Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PRO Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie PRO Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pif - 2015-03-10 22:26:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Następny człowiek się zwolnił, tym razem z Poznania. Czyżby kolejny nie wytrzymał mobbingu Mariusza K. i Tomka W?
zdjecie uzytkownika
Papi - 2015-03-13 22:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Śmieszna firma śmieszni dyrektorzy hehe !!!!
zdjecie uzytkownika
Byk - 2015-03-18 19:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znowu parę osób ucieka. Hehe. Niedługo będą ludzi z Biedronki wyciągali żeby u nich chcieli pracować
zdjecie uzytkownika
. - 2015-03-18 19:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno dziewczyny od trenera Tomasza uciekają to prawda?
zdjecie uzytkownika
Byk - 2015-03-18 20:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez słyszałem ze pani M. I pani B. będą teraz w zielonych barwach Stało :) Dzieje się!
zdjecie uzytkownika
big tom - 2015-03-20 21:03:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bez nick - 2014-12-03 19:12:51]:
Byłem ostatnio na rozmowie kwalifikacyjnej do firmy PRO Sp.zo.o na PH, która odbyła się w Pubie , nawet wody nie zaproponowano ,za kawę i parking zapłaciłem sam . Prowadzący powiedział ,że poziomice sprzedają się same , a potrzebują PH do sprzedaży chińskich młotków .Także szukają młotków za 2000 netto .Masakra!!!
zdjecie uzytkownika
fort - 2015-03-22 11:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poziomice się same sprzedają ale Stalco które są 30% tańsze! A słyszeliście ze Pan Tomek ma romans z przedstawicielka z Krakowa?
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-03-22 15:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To już chyba nie są opinie na temat firmy! Jak chce ktoś zrobić Panu T. pod górę to niech najpierw pomyśli. Dziewczyna może przez wasze wymyślone historie mieć problemy. Wylewanie brudów, niesprawdzone plotki, chyba nie po to powstała ta strona. Polecam jakąś dobrą książkę, jak ktoś nie ma co robić z wolnym czasem. Czyjeś życie prywatne nie powinno nikogo interesować.
zdjecie uzytkownika
kasa kasowski - 2015-03-23 07:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2015-03-22 15:32:30]:
Siemasz, widzisz kolego poruszyłem temat "prania prywatnych spraw" już wcześniej , ale jak widać jakaś grupa osób ma problem czytania tekstu ze zrozumieniem. Przykre , ale niestety prawdziwe. Ponadto dla wtórnych analfabetów informacja: mianowicie są stacje telewizyjne które emitują mało budżetowe romansidła z Ameryki pld. , także zapraszam Was do tej miernej formy spędzania wolnego czasu ,a nie bazgrania głupot na czyjś temat.
Pozdrawiam handlowców.... , tych prawdziwych handlowców.
zdjecie uzytkownika
kasa kasowski - 2015-03-23 07:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fort - 2015-03-22 11:33:29]:
Panie "fort" , po pierwsze zapraszam na lekcje matematyki , po drugie na lekcje dobrego wychowania. Myślę że za czasów mojej kadencji w Pro , bez wyjątku miałbyś "kocówę" za takie ploty od wszystkich bez wyjątku od handlowców , poprzez trenerów, na panu T kończąc. Mógł ktoś kogoś nie lubić , ale należy się choć minimalny szacunek. Jeśli nie znasz znaczenia tego słowa , zapoznaj się na necie lub książkowym w słowniku.
zdjecie uzytkownika
Georgi Cołow - 2015-03-23 16:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pier... ludzie opanujcie się co za bzdury wypisujecie . Komuś się fora pomyliły. kasa kasowski kocówa kolego to za mało chyba dla tego gościa w ogóle zero honoru . Idiotów nie brakuje widać i łatwo jest upaść na samo dno pisząc takie bzdury . Myślę że ktoś chyba musi kogoś przeprosić !
zdjecie uzytkownika
R - 2015-03-23 22:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To forum sięgneło dna. Opanujcie sie ludziska:(
zdjecie uzytkownika
eeee - 2015-03-24 17:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

Będę bardzo wdzięczny za kilka zdań na temat pracy PH.
Jak wygląda to godzinowo? Praca od Poniedziałku do Piątku? Jakie samochody? Czy jest możliwość użytkowania auta prywatnie?
Szkolenia? Dofinansowanie szkoły?

Dziękuję za wszystkie informację!

pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kasa kasowski - 2015-03-24 18:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eeee - 2015-03-24 17:59:58]:
Witaj Kolego , Po pierwsze godzinowo??? Czy pracowałeś gdzieś jako ph odbijając się o 8mej na "bramce" ,a kończąc o 16stej. Wiadomo że pracuje się do wyniku , tak jest też i tutaj ,nic w tym dziwnego. Ale, ale strzeż się gps'a w aucie bo to kontrolują niewymiernie , auta osobowe skody , czyli całkiem nieźle jak na owe czasy ,silniki tylko od motorynek skoda w nich zamontowała:). Szkolenia? Nic mi o tym nie wiadomo ,chyba że Pan T zrobi "kopiuj wklej" z jakiegoś podręcznika dla akwizytorów. Dofinansowanie szkoły; rada nie wiąż się w ten sposób. Ogólnie firma w fazie rozwoju ,ale jazda jest.
zdjecie uzytkownika
Maciuś - 2015-03-26 20:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
patrzę że nowy sącz się zwolnił oprócz poznania...ogłoszenie z dziś

a jak sprawa się miała z ph z terenów warmińsko-mazurskie i podlaskie ....??? tam też szukają a nic mi nie wiadomo o sytuacji z ph...prośba o info
zdjecie uzytkownika
parys - 2015-03-27 23:05:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hehe. Auto skoda 1, 2 gaz tankownany do czwartku. Pan dyrektor Skr... zajmujacy sie tylko ogladaniem gps bo jest slaby i pracuje tylko bo jest szwagrem. Oczywiscie Pan Slawcio i opony wielosezonowe. Wola zabic czlowieka niz na niego postwaic i zainwestowac. Firemka garazowa tyle. PS. Pewne granice przejsc nie wypada!!!
zdjecie uzytkownika
Konir - 2015-03-29 19:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po czestotliwosci zmian PH na roznych regionach mozna stwierdzic ze cos jest nie tak , albo produkt slaby albo kasa mala , nie dawno lubuskie , potem wielkopolskie teraz inne regiony
zdjecie uzytkownika
batory - 2015-05-01 09:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno jeden trener ma zarzuty prokuratorskie na zachodzie i bedzie zwolniony dyscyplinarnie. Prawda?
zdjecie uzytkownika
kasa kasowski - 2015-05-01 15:36:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [batory - 2015-05-01 09:13:34]:
Ostry temat Człeku podjąłeś, nie wp... sie nikomu w życie to nie ten portal.
zdjecie uzytkownika
kasa kasowski - 2015-05-06 04:20:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PS. Sorki ale jestem idiota.
zdjecie uzytkownika
kasa kasowski PP - 2015-05-07 06:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasa kasowski - 2015-05-06 04:20:40]:
Nie podszywaj się pode mnie baranie , to jest forum o pracodawcach a nie o czyimś życiu prywatnym , jeśli jesteś taki bohater zapraszam do dyskusji.
zdjecie uzytkownika
jajakobyły - 2015-05-10 08:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [parys - 2015-03-27 23:05:01]:
weź się parys puknij w ten pusty czerep, jak ci nie pasuje skoda znajdź sobie robote, gdzie dają mercedesy. Za to produkt jest ZAJEBISTY i lepszej poziomnicy nie ma na rynku. A jak zobaczysz w sezonie szóstke na koncie to żaden pan Sławcio cie nie rusza.
A takie teksty o zarzutach prokuratorskich - ludzie to trzeba być jeb...tym. I komu ty chłopcze o niku "batory" chcesz zaszkodzić? To ty Łukasz? Jeśli tak to strasznie się zeszmaciłeś. A szkodzisz tylko byłym kolegom. Weź i pomyśl o tym.
zdjecie uzytkownika
Paprykarz :) - 2015-05-11 18:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dawno tu nie zagladalem i widze ze straszny syf tu zie zrobil. Ludzie, troche szacunku bo takie pomyje jak sa tu wylewane to nie idzie nigdzie spotkac. Nikt nikomu nie karze pracowac tam i jesli komus nie pasuje to niech sie zwolni. A nie rzyga na forum. Ja sie zwolnilem w grudniu bo pewne rzeczy juz byly nie do przeskoczenia i mi nie pasowaly. Ale nawet do glowy mi nie przyszlo zeby tutaj wylewac swoje zale. Ludzie ktorzy tutaj sie skarza pewnie zostali zwolnieni za slaby wyniki. Poprostu sobie nie poradzily. Atmowsssfera jeszcze rok czy dwa lata temu byla bardzo fajna dopoki nie zostalo zatrudnionych pare dziwolongow. Tyle. Pozdrowienia dla normalnych!!!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Na rozmowie zadawano mi tak absurdalne pytania że przypominając ją sam się dziwię że nie wyszedłem po pierwszych trzech pytaniach.
Pytania: Zadawane pytania powodują że zastanawiasz się czy aby na pewno masz doczynienia z kadrą kierowniczą.
zdjecie uzytkownika
bez - 2015-05-18 00:22:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paprykarz :) - 2015-05-11 18:36:10]:

firma do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak TW i ten jego grubas Tom jakiś.
nie szanują ludzi i gamoni myslą ze z nich zrobią
zdjecie uzytkownika
jajakobyły - 2015-05-19 21:22:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bez - 2015-05-18 00:22:26]:
"bez" - aleś chłopie przysolił :-))) A ten nick to pewnie z kawału o "czarnym bzie" - tobie też jaj brakuje i nawet nie zauważyłeś że plujesz pod wiatr. I w dodatku odpowiadasz na post Paprykarza, którego treści nie byłeś w stanie zrozumieć... Cytuję fragmencik twojego bluzgu "TW i ten jego grubas Tom jakiś". To twoim zdaniem opinia o pracodawcy? Sam fakt odpowiadania na taki wpis obraża moją inteligencję. Robię to tylko dlatego, bo pracują w tej firmie moi byli koledzy. "ten jego grubas Tom" też się do nich zaliczał. A na ciebie 'bez' szkoda więcej słów.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRO Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PRO Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert