EcoWipes EWS Sp. z o.o. Sp. J.

Warszawa

Opinie o EcoWipes EWS Sp. z o.o. Sp. J.

anonim 2011-01-24 20:11
Chciałbym się zatrudnić jako mechanik, ile można zarobić i czy warto się w ogóle starać o pracę w tej firmie?
M 2012-08-30 14:09
Mam pytanie - jaki jest poziom wynagrodzenia w tej firmie, czy są jakieś dodatki motywacyjne, ryczałty samochodowe etc.

Z góry dziękuję za info.
aqua.1 2012-09-23 12:35
Znasz kogoś kto przepracował tam dłużej niż miesiąc? Bo z tego co słyszę codziennie kogoś rekrutują i kogoś zwalniają...
3
Bobi 2012-09-29 16:25
Jeśli niczego innego nie jesteś w stanie znaleźć,to proponuję pracę w tej firmie.Życzę powodzenia i duuuuużo zdrowia.(usunięte przez administratora)Ale.....kto nie spróbuje,ten nie wierzy.Ja już na szczęście mam to za sobą.
1
nowy 2013-01-11 10:42
Hej

Czy może ktoś napisać czy coś tam się zmieniło ???
Szukają kierownika zmiany i operatora wózka. Czy poprawiła się sytuacja w tej firmie ???
Dzięki za wszystkie prawdziwe informacje.
ola 2013-02-09 00:29
Jest nowy kierownik magazynu wygląda na gościa w porządku. Pani(usunięte przez administratora) ma iść na produkcję to chyba tez będzie w porządku. Ogólnie słychać, że firma ma się rozbudowywać to wynika z tego że całkiem nieźle sie wiedzie.
prywaciarz 2013-02-21 21:28
Ogólnie w firmie nie jest źle dużo hałasu o nic, ja pracuję tu już ponad pół roku i uważam iż da się przyzwyczaić do warunków panujących w firmie, oprócz(usunięte przez administratora) w systemie i na magazynie, oraz psującymi się nagminnie maszynami praca nie jest zła ale to też zależy od zamówienia jakie aktualnie przyjdzie, raz jest lepiej raz gorzej, jak w każdej pracy. A co do wcześniejszych wpisów to sporo się poprawiło, jest lepiej. Ogólnie polecam i zapraszam do firmy
pit 2013-02-23 18:32
potwierdzam
hłehłe 2013-03-12 21:14
Chcę wysłać cv na produkcję ale te maszyny to może być problem... nie można ich naprawić?
anonim 2013-07-21 16:47
Ja nie wiem jak jest w tej firmie skoro przy rozmowie nawet nie otrzymasz odpowiedzi czy jestes przyjety czy nie,a pozniej jak dzwonisz to otrzymujesz odmowe nawet nie daja szansy zeby sprawdzic czy dasz rade tam pracowac,
1
Ambrozja 2013-11-12 19:27
Jeżeli ktoś nie jest zdesperowany - nie polecam. Ani na stanowiska produkcyjne, ani biurowe. Plus - w większości działów można znaleźć fajnych ludzi, w różnym przedziale wiekowym. Minus - stała rotacja, niezależnie od zajmowanego stanowiska. Wiele obietnic, mało konkretów. Obiektywnie - trudno cokolwiek załatwić, bo nie ma jasnych i funkcjonujących procedur. Brak bonusów, poza laptopem i telefonem dla wybranych. Kiepska integracja, brak szacunku dla wykonywanej przez pracowników roboty. Jeżeli nie musisz - nie idź.
4
today 2014-03-15 02:49
Nie polecam również tej firmy - ,, trzeba pracować !!! ” i pieniądze niewielkie, na dodatek jedna przerw na 8 godzin. Naturalnie pierwsze zdanie jest wyrażeniem ironicznym odnoszącym się do powyższych wypowiedzi. Domyślam się, że większość dzielących się swymi opiniami, ukończyła co najmniej Uniwersytet Warszawski lub Wojskową Akademię Techniczną, plus wieloletnie starze w renomowanych firmach, więc rozmowę zaczynają od 30tyś. A kiedy szli ulicą, Eco złapało ich na sidła i zmuszało do pracy ! To również zdanie ironiczne ! Wszystko jest szczegółowo przedstawiane na rozmowie. Praca wymaga zaangażowania, zaangażowanie jest zauważane – taki naturalny ciąg przyczynowo skutkowy. Nie utrzymają się tu osoby, przyzwyczajone do cyklu – Zasiłek dla bezrobotnych – byle do zasiłku. Pracował będzie ten, kto chce pracować, w dosłownym rozumieniu tego słowa. Bez urazy ….
2
Ambrozja 2014-04-02 15:57
(usunięte przez administratora) Nie oszukujmy się. Reguły biznesu są brutalne, ale szacunek się ludziom należy.(usunięte przez administratora) I nie znam nikogo, a poznałam dużo ludzi, kto miałby inne zdanie na ten temat.
3
marcin 2014-04-05 07:23
Orientuje się ktoś czy byłaby szansa zatrudnic się na umowę zlecenie? Jako praca dodatkowa oczywiście?
2
olek 2014-09-22 09:16
a jak jest w biurze? też tak słabo?
1
operator 2014-10-04 13:31
Wymagający, uczciwy i nigdy nie zostawił zespołu samemu sobie!!! Stworzył od podstaw całą produkcje i aż dziw ze wytrzymał tyle w takim otoczeniu!(usunięte przez administratora) to kierownik który zawsze będzie tu wspominany.
1
ttttt 2014-10-14 12:01
bardzo dziękuje za informacje...
1
kasia 2014-11-07 13:32
A może ktoś napisać jak wygląda praca w biurze? macie jakieś doświadczenia?
3
zainteresowana 2015-01-06 19:49
Czy cos sie zmieniło? Złożyłam cv do biura, macie jakies info - czy warto tam iść
były pracownik 2015-01-16 21:19
Czy kadry nadal nadzoruje pani BB? Czy coś się zmieniło w kadrze zarządzającej?
5
były pracownik 2015-03-02 20:27
Drodzy Państwo,

Jeżeli czytacie właśnie mój komentarz, to jesteście na dobrej drodze do podjęcia właściwej decyzji. Z całego serca odradzam prace w tej firmie ze względu na: pracę w godzinach nadliczbowych - brak dodatkowych pieniędzy z tego tytułu, bardzo małe możliwości awansu3(usunięte przez administratora)Jedynym plusem jest możliwość zdobycia cennego doświadczenia, która niewątpliwie jest bardzo pomocne dla młodych ludzi po szkole.
2
cinek 2015-03-24 08:41
witam mam pytanie jak zarabiają na wózkach i jakie tam warunki mają wózkowi bo dzwonili do mnie z agencji pracy pozdr.
fm14 2015-04-09 15:09
Witam mam pytanie o pracę operatora wózka widłowego, czy ktoś może orientuje się jakiego typu wózki wysokiego składu są w ekowipes i jakiego typu regały magazynowe tam są?będę wdzięczny za informacje
2
jungeg 2015-05-15 13:24
czesc dostałem propozycję pracy na magazynie przez pośrednika.jak tam jest
2
PRACOWNIK 2015-05-15 18:41
Moze zna ktos system pracy czterobrygadowy gdzie pracuje sie 6 dni w tygodniu po 12 godzin. Oswieccie mnie bo moze zacofany jestem???
maxim 2015-06-25 19:46
Słyszałem, że nie jest tak tragicznie jak piszecie. Podobno w biurze całkiem spoko, na produkcji tez lepiej. Kierownictwo zaangażowane. Powiedzcie co z tym magazynem - szukam pracy a dzwonili do mnie i mam umówiony termin rozmowy...warto iść?
abc 2015-10-09 09:43
czesc,
ja pracowalam u nich jakis czas. Kazdy sam powinien spróbowac pracy i zdecydować czy mu odpowiada czy nie. Z pewnoscia jest specyficznie, ale kazdy pracodawca ma swoje plusy i minusy.
RIKO 2015-10-12 20:20
Cześć,

Czy ktoś się orientuję jak jest w dziale zakupów? Nadgodziny/Atmosfera?
Tim 2015-12-23 19:17
Czy są przyjęcia również na magazynierów? I ile wychodzi do ręki?
endi 2016-01-27 16:24
zdecydowanie nie polecam
2
Janka Wędrowniczka 2016-05-17 10:44
Hej, pojawiło się ogłoszenie na asystenta działu administracji. Wymogi nie są wygórowane, pytanie, czy warto. Ktoś może się wypowiedzieć w tym temacie? Będę wdzięczna za info. :)
2
aaaa 2016-12-28 14:33
jeśli chodzi o magazyn, wyślij cv, ogłosili nowy nabór, z tego co wiem to wcale nie płacą tak mało
1
Bezrobotny 2017-01-28 20:14
Ile mozna zarobic na chusteczkach na umowie o pracę.
Ktoś 2017-01-28 20:26
Jakby nie było w Polsce ludzi do pracy.
chusteczki 2017-03-05 13:51
Jako operator na chusteczkach można sporo zarobić ja tam pracuje i nie narzekam
2
Hanna 2017-03-08 10:46
@chusteczki dobrze to słyszeć :) A jak ogólnie Ci się podoba praca?
Zostaw swoją opinię o EcoWipes EWS Sp. z o.o. Sp. J. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EcoWipes EWS Sp. z o.o. Sp. J.