brak logo

Norsk Kylling

Støren

Opinie o Norsk Kylling

Giera 2009-06-23 18:51:34
Firma wprost rewelacyjna, zarobki zdecydowanie adekwatne do wykonywanej pracy. Wszystko w sterylnych warunkach, bardzo mila atmosfera pracy. Miasto zas w weekendy tetni zyciem, wiec nikomu sie tu nie bedzie nudzilo. Z pelnym sumieniem moge serdecznie polecic ten zaklad pracy :). - Giera.
Maciek 2009-06-23 18:58:10
Zgadzam sie z poprzednicza. Praca lekka i prosta, mili ludzie, poprstu super atmosfera. Zarobki super. Ludzie, ktorzy tutaj pracuja wiaza sie z ta firma na dluzej.Pracuje tutaj masa mlodych ludzi, wlasnie przez to ze praca nie wymaga wiekszego wysilku. Poprostu az ciezko odejsc. Z urlopami bez problemu. Jak chcesz to mowisz i jedziesz na wakacje do Polski. W lepszej firmie jeszce nigdy nie przyszlo mi robic. Polecam!! Wpadajcie do Norsk Kyllinga!!!
koshhenn 2010-04-16 12:43:42
a czy jest nadal rekrutacja?
k... 2010-05-17 17:28:59
a jak sie tam dostac??obecnie pracuje w Norwegi, ale na polskich warunkach.Bardzo chce zmienic ta prace, ale nie jest łatwo...pracuje przy rozbiorze drobiu , pakowanie, filetowanie itp...
Nowy1234567 2010-10-11 23:17:59
Hej!! Czy ktos pracuje w Storen jeszcze?? Prosze o opinie jesli ktos pracuje przez Adecco--jak wywiazuja sie z platnosciami??
JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ 2011-01-24 17:32:27
GIERA CHYBA NIE W TYM STOREN MIESZKASZ HEHE.JAKIE MIASTO TĘTNIĄCE ŻYCIEM TO WIOCHA GDZIE NIC SIĘ NIE DZIEJE.ALE PRACA TU OK I ZAROBKI TEŻ
anonim 2011-10-31 08:50:10
witam,
Czy ktoś może mi powiedzieć coś wiecej o pracy w Norsk Kylling AS w Storen? rozważam wyjazd do pracy w tej firmie. Bede wdzieczna za informacje na mój adres e-mail: ek695@wp.pl
Pozdrawiam
Ewa
basia 2012-04-16 10:28:36
hej, no przecież w Norsk Kylling jest to samo tak? Też rozbiór drobiu i też nie jest łatwo, nigdzie nie jest łatwo - tak sądzę, domyślam się, choć nie wiem. Ja mam za to pytanie o kontakt do tej firmy ?Ktoś coś wie? Podałabym e-mail, ale to gdy ktos zadeklaruje pomoc, odwdzięczę się.
1
panteraa 2012-10-14 10:41:34
Ciężko w Norsk Kylling ?? Haha tu jest taka lekka praca, że nikt nie powinien narzekać . Ludzie w którym Støren wy jestescie ? Co drugi weekend mozna powiedziec ze Støren lekko tętni życiem . Ale niew każdy . To mała miejscowość, dla niektorym wiocha, dosyć ładna , ale nic się tu nie dzieję. Chcesz zeby w weekend coś sie działo, to albo w wiekszym miescie, albo nie w Norwegii. Bo tu imprezy nie sa do białego rana jak w Polsce. Prace w Norsk Kyllig polecam, chodz łatwo się dostac nie jest . Pozdrawiam .
Megi 2012-10-16 19:40:16
Ja bardzo chciałabym pracowac w tej firmie, może ktoś podac jakies namiary na nią, jestem obecnie w Norwegi , mieszkam jakiesz 15 km od Storen, jestem jezdna. Czy można podejść do tej firmy i zostawić CV, a może ktoś może pomóc w załatwieniu tam pracy, napewno sie odwdzięczę. Pozdrawiam i czekam na jakies wskazówki
1
jermo85 2013-06-20 17:17:32
Megi - 2012-10-16 19:40:16

Ja bardzo chciałabym pracowac w tej firmie, może ktoś podac jakies namiary na nią, jestem obecnie w Norwegi , mieszkam jakiesz 15 km od Storen, jestem jezdna. Czy można podejść do tej firmy i zostawić CV, a może ktoś może pomóc w załatwieniu tam pracy, napewno sie odwdzięczę. Pozdrawiam i czekam na jakies wskazówki
tez jestem ciekawy jak sie tam dostac bo mieszkam nie daleko cos tam pisano o Adecco wiec chyba najpierw tam sprawdze ale jak cos ktos wie to prosze pisac :)
rawicz 2014-04-05 13:40:12
ostatnie wzmianki jakie znalazłem w internecie o możliwych ofertach z Norsk Kyling są z 2008, więc dawno temu...
JOBER 2014-08-12 00:37:06
LUDZISKA DROGIE!!!
DROGIE LUDZISKA!!!
JEŚLI NIE MACIE WTYKÓW W TYM SYFIE, JAKIM JEST NK, TO NAWET SOBIE NIE ZAWRACAJCIE GŁÓWKI.
ŻEBY SIĘ TAM DOSTAĆ, TO TRZEBA,PRZEDE WSZYSTKIM POCHODZIĆ Z WOJ.WARM.-MAZ.A NAJLEPIEJ Z: OLSZTYNA,KIEŹLIN, ZAWROTÓW, POŚCIENIA WSI, KOŁODZIEJOWEGO GRĄDU ITP.ZADUPIA!
OPRÓCZ TEGO, WARUNKIEM NIEZBĘDNYM JEST ZNAJOMOŚĆ Z SAMYM WODZEM BERKUTEM LUB ADIM KARALUCHEM!!!
JEŚLI WIĘC SPEŁNIASZ POWYŻSZE WARUNKI, TO NIE MASZ SIĘ JUŻ CZYM MARTWIĆ!!!
POGADAJ Z CH.................................................ŁOPAKAMI I DO ROBOTY!!! JOBE,JOBE!!! :-D
8
pracownik 2014-08-14 20:24:19
a co geju nie poradziłeś sobie na zawieszaniu i wpadłeś na forum się wypłakać
biedactwo pracować mu kazali
mmmmmmmmmmmm 2014-08-16 18:37:19
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] PGREROWCY kazdy gada z olsztyna a to wiocha
pracownik 2014-08-16 19:59:24
może i wiocha
może i PEGEROWCY bo tak to się pisze analfabeto
ale jedno jest pewne za swoje życiowe porażki nie obarczamy innych i nie płaczemy na forach bekso
pozdrowienia ze Storen
1
laleczka 2014-08-17 19:11:31
Po piwrwsze Poścień Wieś leży w woj. mazowieckim.
Po drugie z Pościenia Wsi nie pracuje tam ani jedna osoba. A po za tym żal mi ciebie ponieważ musisz miec bardzo nudne życie gdyż interesujesz się innymi.
1
DOBEK 2014-08-17 22:24:50
"LALECZKO" OD PŁUGA ODJĘTA!
NIE PISZE SIĘ PO "PIWRWSZE", TYLKO PO PIERWSZE! KUMANO?????????
PO DRUGIE GRUBO SIĘ PICZO MYLISZ!
Z POŚCIENIA WSI, POCHODZI ŻONKA WODZA PAKSALU-BERKUTA! MÓWIĄ NA NIĄ "PELARGONIA".
I CO TY NA TO?
W CELU POPRAWY PISOWNI POLSKIEJ, POLECAM STRONKĘ NA FB, PROF.JANA MIODKA!
POWODZENIA ( usunięte przez administratora ) D
HA DET BRA!
Maksiu 2014-08-17 22:51:13
Zgadzam się z Tobą DOBEK!
Chamy wstydzą się swojego wiechurowego pochodzenia i dlatego się rzucają, jak dzikie świnioki! HE,HE,HE!!!
Prawda jest jednak tylko jedna - CHAMA ZE WSI WYGONISZ, ALE WSI Z CHAMA, TO JUŻ NIE DA RADY!!!
POZDRAWIAM WIEJSKIE BYDŁO Z NK!!!
Marian Koniuszko 2014-08-17 23:09:26
nic dodac, nic ujac
( usunięte przez administratora ) w necie zadnych ogloszen nie ma od dawna o rekrutacji do nk,bo trzeba miec znajomosci z tymi super wsiowymi burasami
Słowacy ich po prostu nienawidzą a głupie Polaczki sie ich boja!

Rany Julek 2014-08-18 11:09:23
Spróbuj koczi a sam sie przekonasz, czy tam wskoczysz bez wtyków!
Jak Ci sie uda, to pochwal sie nam wszystkim!
Powodzenia!
storen 2014-08-18 16:34:55
nie płakać beksy
nie załatwili wam pracy to dalej pracować w Anglii za marne funty
Sylwia Berk 2014-08-18 17:50:00
Witam. Widze,że jest tu mowa o mnie:-)Bardzo mi miło z tego powodu:-)Proszę nie kłócić się o moje pochodzenie, ponieważ ja nie pochodzę z żadnego Pościenia Wsi tylko z Zamionu w województwie mazowieckim.Więc proszę nie rozpowszechniać kłamstw na mój temat.Pozdrowienia z Norwegii:-)
1
JOBER 2014-08-19 00:10:00
DROGI GALLU!
BARDZO MI PRZYKRO,LECZ PLOTKI MNIE NIE INTERESUJA.
JEDYNIE PRAWDA, NAWET TA NAJGORSZA, JEST NAJWAZNIEJSZA!
TAKIE ZAWIRUSOWANE GOWNA,TO SOBIE PRZESYLAJ SWOIM WIEJSKIM ZIOMUSIOM OD PLUGA!
POWODZENIA ZYCZE!!!
pracownik 2014-08-19 15:28:20
my ze wsi nie wypieramy się swego pochodzenia
u nas wychowanie i kultura przekazywana jest z ojca na syna
natomiast u ciebie najwyraźniej brak kultury i wychowania przekazywany jest z dziada na dziada
pozdrawiam ze Storen
1
Finnas 2015-02-25 05:17:41
Firma zajmuje się procesem pakowania mięsa przeznaczonego na sprzedaż. Zastanawiam się ilu Polaków w tego typu firmie pracuje. Mam wrażenie, że ludzie chętnie wyjeżdżają za granicę, mając potwierdzenie, że mogą tam więcej zarobić. Co prawda nie wiem jak wielkie są to różnice... Ale chyba sami powiecie, że warto?
Maciek 2016-05-12 15:51:53
Oczywiście, że warto, a czemu miałoby nie być, firma jest świetna pod wieloma względami i tak trzeba ją odbierać, ja przynajmniej tak ją widze i dzieki temu jest ok :)
Zostaw swoją opinię o Norsk Kylling - Støren
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Norsk Kylling