brak logo

ABC COLOREX

Kraków

Opinie o ABC COLOREX

007 2014-10-20 10:18:18
Jak firma rodzinna to powinno być dobrze ja robię w molohu i tam każdy to sztuka nie pasuje to idź bez względu na doświadczenie i umiejętności.
2
marcin 2015-06-22 13:52:47
Śmieszne propozycje zarobków, a wymagania z kosmosu. Grafikowi i osobie od reklamy i tworzenia stron www, chcieli by płacić tyle co osobie która kopie doły.
7
Titanic 2015-07-31 16:53:20
Uważam że mogę polecić pracę w colorexie ponieważ ona potrafi przygotować do każdego rodzaju pracy. Jeśli ktoś trafi na hale inną niż nr 3 to uważam że nie będzie żałował.Prawda jest taka że rządzą tam trzy osoby: Prezes,kierownik lakierni oraz dyrektor marketingu. Jeżeli ma ktoś za dużo do powiedzenia to wylatuje.Staż pracy czy starzy pracownic się nie liczą w choćby 1%.
3
max 2015-10-18 14:46:31
NIE POLECAM , WSZYSTKO CO WYŻEJ TO PRAWDA.
4
olek 2016-02-12 17:50:52
Trzeci świat.
4
kupa 2016-02-17 13:46:44
Ten ciemniak cukiernik to najwiekszy wazeliniasz ,uwaga oszukuje z pieniędzmi ,bieże nieraz w kieszeń
2
klaklakla 2016-03-20 13:49:21
Som miejsca na produkcji. Tylko alkocholu pić nie wolno. Pozatym nie najgorzej. Jak gożelnik to lepi się nie przyjmować. Tszeba uczciwym zafsze być. Piniondz to nie wszystko.
1
Sandokan 2016-03-25 21:34:00
Mojemu pieskowi smakowała kiełbaska ze świątecznej paczki. Zeżarł całość tzn. 1 kg.
4
rocky 2016-03-25 21:49:46
Nadajecie na zarobki , gdyby były małe , nie dałbyś psowi swojej świątecznej kiełbasy . Jak wam nie wstyd zakłamani ludzie ?
3
czy kasa to wszystko ? 2016-04-02 10:58:26
Ja zarabiam 4 tys. za ustawowe godz. plus nadliczbowe, co drugi m-c premia 15-20%. Ludzie czego wy jeszcze oczekujecie ? Warunki ? Zawsze jest coś za coś.Płacą wam i to dobrze , a wy ciągle narzekacie.Wiadomo każdy by chciał jeszcze więcej , ale na litość boską.
1
Janosz 2016-04-08 23:17:21
Szukam pracy . Kolega który tam pracuje na produkcji powiedział , iż wychodzi 4 kawałki na mies., na czysto + premia.Podobno szukają ludzi. Proszę o uczciwą i rzeczową odpowiedż.
sp 2016-06-10 16:30:41
Chciałbym zobaczyć tego kolegę, jak będziesz pracował tam po 8h to dostaniesz tylko przelew i ewentualnie parę dyszek za przerób.(usunięte przez administratora) jak będziesz robił na 1 lub 2 hali po 12 + soboty, ale na początku na pewno tyle nie dostaniesz bo na początku nie płacą premii przerobowej.
8
Pipi 2016-08-02 19:38:48
Jeżeli masz dowody to opisz lub zgłoś prezesowi anonimowo a nie oskarżaj
Pipi 2016-08-02 19:39:58
Jeżeli masz dowody to opisz lub zgłoś prezesowi anonimowo a nie oskarżaj
anonimowy 2016-08-05 00:15:16
Wczoraj colorex dał ogłoszenie na OLX:
Firma ABC Colorex sp. z o.o., lider w branży lakierowania proszkowego i obróbek blacharskich, w związku z rozwojem poszukuje zarówno kobiet jak i mężczyzn na stanowisko:
Pracownik produkcji

Miejsce pracy: Kraków / ul. Łuczanowicka 30 31-766 Kraków
Opis stanowiska:
• Przygotowanie elementów do lakierowania;
• Zawieszanie elementów polakierowanych;
• Pakowanie gotowych elementów;
• Prace pomocnicze przy produkcji.
Wymagania:
• Dokładność, solidność, obowiązkowość;
• Dyspozycyjność: Praca w systemie dwuzmianowym oraz trzyzmianowym.

Oferujemy:
• Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
• Wynagrodzenie stałe plus premie;
• Pracę w dynamicznie rozwijającej się i innowacyjnej firmie;

Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV z dopiskiem ,,praca na produkcji”
Jak przeczytałem te wszystkie opinie to odpuściłem z wysłaniem do nich CV ,najbardziej przekonała mnie opinia "Mały" niezłe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robią jak macie na umowach 1850brutto a reszta jest w kopercie nieopodatkowana! Ale napewno do nich zadzwonię i zapytam się czy faktycznie tak robią.
3
Jacunio 2016-08-10 15:05:54
dla mnie firma w porządku. Pracuje się 8, 10 lub 12 godzin ale to jest rzecz wyboru każdego. Wiadomo u nas część brygady woli robić więcej godzin bo kaska jest wtedy lepsza i na czas.
grrrr.... 2016-08-11 15:02:35
( usunięte przez administratora )robiłem tam 5 lat i zmieniłem głównie z uwagi na dojazd. Z huty nie ma bezpośredniego autobusu, trzeba iść na podmiejski i dlatego szukałem czegoś bliżej domu. Jestem już na 3 lakierni i warunki zasadniczo są wszędzie takie same więc nie rozumie tych co narzekają. W colorexie było przynajmniej to na co się człowiek umówił, pieniądze na czas i te paczki co tu ktoś mówił, że psu dawał kiełbasę :)
Głupi robol 2016-08-11 22:25:34
No takie bzdurne komentarze w obronie to piszą osoby tylko z biura mające chyba niski poziom inteligencji nie sprawdzajac wcześniej nawet rozkładu autobusów ponieważ akurat jest połączenie z huty linie 110,117,242. Pozdrawiam
2
grrrr.... 2016-08-12 08:13:57
gratuluje detektywistycznego zacięcia. Nie pracowałem nigdy w biurze, a w okresie moich dojazdów na łuczanowicką nie było jeszcze takich połączeń - dziękuję dobranoc
2
adam 2016-08-12 08:32:44
robota jest OK
1
Głupi robol 2016-08-12 23:05:15
Dziękuję za odpowiedź. Pracowałem w tej firmie 7 lat i te połączenie są bardzo długo. Śmiało mogę się dowiedzieć od kiedy bo debilem nie jestem. Podważyć jeszcze to co mówisz oficjalna informacja od mpk?
2
Koksik 2016-08-12 23:24:58
GRRRRR.Jeżeli się nie krepujesz to podaj swoje nazwisko bo ja się nikogo nie boję w przeciwieństwie do Ciebie co może stracić swoje wymarzone stanowisko
1
grrrr.... 2016-08-15 20:12:41
prosze cie bardzo - tylko po co?
grrrr.... 2016-08-15 20:25:42
krepowac moze sie krempuje ale nie widze zeby kto kolwiek podawal tu swoje imie i nazwisko. Dla mnie praca w colorexie to juz akurat zamkniety rozdzial ale dziwi mnie dlaczego jezeli ktos osmieli sie powiedziec cos dobrego na te firme to od razu uwaza sie ze jest podstawiony albo z biura? Dla mnie firma jak kilka innych w ktorych pracowalem a pod kilkoma wzgledami nawet lepsza.
1
Jacunio 2016-08-16 10:50:38
niby są tam jakieś zasady narzucone ale zawsze można się dogadać. Teraz na wakacje jest trochę chłopaków, którzy dogadują się indywidualnie z kierownikami tak jak każdemu pasuje. Trzeba zagadywać do kierownika
Wojtek 2016-08-23 08:48:54
właśnie dobiega końca moja wakacyjna "kariera" w ABC Colorex. Kształce się w innym kierunku więc pewnie miejsca tu nie zagrzeje ale na przyszłe wakacje chętnie bym tam jeszcze przyszedł bo atmosfera jest spoko, zarobki 10-12 zł, godzin 8, 10 lub 12 jak komu odpowiada. Pracowałem z ludźmi którzy są tam od wielu lat i raczej byli zadowoleni. Jak ktoś szuka pracy fizycznej na hali to mogę polecić
Gosia 2016-08-24 13:51:35
pozytywne miejsce uczciwe podejście do pracowników - mogę polecić
Braveheart 2016-09-05 13:34:34
Niestety ale to forum jest najwidoczniej kontrolowane przez pracodawcę ponieważ sporo negatywnych opinii znikło. Autobusy można spr. na stronie kmk z krakowa. 110 jeździ od 1957r. 117-1975r. 242-2009r.
2
Pewnie to usuną 2016-09-05 13:37:59
Na stronie najgorsza praca znajdują się wszystkie wpisy jakie były robione na temat tego pracodawcy.
3
Marketing 2016-10-21 09:49:08
Pensje wypłacają w terminie. Za doświadczenie nawet 5 letnie możesz dostać co najwyżej upomnienie że jakiegoś nowego nie przypilnowałeś. Stabilne zatrudnienie tylko w sezonie. Na zime zmniejszają kadrę pracowniczą.
2
Były murzyn 2016-10-30 14:39:32
Cały COLOREX z LIFTEM na czele powinien nosic nazwę TYROLEX. Zwierze domowe ma lepsze warunki bo dostaje jesc, pić, mieszkać gdzie ma i sie niczym nie przejmuje.
3
Grzegorz 2016-11-02 09:25:32
Normalna firma, pracujący rzetelnie są zadowoleni
Mika 2016-12-09 15:25:12
Dla mnie jest ok !- Musisz sam spróbować - każdy ma inne wymagania i oczekiwania.
Zostaw swoją opinię o ABC COLOREX - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ABC COLOREX