brak logo

PRO Sp. z o.o.

Bielsko-Biała

Opinie o PRO Sp. z o.o.

Georgi Cołow 2015-03-23 16:43:15
Ja pier... ludzie opanujcie się co za bzdury wypisujecie . Komuś się fora pomyliły. kasa kasowski kocówa kolego to za mało chyba dla tego gościa w ogóle zero honoru . Idiotów nie brakuje widać i łatwo jest upaść na samo dno pisząc takie bzdury . Myślę że ktoś chyba musi kogoś przeprosić !
1
R 2015-03-23 22:59:45
To forum sięgneło dna. Opanujcie sie ludziska:(
eeee 2015-03-24 17:59:58
Witam,

Będę bardzo wdzięczny za kilka zdań na temat pracy PH.
Jak wygląda to godzinowo? Praca od Poniedziałku do Piątku? Jakie samochody? Czy jest możliwość użytkowania auta prywatnie?
Szkolenia? Dofinansowanie szkoły?

Dziękuję za wszystkie informację!

pozdrawiam
kasa kasowski 2015-03-24 18:19:14
Witaj Kolego , Po pierwsze godzinowo??? Czy pracowałeś gdzieś jako ph odbijając się o 8mej na "bramce" ,a kończąc o 16stej. Wiadomo że pracuje się do wyniku , tak jest też i tutaj ,nic w tym dziwnego. Ale, ale strzeż się gps'a w aucie bo to kontrolują niewymiernie , auta osobowe skody , czyli całkiem nieźle jak na owe czasy ,silniki tylko od motorynek skoda w nich zamontowała:). Szkolenia? Nic mi o tym nie wiadomo ,chyba że Pan T zrobi "kopiuj wklej" z jakiegoś podręcznika dla akwizytorów. Dofinansowanie szkoły; rada nie wiąż się w ten sposób. Ogólnie firma w fazie rozwoju ,ale jazda jest.
Maciuś 2015-03-26 20:19:37
patrzę że nowy sącz się zwolnił oprócz poznania...ogłoszenie z dziś

a jak sprawa się miała z ph z terenów warmińsko-mazurskie i podlaskie ....??? tam też szukają a nic mi nie wiadomo o sytuacji z ph...prośba o info
Konir 2015-03-29 19:28:43
Po czestotliwosci zmian PH na roznych regionach mozna stwierdzic ze cos jest nie tak , albo produkt slaby albo kasa mala , nie dawno lubuskie , potem wielkopolskie teraz inne regiony
1
kasa kasowski 2015-05-01 15:36:00
Ostry temat Człeku podjąłeś, nie wp... sie nikomu w życie to nie ten portal.
kasa kasowski PP 2015-05-07 06:46:44
Nie podszywaj się pode mnie baranie , to jest forum o pracodawcach a nie o czyimś życiu prywatnym , jeśli jesteś taki bohater zapraszam do dyskusji.
jajakobyły 2015-05-10 08:39:49
weź się parys puknij w ten pusty czerep, jak ci nie pasuje skoda znajdź sobie robote, gdzie dają mercedesy. Za to produkt jest ZAJEBISTY i lepszej poziomnicy nie ma na rynku. A jak zobaczysz w sezonie szóstke na koncie to żaden pan (usunięte przez administratora)cie nie rusza.
A takie teksty o zarzutach prokuratorskich - ludzie to trzeba być jeb...tym. I komu ty chłopcze o niku "batory" chcesz zaszkodzić? To ty Łukasz? Jeśli tak to strasznie się (usunięte przez administratora). A szkodzisz tylko byłym kolegom. Weź i pomyśl o tym.
1
Paprykarz :) 2015-05-11 18:36:10
Dawno tu nie zagladalem i widze ze straszny syf tu zie zrobil. Ludzie, troche szacunku bo takie pomyje jak sa tu wylewane to nie idzie nigdzie spotkac. Nikt nikomu nie karze pracowac tam i jesli komus nie pasuje to niech sie zwolni. A nie rzyga na forum. Ja sie zwolnilem w grudniu bo pewne rzeczy juz byly nie do przeskoczenia i mi nie pasowaly. Ale nawet do glowy mi nie przyszlo zeby tutaj wylewac swoje zale. Ludzie ktorzy tutaj sie skarza pewnie zostali zwolnieni za slaby wyniki. Poprostu sobie nie poradzily. Atmowsssfera jeszcze rok czy dwa lata temu byla bardzo fajna dopoki nie zostalo zatrudnionych pare dziwolongow. Tyle. Pozdrowienia dla normalnych!!!
jajakobyły 2015-05-19 21:22:09
"bez" - aleś chłopie przysolił :-))) A ten nick to pewnie z kawału o "czarnym bzie" - tobie też jaj brakuje i nawet nie zauważyłeś że plujesz pod wiatr. I w dodatku odpowiadasz na post Paprykarza, którego treści nie byłeś w stanie zrozumieć... Cytuję fragmencik twojego bluzgu "TW i ten jego grubas Tom jakiś". To twoim zdaniem opinia o pracodawcy? Sam fakt odpowiadania na taki wpis obraża moją inteligencję. Robię to tylko dlatego, bo pracują w tej firmie moi byli koledzy. "ten jego grubas Tom" też się do nich zaliczał. A na ciebie 'bez' szkoda więcej słów.
gepard 2015-07-02 21:30:54
Będzie walka Gepard wprowadza najdokładniejszą poziomnice na rynku 0,4 mm/m
Czy Pro znowu do Sądu .
kasa kasowski 2015-07-03 17:31:38
Witaj , Odpowiedzieć Ci mogę z pozycji byłego na szczęście PH. Jeśli wykonujesz powierzone zadania , tak aby zapinały się tabelki takiego "pana" , to jest ok , wtopisz , masz przegwizdane. Ponadto ciągły kontroling i jeszcze raz kontroling , wszak do wszystkiego można się przyzwyczaić , kwestia czasu i charakteru. Zarobić było można , nie powiem , lecz brak kilku punktów i kasa leciała na łeb.
Puentując , jeśli masz nerwy ze stali a przy tym jesteś efektywna to aplikuj.
Ja bym tego ponownie nie zrobił. Dodam Ci Koleżanko na koniec , że moja wypowiedź była najbardziej delikatna jak można było to określić. Nie polecam firmy.
zadowolony 2015-07-04 15:43:47
Ja w przeciwieństwie do poprzednika polecę Ci Pro ale tylko pod warunkiem że jesteś ambitna i chcesz pracować.
Najwięcej zawsze narzekali Ci którzy chcieli mieć święty spokój, nie wiele robić, a przy tym narzekali na kasę.
TAK SIĘ PO PROSTU NIE DA. Albo pracujesz i zarabiasz albo ściemniasz i masz mało na koncie i narzekasz że kierownik czy dyrektor się czepia.
kasa kasowski 2015-07-04 21:53:38
Ja odbije piłkę , w/g mnie tu nikt nie ma świętego spokoju. Lecz nie o to chodzi w firmach handlowych panie Zadowolony. Jeśli wypowiadasz sie w tej kwestii , to masz świadomość o czym pisałem. Pozdrawiam ,
AB 2015-07-07 23:22:52
Sytuacja w tej firmie jest dynamiczna... A co do spokoju, to zgodzę się z przedmówcą...
rynek 2015-07-20 15:07:56
Oj dzieje się , dzieje , nie ma spokoju , ani w firmie ani w rynku... Gdzie te czasy z tamtych lat ?
stary pracownik 2015-07-20 15:32:12
Piszesz to bo nie wiesz nic o PRO. Pro to była firma godna podziwu ale 10 i więcej lat temu, gdzie ludzie chcieli pracować a nie musieli. Niestety, jak czytam to forum jest mi trochę przykro ale decyzje Prezesa i ludzi doradzających, na przestrzeni czasów okazały się mylne, nieprzemyślane. A teraz niektórzy plują sobie w brodę, że podjeli takie rozwiązania.To co piszesz to są formułki nic nie znaczące- bez pracy nie ma kołaczy. Panie zadowolony pracowniku PRO zejdż na ziemię. Pozdrawiam współpracowników firmy PRO.
dawny 2015-08-03 12:20:29
No tak, GPS na wszystkim gdzie się da , wpadasz i wypadasz do Klienta , liczy się tabelka , ilość odwiedzin i wartość zamówień.
3
jajakobyły 2015-08-23 10:33:17
UWAGA! Dla wszystkich szukających pracy w PRO. Opinie z tego forum w większości nie są merytoryczne!!! To często emocjonalne wypowiedzi - jak ten kolegi o nicku PUPU ;-) Albo takie, których celem jest - trudne słowo - DYSKREDYTACJA firmy. Można zapytać - dlaczego? Jak jeszcze byłem częścią tej organizacji, zaczęliśmy bezpośrednio przejmować obsługę sklepów, zamiast posługiwać się pośrednikami (czyli dystrybutorami). Czy mogli się zdenerwować? Jeszcze jak! Czy skorzystała na tym firma - nie mnie to oceniać, ale teraz mają podobno 2 razy więcej przedstawicieli niż pare lat temu. Czy to oznacza że firma się rozwija? Niech każdy uruchomi swój własny mózg i odpowie sobie na to pytanie. I najważniejsze czego tu szukamy na tym forum - ile można zarobić? Jakiś "miszczu" pisze "zarobki max 2500". To zadzwoniłem do kolegów którzy tam pracują, telefony można znaleźć na ich stronie. I się zapytałem. I wiesz co "miszczu" o nicku lewy - ten max to może być nawet piątka. Na konto. Pozdrawiam starych znajomych. Pamiętajcie to powiedzenie o psach i karawanie :-)))
kasa kasowski 2015-08-23 19:33:11
Witaj Kolego ,
Jeśli masz tak super pochlebne zdanie na temat tej firmy , należało tam zostać i rozwijać Swoje ambicje. Oczywiście każdy ma prawo mieć do własnego zdania , to bezsprzeczne. Należało jeszcze dodać w komentarzu iż numery telefonów na stronie pro zamieszczone są tylko do trenerów. Myślę że większość odwiedzających to forum ma jedno zdanie na temat pewnego osobnika który "rządzi" handlowcami w tej firmie , jestem przekonany że gdyby nie jego osoba dużo ludzi by na tą firmę nie pluło.
PUPU 2015-08-23 19:36:03
UWAGA!!!! Nie oszukuj ludzi. Syf i smród trzymać się z dala.
xyx 2015-08-25 09:18:15
Proszę o szczegóły pracy na stanowisku PH. Zarobki, plany, czy samochód można wykorzystywać do celów prywatnych?
Interesują mnie konkretne informacje bez animozji co do osób - one sa wszedzie takie same a pracowac trzeba.
6
xyz 2015-08-25 09:31:18
Interesuje mnie zachodniopomorskie
demon 2015-09-02 06:48:31
Maćku zdecydowanie pomyliły Ci się firmy.......
ktoś 2015-09-09 14:44:31
Witaj xyx odpowiadając na twoje pytania
Zarobki to średnio od 2,5 do 4 tys (oczywiście wszystko zależny od wykonania planu ale jeśli średnio wyjdzie ci 3 lub mniej). Jeśli chodzi o plany to co miesiąc masz nowy plan (Jak w fmcg) który jest zawsze wyższy od tego z roku poprzedniego w danym miesiącu. Samochody to dość leciwa flota małych samochodów (corsa, fabia) które można użytkować prywatnie ale nie powinno Cię dziwić jeśli usłyszysz od kogoś z firmy gdzie byłeś w weekend bo jest GPS który jest wielokrotnie sprawdzany.
Jeśli chodzi o prace tam to polecam jeśli potrzebujesz czegoś na przeczekanie ale jeśli nie masz daru przekonywania każdego do kupna to nie licz na długoletnią współpracę.
Mam nadzieję że takie informacje Ci pomogą.
1
Brykający Kucyk 2015-12-01 07:50:31
Okularnica - umowa o pracę niczego Ci nie gwarantuje, mogą Cię z posunąć z pracy równie łatwo, jakbyś jej nie miała. Co do pensji, której średnia wynosi z premią 3000 netto - kupcie sobie za to mieszkanie, gdy 1 metr kosztuje np. 5000zł a poczujecie siłę tych pieniędzy. Wcześniej oczywiście opłaćcie rachunki, media, żywność i dzieci. To samo stanowisko na zachodzie dawałoby dochód od 9000 netto wzwyż. Coś wam to mówi o tym, jak Was tutaj "dymają"?
demon 2015-12-03 20:40:24
Zdecydowanie ostatnim kilku rozmówcom pokręciły się firmy........
janek 2016-01-24 19:15:04
Zdecydowanie pomyliły Ci się firmy .Nabór robi ta-Thesar-PRO Sp. z o.o..Ta tutaj to importer narzędzi z Chin.
janek 2016-01-30 09:11:09
Zgadza się...ale kiedyś to była firma produkcyjna a teraz wszystko z Chin...
jarek 2016-02-01 16:06:11
Kris nie znasz w takim razie tej branży ,zwracają uwagę coraz bardziej .PRO ciągnie też łaty i poziomnice a taki sprzęt nie służy długo..ale morze o to im chodzi....
andrzej 2016-02-02 18:09:17
No widać Jarek (Janek) Ty znasz branżę na wylot pisząc takie głupoty.
Firma poziomnice i łaty produkuje w bielsku więc po co takie brednie wypisujesz?
Zwolnili Cię i teraz chcesz im złą opinię zrobić pisząc te kłamstwa, czy może jesteś z konkurencji i nie jesteś w stanie konkurować z ich produktami?
Ja rozstałem się z firmą bo znalazłem lepszą pracę ale do oszczerstw się nie posuwam.
acid 2016-02-04 08:14:46
dobra atmosfera, niezle zarobki, mlody fajny zespol.. jak w kazdym znajdą się malkontenci ale troche pozytywnego nastawienia i mozna latwi milo i przyjemnie popracować. handlowcy z tabletami, nowymi samochodami i jesli masz troche checi to z niezlymi zarobkami nawet pod 5tysi... takze nie ma co narzekac....
Kolega Roberta 2016-02-06 01:01:55
A ja słyszałem że Pan Tomek im daje papier toaletowy też do auta to też super !!!
demon 2016-02-06 22:11:09
Siema ,
Z tym papierem to Ci się udało!!! Gratulacje za dobry numer. A dla Kolegi przedmówcy. Jak Cie nie stać na tablet , to koniecznie się tam zatrudnij. Telefon też dostaniesz , normalnie wypas!!! I jeszcze jedno , Corsinki które zostały to mogą mieć nawet ze 400 tysi nakulanych. Oczywiście , jeździ więc i licznik do przodu bije.
wojas 2016-02-16 17:12:11
Panowie szkoda czasu ,płaca marna roboty za 5 i pytanie po co się zatrzymałeś na tej stacji benzynowej jak nie tankowałeś :) (usunięte przez administratora)
1
klient 2016-02-23 18:34:19
Poziomnice podobno maja z tej samej fabryki tylko lepszej jakości.
Silnoreki 2016-03-03 13:25:03
Niejaki Wolny jezdzi po klintach i wymysla straszne glupoty o bylych PH za co niezwlocznie spotka go kara.
Muzzi 2016-03-03 13:27:37
Wolny a moze pochwalisz sie Panu Tomkowi jakie walki robiles w Delfinie. Az huczy od plotek wystarczy nadstawic ucho w Delfinie. Chcesz walki to ja zaczales paziu.
2
bohun 2016-03-04 20:56:31
Witam.

Może ktoś napisać jak wygląda struktura firmy, ilu jest handlowców i jak duży przeważnie ma się rejon ? No i chodzi mi tez o zarobki ?? Czy jest szansa na premię czy tylko goła podstawa ??
demon 2016-03-06 09:38:21
Siemasz Bohun ,

Jeśli masz inna opcje pracy to ją wybierz. Firma owszem i znana z poziomnic i łat (usunięte przez administratora) Jeśli jesteś dobrym handlowcem to pewnie sprzedasz. Jeśli chodzi o atmosferę to absolutnie nie polecam. (usunięte przez administratora) Ciśnienie niesamowite. Zarobić można jak zrobisz wszystkie cele na minimum 90% , ale szału ni ma.
Jeśli mogłem pomóc , to przyjemność po mojej stronie.

Pozdrawiam ,
2
olo 2016-04-24 15:19:07
były pracowniku powiedz ile pracowałeś w pro .....bo ja pracuje już kilka lat i to co piszesz to bzdury pan dyrektor owszem wymagający ale też docenia za dobrą robotę ....jak widać po mnie pracuje już kilka lat i jest mi tu dobrze....na początku zarabiałem 2600-3500 netto na netto ....ale pracowałem wypracowałem swój rynek i robię swoje a co za tym idzie zarabiam średnia z 3 miesięcy 4500 netto....znam kolegów którzy piszą bzdury----razem piliśmy wódkę w hotelach na zjazdach panowie nakręcaliście się na robotę żle na dyrektorów kierowników ale mimo to dalej pracowaliście do momentu aż was zwolniono za brak wyników
DO NOWYCH KOLEGÓW KTÓRZY SĄ ZAINTERESOWANI PRACĄ W PRO ZACHĘCAM WAS MOŻNA ZAHACZYĆ SIĘ NA DŁUŻEJ POD WARUNKIEM ŻE CHCE WAM SIĘ PRACOWAĆ
Georgi 2016-04-29 23:52:16
Co Ty nie powiesz ?! To chociaż przestaw się kim Ty jesteś bo takich co pili wódkę w hotelu było wiele !!!
7
rademenezzz 2016-04-30 09:00:29
Nie spinajcie się ludzie przecie olo to nikt inny tylko pan T.W. Mistrz w pisaniu tak wyszukanych maili.
3
acid 2016-08-01 18:16:07
Kuleje? jakos nie koniecznie... jak w kazdej firmie rozni ludzie i rozne charakterki ale mi pracuje sie bardzo dobrze.. narzekaja malkontenci i niespelnieni handlowcy... cala reszta dobrze sobie radzi i dobrze sobie zarabia :)HOŁK!
1
Baletelli 2016-08-01 19:53:39
Panie Tomaszu wwracaj Pan już na oddział. Zalatuje pańskim profesjonalizmem na 3,5 km.
2
Baletelli 2016-08-01 20:02:47
Zastanów się dwa razy nim zrobisz kolejny krok. Byłem na rozmowie u nich. Wyszedłem szybko. To co tu Ci ludzie wypisuja to na pewno nie żart. Dno i kilo mułu.
4
BLACK 2016-08-29 13:13:35
Kolego piszesz o syfie ? Nie znasz syfu ,ja pracuję w xl-tape i tam jest syf totalny. Wystarczy popatrzeć na wpisy tej pseudo firmy ( ok 1200 w tym roku ) .Pozdrawiam
2
Mir 1 2016-09-28 19:17:38
Mir wez mlotek
maciek 2016-09-28 19:37:03
@Mir oczywiście nie musisz se zgadzać każdy ma swoje zdaie :)
Zostaw swoją opinię o PRO Sp. z o.o. - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRO Sp. z o.o.