logo Pol-Inowex SA

Pol-Inowex SA

Toruń

Opinie o Pol-Inowex SA

pracownik 2012-04-26 20:41:11
Wszystkim odradzam zatrudnienie w tej wsiowej firmie praca za granicą po 10 godzin i w soboty a na umowie dają że niby 40 godzinny tydzień pracy przez pierwsze 3 miesiące płacą 70 % diety nic nawet nie mówiąc pracownikowi. Poza tym nigdy się nie doliczysz czy zapłacono Ci za wszystko i po jakim kursie. Kadra zarządzająca jest na poziomie podstawówki niektórzy tylko ją ukończyli i nie ma pojęcia o pracy a jedyne co potrafi to mieszać z błotem podległych pracowników.
pracownik 1 2012-08-04 17:07:50
.....Święte słowa!!! Stanowczo dradzam pracy w tej firmie , pracuje się po 58 godzin tygodniowo, oczywiście jeśli nie maja tzw, akcji dżwigowych bo wtedy dzien pracy przeciaga sie o tyle ile jest to wygodne kadrze zarzadzajacej. A to wszystko pod ładnie brzmiącą przykrywka \" ZADANIOWEGO DNIA PRACY\" by nie placic pracownikom za wypracowane nadgodziny skrzetnie ukrywane przez pseudo kierownikow!!!
Firma rodem z PRL gdzie pierwszym sekretarzem jest prezes pociagający za sznurki w mśl zasady \" pokażcie mi pracownika a ja znajde na niego paragraf\" Na stronie internetowej mozecie znalesc ladnie opisane, ze najwieksza sila firmy sa jej pracownicy
3
świder 2012-10-22 21:15:34
Poza tym zależy gdzie trafisz tyle dostajesz diety jeśli pracujesz w Polsce to masz tylko 23 zł dniówki plus najniższa krajowa. Nawet jeśli trafisz na delegację zagranicę to też zależy ile w danym kraju wynosi dieta ale to jeszcze nic diety mimo podwyżek w 2012 roku w tej firmie pozostają na nie zmienionym poziomie od kilku lat.
logos 2013-04-04 18:42:25
i to jest piękne. Polaczek wyzyskiwany ale się nie upomni o swoje w sadzie pracy bo za dużo chodzenia i załatwiania. Jest różnica miedzy pracownikiem który potrafi się szanować a robotnikiem.wiekszosc polaków to zwykłe robole sa.
pracownik 2014-01-16 20:18:25
Wymarzona praca dla ludzi którzy lubią włazić w tylek kierownictwu i nie koniecznie coś potrafić. Wiekszosc kierownikow ma zbyt duze przebicie slowne przez co prezesom uciekaja z pod nosa uzdolnieni pracownicy. POL-INOWEX czeka swietlana przyszlosc z takimi ludzmi.
adek 2014-03-23 23:25:05
powaga jest tam taka lipa
Nowy 2014-05-09 18:48:00
Witam. Zostałem zaproszony na rozmowę kwalifikacyjna. Czy ma ktoś jakąś realna opinie o tej firmie?
stary 2015-06-03 21:57:17
praca w BOŻE CIAŁO ludzi dajcie spokój wstyd brak szacunku
Sei 2015-06-07 23:32:55
Ludzie opamietajcie sie ,czasy wyzysku i obozow pracy dawno minely ,lecz jak ktos lubi to zapraszamy do Tofte,praca po ok 60 godzin a przepisy w Norwegi mowia tylko o 37,5 godziny tygodniowo a maksymalnie mozna zrobic 30 nadgodzin w miesiacu, minimalna stawka to ok 140 koron na godzine a nie jakas smieszna srednia krajowa plus dieta. Zanim sie zdecydujecie na wyjazd to zapoznajcie sie zprzepisami w danym kraju to nie bedziecie rabani w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i wyzyskiwani a tak to tylko nabijacie kase wlascicielom firmy. Ja takich przerabialem
Sei 2015-07-03 00:33:00
(usunięte przez administratora),to jest link do zdjecia ktore wykonala norweska ispekcja pracy w fabryce w Tofte w czerwcu 2015, a polski kierownik budowy z usmiechem na ustach mowi ze ludzie maja tu lepiej jak w Polsce ( 6 koron na godzine to naprawde smiechu warte). Ktos tej popapranej firmie w koncu dopierze sie do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i pusci wlascicieli z torbami
Sei 2015-08-30 13:49:38
I skonczylo sie tak jakk pisalem wczesniej ,norweska inspekcja pracy zamknela na dobre prace w Tofte po 3 wypadkach w ciagu 2 miesiecy ,a teraz szefostwo bedzie sie musialo dobbrze tlumaczyc i wybulic niezla sumke na mandat
pracownik 2015-08-31 19:58:22
Sei, puknij się w łepetynę. dziś normalnie pracowaliśmy. nie słuszałem też , żeby utro nie przychodzić cz pakować klamoty.
elton 2015-10-18 14:39:20
czarne tyg w tofte trzy bardzo grozne wypadki na budowie
były pracownik i całe szczęście 2015-11-06 13:57:48
firma poniżej krytyki. Nagminne: włazidupstwo,niekompetencja "Kierowników"
wyzysk,Brak BHP, jednym słowem cyrk straceńców.
Radzę tą "firmę " omijać wielkim łukiem
1
leszek 2016-05-14 16:37:18
no właśnie, ja o tych zarobkach chce jeszcze podpytać, jak to z t a kasą jest jednak u Was, czy naparwde zarobki są słabe?
Zostaw swoją opinię o Pol-Inowex SA - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pol-Inowex SA