brak logo

Fuji Seal Poland

Kutno

Opinie o Fuji Seal Poland

anonim 2009-06-09 21:07:10
Żadnych wypowiedzi? Proszę o jakieś opinie...
6
bogdan 2013-01-22 15:03:48
A jak wygląda ocena na dzień dzisiejszy?
vdssd 2013-10-05 00:22:53
Zapytajcie się (usunięte przez administratora)(dyrektor produkcji) on wie wszystko najlepiej, nawet menadżer który pracował tam od początku, zwolnił się, bo nie wytrzymał z tym kolesiem. Tej firmie wróżę słabą przyszłość, a zarobki nawet nie pytajcie porażka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
maszynista 2013-11-22 21:34:21
Witam, to była dobra firma jeszcze rok temu- wiadomo z kasą "szału nie było" ale atmosfera była w prządku i każdemu chciało się robić. Po zmianach na górze (pozornie dobrych) wszystko się rozwala. Dyrekcja próbuje od nowa napisać podręczniki "Poligraficzne" co krok nowe odkrycie dotyczące technologii do tego totalne nie zrozumienie procesu produkcji, ciągłe ciśnienie z góry na "robienie cudów"...no i zaczęło się co mądrzejsi odchodzą a księgowa uczy się druku (trzymam kciuki). W takim tempie za pół roku będzie musiała stanąć za maszyną...
anonim14 2014-01-11 13:49:11
Uwaga na pracę w Fuji Seal Polska w Kutnie.
Niski poziom kultury osobistej pracowników. Wiedzy na temat procesów produkcyjnych i ich usprawnień na poziomie miernym. Normy jakościowe z zakresu HACCP,GMP,GHP - ładnie opisane i tyle. Wynagrodzenie i atmosfera też daje wiele do życzenia. Co do związków zawodowych zawiązanych w tym zakładzie to praktycznie nic nie robią by walczyć o lepsze warunki pracy.
Ogólnie tragedia. Praca idealna dla desperatów oraz osób będących pod ścianą - niemających innych perspektyw na zatrudnienie.

Halo pobudka czas się ogarnąć " BO MOŻNA SIĘ OBUDZIĆ W POŚREDNIAKU".
1
monika76 2014-02-04 20:23:24
Jest luty i jest lepiej.Pracuje tam od dwóch lat i wszystko idzie w dobrą stronę.
Płacą na czas, nadgodzin ile tylko chcecie,wszystkie to 100% stawki.
Atmosfera się polepsza,widać, że zmiany były słuszne.
Kaia 2014-02-10 16:47:12
Niestety ale te wszystkie opinie to prawda... :( nie moge napisać nic pozytywnego. Z roku na rok jest coraz gorzej. Pracownik dla pracownika jest wilkiem... Przykre
Jaro 2014-02-10 16:59:36
Dobrze to juz tam było . Patowa atmosfera, zero perspektyw na lepsze.
ktoś 2014-12-11 20:29:54
Zarobki to podstawa lub 200 zł więcej. Nadgodziny ratują sytuację, ale coś kosztem czegoś. Szału nie ma.
zbibal76 2015-02-18 11:01:58
Witam
Aktualnie jest prowadzony nabór do Fuji Seal w Kutnie, czy możecie podać wysokość zarobków na początku, czy trzeba jechać w delegacje na szkolenie i czy praca jest w systemie czterobrygadowym?
Jarek 2015-02-18 11:27:58
Jak wyglądają zarobki w tej firmie na produkcji? Podzieli się ktoś tą wiedzą?
jarro40 2015-02-26 08:31:45
Zarobki to 1800 brutto na okresie próbnym, potem 200 zł podwyżki czyli 2000
2100 brutto. Jak uważacie że warto to proszę
pouche 2015-04-10 13:41:02
Omijajcie szerokim łukiem dzial POUCHE traktuja gorzej jak rumuna cygana czy murzyna ☺
Kaszanka 2015-04-27 08:05:26
konwersja to zarobki 1800 brutto plus 200 max po okresie próbnym.
SPRAWIEDLIWY 2015-08-24 20:08:18
NO A TERAZ SĄ ZWOLNIENIA.
zawiedziony 2016-01-28 02:21:17
Firma z założenia fajna , niestety przewija się kolesiostwo. Brak perspektyw na wybicie się jeśli za Twoimi plecami nie stoi (brat, sistra, żona, mąż). Każą robić cuda za ochłapy . Pieniądze śmiesznie małe jak na stawiane wymogi . Firma pięknie czaruje jedynie wizytacje i delegacje które widzą tylko to co jest im pokazane. Ogólnie kadra kierownicza wyciska z firmy dla siebie tyle ile może nawet już się z tym nie kryjąc nawet przed szarymi pracownikami . Dla mnie ocena niedostateczna ,ponieważ nawet żal patrzeć na to co tam się dzieje.
4
były 2016-02-05 20:04:26
Nie polecam NAJWIĘKSZE NYGUSY zarabiają najwięcej ,mówię też o kierownikach .
4
Duduś 2016-02-15 19:16:17
Dno, dno i jeszcze raz dno ....
Bolo 2016-05-16 20:40:00
omijajcie Fuji z daleka, wszyscy uciekają już od samej góry
odchodzi jeden menager po drugim a to świadczy o tym, że żle się dzieje
Bolo 2016-05-16 20:40:27
omijajcie Fuji z daleka, wszyscy uciekają już od samej góry
odchodzi jeden menager po drugim a to świadczy o tym, że żle się dzieje
Stefanek 2016-06-12 10:03:02
Kiedyś tam pracowałem jako tzw. Stefanek, na produkcji pracują fajni ludzie, no może ostatnio za dużo tej gimbazy ale to dlatego że już nie mają kogo brać za tą kasę, robota jak robota trochę śmierdzi w niektórych działach...kadra "menagerska" hmm no tego to się nie podejmuje opisać - to trzeba zobaczyć
hmm' 2016-06-28 15:40:42
Gimbaza co masz na myśli @Stefanek? Bo raczej trzeba mieć lata skończone żeby tutaj pracować
byly pracownik 2016-11-08 20:18:58
Pracowalem tam 4 lata. Zakres obowiazkow i odpowiedzialnosci kompletnie nie odzwierciedlaja zarobki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo to oscylacja najnizszej krajowej, podobne pieniadze zarobisz na ochronie, na budowie czy poprostu przy zbieraniu ogorkow. W firmie jest jeden wielki balagan nikt nie wie o co chodzi nie ma osob decyzyjnych jak jest jakis problem to cala wina zwalana jest na pracownikow szeregowych tak jak ktos wyzej napisal duzo mlodych zatrudnili ale to dlatego ze za te kase nie ma komu robic!!!!!!! Brak nadgodzin premi itp.. jak nie masz co ze soba zrobic masz dwie sprawne rece, nie myslisz za wiele to zapraszam do fuji.
8
Zostaw swoją opinię o Fuji Seal Poland - Kutno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fuji Seal Poland