brak logo

Gates Polska Sp. z o.o

Jarocin

Opinie o Gates Polska Sp. z o.o

zubr 2015-03-08 23:27
Firma Gates spadła na psy z miesiąca na miesiąc zarabia się mniej !!! To już nie ten sam Gates co kiedyś --- *WOJTEK *zamiata wszystkie nie wygodne trudne śmieci i sprawny pod dywan udając że jest wszystko ok !!! Ale rzeczywistości sprawa jest inna robisz jak koń nagrody za to żadnej a jak ci się noga lekko powinie to zaraz jakieś dziwne kary itp ewentualnie kopa w tyłek za bramę!!! Zrobił się totalny syf w zakładzie!!!
2
Przyjaciel 2015-03-28 20:39
Zubrze nie nazekaj bo nie masz tak zle na tym BCM-1,ha ha ha ha
chora firma 2015-04-13 18:36
ale są gorsze. Zarobki niemal przyzwoite. Minus, że próbują robić z ludzi odmóżdżone roboty, ale to oczywiście dla wyższej idei, prężnego rozwoju firmy.
gosciu 2015-06-04 22:15
tak wszyscy na krolika narzekali, krolika nie ma, a tu cisza, gdzie impreza, szampany i ogolna radosc???
fred 2015-06-09 20:46
Witam przyjeli mnie na kitsy od poniedziału czy ciezko jest ? jezdzi ktos z jawora ?
2
onn 2015-07-07 21:59
czy Dana nie wygladala dzis fajnie w spodenkach?
gościu 2015-07-10 15:41
onn.a dlaczego pytasz ? co nie podoba ci sie jak kobiety chodzą ubrane w gates
onn 2015-07-10 20:01
tylko pytam nic wiecej i podoba mi sie
onn 2015-07-10 21:13
a co znasz ja dobrze gosciu?
PRL 2015-08-16 21:49
Kolejny darmozjad sie szykuje do Gatesa!!!!A na produkcje dziadu!!!!
1
xyz 2015-08-20 15:34
Witam, chciałabym rozpocząć pracę w Gates, ale moją główną obawę jest praca początkowo przez podfirmę, czy to bardzo rożni się od pracy już w głównej firmie? Chodzi mi o różnice głównie zarobkowe, bo w automotive pracuję już kilka lat. i pytam o pracę na produkcji
Pozdrawiam
mefisto 2015-10-05 15:18
a co tam na dziale kitsss jaka atmosferka wsrórd pań?
mefisto 2015-10-05 15:19
a co tam na dziale kitsss jaka atmosferka wsrórd pań?
mefisto 2015-10-06 22:23
henio jak bys byl powaznym facetem nie zajmowal bys sie pierdolami mezczyzna nie moze zarabiac 2 tys
1
Tadeusz 2015-12-04 14:27
Na jakie zarobki może liczyć inżynier - dział jakości, R&D, logistyka?
1
onn 2015-12-15 20:59
kto zna Danusie z kitss?
chemik 2016-03-11 01:24
Zgadza się. I tak zmieniają się ludzie non stop.
pracownik 2016-07-12 07:27
Brak poszanowania drugiego człowieka ,rządząca klika półgłówków dbających tylko o własne dupy kiedyś bym polecił prace w tej firmie teraz tylko komuś kto mi za skórę zalazł.Co do przyjęć to już przyjmują jak leci brakuje im ludzi .wynagrodzenie na produkcji 13,30 brutto na godzinę na start przez pośrednika ,przejście na firmę to zależy od tego czy jesteś zdolny i głupi .Premia hmm nie masz na nią żadnego wpływu dadzą albo nie .Bogaty pakiet socjalny hmm dofinansowanie do wypoczynku jest ale (nie dla pracujących u pośrednika),talony na święta brak, zastąpiono nagroda za absencje czyli jak zachorujesz w grudniu goła pensja.Piknik rodzinny fakt fajna sprawa dla dzieci raz jest raz go nie ma. System pracy haha to jest coś ,pracując na dwie lub trzy zmiany dodatek 10 procent wekendy wolne ale 4 brygadówka jak to zwą dodaja do tych 10 jeszcze 5 procent i zostaje ci jeden wekend w miesiacu wolny pracujesz 7 dni pod rząd a reszte czyli półtora dnia wolnego (bo zawsze konczysz nocka) wypada ci w tygodniu .Tak ze za 5 procent pensji robisz 3 soboty i 3 niedziele łatwo przeliczyc jak dymaja ludzi a prawo im na to pozwala .Wiec kto to czyta z obecnych i byłych pracowników ten wie ze pisze jak jest a jak chcecie tam pracowac to juz wasza decyzja pozdrawiam .
12
onn 2016-07-17 00:01
a co u Danusi?
onn 2016-07-22 01:05
co u DANUSI?
gość 2016-07-22 14:05
Skoro można liczyć u nich na benefity socjalne, to się wcale nie dziwię, że zatrudnienie u nich może być tak opłacalne. Ale wiadomo jaka jest wypłata terazów dla inżynier? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.
Niezadowolony 2016-12-17 15:36
Byłem na rozmowie zero konkretów o kasie osoba która przeprowadza rozmowę ma Cię za nic odradzam szkoda marnować czas na taka firmę jak na start maja Cię za nic .
6
lipa 2016-12-22 11:07
Gates-Legnica.

Pracowałem już w kilku firmach produkcyjnych i w porównaniu z nimi to jest jeden wielki bajzel. Dziwię się, że ta firma jakimś cudem funkcjonuje. Przełożeni w większości nie kompetentni, jedyne co potrafią to na dzień dobry zrąbać. Tak dla poprawy nastroju (raczej swojego). Czepianie się o bezwartościowe szczegóły. Stare maszyny pamiętające jeszcze czasy Gierka, notorycznie psujące się. bezmyślne inwestycje w maszyny i różnego rodzaju "ulepszenia", które zamiast polepszać pracę to nierzadko ją utrudniają. Nikt nie pyta o motywację i atmosferę wśród pracowników a sięga ona dna. Sporo osób już odeszło i odejdą kolejne. Mają ciągły problem z naborem nowych pracowników bo nikt nie chce tam pracować, a "świeżaki" po tygodniu rezygnują kiedy orientują się co się tu dzieje. Nie długo zaczną chyba ściągać bezdomnych. Brak podwyżek dla starych pracowników (wieloletnia praca a stawka podobna do tych co dopiero przychodzą), więc na podwyżkę wraz z upływem lat można zapomnieć. Powodzi się tylko tym co bez wazeliny włażą przełożonym i kablują. W ogłoszeniu o pracę piszą o możliwości rozwoju co jest kompletną bzdurą, chyba że chodzi o rozwój garba albo raka od wdychania oparów z gumy. Premie dawane w zależności od widzimisię, a absurdem jest już obcinanie za BHP premii całej produkcji w powodu wypadku, nawet jeżeli wypadek był kiedy ty smacznie spałeś po nocce w domu, nie świadomy jeszcze tego, że dostaniesz po premii.

I pomyśleć, że kiedyś (o czym z łezką w oku wspominają "najstarsi górale") był to zakład, w którym nie jeden chciał pracować.
Jeżeli ktoś uważa, że wypisuję bzdury sugeruję zasięgnąć opinii u tych co pracują lub pracowali tam.
17
Gumiś 2017-01-05 17:38
Pracuje tam 15 lat i to jest PRAWDA nie polecam.
2
Stefan 2017-03-02 21:37
Jak tam tak źle to po co tam dalej siedzisz??? Zwolnij się!!!
Maja 2017-03-13 14:36
@Gumiś co możesz więcej opowiedzieć o swoim doświadczeniu z pracy w firmie? Czemu masz taką opinię? Chętnie usłyszymy więcej na temat tego jakie są plusy pracy w Gates Polska, a co należałoby poprawić.
Brawo WY 2017-03-18 09:32
"Idzie wiosna. ..." jak to zauważyła kadra rządząca firmy. Większość młodych ludzi na wiosnę. ..wyjeżdża za granicę na duży zarobek. przez dwa miesiące zarobią więcej niż tu w ciągu roku.
Podpisuje się pod jednym z wyznań forumowiczów "brak poszanowania własnego pracownika ". Mam nadzieję, że ktoś z kadry to czyta i przejrzy na oczy póki mają jeszcze czas. Premia obcinana z byle powodu, podwyżka? jaka podwyżka? kto ja chce, to musi plaszczyc się zdając "egzamin" za śmieszne 50 groszy.
Socjal? jaki socjal? na Wielkanoc nie dają nic. Boże Narodzenie? tu można podyskutować. ogólnie nie dają nic ale. ...jeśli ktoś nie chorował cały rok to dostanie jakieś 800 brutto, jeśli chorował to sami sobie odpowiedzcie. Chorujesz? nie dostaniesz nic,ponadto zabiorą ci z premii 40 punktów a baza wyjściowa to 100 punktów. Na koniec okresu rozliczeniowego zawsze się coś znajdzie by obciąć premię. nie wykonany plan, wypadki czy reklamacje. za każde 20 pkt mniej. SociAl jest rozdawany dla tych co już mają dużo na opłacanie hal sportowych by sobie piłkę pokopali albo sponsorowanie jakichś grup. dla tych co nie korzystają z tych dobroci, bo mają obowiązki i czas im nie pozwala nie dostaną złamanego gorsza. Kiedyś były chociaż bilety do kina, mały gest a jednak cieszył jak na tak skąpą firmę.
Teraz pojawiła się Nowa IDEA. "Program poleć zbajomego ". Za każdą polecona głowę, zakład daje 1000 zł dla polegającego, he he warunek by osoba polecona wytrzymała pół roku. Tak się buduje gospodarkę. polecić 100 znajomych, niech połowa wytrzyma i można żyć. :) Konkurs otwarty jednak mało sprecyzowane warunki: trzeba przepracować 6 miesięcy w firmie? ale będąc zatrudnionym bezpośrednio? a co z podfirma? U nich można być zatrudnionym nawet 18 miesięcy max I według rozumowania wciąż nie pracuje się w firmie bezpośrednio. zatem wnioskujac mała dziura w warunkach. 18 miesięcy przez podfirme, chyba ze zakład przejmie wcześniej. plus 6 miesięcy w firmie to razem 24 miesiące. 2 lata I może dostanie się nowe 1000 zł brutto. .. ciekawe czy osoba polecajaca dostanie to na piśmie. :) . żyjemy w takich czasach, ze jeśli nie masz nic na papierze, to słowo jest warte tyle samo "nic" .
Program sam mówi o sobie. Szukają nowych bo starych, doświadczonych pracowników nie doceniają. Po 15 latach wciąż zarabiają 15 zł, za jubileusz marne 400 brutto (10 lat) Gdzie inne zakłady doceniają taki wkład i dają średnią trzykrotnosc miesięcznego wynagrodzenia. Co tu ukrywać, ludzie się stąd zwalniają, bo nie doceniają. współczesny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ponizaja się prosząc inne zakłady by nie zatrudniali i nie przyjmowali osób tu pracujących...
7
xxx 2017-03-18 19:20
clotrimazolum krem
Gicia 2017-04-02 23:11
Ja zaczelam prace na kitsach i powiem szczerze ze poczatek jest ciezki. Najgorzej wpasc w rytm pracy. Skladanie kartonow i takie tam nie jest takie proste jakby sie wydawalo bo trzeba to robic w okreslonym tempie... Mlode sie zwalniaja bo nie daja rady a starsze robia juz jak roboty :)
1
Maja 2017-04-03 10:04
@Gicia rozumiem, ze niedawno zaczęłaś pracę. Jakie są Twoje pierwsze wrażenia z pracy w Gates Polska?
Arczi 2017-04-05 08:52
Jakie jest wynagrodzenie dal inżynierów?? ma ktoś może jakieś informacje?
duży łysy 2017-04-05 09:03
ty pytasz poważnie czy sobie jaja robisz?
Maja 2017-04-05 09:12
@duży łysy bardzo chętnie poznam Waszą opinię.
heh 2017-04-12 20:49
Witam wszystkich szukających pracy Gates Legnica dział kits napiszę tylko o tym dziale ponieważ tylko tam pracowałem. starsze pracownice marudzą ale robią twierdzą że nie mają wyjścia i wieże im jak na nie patrzę jak zapieprzają a wszystkie nowe masakra wiele z nich płacze czyli lecą im łzy rzeczywiście , i jeszcze więcej odchodzi, dziewczyny naprawdę odradzam ale najlepiej sama sprawdź może będziesz jedyna której się to spodoba. Jeśli chodzi mężczyzn to rzadko który wytrzyma i nie chodzi mi o ciężką robotę bo taka jest, ale traktowanie przez przełożonych i innych starszych bardziej doświadczonych pracowników traktują cię jak idiotę na pytanie w którą stronę układać paski pracownica zaczęła na mnie drzeć mordę że powinienem wiedzieć i to był mój 2 dzień pracy. Gdy okazuję się że ty miałeś rację to nagle sory ale najpierw cie zrąbią nakrzyczą na ciebie żebyś wiedział kto jest górą heh jeśli pasuje taka robota to wal jak w dym o zorganizowaniu pracy nie będę pisał i maszynach które ciągle się psują ja się zwolniłem więc proszę nie pisać po co dalej tam siedzę. Pozdrawiam
1
Maja 2017-04-13 09:21
@heh co było głównym powodem Twojej decyzji o odejściu z firmy? Zgłaszałeś sytuacje, o których wspomniałeś do działu HR lub do przełożonych?
1
heh 2017-04-13 15:55
Witam Maju niestety nie zgłaszałem nie mam doświadczenia w takich zakładach. Natomiast powodów zbierało się przez dwa dni pracownik który w 5 -6 dni radzi sobie w miarę jest zostawiany sam sobie i zamiast tłumaczyć krzyczą do ciebie no chyba nie jest to normalne. Dodam jeszcze ludzie chcą pracować na pewno jakaś część a zakład ma ciągła rotacje to raczej nie jest normalne. Wiem że i tak moja osoba nie zmieni nic komu uwierzy przełożony jakiemuś gościowi co robi 5 dni na pewno nie zresztą byłem malutkim trybikiem na tak dużym zakładzie. Więc uważam że lepiej odejść niż walczyć z wiatrakami. Pozdrawiam
1
Maja 2017-04-14 10:56
@heh wspominasz o ciągłej rotacji. Czy dotyczy ona bardziej niektórych stanowisk w firmie? Czy z firmy odchodziło wiele osób?
DANUSIA 2017-05-29 21:18
POZDROWIENIA DLA DZIAŁU KITS Z TEGO CO CZYTAM TO WIDZE ZE NIC SIE TAM NIE ZMIENIŁO NADAL NIKT NIKOGO NIE SZANUJE NADAL WYŚCIGI SZCZURÓW ZYCZĘ WYTRWAŁOSCI
2
Maja 2017-05-30 09:41
@DANUSIA rozumiem, że pracowałaś kiedyś w Gates Polska. Ile lat temu? Czy dobrze rozumiem, że pracowałaś w dziale KITS? Czym zajmuje się ten dział?
Piszesz, że nic się nie zmieniło. Jak wyglądała praca w firmie, gdy jeszcze byłaś pracownikiem Gates Polska?
Marta 2017-05-31 08:22
Pracuje sie ciezko,zwlaszcza jak jest ponad 30stopni to w ciuchach roboczych jest tragedia. Najgorzej przetrwac miesiac,potem jakos leci. Uwazac co sie mowi i do kogo ale to chyba w kazdym zakladzie tak jest. Aaaa i slynne romanse w pracy hah :-) kazdy ma cos do ukrycia :-) czesto sie zdarza,ze pracownicy cos ze soba kreca. Widac na pierwszy rzut oka. Ogolnie praca znosna. Panowanie nad nerwami to podstawa.
Anonimus 2017-06-28 06:49
Proponuję to zmienić! Atmosfera atmosferą, ale nikt nie mówił że będzie lekko. Przecież nie od razu Rzym zbudowano... Ludzie się zmieniają a roczniki Przewijają. Ważne żeby dążyć do celu. Pytanie brzmi jaki jest nasz cel i czy firma daje nam takie możliwości?... Jeżeli pod skrzydłami firmy pracują ludzie od kilku, kilkunastu lat uważam że te osoby znają założenie firmy oraz jej cel. Moim zdaniem kadra, brygada, czy inne czynniki które mogą być nie do końca nam odpowiadające, mogą się zmienić. Kolejne pytanie brzmi czy ktoś z możliwością wprowadzenia zmian oraz głosem wartym coś w firmie ma wgląd w zdanie ludzi od naszej strony... Wiadomo że podstawowym celem biznesu jest jak największa produktywność. Ale zarząd nie może kierować się tylko liczbami, bo one nie zbudują zgranej załogi która do tego aby osiągnąć założony plan jest niezbędna. Czyli rotacja niema zbyt dużego sensu. Natomiast opinie ludzi na ten temat też są istotne u warto znać zdanie pracowników. Wystawiam pozytywną opinię ponieważ widzę że ktoś interesuje się forum i walczy o dobre imię firmy.
Anonimus 2017-06-28 07:41
Proponuję to zmienić! Atmosfera atmosferą, ale nikt nie mówił że będzie lekko. Przecież nie od razu Rzym zbudowano... Ludzie się zmieniają a roczniki Przewijają. Ważne żeby dążyć do celu. Pytanie brzmi jaki jest nasz cel i czy firma daje nam takie możliwości?... Jeżeli pod skrzydłami firmy pracują ludzie od kilku, kilkunastu lat uważam że te osoby znają założenie firmy oraz jej cel. Moim zdaniem kadra, brygada, czy inne czynniki które mogą być nie do końca nam odpowiadające, mogą się zmienić. Kolejne pytanie brzmi czy ktoś z możliwością wprowadzenia zmian oraz głosem wartym coś w firmie ma wgląd w zdanie ludzi od naszej strony... Wiadomo że podstawowym celem biznesu jest jak największa produktywność. Ale zarząd nie może kierować się tylko liczbami, bo one nie zbudują zgranej załogi która do tego aby osiągnąć założony plan jest niezbędna. Czyli rotacja niema zbyt dużego sensu. Natomiast opinie ludzi na ten temat też są istotne u warto znać zdanie pracowników. Wystawiam pozytywną opinię ponieważ widzę że ktoś interesuje się forum i walczy o dobre imię firmy.
Maja 2017-06-28 11:13
@Anonimus
rzeczywiście, masz rację. Też myślę, że dla firmy stały i zaufany zespół to nie tylko oszczędność na rekrutacji, ale również pewność jakości wykonywanej pracy i świadczonych usług.
Zastanawiasz się, czy ktoś kto w firmie ma możliwość zmian wprowadzania słyszy to, co mają do powiedzenia pracownicy. A czy swoje uwagi zgłaszacie bezpośrednio do kierowników, dyrektorów, czy też centrali firmy? Czy w Gates Polska jest otwarta komunikacja i możliwość dialogu?
Anonimus 2017-06-28 12:45
Nie jestem pracownikiem firmy ale wiem w czym tkwi problem. Po prostu dzielę się własnymi doświadczeniami... Dostałem propozycję dołączenia do waszej firmy, lecz niewiem czy udałoby się zebrać taki team z jakim pracuje aktualnie... Dlatego mam pewnie dylemat czy rezygnować z czegoś co budowałem przez 3lata. Aczkolwiek spróbował bym swoich sił w innym miejscu... Pozdrawiam
Tomek 2017-07-22 23:00
Ja sie tylko zastanawiam jak Ukraincy poradza sobie z ta poronioną certyfikacją skoro Polacy mają problem,zeby ją zdac
4
Marta 2017-07-23 14:06
Ta cala certyfikacja to jakies nieporozumienie. Pytania zadaja specjalnie tak zeby pomimo znania odpowiedzi,nie wiedziec o co pytaja i jak na nie odpowiedziec. Nie wiem po co to robia skoro i tak brakuje pracownikow wiec w jakim celu dodatkowo ich stresowac?
3
Nieznajomy 2017-08-21 20:46
Pracowałem na dziale KITS doś długo co samemu się dziwie , ale to dlatego że nigdy się nie poddaje i żadnej pracy się nie boje i wszędzie se poradzę ( niestety ta cecha charakteru na dziale KITS jest wadą a nie zaletą bo niemożna prać mózgu takiego pracownika bynajmniej im nie wychodziło ze mną trza było zrezygnować na samym początku to bym nie widział jak każdego dnia odbywa sie tam pranie mózgu.Co do działu KITS to pracuje się tam co do minuty jest tam taki duży zegar co odlicza sekundowo , czyli każda przerwa , koniec zmiany do minuty . Praca jest ciężka fizycznie i psychicznie , po pracy bedzież urobiony jak wół nie zależnie czy kobieta czy facet , ale jak wytrzymasz pierwszy miesiąc to póżniej masz z górki , istniej tam duża rotacja ale tylko dlatego że ci co przychodzą nie są zdolni do pracy przez 8 godzin na wysokich obrotach czyli cały czas pracujemy co do minuty bez chwili wytchnienia , każda brygadzistka wywiera nacisk na pracowanika aby robił szybciej przez co ludzie szukają innej pracy bo nie wytrzymują psychicznie bo ile można słyszeć szybciej . zarobki nie są złe istnieje tam tylko zmiana 4 brygadowa 2300 - 2500 neto podstawy + plus nadgodziny płatne 100% lub 50 %
1
Acla 2017-08-25 18:14
Nawet Ukraińcy tam nie. Wytrzymóją
Nieznajomy 2017-08-30 20:39
Najlepsze jest w tej niby amerykańskiej koroporacji co zmienia w właściela jak rękawiczki że tam nie liczy się wogóle wykształcenie wszyscy są rzuceni do jednego wora pracownik fizyczny ma wykształcenie wyższe a pomiata nim brygadzistka po zawodówce , stanowiska tylko i wyłacznie wazelinka i donoszenie aby zaimponować mistrzowi lub bardzo dobry znajomy na stanowisku który się stawi za tobą . W ciagu 8 godzin na KITSACH wydarzy się tyle konfliktów że można książke napisać powiem wprost tam jest jak wojsku pracownik jest pod rozkazem nie raz brygadzistka powiedziała wykonać
1
Maja 2017-09-11 15:49
@Nieznajomy @Acla na forum nie możesz nikogo obrażać. Zachęcam z zapoznaniem się z regulaminem forum przed przystąpieniem do pozostawienia komentarza http://www.gowork.pl/regulamin.
Zostaw swoją opinię o Gates Polska Sp. z o.o - Jarocin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gates Polska Sp. z o.o