brak logo

Kuchnia Smakosza

Lublin

Opinie o Kuchnia Smakosza

Krzys 2010-08-31 21:19:19
Kiepski pracodawca niskie zarobki( usunięte przez administratora )
1
sklepybebe@gmail.com 2010-10-28 21:15:55
krzywdząca opinia napisana przez nieuczciwego pracownika ,który uczył sie jak otworzyć swój biznes. Zdobył doświadczenie i udało mu sie. Teraz chce zdobyć klientów wydając złą opinię o firmie w której pracował.To nie uczciwe i nie miłe.Zło powróci .....Ja jestem od kilku lat klientka Kuchni Smakosza . Smaczne zawsze ciepłe i na czas przywiezione. Często tez robie zakupy w sklepie firmowym ul,Harnasie 11.( usunięte przez administratora ) wierna zadowolona klientka.
zaba 2010-11-03 08:59:11
jest pani klientką sklepu smakosza a wie pani o nieuczciwym pracowniku? bardzo ciekawe! czyli jest tam gorzej niż żle skoro klienci wiedzą co się w zakładzie dzieje
Teresa Ł 2010-11-08 15:41:28
stuknij w stół a nożyce sie odezwą. Przysłowia madrościa narodu.....Jesli jest sie uczciwym przedsiebiorca to zyje sie swoim zyciem a Pan sledzi strone konkurencji.....JA JESTEM KLIENTKA ZADOWOLONA KLI ENTKA. SWIEZE SMACZNE .........POLECAM.Gdyby Pan chciał dalej polemizować ze mną to prosze skorzystać z mojego adresu mailowego. Zamiesciłam go przy poprzedniej mojej opini.Pozdrawiam Teresa Ł
Marek 2010-11-08 15:53:27
Super garmażerka . Codziennie robię tam zakupy.Ciesze sie ze jest samotnemu męzczyznie nie chce sie gotowac. Smaczne Niedrogo Polecam
Ania Czechow 2010-11-08 20:56:01
Zamawiam dania obiadowe i jestem zadowolona .Mój zakład pracy jest na Bursakach. -blisko- zawsze gorące smaczne i szybko.Korzystajcie Państwo warto!!!!!!czas na gotowanie to stracony czas.
Kamil 2010-11-10 14:34:12
Brawo, w końcu ktoś prawdę piszę i to się mi podoba
Były pracownik
1
Danusia 2010-11-11 16:04:33
Widząc przygotowywanie posiłków, nie mogłem-am ich jeść.
Pracownik-czka?
Danusia 2010-11-11 16:21:19
Zarobki Minimalne, atmosfera pracy zła.
Nie polecam.
1
Darek 2010-11-12 18:01:25
Przypatruję się tym wpisom i zastanawiam się czym ludzie się kierują pisząc zle o pracodawcy zazdrością.Zarabialiście tam PaNstwo tyle na ile oceniono tam PaNstwa Pracę.Dobremu pracownikowi nie pozwala sie odejsc ot tak-i płaci tyle ile jest warta jego praca.a praca dobrego pracownika jest wynagradzana WYSOKO widocznie nie byliscie Panstwo w tej grupie. Jeszcze jedno to pracownicy tworzą atmosferę w zakładzie pracy ,to od nich zależy czy jest MIŁO
Henryka 2010-11-15 16:09:48
nie podaję prawdziwego imienia.Pracowałam tam i faktycznie ludzie kradli ,wynosili przed sklep dawali swoim bliskim inne formy kradzieży tez znam.....
Danusia 2010-11-15 20:41:09
Droga Henryko. Dlaczego nie pracujesz w tak cudownej firmie? Dobremu pracownikowi nie pozwala się odejść ot tak-i płaci tyle ile jest warta jego praca. Czyżby złapano cię na kradzieży?
Henryka 2010-11-16 14:42:46
Tak
Henryka 2010-11-16 14:46:27
miałam pecha, inni mieli szczęscie i nie wpadli i Ci co tam pracowali dobrze o tym wiedza.
IGA 2010-11-30 20:39:35
Pewnie ze lepiej niech nie pisza bo sie kompromitują .To swiadczy tylko zle o nich samych..Jak będa szukac pracy i wpiszą CV ze tam pracowali to nikt ich nie zatrudni.Rozczeniowi ( usunięte przez administratora )TREGEDIA
anonim 2010-12-01 15:39:06
Pracowa??em tam i bardzo by??o mi dobrze . Z namowÄ? przenios??em sie do innego podobnego zak??adu.Juz zaczynam ??a??owaÄ?..Obietnice sa ulotne.Polecam prace w Kuchni Smakosza.
anonim 2010-12-03 23:30:14
Myslisz ze tak mozna ? Prosic przepraszac? nie wiem czy mam tyle odwagi.
Edek 2010-12-06 21:20:39
Staraj sie tam gdzie jestes.Nie załamuj sie bedzie dobrze przyzwyczaisz sie ,moze uda ci sie polubic nowe miejsce pracy. to tak jest ze mozna zmienic na gorzej.
były pracownik 2011-04-02 00:59:05
z tego co się orientuję, a też jestem byłym pracownikiem, to ty kierowniku odpowiadałeś za opisany przez ciebie stan zakładu... Od czasu kiedy odszedłeś na pewno zmieniło się na lepsze
Dżaga 2011-07-25 14:05:54
kuchnia smakosza to kuchnia emerytów i rencistów!!!!
Anna, 2013-02-13 11:02:28
Jestem klijentem sklepu /Kuchni Smakosza/ od 2 lat czytajac opinie nie zgadzam się ze wszystkimi.Bardzo jestem zadowolona robiąc zakupy w sklepie dwa razy w tygodniu ,panie które obsługują są bardzo mile,garmażerka jest smakowita ,krokiety,pierogi wysmienite.
Polecam wszystkim.Smacznego!!!
byly pracownik 2013-02-13 12:23:55
Pracowalem w Kuchni Smakosza niezbyt dlugo ponieważkrzyki mnie nie przerażaja lecz jedna z pan kucharek jest bardzo wulgarna dlatego odeszlem a co do jedzenia w tym zakladzie to stawiam celujący.!!!!!!!!!!!!!!
2
kliient 2013-04-24 09:27:49
Tanio,smacznie .POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
dorota 2014-06-21 12:35:30
Wlasnie czekam na obiad i zaraz wam powiem jak jest :p
2
janek 2015-01-23 16:10:18
tak, ja popieram wcześniejsza opinię, byłem u nich chyba dwa czy trzy razy i zawsze pyszne jedzenie, naprawdę, mam nadzieje, że obsługa dalej będzie sie utzrymywac na takim poziomie, bo to tylko na plus dla nich.. nie wiem co prawda jak to wszystko wygląda jeśli chodzi o prace, ale pracownicy wydają się być zadowoleni.
Kamil 2015-01-30 09:58:43
Korzystam codziennie z usług Kuchni Smakosza jestem zadowolony,potrawy są bardzo smaczne.Kilka razy w miesiącu robię zakupy w ich sklepie na ul. ulanów ,wyroby garmażeryjne są rewelacyjne.Polecam.
waldi 2015-01-30 10:19:51
Przyjeżdżam z miasta po zakupy do sklepu garmażeryjnego Kuchni Smakosza wszystko jest bardzo smaczne,placki ziemniaczane super.Poleczm
1
ala 2015-01-30 18:27:32
To prawda placki ziemniaczane rewelacja.
1
Darek 2015-01-30 23:05:16
Trafna wypowiedz.
1
Gość 2015-01-30 23:25:25
Kolezanka poczęstowala mnie pyzami.kupiła w sklepie Kuchni Smakosza.
Prawdziwe domowe.Polecam.
2
kliient 2015-01-31 10:24:54
Ludzie czytam te rozne opinie o kuchni smakosza i mysle ,ze sami ludzie tworza atmosfere bo dzisiaj kazdy tylko wymaga od pracodawcy aswojego zaangazowania jest po najnizszej lini,tez jestem pracodawca i wiem duzo na ten temat a jesli chodzi o obiady i wyroby ze sklepu to jestem bardzo zadowolony .Jest smacznie.POLECAM WSZYSTKIM !!!!!!!!!
2
totalny głupek 2015-02-03 20:38:08
To jest forum o pracodawcach oraz warunkach pracy i jeśli ktoś zachwala jedzenie to nie wie do czego służy to forum. Widocznie to jedzenie jest zachwalane przez osoby z bliskiego otoczenia właścicieli bo normalny człowiek (konsument) tu nie zagląda tylko pracownicy ewentualnie właściciele. Pozdrawiam
3
zdegustowana 2015-03-02 21:00:35
bardzo proszę firmę Kuchnia Smakosza (lub obsługującą ich agencję) o zaprzestanie idiotycznych wpisów chwalących jedzenie na tym forum. Nauczcie się, jak się przeprowadza kampanie marketingowe i wynoście się z forum opisującego warunki pracy. Serio myślicie, że nikt się nie domyśli, że sami sobie piszecie opinie? Jesteście żałośni.
5
zdegustowana 2015-03-14 13:19:06
Proszę, nie pogrążajcie się już więcej... W internecie jest masa poradników, jak się przeprowadza kampanię marketingu szeptanego. I zaskoczę cię - nie ma tam informacji o nachalnym chwaleniu produktów firmy na forum o tematyce "opinie o pracodawcach". Radzę "Kuchni smakosza" zmienić albo agencję albo dział marketingu. Tak trudno zrozumieć, ze to nie jest odpowiednie miejsce na chwalenie smaku kotletów?? Idąc tropem Twojej logiki - przy wpisie o katastrofie smoleńskiej skomentujesz pewnie "Bilety LOT do Moskwy już od 299,00". Sam widzisz lekką niestosowność, prawda? Aż sie prosi o napisanie maila do właścicieli restauracji, żeby przyjrzeli się, co ich pracownicy wyprawiają na forach.
A co do warunków pracy - szału nie ma ale też nie jakaś straszna patologia
2
kliient 2015-03-14 13:47:19
Zdegustowana pani chyba wszystkie rozumy pozjadala inie wie pani o tym że ostatnie pani zdanie swiadczy otym,że pani pracuje w KUCHNI SMAKOSZA i tak ich oczernia.WSTYD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
zdegustowana 2015-03-14 15:29:56
Pracowałam, owszem, choć dość dawno temu. Nie rozumiem, to jest jakiś zakaz pisania o dawnych pracodawcach, mogę pisać tylko o obecnym?? I chyba po to służy to forum, żeby dawni lub obecni pracownicy wypowiadali się o warunkach pracy (nie, nie służy to do pisania opinii o posiłkach, tak dla twojej wiadomości). Proszę się już bardziej nie pogrążać i nie robić z siebie pośmiewiska. Podejrzewam, że "klient" to nie pracownik agencji marketingowej obsługującej "KS" a ktoś z kierownictwa (agencje jednak reprezentują pewien poziom). Nie przystoi, na prawdę nie przystoi.
4
kliient 2015-03-14 17:26:16
Jeżeli masz okazję pisać takie bzdety to miej odwagę napisać swoje imię i nazwisko i tu jestes w błedzie ja jestem klientem a ty nie wiem kim a tak wogóle zalóżmy że pracowałas(raczej pracujesz)to po co robisz sobie krzywdę.Zmień pracę i bądz szczęślwa. ODWAGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
klient 2015-03-14 17:47:34
Dodam jeszcze jedno,pracownik agencji marketingowej nie może pisać opini o Kuchni Smakosza ponieważ tam nigdy nie pracował i niech pani się opamięta nieładnie.
2
były pracownik 2015-03-26 11:09:40
Szukając pracy trzeba też pochwalic się swoimi umiejętnościami,jeżeli się wykażesz swoją kreatywnością i wiedzą oraz czynami, myślę że warto przyjść tu do pracy.Pozatym wszystkim co wymagasz nie napisaleś co potrafisz bo naprzyklad mycie garow to nie wszystko i patrzenie na zegar kiedy sie skonczy ta ósma godzina.
1
Gość 2015-03-28 08:36:41
Myślę,że ludzie piszący i tak szkalujący pracodawcę są nasączeni bardzo trującym JADEM.Radzę zmienić pracę i nie zatruwać innych.
1
Jan Brzechwa 2015-04-20 17:30:51
W tym zakładzie nigdy tyle nie zarobisz nawet jeśli dasz się poniżać wiadomo komu!!.
2
Gość 2015-04-22 09:48:26
Sam sobie TOTALNY GLUPKU wystawiasz opinie bo skoro uważasz że normalni ludzie tu nie zaglądają to ty musisz być bardzo chory a po za tym chyba jesteś stworzony do obrażania innych .Myślę że ty tam pracujesz bo znam takich geniuszy którzy dużo gadają a jak najmniej z siebie dają.NIEŁADNIE !!!!!!!!!!!!!!!
1
pan-hurtownik 2015-04-23 00:48:26
Gość - jeśli tak agresywnie atakujesz innych wypowiadających sie na tym forum to sorry, nie oni ale ty najprawdopodobniej tam pracujesz. I to powinno dać potencjalnym pracownikom obraz i poziom kadry zarządzającej w tej firmie. Głupota, chamstwo, obrazanie, ponizanie. Doświadczyłem na własnej skórze, dlatego od roku z nimi nie współpracuję. I dodam, że nie byłem pracownikiem a podwykonawcą - tak mnie do siebie zrazili że zerwałem umowę.
I moze niech już nikt nie odświeża tego wątku bo znowu wyskoczą geniusze z pisaniem o smacznych kotletach. Dyskusja w tym wątku zbliża sie do górnego poziomu żenady, dzięki atakującym nie majacym w zanadrzu sensownych kontrargumentów.
2
niezadowolony klient 2015-07-12 22:16:18
Kurka jesteś koleżanką Pani D.K. i wracaj do kurnika. Jeśli byłoby tak fajnie to na FB nie było by opisu na "czarnej liście pracodawców".
2
ProMarian 2016-02-24 16:10:38
Jadam w kuchni smakosza już od ponad pół roku i uważam że to prawda,ponieważ faktycznie jest niedrogo oraz Bardzo Smacznie zarówno jedzenie jak i surówki.Naprawdę polecam bo dziś kotlet krakowski był wyśmienity.Ja dzisiaj sam zjadłem i wiem co pisze.Wiadomo że burżuj to d... w samochód i ruszać do centrum miasta a za koleją niech szuka renomowanych restauracji o ile takowe istnieją w Lublinie.Odbieram wrażenie że kuchnia smakosza to bardziej zwyczajnie,sklep garmażeryjny z możliwością zamawiania na dowóz(katering) niż jakaś luksusowo-kultowa restauracja.Jak nie podoba się to niech g.... zjedzą a w szczególności konkurencja hehehe.
Alabast4r 2016-02-26 00:34:58
Ale co ocena dań na wspólnego z tym portalem? Tu powinno się oceniać warunki pracy i pracodawcę a nie kotlety... No bez przesady. W tym wątku można na palcach jednej ręki wymienić posty zgodne z ideologią portalu a reszta to idiotyczne przerzucanie się wyzwiskami bez żadnych argumentów.
1
ratatuj 2016-05-13 16:30:35
z tego co wiem to przede wszystkim z jakichś napiwków można spobie spokojnie wyżyć tutaj. powodzenia
Zostaw swoją opinię o Kuchnia Smakosza - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kuchnia Smakosza