brak logo

SannProfi Sp.z o.o. i Silco

Łódź

Opinie o SannProfi Sp.z o.o. i Silco

Remulus 2011-01-18 15:48:24
Odradzam stanowczo zatrudniania się w tej firmie. Płacą marne grosze, pracuje się na działalności. Sam wykładasz pieniądze na działalność, firma z łaską i po bardzo długim czasie je zwraca. Nie mówię już o zwrocie kosztów za prowadzenie działalności - trzeba się ich prosić o te kilka groszy. Nastawienie typowo na (usunięte przez administratora) pracowników, a najlepiej im nie zapłacić. Dyrektor ze spożywki nie ma pojęcia o pracy w firmie w branży. (usunięte przez administratora)Zamawiają towar dla nich, pomimo że klienci go nie zmawiają - i to jest na porządku dziennym. Oczywiście, żeby wyrobić plany. Jednym słowem masakra, a firma do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
klient 2011-01-18 16:12:34
Zgadzam się z przedmówcą. Brałam od nich towar, ale ciągle dostawałam więcej niż zamawiałam.NAwet taki asortyment którego nigdy nie zmawiałam. A produkty wcale nie takie dobre, jak zachwalają. Zasłużony NEGATYW.
1
Sandra 2011-01-19 19:34:15
tez odradzam pracę w tej firmie - nie dbaja ani o klientów ani o pracowników...
Niedostateczny
gizmo_1984 2011-01-25 19:35:52
Praca za 1000 zł netto miesięcznie - masakra firma !!!!10 razy przeczytajcie umowę zanim ją podpiszecie i najlepiej jej nie podpisujcie - szukają jeleni
aeriel 2011-01-28 18:06:45
Nie polecam tej firmy!!!!!!!!!!!!!!!!! To dziady jakich mało. Popieram inne negatywne wypowiedzi na temat tej firmy!!!!!!!!!!!!
remix 2011-07-31 22:53:58
Firma SannProfi to padaka jakich mało !!!!!
papa smerf 2011-08-09 02:14:00
Panowie pracowalem w tej firmie i nie moge powiedziec marnego slowa.Kasa byla na czas,Zwrot za prowadzenie dzialalnosci tez.Zarobki mile mnie zaskoczyly po wyrobieniu planu oczywiscie,ale powiedzciesami gdzie za nie wyrobienie planu placa premie?(usunięte przez administratora)
LaLuS 2012-05-24 21:30:34
Dziękuję Panie Prezesie (usunięte przez administratora) i Dyr. (usunięte przez administratora) za szkołę życia. Już nigdy żadna firma mnie nie (usunięte przez administratora) jak Wasza, będę trzymał pośladki zwarte. Taki sport to lubią Panowie(usunięte przez administratora)którzy podpier… swoich kolegów aby utrzymać się na stołku bez nóg. Wesołe klimaty, mniam :- )
Oczywiście dodam, że nie polecam firmy nikomu!
coś 2013-06-03 23:15:50
a jeszcze ta firma istnieje myślałem że zamknięta panowie prezesi walą ludzi na ich pieniądzach zarobionych
arek 2014-05-25 19:40:48
Temat jest równiez o firmie Silco, to piszcie w komentarzach o której się wypowiadacie, co do silco to ogłoszeń chyba nie mają, ale na ich stronie zostawili kontakt w sprawie pracy.
dziadek do kasztanów 2014-12-15 12:14:22
no właśnie,co do poprzedniego postu, ja też szukam pracy właśnie w takiej branży i poważnie myslę akurat nad SannProfi, samo zostawienie kontaktu w sprawie pracy mnie nie zadowala, może ktoś z was kochani wie gdzie znajde liste dostępnych u nich liste aktualnych ofert pracy? może być tez namiar na kogoś w firmie kto mi takiego info udzieli
xyz 2014-12-23 00:39:10
@dziadek do kasztanów - aktualnie brak ofert pracy
magazunie w syf-profit 2015-12-10 12:02:16
Niedawno (2015-12-03)po raz kolejny pojawiło się ogłoszenie z tzw sannprofi na portalach dot. pracy...To już któreś z kolei na przestrzeni tylko roku czasu, więc rotacja jak na karuzeli w przedszkolu, ale do rzeczy.
Pseudo-praca, którą oferują pan borkoski i kunikoski (bez w)jako handlowiec to kpina i nieporozumienie.Jak widać nic nie piszą o umowie, ponieważ umowy nie dają - tylko własna działalność o czym tuman nie chciał w ogłoszeniu napisać.Producenci mydła, a tak naprawdę to nawet i mydła nie produkują, ponieważ gotowe produkty (czyt.płyny)przywożą im od producentów mazideł a oni (mydlarze) tylko te mydliny rozlewają w butelki.Mazidła w sumie ze składem chemicznym wszystkie takie same, tylko nalepkami na butelkach się różnią...ale jednym siuwaxem możesz czyścić wszystko, bo to to samo w butelce.Firma tak prężna,że zatrudnia za jałowiznę na poziomie min. egzysty kilka osób na magazynie (wiek 40+)kulawego psa,emeryta i panią franię genię józię czy jak jej tam , KTÓRA MA OGROMNE PROBLEMY Z LICZENIEM !i jest kałownikiem magazynu...wiec jesli kierowniczka potrafi pomylić się przy wydawaniu 5 pozycji az 3 razy, nie trzeba długo zastanawiać się jakie sukcesy zaawansowanej matematyki osiągają jej pod(nie)władni.Zdarza się nawet,że produkty w opakowaniu zostają wysłane do klienta odwrotnie(czyt. do góry nogami)i zanim dotrze połowa się wylewa, ponieważ korki nie są szczelne, lub zbyt słabo dokręcone.Pozostaje pogratulować borkoskiemu elity na magazynie i wyników inwentury,lecz to przedwstęp.Firma (szczep) posiada przeszczep w postaci firmy widmo o nazwie Silco...Jeśli zatrudnią Cię w Sannprofi wiedz ,że będziesz ze free-ko za..lał na Włodzia i sprzedawał produkty z Silco nie mając z tego żadnych profitów nie wspominając już o umowie o pracę (wypisują że jacy to nie producenci potentaci śr. chemicznych a tu w ofercie środki na szczury, trutki, na muchy , osy, i ch..j wie na co jeszcze) chyba sami to łykają, bo po głębszej obserwacji szczególnie potworkoskiego (wielkignom) jego kłamst, łgarstw i oszustw bierze coś z tego na 100%...zresztą postury takiej nie ma po wiejskich jajach od zielononóżki.Lubi sobie pogadać, tylko że, z jego sepleniny w rezultacie nic nie wynika, jest mdły jak perspektywy jakiegokolwiek rozwoju tego mydlanego byznesu, który zwać się powinien "mydlane przaśne banieczki" Silco utrzymuje sie samoistnie łykając haracz za wynajmy magazynów i niewolnicza pracę ludzi bez umów handlujacych towarem z tej firmy a pochodzących z kolejnej, która tego nie produkuje.
Na rynku firma mydło (sann) i mydlina (silco) mają bardzo nieciekawą opinię, nie wdając się w szczegóły firma widać prowadzi bardziej intratne zajęcia i nie chodzi tu o handel z zagranicą...zapewne jak opas warchoł i oszust będą nadal tak postępować uprawnione do kontroli instytucję wnikliwie przyjrzą się tłustym łapom
nuworysza.Pomijając wiele aspektów dot. działalności tego tworu jak wieczny brak pieniędzy (na zaliczki-na paliwo,hotele) nie mówiąc już w ogóle o fakturze marketingowej dla klienta w zw. z owocną współpracę... baaaaa zapominając o najwazniejszym...NAWET BRAKUJE KATALOGÓW PRODUKTOW, więc chyba wiadomo o co chodzi
raczej nie o normalność, rozwoj i sprzedaż.Tak więc debil siedzi cieszy się, że do dupy nikt mu sie , na razie,...nie dobiera, opowida jak 16 latek swoje ejakulacyjne podniety, jak to się jeżdźi 250 km/h sportowa kolaską, drugi skończony debil rzuca hasłami typu: no,dla najlepszego handlowca przejażdżka moim roadsterem w te i nazad, k...wa takiego syfu nie często doswiadczalem, ale tu w tym sansrofi debili narcyzów w różu nie brak, samo..j,..e b ki i gendergejem woni z daleka od niektorych a jak się odezwą masz wrazenie, że znalazles sie w SS (szkole specjalnej) a oni zajmuja "jakieś" stanowiska" choc jakia pseudo-firma takie i stanowiska tacy ludzie.
Prócz głupoty, pychy, mizerii i marazmu tam panującego na nieszczególna uwagę zasługują ssaki leśne (huba-buba i pajac-rigoletto-yorik-stańcyk;-) bo tylko z sarkazmem takie wodołbie można toto zestawić i nawet szkoda czasu by tu pisac o tym nawet 2 zdania, siedzo , piso fattury, nic a nic nie wiedzo, mózgu brak-we łbie chula wicher odbijając szarą komórkę jedynaczke o ucha do ucha.Bez-wiedzne z mózgiem gładkim jak czoło po botoksie, roszczeniowo - szczekaniaste, cokolwiek ponadto niz siedzenie celluitowatym wielkim zadem na wygodnym fotelu jest poza zasięgiem ich mozliwości zarówno mentalnym, kompetencyjnym a w szczególnosci intelektualnym...Sytuacja ta przypomina tylko czasy PRL'u gdzie pani Mietka 8.02 siada przy biurku, 10.00 żre, 15.59 wychodzi z kołchozu ...bez 2 zdań czasy czerwone.
Jedyny dział wyglądajacy normalnie, to kadry i księgowość, choć i z nich Gruby Bolek potrafi zrobił idiotki, ale to nie ich wina.
Reszta ludzi na dzialalnosci wlasnej zdaje się ,że robia swoje godzac się świadomie na robienie w ch...a co miesiac na pieniadze przez opasa, lecz to już ich sprawa, poza tym to ch
1
koleś 2015-12-10 14:39:23
Brawo. Chyba musiałeś tydzień ślęczeć ze słownikiem, aby takie wypociny stworzyć. Widać ewidentnie, że jest to wylewanie żali sfrustrowanego eks-pracownika, który nie potrafił poradzić sobie na łatwym i zorganizowanym rynku. Ale niestety ubytki w mózgu przeszkadzają w analizie i odpowiednim skonstruowaniu pracy. Pozdrawiam i powodzenia w kładzeniu cegieł.
1
Turekbigsiurek 2016-01-08 19:12:24
Ur. gm Brójce pragnie pozdrowić pana Prezesunia vel Obeliksa oraz zawiadomić,iż poszukuje wyrobnika o śniadej cerze, najchętniej z okolic Afryki wschodniej, spolegliwego, lichego wyglądu, zdziwionego światem i tym pięknym krajem spod znaku skrzyżowanych tregli, jeśli na zimę w tych szerokościach geograficznych troszki wybielał - nie szkodzi, jest sezon grzewczy, a sadzy ci u nas dostatek.Niech nie będzie obciążeniem na drodze postępu europeidalnej familii europy...Wiadomo już, wszem i wobec, iż śniada zaraza rozlazła się jak pluskwy po sienniku i z obślinionymi mordami zaczepiają nasze różowiutkie wiejskie polskie puderniczki.Śniady gniady od was przejęty, objęty zostanie formą systemu penitencjarnego i będzie traktowany ze szczególną galanterią przy kotle (piecu)wraz z towarzyszącą mu szuflą węglarką.Biorąc pod uwagę, iż każdy przybrudzony to istota o nieskomplikowanej filozofii, powinien sobie dać radę z "wsadem" do "pieca" jeśli morus nie ma żadnych oporów z wsadami i pastwieniem się nad płciami słabszymi włączając samą perełkę Conchitę Kiełbasę, pomijając co wyprawiają ze swoimi niewiastami.wrrrrr .Zapewne na twarzy bardzo zauważalne jest intelektualne zaparcie osobnika śniadej barwy pokrycia wierzchniego lecz to nie stanowi problemu, iż zarobkował będzie jak dotychczas, służalstwem i ciężką organiczna pracą od podstaw...pieca. Po godzinach ,jeśli bamboo będzie chciał dorobić...zamiast gromady bachorów, jak to u nich...zaoferujemy pudrowanie gnojówki jak to u nas...Semi-niger niech doświadczy uprzejmości w tym kraju cebuli, rodowitych piłsudczyków, nim odezwą się do boju kremlowskie kuranty i będzie musiał przypomnieć sobie bardzo szybko gdzie dziadzia z kozą... tam tego na łąkę wychodził, bo za polszy-land okopconego łba nie będzie raczej nadstawiał ?
Tak więc panie Obeliks, w zwiazku z operą "ha ha mydlaną" w ciemnych barwach zza basenu śródziemia prosimy o podanie namiaru na kalego, na " gwałt"... nam potrzebny do kotła.
stary pracownik jg 2009 2016-01-26 17:22:19
haha ale jaja, ale faktycznie Gruby zatrudniał kiedyś jakiegoś ( usunięte przez administratora )czy jakoś tak do bambusa zalatywał.A swoja drogą to ktoś tu porzadnie obsmarował ten kurnik na pogórku, zadłuzony po uszy,gawiedź na fakturach placa az buty spadają,na magazynie faktycznie palacze analfabeci. Ogólnie jesli ktos kto wogole tu czyta te opinie, gdzie większość laurek wypisuja sobie sami pseudoprzedsiębiorcy, i mysli o "normalnej" w miarę robocie to od tworu pod tytułem sanprofi z bukowca niech 3ma się z daleka.Napisze tak...do konia od tylu nie polaź, do byka z przodu, natomiast skonczonych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] omijaj jak najszerszym łukiem. Poza tym nie żadna nowość w tym kraju nedzy i głupoty jesli nie robisz wlasnego biznesu to zapomnij o czymkolwiek pozytywnym.Takich piz...uszy buraczanych wiejskich cwaniaczków z gilem w nosie jak borek jest w pytel. Sa mniejsi i wiekszi, lepsi i gorsi. Ten badylniakowy urtel to jednak nejgorsze co moze cie spotkać.Ludzie pracując z idiotami oderwanymi od realiów traca tylko nerwy a dziewuchy wychodzily zawsze z podartymi ponczochami spod stołów...co na to ich chłopy ? ...
Te 2 kule wiszace pod ich brodami to nie bius, to ajajaja prezesunia się dynda po godzinach.A jak ktoś wcześniej pisał to hehe faktycznie któraś rózowa bukake to stańczyk-na dworze króla główny pajac,popychadlo i poszarpaniec.Nie ma chyba nic bardziej żanującego, niż tumanisko rozblanszowany i wyglądajacy jak ogolony z welny baranek. Tak czy( usunięte przez administratora )nie polecam SPAM-PROFFI , nawet komuś o ograniczonych mozliwosciach wykorzystanie swojego intelektu, no...chyba ,że sam sobą sie podciera, to a takich tez nie brak.
1
Roberto 2016-02-22 19:18:02
Witam, widać,że z Pepikowa jeszcze tu nikt borka-stworka nie opisał cwaniaka z buszu.A szkoda, w sumie to portal dla pracowników czyli (jak robia w sanprofi) typowych wyrobników-pachołków, bo tak tu traktują ludzi.Ta firma to TOTALNE DNO, na magazynie psia kasa, na fakturach (pewnie zajete, bo juz kilka lat tam nie bywalem) ale zajęte przez bezmóżdża w kieckach że jak kucają to jaja widać, do kobit im oj daleko, daleko... na magazynie ludzie po podstawówce, nie wszyscy oczywiscie ale większość/ A największa żenada to pajacarnia oderwana od rzeczywistości samochody rupiecie stare sportowe pokupywali i szpanuja jak nastolatkowie mierzacy sobie c h e.. centymetrem, ( hehe pewnie ten najwiekszy gnom najmniejszy) ODRADZAM TEN KURNIK, bo niebawem jak juz wyzej ktos napisał ten pseudo producent mydlin padnie na ryj, szkoda tylko ładnej chemiczki, to jedyna osoba z która można bylo pogadać. A to porównanie borstraszydła do małego grubasa z przedszkola który stoi w kacie bo zrobił kupę w 100 % w dechę pasuje.nie raz pewnie zes..ał się w tym swoim klekocie jako przedłuzenie uja... mikrego rozumu i nie tylko cwaniak z obornikiem wystajacym z butow. NIKOMU NIE POLECAM !!! Poza tym wystarczyło kiedyś wejść do bylejakiego sklepu z budowlanką i zapytac o ta mydlarnię. to albo nikt nie slyszal albo " a idź pan w ch...j !!!
1
Mirek 2016-02-23 17:04:41
Haha Portkoskiego oczerniacie? A co z Kunikiem? był taki w filmie na kanwie Dołęgi Mostowicza a nazywał sie kariera nikodema dyzmy, Wprawdzie nazywal sie Kunikowski ale zmienil se na Kunik... z powyzszych waszych konwersji wynika że nadal tam cuchnie barykadą przed skarbowym ..pseudo-własna działalnością i odwiecznym kombinowaniem i robieniem w ch//ja pracowników. Eh, szkoda pisac. Trafnie tu napisał jakis frustrat, że to mydliniarze spod łodzi, kupa... kitu i cwaniactwo. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM !!! DNO.
1
Haruna Mzi Ray 2016-02-26 14:19:11
Witać, ja słyszeć na ynku,źe Sanprfi szukac pracowników do pracy na samochód w teren.Gdzie moszna posłać śwoje curivite na jaki emejl? pomószcie.
Ja wcześniej robić z polakiamy i ony dobre ludzie są.Tu co pisać osoby na portalu to być pewnie ludzi z konkurancji. Ja nie wierzyć tu we wśystko, a śczególnie w alalfabetys ,bo polka to wykrztaucona ludzie.Jeśly ktos tu ma pomiary na adries gdzie moszna posłać cv to prosze napisac. Ja na rinku widziałam ,że Pastwo zatrudniają osoby o innej kolor skóry i nie ma tu no problem. Ja pochodza z Syria z Afrika, mówić i pisać jak widać dobze po polśku i chće pacować. ja studjować chemja i znać sia na róznych żecach takich co Panyswo prdukowac.Jesli nie prześkadzać panswu osioby kojorowe to chcieć ja u pansfa sie zatrudniać do job.
Mom nadzienie, sze zakolegója sia z tym kolegom czarnim, kturi jusz u pansfa prajcuje, bo nia ma ta jak meszka pszyjaś.Myszle sie jag pan Fłaszciczel lubi satudnać inny lucie z inyny kojol skura, tak ja szie nawadniać.S kolega druga kojolowa bede zgrajany dułet dla praca, i badzi pan zatowalony. Widza rofiesz podszeba taka,sza trzaby by pramować takach JOBODAFCOW KTURE ZATRUTNAJO LUDZIE KOJOROWE.Metal dla niech,prajca mosze być dlja mnę rószna, moga umyć car, paćka robić na magazyn - licyć ja dobsze lice, jak ne kszeh to naućić tam tesz licyć innych robytnikuf,znać się rufnisz na prafo jady i jehać wusek s widłamy na co mnić nafed passpaper.Uprosza sia wiec tutej zoby napisać moy corny kolega z sanprofi co rosmawiać se mno na rynku w tydzen hek na tył w koffipub "pinklandrines men" oby sia tu mnia otesfał i pozapotał tel ibo majl do kantaktu.
........ Kolega, Ti witał my sie baco moty i ksiećny pystojy men, wow... mosie snacie sie taka fima co zadudni dwuj ? dwuś ? dwuf kojalofych men, i okazia sia ,za my job jobim fe dwuf tila cia white f 10-cia. My pajcio prajcowiate ludzi, a pojobima wszisctko badziaj lipnjej.Sunprofi witać ciarny ćłofiek ta ferma to pyszność kaju i efropa.Ciakować za kutakt i pobawiać wsiske pacowniaki. aha...
Ja nie bać sia mydło i mydlyna jak tou piszać soba i chatnie ja pokaszać innem pipple ,ża dopra mydlyna i hand myja refeluzyjnie, bo nawat kojol skuja sia pozminia na white tak u friend michaela Jacksons;a a, sze my majo biele reka od szpoda to jusz jast ina bayka, ala zariklasmowac moszna te midła,że one dobre so....
Ja psiet tiem job we polśka am we rakalamofa agientia i pomisła u mnia big. We wanna, balia namidlona i chief we wanna on duzia maścizna se mno namydlone my
i rieklama "nasia mydła najlepsia w world" wymyje nafet afrika!" wanna musić być biala - jak chief a kontasta black i afekta jast okey.
1
lucyna 2016-03-10 11:41:50
Proponuje obejrzeć sobie na ich www (jak powstaja nasze produkty) aaa hahahahaha hahahaha bez komentu, nagranie gdzies z innej fabryki (kazachstan) która nie nalezy do nich. maszyn takich nigdy tu nie było , ludzie my tu z grazynką ( ta za sztuczną gorna szczeka) siedzimy po 10 h i ręcznie nalewamy te siuwaksy do butelek z mauzerów ( zbiornik 1000l.) hahahha nikt nie widzal tu takich maszyn, jedynie etykieciarka, stara ze zlomu zacinajaca się, co tu jest nowe to magazyny, gdzie jedna firma płaci drugiej za wynajem (obie maja tych samych wlascicieli)!!! na magazynie robiłam krótko ale oczy mam.na wiele nie liczylam, bo to magazyn ale tam to juz wyjatkowe zero.Place absolutne minimum, ale i roboty nie za wiele, maja malo klientów. Trochy za gramanice idzie, to dziewczyny z biura przynosza papiery do szykowania na wysyłki.Nie wiem czy ktoś im karze ale chodza z kapami na wierzchu, widac to przykaz szefa jak chca robic, może nie tylko to.Ale rewia mody było tu od zawsze, lizustwo i maślane oczy, a grubas sie slini i gada zawsze te same głupoty. poza tym wiadomo chemia - smierdzi niemiłosiernie i nikt cie nie zapyta czy w przyszlości może to na zdrowiu sie odbić !!! zadnych masek ochronnych, tylko dla chemików sprowadzanych z Ukrainy!!! tak tak, ...najtansi.Pana Partkoskiego nie stac na zatrudnienie ludzi z kraju, bo firma to gniot i kombinacje z kasą. Ogólnie szkoda czasu na marnowanie zycia w szmbelli z fektusami.Ogólnie to jest tam trzech bodajze co rzondzo bez skutku a kasa sie nie dzilą, reszta robi za ochłapy, i nie tylko o magazyn tu chodzi.Borkutoski zaczyna zatrudniać murzynów, to znaczy śniadych (abo jak to mówią Ć-appa-tych) oraz spadochroniarzy (gdzie spadnie tam robi) z ułkrainu.
Ale jak ktos tu juz napisal ...jesli ktoś chce spedzić zywot na rozlewaniu ręcznym mydlin do pojemniczków to jego sprawa. Nie mozna polecic tej niby firmy, bo minimum krajowe na 3 raty w kopertach to kazachstan - i tam kaban boyek powinen sie przenieść
1
marysia 2016-03-10 14:57:57
Oszukują na pieniądze !!!!!!!!!!! oszust Borkoski - to przedłużenie kindybała
w bmw ( bierny - mierny - wierny) takich tez jelopow szuka. Powyzej trwafne opinie ! - Mydlina i pomyje to jedyna odpowiednie recenzja o tym tworze, no , może kloaka, bo cwaniactwem cuchnie od drzwi. Ogólnie firma na kredyt ledwo zipie, by kosztow jak najmniej cześc ludzi na wlasnych dzialalnościach ( chyba handlowcy i chemicy) reszta na smieciowkach. To że analfabeci na magazynie ? Z pewnoscia NIE! idiota to napisal. Ludzie na magazynach sa po zaocznych studiach z mgr. i znakomicie widza co tu się dzieje i potrafia liczyć ( ZAPEWNIAM) LEPIEJ niz borkoski i kikutoski razem wzieci. Tylko powstaje ZASADNICZE PYTANIE... po co ? liczyc patrzec tyrać ? za 1300 pln ? odjebnić odbebnic swoje i do domu, i tak po godzinach często zostaje sie i to na tyle, jeszcze liczyc? heh.Dziewczyn z biura tez nie obrazać bo tyrają codziennie za marne grosze. Do tego ubierz się dobrze, języki (bo borkoski to troglodyta )telefony, wszystko tajemnica , 10 firm i jedni pracownicy , a to z silco rób zamowienia a to z profi a to z sana, a wplata jedna i to jaka... Predzej czy póxniej to padnie, firma w kredytach i zadłużona po uszy, patrzeć tylko jak szef GBUR-kowski zwinie sie na czechy a kunikowski z rózowych chłoptasiem zostana na lodzie a wtedy sie zacznie.
3
Klient sannprofi 2016-03-22 12:25:06
Niestety to co tu jest opisane prawdopodobnie jest prawda, dlaczego tak sądzę?
Nie dalej jak ok 2 tyg temu miałem dostawę od nich, nie dość,że nie przyszło to co było zamawiane to połowa wyciekła.Korki niedokręcone, zaswinione wszystko.to było ostatnia dostawa od nich.Jesli komuś tam wogóle nie zależy na handlu, bo handluje w marketach ( NIE POLSKICH !!!) zapachami i faktycznie mydlem w płynie TO WARA Z RYNKU HURTOWEGO I DETALICZNEGO!!! Kiedys jeździł jakiś handlowiec na rynku i mieli odnowić współpracę, wymiany porobić, był zapał i chęć odświeżenia handlu, skusiłem się ale zrobiłem wielki błąd.Towar nie wymienili, ph juz nie ma podobno i nadal syf. Na szczeście konkurencja ma o niebo lepsze standardy obsługi, więc NIGDY WIECEJ SANNPROFI!
Andrzej W 2016-03-25 11:02:33
ypadkiem tu trafiam. I co widzę ? W końcu ktoś tę sławojkę i to nie jeden opisał, jak toto działa.Nie zagłębiam się w sprawy pracowniczo - pracodawcze, bo koło ..mnie to lata, natomiast jako BYŁY KONTRAHENT (na szczeście) należałoby napisać jak sanprofi traktuje klientów.Zdziwienie moje było ogromne gdy z tej firmy przyszedl do mnie nie zamawiane całe pudlo z....? gaśnicami !!! Co to jest, sobie myslę, telefonuje do handlowca, ten nic nie wie.Dzwonię do firmy, gdzie notorycznie nie mozna sie dodzwonić (silco ? sannprofi?) ale w końcu sie dodzwoniłem. Niezbyt przyjemnym glosem pani poinformowała mnie,że muszą pozbyc sie gasnic z magazynu i rozsyłają do klientów po paczce albo dwóch. Pytam więc, czy nie nalezaloby najpierw zadzwonic i zapytać ?
odp. - szef jej tak kazał. Nosz KU...a. mniać !!! co to ma być! mówię...
rozłączyła się. (tak wyglądała obsługa lojalnego klienta)
Innym razem paczki które przyszły były zgniecione a płyny wyciekły.
Zadzwoniłem z reklamacją, dobra, mial przyjechać handlowiec spisać uszkodzenia i wymienić. Owszem po 2 m-cach przyjechał spisał zabrał, dobrze ze zostawiłem sobie kopie protokolu reklamacyjnego i nic sie nie dzieje.Pomimo telefonowania kilkakrotnie nikt sprawy nie załatwił.po 7 miesiącach inny handlowiec podejmuje temat, mija miesiąc , znowu dzwonię... okazuje sie ,że nie ma juz handlowca. ludzie K....wa M..ć co to za bu...el !!!??? kto tam zadządza?
Tenzi (konkur)po jednym telefonie była u mnie po upływie 48 godzin!!! tak (2 dniach) sannprofa spuściłem w rów, postawiłem nowy regał i mam handlowca u siebie albo na telefon albo raz na 1,5 miesiąca.normalnie ,grzecznie,czysto i kilturalnie. SZCZERZE ? SANNPROFI NIE POLECAM NIKOMU, chyba,że masz czas i energię ,żeby uzerać się z tumanami. były klient.
1
rafał 2016-04-17 12:20:20
haha ta osoba powyżej powinna się zatrudnić u borkoskiego...cytuję "więc może to nie jest jakaś fajna rzeczy, ale też nie fajna również nie, " grubas potrzebuje takich półidiotów jako wyrobników.Masz towarzyszu ogromne szanse na to,że cię pobiorą , haha juz robi kilku ciapatych niekumatych, więc ruszaj do boju.Jak ktos wyżej napisał mydlarnia na skarpie zaoferuje ci 1300 złociszy i poklepanie ciotki w różowej kosiulinie który lansuje sie w roadsterze wyprodukowanym w ub wieku jakim poruszaja cie równiez rózowe cielecinki u Rocca Schifredi.pan bardzo dziwnie sie porusza i ma zawsze zwarte,spiete posladki, ciekawe czemu? Pink-boy i gruby Bolek przedłuzyli tym sposobem sobie swoje...zmurszale i stęchniete EGO.ogólnie mydlarnia to strata czasu, po dość dlugim czasie spedzonym na magazynie na samo wspomnienie o tym kurniku na lopaty i miotly czuję odór moczu i fekalii.Chłopskie nowobogactwo, nuworysze z ubytkiem w mózgu.Niestety ALE NIE POLECAĆ NIKOMU TEJ DEGREGOLADY
1
Andrzej 2016-04-21 10:17:57
wszystkie te opinie tyczą się firmy która znajduje się w bukowcu?
Jamnik Wojjciech 2016-05-04 20:12:20
Brud , smród i bańki mydlane, faktycznie jak tu piszą.Tragedia. Praca na magazynie totalne dno, pieniadze ledwie starczaja do pierwszego, śmierdzi chemią ( ludzie badajcie się, bo nikomu nie zalezy na waszym zdrowiu!) napewno nie borkoskiemu, który rozbija sie ałtem za 380 000 zlotych, a płaci min kraj, c...j babiloński. Reszta to marionetki i pajace w rózowych koszulkach geyboyowych. Szkoda tam marnowac czas. Zresztą chodza słuchy,że niedługo ten kurnik sie rozsypie a mydłem spłynie do rynsztoka.Borkoski to stary cwaniak jak dyzma, może wczesniej tez jak dyzma tańcował w knajpie i gral na bałałajce czy kobzie albo jak nasz polski nikuś był ponurym grabarzem. Żółkiewskiego łeb wiecie gdzie był zatkniety dla podziwiania ... tak tez opasły knut może i skończy czego mu zyczy wiekszość wyrobników z krainy zamydlonych szarych komórek.LUDZIE TEN B..L TO NAJGORSZA MIERZWA w OKOLICY MIASTA ŁODZI ! NIKOMU NIE POLECAM.
2
borek-siurek 2016-05-05 11:00:41
hahahah borkowski ! przypadkiem znam kogoś kto chodził z nim do szkoły, wiecznie brązowe gacie, donosił na kazdego ! łachudra, dzis pewnie przewraca sie w mokrej poscieli. hahah któż by pomyslal...hurtownia mydlin ;-) w jego przypadku powinien prowadzic hurtownie gaci, mialby chociaz na zmianę agent ormo.Jak widze zadnej rewelacji faktycznie mydło i gotowa chemia porozlewana w pojemniki, mizeria i niesmak, a ludzi to on prócz donosow nigdy nie traktowal powaznie, tak i teraz go traktuja jak tu widać. haha grubas i firma , buuuuhahahahahaahahaha ale jaja. Zrucie go prezesem banku zbozowego jak dyzmę ,bo do zludzenia charakterem dyzma z niego na 100%, a kto mu doradza ? bo nie znam.
xyz 2016-05-08 17:39:57
taaa, borkoski sie odezwał, żeby zapoznać się z opiniami o firmie borkoski i spółka bez obpowiedzalności proponuję porozmawiać z klientami w polsce, w szczególności w okolicach woj. malopolska, dolnosląskie, jesli wczesniej nie dostaniecie w ryło od klientów jak wymienicie nazwe borkoski i sanprofi.powodzenia, pogrzebania w cuchnącym szambie.
1
mydłowska marysia 2016-05-12 10:18:49
ooo hohohoho grubasa obsmarowali widze nie tylko na goworku, na 4 innych portalach są lepsze wpisy o tym kabanie wklejam najlepszy:

MYDLĘ, WIĘC JESTEM !
Mydli się borek i patrzy w oczy,
gdy ktoś go prawdą pragnie zaskoczyć.
Kłania się nisko, lecz niezbyt szczerze,
byle dopomóc swojej karierze!

borkoski często zmienia się w żmiję:
,,Mydlę, więc jestem!,, i jakoś żyję.
Taka postawa to jest obłuda,
kończysz ,,mydlenie,, i żyjesz w brudach!
mydlę więc jestem, hahahhahaahahahahahaahahahaha ot zapocony kaban, wiejski cwelik, swoja drogą, ci co znaja grubasa z lat nauki, tuman był, oj tuman, resztę załatwiał cwaniactwem. A w tej firmie sanprofi to na ile was drodzy "robotnicy" kołek bobrek robi ? zawsze był żalosny i budził grube politowanie, jakim cudem on prowadzi "firmę?" pewnie z błędy płacą robotnicy, albo wspólnicy. Borkoski - nadmuchana bania mydlana.
Klient 2016-05-16 15:30:45
A raczej były klient, nie wypowiadam się na temat warunków wewn. tej firmy, ale obsluga i sama jakość produktów to istne dno.Są niekonkurencyjni jakością i skutecznościa produktów nie mówiąc juz o cenach.Obsługi na rynku praktycznie brak, wożą do marketów a klient indywied. nie istnieje. Tak dalej , TO BYŁ OSTATNI ZAKUP W TEJ FIRMIE, widać, że ktoś tam chce to rozlożyć od środka, i dobrze, bo tylko człowiekowi nerwy psują. Ktoś kto tam zarządza niech jak tu piszą cofnie się do podstawówki! Takia ignorancja nie powinna istnieć na rynku.Na szczęście nie oni jedni handluja takimi produktami. SANNPROFI ? NIGDY WIECEJ! SZKODA NA NICH NERWOW.
janbezziemi 2016-05-24 10:33:36
Jamniku, czy naprawde to az tak żle wygląda? zastanawiam się nad złożeniem cv ale mam poważne wątpliwości. Czy oni produkuja buteleczki do tych produktów czy tylko mieszają te "mydliny" i nic więcej sami nie robią?
były robotnik 2016-06-01 19:51:29
niestety wszystko trzeba potwierdzić, ta niby firma śmiech w oborze, płacą jałmużnę, UWAGA OSZUKUJĄ !!! Bez różnicy czy zap na magazynie czy w biurze, zresztą bi...urwy w biurze maja wiecznie pelne usta roboty, więc tam nikt ich nie chce zastępywać, na magazynie kila i malaria. Pieniądze naj krajowa, dno. Do tego zero rozwoju. Firma w polu, finanse kulawe, czekamy kiedy borkoski bedzie musial przesiąść się w trupola jakim kiedyś posuwał. Nie warci splunięcia.
były pracownik 2016-06-20 14:54:29
Niestety opinie powyżej to prawda. Nie warto podejmować pracy w tej firmie. Pracodawca nie przestrzega przepisów bhp oraz nie przestrzega kodeksu pracy.
Krótka rada dla pana Włodka (pracodawcy): Pracowników należy traktować tak, jakby się chciało być samemu traktowanym.
3
były pracownik 2016-06-21 17:08:25
Krótkie wyjaśnienie, na czym polega szacunek w stosunku do pracownika według pana Włodka:
1. Informowanie pracowników w piątek, że sobota jest dniem pracującym, nie konsultując wcześniej z pracownikami jak ma wyglądać rekompensata za sobotę (czy to będzie dzień do odbioru, czy jako nadgodziny do odbioru, czy w końcu że przepracowane godziny będą dodatkowo płatne)
2. Zmuszanie pracowników do wybierania urlopów na żądanie, pomimo iż wniosek urlopowy został złożony z kilkudniowym wyprzedzeniem. Informacja dla pana Włodka- pracownik ma prawo poinformować pracodawcę o tym, że nie będzie go w pracy, w dniu w którym go nie będzie aż do zakończenia dnia pracy- to jest urlop na żądanie. Urlop na żądanie wymyślono jako przywilej pracownika, z którego może skorzystać w nagłych, losowych sytuacjach. Nieznajomość przepisów nie zwalnia z ich przestrzegania.
3. Informowanie pracownika zatrudnionego na umowę na czas określony o tym, że umowa nie zostaje przedłużona w ostatnim dniu pracy. Na dodatek pracodawca nie pofatygował się aby poinformować pracownika o tym osobiście. To jest po prostu nie fair.
bosh 2016-06-21 18:23:21
A wiadomo jakie są zarobki? Podobno miały się podwyższyć.
Zostaw swoją opinię o SannProfi Sp.z o.o. i Silco - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SannProfi Sp.z o.o. i Silco