brak logo

Gates Polska Sp. z o.o

Jarocin

Opinie o Gates Polska Sp. z o.o

Pagadi 2013-12-17 13:20:02
Idzcie tam na jedynke to zobaczycie jak ludzie pracuja!!!!
8
Bolek 2014-01-23 16:03:02
Dobry kawał :)
2
żubr 2014-01-24 21:30:47
przepisy trochę do przesady . "co niektórzy ;psełdo ;mistrzowie mają za duże mniemanie o sobie " ale ogólnie jest ok . "
2
A.K.BCM 1 2014-01-24 22:48:12
Pij tam Zubra!!!!
domiś 2014-01-24 23:01:43
witam co ciekawego w wspaniałej firmie jak działy sie maja a w szczególnosci kitsy
jak atmosfera sie ma moze(usunięte przez administratora) tzn mistrz sie zainteresuje co sie dzieje na jego dziale
onn 2014-02-06 12:52:31
czy to jest forum gatess w legnicy? i czemu wszyscy dzialu kitss sie czepiaja?
On 2014-02-14 10:32:55
Witam wszystkie Panie z Gates Legnica i zycze wszystkiego najlepszego z okazji dnia Swietego Walentego!!Serdecznie pozdrawiam i milion buziaczkow zostawiam!!!!
onn 2014-02-26 23:26:29
to teraz wam wprowadza nocki niektórzy beda szczesliwi
3
edyta 2014-02-28 21:15:30
Witam, mysle o tym aby złozyc tutaj CV, jednak chcialabys sie dowiedziedziec czy pracują w tej firmie jakies dziewczyny ? (wiek ok, 18-25)
Z góry dziekuje, pozdrawiam
onn 2014-03-02 20:00:15
młodych mało ale dojrzałe panie sa fajne zwłaszcza na dziale kitsss
qwerty 2014-03-16 22:23:24
Czy ktoś napisze jakie zarobki wchodzą w grę ?
1. operator maszyn
2. kontrola jakości
3. magazynier
Krótko zwięźle i na temat...
ytrewq 2014-03-17 12:25:48
1.500 i się bujaj...
Janosik 2014-03-19 17:19:39
Z premia!!ha ha ha ha!
onn 2014-04-01 14:51:55
a jak pracuje sie nocami na dziale kitsss?
1
Mały 2014-04-02 12:37:39
Tak wszyscy płaczecie ,że jest wam żle,to zapraszam do firmy w której pracuje(usunięte przez administratora).jak mały samochodzik ,jestem ustawiaczem na parę maszyn, nie wiem gdzie wsadzić ręce bardzo często ,bo większość awarii muszę sam usuwać zarabiam 1900zł.Bardzo chętnie z niektórymi się zamienię i na pewno nie będę narzekać.Pozdrawiam.
wioleeta 2014-04-24 16:45:52
a mnie interesuje,
czy sa tak jakies mlode dziewczyny czy tylko na dziale kids?
moja siostra chce tam zlozyc cv ,dlatego takie pytanie
czy bardziej pracuja tam męzczyzni , i kobiety +35?

Akwarium 2014-04-26 17:42:12
Sa mlode i starsze!!!Skladac moze cv!
gregor 2014-05-10 14:07:08
duzo mlodych laseczek przerwija sie pracy?
felic455 2014-05-13 20:16:27
ogolnie praca nie dla dziewczyn
ze szczerego serca dla kobiet polecam prace w faurenci lub winkelmanie( lżej i prościej)
1
felicita 2014-05-16 16:21:32
Nie taki diabel straszny!!Lasaeczki tez daja rade!
GOOOL 2014-08-03 10:31:16
Jak po pikniku,zdala od zakładu trafił ktoś szaraka,bo miała być taka konkurecja -KTO TRAFI SZARAKA?
Al Zarkawi 2014-08-27 21:46:54
Skladaj podanie i wszystko mozliwe!!!kobiet pracuje tutaj wiele!!!Nie jest zle!!Napewno ci sie spodoba bo kto chce pracowac to pracowac bedzie!!Zycze powodzenia!!
Al Zarkawi 2014-09-22 07:57:26
Chmm???to zalezy!najpierw pracujesz przez firme posredniczaca okolo 5 miesiecy potem jesli sie sprawdzisz i bedziesz chciala pracowac przechodzisz do Gatess!na poczatek okolo 1800zl,,,,,jakos tak,ale to tez zalezy jaka jest premia!to by bylo na tyle!
gates 2014-10-01 23:56:48
To znajdz sobie cos lepszego i nie zawracaj dupy!!!!
Danusia 2014-12-21 21:58:18
Dla wszystkich pracowników Wesołych spokojnych świąt by były napełnione miłością i życzliwością dla wszystkich
ISMIL 2014-12-31 20:40:46
Dzieki i wzajemnie!!!ale swieta dla mnie moglyby byc caly rok dlatego ze niechce mi sie isc spowrotem do pracy i znow patrzec w te falszywe wredne mordy!!
klakier 2015-01-09 14:23:57
dzieki Danusiu ty jedyna masz serduszko tam
Pamietliwy 2015-01-31 22:52:40
Wszyscy mistrzowie gatesa są kozakami tylko na terenie firmy po za nią to tchórze nie potrafiące spojrzeć nikomu prosto w oczy tylko spuszczają głowy jak strachliwe pieski i co to o nich świadczy
3
Casanowa 2015-02-04 11:32:50
Pewnie!!zawsze pod czytnikiem na koniec zmiany czuje same nowe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ha ha ha ha!
zubr 2015-03-08 23:27:25
Firma Gates spadła na psy z miesiąca na miesiąc zarabia się mniej !!! To już nie ten sam Gates co kiedyś --- *WOJTEK *zamiata wszystkie nie wygodne trudne śmieci i sprawny pod dywan udając że jest wszystko ok !!! Ale rzeczywistości sprawa jest inna robisz jak koń nagrody za to żadnej a jak ci się noga lekko powinie to zaraz jakieś dziwne kary itp ewentualnie kopa w tyłek za bramę!!! Zrobił się totalny syf w zakładzie!!!
Przyjaciel 2015-03-28 20:39:13
Zubrze nie nazekaj bo nie masz tak zle na tym BCM-1,ha ha ha ha
chora firma 2015-04-13 18:36:35
ale są gorsze. Zarobki niemal przyzwoite. Minus, że próbują robić z ludzi odmóżdżone roboty, ale to oczywiście dla wyższej idei, prężnego rozwoju firmy.
gosciu 2015-06-04 22:15:16
tak wszyscy na krolika narzekali, krolika nie ma, a tu cisza, gdzie impreza, szampany i ogolna radosc???
fred 2015-06-09 20:46:30
Witam przyjeli mnie na kitsy od poniedziału czy ciezko jest ? jezdzi ktos z jawora ?
1
onn 2015-07-07 21:59:35
czy Dana nie wygladala dzis fajnie w spodenkach?
gościu 2015-07-10 15:41:17
onn.a dlaczego pytasz ? co nie podoba ci sie jak kobiety chodzą ubrane w gates
onn 2015-07-10 20:01:57
tylko pytam nic wiecej i podoba mi sie
onn 2015-07-10 21:13:36
a co znasz ja dobrze gosciu?
PRL 2015-08-16 21:49:27
Kolejny darmozjad sie szykuje do Gatesa!!!!A na produkcje dziadu!!!!
1
xyz 2015-08-20 15:34:55
Witam, chciałabym rozpocząć pracę w Gates, ale moją główną obawę jest praca początkowo przez podfirmę, czy to bardzo rożni się od pracy już w głównej firmie? Chodzi mi o różnice głównie zarobkowe, bo w automotive pracuję już kilka lat. i pytam o pracę na produkcji
Pozdrawiam
mefisto 2015-10-05 15:18:32
a co tam na dziale kitsss jaka atmosferka wsrórd pań?
mefisto 2015-10-05 15:19:05
a co tam na dziale kitsss jaka atmosferka wsrórd pań?
mefisto 2015-10-06 22:23:32
henio jak bys byl powaznym facetem nie zajmowal bys sie pierdolami mezczyzna nie moze zarabiac 2 tys
1
Tadeusz 2015-12-04 14:27:10
Na jakie zarobki może liczyć inżynier - dział jakości, R&D, logistyka?
1
onn 2015-12-15 20:59:00
kto zna Danusie z kitss?
chemik 2016-03-11 01:24:46
Zgadza się. I tak zmieniają się ludzie non stop.
pracownik 2016-07-12 07:27:29
Brak poszanowania drugiego człowieka ,rządząca klika półgłówków dbających tylko o własne dupy kiedyś bym polecił prace w tej firmie teraz tylko komuś kto mi za skórę zalazł.Co do przyjęć to już przyjmują jak leci brakuje im ludzi .wynagrodzenie na produkcji 13,30 brutto na godzinę na start przez pośrednika ,przejście na firmę to zależy od tego czy jesteś zdolny i głupi .Premia hmm nie masz na nią żadnego wpływu dadzą albo nie .Bogaty pakiet socjalny hmm dofinansowanie do wypoczynku jest ale (nie dla pracujących u pośrednika),talony na święta brak, zastąpiono nagroda za absencje czyli jak zachorujesz w grudniu goła pensja.Piknik rodzinny fakt fajna sprawa dla dzieci raz jest raz go nie ma. System pracy haha to jest coś ,pracując na dwie lub trzy zmiany dodatek 10 procent wekendy wolne ale 4 brygadówka jak to zwą dodaja do tych 10 jeszcze 5 procent i zostaje ci jeden wekend w miesiacu wolny pracujesz 7 dni pod rząd a reszte czyli półtora dnia wolnego (bo zawsze konczysz nocka) wypada ci w tygodniu .Tak ze za 5 procent pensji robisz 3 soboty i 3 niedziele łatwo przeliczyc jak dymaja ludzi a prawo im na to pozwala .Wiec kto to czyta z obecnych i byłych pracowników ten wie ze pisze jak jest a jak chcecie tam pracowac to juz wasza decyzja pozdrawiam .
7
onn 2016-07-17 00:01:40
a co u Danusi?
onn 2016-07-22 01:05:22
co u DANUSI?
gość 2016-07-22 14:05:05
Skoro można liczyć u nich na benefity socjalne, to się wcale nie dziwię, że zatrudnienie u nich może być tak opłacalne. Ale wiadomo jaka jest wypłata terazów dla inżynier? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.
Zostaw swoją opinię o Gates Polska Sp. z o.o - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gates Polska Sp. z o.o