logo Antares

Antares

Zakręt

Opinie o Antares

mieciu 2010-10-28 19:54:14
słuszna uwaga ja tez złożyłem swojego czasu skarge i otrzymałem kase za nadgodziny.
anakin 2010-11-30 21:17:41
czy pracuje jeszcze w tym burdelu ten śmieszny kierownik (usunięte przez moderatora)???????!!!!!!!!!!!!!.a te wraki wyjechały na miasto czy zasypane i nie uruchomione zostaną do wiosny na placu. ha ha ??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rocki 2010-12-12 18:14:41
w Antaresie zmiany ,jest nowy kierownik transportu, widac ze sie zna na tej robocie i chce zrobic cos dobrego
anonim 2011-01-06 20:04:22
ten nowy od transportu wydaje sie porzadny. zobaczymy co wniesie w nowym roku.
Gargamel 2011-01-31 12:02:32
he he :D
Widzę,że ładne rzeczy tam sie dzieją :D
Kiedys to były czasy :)
kto pracował tam jakies 2lata temu wie o co chodzi :)
Pozdrawiam wszystkich co pamietaja złote czasy :D
i Uwaga na (usunięte przez moderatora).. co tylko do biura sprzedawać cnote lataja :D
anonim 2011-02-05 18:36:59
tu sie z toba zgodze ten nowy wafel od transportu to dopiero nieudacznik ma 120 tys wywozu i juz sobie nie radzi to co bedzie w sezonie jak wywoz bedzie miał 300 tys? (usunięte przez moderatora)
anonim 2011-02-07 17:54:38
300 tyś ????? co to jest 300 tyś jak dostanie 500 tyś to będzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szybciej niż się tam zjawił !!! pozdrawiam Ciebie Garguś i wszystkich ""starych'" którzy jeszcze tam pracują




b52
anonim 2011-02-16 22:03:05
a jak u was wychodzą Przedstawiciele Handlowi tez taką lipe mają
anonim 2011-02-18 06:51:30
Praca przedstawiciela ok tylko najgorzej że niektórym kierowcom nie chce się robić... Jakoś niektórzy nie narzekają, potrafią kulturalnie zachować się u klienta i takich chwalą na sklepach. Psują opinię tacy którzy "rzucają mięsem" do klientów i stoją na mieście żeby zbyt wcześnie nie wrócić do firmy... Wtedy rzeczywiście towar dojeżdża wieczorem albo następnego dnia. Jak komuś nie pasuje praca to powinien odejść a nie narzekać. Wszędzie dobrze gdzie nie ma nas - jest takie powiedzenie.
gigi 2011-02-19 14:19:58
może orientujecie jak wyglądają zarobki w waszej firmie przedstawicieli handlowych
tak mniej więcej
ph 2011-02-20 05:06:56
Jest duża rozbieżność między sezonem a po sezonie. Generalnie nie są złe. Jak robisz plany to może być niezła kasa.
Stjepan 2011-03-06 20:13:06
Pracuje jest kierownikiem magazynu!!!!!!!!!
hehe 2011-04-18 14:57:19
za 4 dni pracy dostalem 151 pln
kjkjkjkjk 2011-04-27 19:54:16
słyszałem ze potrzebuja kierownika zmaiany,ciekawe ktory sie znudził ( usunięte przez administratora )? a moze dyrektorowi magazynu ?
anonim 2011-05-10 20:48:43
kasy nie płacą na czas , samochody szmelc, zasyfione, bez OC , bez Hamulców , bez działającego tachografu, załadunek samemu do 3 godzin bo magazynierzy sie nie wyrabiają, powrót do firmy po 18 lub nawet o 21. A poza tym wszystko ok czyli nic. Nie polecam.
anonim 2011-05-24 22:27:14
a kto jest aktualnie kierownikiem transportu?
niunius 2011-06-06 11:35:15
firma wykorzystuje pracowników.2 soboty w miesiacu sa obowiazkowe,oczywiscie nieplatne.malo tego chlopaczek odszedl z pracy nie bral w tym roku ani jednego dnia urlopu a w swiadectwie pracy napisali mu "wykorzystal 9 dni urlpou wypoczynkowego".o ekwiwalencie nie ma zadnej mowy.zobaczymy co z tego wyniknie.Pracownicy co miesiac slysza o premii tylko jakos jeszcze w tym roku jej nie dostali,mimo tego ze firma ma spore zyski bo jest teraz sezon.tak wiec zastanowcie sie czy chcecie tam isc i byc traktowany jak smiec.godnosc osobista zostawcie przed brama.
turysta 2011-06-16 21:20:34
przedstawiciele to(usunięte przez moderatora)obiecuja na sklepach dostawy rano a nie wiedza co sie dzieje na firmie jak wyglada zaladunek przyszli by na jeden dzien na miejsce kierowcy to by szybciej (usunięte przez moderatora)soboty wolne maja a cala firma ma kierowcow za moly do roboty nic im nie wolno a na te cale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to zarabia kierowca pracujac 6dni w tygodniu od rana do wieczora
ph 2011-06-22 20:07:35
Jak uważasz że kierowcy zarabiają na firmę to się mylisz. Chyba nie wiesz że jakby przedstawiciel nie sprzedał towaru to nie miałbyś co wozić i nic byś nie zarobił. Prawda jest taka że firma to zespół i nie istniałaby bez przedstawicieli, fakturzystek, magazyny i właśnie kierowców. Chyba powinieneś się doedukować z zasad przedsiębiorczości.... Polecam. Jak się doedukujesz to zostaniesz przedstawicielem i wtedy zobaczysz jaka to fajna praca.
Andriej 2011-06-23 11:34:08
Słuchaj parówo przedstawicielu handlowy zamien sie na jeden dzien z kierowca na stanowisko a przekonasz sie jaka to ciezka fizyczna praca, gdyby nie kierowcy to gwarantuje ci że firma została by zamnknieta w góra tydzien i była by katastrofa i starciłbys te swoja swietna posadke przedsatwiciela hahahha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonim 2011-06-26 03:07:09
na rozwój firmy klasyfikuje się mas czynników tylko że za błędy przedstawicieli czy magazynu (paragony za towar którego brak na paletach) płacą kierowcy, przedstawiciele bardzo często wpisują towar który faktycznie miał nie trafić do odbiorcy a przez ich błędy to właśnie kierowcy tracą zarobione pieniądze i czas. Wydaje mi się że żadem przedstawiciel nie wytrzyma fizycznej pracy po minimum 12 h 6 dni w tygodniu, to kto ciężej pracuje pozostawmy własnej samo ocenie ...wynagrodzenie idzie swoją drogą może jako przedstawiciel napiszesz ile zarabiasz bo kierowca przy 280h pracy zarobi 2100 zł...
aa 2011-09-29 11:12:46
hej ziomki co tam słychać ? funkcjonuje jeszcze ten burdel ? niech ktoś napisze co tam się aktualnie dzieje,[usunięte przez moderatora]
antares 2012-01-24 16:33:12
nie polecam pracy w tej firmie.wyzysk na maxa-zapierniczasz za najnizsza krajowa,a reszta to akord(prowizja od wartosci zlozonego towaru).praca tylko na 2-ga zmiane.wogole to co sie tam dzieje to masakra:brak organizacji pracy i narzedzi typu wozki dwukolowe,paleciaki itp,szczury biegaja wkolo,kapie na leb,zimno jest jak w chlodni bo bramy caly czas otwarte.w tej firmie socjal nie istnieje.[usunięte przez moderatora] a w kiblu w pracy nawet papieru nie ma.mimo ze to hurtownia napojow to picie kup sobie sam.smiech na sali
aa 2012-02-08 16:45:21
no to od tego momentu jak tam pracowałem to nic się nie zmieniło , hehe
no i pewnie brakuj od [usunięte przez moderatora] !
aaaaaa 2012-07-17 21:25:49
Słyszalem ze pan [usunięte przez moderatora] znowu [usunięte przez moderatora] i nie zaplacil tego co obiecal. podobno on i jego [usunięte przez moderatora] obiecali jakies super premie za czerwiec (euro) i takie byly super ze pracownicy zarobili mniej niz w zwykle miesiace pracy. osbiscie nikomu nie polecam tej [usunięte przez moderatora] firmy bo kierowca jest tam wyzyskiwany na kazdym kroku.
laska 2012-08-23 20:47:20
ten magazyn to jeden wielki burdel syf, kila i malaria [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam jak w jakimś obozie i jeszcze na kase mnie [usunięte przez moderatora] na kase obiecali co innego a wypłacają parę stów mniej a wielka pani na kasie wyjeżdza Ci z tekstem \"życie jest brutalne\" [usunięte przez moderatora]
aaaa 2012-11-03 20:31:32
Idzie zima brak perspektyw...ludzie odchodzą i jak tak dalej pójdzie to [usunięte przez moderatora] będzie musiał założyć nowy team bo towar będzie zostawał na magazynie....
aaaa 2012-11-12 11:38:18
[usunięte przez moderatora] a wy wszyscy którzy tam pracujecie już niedługo bardzo tego będziecie załowali - uciekajcie stamtąd puki czas ! [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
aaa 2013-01-22 10:40:44
Szczerze może i u [usunięte przez moderatora] jest przerabana robota, niepłaci na czas ale płaci taka jest praca w hurtowni piwa, śnieg deszcz -30 i przez tota firma istnieje i bedzie istniala[usunięte przez moderatora] jednak w dzisiejszych czasach to u[usunięte przez moderatora] da się zarobić, przez dłuższy czas szukam pracy pracodawcy proponują 1750-1800 za tyle samo godzin pracy, zawsze można siedzieć w domu i siedzieć w domu i pierdziec w stołek na zasiłku albo dostarczać pizzę i kebaby swoim samochodem.
bumboks 2013-02-18 17:11:28
witam to wcale nie tak jak to opisują po prostu boją się o własną [usunięte przez moderatora] nie piszą jakie są rzeczywiste zarobki kierowcy kradli i kradną skrzynki i butelki które sprzedają w Aninie na korkowej pod nosem [usunięte przez moderatora] teraz troszkę się ukróciło bo zwolnili [usunięte przez moderatora] wcześniej zarobki kierowcy to około 6000zł a teraz 4000zł na magazynie też można dobrze zarobić popracujesz trochę to zobaczysz ja tam się kradnie sposobów jest wiele na przykład dorzucanie towaru do złożonych palet [usunięte przez moderatora]
gijon 2013-03-24 23:03:37
tempaku raz ci sie udalo zarobic i myslisz ze niebo zobaczyles, robiłem tam jakis czas i wiem, kilka lat wstecz może i byl syf i gubili towar ale teraz pilnują jak oka w głowie, wiec sie zaktualnij i dopiero cos mów
kierowca 2013-07-04 20:45:05
Witam
Wie ktos czy cos zmienilo sie w tej firmie jesli chodzi o etat kierowcy?
Oplaca sie tam starac o prace? Jakie zrobki?
aaa 2013-07-06 08:29:38
Jak będziesz [usunięte przez moderatora]. To będziesz dostawał lepsze sklepy i zarobisz [usunięte przez moderatora].lepiej poszukaj sobie innej pracy a [usunięte przez moderatora] daj pracować w antaresie.[usunięte przez moderatora]
garli 2013-07-17 22:06:59
Lepsze sklepy tzn takie gdzie nie ma 18 stopni po schodach i na sklepie mozna wozkiem przejechac :-)
i nie trzeba towaru np przez lade podawac po zgrzewce :-)
garli 2013-07-31 18:02:17
Możesz go nie miec wogole :-). jezeli jestes chetny to nawet po rozmowie mozesz wsiadac i jechac he he
xyz 2013-08-19 23:08:11
W anteresie zatrudnia nawet inwalide aby na miasto tylko pojechal
aaa 2013-08-25 18:25:00
Ty [usunięte przez moderatora]...to zamiast zadawać głupie pytania na forum idź na rozmowę o pracę i się wszystkiego dowiesz...
xyz 2013-09-12 10:52:00
Chyba sam wlasciciel pisał te pytania ,to [usunięte przez moderatora].....czy praca w firmie antares jest praca stabilna??? Hi hi hi hi hi debil
xyz 2013-09-19 08:28:00
nawiazujac do pytania anonima z2013.07.07. to sklepy sa [usunięte przez moderatora] a czemu tak interesuje cie rozliczanie paliwa???pewnie chcesz spuszczac(razem z [usunięte przez moderatora]) paliwo,oj nie ladnie anonimku nie ladnie .
lila 2014-04-29 21:38:50
Właśnie wyszło ogłoszenie do biura. Możecie podzielić się opiniami jak wygląda sytuacja w biurze?
pracownik 2014-04-30 11:03:43
I znów szuka głównej księgowej. Do tego bałaganu . Kto tam da radę za marne grosze.
ktosiek 2014-05-20 19:29:31
jak zaoszczędzić na pracowniku? zapraszając co tydzień nowe kandydatki na "podobno wolne stanowisko" na dzień próbny, na kilka godzin.... poukładają zaległe dokumenty, po 4 godzinach dziękuje się im bez słowa... i tak zapraszają kolejne..
dokumenty posegregowane a za etat nie trzeba płacić... żenada
1
kamyczek 2014-09-09 11:50:38
co z tą główną księgową? dlaczego szuka? ile płaci? warto?
jasiek 2014-09-24 21:42:11
haha, księgowa tam wymiata! :)
sauron 2014-10-15 14:28:34
Tatalna pomyłka - szczerze nie polecam.
1
napek 2014-11-29 21:21:04
@Johnny, własciwie to możesz miec rację w tym co piszesz. Mnie tez dziwi ta cisza na forum, ostatnimi czasy sa dwa komentarze na miesiąc. Dlatego zapytam, czy cos się w firmie dzieje, co jakiś czas potrzebuja nowych osób, czy praca jest na tyle stabilna, że nie ma co zwiastować rychlej rekrutacji? Pozdrawiam!
Sauron 2014-12-03 09:33:40
Jak poznasz właściciela tej hurtowni to będziesz wiedział dlaczego pomyłka
ixibi 2015-07-22 13:16:10
Ta firma to jedna wielka pomyłka, nie polecam!
ypoa 2016-05-13 15:02:25
no to mnie by pasoał akurat taki służbowy samochód no i wydaje mi się, ze to jest naparwde dobry benefit.
1
Adhd 2016-11-11 15:24:59
zajebista firma cud miód i malina
Zostaw swoją opinię o Antares - Zakręt
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Antares