brak logo

Airs/Denso

Liberec

Opinie o Airs/Denso

o pracy 2009-08-17 19:15:19
Dobrze się tam człowiek czuje , dobre zarobki jak brać nawet kryzys gospodarczy,super porządek Japoński ,polecam ,miła atmosfera ,jak na tak duży zakład .Denso to dobra firma w której warto pracować.
3
Radek 2010-09-23 20:46:21
Witam jestem zainteresowany praca w Denso i jestem ze zgorzelca jak tam mozna sie dostac do pracy?
[usunięte przez administratora]
7
densobot 2012-03-09 19:22:20
Twoja opinia jest czysto wazeliniarska!!!! Nie wiem jak można tak kłamać, podam kilka przykładów:
-zakaz rozmawiania podczas pracy nawet z najbliższym współpracownikiem
- nadgorliwość zwłaszcza polskich setrów i włażenie przełożonym w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
-poniżanie godności człowieka
- nakaz noszenia używanych teoretycznie pranych rękawic po innych-ochyda !!!!
-zmuszanie do pracy po godzinach według kodeksu pracy DENSO,tzn. nie chcesz pracować po 4 godz.każdego dnia więcej możesz szukać innej pracy itp.
-porządek to był jakieś 4 lata temu , teraz jest bajzel jak diabli
7
janek 2012-04-25 23:00:35
teraz niema przyjęć do Denso na firme ale są przyjecia przez edymax
Obecny pracownik 2013-02-15 21:46:47
Chyba na zmywaku w kantynie....
Jacek 2016-06-16 16:36:02
Jeżeli szukasz pracy w Denso zgłoś się do agentury EDYMAX mają swoje biuro w budynku na terenie firmy. Na start jeżeli chodzi o produkcję umowa podpisywana jest na kwotę ok 14-15 000 koron brutto plus dodatki zmianowe, dofinansowanie posiłków, hotel pracowniczy w odległości kilku km od miejsca pracy (dojazd autobusem miejskim) Pozdrawiam Ps. Chyba, że warunki zmieniły się na przestrzeni kilku miesięcy
przemek 2016-08-23 14:51:39
Witam wszystkich, dzisiaj dostałem propozycję pracy w DENSO AIR SYSTEMS CZECH s.r.o. w Liberec. Proszę o opinię kogoś kto tam jest lub był na temat warunków pracy, zakwaterowania i zarobków. Mam wyjazd w niedziele 28.08.16. Pozdrawiam
4
Przemko 2016-08-30 10:32:54
Hej, jedzie ktoś do pracy na produkcji do Czech w najbliższą niedzielę, tj. 4 września 2016 ? Jadę do Liberca, firma Denso, na produkcję montażu klimatyzatorów przez pośrednika sk expres z Katowic. Jedzie ktoś z Was tam ?
Przemko 2016-08-31 21:21:31
Nikt z Was się tam nie wybiera ? :)
1
fridayok 2016-10-21 14:41:09
Jadę tam do pracy. Może ktoś napisać coś wiecej o warunkach.Bardzo proszę.
ciapa 2016-11-07 17:46:35
Witam.Z początku mojej rozmowy z Panią z sk express wynika że na początek trzeba miec swoje pieniądze żeby jakoś dotrwać do pierwszej wypłaty tzn.nabrać ryżu i chińskich zupek bo oni nie dają delegacji lub diet jak kto woli.Jest dodatek do obiadu i z tego co zrozumiałem to wszystko.Też pracuje za granica na słowacji ale mój pracodawca daje mi do ręki 10 euro dziennie na jedzenie,a Ci państwo z Katowic nie znają czegoś takiego choć z każdego pracownika mają od 80% zysku miesiecznie.Następna sprawa to wyjazdy na weekendy do domu;jak chcesz jechać to jedz na własny koszt choć taka firme stać na to żeby zapewnic autokar lub busa bo stać ich na to ale po co mniej zostałoby kasy we firmie.Łatwo podpisać umowe i miec pracownika z głowy.Pomyślicie że jestem cwany lub coś w tym stylu ale ja też przez takie pośrednictwa i wiem co znaczy praca daleko od domu.Ludzie zastanówcie się dobrze nad decyzją.Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma.Pozdrawiam.
Bartoś 2016-12-04 14:53:21
W głowach się co poniektórym poprzewracało.
Zostaw swoją opinię o Airs/Denso - Liberec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Airs/Denso