PMConsulting Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o PMConsulting Sp. z o.o.

vip 2014-02-03 15:41:00
potwierdzam wcześniejsze wypowiedzi... niestety
4
vit86 2014-03-21 09:03:54
Pracowałem, byłem bardzo zadowolony, duże szanse rozwoju, choć też duże wymagania. ogólnie bardzo ok, kierownictwo- ceniłem za to, że można się dogadać.

Ciekawe że ta cała fajna ekipa pracuje w tej niby złe firmie hehehe
bel23 2014-03-24 19:36:12
Stażyści rotują, jak to stażyści, bez umiejętności i doświadczenia. Ja pracuje 2 latai sobie chwalę;) co miesiąc ktoś nowy się pojawia bo nowe zlecenia itp. firma rozwojowa, dużo się nauczyłam.
vint 2014-03-25 09:38:12
Potwierdzam, wynagrodzenie satysfakcjonujące moje płatne zawsze na czas;)dobrze płatne nadgodziny, a pracuję wieeele lat, główna ekipa też jest stała. A moje początki to też był staż, polecam.
koletti 2014-04-23 12:30:15
Potwierdzam, mam płacone na czas, czyli jestem wybrancem!ale mi dobrze.
radek098 2014-09-01 17:27:24
coo, tylko 3,4 misiące pracy, a co potem, ja tu się na jakiś awans od razu nastawiłem, że doceniają młodych i ambitnych ludzi, no a jakbym pracował na 120% to te max praca na 4 miesiące i nie przedłużają umowy, serio? ej no, ja chce się wykazać w nowej pracy jeśli mnie przyjmą,a nie nastawiać się, że niedługo się pożegnam
kasa 2014-10-29 18:10:13
Dobra to co napisala @bylominelo to cos co nie za bardzo przyciąga do pracy, ale tak się zastanwaim w ilu teraz firmach ludzie zabierają pracę do domu i mogą w ten sposób chociaż nadrobić braki których nie zrobią podczas normlanych godzin pracy. Wiadomo że dodatkowy pracownik coś by pomógł, ale czy to zdecydowanie najlepsze wyjście? poleca ktoś tam prace?
tomek 2015-02-02 17:04:20
(usunięte przez administratora) no też prawda, jak ktoś pisze, że prac to koszmar, to faktycznie dosyć mało pozytywne stwierdzenie jest.. no ale cóż, wydaje mi się jeszcze, że warto poczekac na nowe opinie, to będzie przyjamniej coś "na świeżo" wiadomo tak naprawde i teraz pojawia się takie pytanie, jak to naprawde dobrze rozegrać,
1
drive 2015-02-27 04:27:16
Firma PMConsulting istnieje już na Polskim rynku od 10 lat. Jednak nie działa tylko na naszym rodzimym rynku , ale również w innych europejskich krajach. Specjalizują się głównie w doradztwie procesowym i szkoleniowym w zakresie zarządzania wiedzą i kompetencjami w organizacji.W tym co robią są naprawdę dobrzy
loes 2015-03-27 12:53:50
a z tymi referencjami to może i lepiej ze nie dostałaś...popatrz na to z pozytywnej strony:-)
kreon 2015-04-28 15:22:54
w tej chwili PMConsulting poszukuje nowych pracowników do firmy we Wrocławiu. Wolne są stanowiska grafika / animatora , co może być ciekawą opcją dla nowych
Ania 2015-09-24 13:29:41
Faktycznie, warunki pracy, które opisujesz @nowy nie są zbyt wygórowane.. Dobry grafik nie będzie na tym pracować, bo to aż szkoda wiedzy i umiejętności. Zastanawiałam się nad podjęciem pracy w PMConsulting, ale mam szczerze mówiąc mieszane uczucia na ich temat.. Ehh, muszę się zastanowić na poważnie.
Sebastian12 2016-04-20 22:43:01
Jaka jest atmosfera w pracy i jakie jest szefostwo ?
tomek 2016-07-12 13:58:36
A może udzieli się ktoś, kto tam pracował? @atm bo takie plotki nie są za bardzo wiarygodne a jest w miarę ok ogłoszenie na doradcę klienta
Zostaw swoją opinię o PMConsulting Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PMConsulting Sp. z o.o.