brak logo

IBF Polska

Toruń

Opinie o IBF Polska

kinol 2015-01-30 21:37:59
najgorszy pracodawca w boleslawcu
pucen 2015-02-05 15:41:47
A Bolesławiec ma nowego dyrektora który na niczym się nie zna tylko na sprzątaniu.Chodzi od rana zamiast siedzieć na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzi.Pracował w Rumuni 3 lata i myśli że w Polsce też tak bedzie.Pozakrecał na produkcji ogrzewanie,w szatni. woda. zimna. Następny karierowicz,i dotego Austryjak który po Polsku nic nie gada tylko niemiecki i troche angielski. A do ludzi tylko sznela i pucen pucen.Może ma coś z Nazizmu?
ben 2015-02-06 11:42:36
zakład w prownaniu do innych zakładow w bolesławcu płaci marnie. Nadodatek zadnego socjalu, zadnych wczasow pod grusza, zadnych talonow na swieta.
A jesli chodzi o sama prace to syf syf i jescze raz syf, człowiek wiecznie brudny. Na chlach zimno. Naprawde to nie ten ibf w ktory wszyscy chceli pracowac 10 lat temu. Teraz duzo lepiej jest mni w baderze czy innych duzych zakladach.
ben 2015-02-06 11:45:22
na rozmowie o prace obiecuja 2 tys, tylko nikt nie mowi ci ze to brutto i na reke po miesiacu dosstajesz 1500zl
1
man 2015-02-16 21:45:17
Czego sie spodziewaliście bo czerwonym duńskim obozie pracy.Wszędzie jest kapo który chodzi i patrzy czy pracujesz czy nie brakuje mu tylko bata zeby jeszcze przylac.O ubraniach zimowych zapomnij trzy lata chodzi ubrudzonych w oleju aż sie świecą jak dziad gorzej niz nie jeden mechanik.Firma biedna zeby wymienić pracownikowi ubranie.Stać firme na kupowanie Strajchowi nowego passata i Lanowi w radomsku orz inne glupoty gdzie pieniądze firmy sa trfonione na inne głupoty a np Koza kretyn robi głupie oszczędności np zamiast długopisu kupuje wkłady do nich.Takze wzorowy kierownik szkiełkiem dupę utrzeć nie mówiąc o kupowaniu części do ciężarówek napraw itd.Coraz gorzej jest w tej firmie panowie omijajcie z daleka IBF.Zostali tyl;ko Ci co liża dupę kierownikowi burki ze wsi co podpierdala jeden na drugiego lub cicho siedzą jak myszki.Chora atmosfera jest i tyle.Wstyd zeby kierowca doswiadczony z wieloma uprawnieniami pracował za 1800-2300 oczywiscie w porywach mówie o przepracowaniu ok 2lat bo krócej to 1600 i mniej.Jazda starymi strupami ulanymi w oleju wiecznie i zardzewiałymi (piękna reklama firmy)i przesiadka z hdsa na betonomieszarkę jezeli się skończy swoją jazdę na hdsie oczywiście za free.Najwięcej jest rządzących całe biuro z przedstawicielami na czele(samozwańczy kierownicy i podpierdalacze)z koordynatorka na czele.Zatrudnia takie gaski co nie znaja się na czasie pracy kierowców zielone totalnie i mając 3 auta pod soba nie umieja zarządzać transportem,jak sie odmówi wyjazdu to oczywiście telefon do Streicha lub do Kozy.NIe umieja uszanować starszych pracowników.Zawsze ktos bedzie pracować.W Bolesławcu jeszcze gorzej z tego co koledzy piszą.Duńskie obozy pracy.Szukajcie sobie w sezonie innej pracy bo psychicznie nie wyrobicie.NIe idzcie wcale na rozmowy o prace jezeli beda sie ogłaszać naopowiadaja wam bzdur i głupot tak robi Streich żeby was tylko złapać do pracy a pożniej rozczarowanie.Trzymajcie sie ludzie i nie dajcie się dymać.
hi-man 2015-02-16 22:09:06
Odnosnie wczasów to zapomnijcie o jakis wczasach pod gruszą itd.To nie komuna i państwowe zakłady to duński obóz pracy.Masz pracować nic sie nie odzywać,bo bedziesz pierwszy do zwolnienia.W sezonie zapomnij o urlopie bo nikt Ci nie da.Koza ciota sam nie podejmie decyzji bo sie boi Streicha i do nie go dzwoni 350 km stąd co nie wie jak wyglada sytuacja w radomsku.Takze kierownik dupa(Koza) jest tylko od donoszenia na pracownika i nic poza tym.Jak kiedys Koza powiedział IBF musi wyciagnąc 102%wydajności z pracownika takze reszte się domyślcie sami.Powinni uciekac stamtąd pracownicy i niech sami zapierdalają.NIe bierzcie kostki od nich bo oszczedzaja na surowcacj czyli kruszywach cementu itd coraz słabsza jest.
neutralny 2015-02-17 20:50:12
Do „ M.K.” i „ P.J.” głośno się zrobiło o waszych wpisach ja jak to czytam to wiem kto to pisze a co dopiero ci wszyscy o których tak „słodko” piszecie . Piszecie tu opinie widzę od momentu jak was zwolnili z roboty , ciebie P.J. i rok wcześniej twojego koleżkę M.K. który też widzę użalał się na tym forum nie raz . Szczerze mówiąc to nie wiem poco was tak długo trzymali - ja na ich miejscu wyp….ił bym was z roboty o wiele wcześniej, ale nie mój problem taka tylko moja opinia - ja tu tylko sprzątam i widzę niektóre rzeczy z boku.
Co do pomocnej opinii o firmie bo po to jest to forum. Zarobki szału nie robią bo przez pierwsze kilka miesięcy jest to około 1600 na rękę , jak kto zdolny i dostanie lepszy angaż to może zarobić do 2200 (bez nadgodzin) . Nie myślcie że pójdziecie tam do pracy i posiedzicie , nie ma szans. Trzeba liczyć się z tym że nie będziesz się nudził nawet kilka godzin , za darmo płacić ci nie będą , najczyściej też nie jest beton , olej, cement itd. Pracuję tam długo i jak ktoś chce uczciwie pracować i robi to co do niego należy to myślę że może się nie obawiać o utratę pracy. Co do socjalu to rzeczywiście nie ma żadnego, wczasy pod gruszą itd. nie ma szans , tylko na wigilię dają parę groszy.
luzak 2015-02-18 10:43:14
Do P.J. wiesz jak tego słucham co wypisujesz to mnie mdli cwelu. Razem z tobą pracowałem i wiem jak ta twoja praca wyglądała, ściema totalna i brak w tym ściemnianiu jakichkolwiek skrupułow wobec tych którzy faktycznie zasuwali w tym czasie. Poza tym brak powodu do zwolnienia... hahaha... chyba padne ze śmiechu. Tyle razy ile ty miałeś wylecieć i jakos zawsze ci sie udawało to pobileś chyba rekordy, ciągle jak nie łapuwy zarem z M.K. to trasy wydłużałeś o czasie i tempie jazdy nie wspomne - nie na próżno miałeś przydomek "Kapitan ślimak" i jeszcze masz czelność twierdzić że bez powodu cie zwolnili. Oczywiście zgadzam sie że zarobki szału nie ma i że oszczędności chore czesto, brak ubrań ale kasa zawsze na czas i faktycznie kierowcy gruszek maja gorzej ale ty leserze to miałeś jak w raju i nie piepsz głupot o jakiś przekroczeniach czasu, a koordynatorki... hm doskonale znają się na czasie pracy i jazdy kierowcy i wiedzą ile mogą z ciebie wycisnąć (z reszta inaczej byś nie narzekał) ale o to w końcu chodzi, jak jest sprzedaz to jest kasa i praca. A i jeszcze twoje zmęczenie... przecież ty jak odbierałeś kluczyli rano do auta to już byłeś zmęczony. Nie jeden z nas miał ochote ci dojebać nie raz bo my robiliśmy a ty ściema non stop ale cóz wreszcie przyszedł czas. Także nie mąć w głowie innym bo co można to można ale ta praca ma tez wiele zalet tylko taka ciemna masa jak ty tego nie jest w stanie zauważyc.
mario 2015-02-18 18:47:03
Do neutralny i luzaka widze ze troszke prawda zabolala ale niestety tak to ma byc ,nikt sie tu nie uzala a napewno nie ja taka robote jak ibf to moge miec no dzien inna,tylko niech wszyscy wiedza z kim maja doczynienia ja juz po tygodniu mialem robote ale wy domyslam sie juz kto wypisuje te pierdoly to tylko indesit albo akwizytor pipr.... mi tu o lapowkach a widziales dziadu.Jak jestes taki mocny to zadzwon do mnie jeden z drugim i sobie sprawe wyprostujemy a nie wypisujesz na forach oszczerstwa bez pokrycia lachudro.Ciekaw jestem kto wywiezie wam tyle towaru co ja z reszta w naszym regionie sa dwie potezne firmy z ktorymi nie macie szans.Wy sie nie puscicie w zyciu tej firmy jestescie wiernymi kundelkami tej psiej budy, wsiadz w ciezarowke i jedz po 15 godzin i wtedy pogadamy ,rozladuj 5 razy auto hds w ciagu dnia kozaku ,nie masz zielonego pojecia o tym zawodzie i madrzysz sie ile powinienem zarobic piszesz o nadgodzinach tylko ciekawe dla kogo bo napewno nie o kierowcach ,radze zimny oklad na glowe i nie pisanie glupot Ps oklad watpie ze pomoze
1
p 2015-02-18 20:07:14
Weż sie frajerze cwelu odpieprz od P.J.Udowodnij mi albo powiedz mi w twarz ze brałem łapuwy od kogos baranie.Piszesz o tym czego nie masz zielonego pojecia.NIc cwelu nie pisałem na forum a ty piszesz eunuchu jakie s głupoty.Gówno wiesz co robiłem i ile robiłem.Cwel cie zrobił bastardzie i tyle.Naprawde czysta przyjemnosc była praca w IBf.Zajebista firma frajerze.A dojebe tobie jak cie namierze po ip bo mam znajomego w policji i zobaczymy jaki bedziesz madry jak spotkamy sie twarza w twarz bo madry jestes przed kompem.Chetnie bym ci nabił kilka seków na ryju.
1
NKWD 2015-02-19 17:18:02
hahaha brawo chlopaki wreszcie ktos napisal prawde o tym zakladzie dla oblakanych ,niech wszyscy wiedza , inni widac ze nie maja jaj albo strach im nie pozwala niech dalej beda parobkami , za te lapowki co o Was pisza poszedlbym do sadu albo niech napisze swoje imie a nie chowa sie za nickiem , jeszcze raz brawo caly boleslawiec popiera Wasze wypowiedzi i oby tak dalej nie dajmy sie zastraszyc dunskim lajzom
1
neutralny 2015-02-20 22:12:32
Wypowiem się na tym portalu po raz drugi i „ ostatni „ bo nie chce mi się ciągnąć dalej tej głupiej dyskusji , bo i tak każdy ma swoje inne zdanie na ten temat . mario, driver , man i inni rozżaleni i oczerniający wszystkich wokół . Pytanie tylko dlaczego obwiniacie wszystkich po kolei od samego dołu zaczynając - po samą górę jadąc. zwolnili was z roboty na pewno nie bez powodu bo jak wcześniej wspomniałem pracuję już w tej firmie długo i wiem że jak ktoś nie kombinuje to z pracy nie wyleci od tak i tyle. Mario „ uważaj co piszesz „ bo jedziesz po wszystkich równo od dyrektorów , kierowników , przedstawicieli handlowych , dziewczyny w spedycji , produkcję KVM , kierowców itd. wymieniając nie rzadko imiona i nazwiska a nawet bez ich wymieniania wiadomo o kim piszesz. Uważasz że z nami i z tymi wszystkimi osobami jest coś nie tak , czy może z tobą ? Wjechałeś również na nas na załogę która pozostaje ciągle w pracy i powiem ci że u wielu osób na naszej wiosce masz już przesrane za to co wypisujesz :

- wy sie nie puscicie w zyciu tej firmy jestescie wiernymi kundelkami tej psiej budy
- miesiac temu zwolniliscie ostatniego ,,Oporniaka '' teraz macie juz same wytresowane pieski
- albo sprzedawcy i (usunięte przez administratora)jak pan samozwanczy Krol KVM (usunięte przez administratora)
-ja juz po tygodniu mialem robote ale wy to tylko indesit albo akwizytor
zapomniałeś już jak nie raz pomagaliśmy ci w różnych sytuacjach cwaniaku ?
mario 2015-02-21 14:25:18
Do neutralny mysle ze nie rozumiesz ci piszesz , ja tez pisze po raz ostatni bo podobnie jak Ty mie chce mi sie pisac wkolko tego i samego napisalem ci ze jezeli zlapales mnie na braniu lapowek to przyjdz i osobiscie mi to powiedz a nie piszesz glupoty ,po drugie pisze prawde ,po trzecie nie wszyscy sa tacy sami a jezeli ktos poczul sie dotkniety tym co napisalem to jego problem ,kazdy ma swoj rozum i wie o kim lub o czym pisze wiec nie wypisuj mi tu grozb ,bo ja przynajmniej mam nick taki jaki zostalem przezwany w ibf-ie a nie jak ty neutralny ,straszyc to sobie mozesz dzieci Baba Jaga a nie mnie, powiem ci tylko jedno ze przyjdzie czas na ciebie i tak cie kopna w dupe jak im nie bedziesz potrzebny poza tym pozdrawiam wszystkich normalnych pracownikow ibf radomsko
1
man 2015-02-21 15:14:22
neutralny ty jeses glupszy niz ustawa przewiduje widac ze sloma ci z butow wystaje,czytaj ze zrozumieniem a pozniej odpisuj nie rob z siebie wiekszego buraka jakim jestes cwiklo
obecny pracownik 2015-02-23 17:59:14
Czytajac to forum odnosze wrazenie ze z niektorymi naprawde jest cos nie tak np NEUTRALNY LUZAK REALISTA.Chodzi tutaj o sytuacje w firmie to prawda ze po wywaleniu Stina w firmie zaczely dziac sie rzeczy nienormalne,ktore wczesniej nie mialy miejsca wybranym osobom daje sie bez przerwy zielone swiatlo czuja sie bezkarni,jest to jedna banda ktora trzyma sie razem.W firmie jest mobbing i trzeba uwazac co sie do kogo mowi bo za piec minut wie juz o tym przelozony /prawda jest tez to ze ludzie mieszkajacy w jednej malej miejscowosci utopili by sie w lyzce wody i to tylko dlatego ze zarobil w miesiacy 20 zl wiecej ,albo zabral polamane deski z palet do pieca ludzie kiedy wreszcie sie opanujecie to jest chore,ja juz szukam innej pracy poprostu nie moge tam wytrzymac //ludzie ludziom zgotowali ten los//.Paru moich kolegow wypowiedzialo sie tu na tym forum dosc obszernie oczywiscie napisali prawde,ale niektorych to zabolalo,Neutralny co ty masz do Maria, chlopak zapier....jak nikt w tej firmie przychodzil pierwszy i wychodzil ostatni nie bylo na niego mocnego w hds-sie ,Ci nowi co sa w zyciu mu nie doruwnaja nie wiesz o sytuacja ze zwolnieniem a wypisujesz bzdury ,za takie cos powinienes dostac po ryju , w dodatku napuszczasz innych ,jak nie umiesz czytac ze zrozumieniem to chociaz nie wypisuj glupot.Co do P.J, wiadomo jaki byl Maruderek,troszke pomarudzil ale nie byl zly ,chlopak tez sie staral,a zwolnili go poniewaz zima brak roboty i oczywiscie tez nie chcial jezdzic po 15 godzin ,wcale nie zazdroszcze kierowcom bo maja tam przesrane a zarabiaja wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czepiacie sie o lapowki nikt nie widzial ale wiecie najlepiej , jezeli wzieli to wcale sie im nie dziwie bo z golej pensji trudno tam wyzyc ,poza tym nikt tam nie jest bez winy i kazdy z nas za paznokciami swoje ma,ale u kogos w oku zrzazge zobaczy a u siebie kolka nie widzi
1
? 2015-02-24 15:23:05
Ludzie w czym w macie problem ... jak się komuś nie podoba to niech się zwolni!! M.K i P.J tak wam źle i niedobrze było to czemu sami nie odeszliście?? Przecież na siłę nikt was nie trzymał w tym " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;.
1
! 2015-03-02 18:52:50
Noi moglismy mądrusiu odejsc w sezonie kiedy było najwiecej wyjazdów i ciekawe kto by ci jezdził i woził ten szajs.Sam chyba bys wsiadł na tego strupa hdsa i sam jezdził i wywoził towar.Ciekawe kto by ci przyszedł do tego kołchozu i dunskiego lesnego burdelu na kółkach
? 2015-03-02 20:51:17
Sam sobie zaprzeczasz ... "nie mogliśmy odejść w sezonie" ??? a co żal Ci zakładu było??? PS: A jednak radzą sobie bez Ciebie!!!
! 2015-03-03 11:13:46
Tak sam sobie zaprzeczam dalej nie rozumiesz co napisałem.Naprawde było mi zal pracy w tak wspaniałym zakładzie jaki jest IBF.Dobrze ze sie stamtad uwolniłem.Wiecej zarabiam i mam lepsza prace.A jak ci sie podoba to pracuj w tej firmie bez przyszłosci i badz parobkiem dunczyków
1
tomekh 2015-05-17 13:06:11
Bylem na rozmowie nic konkretnego sie nie dowiedzialem,samochody to jezdzace zlomowisko a pieniadze to 1500 porazka zaluje ze tam pojechalem strata czasu i paliwa
2
byly pracownik 2015-05-26 16:41:12
Na telebimie Zatrudnimy PILNIE elektrykow na produkcje kierowcow,w gazetach i na posredniaku , i co Panie Streich ,nie ma chetnych pies z kulawa noga nie chce przyjsc ,a tak obiecuje Pan rarytasy nadchodzi czas aby samemu brac sie za robote bo durni w dzisiejszych czasach nie ma i nikt za 1400 nie bedzie chcial pracowaci tak trzymac nie dajcie sie oglupiac ibf wierzbica kolo Radomska
1
realista 2015-05-27 20:12:16
Dobrze kolego napisałeś dojrze ludzie pracowali za pensje głodowa to jeszcze glupio mądry Streich co ma ludzi za nic i wyrobników pozwalniał i myślał że zaraz tłumy przylecą.Niech zobaczą jaka opinia sie rozniosła o tak cudownym zakładzie jaki jest IBF.Duński [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle.Kupa donosicieli i posłusznych piesków co myrdaja ogonkami.
TOLDI 2015-05-29 16:37:36
ME ME ME KOZA JESZCZE CHCE
1
xyz 2015-06-28 12:28:53
to co sie tam dzieje przechodzi ludzkie pojecie,praca po 12 godzin i soboty a jak sie sprzeciwisz to cie srtasza zwolnieniem karteczki popisane co masz robic i morda w kubel ,Koza kapo tylko patrzy jak cie podpierdolic.Nawet nie przychodzcie na rozmowe nie ma sensu z reszta i tak juz nie chce tam pracowac
Dino 2015-07-15 16:56:44
Do Lief sadzac po Twojej wypowiedzi ,ze pasuje Ci prca po 12 godzin i zarobki jakie daje ibf ,to sadze ze jestes Ukraincem albo Bialorusinem,bo nikt przy zdrowych zmyslach nie pracowalby za 1500 zl,a to ze placa na czas to laski nie robia,pokonczyly sie juz te firmy ktore placily na raty.Z reszta placa tak marnie ze wstyd aby jeszcze sie opuzniali z wyplata.
Dino 2015-07-15 16:59:10
Do Lief sadzac po Twojej wypowiedzi ,ze pasuje Ci prca po 12 godzin i zarobki jakie daje ibf ,to sadze ze jestes Ukraincem albo Bialorusinem,bo nikt przy zdrowych zmyslach nie pracowalby za 1500 zl,a to ze placa na czas to laski nie robia,pokonczyly sie juz te firmy ktore placily na raty.Z reszta placa tak marnie ze wstyd aby jeszcze sie opuzniali z wyplata.
Dino 2015-08-26 11:27:30
Mysle ze w tym kraju jest jaj jest,przez takich ludzi jaj Ty Faster,Lief i wiele innych,ktorzy podobnie mysla.Ludzie zacznijcie szanowac samych siebie i swoje doswiadczenie oraz umiejetnosci i kwalifikacje ktore posiadacie,inaczej bedzie jak jest,albo jeszcze gorzej.Zostalismy juz MURZYNAMI w swoim wlasnym kraju,pokazaliscie zejakis dunczyk wloch,belg lub inny zagraniczny tyran moze kopnac was w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a Wy skulicie glowe i nic mu nie powiecie.Wiem jak jest pracownik nie ma nic do gadania wiekszosc to te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] polskie kierowniczki,tak pokazaly ze z polskim pracownikiem mozna sobie buty wytrzec,ale nie dajmy sie tej cholocie zagranicznej gnoic.Dopoki wszyscy sie temu nie sprzeciwia a wiem ze tak nie bedzie,to bedziecie zapierdalac za 1500 zl i klaniac sie wpas [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z za granicy i przy piwku z kolega zalil sie jak to w Polsce jest zle i nie ma gdzie isc pracowac za normalne pieniadze.
zenek 2015-10-18 01:20:17
Gdy to czytam niewierze Lief,Faster,Ludmila i inni przyglupi wypierdalac do gazu barany jedne przez was inni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robiom co chca z nami jestes idiota i debilem ale jeszcze sa ludzie ktorzy nie daja sobie w kasze dmuchac jak Witek i Mariusz wyjebac tych dunow i ich podpierdalaczy z Polski a reszta niech siedzi jak CIOTY
realista 2015-11-04 21:05:54
Ludmiła wez sie ogarnij co Ty wypisujesz.Kazdy wie jaki syf tam jest i dno.Jakie doswiadczenie możesz zdobywać w takim duńskim kołchozie i byc parobkiem i niwolnikiem dunów.Dziewczyno nie wypisuj głupot takich więcej.Boisz się o swój tyłek żeby Cie nie wykopali siedzisz tam jeszcze bo może jestes potrzebna.W przeciwnym razie wreczą Ci wymówienie i podzikekuja Ci.Takie sa uroki pracy w dunskich korporacjach
1
faster 2015-12-04 17:06:58
Do Tadeusza,Kolego nie wiem na jakie stanowisko chcesz się tam dostać ale gdzie byś nie poszedł to nie polecam,poczytaj sobie choćby paru chłopaków to będziesz wiedział.Wykorzystają Cię i tyle,umowa i ZUS od tego co zarobisz,kokosów się nie spodziewaj a o socjalu to zapomnij.
szczery 2015-12-20 19:16:21
szczeze to dostarczałem kruszywo di ibf i mijając brame człowiek czuje się trochę inaczej jakby mu miała za chwile paleta z kostka na leb spaść... nie zaryzykowałbym pracy w tym zakładzie
Dino 2015-12-30 15:38:41
Mam pytanie do zegosa,po czym tak twierdzisz pracowales tam czy masz znajomego co pracowal.Pytam o normalnego pracownika a nie dunskich wazeliniazy
Mario 2015-12-31 08:40:38
Hmm to dziwna sprawa,bo ja tam pracowałem ibył wypadek.Mojemu koledze chwytak do kostki scisną ramie i złamał obojczyk.Po wypadku na szybko zostały robione siatki i bolustrady aby ukryć fakt że nikt tam nie mógł wejśc,przed Inspekcją Pracy.Zrobiono idiote z uczciwego i sumiennego pracownika,a po przyjściu z chorobowego wyrzucono go z pracy za nomową BHPca oraz dyrektora.Sprawa trafiła do sądu,po długim czasie IBF przegrał,a kierownik Steen został zwolnoiny z pracy.Nie wspomne o wynagrodzeniach za nadgodziny oraz normy czasu pracy kierowcy.Nie będę pisał o tym proszę poczytać początek forum i każdy będzie wiedział o co chodzi.Dziadostwo w którym już nikt nie chce pracować.Ps Pozdowienia dla Kolegi Mariusza o którym pisałem.
1
mor 2016-02-04 17:17:12
do koli. pracuję tam od zeszłego roku, pensja przez 3mce jest bardzo słaba bo 1500 na rękę ale kto da ci więcej w okresie próbnym, w miarę czasu pensja wzrasta i nie jest najgorsza, z tego co wiem to doświadczeni operatorzy maszyn dochodzą do pensji około 2500 na reke
reality 2016-03-15 20:14:37
lalka puknij się w głowę co za inspiracja może być IBF betony czy inny ich syf.Włazisz im w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakby Ci zycie uratowała firma.Czyste lizusostwo dunskich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] którzy z Polaków robia niewolników i parobków za psie pieniądze.A co najlepsze jedem drugiego podpierd... i atmosfera w pracy bardzo miła,zastraszanie itd.Oczywiscie maja wymagania a wynagrodzenia marne jeszcze patza na czym pracownika okrasć.Najgorszy Radomszczański lesny syf i dziadostwo.NIech dalej rządzi Striech i wierny podpierd... Koza.A zapomniałem o dwóch pustych lalach za biurkiem fałszywych buzkach i wspaniałych donosicielkach.
reality 2016-03-16 21:39:59
Still nie masz co liczyć na stałe zatrudnienie.P Ela z Bolesławca dyrektor finansowy sporo lat przepracowała i została zwolniona przez Lunsgarda.Wiec sam masz odpowiedz czy w IBFie jest stałe zatrudnienie.Jerzeli masz troche oleju w głowie to wnioski sie same nasuwaja że w korporoacji nigdy długo nie popracujesz jak im nie bedziesz potrzebny lub za duzo wiesz to cie wyleja bez zadnych sentymentów.IBF to najgorszy syf z daleka omijaj takie firmy
boss 2016-03-18 20:14:13
Takiego dziadostwa jak tam panuje to jeszcze nigdzie nie widziałem,grono sprzedajnych osób którzy za parę połamanych palet sprzedali by własną matkę.czytając forum jak ktoś racjonalnie myślący chciałby pracować w takim zakładzie,co wpis ma negatywny komentarz,mogę się tylko domyslać że nie różni się niczym od'' bohaterów,,forum.To już chyba takie czasy że polak polakowi życzy jak najgorzej.Szkoda że normalnych ludzi jest już coraz mniej.,,pozdro'' dla tego pzylizanego konusa ze Zgierza.
boss 2016-04-16 10:29:04
halina mam pytnie pracowałaś tam? Ja tak więc wiem o czym pisze,a to że mają dachówki kominy i inne barachło nie oznacza wcale ze jest na to klijent.naprodukowali tego gówna i lezy nikt tego nie chce kupowac bo po pierwsze cena po drugie klijenci zroboli reklamacje ponieważ były zrobione ze zbyt ubogiej mieszanki cementowej czyli oszukali na produkcie,teraz to wszystko leży i niszcaeje zresztą nadaje sie to tylko na zasypanie dołu.do dzis leżą tam palety z kostką wyprodukowaną w pierwszym roku powstania kołchozu pracy w Radomsku,wyglądaja tak że dzieci z piasku w foremkach lepszą by zrobiły.Co do ich ofert to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie urywa, kolory to szary i czerwony na tym sie kończy ich ofrta,poprostu szał ie wiadomo na co się zdecydować.
boss 2016-05-11 20:32:10
moko ja osobiście odradzam,ale zrobisz jak chcesz. Pamiętaj że jak będziesz rozmawiał ze Streichem to nie wiarz łgarzowi w ani jedno słowo,szuka teraz niewolników i wiernych piesków do podpiepszania,wszystkich starych pracowników pozwalniał albo się sami zwolnili
Adam 2016-09-11 19:31:31
Orientuje się ktoś czy obecnie IBF rekrutuje na stanowiska produkcyjne?Jak się pracuje atmosfera zarobki itd.Z góry dzięki.
rysiek 2016-09-17 09:47:51
Adam umiesz czytać całe forum poświęcone jest o co pytasz,a Ty zadajesz pytania.
Adam 2016-09-19 07:34:45
rysiek-właśnie forum poświęcone jest zadawaniu pytań.Więc jeśli nie masz zamiaru odp na moje pytanie to się poprostu nie odzywaj.A co do rekrutacji to o niej raczej nie dowiem się z kwietniowych postów.
rysiek 2016-09-20 20:26:11
Forum jest już parę lat i z każdym rokiem piszą o firmie coraz gorzej, pomyśl trochę że co po Twoim komentarzy firma poprawi się o 180 stopni.Ztego co wiem cały czas poszukuja pracowników i mają coraz więcej spraw sądowych.
1
Adam 2016-09-20 22:26:12
Po moim komentarzu firma poprawi się o 180 stopni?haha a co ja takiego napisałem, że doszedłeś do tak inteligentnego wniosku.W życiu bym na to nie wpadł.
rysiek 2016-09-23 23:54:12
Od ilu lat Ty żyjesz,ze nie wiesz jakie są zagraniczne obozy pracy jak IBF,pytasz o sytuację w firmie a całe forum poświęcone jest Twojemu zapytaniu , sądzisz że od kwietnia coś się zmieniło ,wyprowadzam Cię z błedu moim zdaniem to masz coś z głową albo nie rozumiesz wpisów na forum więc ogarnij się człowieku i przestań robić z siebie durnia. Albo idż tam pracować oni właśnie takich osób potrzebują.
1
Adam 2016-09-26 22:05:11
Człowieku weź się tak nie spinaj bo za chwile pękniesz.Pracujesz tam? Jeżeli nie to gówno mnie interesuje co masz do powiedzenia.
funny 2016-10-04 21:23:34
Dzieczyno daj sobie spokój tam tylko pracuja pokorne suczki taka jak Grąd... i Langn... co tylko liża kierownictwu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i Str..... i oczywiście dobrze donoszą na pracowników a oczywiście umawianie się w weekendy na kawki w domach.Wszystko fałszywe gęby i tyle pokorne wiejskie gąski wielkie koordynatorki transportu.Porażka totalna leśny czerwony [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kółkach i tyle.Banda pachołków duńskich co sprzedaja najgorszy towar jaki tylko może być.Z daleka od takiej firmy.Pozdrowienia dla najlepszego kierownika:) Me me Koza jeszcze chce.
Max 2016-10-05 14:50:21
Maja a szukaja gdzieś teraz widziałem ze wcześniej mieli jakieś rekrutacje za granice czy tylko w Toruniu?
doom 2016-11-08 20:55:05
Poczytaj sobie oipnie Max o IBF-ie.Daj sobie spokój z tym burdelem
1
Ghmt 2016-11-11 20:13:30
Gdzie jest wynagrodzenie nikt w Toruniu nie dostał wyplaty kiedy na umowie jest wyraznie napisane ze wynagrodzenie otrzymane do 10 każdego dnia miesiąca !!!
Zostaw swoją opinię o IBF Polska - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IBF Polska