brak logo

łubiana w lubianie

Lubiana

Opinie o łubiana w lubianie

anonim 2009-05-15 22:32:07
jest dobra pracą ale cięzka i trzeba uwazac
3
krzysiu 2010-09-04 18:53:53
Praca w Lubienie dla zwykłego szarego pracownika jest bardzo ciężka, w ogóle nie dba się o pracowników, o jego człowieczeństwo. Na niektórych działach np formowni nie ma przerw, [usunięte przez moderatora], a związki niby nic nie widzą. Nie widzą a to z tego względu, że pracują n wyższych stanowiskach dostanych po znajomości. Starszych pracowników poniża się, młodemu pracownikowi mogą dać stawkę zbliżoną do stażu 15 letniego z doświadczeniem.
brrr grrr 2013-03-11 02:23:56
krzysiu - 2010-09-04 18:53:53

Praca w Lubienie dla zwykłego szarego pracownika jest bardzo ciężka, w ogóle nie dba się o pracowników, o jego człowieczeństwo. Na niektórych działach np formowni nie ma przerw, [usunięte przez moderatora], a związki niby nic nie widzą. Nie widzą a to z tego względu, że pracują n wyższych stanowiskach dostanych po znajomości. Starszych pracowników poniża się, młodemu pracownikowi mogą dać stawkę zbliżoną do stażu 15 letniego z doświadczeniem.
Chyba człowieku , nie wiesz co to jest inflacja . Co do samej firmy : wypłaty zawsze na czas , premie także okazjonalne co do zarobków spółki . Hmm a co do tych przerw na dziale np "Formowni" , to akurat jesteś w wielkim błędzie.
1
Andrzej 2015-03-21 15:04:27
Pracowałem w Lubianie na formowni operatorzy ni mają przerw !!!
Operator 2016-08-31 18:46:19
kodon, tak się składa, że pracuję jako operator na dziale "formownia" i z przerwami jest tak, że linie produkujące talerze nie mogą być wyłączone/zatrzymane na czas przerwy. Tzn, że przerwę sobie zrobić oczywiście możesz ale przy pracującej maszynie(jedzenie na dziale przy włączonej maszynie), niestety często zdarza się, że na maszynie produkowany jest "wymagający" asortyment i na jedzenie poprostu nie ma czasu(nie możesz zatrzymać maszyny) lub jesz w biegu. Co do zarobków to wiecej niż najniższa krajowa plus dodatek brygadowy nie ma się co spodziewać. Natomiast linie produkujące kubki są normalnie zatrzymywane na czas przerwy.
1
kadrowy 2016-12-16 19:13:39
Do "operator", w ramach wyjasnien, operator zarabia wiecej niz najnizsza krajowa, przedzial 2500 - 3000 a niektorzy i wiecej, z dodatkiem, do tego premie 15% plus grusza itd... no ale sa tez operatorzy tylko z nazwy stanowiska... O ich "zdolnosciach i predyspozycjach" lepiej nie wspominac, wiecej szkody niz porzytku.... Jak ktos sie wykazuje to ma szanse zarobic wiecej niz najnizsza, przy czym zgadzam sie ze stawki powinny byc wyzsze o ok 400pln brutto by bylo mozna powiedziec ze w Lubianie sie godziwie zarabia...
becia 2017-01-01 22:25:56
Jak wam sie nie podoba to przyjdzcie na drukarnie gdzie zarabia sie najgorzej czyli najniższa krajowa lub jak sie donosi i jest sie z rodziny ( wiemy kogo) to ma sie więcej niż inni . Panuje tam największa dyskryminacja jaka tylko jest czyli urlopem dysponują mistrzowie masz nadrobione godziny a chcesz się prędzej zwolnić z pracy to i tak musisz to odrobić a jak współmałużonek potrafi utrzymac rodzine to podwyżek sie nie dostaje mimo np 20 lat pracy i haruj baranie za psi grosz. Wszyscy to widzą a nikt nic z tym nie robi tak jak z ankietą w której ludzie pisali co ich boli . Co na to GÓRA nic......
2
Zostaw swoją opinię o łubiana w lubianie - Lubiana
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie łubiana w lubianie