brak logo

SannProfi Sp.z o.o. i Silco

Łódź

Opinie o SannProfi Sp.z o.o. i Silco

Sandra 2011-01-19 19:34
tez odradzam pracę w tej firmie - nie dbaja ani o klientów ani o pracowników...
Niedostateczny
4
dziadek do kasztanów 2014-12-15 12:14
no właśnie,co do poprzedniego postu, ja też szukam pracy właśnie w takiej branży i poważnie myslę akurat nad SannProfi, samo zostawienie kontaktu w sprawie pracy mnie nie zadowala, może ktoś z was kochani wie gdzie znajde liste dostępnych u nich liste aktualnych ofert pracy? może być tez namiar na kogoś w firmie kto mi takiego info udzieli
xyz 2014-12-23 00:39
@dziadek do kasztanów - aktualnie brak ofert pracy
Andrzej 2016-04-21 10:17
wszystkie te opinie tyczą się firmy która znajduje się w bukowcu?
ila 2016-05-04 10:15
a ja wrecz przeciwnie słyszałam same pozytywne komentarze, ludzi tam sa raczj mili, faktycznie moze lekko nie jest ale masz umowe.
bosh 2016-06-21 18:23
A wiadomo jakie są zarobki? Podobno miały się podwyższyć.
Murzun 2017-06-12 11:55
dziady leśne jeszcze funkcjonują ? Firma NIERZETELNA , OSZUKUJĄ na pieniądze, towaru wiecznie brak, więc nie ma czym handlować. Opinie z rynku w większości NEGATYWNE.
Jeśli zatrudniają będziesz pracował/a na jednej "śmieciówce" ale w dwóch firmach, czyli Sannprofi oraz Silco ... wypłata tylko z jednej firmy , tak oszukują. Ogólnie nic nie produkują, towar ( chemia ) przyjeżdża w pojemnikach 1000 l , i jest rozlewana w opakowania ( też dostarcza obca firma ) ... oni tylko naklejają naklejki !!! To , iż piszą , że coś produkują jest KŁAMSTWEM ! W tej niby firmie wiecznie jest problem z pieniędzmi dla pracowników na koniec m-ca ! Kilku z nich są winni spore kwoty !
Także UWAGA !!! OSZUŚCI !!!
portkoski pasibrzuch 2017-06-14 18:03
czy wyrobnik-uje tam jeszcze ciapaty ? ni bambo, ni smata ? borkoski chyba mu daje poprowadzić to swoje 16 letnie bmw, ma malego to se przedluzyl ... grubas , do dziś ludzim jest winny pieniądze OSZUST, sansrofi, nie polecać
Zostaw swoją opinię o SannProfi Sp.z o.o. i Silco - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SannProfi Sp.z o.o. i Silco