brak logo

restauracja miejska

Brzozów

Opinie o restauracja miejska

Aga 2011-02-17 22:01:56
Witam serdecznie.Chciałabym sprostować opinię koleżanki,która wystawiła ją zanim podjęła pracę w owej restauracjii.Otóż ja miałam okazję tam pracować.Przeszłam ( usunięte przez administratora ) jaki można sobie wyobrazić.( usunięte przez administratora ) zrobi wszystko aby zatruć każdą minute pracy.Miły z pozoru,chodzi w masce.Odradzam!
Baczny obserwator 2011-02-17 23:06:32
Dziewczynom zostały odebrane krzesła i podczas 14 godzinnej dniówki musiały stać na baczność nawet gdy nie było klientów podczas gdy ( usunięte przez administratora ) siedział wygodnie non stop.Wojsko.
ciekawski 2011-03-01 00:36:40
Żywię się tam od około roku i nie narzekam,pracownicy jak i właściciel są mili i nie zauwarzyłem jakiś masek.Praca jak każda inna,trzeba pracować.Jestem zadowolony z całokaształtu i zamierzam zrobić tam swoje wesele końcem roku (pozdrawiam cię Mysiu buziaki :)))
1
Piotrek T. 2011-03-01 10:43:13
Jak można siedzieć wygodnie 14 godzin ?
pracodawca ;) 2011-03-08 15:00:18
Do Agi :jak ktoś chce pracować to zawsze coś się znajdzie, gdybyś u mnie chciała siedzieć za barem to pożegnałabym Cię od razu!
zrozumiejący 2011-03-11 10:19:08
Jest nadąsana,bo cukier,sól idzie do góry,OFE zabierają składki,pogoda jest nieciekawa.Teraz każdy nażeka i jest zły.Ja też.
wtrącę się 2011-03-11 21:00:26
Ona nie jest nadąsana tylko wiecznie napuszona,ma kobiecina humory to aż widać,ale co zrobić jak cukier taaaki drogi.
zadowolony klient 2011-03-15 00:11:41
Często bywam w tej restauracji i uważam,że jedzenie mają świetne...Właściciele dbają o klienta,często pytają co chcielibyśmy zmienić. Ta restauracja wytyczyła nowy standard podejścia do nas konsumentów.Negatywne opinie które tutaj przez przypadek zauważyłem ,to zwykła próba OCZERNIANIA ! Jednocześnie chciałem przestrzec przed przed potencjalnymi problemami,ponieważ ten "Kto rozpowszechnia nieprawdziwe lub wprowadzające w błąd wiadomości o przedsiębiorstwie, w szczególności o osobach kierujących przedsiębiorstwem, wytwarzanych towarach, świadczonych usługach lub stosowanych cenach albo o sytuacji gospodarczej lub prawnej przedsiębiorstwa, w celu szkodzenia przedsiębiorcy, podlega karze aresztu albo grzywny. Tej samej karze podlega, kto, w celu przysporzenia korzyści majątkowej lub osobistej sobie, swojemu przedsiębiorstwu lub osobom trzecim, rozpowszechnia nieprawdziwe lub wprowadzające w błąd wiadomości o swoim przedsiębiorstwie lub przedsiębiorcy." Pozdrawiam
1
hej 2011-03-15 21:24:21
Pozdrawiam Cię Zadowolony kliencie a może Panie ( usunięte przez administratora ) Tak czy owak buziaki.Ale żeby aresztem straszyć?Każdy ma prawo wyrazić swoje opinie nawet jeśli te złe się Panu nie podobają nieprawdaż?
anonim 2011-03-29 09:13:44
Witam wszystkich , jestem klientką tej restauracji od bardzo dawna, jestem bardzo zadowoloną klientką, generalnie to nie czuje się w tej restauracji klientem tylko gościem, a to się bardzo rzadko zdarza wśród restauratorów, pyszne jedzenie miła obsługa, więc generalnie na tym można byłoby się skupić a nie na dziwnych z punktu widzenia kilenta (gościa)(usunięte przez moderatora), jest coś takiego jak Sąd Pracy niech tam pracownik dochodzi swoich praw!!! a nie na forum ludzie zlitujcie się...
1
dziewczyna 2012-01-31 21:09:38
byłam w pracy u tego pana dwa dni,( usunięte przez administratora )
anonimka 2014-06-02 19:19:09
Witam szczerze mówiąc nie polecam tej restauracji jeśli chodzi o prace dziś byłam umówiona w sprawie pracy na kuchnie nie dość ze czekałam łaskawie na kucharza który miał mnie oprowadzić bo szefów nie było to mnie po prostu olali. A kucharz nie dał żadnych znaków czy zostałam przyjęta czy też nie,bsługa fatalna.
wicio 2015-01-01 15:39:31
Ludzie ,a może sie trochę ogarnijcie i zastanówcie co piszecie i gdzie chodzicie na rozmowy kwalifikacyjne i może jak dokładnie nazywa się miejsce do którego aplikujecie o pracę, a później wypisujecie głupoty w internecie !To miejsce to przypadkiem nie Miejski Ogród Smaków!Kucharz czy kelner też powinien być choć trochę rozgarnięty,opinie oczywiście przydatne.
2
ewaewa 2015-01-07 17:49:52
mam pytanie do osób które chciały sobie w pracy posiedzieć ,gdzie wg was w Brzozowie mozna sobie w pracy jako kucharz ,czy kelner posiedzieć?jedno miejsce ,które znam to szalety na dworcu i tam faktycznie pani przez wieksza cześc czasu siedzi,ale i ona czasem musi sie ruszyc i posprzatać .Dobry pracownik w gastronomii zawsze ma co robic !!!nawet jak nie ma klientów ,sama pracuje w gastronomii już kilkanascie lat i wiem o czym mówię .

2
aleks 2016-05-20 09:03:58
nie widziałem ofert pracy w Restauracji Miejskiej w Brzozowie, @Marek, a jakie stanowisko by Cię interesowało??
Zostaw swoją opinię o restauracja miejska - Brzozów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie restauracja miejska