Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PRO Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie PRO Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ania - 2014-06-18 12:14:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale zadnego wdrozenia nie ma nawet, nikt nie poinstruuje mnie z przełożonych, nie poradzi gdy poprosze? dziwne troche..
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-18 15:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2014-06-18 12:14:34]:
Dziwnie to wygląda murzyn na Antarktydzie. Ania poczytaj powyżej , a jeśli potrzebujesz tłumacza to wynajmij.
zdjecie uzytkownika
Mobing - 2014-06-18 19:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ania widzę że jesteś strasznie bystra tam właśnie takich ludzi potrzebują polecam firme leć szybko i składaj papiery.
zdjecie uzytkownika
killer - 2014-06-18 19:45:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mobing - 2014-06-18 19:02:15]:
bystra jak woda w strumieniu hehe
zdjecie uzytkownika
Mobing - 2014-06-19 08:18:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [killer - 2014-06-18 19:45:29]:
Tego co koło firmy tej nieszczęsnej płynie :)
zdjecie uzytkownika
Marzyciel - 2014-06-20 12:59:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać na czym oni chcą budować fundament tej firmy. Można się zgadzać z tą filozofią albo i nie. Ten kto chce zmian to sobie zmieni.
zdjecie uzytkownika
Stjopa - 2014-06-24 11:09:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o informację kto konkuruje z tą firmą, kto robi coś podobnego. Bo w którymś z postów napisano że produkty dobre ale dwa razy drożej niż u konkurencji
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2014-06-24 13:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Tomku - tak trzymać! Im lepiej się firmie powodzi, tym więcej ujadania na tym forum ;-) Polskie piekiełko.
zdjecie uzytkownika
Mobing - 2014-06-24 19:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakoś nie zauważyłem żeby się firmie powodziło . Ciągłe braki handlowcy nie mają co sprzedawać a plany rosną . Firma niema zbytnio kasy na towar z Chin a Ty o jakimś powodzeniu . Coś mi tu śmierdzi na któregoś z dupowłazów tomasza . I jeszcze raz powiem Stop Being Greedy . Jak to usuną to już nie wiem do czego ma służyć ta strona .
zdjecie uzytkownika
Marzyciel - 2014-06-26 02:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to znaczy, ze nie mają czego sprzedawać? Brakuje im towarów czy bardziej chodzi o starą nieatrakcyjną ofertę?
zdjecie uzytkownika
Mobing - 2014-06-26 09:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marzyciel - 2014-06-26 02:20:18]:
Tak jak napisałem brakuje im importu z Chin .
zdjecie uzytkownika
Marzyciel - 2014-06-30 10:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co według Ciebie kolego mogłoby ten problem rozwiązać, bo tu trochę taka patowa sytuacja się wytworzyła...
zdjecie uzytkownika
Mobing - 2014-06-30 19:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prezes powinien kadre zarządzającą najpierw wymienić i swój sposub myślenia zmienić i wtedy może coś by chwyciło . Ale nie wiem stracili swoich kluczowych klientów przez debilną polityke i będzie ciężko to odbudować.
zdjecie uzytkownika
Marzyciel - 2014-06-30 23:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że to nie byłoby takie proste, bo nagle skąd byś miał załatwić tyle osób do kierownictwa tym bardziej bez doświadczenia...
zdjecie uzytkownika
Mobing - 2014-07-01 07:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ile osub raptem 3 dyrektorów myślę że jest sporo osub z doświadczeniem w branży i mogli by spokoinie sobie poradzić no i podkreślam , prezes powinien otwożyć oczy i zmienić tok myślenia.
zdjecie uzytkownika
dr jones - 2014-07-12 21:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co tam słychac na produkcji w tym kołchozie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-07-13 10:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mobing - 2014-07-01 07:26:12]:
(usunięte przez administratora)jeżeli tam pracowałeś to widać po pisowni.
Gratuluję.
zdjecie uzytkownika
Mobing - 2014-07-16 21:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2014-07-13 10:37:48]:
A dziekuje frajeze .
zdjecie uzytkownika
OMFG - 2014-07-17 00:47:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na mnie PRO wywarło całkiem niezłe wrażenie. Szukam pracy i jak dla mnie wydają się być dobrze poukładaną firmą z dobrze prosperującą ofertą. Produkty takie jak dalmierze, łaty pomiarowe czy poziomnice muszą być wykonane z niesamowitą precyzją. Z tego wniosek, że 23 lata doświadczenia nie poszło na marne i myślę, że produkując te artykuły są bezkonkurencyjni - bynajmniej w swoim regionie, bo z międzynarodowymi firmami czasami ciężko konkurować. Ale może kiedyś wejdą na rynki zagraniczne - to byłoby ciekawe. Życzę powodzenia.
zdjecie uzytkownika
ahaha - 2014-07-17 20:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [OMFG - 2014-07-17 00:47:37]:
Aaaahahaha dobreee panie tomku.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-07-18 07:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mobing - 2014-07-16 21:42:12]:
Widzisz , ja Ciebie nie wyzywałem , dodałem tylko Twój nick. Jednak administrator uznał słowo frajer, w dodatku ponownie z błędem mniej krzywdzącym.
zdjecie uzytkownika
mały - 2014-07-24 21:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ahaha - 2014-07-17 20:24:14]:
Sorry, ale Pro nie jest liderem. Ma produkty ale droższe od nowych konkurencji i niestety gorsze. Ale sza bo administrator wymaże. Piszesz jako kto? Posługujesz się schematami i jesteś nieobeznany. Produkty elektroniczne to wytwór chińsko- koreański- poszukaj w necie a poziomnice i łaty są produkowane w Bielsku-Białej tą samą metodą od -jak wspomniałeś- od 23 lat. Niestety firma nie może się pogodzić, że nie są liderem, że nie są najlepsi. Wystarczy looknąć w KRS i coroczne sprawozdania. I co dalej na takim samym poziomie od 14 lat. Najpewniej administrator pilnuje aby nic co nie po myśli firmy wyszło na jaw. Ale to może pomóc prezesowi na wyciągnięcie wniosków- firma w której pracownicy zarabiają i pracują jak "ludzie" jest firmą do pochwały inna do bojkotu i napiętnowania wszystkiego o czym piszą respondenci. Wiem, że w ostatnim czasie ktoś utemperował wizerunek firmy, ale myślę, że należy wyciągać wnioski aby być normalnym jako firma. Trochę pokory bo są więksi, mądrzejsi i bogatsi. Dajcie pracować zarabiać i bądźcie konkurencyjni. Każdy chce zarabiać a nie być popychadłem wyzyskiwanym przez niedouków. Sorry ale język ojczysty powinien znać każdy tym bardziej menadżer. Życzę powodzenia i nie gniewajcie się panowie ze słów krytyki, krytyki konstruktywnej. Powodzenia
zdjecie uzytkownika
Mobing - 2014-07-24 21:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mały zgadzam się z tobą w 100%
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-01
Żródło: Gowork.pl
Gdańsk
(pomorskie)
Kurs: Kwalifikowany pracownik ochrony Zapisy: 531-027-839 w godzinach 9:00-15:00 e-mail: sekretariat@proecoone.pl ProEco One sp. z o.o. Biuro projektów Gdańsk ul. Wały Piastowskie 24 p.321
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-07-26 14:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mały - 2014-07-24 21:00:40]:
100% racji. Niestety , zakładam że nawet takim wpisem nie zmienisz toku myślenia kadry wyższej w tej firmie. Takich słów jak pokora , szacunek , lub prościej człowiek ci ludzie nie znają. Wątek wykształcenia był tu poruszany wiele razy , odpowiedź brzmiała na nowym wpisie; "właśnie kończę MBA , chyba tu zrobię karierę". Na chwilę obecną karierę robi tam jeden człowiek na barkach trzech innych którym " w to mi graj " , z zapleczem ludzi którzy jak wyżej opisałeś są traktowani jak " popychadła " . Smutne , lecz to real. Przepraszam, detal.....
zdjecie uzytkownika
ByłyPracownik - 2014-08-05 10:36:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Pracowałem w tej "Super firmie" (ciężko nazwa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firmą) przez dość krótki okres (niecałe półtorej roku) i co nieco widziałem i słyszałem. To co mogę powiedzieć "kadrze kierowniczej" zostało by wymazane przez administratora dlatego ograniczę się do stwierdzenia że ciężko nazwać kadrą kierowniczą trzech "przyjacieli z boiska". Jak rozstawałem się z firmą usłyszałem od prezesa że skoro "manager" (Ciekaw jestem ile osób pamięta skąd się wzięła ta nazwa na T.W.) zdecydował się na zmianę to widocznie byłem za słaby (faktycznie byłem bo miałem własne zdanie i myślałem a co gorsz nie bałem się powiedzieć kilku rzeczy bezpośrednio Panu Tomaszowi co niejednokrotnie doprowadzało go do białej gorączki). Co do "Poganiaczy" bo tak ich nazwano kiedy pracowałem (mam namyśli trenerów sprzedaży) to zostali oni "awansowani" tylko po to aby nikt nie posądził Pana "managera" o mobbing bo przecież on nic takiego nie pisał ani nie mówił... Co do samej pracy to : Wsparcie sprzedaży o abstrakcja; narzędzia pracy czyli stare samochody na gaz itp. nie skomentuje; cudowne "promocje" z "zestawami pomiarowymi" tak się spodobały Panu Tomkowi że jak ostatnio zobaczyłem jedną ich ulotek to skwitowałem to tylko ironicznym uśmiechem. Zarobki ... podstawa plus premia uzależniona od wykonania planu dobrze brzmi ale jeśli ktokolwiek pracował w innej firmie która ma długoterminowy plan rozwoju firmy to kiedy usłyszy że plany sprzedaży są ustalane co miesiąc to powinna zapalić mu się lampka że to nie spożywka i coś tu nie gra. Co do samego prezesa to interesuje go tylko cyfra. Ma on to w ... (usunąłem sam niecenzuralne słowo które tu idealnie pasuje) jakim sposobem i w jaki sposób została ona osiągnięta. Jeśli ktoś myśli że jak prezes się dowie że T.W. psuje markę którą zbudował to przykro mi powiedzieć ale on już to wie ale jest tak łasy na kasę że jest to nieistotne. Jeśli ktoś się nie zgadza z tym co napisałem to czekam na komentarz.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRO Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski