brak logo

ConVess

Gdynia

Opinie o ConVess

Wolf 2015-01-22 12:55:30
Ta firma to wielkie nie porozumienie byłem dzisiaj u nich na rozmowie 13 zł dla pomocnika montera z 5 letnim stażem na stoczni najlepiej na działalności albo umowa zlecenie praca w gdańskiej stoczni na remontach. Proponując taka stawkę Pan ``kierownik`` chyba myślał że przyjmuje do biedronki na kasę a nie do stoczni, kpina i zwykły wyzysk odradzam szkoda czasu i nerwów...
1
...... 2015-01-22 13:03:20
ja tez byłem dzis na rozmowie niby daje na poczatek dla montera prowadzacego 17 zł
rewelacja to niejest napiszcie lepiej czy wypłacalni sa.....
1
SLmembers 2015-02-09 13:17:35
Witam! Byłem dziś na rozmowie. 22zł na godz jako spawacz pod rtg w lusterku. Śmiech na sali.
1
godzinowka 2015-03-07 09:39:35
Witam panowie , wiem ,ze brak pracy zmusza nas do ostatecznosci i zgadzania sie na takie a nie inne stawki... Moim zdaniem my jestesmy sobie sami winni za tak niskie stawki , zgadzmy sie na nie a potem juz tak ciagniemy z miesiaca na miesiac znam to z wlasnej perspektywy. Monter rurociagow minimum 25 zl na reke pomocnik od 18 -22 zl. i to powinny byc stawki na poczatek takze szanujmy sie ... Jesli kazdy bedzie wymagal takiej stawki wkoncu beda ci u gory musieli zmienic podejscie,,,A jesli nie chca tyle dac to niech sami ida na statek gdzie codziennie jest zagrozenie kalectwa/zycia pozdrawiam szanujacych sie nie dajmy sie wykorzystywac hej
3
Piotr 2016-01-20 21:24:11
Pracuję już około 7 miesięcy w Convess stawki dla spawaczy są od 18 do 25 zł za godzinę (na rękę) więc żadne el dorado. Warunki pracy to komedia w całej części hali convess nie znajdziesz prostego odcinka stołu do składania rur (a to raczej podstawa żeby rury były proste hmm?). Pracuje się przeważnie 10 godzin to jak się pracuje zależy od tego jak mocno się wejdzie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bez masła tym "MISTRZOM" tym ;/. Ogólnie wielkie kolesiostwo. Jak pójdziesz na oddział na stoczni północnej to nie ma tragedii ani z personelem ani z warunkami (poza kilkoma małymi szczegółami) na remontowej sytuacja już inna dam przykład MISTRZ RURARSKIEJ FIRMY pyta spawacza: a to do rur trzeba robić fazę żeby pospawać?? (zachowano oryginalną pisownię)Sprzęt [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] hala tragedia. Kierownik o ksywie "buła" podperdolił by własną matkę do prezesa jak by zobaczył że stoi przez 5 minut (oczywiście za plecami te donosy się odbywają full professional).Jedyna rzecz z jaką się nie spóźniają to wypłata bo "terminy" to pojęcie z kosmosu no ale chociaż kasa się w kopercie zgadza , powoli jednak kombinują obniżają stawki pod śmiesznymi pretekstami i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] traktują ludzi , odradzam całkowicie pracy w tym "Pakistanie". Ekipa jak to na stoczni 50%- dobrzy,przyjaźni,pracowici ludzie 50 [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kapusie,lawiranci,lizusy i pedały więc pół na pół.
3
KOT 2016-01-22 10:03:22
Dziki wszystkim za te opinie, tak właśnie powinna wyglądać ta strona. Przeglądam ogłoszenia widzę firmę do której chce aplikować więc wpadam na gowork i sprawdzam opinie a tu od razu widzę wszystko co powinienem wiedzieć. Cenimy się i nie dajmy wykorzystywać tym dyrektorkom co nigdy rąk nie pobrudzili prawdziwą robotą. Dzięki chłopaki i powodzenia w życiu zawodowym życzę.
1
Adam 2016-01-26 18:10:12
Ta firma to porażka pracowałem prawie 2 lata w convess i straciłem 2 [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lata dziękuję, nie mam siły już nawet pisać co tam się dzieje.
1
andy 2016-04-24 17:26:19
firma poszukuje instalatorów systemów sanitarnych, oferują oprócz atrakcyjnego wynagrodzenia dodatkowe ubezpieczenia medyczne i na życie, niestety nic nie wspominają o umowie, a więc nie wiadomo czy podpisują z pracownikami umowę o pracę @Adam pewnie masz wiedzę w tym temacie?
Zostaw swoją opinię o ConVess - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ConVess