brak logo

PRO Sp. z o.o.

Bielsko-Biała

Opinie o PRO Sp. z o.o.

BLACK 2016-08-29 13:13
Kolego piszesz o syfie ? Nie znasz syfu ,ja pracuję w xl-tape i tam jest syf totalny. Wystarczy popatrzeć na wpisy tej pseudo firmy ( ok 1200 w tym roku ) .Pozdrawiam
2
Mir 1 2016-09-28 19:17
Mir wez mlotek
maciek 2016-09-28 19:37
@Mir oczywiście nie musisz se zgadzać każdy ma swoje zdaie :)
Hdd 2017-01-10 19:57
Jak wygląda praca ph? Ile wizyt dziennie ? Jaki teren ? Jakie zarobki ? Jakie samochody ? Czy można je używać do prywatnych celów ?
Konkrety ludzie a nie się drapiecie jak koty..
1
Prima donna 2017-01-11 08:38
Jak zes taki kozak to sie tam zatrudnij i sprawdz. Powodzenia. Przyda się.
JANEK 2017-01-12 20:47
Auta stare z bardzo duzym przebiegiem,GPS wszędzie i to dosłownie bo sa nawet w siedzeniach.Plany nierealnie wygórowane i cala masa Chińskiego szutru w najwyższych cenach na rynku. Trenerzy to stara kadra która najwięcej kapowała.Jak nie masz gdzie przeczekać to zaczep się na okres przejsciowy ,jako ze są znani w branży biorą każdego.
4
król karo 2017-01-13 07:28
.....ponadto Janek , zapomniałeś dodać że jak opróżni się magazyn , to na następną dostawę trzeba czekać jak na dyliżans na dzikim zachodzie:)
4
tatata 2017-01-13 08:06
Dziwisz się ze biorą jak leci ? Każdy ogarnięty wie o co chodzi wątek firmie. Na przetrzymanie może i to dobry krok O ile sytuacja do tego zmusza. Na pewno nie na dłużej.
1
Bolek Lech 2017-01-17 14:53
Jak już tam będziesz , to taka prosta rada , ale bardzo cenna , czytaj co podkładają do podpisu , bo możesz się dziwić po czasie :)
1
Nikoś 2017-01-18 09:52
Ja pracuję długo i jestem bardzo zadowolony z tej pracy.
5
tatata 2017-01-18 15:00
Twój podpis wskazuje ze jesteś karierowiczem. Czyżby T.W. reaktywacja ? W tej firmie mają dobrze tylko ci co nic nie robią i duzo mucza więc sprawa jak dla mnie jasna. PROpaganda.
4
Zbychu 2017-01-18 20:53
Drodzy użytkownicy, bardzo prosiłbym o obiektywne opinie. Ponieważ zastanawiam się czy pojechać na spotkanie rekrutacyjne czy nie?
1
dexter 2017-01-19 09:55
Otwórz oczy. Odpowiedź masz przed sobą.
2
Amir 2017-01-20 15:49
Dokładnie zgadzam się z poprzednikiem. Wystarczy zobaczyć historię ofert pracy i porównać sobie jak często zmienia się handlowiec na danym regionie. Jakby było pięknie i kolorowo , to nikt nie szukałby pracy. Może plany za wysokie , może produkty za drogie? Najlepiej pojechać na region , wejść do sklepu i zapytać.
1
Mark 2017-01-20 15:53
Chłopie, Daj luz. Do wyprania beretu wystarczy mydło i trochę wody ..... Nie potrzeba osób trzecich ani pralki.
2
Doradca 2017-01-24 10:48
Dla nieudacznika każda praca będzie zła. Generalnie trzeba być kreatywnym i na efekty nie będziesz długo czekał. Za leżenie i biadolenie nikt nie będzie płacił! A może po prostu nie jesteś handlowcem?
2
erer 2017-01-24 12:00
Panie dyrektorze. Zamiast wypisywać brednie weź się Pan lepiej do roboty.
5
Made in PRC 2017-01-26 17:24
Firma słaba . Promocje te same od lat . Zero pomysłu na rozwój . Żadne akcje marketingowe które mogły by wesprzeć sprzedaż . Typowe nastawienie kierownictwa żeby wydoić jak najwięcej z handlowca a zapłacić jak najmniej . Pozdrawiam .
7
Megan 2017-01-30 14:46
Kto zabroni 300% marży golić na produktach z ChRL , póki Kowalski płaci i chce płacić to będzie kupował , gorzej jak się konkurencja pojawia z tym samym z tej samej fabryki o 60% taniej ! Wtedy handlowiec wraca potulnie i prosi przełożonego o wsparcie na regionie.
1
Ben 2017-01-30 15:54
Dodaj jeszcze ze tej pomocy nie otrzymuje bo przełożony ma o tym mierne pojęcie a firma temu miernemu pojęciu przyklaskuje.
3
Agent 2017-02-06 08:38
Czy praca w Hamburgu jest jeszcze aktualna? Mam spore doświadczenie więc może się uda. Jak przebiega rozmowa, czy bardzo wałkują? Jak przebiega organizacja wyjazdu?
1
Mania 2017-02-18 09:50
Szukam pracy w księgowości i widzę kilka ofert ale czy ktoś mógłby troszkę podpowiedzieć o firmie? Kiedyś słyszałam, że to dobra firma ale jak jest teraz.
1
Natalia 2017-03-14 17:30
Witam, Czy dowiem sie cos na temat pracy - Promocja zdrowia > praca zdalna w Warszawie?
Kacy 2017-04-10 11:39
Proszę o informację. Stanowisko pH jaki samochód czy faktycznie GPS na każdym kroku i jakie wynagrodzenia. Realne a nie wymyślone. Dzięki za pomoc. Może pH z Pomorza się też wypowiedzą?
1
hefalump69 2017-04-10 19:20
Cześć ,
Gps na każdym kroku , crm , itp.... Towar nie jest najgorszej jakości , natomiast kuleje im logistyka. Cena rzecz wtórna , sprzedać można wszystko jeśli się potrafi.....ale czy warto??? W takich warunkach???
Ja uważam że nie. Dodam Ci tylko Kolego że firma w obecnej sytuacji rynkowej jest bardzo nisko oceniana jako pracodawca wśród przedstawicieli handlowych z branży. Choć na pewno gorzej jest.....w pewnej firmie z branży narzędzi i akcesoriów malarskich.
Jeśli masz inne alternatywy to z nich skorzystaj.
Pozdrawiam ,
5
Lukas 2017-04-10 19:47
Czy dowiem się coś więcej o pracy dla specjalisty ds. obsługi sklepów internetowych? Czy to praca w terenie? Proszę o kilka podpowiedzi gdyż planuje złożyć cv.
1
karakas 2017-04-11 07:24
Nie idz ta droga. Bedziesz zarabial psi pieniadz i tyral na fejm towarzysza T.W.
3
Kacy 2017-04-11 08:08
Dziękuję za informację. Podaruję sobie.
1
Jacy 2017-04-11 08:09
A koledzy jaki PH dostaje samochód i jakie realne wynagrodzenie?
2
Kinga 2017-04-15 18:14
Czy może ktoś przekazać trochę informacji o pracy w dziale administracyjnym? Na co można liczyć na początku?
1
demon 2017-04-17 16:58
Na pewno możesz liczyć na Pana Tomasza , On jest wiernym przyjacielem każdego człowieka , pod warunkiem że stoisz do niego plecami
4
m 2017-04-19 17:42
hahahah, znowu rekrutacja w Pomorskim.... ciekawe gdzie tym razem będą ją prowadzić? Może gdzieś na ławce w parku. Pamiętam jak robili przesłachania w najtańszym hotelu na przedmieściach Gdańska. Tak mnie koleś rozbawił pierwszym zdaniem, że ostentacyjnie wyszedłem. Szkoda czasu na to dno!
4
Goliash 2017-04-27 09:25
Szukają kierownika magazynu cos ktoś więcej może powiedzieć o pracy na magazynie, czemu poprzedni odszedł lub go zwolnili itp.?
pakowacz 2017-04-27 12:13
Zachrzanial az kregoslup wysiadl. Poszed do szpitala. I nie bylo do czego wracac.
Feliks 2017-05-03 09:58
PRO w swojej ofercie ma pracę dla PH. Czy mógłby ktoś dodać kilka infornacji, słyszałem dobre opinie o firmie .
2
demon 2017-05-03 20:43
Feliksie ,niezwłocznie udaj się do laryngologa. Masz problemy ze słuchem....
6
Norbi 2017-05-10 09:21
@pakowacz PRO w praktyce stosuje metody TQM. Zostało to docenione przez PIP nagrodą w konkursie „Pracodawca – Organizator Pracy Bezpiecznej”, promującym najlepsze praktyki w zakresie poprawy warunków bezpieczeństwa pracy.
1
Nickodem 2017-05-10 12:45
kolego zapraszamy na hale produkcyjna przy ul Londzina w bielsku bialej, gdzie odbywa sie najwieksza produkcja w kraju, znaczaca przewaga nad konkurencja w tym aspekcie, najlepsze poziomnice na rynku, produkt polski. milego dnia !
1
pakowacz 2017-05-10 12:59
TQM ... COS MI TO MOWI. Tyraj Qurza litera bo Mroz przyjdzie. Z ta produkcja kmiotku sie nie osmieszaj. Produkcja garazowa i manufaktura jak w Bangladeszu. Jakosc kanał i rynek doskonale o tym wie. Nawet wasi pracownicy tak uwazaja. Lepszego dnia bez bólu tylnej czesci ciala!
1
Martin 2017-05-17 12:39
Witam. Jaka jest podstawa na stanowisku PH?
1
demon 2017-05-17 19:19
Podstawa to nie zadawać takich pytań , lub czytać tekst ze zrozumieniem ; patrz poprzednie posty.
2
Ona 2017-05-19 13:09
kolego podstawa nie jest wysoka, ok. 2 tys na ręke, ale srednio kolo 4 tys netto mozna wyciagnac. Przy dobrym miesiacu i dobrym zatowarowaniu nawet kolo 6 tki na reke sie zdarza.
3
ogar 2017-05-19 13:25
A teraz zejdz na ziemie. Gdyby nie triki TW to byloby to realne. Ldzie z lodu nie luba sie dzielic pieniedzmi stad wyniki wysokie a place marne.
1
Ona 2017-05-19 14:05
Niespecjalnie wiem o jakich trikach mówisz- ja mowie o swojej wyplacie, moze Twoja byla/jest mniejsza bo mniej sprzedajesz. Takie ogolniki o dzieleniu sie kasa jak sie nie ma pojeciu o prowadzeniu przedsiebiorstwa swiadcza tylko o Twojej frustracji.
2
papsik 2017-05-19 16:03
Niestety ale zgodze sie z przedmowca. TW to hochsztapler. Manipuluje budzetem tak by zarobic jak najmniej. Twoja wypowiedz swiadczy tylko o tym że jestes kims z rodziny. Pytanie dlaczego podajesz sie za kogoś kim nie jestes i czemu zmieniasz płeć? Podkreslam to co pisali przedmowcy. Omijac!
1
demon 2017-05-19 19:35
...powieś Sobie logo oraz zdjęcie TW nad łóżkiem , masz szansę stać się kultywatorką nowego trendu......ponadto , zmniejsz spożycie waty cukrowej............
2
robson 2017-05-23 14:25
Wymóg to 10-12 wizyt dziennie, także codziennie możesz wracać do domu. Samochód Skoda Fabia 3, choć patrząc po kolegach zostało kilka 2jek jeszcze, trochę mają nabite, ale przyzwoicie się jeździ.
3
Nikola 2017-05-25 22:56
Jak widzę PRO Sp. z o.o. ma bardzo fajną, długa listę ofert pracy! Działają prężnie i potrzebują ludzi. To była moja firma i czasem lubię poczytać o niej.
1
Ja 2017-05-27 04:35
Nienawidzę TW z Krakowa . Ubić gada ! SS man pierdzielony łachudra . I cholewa z nim dzięki niemu firma stoi w miejscu . Mogą rozwinąć tylko papier toaletowy w kiblu !!!! Mrozu otwórz oczy bo zaraz kolejne Porsche ucieknie i synek będzie musiał Skodą popitalać . Pozdro dla kumatych !
5
demon 2017-05-29 17:55
Siema! Masz Kolego cohones i kręgosłup na miejscu. Aż dziw bierze że jeszcze nie zdjęli Twojego wpisu. Za moich czasów Twórczy Wróg , bał się wszystkich jak leci. Chyba go w szkole bili a Ojciec nad gazem trzymał , bo jak tylko miał okazję to dręczył człowieka jak mógł. Zastanawiam się tylko jak cymbałek nie oberwał . Choć pamiętam jedno Święto poziomnicy jak chował sie w kibelku przed kumplem.
Pozdrawiam ,
2
Zostaw swoją opinię o PRO Sp. z o.o. - Bielsko-Biała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRO Sp. z o.o.