Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-04-07 20:26:12 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Reka Rubber Polska sp.z.o.o - Dopiewo. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2009-05-29 00:35:33 odpowiedz | cytuj
Niestabilna, malo rozwojowa, personel malo przyjazny dla nowych pracownikow, niektore dzialy zdominowane przez osoby naduzywajace narkotyki.
pracownik - 2010-06-07 01:00:01 odpowiedz | cytuj
praca fizyczna dla mięśniaków przede wszystkim, ale to nie znaczy, że dla debili, a właśnie tacy się zdarzają. zwłaszacza dział węży. tam gdzie robią węże wartwowe to dopiero bezmózgowie. ogólnie atmosfera wiejska - trzeba uważać z kim i o czym się mówi. dość dobrze zarabiają.
armando - 2010-09-16 14:45:18 odpowiedz | cytuj
Moim zdaniem jest zupełnie inaczej. Firma konkretna, Szefostwo, Kierownictwo są ok. Pracownicy też są spoko. Ale zawsze znajdzie się czarna owca, która burzy miłą atmosferę i psuje opinie.
anonim - 2011-02-18 21:38:06 odpowiedz | cytuj
SZFOSTWO OK
KIEROWNICTWO BURAKI Z HAMA NA PANA ZAPOMNIELI JAK PRACOWALI FIZYCZNIE I IM TERAZ ODWALA
NIE MOWIAC NIC O TYM SLIMAKU
ZAROBKI NORMALNE JAK CI PREMI NIE WEZMA
hamstwo - 2011-02-18 21:42:54 odpowiedz | cytuj
malo rozwojowa ciezka praca dla facetow
kierownictwo hamskie
za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] biora premie
placa srednio
firma ale niemcy wszyscy na wszystkich mowia
same komfidenty
kaposie
firma stara sie wszystko ulepszac ale na barkach pracownikow
za zimna wode potrafia zabrac premie w wiadrze
anonim - 2011-05-18 08:11:43 odpowiedz | cytuj
wkoncu sie okazuje jak to firma pieniadze zabieraja pracownika za swoje bledy
za urlop na zadanie po premii
za chorobowe tez
a na testy narkotykowe pieniadze maja
jak mozna karac w ten sposob innych pracownikow nie polecam
tej firmy
anonim - 2011-05-19 18:26:55 odpowiedz | cytuj
ty buraczana glowo nie warstwowych tylko sylikonowych jak juz, a kto jest glebem to widac bo nawet pisac nie umiesz
anonim - 2011-05-30 08:28:10 odpowiedz | cytuj
Sugeruje wrócić do szkoły podstawowej, bo widzę że z ortografią i składnią zdania jest trochę problemów.
Polecam tą w Dopiewie :-))
armando - 2011-05-30 09:33:22 odpowiedz | cytuj
anonim - 2011-05-18 08:11:43

wkoncu sie okazuje jak to firma pieniadze zabieraja pracownika za swoje bledy
za urlop na zadanie po premii
za chorobowe tez
a na testy narkotykowe pieniadze maja
jak mozna karac w ten sposob innych pracownikow nie polecam
tej firmy

Również w tym przypadku polecam DopiewskÄ� podstawówkÄ� - tam Ci premii nie zabiorÄ� za L4 i wagary !!! Poza tym, skoro tak Tobie źle, to dlaczego nie poszukasz sobie \"lepszej\" pracy ? - czyżby CiÄ� nigdzie nie chcieli ???
*** - 2011-07-03 12:57:29 odpowiedz | cytuj
warstwowe i silikonowe to to samo
anonim - 2011-07-07 21:31:30 odpowiedz | cytuj
koledzy kolezanki pracuje tu ok 5 lat zmienilo sie duzo bardzo w tej firmie ,a najbardziej namieszali sobie sami pracownicy i oczywiscie 5S , i kaizen
KIEROWNICTWO W ZABIERANIE PREMI KABLOWANIE EMEILE ITD ZACZELI ROBIC TO OK OD ROKU CZASU, WCZESNIEJ TAK NIE BYLO WIDZICIE SAMI DO CZEGO PROWADZA TE 5S I INNE GLUPOTY FAJNIE JAK JEST CZYSTO I NA SWYM MIEJSCU ALE BEZ PRZESADY
CIEKAWE CZY JAK KOMUS SIE COS STANIE JAK SKACZA PO MASZYNACH CZY TEZ IM PREMMIE ZABIOROM A NIEMAMY UPRAWNIEN JAK TO BHPOWIEC MOWIL NA CHODZENIE PO MASZYNACH . ALE JAK NIE BEDZIEMY SKAKAC TO NASZ ZWOLNIA??? JAK TO JEDEN POWIEDZIAL DRZWI OTWARTE 10 OSOB NA TWE MIEJSCE JEST
A ZAPOMNIAL JAK SPAL NA STOLOWCE A POD JEGO MASZYNA PUSZKI LEZALY ......
A WIEC TRZYMAJMY SIE I NIE KAPOJMY NA SIEBIE
anonim - 2011-07-15 08:22:50 odpowiedz | cytuj
pozdrawiam wszystkich
liderzy - 2011-07-20 23:12:05 odpowiedz | cytuj
niestety widze ze jak sie napisze prawde to ciezko sie komus to czyta i zglasza naruszenie szkoda tylko ze ten co dostal kajzena z liderow wszystkie pomysly mial od pracownikow .
nieladnie tak oszukiwac !!!!!!!!!!
p.s - 2011-09-02 07:59:34 odpowiedz | cytuj
przykro mi patrzec na firme ktora dziala od tak dlugiego czasu a tak ja psoja kierownicy i 5S
dlaczego szafostwo to widzi i nic nie robi w tej sprawie,
dostaja certyfikaty a ludzi traktuja jak niewolnikow
pracownik - 2011-09-02 08:03:32 odpowiedz | cytuj
prawda certyfikaty iso itd
a nas zatrowaja chemia od sprzatania z piecow wielki smrod leci sylikon podraznia a jak pojdziesz na chorobowe to kierownik ci premie wezmie .a oni sobie siedza w klimatyzowanych pomieszczeniach i siedza na fotelach
firma zdominowana przez egona i haczyka
nikt - 2011-09-05 22:29:42 odpowiedz | cytuj
szefostwo
dyrektor - interesuje go tylko jego czarna przybłęda i kaska za 5s dla niej
menadzerowie - własny stołek i swięty spokój dltego w firmie ządzą dwa buraki egon i haczyk

przybłęda - 2011-09-06 20:42:10 odpowiedz | cytuj
apropo przybłędy ona ma swego malego , i damianka który dałby sobie jajeczka ogolic jak na imprezie firmowej nawet razem przyjechali .
damianek wie ze reka to jego zycie a zycie to 5s
gdyby nie uklady które mial od zawsze to by go niebyło juz
damianek tak nic nie umie a jak ma problem to ma 4 pieski i pana kiersztana .a pieski go lubia bo im jesc daje !!!!!!!
praca - 2011-09-27 09:40:31 odpowiedz | cytuj
W czasie awarii energetycznej pracownicy nie świadczą pracy z przyczyn od nich niezależnych. Szefowie nie mogą żądać, aby odpracowali taki dzień lub brali na ten czas urlop.art.81kp Jeśli pracownik był gotów do wykonywania pracy, a nie mógł jej świadczyć z winy pracodawcy, wówczas przysługuje mu wynagrodzenie określone stawkową godzinową lub miesięczną. Tak wynika z wyjaśnień Państwowej Inspekcji Pracy dotyczących rozliczenia czasu pracy w przypadku awarii energetycznej spowodowanej złymi warunkami atmosferycznymi Dlatego pracodawca nie może żądać, aby w dniu awarii wykorzystali oni urlop wypoczynkowy lub odpracowali takie przymusowe wolne w terminie późniejszym. PIP podkreśla, że wiele skarg na takie nielegalne postępowanie pracodawców wpłynęło do inspekcji po kwietniowej awarii energetycznej
Jasiek - 2011-09-29 16:43:08 odpowiedz | cytuj
I co z tego ze przepisy prawa pracy tak mowia..oni wiedza lepiej..zawsze mozna obejsc przepisy i zinterpretowac na swoja korzysc..wykorzystac pracownika do ostatniej kropli kriw, ponizyc, zastraszyc, odebrac premie..zeby tylko im bylo dobrze
pracownik - 2011-10-17 13:26:58 odpowiedz | cytuj
O CIEKAWE JAK TO TERAZ BEDZIE SKORO SPOTKANIE ZBOJKOTOWANE PANI POGUSI PRZEZ II ZMIANE
PEWNIE POWIEDZA ZE PREMII BRAK !!!
NIEZLE ZDENERWOWALA SIE BOGUSIA A DAMIANEK TYLKO PRZYTAKIWAL BO CO INNEGO MIAL ROBIC SKORO PRZYGOTOWALI TYLKO SPOTKANIE A NIE SADZILI ZE KTOS SIE SPYTA O SZCZEGULY HAHAHA TEPAKI!!!

CZEGO BYSMY NIE ZROBILI TO TAK BEDZIE NA ICH STRONE
NAWET JESLI PRACOWNIK TRACI 10 MINUT DZIENNIE NA SKM
TO 10 MINUT X 21 DNI = 210 MINUT
TO KTO MA ZAPLACIC CZLOWIEKOWI Z AKORDU ZA TE 3H

MOBING I MOBING SIE ROBI W RECE SZKODA A BYLO OK
Zbyszek - 2011-10-19 10:45:23 odpowiedz | cytuj
Popieram wypowiedz w ostatnim zdaniu. Z tego co slyszalem niezly mobbing panuje w administracji ,,,nie spodziewalem sie tego po takiej firmie...
anonim - 2011-10-19 10:46:17 odpowiedz | cytuj
mobing - 2011-10-19 20:13:10 odpowiedz | cytuj
czesc wszystkim postanowilam napisac cos czego nie rozumiem
w gazetce reka box , jest odp. na temat zbojkotowania przedstawienia slimaczka.
a przeciez kazdy pracownik pamieta jak damian sie poskarzyl bogusi ze on wiecej zrobi dla firmy tylko mu szefostwo nie pozwala .
poprostu uwazam ze dobrze chlop pomyslal, a zle firma zrobila ze sie na to zgodzila .
kleska - 2011-11-16 20:00:46 odpowiedz | cytuj
to co sie dzieje w tej firmie to szok z dnia na dzien coraz gorzej a na punkcie 5s kaizen i inne glówna to maja zglowa smiac lub plakac
x