brak logo

Reka Rubber Polska sp.z.o.o

Dopiewo

Opinie o Reka Rubber Polska sp.z.o.o

opinie reka 2015-06-30 14:06
Pracowałeś w firmie Reka Rubber Polska sp.z.o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.
stefan 2015-06-30 14:06
szefostwo ma wyjechane na wszystko, tu liczy się tylko to, aby pokazać się przed przełożonym, że zamówienie jest wykonane i aby nie było tylko reklamacji. Panowie tu liczą się tylko sztuki, sztuki i jeszcze raz sztuki, nawet po trupach. [usunięte przez moderatora] przecież jakoś muszą przed dyrektorem wypaść!
menel z podsklepu 2015-06-30 14:07
Już dajcie spokój temu[usunięte przez moderatora]. Oni sa tak samo pionkami jak My w tej firmie i maja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do powiedzenia . Jedyny ich plus do lepsze dojście do tego leniwca co siedzi na dole i wydaje im polecenia. Kazali mu wywalic kilka osob to przekazał dalej polecenie i tyle w temacie. Jego to nie interesuje nich sie martwi ktos inny. Bedzie trzeba zatrudnić to da polecenie znowu i tak sie to kolo zamyka. Kwestia jest inna . Jak to jest ,ze produkcja jest caly czas na tym samym poziomie lub w pewnych okresach roku wieksza ,a wciskany jest kit ,że bieda piszczy w portfelach i tylko laska tych leni z finlandii daje nam tu jeszcze szanse sie realizowac .Jak to jest ,ze dostajemy Volvo od poczatku roku ,a wciskany jest kit ,że pas musi byc zaciskany bo kryzys. Jak to jest ,ze sa co weekend nadgodziny ,a mowione jest ,że brak zamowien ? Jak to jest ,ze projekt 5s realizowany jest tak dlugo ,a do tego czasu nie dal nam wymiernych korzyści finansowych - no bo jakich ? . ? Kazdy ma swoj interes w tej firmie tylko nie my - no chyba ,ze nasze nadgodziny uznamy za nasz interes bo dodatkowa kasa wplywa na konta . Wiadomo ,kazdy wolalby zarabiac godne pieniazki w normalnym trybie pracy ,a nie na nadgodzinach . Ta firma nie lubi zmian , bo na ta chwile kazdy ma swoj kawalek tortu do podzialu. Mysle ,ze jak w kazdej firmie mozna odszukac brakujace fundusze na nasze premie . Problem w tym ,ze nikt nie chce tego zrobic . Jesli sa jakies pytania zapraszam do rozmowy .
nick 2015-06-30 14:08
No ja twierdzę, że z premiami by mogło być w następujący sposób, aby było przejrzyście dla każdego:
-premia by zależała dwóch czynników: efektywności pracy (zamówienia i osiągi pracownika) i kursu euro (wiadomo, Finlandia w świat wszystko puszcza w europejskiej walucie).
Każdy by wiedział czego może się spodziewać.
Jest kryzys-czyli złoty słabnie a euro zyskuje była by wyższa premia zależna od waluty, a mniejsza od zamówień i wszystko by się mniej więcej równało.
Są dobre lata i jest więcej zamówień, mamy większą premię od produkcji, a mniejszą od kursu euro, bo zazwyczaj jak wszystko wraca do normy to obce waluty tanieją.

Mój znajomy pracuje w firmie, w której premie mają uzależnioną od sprzedaży. Chłopaki mają ustalony % wartości wystawionej faktury, niby są to setne wartości %, ale jeśli firma sprzedaje za setki tysięcy miesięcznie to są to już poważne kwoty na premie. Nikt tam nie zataja wartości sprzedaży i każdy może sobie zbliżoną wartość premii w przybliżeniu samemu wyliczyć.

Niech ktoś w Rece ruszy głową i pomyśli-będzie wtedy wilk syty i owca cała. Zapewne ktoś na stołku boi się podjąć temat, bo nie wie co powie Finlandia.

Jak tu ktoś już pisał: powoli robi się tu fiński [usunięte przez moderatora]
osrany po kolana 2015-06-30 14:09
ja i ty - 2012-01-08 20:40:39

Tej, a tak apropo to ktoś mi może napisać od czego jest w tej firmie [usunięte przez moderatora]? Co on robi cały dzień i ile ten koleś ma wypłaty?
Ten pan jest [usunięte przez moderatora]. Wprost pisząc : nakręca mu robotę w tej firmie . Reszta czynności jest poboczna i nie istotna dla bytu firmy. No chyba ,ze donos podciągniemy pod działalność dla dobra nas wszystkich . Co do zarobków można sie domyślać ,że wychodząc regularnie o 15:00 jego pensja jest na tyle godna ,aby nie pobierać tak szanowanych i pożądanych nadgodzin w tej firmie .
głupie forum 2015-06-30 14:13
CZEGO BYSMY NIE ZROBILI TO TAK BEDZIE NA ICH STRONE
NAWET JESLI PRACOWNIK TRACI 10 MINUT DZIENNIE NA SKM
TO 10 MINUT X 21 DNI = 210 MINUT
TO KTO MA ZAPLACIC CZLOWIEKOWI Z AKORDU ZA TE 3H

[usunięte przez moderatora] SIE ROBI W RECE SZKODA A BYLO OK
zdjecie uzytkownika
Zbyszek - 2011-10-19 10:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram wypowiedz w ostatnim zdaniu. Z tego co slyszalem niezly [usunięte przez moderatora]panuje w administracji ,,,nie spodziewalem sie tego po takiej firmie...

Kurs kucharski I i II stopnia - 140h Zaświadczenie MEN
Kurs kucharski I i II stopnia - wyjazdowy 2 tygodniowy z wyżywieniem i zakwaterowaniem 140h
Kurs kelner I i II stopnia 90h już od 549zł
Kurs cukierniczy I i II stopnia 90h
Kurs Barman-Blender I i II stopnia 30h

Zobacz wszystkie! (200)
zdjecie uzytkownika
mobing - 2011-10-19 20:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc wszystkim postanowilam napisac cos czego nie rozumiem
w gazetce reka box , jest odp. na temat zbojkotowania przedstawienia slimaczka.
a przeciez kazdy pracownik pamieta jak damian sie poskarzyl bogusi ze on wiecej zrobi dla firmy tylko mu szefostwo nie pozwala .
poprostu uwazam ze dobrze chlop pomyslal, a zle firma zrobila ze sie na to zgodzila .
zdjecie uzytkownika
kleska - 2011-11-16 20:00:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co sie dzieje w tej firmie to szok z dnia na dzien coraz gorzej a na punkcie 5s kaizen i inne glówna to maja zglowa smiac lub plakac
zdjecie uzytkownika
lolek - 2011-11-19 03:16:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak Ci się nie podoba, to się zwolnij.
Ja pracuje kilka lat i nie narzekam.
Do pracy przychodzi się pracować, a nie wymyślać jak baba.
Wszystkiemu są winne właśnie takie głęby, które wypisują takie bzdury bo im się nic nie podoba..
opis 2015-06-30 14:15
W czasie awarii energetycznej pracownicy nie świadczą pracy z przyczyn od nich niezależnych. Szefowie nie mogą żądać, aby odpracowali taki dzień lub brali na ten czas urlop.art.81kp Jeśli pracownik był gotów do wykonywania pracy, a nie mógł jej świadczyć z winy pracodawcy, wówczas przysługuje mu wynagrodzenie określone stawkową godzinową lub miesięczną. Tak wynika z wyjaśnień Państwowej Inspekcji Pracy dotyczących rozliczenia czasu pracy w przypadku awarii energetycznej spowodowanej złymi warunkami atmosferycznymi Dlatego pracodawca nie może żądać, aby w dniu awarii wykorzystali oni urlop wypoczynkowy lub odpracowali takie przymusowe wolne w terminie późniejszym. PIP podkreśla, że wiele skarg na takie nielegalne postępowanie pracodawców wpłynęło do inspekcji po kwietniowej awarii energetycznej
a więc jesli masz nadgodziny wyrobione to mozna ci zabrac za 8h -5-50, lub 4-100
lub zaplacic ci normalnie postojowe lub mozesz zamiatac firme
ha ha ha 2015-06-30 14:16
Stały informator dyrektora kabluje na szefa działu.
- On o panu dyrektorze opowiada, że nie ma pan matury, że używa pan zwrotów obcojęzycznych ni w pięć ni w dziesięć, no i w ogóle nie nadaje się pan na to stanowisko.
- Powiedz mu pan, ze może mnie w [usunięte przez moderatora]pocałować i vice versa-

Tatusiu kto to jest szef?
- Jest to taki człowiek, który przychodzi do pracy późno, jeśli ty przyszedłeś wcześnie, a przychodzi wcześniej jeśli ty się spóźniłeś
karol 2015-06-30 14:20
Witam wszystkich serdecznie!
Mam kilka pytań na temat waszego zakładu, bo jestem zainteresowany podjęciem pracy w nim.
Na ile zmian pracujecie?? Na 2-3??
Soboty, niedziele, nadgodziny???
Jakie są stawki godzinowe???
Jakie premie???
Ile idzie wyciągnąć miesięcznie bez sobót i nadgodzin???
Pozdrawiam Karol
Jacek 2015-06-30 14:25
Nie wiem co chcecie od tej firmy dobrze sie pracuje wszystko jest dobrze. Kto chce pracowac ten pracuje. Szefostwo jest dobre i pracuje sie na dobrych warunkach. Duzo ludzi którzy nie rozumieja tego jak ciezko jest znalezc fajna prace. Srodowisko pracy jest dobre. Na tym forum mozna znalezc duzo negatywnych opinii sa one nie uzasadnione i bezsensowne.
2
pablo 2015-08-23 15:42
Chyba sie w Rece tak dobrze nie dzieje jak maja wlasnie sprawe w sądzie pracy
1
xmen 2015-08-24 17:13
Ostatnio w Rece o wszystkim jest cicho wiec nic dziwnego ze o tym tez
1
Kontrabanda 2015-08-26 19:53
Pablo a z czym mają sprawę w sadzie.jak można wiedzieć
1
merion 2015-08-26 22:11
jak w sadzie pracy to raczej z pracownikiem
eryka 2015-09-02 13:01
Ale to już nie pierwsza sprawa w sądzie pracy Reki, mieli już coś o mobbing ale chyba się dogadali
Wolter 2015-10-09 00:06
Praca jak praca, czasem ciężko, czasem mniej. Każdy czasem swój kwas musi wylać, ale jeśli kogoś z Was coś boli to zawsze można podejść i próbować pogadać z kierownikiem mniejszym lub większym (jeśli takowy jest), jak jest człowiekiem to pogada, a może nawet zadziała. Ja bym spróbował. Trzymajta się ludziska, chciałem się do Was zgłosić do pracy, ale się trochę waham. Może jednak spróbuję, a co tam. Spróbować nigdy nie zaszkodzi.
Kultura 2015-10-24 16:14
Kolego powiedzieć mogę Ci tylko tyle jaka jest tam kultura kiedyś ponoć był program aby nie wskazywać winnych tylko rozwiązywać problemy a jest zupełnie inaczej a kto ma tam kulturę jeden drugiego podpieprza syf w łazienkach w szatni a poprawia się tylko jak ma wizyta byc
stęskniona 2015-11-26 08:21
Praca jak praca wazne ze jest najgorsi są jednak mistrzowie produkcji pan P.. I M... Wszystko co sie dzieje zlego to przez tych panów bez wyksztalcenia jak to sie mówi z chama na pana dyrektor jest pod nimi a nie odwrotnie idziesz do pana M... Po urlop 2tyg wcześniej to cipowie ze na rzadanie mozesz wziasc a jak ci sie nie podoba to za brama czekaja na twoje miejsce Niestety nie teraz nie przy tych zarobkach co z tego ze na reke masz 2800 a najebies sie jak wol a nikt tak tego nie docenia wchodzisz do biur pd rana a tam albo FB albo allegroa niektórzy tylko ale wiocha ale nikt tego nie widzisz ich kierowników bo robią tak samo
stęskniona 2015-11-26 08:21
Praca jak praca wazne ze jest najgorsi są jednak mistrzowie produkcji pan P.. I M... Wszystko co sie dzieje zlego to przez tych panów bez wyksztalcenia jak to sie mówi z chama na pana dyrektor jest pod nimi a nie odwrotnie idziesz do pana M... Po urlop 2tyg wcześniej to cipowie ze na rzadanie mozesz wziasc a jak ci sie nie podoba to za brama czekaja na twoje miejsce Niestety nie teraz nie przy tych zarobkach co z tego ze na reke masz 2800 a najebies sie jak wol a nikt tak tego nie docenia wchodzisz do biur pd rana a tam albo FB albo allegroa niektórzy tylko ale wiocha ale nikt tego nie widzisz ich kierowników bo robią tak samo
pracownik 2015-11-27 08:47
Zatrudnili kolegow z Ukrainy bo mysleli ze będą zapierdalac za darmo a sie okazala lipa nawet sie nie nadają na wtryskarki dali pracownika 1 zl brutto podwyżki a w biurach dostali 300zlto jest docenianie tych co zapierdalaja na nich a jak slysze buntownika biura steryda to masakra
1
dopiewniak 2015-11-29 22:48
Cała ta firma to jedna wielka patologia. A najgorsi to Egon i Haczyk. Jeżeli jesteś nowy (w kamizelce) i masz egzamin, pracujesz na np. cięciu lub specjalnych to Egon zagnie cię z ekstruderów i na odwrót. Wszystko to po to żeby ci udowodnić że nic nie umiesz i nic nie znaczysz. Kaizen, 5s i reszta tzw. systemów to fikcja. W praktyce toczą się dyskusje na zebraniach co poprawić itd. a proces produkcyjny (zwłaszcza na specjalnych) wygląda jak z garażu pana Zdziśka. Pracują tam ludzie którzy donoszą na współpracowników, złośliwie potrafią zepsuć twoją produkcję, a ty lądujesz na dywaniku. Mentalność klasycznych buraków. Jak najdalej od Reki.
wul 2016-02-05 12:06
Najlepiej zbrac premie pracownikom wylkanizacji ciekawe czy haczyk tez sobie zabral za niedopilnowanie nas co my jesteśmy winni wszystko powinno sie zaczynać od góry biur a nie ze każą nam zapierdalac bez odpadów tak sie nie da chcialbym by wszyscy zaczęli myslec nad przyczynami tego a nie tylko zabierać nam za Malo widocznie robimy dla firmy
1
znawca 2016-02-09 20:43
O zabrali nam premie leczą dziury w budżecie kupili koszulki i Love reka bubel ja przyjechali Finowie to pierwsze powinno sie zwolnic tych Egon i haczyk pozniej reszte bez pojęcia o pracy kierowników ale widać ze Finowie nie wiedza co się tu dzieje
1
x 2016-03-10 10:42
dlaczego nie powiecie im tego w twarz ?
czarny 2016-03-30 20:46
Widząc co sie dzieje w firmie , muszę stwierdzić , że nie jest dobrze ...
Nowi pracownicy ...hmm delikatnie mówiąc nie palą sie żeby przyjść do REKI.
Coraz więcej starych pracowników zaczyna myśleć o zmianie pracy , co wydaje mi się niezbyt dobrze świadczy o firmie , że nie potrafi utrzymać dobrze wyszkolonych i naprawde dobrych pracowników .
Dyrekcja wydaje się jakby nie widzieć problemu. Obiecane premie ... no własnie na obietnicy sie skończyło ... brawo morale i chęci do pracy na pewno odrazu są większe ...
Mały apel na koniec ... troche szacunku dla ludzi droga dyrekcjo ...
Ed 2016-03-31 23:22
Najlepszy jest ten egzamin po okresie próbnym po co to komu my się mamy uczyć nazwisk osób których nawet na oczy nie zobaczę a jak już to z kąd będę wiedział kto to niech się lepiej egon angielskiego nauczy
czarnuch 2016-05-11 07:44
Witam jeżeli chodzi o mistrzow produkcji to typowi chlopi z pola brak pojęcia o pracy wszystko muszą wymyślać pracownicy bo oni nic nie wiedzą procz jak dać naganne kierownicy to tak pan sz . To jedyny kierownik który cos wie o pracy i sie stara czasem aż za dużo pan w . Ok a najlepszy jest mamy woź. Kierownik buntuje wszystkich pracowników a później donosi na nich maskra ryksa itd
biuro 2016-05-11 09:34
Widzę ze kadra sie rozpisala tak zarobki są takie ale w biurach a bez nadgodzin napewno nikt nie ma 3 tys traktujecie ludzi jak niewolników a na bledy biurowych nikt nie patrzy a co chwile jakas kleska jest polowa kadry to dno totalne jak za czasów gierka siedza bo maja cieple stolki i nikt na nich nie patrzy
1
praca 2016-05-12 08:55
WITAM JESTEM NOWY W TEJ FIRMIE PRACUJE NIECAŁY ROK ALE TO CO WIDZE TO MASAKRA PRACOWNICY Z BIUR BEZ POJECIA O PRACY A MI KAZALI SIE UCZYĆ WSZYSTKIEGO NA PAMIEC A ONI NAWET NOE WIEDZA CO JAK ZROBIC I CHODZA SIE PYTAC NA PRODUKCJI CO JAK NAJLEPIEJ A CI SERWISANCI MASZYN TO CO CHWILE ROBIA TO SAMO ZAMIAST RAZ A PORZĄDNIE
Marcin 2016-05-12 11:18
No kolego z tym malym kierownikiem to masz racje tak jak to robil o imprezie firmowej wszystkich buntowal później poszlismy na piwo wszyscy sie dogadywaliśmy a później mistrzowie wszystko wiedzieli dziwnym trafem a smial sie najwięcej on
Biuro 2016-05-13 21:11
Biurowi to... biurowi tamto.... Zapraszamy, nie ma ludzi niezastapionych, do kadr zawsze mozna przyniesc CV. Skoro tu taka ciemnota i brak kompetencji, co stoi na przeszkodzie? Widze, ze niektore osoby, wypowiadajace sie tutaj, pomijajac aspekt skladniowy i interpunkcyjny, pisza kompletne bzdury. Nie patrza przez przekroj produkcyjny calej firmy, ograniczajac sie jedynie do czynnosci wlasnego stanowiska pracy. Proponuje, w pierwszej kolejnosci zajac sie wlasna praca, pozniej punktowac innych. :-)
6
zainteresowany 2016-05-19 08:44
Witam na Jakie zarobki można liczyć na produkcji
ja 2016-05-19 18:46
To mam pytanie to dlaczego co chwile ktoś się zwalnia z ręki skoro tak cudownie jest z biur qostatnich 3 miesiącach odeszli juz chyba 4 osoby kazecie wszystkim robić nadrodziny np pan haczyk terroryzuje pracownikow nadgodzinami piszecie bzdury na gazetce reka rubber a kazecie robić ponad 70 nadgodzin miesiecznie i soboty niedziele sami przyjdźcie sobie w sobotę i niedzielę do pracy polecam pseudo biurowym i na 3 zmiany azarobki bez nadgodzin nie miniesz kolego2,5tys praca niewolników ale w końcu odchodzę
balbina 2016-05-19 21:53
Firma placi w miarę dobrze ale systematycznie trochę przeginają z traktowania pracownikow jak ludzi z niszszosci poza tym źli mistrzowie to zlo a tak poza tym na każde pytanie odpowiadaja kodeksem pracy a chyba samo nie wiedza ze pracownicy nie moga pracować wiecej miesiecznie niż 41h a ludzie pracuja dużo wiecej ale to juz sprawa do PIP
bo 2016-06-08 07:41
już nawet biurowi uciekają jak szczury z tonacego statku
6
gogpaw 2016-07-18 12:37
Ja pracowałem kilka lat temu w rece i byłem bardzo zadowolony , oczywiście byli ludzie zawistni , których gryzlo że jeden dostał podwyżkę a drugi nie, ale praca sama w sobie ciężka a zarazem ciekawa pozdrawiam Macieja kierownika jeśli jeszcze pracuje
Jkl 2016-09-01 23:33
Na tą chwilę jeszcze pracuję w tej firmie ale nie wiem jak długo jeszcze wytrzymam(szukam innej napewno lepszej pracy bo gorszej nie znajdę) Wchodząc za bramę Reki czuję się jak więzień:-) i to dosłownie! Zamontowali kolejne kamery- dla BEZPIECZEŃSTWA ! tak się tłumaczą. Przyczepiają s( usunięte przez administratora )Obecnie wulkanizacja i dział węży silikonowych ma ZAKAZ ROZMAWIANIA Z KOLEGAMI Z DZIALU I ŚMIANIA SIĘ!! jeden wielki, cichy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ZMUSZAJĄ do nadgodzin! Pytają się dlaczego nie chcesz przyjść ( wielkie G...o ich to obchodzi) jak odmówisz nadgodzin to już na urlop nie masz co liczyć bo powiedzą Ci, że nie widział Cię na liście z nadgodzinami. Firma zmieniła się bardzo od czasu gdy zmienił się dyrektor (oczywiście na gorsze - Polak) SZCZERZE NAPRAWDĘ NIE POLECAM TEJ FIRMY!!!

Naprawdę są lepsze firmy od REKI.
2
katafalk 2016-09-05 21:46
No mają być podwyżki i jak będą takie jak chodzą słuchy to już całkiem nieźle się będzie w Rece zarabiać. Czekam, czekam - zobaczymy.
2
et 2016-09-15 15:33
Może i jest ciężka, ale zatrudnienie u nich wiąże się z dobrym doświadczeniem, ale czy wypłata jest na czas?
Arczi 2016-10-26 10:00
Tak jest na czas ja zawsze miałem 8 przeważnie na koncie :)
1
Popek Monster 2016-10-26 10:08
Śmieszny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zmiany niby trzy ale jak jesteś nowy to robisz cały czas popołudnie albo nocki :) Egon co chwile chodzi w tej samej koszuli i spodniach :) Haczyk czepia się bez powodu i ma problem że radio gra za głosno :) Koledzy podpierdalacze za przeproszeniem, lepiej nic nie gadać...tymbardziej na dziale ekstrudetów
6
Ja 2017-01-12 07:26
PIP przypomina, że pracodawca musi zapewnić właściwą temperaturę w pomieszczeniu pracy, odpowiednią do rodzaju wykonywanych zajęć. Temperatura w pomieszczeniach biurowych lub innych, w których wykonuje się lekką pracę fizyczną, nie może być niższa niż 18 stopni Celsjusza. Osoby, które wykonują pracę np. w halach produkcyjnych, muszą mieć zapewnioną temperaturę nie niższą niż 14 stopni.
Obecny 2017-01-26 07:30
Nie polecam nikomu tej firmy ludzi traktują jak zwykle scierwo zero zasad jak cóż zepsuja mistrzowie tak będzie na pracownika wszyscy podpierdalaja się nawzajem brak doświadczenia kadry tylko na kamerach siedzą zarobki jak na taką pracę to żart a chwała się że mają multisporta kartę
Pracownik 2017-02-04 11:17
Nie polecam słabe zarobki na te czasy wykorzystywanie przez mistrzow ludzi brak kontroli nad kierownikami mistrzami
1
Gall Anonim 2017-02-13 17:45
Czy uważasz, że stawka jest niska? 19,40 zł brutto/h + 3 zł brutto za każdą przepracowaną godzinę to jest mało?
Ja 2017-02-20 13:10
Na tą pracę bardzo mało praca w smrodzie sylikonie goracych narzedziach i nie zapomnij dodać że 3 zł jest zmienne i uznaniowe a mistrz produkcji potrafi zabrać te 3 zł za zła wodę do mycia posadzki
1
Marcin 2017-02-23 18:18
Coś w tym jest premia jest uznania i zależy od produkcji w ostatnim miesiącu miałem 2.42 brutto
2
Maciej 2017-02-24 20:16
19.40 na godzinę brutto-30 % to jest na rękę jakieś 14 zł netto hahah ludzie gdzie wy zyjecie w biedronce lepiej płacą
4
Ollli 2017-03-10 18:47
Coś nie tak w tej firmie dyrektor odszedl narzedziowca zwolnili sloneczny patrol odchodzi Egon
3
s 2017-03-20 07:12
zmiany w osobach ale nie w kasie
2
Zostaw swoją opinię o Reka Rubber Polska sp.z.o.o - Dopiewo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Reka Rubber Polska sp.z.o.o