w sprzedaży- ten kto stoi w miejscu i sprzedaje za tyle samo tak naprawdę się cofa. Nie mówiąc o premii powyżej 100 tyś sprzedaży. To też jest robienie ludzi w bambuko ? Może trzeba wziąć przykład z najlepszych i sprzedawać więcej, a nie tylko narzekać.
2
kowboj 2017-06-21 13:44
No z Tobą też się nie zgodzę do końca Wy i Oni, w nowym systemie nikt nie ma gorzej- nawet jak nie zrobisz żadnego planu (czyli sprzedasz za tyle samo) to w związku ze znacznie podniesioną podstawą- zarobisz więcej niż wcześniej. Ja nie wiem jak na to można narzekać.

Swoją drogą, jak jesteś taki niezadowolony kolego On i Ja, a znasz szczegóły podwyżki (choć po swojemu zeby być wiecznym pokrzywdzonym) czyli jesteś obecnym pracownikiem. To po co wypisywać jakieś płacze na forum ? Mogłoby tu przyjść kilku PH z PRO i napisać, że są zadowoleni. Ale wiesz co oni robią ? Sprzedają aż furczy - nie mają czasu na pierdoły.
4
Natali 2017-06-23 19:45
Czy może cos więcej napisać o tym nowym systemie płac? Jak to jest z uzależnianiem płacy od wysokości sprzedaży? Czy to jest dobra zmiana dla ludzi? Złożyłam cv i dlatego tak drążę ten temat ale dobrze wiedzieć teraz niż jak będzie za późno. Jak się pracuje?
byly 2017-06-26 10:28
Natali dużo zależy na jaki region złożyłaś cv bo jak teren zaniedbany to może być różnie z zarobkami na początku ;) z tego co wiem to szukali ostatnio na kujawsko-pomorskie a tam dziewczyna fajną kasę zarabiała.
1
bba 2017-06-27 11:34
A jak wygląda sytuacja na stanowisku Magazynier?
as 2017-06-28 08:33
nowy sympatyczny kierownik magazynu, nowy magazyn w budowie, dzieje sie, pracy bedzie pod dostatkiem to na pewno. Pytanie jak z warunkami, trzeba isc i rozmawiac.
1
Nikoś 2017-07-02 21:42
To dobrze, że dzieje się dużo w firmie. Jest perspektywa pracy i to pewnie dobrej pracy, z dobrymi zarobkami.
1
Lolek 2017-07-15 17:01
Rotacja jest w dzisiejszych czasach zupełnie normalna, powodów jest bardzo dużo. A jaka jest atmosfera w firmie?
1
nowy 2017-07-16 11:13
Rotacja, rotacja i jeszcze raz rotacja ludzi nie świadczy dobrze o firmie. Wiec po co te pytania jak się pracuje. Jak jeden kierownik się wstawił za ludzmi to teraz pracy szuka. (usunięte przez administratora)
1
boro 2017-07-17 07:53
Atmosfera w porządku, bywa wesoło, bywa mniej przyjemnie. Zależy pewnie od działu, w handlu jest ok.
1
Karol 2017-07-20 12:21
PRO jest spoko firmą ale bez dobrych wyników nikt nie utrzyma się.
1
nowy 2017-07-22 08:21
Lolek to dlaczego nie ma takiej rotacji ludzi w Stalco, Modeco, Dedrze a nawet w Geko i tp. Pokarz mi chociaż czy jest z jeden pracownik ph po jakiej kol wiek narzędziówce. Do PRO idzie ktoś kto nie zna lub chce wystartować jako ph.
1
Zostaw swoją opinię o PRO Sp. z o.o. - Bielsko-Biała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRO Sp. z o.o.