brak logo

Galeria mody

Zamość

Opinie o Galeria mody

anonim 2013-02-09 18:19:23
Fajny sklep
aaaa 2013-09-15 12:19:24
Pracowalam tam jeden dzien!!! i nie wytrzymalabym bym tam ani minuty wiecej! atmosfera fatalna i traktowanie przez panie tam rzadzace!!! Nie Polecam!!!
2
klaudia 2013-10-18 09:35:38
poszukuje pracy i słyszałam że galeria mody poszukuje pracowników chciałabym się dowiedzieć jakie są warunki pracy,pozdrawiam
10
anonim 2013-11-05 20:02:48
zadne!!!
1
Ona 2014-03-01 17:27:26
Praca jest w porządku ,atmosfera bardzo miła i przyjazna. Zarobki tez są dobre więc polecam tą firmę.
1
mm 2014-05-30 17:11:13
Orientuje sie ktos czy poszukuja teraz kogos?? Jestem chlopakiem, a wiem ze głownie dziewczyny tam pracuja.
Marta 2014-09-26 19:39:29
Jeśli mówicie o galerii mody tania odzież to Pomocna - chyba kpisz?!!! Nie idzie tam ,najpierw obiecują złote góry a potem zostajesz z niczym na lodzie i do tego traktuja Cie jak szmate, najpierw pracowalam na czarno, po podpisaniu umowy zlecenie dali mi wolne ktore ciągnęło sie przez prawie cala umowe a na koncu podziekowali twierdzac ze byli jednak ze mnie bardzo zadowoleni ale chca sprawdzi inne dziewczyny.
asia 2014-11-23 13:20:03
Potwierdzam to co inni napisali pracowalam tam 2,5 miesiaca , nowe dziewczyny traktowane sa jak szmaty to zdecydowanie za malo powiedziane jesli szukacie pracy omijajcie to miejsce z daleka bo szkoda i nerwow i czasu na taka prace . Zostalam zwolniona bo nie pozwolilam sobie na takie traktowanie i zwrucilam delikatnie uwage jednej dziewczynie oczywiscie to byl blad bo tam nie wolno sie odezwac tylko jak ktos pluje wam w twarz to trzeba sie usmiechac, niestety ja tak nie potrafie
aaaa 2014-12-06 21:49:22
no w koncu coraz wiecej dziewczyn pisze co tam sie dzieje!!! Brawo!!! ale moze na niektore tez przyjdzie tam czas i dostana kopa w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i papa i nie beda tak nosa zadzierac i poniewierac innymi!!! na kazdego przyjdzie czas! a te ktore zostaly zwolnione powinny sie tylko cieszyc SPADEK TO NIE KONIEC SWIATA!!!!!!!!!!!
kolv 2015-02-18 22:42:21
to jak ogólnie sie pracuje w tej firmie...właściwie może ktoś napisac jak przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej u nich,jak wykorzystać swoją szansę i zrobić dobre wrażenie na pracodawcy zeby dosyac ta prace i miec wynagrodzenie adekwatne do wykonywanej pracy pomozecie w tej kwestii cos wiecej dziekuje ...
1
lukasz 2015-03-07 15:17:25
Jak ma na imie dziewczynka bladyneczka drobna stoi za lada. Bardzo mi sie podoba. Moze ktos sie orientuje?
1
Mana 2015-03-11 14:40:24
No to jak Ci sie podoba to ją o to zapytaj, a nie po forach wypisujesz. Już na wstepie wiadomo że coś jest nie halo.
Pewnie szukać bedziesz potem na fb i taki wielki romeo.

BTW. Powie ktoś jak to jest z godzinami otwarcia, również w sobote do ktorej czynne?
abc 2016-01-08 09:19:14
Witam, Wypowie się ktoś jakie tam są zarobki? Czy to może wielka tajemnica? Jak wygląda praca tam? Jakie są warunki? Np. praca przy sortowaniu ubrań, jakie wrunki zatrudnienia? Umowa o prace czy śmieciówki dają?
abc 2016-01-13 12:31:28
A dlaczego miałbyś stracić zainteresowanie moda? Czytałam trochę w necie zeby tam nie iść bo szkoda czasu i nerwów. Dziewczyna jedna pracowała na czarno później z umową smieciowa.... Nikt nie poda ile zarabia sie tam. A i ponoć jak nie podpasujesz dziewczynom tam które pracują to one już załatwia ze wylecisz pomimo tego ze szef nawet nie wie jak jest naprawde... To one decydują z kim chca pracować a nie szef.
1
bbbc 2016-01-26 22:39:07
Zamiłowanie... do grzebania w brudnych ciuchach? Szczyt marzeń i ambicji. Zawód wyuczony- szperacz, segregator ubran używanych? Ludzie ida tam do pracy bo chcą zarobić, robią to co muszą i do domu... czy trzeba coś wiecej żeby pracować do ciuchalndzie? Litości przecież to nie jest "złapanie Pana Boga za nogi" Pozniej w CV piszemy " zamiłowanie do grzebania w używanych ubraniach" BRAWO WY!
Xxxx 2016-10-20 10:41:54
Nie polecam !! To prawda że starsze pracownice wybierają kto na pracować a kto nie ... Atmosfera jest fatalna że nawet człowiek nie ma ochoty iść do pracy aby wysluchiwac docinek starszych pracownic które nowe pracownice mają za nic.. Ciągle skargi wymyślone przez nie wyssane z palca z którymi od razu biegną do kierowniczki aby tylko zrobić na złość i szybciej wygryzc tą nową.. Oczywiście szef nic nie wie jaka tam atmosfera panuje , wie tylko to co mu nagadaja starsze koleżanki.. Umiesz się podlizac i trzymać język za zębami pozwalając aby cię traktowano jak śmiecia to pracujesz w przeciwnym razie zostajesz zwolniona.. Radzę zwrócić szefostwu uwagę na to co się dzieje.. Jeszcze raz NIE POLECAM !!!!!!
2
Sgh 2016-11-19 22:33:03
Brak szacunku do pracownika ze strony szefostwa. Nie polecam pracy komuś mało odpornemu na stres oraz bez swojego zdania, zostanie zmieszany z błotem przy najbliższej możliwej okazji ;) zarobki jak na Zamość w porządku ale czy warto? Zdecydowanie nie ;)
1
Sgh 2016-11-19 22:37:49
Nie raz dziewczyny zazwyczaj przy zwolnieniu mówiły szefowi jak tam jest lecz niestety niewiele go to obchodzi.
1
Xxxx 2016-11-27 19:32:18
To niech się nie zdziwi jak nikt nowy nie zechce pracować w takiej atmosferze bo to że wypłata jest ok a atmosfera taka że się nie chce tam iść i pracować bo starsze obrabiaja tyłek i tylko mobinguja...
Zostaw swoją opinię o Galeria mody - Zamość
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Galeria mody