brak logo

Welding Alloys Polska Sp. z o.o.

Gliwice

Opinie o Welding Alloys Polska Sp. z o.o.

Damian 2011-01-13 20:04:27
Tobie kolego chyba na głowę padło, a chumorki pana prezesa??
Nie polecam tej firmy [usunięte przez admina]pracownika i "humorki szefa ".
1
TORCIDA 2011-06-19 09:08:11
takie uzywanie polskich znaków ?? chyba to sam dokladny szef pisał
damian 2011-10-05 11:16:52
firma rodzinna jak jestes z rodziny to przychodzisz do pracy i nie musisz pracowac-------a jesli nie jestes z rodziny-----
Pozdrawiam chłopaki 2012-05-15 21:58:28
\"Leszek - 2010-11-12 11:50:29 odpowiedz | cytuj
Hej wszystkim, przedsiębiorstwo Phytopharm Klęka S.A. jest godna polecenia, miałem sposobność pracy. Chcę wyrazić swoją opinię na ich temat i powiem szczerze, że przedsiębiorstwo jest solidna. Phytopharm Klęka S.A. jest przyjazna dla pracownika, wiadomo że mają swoje wymagania ale to przecież normalne. Mogę polecić wam Phytopharm Klęka S.A.. A co wy myślicie o Phytopharm Klęka S.A.?\"

[usunięte przez admina]
torcida 2012-07-11 21:03:19
ja i tylko ja
super SLY 2013-11-15 22:27:09
firma rodzinna wiec jak jesteś z rodziny to jesteś mile widziany
na początek specjalista od spraw niepotrzebnych
a potem coś się wymyśli...najlepiej żeby robić nic
jest takich paru specjalistów od nic nie robienia
kadrowa pomoże ...jak znajdzie czas...
(usunięte przez administratora)
1
Kolejny były pracownik 2014-12-04 20:46:16
BYŁY zapomniałeś wspomnieć o "Pani Dyrektor" co zarabia dyszke za siedzenie przed kompem ..... ale wiesz.....ona ma "pewne zadania do wykonania" więc prezes jej nie tyka (może to właśnie upadłość firmy jest jej głównym celem). A Pani księgowa M.???? to już jest naprawdę ŻENADA!!!!! szkoda si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle.
biuro+ 2014-12-07 23:57:51
firma jak najbardziej przyjazna pracownikom
spokojnie rodzinna atmosfera potwierdzam
pracuje od 8-16 polecam
smieszny 2014-12-26 20:29:17
noooo jak w prawdziwej rodzinie...... na lewo rodzina, na prawo rodzina, na wprost rodzina, gdzie nie spojrzysz tam rodzina prezesa lub przyjaciół rodziny prezesa, a potem ludzie sie dziwią że firma upada skoro robią tam ludzie zatrudniani po znajomości co nie mają zielonego pojęcia o piastowanych funkcjach.
1
handlowiec 2015-03-02 22:16:56
Czy jakieś nowe wiadomości co dzieje się z firmą? Chciałem ubiegać się o pracę w tej firmie. Wiem, że przeprowadzali rekrutację ale na rynku źle się mówi o kondycji firmy. Powiedzcie czy jest tam jakaś stabilna przyszłość? Nie mam zamiaru znowu szukać pracy po 2 miesiącach, a naprawdę znam się na tym co robicie.
Prezes ciągle ten sam?
bystry optymista 2015-04-11 13:08:24
widze tutaj bardziej wylewy smutku i nispelnienia niz faktyczne opinie. wap nie jest firma rodzinna bo nie jest kierowany przez wlasciciela/wlascicieli.. a to ze szef zatrudnia kogos z rodziny to inna historia.. w kazdym razie polecam sprawdzic konkurencje;) troche sie wam w glowach poprzewaracalo, za cieplo chyba macie. pensje sa ok, socjal bardziej niz ok.. chyba nie miesliscie nad soba jeszcze " zlego szefa" musze przyznac ze z perspektywy nie dziwei sie ze sie usztywnil; w moim czasie nagminne bylo ketactwo tak zeby najlepiej chorowac 2 lata,a potem jeszcze jeszcze pyskowac o premie.. sory, prezes sie usztywnil i teraz macie.. narzekacie na tego kochla do kontroli ale ktos musi sprawdzac ten grajdolek, nie? slowem.. nie jest to moze szczyt marzen ale naprawde nie jest to patologia, jest/bylo ok.. szef jest jaki jest. nie tragizowalbym. pozdro.
mieszalnik 2015-05-01 23:53:41
jaki socjal ? socjalu brak nigdy nie było tylko to co RP nakazuje
szkoleń podnoszenia kwalifikacji żadnych tylko to co RP każe
zresztą ja już niedługo ileż można
buduar 2015-06-26 21:09:49
No to teraz będzie jazda. Prokurentami: dwie baby bez znajomości spawalnictwa.
Wszyscy inżynierowie odeszli (ciekawe dlaczego?). Nowy prezes bez znajomości rynku ale pewno potrafi zarządzać, oby nie słuchał zastanej nomenklatury bo będzie z nami źle. Nie widziałem jeszcze spółki z taką ilością dyrektorów na 1 pracownika. Pusty śmiech mnie ogarnia. Tylko dzięki spawaczom na warsztacie, którzy mają jakąś wiedzę, ta firma jeszcze funkcjonuje. Zegar tyka, tik-tak, tik-tak
sam20 2015-07-02 20:23:19
Czy ktoś może tu napisać o co chodzi z tą firmą? Dlaczego tylu ludzi odchodzi? Albo to bzdury jakieś. Chciałem tam złożyć papiery ale może trzeba się zastanowić.
Kto tam w końcu rządzi?
Leon 2015-08-02 21:18:12
Czy w WAP zmienił się prezes? Wszyscy inżynierowie odeszli? Rozwiń proszę swoją wypowiedź, bo ciekawe rzeczy się tam dzieją.
debii 2015-12-19 21:17:44
ludzie tam pracujący są kompletnie nie kompetentni i nie odpowiedzialni , kompletna paranoja radzę wszystkim omijać szerokim łukiem tą firmę bo profesjonalizm i uczciwość sięgnęła tam dna ...
zadziwiające że ,,panie,, nie mają odwagi aby samowolnie odejść jeśli wiedzą że nic nie wiedzą ...marketing to nie wszystko znajomość branży by dobrze zrobiła brak elementarnej wiedzy technicznej metalurgicznej oraz kultury
zegar tyka
alojz 2016-03-09 17:23:43
Słyszałem że firma się mocno zmienia i to na lepsze. Maruderzy i niedojdy zostali zwolnieni lub sami odeszli. Jest nowe podejście, otwarta głowa i zdrowe relacje. W związku z tym szkoleń pewnie też nie zabraknie.
Co do stażu to myślę że najlepiej bezpośrednio uderzyć. Mają dużo nowych projektów więc teraz czy za chwilę będą potrzebować nowych ludzi. Zapytać nic nie kosztuje a zawsze warto!
realista 2016-03-09 18:23:53
Ty alojz, wykupiłeś cały sklep z wazeliną w Gliwicach? Prezes już nadstawia pośladki, może cały się zmieścisz. Ślepy jesteś, nie widzisz co się dzieje? Jakie projekty? Ze zdrowych relacji: trening wkładania czopków pod czujnym okiem nowych kamer...
obecny 2016-03-10 23:35:59
pensje obniżone kamerki założone lymuzyna nowa jest
nowi fachowcy ciemne burki ale cóż
nowe podejście otwarta głowa szkoda ze zleceń brak
1
chachacha 2016-03-11 21:59:52
Baśnie z krainy mchu i paproci. Dobre teksty do kabaretu.
obecny bis 2016-03-14 00:17:58
widzę że kamerki mocno przeszkadzają paru "pracownikom", ciekawe dlaczego?
Nie martwcie się - nowe systemy reagują na ruch więc jesteście bezpieczni!
Ciężko zrozumieć że opierd..... się po kątach sami nie pomagacie? ale do krytyki i narzakań to pierwsi ....
1
nieobecny 2016-03-25 12:23:55
ty obecny to chyba pierwszy miglanc jesteś.
Hala jeszcze tak nigdy nie była obłożona robotą ale widocznie dla ciebie nic nie ma do zrobienia - trudno jak sie ma dwie lewe rece to zostaje tylko narzekac, krytykowac i może jeszcze hale pozamiatać. Na nic więcej cie nie stac.
1
lolek 2016-07-13 00:51:05
nowe finansowe wytyczne normalnie szał
kiedyś to była firma...
Reali 2016-07-25 19:08:19
Rozmowa kwalifikacyjna:
P: Czy wie Pan czym zajmuje się firma?
O : Nie.
P: Czy zna się Pan na materiałach spawalniczych?
O: Nie.
P: Czy zna Pan rynek i klientów naszej firmy?
O: Nie
P: Niestety, ale nie mamy dla Pana żadnej propozycji. Funkcja prezesa jest już zajęta :-)
2
sebcio 2016-08-19 16:40:51
szukaja ludzi do działu sprzedaży. Warto skłądac CV ?? jak syutuacja w firmie
Realmen 2016-10-12 21:48:39
Dno. Albo gorzej, już od spodu dna ktoś puka. Jakaś masakra. Z kim tam rozmawiać. Ciemnogród. Tylko szyld mają międzynarodowy a w środku pajace i zero wiadomości. Uciekać, uciekać, uciekać !!!
4
Georg 2016-10-13 16:24:21
Bardzo słaba, nie warto, premie tylko w teorii
bieniek 2016-10-16 12:21:37
@Georg ale jak to "tylko w teorii"? To nie ma jakiejś oficjalnej informacji na temat tego, jak są one wypłacane (za co) i wtedy każdy zwyczajnie wie, czy w tym miesiącu da radę?
1
bolo 2016-10-25 21:54:58
Co ty pie...sz. Jakiej ogólnej informacji? Nawet najlepszy regulamin nie da rady jak zakłamany buc przy sterze będzie kombinował. W biurze ludzi tyle że przejść nie można bo tłok. Na warsztacie wiatr hula. Sami nieudacznicy na stanowiskach (od samej góry). I jak tu premia, skoro trza opłacić dwór ? Chocbyś harował jak wół to nic z tego. Harcerzyki się bawią zapałkami, jak długo jeszcze.
2
Stalin 2016-12-13 21:30:42
Hura!!! I do przodu. Zarząd ma się dobrze. Reszta do roboty zasuwać bo zabiorę wam narzędzia pracy. Gołymi łapami będziecie na nas robić. A jak nie to w kajdany. Mordy w kubeł i do roboty.
6
Zostaw swoją opinię o Welding Alloys Polska Sp. z o.o. - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Welding Alloys Polska Sp. z o.o.