brak logo

Cerrad Sp. z o.o.

Starachowice

Opinie o Cerrad Sp. z o.o.

anonim 2009-05-03 14:45:45
Firma na poziomie. Wynagrodzenie dobre. Jeżeli komuś chce się pracowac , to może liczyc na stałe zatrudnieniel i przycgylnośc szefa.
1
ppp 2009-12-18 14:54:22
Firma fajna,zarobki ok,ale osoby które tam pracują są wredne i wścibskie!
pinio 2009-12-28 01:12:47
pracowalem nie doceniaja ludzi na poszczegolnych stanowiskach za duzo kierownikow dyrektorow itp.
anonim 2010-08-12 08:36:59
Firma z perspektywami rozwoju. Lider w produkcji płytek klinkierowych i kamieni elewacyjnych. Wynagrodzenia bardzo dobre.Kto się stara będzie zawsze doceniony. Możliwość szkoleń i kursów pracowniczych .
Atmosfera w pracy bardzo dobra
Anna 2010-08-15 14:30:25
zastanawiam się własnie nad złożeniem podania do Cerradu. Ja również wiele dobrego o niej słyszałam. Zastanawiam się jakiego rzędu wynagrodzenia można się spodziewac w pracy w dziale marketingu, kadrach lub w obsłudze administracyjnej?
Tomasz 2010-08-15 14:34:14
też się zastanawiam co to są dobre zarobki? Dobre na rynku starachowickim czy na tle kraju? Jeśli możecie mi tę kwestię nakreslić to będę wdzięczny.
że co? 2010-10-25 16:49:55
jaki rozwój? kogo doceniają? jaki awans? jakie kursy i szkolenia? i jakie dobre pieniądze? BANDA OSZOŁOMÓW!!!!!
1
DDD 2010-10-25 17:39:59
JEDEN KIEROWNIK GŁUPSZY OD DRUGIEGO A PO ZA TYM BRÓD,SYF I MALARIA...NIKOMU TEJ FIRMY NIE POLECAM...
1
xyz 2010-11-17 18:34:51
Firma o bardzo dobrej renomie , która zatrudnia profesjonalistów
Mariusz 2010-11-17 18:38:52
Rodzinna atmosfera w firmie, spore wymagania od pracowników, dobre płace
anonim 2010-11-18 20:59:08
nie doceniają ludzi to jest fakt
1
anomim 2012-09-06 23:54:06
nie docieniaja ludzi, przełorzeni non stop szukaja dziury w czałym a przedewszyskim podkadają świnie i szczuja wszyskich na siebie i sa równi i równiejsi
anonim 2012-09-09 19:56:47
sorki. a o jakich kursach i szkoleniach ci chodzi - chyba o bhp itd co jest obowiązkowe
1
anomin 2013-06-13 13:08:43
Mariusz - 2010-11-17 18:38:52

Rodzinna atmosfera w firmie, spore wymagania od pracowników, dobre płace
jaka rodzinna atmosfera oczyn ty piszesz chyby ze jestes na stołku to tak piszesz a prawda jest zupełnie inna przełozeni podładaja swinie pracownikom (usunięte przez administratora)
1
anonim 2013-07-05 11:18:23
anonim - 2013-06-30 15:01:56

hmm opinie są w wiekszości pozytywne tylko ta ostatnia mniej przyjazna to jak jest w końcu ? a wiecie coś o przyjęciach? bo byłbym zainteresowany
te żekome pozytywne opinie sa pisane przes osoby króre albo maj pozadne znajomości albo te króre utradniąja zycie innym pracownikom i maja to głeboko w powazaniu
xxx 2013-09-18 12:06:58
niewiele tych opinii, może ktoś kto tam pracuje, albo pracował, podpowie czy warto się zatrudnić w Cerrad, jak kształtują się zarobki,jak z premiowaniem, jakieś dodatki, auto służbowe,atmosfera i może coś więcej o podkładaniu tych świń. Będziemy bardzo wdzięczni!!! Pozdrawiam
1
Typhus 2013-09-19 21:18:56
Dno i 30 cm mułu. Chociaż jak masz tam jakiegoś znajomka to może być idealna praca dla Ciebie . Jeśli nie sory... Długo raczej nie popracujesz. I niestety trzeba się bardzo pilnować żeby ktoś Ci jakiejś świni nie podłożył.
1
sru 2014-11-10 12:12:24
zarobki w cerradzie sa naprawde dobre choc kazdy kto tam pracuje i tak narzeka( bo przeciez chciało by sie miec znacznie wiecej) ale zarobki sa tak wysokie z jednej przyczyny, jest to 4-ro brygadówka i pracuje sie na okragło(świątek,piątek i niedziela) i wiecej dni niz w normalnym trybie pracy wiec to oczywiste ze zarabiac bedzie sie wiecej:) atmosfera dla mnie ok, nie ma jakiegos rygoru,pospieszania do pracy:)ogólnie polecam ta firme:) lecz nie da sie w niej upatrywac swojej przyszlosci bo na zdrowy rozsądek, kto chcialby cale zycie spedzic pracując w takim trybie, bez swiat spedzonych z rodzina,bez weekendów z nia. srednie zarobki są w granicach 2000 zł do ręki.
sru 2014-12-02 01:35:33
zarobki bardziej w granicach 2 tysiecy, ale wszystko zalezy od miesiaca tzn jak dlugi to okolo 2300-2400 na reke da sie zarobic a jesli krotki to 2 kola:) przy zatrudnieniu nie wymagaja żadnego stazu pracy bo malo jest firm w polsce ktore produkuja płytki wiec gdzie by znalezli pracownikow z doswiadczeniem:) z urlopami spoko, zawsze znajduje sie osoba ktora moze Cie zastapic:) no ale wlasnie najwiekszym minusem jest ta praca w weekendy ,święta, nawet sylwester:(
reasta 2015-01-09 17:52:04
wychodzi na to że motywacją są zarobki a to dla mnie ważny aspekt. jeśli można zarobić 2400 to nie jest tak źle, więc warto się angażować. jestem przed rozmową u nich o pracę :-) Dobre wrażenie wywierane na rozmowie kwalifikacyjnej, to kwestia ćwiczenia i przygotowania więc jeżeli możecie to pomóżcie mi i napiszcie jak to u nich wygląda....
2
ALDI 2015-01-18 21:10:11
CO TO ZA FIRMA ?, GDZIE KIEROWNIK MA SWOICH ULUBIENCÓW T.Z.N PREMIA TYLKO DLA SWOICH , A JAK MISTRZ PRZYCHODZI NAĆPANY DO PRACY TO PRZYMYKA OKO,A NAWET UPOMINA SIĘ WYŻEJ ,ŻEBY GO NIE WYRZUCILI Z PRACY.TAKŻE JAK NIE MASZ PLECÓW TO ZAROBKI 1700.JESTEM CIEKAWY CO NA TO WŁAŚĆICIEL?
4
Kierownik 2015-02-11 19:18:30
Aldi możesz rozwinąć swoją myśl? Kto przychodzi naćpany?
:) 2015-03-13 10:55:53
mozna tak zarobic. zależy od miesiąca
2
Piotr 2015-03-23 12:11:16
Witam, czy ktoś mógłby przybliżyć jak wygląda brygadowy system pracy w cerradzie.
robi 2015-05-14 16:31:53
sory, nie w to okienko kliknąłem
robi 2015-05-14 16:33:27
piszesz jak ciota i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wie o co ci chodzi
M 2016-01-16 00:24:47
Orientuje się ktoś jakie są wymagania na stanowisko technolog-laborant? jakie zarobki i ogolnie warunki pracy?
M 2016-01-17 18:16:18
Ciezko przebrnac przez rozmowe kwalifikacyjna? Ciekawe czy duzo bedzie chetnych na to miejsce...
M 2016-01-19 22:14:59
Technologa laboranta
anonim 2016-01-21 16:34:54
startuj teraz to łapia ludzi z łapanki. sami dzwonią bo potrzebują ludzi do roboty
anonim 2016-01-22 14:52:42
Startuj i na 90% robota jest
1
anonim 2016-01-25 08:00:25
Jako elektryk to wiadomo trzeba znać się na fachu. Pisałem o pracy na produkcji
JJ 2016-01-25 15:11:02
Widzę, na stronie cerrad że jest 9 ofert pracy, m.in. na stanowisko specjalista ds. wdrożeń. Znaczy to chyba, że firma się rozwija, chce wprowadzać nowe produkty na rynek. Czy ktoś orientuje się jakiego wynagrodzenia można się spodziewać u nich na takim stanowisku, czy jest sens aplikować? bo jeśli marne zarobki to może nie ma co zawracać sobie głowy???? I czy to jest nowe stanowisko pracy czy też zwolniło się po kimś?? Może ktoś z pracowników udzieli jakiegoś info...
kobieta 2016-02-26 16:56:11
Czy w cerradzie pracują kobiety na produkcji ??
pracownik 2016-02-26 17:39:10
Pracują na sortowni
kobieta 2016-02-28 16:12:37
Piszą o produkcji ale czy kobiety tez pracują nikt nie pisze
kobieta 2016-02-29 15:41:05
Dziekuje za odpowiedz
anonim 2016-02-29 18:20:23
Pracują kobiety na sortowni
Tj 2016-03-07 21:12:46
A czy produkcja na nowym zakładzie ruszyła? czy nabór na elektryków się zakonczył?
mika 2016-03-16 20:34:57
Witam orientujecie się może czy przyjmuja teraz kobiety na sortownie czy raczej marne szanse??
G. 2016-05-26 17:04:22
Witam, czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć mi na dwa pytania na temat pracy jako technolog laborant?
1. Jakich pytań można spodziewać się na rozmowie o pracę?
2. W wymaganiach na temat stanowiska jest praca na 3 zmiany, czy jest to system czterobrygadowy?
Z góry dziękuje za odpowiedz :)
olo 2016-05-31 12:32:00
Czy ktoś wie ile można zarobić jako automatyk?
nick nick 2016-06-02 09:10:15
G. pytasz czego się spodziewać na rozmowie. Wiadomo, padają też pytania standardowe, jak na każdej rozmowie, ale od strony merytorycznej lepiej się dobrze przygotuj. Wiem, bo już mam rozmowę za sobą. Zrozumiałe, że chcą sprawdzić wiedzę i kompetencje kandydata, zatem nie są to pogaduszki a konkretne pytania dotyczące procesu produkcji, problemów technologicznych itp. Mam porównanie do innych ceramik i powiem Ci, że stopień trudności na tej rozmowie był najwyższy bo i zakład też jest na wysokim poziomie, kadra w pionie produkcyjnym głównie po AGH. Powodzenia!
LUCJUSZ 2016-09-14 14:33:21
witam. Jak wyglądają zarobki na prasach czy do tego jest jakaś premia . od 15 lat pracuje w tej branży właśnie na prasach . mieszkam 60km od Starachowic czy są jakieś refundacje kosztów dojazdu ?
3
LUCJUSZ 2016-09-14 17:09:20
Nie , po prostu szukam informacji na ten temat gdyż nie wiem czy warto składać tam papiery .Obecnie pracuje w ceramice ale gdyby znalazło się coś lepszego to chciałbym spróbować .
xyz 2016-09-15 15:56:12
Dziś byłem na rozmowie na produkcje i umowa na okres próbny to 2800 lub 2900 brutto. Więc na start to całkiem zacnie :)
bartexx 2016-09-18 17:07:13
Witam jestem świeżo po technikum , mam pytania czy jest szansa na znalezienie pracy w cerradzie ? jesli tak to w jakim charakterze ? dzięki z góry za odpowiedz ;)
adi 2016-10-21 13:26:49
A gdzie w takim razie zdobywać to doświadzczenie ? na stażu za 800 zł ? kserując kartki papieru ?
Michal 2016-11-05 08:59:52
Polecam! pracuje już ponad 5 lat ale prawda jest taka jak człowiekowi chce się pracować i ma trochę rozumu to będzie pracował długo. A co do rozwijania się kursów szkoleń to bym nie liczył. Zarobki bardzo rożne pracownik na najniższy szczeblu zarabia około 1900 zł do reki gdzie przy 4 bryg. nie jest to jakaś wielka kwota. Co do młodych osób po szkole to firma przyjazna. Ogólnie polecam. Odradzam tym kto chce awansować i czegokolwiek się nauczyć nowego bo taka możliwość jest ale bardzo bardzo rzadko
1
Golo 2016-11-12 17:38:05
Witam jak wygląda praca na produkcji ? Czy jest to trudna praca ? Czym zajmują się osoby zatrudnione na produkcji ? Czy konieczne jest tam jakieś doświadczenie ?
Zostaw swoją opinię o Cerrad Sp. z o.o. - Starachowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cerrad Sp. z o.o.