brak logo

Reka Rubber Polska sp.z.o.o

Dopiewo

Opinie o Reka Rubber Polska sp.z.o.o

Kontrabanda 2015-08-26 19:53
Pablo a z czym mają sprawę w sadzie.jak można wiedzieć
2
merion 2015-08-26 22:11
jak w sadzie pracy to raczej z pracownikiem
1
eryka 2015-09-02 13:01
Ale to już nie pierwsza sprawa w sądzie pracy Reki, mieli już coś o mobbing ale chyba się dogadali
Wolter 2015-10-09 00:06
Praca jak praca, czasem ciężko, czasem mniej. Każdy czasem swój kwas musi wylać, ale jeśli kogoś z Was coś boli to zawsze można podejść i próbować pogadać z kierownikiem mniejszym lub większym (jeśli takowy jest), jak jest człowiekiem to pogada, a może nawet zadziała. Ja bym spróbował. Trzymajta się ludziska, chciałem się do Was zgłosić do pracy, ale się trochę waham. Może jednak spróbuję, a co tam. Spróbować nigdy nie zaszkodzi.
Kultura 2015-10-24 16:14
Kolego powiedzieć mogę Ci tylko tyle jaka jest tam kultura kiedyś ponoć był program aby nie wskazywać winnych tylko rozwiązywać problemy a jest zupełnie inaczej a kto ma tam kulturę jeden drugiego podpieprza syf w łazienkach w szatni a poprawia się tylko jak ma wizyta byc
stęskniona 2015-11-26 08:21
Praca jak praca wazne ze jest najgorsi są jednak mistrzowie produkcji pan P.. I M... Wszystko co sie dzieje zlego to przez tych panów bez wyksztalcenia jak to sie mówi z chama na pana dyrektor jest pod nimi a nie odwrotnie idziesz do pana M... Po urlop 2tyg wcześniej to cipowie ze na rzadanie mozesz wziasc a jak ci sie nie podoba to za brama czekaja na twoje miejsce Niestety nie teraz nie przy tych zarobkach co z tego ze na reke masz 2800 a najebies sie jak wol a nikt tak tego nie docenia wchodzisz do biur pd rana a tam albo FB albo allegroa niektórzy tylko ale wiocha ale nikt tego nie widzisz ich kierowników bo robią tak samo
stęskniona 2015-11-26 08:21
Praca jak praca wazne ze jest najgorsi są jednak mistrzowie produkcji pan P.. I M... Wszystko co sie dzieje zlego to przez tych panów bez wyksztalcenia jak to sie mówi z chama na pana dyrektor jest pod nimi a nie odwrotnie idziesz do pana M... Po urlop 2tyg wcześniej to cipowie ze na rzadanie mozesz wziasc a jak ci sie nie podoba to za brama czekaja na twoje miejsce Niestety nie teraz nie przy tych zarobkach co z tego ze na reke masz 2800 a najebies sie jak wol a nikt tak tego nie docenia wchodzisz do biur pd rana a tam albo FB albo allegroa niektórzy tylko ale wiocha ale nikt tego nie widzisz ich kierowników bo robią tak samo
pracownik 2015-11-27 08:47
Zatrudnili kolegow z Ukrainy bo mysleli ze będą zapierdalac za darmo a sie okazala lipa nawet sie nie nadają na wtryskarki dali pracownika 1 zl brutto podwyżki a w biurach dostali 300zlto jest docenianie tych co zapierdalaja na nich a jak slysze buntownika biura steryda to masakra
1
dopiewniak 2015-11-29 22:48
Cała ta firma to jedna wielka patologia. A najgorsi to Egon i Haczyk. Jeżeli jesteś nowy (w kamizelce) i masz egzamin, pracujesz na np. cięciu lub specjalnych to Egon zagnie cię z ekstruderów i na odwrót. Wszystko to po to żeby ci udowodnić że nic nie umiesz i nic nie znaczysz. Kaizen, 5s i reszta tzw. systemów to fikcja. W praktyce toczą się dyskusje na zebraniach co poprawić itd. a proces produkcyjny (zwłaszcza na specjalnych) wygląda jak z garażu pana Zdziśka. Pracują tam ludzie którzy donoszą na współpracowników, złośliwie potrafią zepsuć twoją produkcję, a ty lądujesz na dywaniku. Mentalność klasycznych buraków. Jak najdalej od Reki.
wul 2016-02-05 12:06
Najlepiej zbrac premie pracownikom wylkanizacji ciekawe czy haczyk tez sobie zabral za niedopilnowanie nas co my jesteśmy winni wszystko powinno sie zaczynać od góry biur a nie ze każą nam zapierdalac bez odpadów tak sie nie da chcialbym by wszyscy zaczęli myslec nad przyczynami tego a nie tylko zabierać nam za Malo widocznie robimy dla firmy
1
znawca 2016-02-09 20:43
O zabrali nam premie leczą dziury w budżecie kupili koszulki i Love reka bubel ja przyjechali Finowie to pierwsze powinno sie zwolnic tych Egon i haczyk pozniej reszte bez pojęcia o pracy kierowników ale widać ze Finowie nie wiedza co się tu dzieje
1
x 2016-03-10 10:42
dlaczego nie powiecie im tego w twarz ?
czarny 2016-03-30 20:46
Widząc co sie dzieje w firmie , muszę stwierdzić , że nie jest dobrze ...
Nowi pracownicy ...hmm delikatnie mówiąc nie palą sie żeby przyjść do REKI.
Coraz więcej starych pracowników zaczyna myśleć o zmianie pracy , co wydaje mi się niezbyt dobrze świadczy o firmie , że nie potrafi utrzymać dobrze wyszkolonych i naprawde dobrych pracowników .
Dyrekcja wydaje się jakby nie widzieć problemu. Obiecane premie ... no własnie na obietnicy sie skończyło ... brawo morale i chęci do pracy na pewno odrazu są większe ...
Mały apel na koniec ... troche szacunku dla ludzi droga dyrekcjo ...
1
Ed 2016-03-31 23:22
Najlepszy jest ten egzamin po okresie próbnym po co to komu my się mamy uczyć nazwisk osób których nawet na oczy nie zobaczę a jak już to z kąd będę wiedział kto to niech się lepiej egon angielskiego nauczy
czarnuch 2016-05-11 07:44
Witam jeżeli chodzi o mistrzow produkcji to typowi chlopi z pola brak pojęcia o pracy wszystko muszą wymyślać pracownicy bo oni nic nie wiedzą procz jak dać naganne kierownicy to tak pan sz . To jedyny kierownik który cos wie o pracy i sie stara czasem aż za dużo pan w . Ok a najlepszy jest mamy woź. Kierownik buntuje wszystkich pracowników a później donosi na nich maskra ryksa itd
biuro 2016-05-11 09:34
Widzę ze kadra sie rozpisala tak zarobki są takie ale w biurach a bez nadgodzin napewno nikt nie ma 3 tys traktujecie ludzi jak niewolników a na bledy biurowych nikt nie patrzy a co chwile jakas kleska jest polowa kadry to dno totalne jak za czasów gierka siedza bo maja cieple stolki i nikt na nich nie patrzy
2
praca 2016-05-12 08:55
WITAM JESTEM NOWY W TEJ FIRMIE PRACUJE NIECAŁY ROK ALE TO CO WIDZE TO MASAKRA PRACOWNICY Z BIUR BEZ POJECIA O PRACY A MI KAZALI SIE UCZYĆ WSZYSTKIEGO NA PAMIEC A ONI NAWET NOE WIEDZA CO JAK ZROBIC I CHODZA SIE PYTAC NA PRODUKCJI CO JAK NAJLEPIEJ A CI SERWISANCI MASZYN TO CO CHWILE ROBIA TO SAMO ZAMIAST RAZ A PORZĄDNIE
Marcin 2016-05-12 11:18
No kolego z tym malym kierownikiem to masz racje tak jak to robil o imprezie firmowej wszystkich buntowal później poszlismy na piwo wszyscy sie dogadywaliśmy a później mistrzowie wszystko wiedzieli dziwnym trafem a smial sie najwięcej on
Biuro 2016-05-13 21:11
Biurowi to... biurowi tamto.... Zapraszamy, nie ma ludzi niezastapionych, do kadr zawsze mozna przyniesc CV. Skoro tu taka ciemnota i brak kompetencji, co stoi na przeszkodzie? Widze, ze niektore osoby, wypowiadajace sie tutaj, pomijajac aspekt skladniowy i interpunkcyjny, pisza kompletne bzdury. Nie patrza przez przekroj produkcyjny calej firmy, ograniczajac sie jedynie do czynnosci wlasnego stanowiska pracy. Proponuje, w pierwszej kolejnosci zajac sie wlasna praca, pozniej punktowac innych. :-)
7
zainteresowany 2016-05-19 08:44
Witam na Jakie zarobki można liczyć na produkcji
ja 2016-05-19 18:46
To mam pytanie to dlaczego co chwile ktoś się zwalnia z ręki skoro tak cudownie jest z biur qostatnich 3 miesiącach odeszli juz chyba 4 osoby kazecie wszystkim robić nadrodziny np pan haczyk terroryzuje pracownikow nadgodzinami piszecie bzdury na gazetce reka rubber a kazecie robić ponad 70 nadgodzin miesiecznie i soboty niedziele sami przyjdźcie sobie w sobotę i niedzielę do pracy polecam pseudo biurowym i na 3 zmiany azarobki bez nadgodzin nie miniesz kolego2,5tys praca niewolników ale w końcu odchodzę
balbina 2016-05-19 21:53
Firma placi w miarę dobrze ale systematycznie trochę przeginają z traktowania pracownikow jak ludzi z niszszosci poza tym źli mistrzowie to zlo a tak poza tym na każde pytanie odpowiadaja kodeksem pracy a chyba samo nie wiedza ze pracownicy nie moga pracować wiecej miesiecznie niż 41h a ludzie pracuja dużo wiecej ale to juz sprawa do PIP
bo 2016-06-08 07:41
już nawet biurowi uciekają jak szczury z tonacego statku
6
gogpaw 2016-07-18 12:37
Ja pracowałem kilka lat temu w rece i byłem bardzo zadowolony , oczywiście byli ludzie zawistni , których gryzlo że jeden dostał podwyżkę a drugi nie, ale praca sama w sobie ciężka a zarazem ciekawa pozdrawiam Macieja kierownika jeśli jeszcze pracuje
Jkl 2016-09-01 23:33
Na tą chwilę jeszcze pracuję w tej firmie ale nie wiem jak długo jeszcze wytrzymam(szukam innej napewno lepszej pracy bo gorszej nie znajdę) Wchodząc za bramę Reki czuję się jak więzień:-) i to dosłownie! Zamontowali kolejne kamery- dla BEZPIECZEŃSTWA ! tak się tłumaczą. Przyczepiają s( usunięte przez administratora )Obecnie wulkanizacja i dział węży silikonowych ma ZAKAZ ROZMAWIANIA Z KOLEGAMI Z DZIALU I ŚMIANIA SIĘ!! jeden wielki, cichy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ZMUSZAJĄ do nadgodzin! Pytają się dlaczego nie chcesz przyjść ( wielkie G...o ich to obchodzi) jak odmówisz nadgodzin to już na urlop nie masz co liczyć bo powiedzą Ci, że nie widział Cię na liście z nadgodzinami. Firma zmieniła się bardzo od czasu gdy zmienił się dyrektor (oczywiście na gorsze - Polak) SZCZERZE NAPRAWDĘ NIE POLECAM TEJ FIRMY!!!

Naprawdę są lepsze firmy od REKI.
3
katafalk 2016-09-05 21:46
No mają być podwyżki i jak będą takie jak chodzą słuchy to już całkiem nieźle się będzie w Rece zarabiać. Czekam, czekam - zobaczymy.
2
et 2016-09-15 15:33
Może i jest ciężka, ale zatrudnienie u nich wiąże się z dobrym doświadczeniem, ale czy wypłata jest na czas?
Arczi 2016-10-26 10:00
Tak jest na czas ja zawsze miałem 8 przeważnie na koncie :)
1
Popek Monster 2016-10-26 10:08
Śmieszny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zmiany niby trzy ale jak jesteś nowy to robisz cały czas popołudnie albo nocki :) Egon co chwile chodzi w tej samej koszuli i spodniach :) Haczyk czepia się bez powodu i ma problem że radio gra za głosno :) Koledzy podpierdalacze za przeproszeniem, lepiej nic nie gadać...tymbardziej na dziale ekstrudetów
6
Ja 2017-01-12 07:26
PIP przypomina, że pracodawca musi zapewnić właściwą temperaturę w pomieszczeniu pracy, odpowiednią do rodzaju wykonywanych zajęć. Temperatura w pomieszczeniach biurowych lub innych, w których wykonuje się lekką pracę fizyczną, nie może być niższa niż 18 stopni Celsjusza. Osoby, które wykonują pracę np. w halach produkcyjnych, muszą mieć zapewnioną temperaturę nie niższą niż 14 stopni.
Obecny 2017-01-26 07:30
Nie polecam nikomu tej firmy ludzi traktują jak zwykle scierwo zero zasad jak cóż zepsuja mistrzowie tak będzie na pracownika wszyscy podpierdalaja się nawzajem brak doświadczenia kadry tylko na kamerach siedzą zarobki jak na taką pracę to żart a chwała się że mają multisporta kartę
Pracownik 2017-02-04 11:17
Nie polecam słabe zarobki na te czasy wykorzystywanie przez mistrzow ludzi brak kontroli nad kierownikami mistrzami
2
Gall Anonim 2017-02-13 17:45
Czy uważasz, że stawka jest niska? 19,40 zł brutto/h + 3 zł brutto za każdą przepracowaną godzinę to jest mało?
Ja 2017-02-20 13:10
Na tą pracę bardzo mało praca w smrodzie sylikonie goracych narzedziach i nie zapomnij dodać że 3 zł jest zmienne i uznaniowe a mistrz produkcji potrafi zabrać te 3 zł za zła wodę do mycia posadzki
1
Marcin 2017-02-23 18:18
Coś w tym jest premia jest uznania i zależy od produkcji w ostatnim miesiącu miałem 2.42 brutto
2
Maciej 2017-02-24 20:16
19.40 na godzinę brutto-30 % to jest na rękę jakieś 14 zł netto hahah ludzie gdzie wy zyjecie w biedronce lepiej płacą
5
Ollli 2017-03-10 18:47
Coś nie tak w tej firmie dyrektor odszedl narzedziowca zwolnili sloneczny patrol odchodzi Egon
6
s 2017-03-20 07:12
zmiany w osobach ale nie w kasie
3
Andrzej 2017-05-31 20:43
Kochani co się dzieje w Rece, że tyle ogłoszeń się wszędzie pojawia?
zaciekawiona 2017-06-06 07:32
Hej.Napiszcie jakie płace dla nowych osób i czy praca normalnie na trzy zmiany po 8h plus weekendy dobrowolne czy trzeba iść?
Czy kobieta w średnim wieku sobie poradzi?
macho 2017-06-12 23:07
praca trzy zmiany to fakt , weekendy hmm noo są dobrowolne , nikt nikogo batem nie zmusza ...
kto chce zarobić wiecej to idzie , to nie tajemnica .
A z tego co wiem to kobiety radza sobie wszedzie , wiec i tutaj nie bedzie wyjątku ...
Andrzej 2017-06-21 08:55
Tonący brzytwy się chwyta! W radiu ogłoszenia, w gazetach ogłoszenia, w portalach internetowych ogłoszenia, w skrzynkach pocztowych ulotki z ogłoszeniami, nawet widziałem banery reklamowe na przyczepkach umieszczone na poboczach dróg. Traktowaliście ludzi jak bydło to teraz macie tego efekt. Firma kilka lat temu wyrobiła sobie na rynku pracowniczym fatalną opinie. Nie kompetencje kadry zarządzającej też znalazło odbicie. Jak pewien osobnik może rządzić produkcją nie mając doświadczenia, pojęcia o robocie, kompetencji zawodowych, ale za to mógł by pochwalić się podstawowym wykształceniem! Brawo TY!
3
Grzegorz 2017-06-23 22:43
Witam.Pracownik Firmy.Zmiany które były w ostatnim czasie myślę że są ok.Chodzi mi o dyrektora ,nowego mistrza produkcji.Podejrzewam że będą następne zmiany a mianowicie pana P.H.i pana Menedżera.
Ale nowa kadra musi w szczególności zadbać o pracowników, stanowiska na których pracują,dać poczucie bezpieczeństwa.Wtedy kadra powinna wyprowadzić firmę na prostą.
1
ewa 2017-06-26 13:25
A jakie sa zarobki czy na 3 zm bez nadgodzin ma się 2500zł na reke a z nadgodzinami 3 tys zł na reke.
miastowy 2017-06-27 16:09
Chyba 2,5 garba, a z nadgodzinami 3.
maciej 2017-06-28 10:32
dostalem oferte pracy w rekka, chcialem zapytac w jakich godzinach pracujeciwe? 3 zmianowy czyli 6-14-22?
asdasdasd 2017-06-29 21:09
tak jest
Iza 2017-07-22 16:56
@Krzysztof , jak wyglądają zarobki na produkcji? Trzeba posiadać doświadczenie ? Czy przyjmują również studentów chcących sobie dorobić? Firm produkujących i dostarczających ogumienie w okolicy wielu nie ma, co za tym idzie to pewnie masa zamówień które ktoś musi realizować? Jak to wygląda?
szogun 2017-07-25 16:09
Cóż. Może i bym się z tobą zgodził, ale ani jeden nie pracuje, a drugi pracować już nie będzie za chwilę. Zatem masz wiedzę na temat firmy jak PIS o zarządzaniu państwem. Przestań zatem szerzyć wrogą propagandę. Praca jest ciężka, ale płatna dobrze (oczywiście jest to subiektywne). Są oczywiście prace lepiej płatne i nikomu zabronić ich szukania nie można. Ze studentami jest problem tego typu, że niestety jest to praca manualna i wyszkolenie pracownika trwa długo. Niemniej jednak gdybyś chciała nawiązać dłuższa współpracę to myślę, że i to by się dało rozwiązać. Nie robimy ogumienia, proszę nie szargać naszej reputacji.
Mm 2017-09-05 09:56
Od poniedziałku do piątku ?
Zostaw swoją opinię o Reka Rubber Polska sp.z.o.o - Dopiewo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Reka Rubber Polska sp.z.o.o