brak logo

CRS POLSKA

Gliwice

Opinie o CRS POLSKA

kalif 2016-05-09 08:09
Firma CRS nierzetelna! Przyjęty przez Bitron Poland Sp. z o.o.
Rozmowa kwalifikacyjna Przeszła pomyślnie!
Żadnego telefonu w sprawie badań czy podpisania umowy - Bardzo niska stawka!

Firma ogólnie nie zaloguje na pozytywną ocenę!
Brak zainteresowania Pracownikiem!
1
Gdańsk 2016-05-17 13:13
Witam w jakim zakładzie w Gdańsku?
Ahmed 2016-06-29 18:02
8,5 złotego na rękę z godzinę na umowie zlecenie, ucinane pieniądze za 15 minut przerwy, brak dodatku za nocki, brak premii. Jeśli ktoś chce się tam zatrudnić to niech uważa na umowy ponieważ w jednym punkcie zgadzasz się na podpisywanie w twoim imieniu rachunków przez firmę. W praktyce oznacza to że możesz nie zobaczyć wypłaty, a powiedzą Ci , że rachunek podpisany. Najgorzej jest przez tę agencję zatrudnić się w Magneti na Mikołajczyka w Sosnowcu. Pracownicy skarżą się, że z każdej wypłaty ginie im stówka bądź dwie , a praca polskich podludzi wygląda tak, że po zakładzie biegają włosi w garniturach i klaskają na pracowników żeby szybciej pracować.
4
Włodziu 2016-07-06 05:21
Terminowa wypłata wynagrodzenia jako atut hahahahaha żal
1
naprawdęniezładoopa 2016-09-12 23:50
Witam, przeczytałam sumiennie 223 opinie...naprawdę tak źle??? Byłam zainteresowana tą pracą do..2h temu :D pozdrawiam serdecznie
1
Nikt 2016-09-14 15:18
Nie Polecam
2
Nowicjusz 2016-09-24 13:09
8,50 za godzinę
Klarys 2016-09-24 13:12
Praca od poniedziałku do soboty na pierwszą zmianę a w niedzielę już nocka się zaczyna
jaoda 2016-09-24 18:23
witam powiem szczeże nie nażekaam o tej firmie CRS ponieważ pracuje za 9:00zł olecam w tej firmie racować
1
Klarys 2016-09-27 21:33
A z jakiego jesteś oddziału ze masz 9 zl
Klarys 2016-09-30 20:55
Obecnie mają być podwyżki od 1 października na oddziale w Częstochowie. Albo będzie 9albo 9,5 . Okaże się jak zobaczymy umowy
Klarys 2016-09-30 20:58
Obecnie mają być podwyżki od 1 października na oddziale w Częstochowie. Albo będzie 9albo 9,5 . Okaże się jak zobaczymy umowy
1
Materna 2016-10-01 14:28
Czestochowa - Cieszę się ze odeszlam. Praca tam na zmianie u Anny porażka. Istny horror . Gadać nie wolno bo godzina mniej . Patrzy się na człowieka z wyższością . Ogólnie mało sympatyczna osoba . Kierowniczka się dziwi ze ludzi nie ma . Może niech poszuka innej liderki a problem sam się rozwiąże.
8
niejestem robotem 2016-10-04 12:57
Praca tam istny dramat. Najgorsza zmiana to u wyżej wymienionej liderki Anny F. Osoba ta ma bardzo niemile podejscie do pracownika. Wywyższa sie tym iz posiada umowę o prace i nie musi robić za grosze. Ponadto oczernia ludzi i obgaduje nie kryjąc sie z tym. Obżera sie pól godziny na izolatorze a nam wylicza po 15 minut przerwy. Krytykuje i obraza. Nic wiec dziwnego w tym ze każdy szuka czegos innego. Kierownik oddzialu powinien pomyśleć nad zmiana lidera. Nikt tam dlugo nie wytrzyma.
14
Zniesmaczony 2016-10-04 19:13
Pracowałem w CRS Częstochowa na Legionów i nikomu nie polecam. Układy, układziki, jeden robi, drugi leży, pieniądze śmieszne i nie ma czegoś takiego jak dodatki za nocki :D umowa zlecenie i jedna stawka za weekendy, nocki czy nadgodziny. Dobre to dla studentów o mocnych nerwach . Dodatkowo to można dostać ochrzan jak co poniektóre liderki mają humory.
6
nicki 2016-10-05 11:16
zgadzam się w 100% jesli ta osoba będzie dalej tam pracowała to na pewno chętnych do pracy nie będzie!!!
1
Tomasz 2016-10-05 22:54
Ja tam na oddział Gliwice nie narzekam. Przecież jak komuś nie pasuje , to zawsze może odejść. Pozdrawiam Śląsk
2
165 2016-10-06 00:35
??..z Tego co mi wiadomo firma Crs oferowala opieke lekarska Pzu.....Moze warto wybrac sie do lekarza specjalisty????.....
3
Nie pozdrawiam 2016-10-06 10:33
Zawsze jeszcze można zrobić zbiórkę pieniędzy. Datki na chorych i ubogich zawsze są dobrze rozpatrywane przez społeczeństwo.
2
Bo 2016-10-06 11:22
No tak . Liderce z legionow jak najbardziej potrzebna opieka specjalisty psychologa . Datki też mile widziane na ten szczytny cel
3
Nie pozdrawiam 2016-10-06 11:30
Widac ze nie tylko ona kandyduje, połowa ludzi stąd też ma duże szanse na takie dofinansowanie. Pisać tu każdy umie ale żeby podejść i powiedzieć to w twarz? Chętnych dalej brakuje. Potraficie być odważni w internecie to bądźcie odważni w życiu.
2
Bo 2016-10-06 12:22
Idź i powiedz jej to w twarz a żyć Ci nie da . Cieszę się ze w obecnej pracy mam normalnego przełożonego. Może i daleko muszę dojeżdżać ale komfort psychiczny bezcenny
1
Nie pozdrawiam 2016-10-06 13:01
Skoro masz inna prace i nikt nie robi ci problemów to nie rób problemów innym, była okazja do wykazania się - zmarnowana.
2
trzykropki... 2016-10-06 22:51
Co do oddziału legionów nie narzekam. Praca w porządku a kiedy trzeba wolne zawsze jest taka możliwość.
5
Bytom 2016-10-08 09:34
Do oddziału z Częstochowy. Ludzie zbierzcie się i idźcie do przelozonego przedstawić sytuację . Nie dajcie się takiemu liderowi .
1
Nie ważne kto 2016-10-09 00:03
Tylko ze niewiadomo kto tam jest najważniejszy w hierarhi . Kierowniczka czy liderka. Bo obie myślą ze sa tam najważniejsze . Szkoda tylko ze kierowniczka nie potrafi postawić jasnej granicy . Tak kończy się zbytnie kolezenstwo z podwladnymi liderami .
1
. 2016-10-09 16:17
Szukają bo większość ludzi odeszła . O czymś to chyba świadczy .
1
K 2016-10-09 22:30
Jak wygląda praca w Bitron w Sosnowcu przez CRS? Dziękuję za opinię. K
Nowa 2016-10-11 11:34
Zapomniałeś dodać ze jak pójdziemy do innej agencji pracy przed upływem 3miesięcy od odejścia to grozi kara UWAGA !!!! 1000 ZL BRAWO WY CRS ZA TAKĄ ZACHĘTĘ
9
Kazar 2016-10-12 11:31
CRS to porażka, Exact Systems to porażka - tyle w temacie. Szkoda strzępić język...
4
jazła 2016-10-12 11:32
Straszny moloch. Obiecują jedno a w rzeczywistości jest całkiem inaczej. Warunki pracy, stawka mówią netto jest brutto, nawet stanowisko się nie zgadza.
3
Windyk 2016-10-12 12:17
Jest Outsourcing i OUTSOURCING. Można wykorzystywać pracowników bez kłamania o wysokości stawek w ogłoszeniach, traktowania ludzi jak bydło. Klasyczna firma "jak tu zarobić cudzym kosztem"... Dałem się nabrać, na szczęście tylko raz...
3
Niezadowolona 2016-10-12 14:44
Każdy kto pracował z crs mówi ze to jakaś pomyłka życiową . Ale gdzieś pracować trzeba a tylko tam są wiecznie przyjęcia
2
Niezadowolona 2016-10-12 18:31
Dostać się na pewno dostanie taka osoba , byle potem nie zalowala
3
Andrzej 2016-10-17 21:11
Ludzie. Szanujcie się i swoją godność. Dopóki będziecie się godzić na takie warunki finansowe to nigdy nie będzie dobrze w naszej ojczyźnie. 9,50zł za godzinę to u nas w Wielkopolsce Ukraińcy pracują. Ja bym na rachunki nie zarobił. Żal mi was że nie widzicie jak się was wykorzystuje.
3
Pozdrawiam 2016-10-22 14:24
Bo się jadem udławisz :D
Rg 2016-10-28 00:00
Gdyby to coś dało... liderki zawsze sa cacy...to my sie czepiamy bez sensu. tyle usłyszysz od kierowniczki "). ona zwyklemu szaremu pracownikowi nie uwierzy....
1
Dona 2016-11-02 19:06
Ludzie !!!! Jest ktoś wyżej ponad liderem czy kierownikiem . Jak tak dalej będzie wyglądał rynek pracy to nikt nie będzie chciał pracować . Będą musieli pracodawcy w końcu zacząć dbać o zwykłych szarych pracujących ludzi ,jak nie to sami będą zmuszeni zacząć pracować .
1
Jaros 2016-11-15 22:35
Rozmowa kwalifikacyjna pensja taka a taka. Pracujesz nawet w soboty bo 50% więcej i po miesiącu nawet najniższej krajowej nie masz na koncie. Porażka. Ustalają jakieś normy tylko nie informują ile one wynoszą. Porażka. Ale za to jaka reklama na stronie internetowej, jak można zarobić, jaka kariera itd. Jedno wielkie oszustwo. Miesiąc zapieprzu i nawet tysiąca nie zarobisz!
2
obama 2016-11-16 00:38
O spóźnieniach z wypłata i brakujących kilku stówek nie wspomnę. Każą walić jakaś normę, która w rzeczywistości jest nieosiągalna, a i tak jedna z druga małolata po liceum odejmie Ci godziny, bo norma nie wyrobiona. Kpina. Ostatni miesiąc przepracowany po tym kiedy zamiast wypłaty za cały miesiąc dostałem za jeden tydzien :) Złodziejstwo. Nie polecam nikomu
7
Art 2016-11-24 23:17
zajebisty jest Twój wpis:) hehe
Nikt 2016-12-03 19:55
Zgadzam się najgorsza firma jaka może być, nie polecam,koordynatorzy tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] umią odrabiać
2
Mela 2017-01-12 16:26
Ja również kompletnie nie polecam. Pracowałam 2 miesiące, nie dość że dostałam tylko jedna koszulkę roboczą, bo tyle mi sie należy (a praca bez wolnych weekendów, więc nie wiem kiedy miałabym prać ta jedna koszulkę) jak przychodzisz w swoich ubraniach o się czepiaja, bo brak logo CRS.
Dzisiaj przyszłam do pracy i postawili mnie na miejscu gdzie było bardzo głośno i duszno, posżłam poprosić o zmianę miejsca bo się źle czuje (okres), to mówią że nie ma gdzie (a ja wiem że są wolne inne stanowiska) no to mówie ze w takim razie sie dzis zwalniam do domu bo nie dam rady. I mnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Czy tak wgl można? Zwolnic kogoś, bo sie zle czuje :/?
Bezrobotny 2017-01-28 10:07
Czy oddział czestochowa nadal przyjmuje do pracy ? Po tym co czytałem chce podjąć to wyzwanie ,bo kręci mnie odrobina adrenaliny ;)
1
Janiemamnicka 2017-02-04 07:53
Myślę że tak, ostatnio zwolnilo się kilka osób
Janiemamnicka 2017-02-19 20:01
Będą się zwalniać póki Anna F. będzie liderem. Szkoda że Kamila nie potrafi docenić ludzi tylko ślepo jest zapatrzona w Anke. Bo tylko na jej zmianie nikt nie chce pracować.
rudykot 2017-02-20 16:05
Cóż, dorzucam własną opinię, starałam się by była jak najbardziej obiektywna, choć wiadomo że w 100% obiektywnym się być nie da.

Plusy:
- nie ma problemu z wolnym, pracowałam tam przez parę miesięcy i jeśli potrzebowałam – nawet z dnia na dzień – nikt nie robił mi problemów z tego powodu.
- wypłata zawsze na czas. Co prawda część ludzi twierdzi że im się nigdy nie zgadzała co do złotówki (chodzi o jakieś drobne sumy do 2zł) natomiast ja nie zauważyłam żadnych wahań,
- można się dogadać odnośnie zmian – jeśli na któreś nie da rady się chodzić, ma się małe dziecko i nie chce się chodzić w nocy – idą na rękę.
- praca bardzo prosta, jak w przedszkolu, wydaje mi się że pod tym względem nie jest stresująca.

Minusy:
- tak, nie można powiedzieć do siebie słowa podczas zmiany, zwłaszcza u znanej nam wszystkim liderki ;)
- mało miejsca – część ludzi chodzi tylko na pierwsze zmiany, dlatego czasem naprawdę jest ciężko, kilka osób musi stać,
- normy: niektóre mam wrażenie że są wzięte totalnie z kosmosu, naprawdę ciężko jest zrobić 8 pudełek w godzinę, gdzie części jest ponad sto, po prostu samo przełożenie z pudełka do pudełka po prostu zajmuje trochę czasu... No ale może to akurat moja wina, że jestem za wolna ;) Czasem się czepiają o te normy, czasem nie.
- czepialstwo o szczegóły,
- umowa zlecenie – firma nie daje umów o pracę, ale niektórzy są zatrudnieni przez inną agencję i takie posiadają.

Opinię daję tylko dlatego, że chce żeby ludzie mieli świadomość nie tylko minusów, ale i jakiś tam zalet ;)
Ciasny Wiesiek 2017-02-21 11:31
Czy pani nie jest aby liderką ????? Prawda w oczy kole???
1
ciekawa 2017-02-21 20:28
a jak z CRSem w Legnicy? Mam ofertę pracy i się zastanawiam...
ktoś. 2017-02-23 15:11
NIE POLECAM !!!!!!!!!!!! KOORDYNATORKA NIEMIŁA,NIE PRZEKAZYWAŁA WAŻNYCH SPRAW . GLIWICE....
Zostaw swoją opinię o CRS POLSKA - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CRS POLSKA