Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PRO Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie PRO Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
król Maciuś pierwszy - 2014-09-16 19:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [James - 2014-09-15 14:36:33]:
A co , maja taki kibel??? Poziomnice mają dobre , reszta k.....o droga ,bo import z Chin trzeba umieć sprzedawać na rozsądnych marżach. Pace , tragedia cenowa!!! Ja od nich kupuję tylko poziomnice , resztę mam w d.
zdjecie uzytkownika
wirtualny - 2014-09-17 10:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w tej firmie rok. Najgorszy rok w moim życiu. Ciągle poganianie, oszukiwanie i sztucznie napędzane plany. Wszystko po to by zarobił Tomus , broń Boże przedstawiciele. Chore. Patologia na mają. Pracownicy są poniżenia i obrażani. przez cycka (usunięte przez administratora)Poganiacze (tj. Trenerzy buhahaha) są wysmiewani przez przedstawicieli bo to blizny po zawodowkach. Cyrk na kółkach!!!
zdjecie uzytkownika
Kuban - 2014-09-19 22:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja ( usunięte przez administratora ) co się dzieje w tej firmie z czerwonego wszyscy lecą na zielono czyżby dyrektor znowuż odwalał głupoty jak w poprzedniej firmie ?!
zdjecie uzytkownika
Pro - 2014-09-21 22:21:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Chciałbym się odnieść do rotacji na stanowiskach PH... Jeżeli pracownik nie wywiązuję się ze swoich najprostszych obowiązków( sprzedaż i opieka nad klientami) to nie ma co się dziwić,że nie zarabia,a w konsekwencji zostaje zwolniony lub sam rezygnuje.
zdjecie uzytkownika
Georgi Cołow - 2014-09-22 19:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanie do Pana Panie Pro . Proszę mi powiedzieć na jakiej podstawie są ustalane plany w firmie ? Bo ja i zapewne nie tylko ja zauważyłem że plany są tak ustawiane żeby było ciężko je zrealizować ! Zresztą co miesięczne ustalanie planu dla PH już samo za siebie mówi o tym że wszystko jest robione po to aby PH nie mógł zarobić za dużo . Mam też prywatne pytanie . Proszę mi powiedzieć z których z wyżej wymienionych obowiązków się na przykład ja nie wywiązywałem że zostałem zwolniony ? Piszę jawnie bo widzę że wszyscy są mądrzy i się wypowiadają mocno ale ukryci za sztucznymi imionami . Więc czekam na odpowiedź !C.D.N.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-09-24 20:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pro - 2014-09-21 22:21:35]:
Panie pro czytaj menager :) Nie opowiadaj pan bzdur że pracownicy się nie wywiązują z obowiązków. Ileż można dawać robić się przez pana w konia. Co PH udaje się zbliżyć do planu w danym miesiącu to pan na następny miesiąc dajesz wyższy wyssany z palca plan. jest to tak przez pana zrobione żeby nie można było zarobić. Sam pan kiedyś powiedziałeś że doprowadzisz do tego ze ph w pro będzie zarabiać 2 koła. I tak się stało. I pan tu jakieś bzdury dajesz że ktoś nie wypełnia obowiązków. za takie traktowanie to powinniście płacić szkodliwe i stąd ta rotacja a nie że ktoś się nie nadaję.nie jest normalne że w ciągu 2 lat przewineło się ponad 40 osób.i to nie jest rotacja( w 95% ludzie sami po rezygnowali bo poco pracować z psycholem) i tak wszyscy się nie nadawali? w końcu pan ich sam wybrałeś, więc nie kłam pan bo jesteś żałosny ( napisałem to w bardzo delikatny sposób bo administrator by musiał wszystko usunąć :)
zdjecie uzytkownika
Georgi Cołow - 2014-09-27 01:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dobra ponieważ nikt nie raczył mi odpowiedzieć , to kontynuuje . Czy pan dyrektor pamięta jak zadzwonił do mnie pewnego dnia w styczniu pewnego roku (mam dokumenty i maile ) i mi powiedział w ostatnim dniu miesiąca że mi podniesie target bo prezes się wkurzy że za dużo zarobie ! No to takie rzeczy się działy pamięta pan Dyrektor hehe .Wiem trochę osobiste rzeczy ale obiecałem ciąg dalszy.
Chciałem powtórzyć pytanie co złego zrobiłem Panie dyrektorze że mnie wykopałeś ? Czyżby myj urlop ojcowski na który Pan nie chciał wyrazić zgodę czy co hehe ! C.D.N.
zdjecie uzytkownika
P.Fiut - 2014-09-30 18:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się z opiniami Dyrektor T.Wirrt nie ma bladego pojęcia który PH obsługuje jakie miejscowości , brak podziału terenu i zupełnie nie ma pojęcia który teren ma jaki potęcjał .Pracownik za swój wkład i zaangażowanie robiąc wzrosty sprzedażowe zamiast być docenionym dostaje w następnym miesiącu 2-3 tysiące większy plan do zrealizowania.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-10-01 19:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podobno zielona konkurencja przytarła nosa panu W. przed obliczem Temidy.
Może ktoś zorientowany wypowiedzieć się na ten temat?
zdjecie uzytkownika
zoriętowany - 2014-10-02 08:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lolo - 2014-10-01 19:06:29]:
To nie było przytarcie nosa ale K.O. w dwóch instancjach. Zieloni górą! Ciekawe czy administrator skasuje tą odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
ph - 2014-10-02 09:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rok temu jakiś bystrzak z PRO chciał ze mną przeprowadzić rozmowę kwalifikacyjną na PH w galerii w Olsztynie :)
Firmy takie ja ta nigdy nie będą traktowane poważnie na rynku.
zdjecie uzytkownika
sklep - 2014-10-02 12:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lolo - 2014-10-01 19:06:29]:
Jak i czerwoni z BB , tk i zieloni z S+B , nie mają raczej w tej chwili powodów do zbyt wielkiej dumy. Biją się na poziomnice , dziecinada, to raz. Po drugie ani jedni ani drudzy nie grzeszą specjalnie w tej chwili jakością. Gdyby Zielonego szefa nie podkusiło produkować tego w kraju , dalej miałby dobry Słoweński produkt. A tak , w chwili obecnej nie ma solidnej jakości jaka była kiedyś i jednych i u drugich.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-10-02 20:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zielony szef i czerwony szef mają kompleks jeden drugiego.na początku byli w komitywie.zielony wszedł w konkurencyjne poziomice czym ugryzł czerwonego ale musiał wybecelować kasę.
czerwony wszedł w chińską narzędziówkę stosunkowo drogą czym ugryzł troche zielonego.
teraz zielony wyprodukował bardzo podobną poziomice do czerwonej pro stosunkowo tanią czym rozeźlił czerwonego.
czerwony zielonego do sądu i.... zonk- porażka i becelowanie kasy.wygląda na to że zielony górą.
ludzie też od czerwonego do zielonego
jaja jak berety
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-03 13:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Więc zielony wziął "grubego"
- Kopniem w tyłek czerwonego

Ty dasz know-how, ja dam kasę
Przerobimy go w melasę

Myśli gruby ranki całe
Jakby zrobić tu ten wałek

Czoło marszczy, pot się leje
Aż się kicak z niego śmieje

Ty się chłopie tak nie spinaj
Bo serducho nie wytrzyma

cdn
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-10-07 12:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-10-03 13:03:00]:
To mają być opinie o pracodawcach. Więc wyślij swoje rymy do "Tiny" tam będziesz miał wzięcie. PS "Gruby" daje radę i nie musisz się martwić. Pozdrawiam Poetę.
zdjecie uzytkownika
bo - 2014-10-08 07:06:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gruby daje radę ,a to dopiero początek.jeszcze będą niespodzianki.
zdjecie uzytkownika
Fajter - 2014-10-08 20:41:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panie Tomku dnia 06.12.2014r w Krakowie odbędzie się 29 Gala MMA będzie Pan?
zdjecie uzytkownika
Georgi Cołow - 2014-10-18 21:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
No niestety ale odpowiedzi nie otrzymałem . Powiem krótko dla tych co szukają pracy ja jestem byłym pracownikiem i tak mam na imię i na nazwisko. Byłem handlowcem w łódzkim najwidoczniej słabym nie wnikam ale niestety nikogo z firmy nie stać na to żeby mi odpowiedzieć na moje pytania . A zadam kolejne Panie dyrektorze sprzedaż spadła w łódzkim co ?
zdjecie uzytkownika
Georgi Cołow - 2014-10-18 21:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
A w sumie to wie Pan co panie dyrektorze nie zabrałem się za was dobrze bo nie jesteście dla mnie żadną konkurencją ale chyba czas żeby też wam zasmrodzić trochę. A jak pan będzie chciał mnie przeprosić osobiście to zapraszam do Łodzi ma Pan mój numer .
zdjecie uzytkownika
wirt nie jest wart - 2014-10-20 20:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Georgi Cołow - 2014-10-18 21:51:18]:
Grzesiu , zlej tego ćwoka , nie wart jest żadnych liter które wystukujesz na klawiaturze. Pamiętaj że zero podniesione do potęgi zawsze pozostanie zerem.
zdjecie uzytkownika
Oja - 2014-10-24 09:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto to jest Pan Czerwony i Pan zielony ? o co chodzi?
zdjecie uzytkownika
Georgi Cołow - 2014-10-26 02:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehe masz racie nie wart ale nie warte są komenty anonimowe .A ja mówię jawnie i się tego nie wstydzę.
zdjecie uzytkownika
kasa kasowski - 2014-10-27 21:10:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oja - 2014-10-24 09:46:33]:
Chodzi o to aby pieniądze zarabiać , ale chyba Czerwony i Zielony nie chcą , bo się biją jak małe dzieci na poziomnice. Żenada. Dla wyjaśnienia , Czerwony - kryzys wieku średniego - Porsche ; Zielony - kryzys wieku średniego Bmw. To prezesi firm. lecz chwała im za to bo je mają:)
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-30
Żródło: Gowork.pl
Kraków
(małopolskie)
Prężnie działająca firmy Premium Pro z siedzibą w Warszawie, zajmująca się dystrybucją profesjonalnej chemii przemysłowej poszukuje na terenie Warszawy i w Krakowa Specjalista ds. Sprzedaży Miejsce pracy: Kraków Od kandydatów oczekujemy: Dyspozycyjności (praca od zaraz) Zaangażowania Chęci do pracy. Mile widziane osoby z dużym doświadczeniem w handlu
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
I co? - 2014-10-28 20:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasa kasowski - 2014-10-27 21:10:58]:
No to dla ścisłości: czerwony kryzys wieku starczego Porsche x2, Zielony kryzys wieku średniego 4xBMW + 2xPorsche + 10 x to co czerwony. No comments.
zdjecie uzytkownika
Wilo - 2014-10-29 08:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niejednokrotnie bywa tak, że takie pojazdy są zdobywane przez nieuczciwy zarobek, a w innych przypadkach przez uczciwą, długotrwałą pracę. Nie można jednoznacznie oceniać nie znając sytuacji finansowej innych ludzi. Na dobrą sprawę sądząc po autach powinni i dobre warunki zaoferować pracownikom etatowym.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRO Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x