logo Mueller S.A. Fabryka Świec

Mueller S.A. Fabryka Świec

Grudziądz

Opinie o Mueller S.A. Fabryka Świec

Cito 2011-08-11 22:07:51
Bradzo sknerowata firma
6
pityy 2012-08-10 21:16:38
Bród,smród i słabe zarobki,szkoda czasu.
11
atoś 2014-07-16 23:03:27
Pracowałem jako praktykant w laboratorium fizykochemicznym. Chociaż mogli zatrudnić mnie na darmową praktykę, o czym nawet była mowa, finalnie bardzo fajnie zapłacili. Kierownictwo w porządku, praca ambitna i nienudna. Sprzęt pierwszej klasy, a firma non-stop się rozwija. Nigdzie indziej nie mógłbym się zbliżyć na kilometr do spektrofotometru, a tutaj go obsługiwałem!
alfons 2015-07-09 17:38:54
Schmutz und Gestank Lager arbeiten Scheiße bis Deutsch Arbeit gefickt Führung gefickt
2
zenon 2015-07-09 17:49:32
pracowalem tam na stażu jakies 4 miesiace temu nie radze nikomu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] non sto cos najgorszy zaklad jaki moze byc kierownictwo do bani prosic sie o sprzet do pracy najlepiej miec swój masakra nie polecam
4
zawiedziony 2016-01-24 14:14:08
A teraz to pozwalniali w grudniu 350 osób i ponoć chcą zwolnić kolejnych 150 osób, ogólnie to jak zatrudniają to od marca do grudnia potem sam sobie radź, teraz to pracownika traktują jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przechodząc na inny sektor jako intruz i pracownicy uważają się za Bóg kogo, radzę Wam omijać tą firme, chyba,że szukać pracy na chwilę bez stabilizacji i brak rękawiczek itp. do pracy, firma nadaje się do żal.pl
3
samOn 2016-03-04 11:07:28
Jak w pierwszym komentarzu - to bardzo sknerowata firma. Najlepszą inwestycją jest człowiek drodzy rządzący ze świeczek. Zarobki w tej firmie są kiepskie i nie ma się co dziwić, że jest taka rotacja wśród pracowników. Masa ludzi się zwalnia i masa ludzi zaczyna tam pracę, tylko po to, żeby się za jakiś czas zwolnić. Powstają nowe zakłady w Grudziądzu które na start oferują więcej, a firma nic nie robi aby zatrzymać pracowników. Jesteś wieloletnim pracownikiem, idziesz po podwyżkę to nawet 100 zł brutto do podstawy nie dostaniesz, bo zawsze jest jakaś wymówka. Najgorsze i zarazem najśmieszniejsze jest jak ta firma udaje profesjonalną. Szkolenia na każdym kroku, zasady i rozwiązania czerpane z Japonii, tony biurokracji na każdym kroku - to wszystko do niczego nie prowadzi. Ludzie czują się jak idioci oklejając taśmami wszystko co popadnie i podpisując wszystko co się da. A narzędzia do pracy najlepiej trzeba by było mieć własne bo się nie doprosisz. Premie zabierane za byle co, natomiast więcej nie dołożą, zapomnij... Panuje tam dziwna zasada wyboru Liderek, Organizacyjnych, Kierowników. Obecnie panuje taka opinia, że pomimo inwestycji ta firma zmierza ku końcowi przez swoją niezmienną politykę. I wszędzie tylko układy układy i jeszcze raz układy.
10
Kolo 2016-09-14 08:53:29
Nie polecam wyzysk ludzi, pracowałem w magazynie i nie ma czasu zjeść śniadania. Do tego nie mili przełożeni
3
pauletta 2016-10-05 08:04:39
Muller fabryka swiec najgorsza firma jaka moze byc.... Brak słow takie wykorzystywanie ludzi poprostu auszwitz a bedzie jeszcze gorzej bedzie kierownictwo samo pracowalo traktuja ludzi jak smieci i co moge wiecej dodac nikomu nie radze szukac takiej pracu pracowalam tam miesiac temu i nie radze !!!!!!!!!!
5
Nick 2016-10-12 21:10:00
Na temat zarobków kolego to mogę powiedzieć, że na jedzenie zarobisz a właściwie na miskę ryżu ale łyżki już ci nie kupią. Problem jest żeby dostać chociaż te 1500 zł na rękę. Praca na wyniszczenie..... jak ktoś nie widział prawdziwego hardcoru jak można jedni drugich wykorzystywać i poniżać.
Odnośnie warunków przyjacielu to system trzyzmianowy cztero-brygadowy. Nastawiony na to że musisz przyjść nawet w niedziele i święto np. na 14.00 i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po 12 godz. Z nadgodzinami i tak Cię orżną jak dziką świnię. Robota wygląda jak w niemieckim lager coś na podobe kambodży i dojcz lager.
Możesz zobaczyć jak Cię będą traktować jak tylko podpiszesz cyrograf :) i przekroczysz bramę tego syfu....
4
biały_murzyn 2016-10-12 21:10:59
Na temat zarobków kolego to mogę powiedzieć, że na jedzenie zarobisz a właściwie na miskę ryżu ale łyżki już ci nie kupią. Problem jest żeby dostać chociaż te 1500 zł na rękę. Praca na wyniszczenie..... jak ktoś nie widział prawdziwego hardcoru jak można jedni drugich wykorzystywać i poniżać.
Odnośnie warunków przyjacielu to system trzyzmianowy cztero-brygadowy. Nastawiony na to że musisz przyjść nawet w niedziele i święto np. na 14.00 i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po 12 godz. Z nadgodzinami i tak Cię orżną jak dziką świnię. Robota wygląda jak w niemieckim lager coś na podobe kambodży i dojcz lager.
Możesz zobaczyć jak Cię będą traktować jak tylko podpiszesz cyrograf :) i przekroczysz bramę tego syfu....
alek 2016-10-17 14:10:08
W obecnej chwili są zatrudniani Ukraińcy którzy pracują po 12 h,firma jak na razie nie udostępniła tym ludziom szatni czy też jakiś szafek na osobiste rzeczy , przebierają się i zostawiają wszystko w STOŁÓWCE gdzie jemy swoje śniadania,zapachy które tam się mieszają pozostawiają wiele niezapomnianych wrażeń oczywiście tych negatywnych(chodzi mi zwłaszcza o buty)Jakie to musi być upokarzające dla nich...
stiik 2016-10-20 09:30:48
Najpierw daja ci na okres probny potem moga przedluzyc jak dobrze pracujesz ,ale tylko do listopada a potem na bruk ,chyba ,ze w jakis sposob uwiedziesz jakiegos lidera lub kierownika no obojetnie no to masz nawet na rok,Tam jest tak samo jak w kazdym zakladzie ,spodobasz sie i wchodzisz w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to jestes w zespole zauwazylem ,ze na tym to polega .No niestety ale nie kazdy tak potrafi
1
Zostaw swoją opinię o Mueller S.A. Fabryka Świec - Grudziądz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mueller S.A. Fabryka Świec