brak logo

Airs/Denso

Liberec

Opinie o Airs/Denso

o pracy 2009-08-17 19:15
Dobrze się tam człowiek czuje , dobre zarobki jak brać nawet kryzys gospodarczy,super porządek Japoński ,polecam ,miła atmosfera ,jak na tak duży zakład .Denso to dobra firma w której warto pracować.
5
Radek 2010-09-23 20:46
Witam jestem zainteresowany praca w Denso i jestem ze zgorzelca jak tam mozna sie dostac do pracy?
[usunięte przez administratora]
11
densobot 2012-03-09 19:22
Twoja opinia jest czysto wazeliniarska!!!! Nie wiem jak można tak kłamać, podam kilka przykładów:
-zakaz rozmawiania podczas pracy nawet z najbliższym współpracownikiem
- nadgorliwość zwłaszcza polskich setrów i włażenie przełożonym w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
-poniżanie godności człowieka
- nakaz noszenia używanych teoretycznie pranych rękawic po innych-ochyda !!!!
-zmuszanie do pracy po godzinach według kodeksu pracy DENSO,tzn. nie chcesz pracować po 4 godz.każdego dnia więcej możesz szukać innej pracy itp.
-porządek to był jakieś 4 lata temu , teraz jest bajzel jak diabli
11
janek 2012-04-25 23:00
teraz niema przyjęć do Denso na firme ale są przyjecia przez edymax
Obecny pracownik 2013-02-15 21:46
Chyba na zmywaku w kantynie....
1
Jacek 2016-06-16 16:36
Jeżeli szukasz pracy w Denso zgłoś się do agentury EDYMAX mają swoje biuro w budynku na terenie firmy. Na start jeżeli chodzi o produkcję umowa podpisywana jest na kwotę ok 14-15 000 koron brutto plus dodatki zmianowe, dofinansowanie posiłków, hotel pracowniczy w odległości kilku km od miejsca pracy (dojazd autobusem miejskim) Pozdrawiam Ps. Chyba, że warunki zmieniły się na przestrzeni kilku miesięcy
3
przemek 2016-08-23 14:51
Witam wszystkich, dzisiaj dostałem propozycję pracy w DENSO AIR SYSTEMS CZECH s.r.o. w Liberec. Proszę o opinię kogoś kto tam jest lub był na temat warunków pracy, zakwaterowania i zarobków. Mam wyjazd w niedziele 28.08.16. Pozdrawiam
12
Przemko 2016-08-30 10:32
Hej, jedzie ktoś do pracy na produkcji do Czech w najbliższą niedzielę, tj. 4 września 2016 ? Jadę do Liberca, firma Denso, na produkcję montażu klimatyzatorów przez pośrednika sk expres z Katowic. Jedzie ktoś z Was tam ?
Przemko 2016-08-31 21:21
Nikt z Was się tam nie wybiera ? :)
1
fridayok 2016-10-21 14:41
Jadę tam do pracy. Może ktoś napisać coś wiecej o warunkach.Bardzo proszę.
ciapa 2016-11-07 17:46
Witam.Z początku mojej rozmowy z Panią z sk express wynika że na początek trzeba miec swoje pieniądze żeby jakoś dotrwać do pierwszej wypłaty tzn.nabrać ryżu i chińskich zupek bo oni nie dają delegacji lub diet jak kto woli.Jest dodatek do obiadu i z tego co zrozumiałem to wszystko.Też pracuje za granica na słowacji ale mój pracodawca daje mi do ręki 10 euro dziennie na jedzenie,a Ci państwo z Katowic nie znają czegoś takiego choć z każdego pracownika mają od 80% zysku miesiecznie.Następna sprawa to wyjazdy na weekendy do domu;jak chcesz jechać to jedz na własny koszt choć taka firme stać na to żeby zapewnic autokar lub busa bo stać ich na to ale po co mniej zostałoby kasy we firmie.Łatwo podpisać umowe i miec pracownika z głowy.Pomyślicie że jestem cwany lub coś w tym stylu ale ja też przez takie pośrednictwa i wiem co znaczy praca daleko od domu.Ludzie zastanówcie się dobrze nad decyzją.Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma.Pozdrawiam.
2
Bartoś 2016-12-04 14:53
W głowach się co poniektórym poprzewracało.
1
Som 2016-12-09 13:53
Nigdy wiecej. Tam sie mozna dostac przez work service. Niby niby mieszkanie maja za darmo ale tak nie jest.gorzej jest z chorobowym. Jak powiesz ze chorujesz. To masz przechlapane.moga cie zwolnic w kazdej chwili bo musisz robic jak robot i ich to nie obchodzi wcale. Jednym slowem japonskie standardy szybkosci. Masz na wsystko sekundy.jak nie zrobisz czegos wg normy .to to zaczyna piszczec i wszyscy wiedza kto im linke zatrzymal. Jak ktos nie na swoich uczuc i jest jak robot to praca wsam raz. W deutsche jedna troche lepiej z traktowaniem polakow.
2
dajsobiespokoj 2016-12-15 15:24
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tyle mam do powiedzenia.
roks 2016-12-21 21:51
I co wyjechales tam
WIADOMO KTO? 2017-04-18 08:41
JESTEM BYŁYM PRACOWNIKIEM I NIE SPODOBAŁO MI SIE TRAKTOWANIE PRZEZ MAJSTRA MICHALCZUKA DANIELA PRACA TEN CZŁOWIEK ZNIECHĘCA DO PRACY BOJAC SIE O WŁASNA R EPUTACJĘ W FIRMIE JEST TO CZŁOWIEK MŁODY I NIE POWINIEN PRACOWAC JAKO MAJSTER
ALE NIE O TO CHODZI OPOWIEM WAM JAK TO SIĘ STAŁO ŻE NIE PRACUJE OBECNIE TAM
POPROSTU BYŁAM MOBINGOWANA PRZEZ MAJSTRA I PRZODAKA PRACOWAŁAM NA DZIALE AUDI NA GINTARCE TAK TA MASZYNA SIE NAZYWA PO POLSKU A PO CZESKU OCHYBACZKA TO POCZĄTEK LINKI NA AUDI
12 GODZIN PRACY NORMA PONOC OKOLO 400 SZTUK TYLKO ŻE MAJSTER NIE BYŁ W STANIE MI TE NORMY POKAZAĆ GDZIE SĄ ZAPISANE BO SAM NIE WIEDZIAL TYLKO KAZAL MI SZYBKO,SZYBKO PRACOWAĆ I DUŻO ,ALE KAŻDY ROBI SWOIM TEMPEM I NIE BLOKUJE LINKI CZASAMI MNIEJ CZASAMI WIECEJ TAK TO JUZ JEST W PRACY
OK ! NA CZYM MOBING POLEGAL BYLAM WYSMIEWANA W KANTYNIE ZE SIE TAK DAJE I POPROSTU CZLOWIEKOWI ZALEZY NA PRACY A NIE NA OPINI I WYSMIEWANIU INNYCH ALE COŚ WEMNIE PĘKLO I MÓWIŁAM O TYM GŁOŚNO O MOBINKU I SMIANIU SIE WYTYKANIU PALUCHAMITO MAŁO BYŁO INTELIGĘTNE
MÓJ WIEK TO JUZ 50 LAT MAJSTER MA 27 I CHCIAŁ ODEMNIE SZACUNKU JAK SAM MNIE NIE SZANOWAŁ MÓWIŁ MI PO IMIENIU A NAWET GO NIE ZOBLIGOWAŁAM DO TEGO, JAK TAKIEGO CZŁOWIEKA MA SIE SZANOWAC?
NIE DOBRZE MI SIE ROBI JAK POMYŚLĘ O TYCH LUDZIACH I O TYM CO SIĘ TAM WYPRAWIA
JEDNO POWIEM JAPOŃCZYCYB JAKO PRACODAWCY SĄ SPOKO LECZ CZESI I POLACY KTÓRZY UNICH PRACUJĄ CAŁY CZAS PORTAKMI TELEPIĄ
POZDRAWIAM SERDECZNIE I JAK BY CHCIAŁ SIĘ KTÓŚ WIĘCEJ DOWIEDZIEĆ O DENSO AIR SYSTEM W LIBERCU ZAPRASZAM NA MOJEGO MAILA---zochababa@o2.pl
3
EDEK 2017-05-23 22:45
Witam jestem byłym pracownikiem Denso. pracowałem tam przez agenturę i ostrzegam są 3 agencje i każda kantuje i obstają za sobą. umowy podpisywane w dwóch językach czeskim i polskim są całkiem inne np w polskiej pisze zakwaterowanie za darmo a w czeskiej jest ze człowiek sobie opłaca. Mało tego na firmie wiedza ze agencje kłamią wiec zaczęliśmy walczyć o swoje to powiedziano nam ze jesteśmy chytrzy i powinniśmy się cieszyć za to co nam płaca i tak to co wam mówią ze zarobicie od 2 do nawet 4tys to to jest kłamstwo pracowałem tam długi okres i najlepsza wypłata to 15000czk z dodatkami i premia za cały miesiąc. nie dajcie się oszukiwać i nie czytajcie tych bredni ze dobrze płaca bo tam w ciągu tygodnia przyjeżdża 20 osób a po przepracowaniu miesiąca jada z płaczem bo im co inne obiecywali. pozdrawiam i przestrzegam a każdy ma swój rozum. ja tam byłem i żałuje bo to strata czasu. jesli ktoś chce wiecej informacji to pytajcie bo duzo ludzi tak było i wie jak jest tylko zła opinia zaraz znika lub pisza ze tak nie jest. pozdrawiam
7
Zbyniu 2017-06-01 09:54
Jak w denso liberec wygląda praca na wózkach widłowych? Jakie zarobki i jakie obowiązki?
2
pit 2017-06-23 16:39
witam jade do liberca w pon tzn wyjezdzam z polski ale do pragi jak moge sie dostac do liberca najporosciej jade ecolines prosze o wskazowki
M. 2017-06-23 21:12
My wyjeżdżamy jako delegacja z Polskiej siedziby prawdopodobnie w środę to może uda nam się spotkać :)
Zostaw swoją opinię o Airs/Denso - Liberec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Airs/Denso