Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PRO Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie PRO Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Maciuś - 2015-03-26 20:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
patrzę że nowy sącz się zwolnił oprócz poznania...ogłoszenie z dziś

a jak sprawa się miała z ph z terenów warmińsko-mazurskie i podlaskie ....??? tam też szukają a nic mi nie wiadomo o sytuacji z ph...prośba o info
zdjecie uzytkownika
parys - 2015-03-27 23:05:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hehe. Auto skoda 1, 2 gaz tankownany do czwartku. Pan dyrektor Skr... zajmujacy sie tylko ogladaniem gps bo jest slaby i pracuje tylko bo jest szwagrem. Oczywiscie Pan Slawcio i opony wielosezonowe. Wola zabic czlowieka niz na niego postwaic i zainwestowac. Firemka garazowa tyle. PS. Pewne granice przejsc nie wypada!!!
zdjecie uzytkownika
Konir - 2015-03-29 19:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po czestotliwosci zmian PH na roznych regionach mozna stwierdzic ze cos jest nie tak , albo produkt slaby albo kasa mala , nie dawno lubuskie , potem wielkopolskie teraz inne regiony
zdjecie uzytkownika
batory - 2015-05-01 09:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno jeden trener ma zarzuty prokuratorskie na zachodzie i bedzie zwolniony dyscyplinarnie. Prawda?
zdjecie uzytkownika
kasa kasowski - 2015-05-01 15:36:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [batory - 2015-05-01 09:13:34]:
Ostry temat Człeku podjąłeś, nie wp... sie nikomu w życie to nie ten portal.
zdjecie uzytkownika
kasa kasowski PP - 2015-05-07 06:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie podszywaj się pode mnie baranie , to jest forum o pracodawcach a nie o czyimś życiu prywatnym , jeśli jesteś taki bohater zapraszam do dyskusji.
zdjecie uzytkownika
jajakobyły - 2015-05-10 08:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [parys - 2015-03-27 23:05:01]:
weź się parys puknij w ten pusty czerep, jak ci nie pasuje skoda znajdź sobie robote, gdzie dają mercedesy. Za to produkt jest ZAJEBISTY i lepszej poziomnicy nie ma na rynku. A jak zobaczysz w sezonie szóstke na koncie to żaden pan (usunięte przez administratora)cie nie rusza.
A takie teksty o zarzutach prokuratorskich - ludzie to trzeba być jeb...tym. I komu ty chłopcze o niku "batory" chcesz zaszkodzić? To ty Łukasz? Jeśli tak to strasznie się (usunięte przez administratora). A szkodzisz tylko byłym kolegom. Weź i pomyśl o tym.
zdjecie uzytkownika
Paprykarz :) - 2015-05-11 18:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dawno tu nie zagladalem i widze ze straszny syf tu zie zrobil. Ludzie, troche szacunku bo takie pomyje jak sa tu wylewane to nie idzie nigdzie spotkac. Nikt nikomu nie karze pracowac tam i jesli komus nie pasuje to niech sie zwolni. A nie rzyga na forum. Ja sie zwolnilem w grudniu bo pewne rzeczy juz byly nie do przeskoczenia i mi nie pasowaly. Ale nawet do glowy mi nie przyszlo zeby tutaj wylewac swoje zale. Ludzie ktorzy tutaj sie skarza pewnie zostali zwolnieni za slaby wyniki. Poprostu sobie nie poradzily. Atmowsssfera jeszcze rok czy dwa lata temu byla bardzo fajna dopoki nie zostalo zatrudnionych pare dziwolongow. Tyle. Pozdrowienia dla normalnych!!!
zdjecie uzytkownika
bez - 2015-05-18 00:22:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paprykarz :) - 2015-05-11 18:36:10]:

firma do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak TW i ten jego grubas Tom jakiś.
nie szanują ludzi i gamoni myslą ze z nich zrobią
zdjecie uzytkownika
jajakobyły - 2015-05-19 21:22:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bez - 2015-05-18 00:22:26]:
"bez" - aleś chłopie przysolił :-))) A ten nick to pewnie z kawału o "czarnym bzie" - tobie też jaj brakuje i nawet nie zauważyłeś że plujesz pod wiatr. I w dodatku odpowiadasz na post Paprykarza, którego treści nie byłeś w stanie zrozumieć... Cytuję fragmencik twojego bluzgu "TW i ten jego grubas Tom jakiś". To twoim zdaniem opinia o pracodawcy? Sam fakt odpowiadania na taki wpis obraża moją inteligencję. Robię to tylko dlatego, bo pracują w tej firmie moi byli koledzy. "ten jego grubas Tom" też się do nich zaliczał. A na ciebie 'bez' szkoda więcej słów.
zdjecie uzytkownika
gepard - 2015-07-02 21:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Będzie walka Gepard wprowadza najdokładniejszą poziomnice na rynku 0,4 mm/m
Czy Pro znowu do Sądu .
zdjecie uzytkownika
hmhm - 2015-07-03 12:18:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałam dowiedzieć się czegoś o firmie, bo mają masę ciekawych ofert i jestem zainteresowana, chociażby na stanowisko specjalisty do SEM i SEO. A tu jakaś dyskusja toczy się chyba obok tematu. Dobrze by było, gdyby jakiś obecny lub były pracownik napisał jak faktycznie jest i jak wygląda tam praca..
zdjecie uzytkownika
kasa kasowski - 2015-07-03 17:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hmhm - 2015-07-03 12:18:50]:
Witaj , Odpowiedzieć Ci mogę z pozycji byłego na szczęście PH. Jeśli wykonujesz powierzone zadania , tak aby zapinały się tabelki takiego "pana" , to jest ok , wtopisz , masz przegwizdane. Ponadto ciągły kontroling i jeszcze raz kontroling , wszak do wszystkiego można się przyzwyczaić , kwestia czasu i charakteru. Zarobić było można , nie powiem , lecz brak kilku punktów i kasa leciała na łeb.
Puentując , jeśli masz nerwy ze stali a przy tym jesteś efektywna to aplikuj.
Ja bym tego ponownie nie zrobił. Dodam Ci Koleżanko na koniec , że moja wypowiedź była najbardziej delikatna jak można było to określić. Nie polecam firmy.
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2015-07-04 15:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hmhm - 2015-07-03 12:18:50]:
Ja w przeciwieństwie do poprzednika polecę Ci Pro ale tylko pod warunkiem że jesteś ambitna i chcesz pracować.
Najwięcej zawsze narzekali Ci którzy chcieli mieć święty spokój, nie wiele robić, a przy tym narzekali na kasę.
TAK SIĘ PO PROSTU NIE DA. Albo pracujesz i zarabiasz albo ściemniasz i masz mało na koncie i narzekasz że kierownik czy dyrektor się czepia.
zdjecie uzytkownika
kasa kasowski - 2015-07-04 21:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hmhm - 2015-07-03 12:18:50]:
Ja odbije piłkę , w/g mnie tu nikt nie ma świętego spokoju. Lecz nie o to chodzi w firmach handlowych panie Zadowolony. Jeśli wypowiadasz sie w tej kwestii , to masz świadomość o czym pisałem. Pozdrawiam ,
zdjecie uzytkownika
AB - 2015-07-07 23:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sytuacja w tej firmie jest dynamiczna... A co do spokoju, to zgodzę się z przedmówcą...
zdjecie uzytkownika
rynek - 2015-07-20 15:07:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj dzieje się , dzieje , nie ma spokoju , ani w firmie ani w rynku... Gdzie te czasy z tamtych lat ?
zdjecie uzytkownika
stary pracownik - 2015-07-20 15:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zadowolony - 2015-07-04 15:43:47]:
Piszesz to bo nie wiesz nic o PRO. Pro to była firma godna podziwu ale 10 i więcej lat temu, gdzie ludzie chcieli pracować a nie musieli. Niestety, jak czytam to forum jest mi trochę przykro ale decyzje Prezesa i ludzi doradzających, na przestrzeni czasów okazały się mylne, nieprzemyślane. A teraz niektórzy plują sobie w brodę, że podjeli takie rozwiązania.To co piszesz to są formułki nic nie znaczące- bez pracy nie ma kołaczy. Panie zadowolony pracowniku PRO zejdż na ziemię. Pozdrawiam współpracowników firmy PRO.
zdjecie uzytkownika
lewy - 2015-07-28 21:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolejny importer a kiedyś producent .Ponad 30 przedstawicieli 3 trenerów.Auta -misz w zależności od promocji(opony wielosezonowe więc uwaga w zimę) .Zarobki max 2500 jak zrobisz rosnące plany .Nauczysz się jak wcisnąć miarkę za 7zł którą konkurencja ma za 2,50.Ludzie smutni i szarzy i coraz więcej szutru z Chin.Nie masz gdzie się zaczepić na 2-3 miesiące to polecam bo biorą jak leci.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-03 12:19:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
dawny - 2015-08-03 12:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
No tak, GPS na wszystkim gdzie się da , wpadasz i wypadasz do Klienta , liczy się tabelka , ilość odwiedzin i wartość zamówień.
zdjecie uzytkownika
jajakobyły - 2015-08-23 10:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA! Dla wszystkich szukających pracy w PRO. Opinie z tego forum w większości nie są merytoryczne!!! To często emocjonalne wypowiedzi - jak ten kolegi o nicku PUPU ;-) Albo takie, których celem jest - trudne słowo - DYSKREDYTACJA firmy. Można zapytać - dlaczego? Jak jeszcze byłem częścią tej organizacji, zaczęliśmy bezpośrednio przejmować obsługę sklepów, zamiast posługiwać się pośrednikami (czyli dystrybutorami). Czy mogli się zdenerwować? Jeszcze jak! Czy skorzystała na tym firma - nie mnie to oceniać, ale teraz mają podobno 2 razy więcej przedstawicieli niż pare lat temu. Czy to oznacza że firma się rozwija? Niech każdy uruchomi swój własny mózg i odpowie sobie na to pytanie. I najważniejsze czego tu szukamy na tym forum - ile można zarobić? Jakiś "miszczu" pisze "zarobki max 2500". To zadzwoniłem do kolegów którzy tam pracują, telefony można znaleźć na ich stronie. I się zapytałem. I wiesz co "miszczu" o nicku lewy - ten max to może być nawet piątka. Na konto. Pozdrawiam starych znajomych. Pamiętajcie to powiedzenie o psach i karawanie :-)))
zdjecie uzytkownika
kasa kasowski - 2015-08-23 19:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jajakobyły - 2015-08-23 10:33:17]:
Witaj Kolego ,
Jeśli masz tak super pochlebne zdanie na temat tej firmy , należało tam zostać i rozwijać Swoje ambicje. Oczywiście każdy ma prawo mieć do własnego zdania , to bezsprzeczne. Należało jeszcze dodać w komentarzu iż numery telefonów na stronie pro zamieszczone są tylko do trenerów. Myślę że większość odwiedzających to forum ma jedno zdanie na temat pewnego osobnika który "rządzi" handlowcami w tej firmie , jestem przekonany że gdyby nie jego osoba dużo ludzi by na tą firmę nie pluło.
zdjecie uzytkownika
PUPU - 2015-08-23 19:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA!!!! Nie oszukuj ludzi. Syf i smród trzymać się z dala.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Na rozmowie zadawano mi tak absurdalne pytania że przypominając ją sam się dziwię że nie wyszedłem po pierwszych trzech pytaniach.
Pytania: Zadawane pytania powodują że zastanawiasz się czy aby na pewno masz doczynienia z kadrą kierowniczą.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-25 09:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
xyx - 2015-08-25 09:18:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o szczegóły pracy na stanowisku PH. Zarobki, plany, czy samochód można wykorzystywać do celów prywatnych?
Interesują mnie konkretne informacje bez animozji co do osób - one sa wszedzie takie same a pracowac trzeba.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-08-25 09:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Interesuje mnie zachodniopomorskie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRO Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PRO Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert