brak logo

koloryt

Wrocław

Opinie o koloryt

pako 2014-01-22 13:26
Omijac ta firmme szerokim lukiem.Obiecuja dadzą umowe o prace a to tylko wielka sciema.. umowa o dzielo lub zlecenia.Nie placa nawet skladki chorobowej..i na umowie zł brutto..Nie polecam nikomu!!
pako II 2014-01-22 13:31
Omijac ta firmme szerokim lukiem.Obiecuja dadzą umowe o prace a to tylko wielka sciema.. umowa o dzielo lub zlecenia.Nie placa nawet skladki chorobowej..i na umowie 5 zł brutto..Nie polecam nikomu!!
2
buzka 2014-02-04 09:34
Byłam ostatnio w firmie ze skierowaniem do pracy z Pup na dzień dobry usłyszałam ze umowa o dzieło jak się sprawdzę to zlecenie Stawka do 7 zł brutto ustalana na koniec przepracowanego miesiąca jeśli będą straty to będzie niższa.Podsunęli formularz do zawarcia umowy o dzieło na odwrocie zasady wykonywania zasad pracy no i klauzula ze jeśli rozwiąże umowę do 7 dni to jestem świadoma iż będę ukarana karą pieniężną do wysokości wynagrodzenia ,Nic dodać nic ująć
3
palll 2014-03-12 18:40
Nie polecam nikomu też stawki 6-7 brutto PLN,umowa o dzieło..firma dużo obiecuje i na obietnicach si konczy!! Zbijaja gruba forse kosztem ludzi!!
5
caramka 2014-09-25 15:57
firma naciagaczy żerują naludziach i traktują jak tanią siłę roboczą.obcinają stawki.porażka totalna.kradna nawet kierownicy.Radzę omijać z daleka.głodowe pensje
1
goscUCCA 2014-10-17 20:14
Potwierdzam!!!Omijac szerokim lukiem!!!!Szczegolnie Arkady Wrocławskie.Tamtejsi pracownicy traktowani jak w obozie pracy,bez dni wolnych,tygodniami czeka sie na wolne,jak juz pojawi sie szansa na wolnezaraz szanowne kierownictwo zabiera twierdzac ze nie ma ludzi do pracy a obiekt musi pracowac!!!Jak czlowiek chce odejsc bo znajdzie co innego to wielkie fochy i obraza majestatu nie mowiac o tekstach"ty juz tu powrotu nie masz"Jednym slowem WIELKI SHIT
1
czarna 2015-03-31 16:21
Nie polecam nikomu tej firmy !!!! Naprawdę już szukać gdzie indziej i co kolwiek nie mają za grosz szacunku dla pracowników zabierają kasę a jak człowiek ma za dużo nadgodzin automatycznie. Zabierają ludzia praktycznie pół wypłaty obniżają stawkę wtedy . A skądwiem ? Bo pracowałam tam i to jest dla mnie nie pojęte a jak już zrezygnowałam z pracy i czekaalam na swoje wynagrodzenie to myślałam ze ich już zdrowo powalilo miałam 8 dni przepracowanych i co i dostałam 120 zł !? Kpina !!!!!ludzie naprawdę nie polecam za grosz szacunku i później dziwiaja się ze ludzie uciekaja od nich pozdrawiam
2
byłe pracownice 2015-05-06 14:02
Zgadzamy się z opinia czarna jest to wszystko prawda a na dodatek zabieraja niekiedy przepracowana dniowke i czlowiek robi za darmo niemozna tez sie odezwac bo kierownictwo robi na zlosc a do glownej siedziby koloryt nie ma co dzwonic , bo nic to nie daje .omijajcie ta firme szerokim łukiem , nie polecamy
1
Sprzataczka z Ostrowa 2015-07-17 19:22
W Ostrowie Wielkopolskim na terenach Mahle tez w Kolorycie placa glodowe pensje. Umowa o dzielo, coraz wiecej sprzatania, a zarobki spadaja. W ostatnim miesiacu placili 6 PLN na godzine. To jest kpina z mojej ciezkiej pracy.
2
madafaka 2015-08-14 16:32
jesli masz umowe o dzieło napisz do ZUS skarge ze kaza ci pracowac 8 godzin pod nadzorem w miejscu wyznaczonym i po kontroli firma płaci skladki ZUS nawet do 5 lat wstecz podaj tez nazwiska innych pracowników i firma pozamiatana.Na umowir o dzieło badz zleceniu wykonujesz prace bez nadzoru i ty ustalasz sobie jak to wykonasz i w jakim czasie
madafaka 2015-08-19 20:54
chwasty trzeba wyrywać nawet gdyby zwolnili mnie z pracy co to za robota zreszta umowa o dzieło i wyzysk za 5,6 zł za godzine mysle ze nie ma wielu chetnych ale nastepni po mnie mieli by normalne umowy.Zachecam piszcie skargi do ZUS ze pracujecie na umowe o dzieło po 8 godz i pod nadzorem trzeba złodziei eliminowac
koko 2015-10-25 20:15
pracuję w tej firmie w Poznaniu CHR Malta od pierwszego września obiecali stawkę
od 7,5 do 8,5 zł i jak na razie dotrzymali słowa praca jest spoko po poznańsku,kierownictwo młode ale znają się na robocie.
mv3 2015-12-31 09:28
pracuje w tej firmie w poznaniu na obiekcie PCC
pracuje od kwietnia 2015 roku mam 8 zl na godz kierownictwo mlode i da sie
wspolpracowac nie narzekam wyplata terminowo
czytajac powyzsze wypowiedzi sstwierdzam kto uczciwie pracuje niie powodow do
narzekan nygus zawsze bedzie narzekal pozdrawiam
2
ratko 2016-05-04 20:58
ja nie pracuję w CH Tylipan ale opinia o tym Panu jest prawdziwa,no ale szefowa Jadwiga przepada za nim.Dla mnie ten pan to zwykły cham!!!!!!!!
romo62 2016-05-05 10:25
w tej chwili to generalnie 7zł/godz.Są oczywiście lepsi no i gorsi....
romo62 2016-05-05 15:02
Absolutnie się zgadza.Lepszy jest jednak jego syn.To już normalnie kumulacja.
ratko 2016-07-03 18:30
piszesz że wypłaty są na czas,i masz rację ale że nie oszukują to nie masz racji,bo każdy kto pracuje na umowę o pracę ,i ma nadgodziny ( soboty,niedziele) nie ma zgodnie z kodeksem pracy płacone,100%,i
tutaj firma ,licząc pracowników,wcałej Polsce,zarabia krocie
2
Elefant 2016-09-20 19:14
CO wy za jakieś pierdoły opowiadacie... to chyba konkurencja piszę te brednie. Przecież na każdym obiekcie stawka jest ta sama !!! Co wy za bzdury opowiadacie. Jeżeli ktoś ma umowę o dzieło to ma 8 złotych na rękę, jeśli tak jak ja umowę o pracę to stawka wynosi od 7,70 do 9 złotych na rękę. To nie prawda że jadą tylko na umowach śmieciowych u nas wszyscy mają umowy o pracę. Na początku są umowy śmieciowe - - to fakt, ale potem już dostaje się umowę o pracę. Firma jest duża bo zatrudnia ponad 1500 osób. Szef na święta daje dodatkową kasę - karpiowe. Jak by byli chciwi to by tej kasy nie dawali. Piszecie że tak dużo zarabiają na was? Gówno prawda!!! Za same wzmocnienia dyżurów na galerii dostają 12,90 za godzinę z czego płacą podatek i płacą wasze składki, policzcie ile im pozostaje zysku... Nie dużo... Galerię cisną ich jak mogą, najlepiej chcieli by żeby ich ludzie za darmo pracowali.
boss 2016-09-22 19:51
Wiecie czy wypłata jest w pełni terminowa? Pozdrawiam
romo62 2016-12-05 09:06
CH. Tulipan Łódź i "super-kierownik"..... a nawet ponoć derektor....Tolerowanie spóźnień niektórych pracownic na porządku dziennym.Inne pracownice które nie mają zaszczytu być w "klanie" są opier....ane za byle co....
elektryk 2017-01-03 14:42
Gratuluje pewnie ktoś z ul.Wolbromskiej pisał i dla tego tak dobrze zorientowany. Po złożeniu pozwu do sądu pracy o wypłatę nadgodzin i pomówienia postaram się zrobić Wam wrzutkę jak koloryt traktuje swoich pracowników i również pracowników funkcyjnych - zwykły [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Zostaw swoją opinię o koloryt - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie koloryt