logo Electrolux Poland

Electrolux Poland

Siewierz

Opinie o Electrolux Poland

linia 102 2017-01-20 19:15
Przykro będzie się żegnac w piątek poznalo się fajnych ludzi i nawiązały się przyjaźnie ale takie życie ja poznałam bardzo super osoby i liderów też i miło się pracowało ale taka kolej rzeczy :-( pozdrawiam linie 102 zmiana ranna
6
bogus 2017-01-21 16:48
niema jak urlop uznanianiowy! tak się pracuje.
1
elek 2017-01-23 18:42
Ostatnie dni dla sezonowych. Do zobaczenia w lipcu lub sierpniu !
4
sok 2017-01-23 19:12
Są jakieś przyjęcia na utrzymanie ruchu?
Bo na pracuj pl tylko widzę do Oławy.
Jaka kasa?
101 2017-01-24 12:31
1 podobno w czerwcu juz ma ruszyc, tak slyszalem? jest ktos w stanie to zweryfikowac?
3
nowy 2017-01-24 19:37
Tak od 1 czerwca rusza na dwie zmiany.
3
elek 2017-01-25 15:05
Kiedy czwórka rusza na dwie zmiany?
1
Koksz 2017-01-25 16:46
Tak tak od czerwca !!!:-) co roku ta sama spiewka a przychodzi co do czego to zaczynają przyjmować w okolicach od sierpnia do września ludzie są jednak naiwni przecież to jest praca sezonowa odkąd otwarli ten zakład tak było jest i tak raczej pozostanie trzeba szukać pracy na cały rok a olać e-lux
11
Sezonowy 2017-01-25 17:32
Szkoda czasu na ten syf. Jeśli nie masz znajomości to możesz zapomnieć o umowie na dłużej. Niektórzy w tym sezonie przepracowali zaledwie 3 miesiące i się pożegnali. I niech nikt nie pier*oli, że ktoś jest leniwy i dlatego mu nie przedluzyli umowy bo nie jeden sezonowy pracuje z większą chęcią niż niektórzy stali pracownicy ... po prostu to jest rodzinna firma.
22
Życzliwy Stefan 2017-01-25 18:14
Tak gadają Ci co robią po kilka sezonów i żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sciska ze ich nie chcą zostawić.....!!! Nie pasuje to droga wolna.... Omijać Electrolux szerokim łukiem a nie narzekać :-D
3
Sezonowy 2017-01-25 18:30
Stwierdzam fakty człowieku. Ponadto po twojej wypowiedzi można wywnioskować, że jesteś stałym pracownikiem który oczywiście dostał umowę po znajomości.
12
e 2017-01-25 18:38
Zgadzam się z tobą. Stefanowi żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciśnie jak go zwolnią !!!
6
elek 2017-01-25 18:43
Oczywiście, co roku ta sama gadka, że jedynka rusza w czerwcu, a potem i tak wysoki sezon zaczyna się koniec lipca lub początek sierpnia.
5
sezon 2017-01-26 17:13
nikt Cie nie czarował jak przychodziłeś że jest to praca na stałe, ja dostałam od razu informację iż jest to sezon i tylko kilka miesięcy, więc po co to gadanie? nie rozumiem was
3
Sezonowy 2017-01-26 18:26
Po to ze niby praca sezonowa a jedni pracują po 10 sezonów i na dłuższą umowę nie mogą liczyć. Natomiast przyjdzie taki jeden z drugim całkiem nowi ale znajomi liderów, kierowników itp i od razu dostają umowę !!! ... może powiesz mi ze to nie prawda?
11
sezon 2017-01-26 18:32
ciężko mi w to uwierzyć że wszyscy są znajomymi liderów kierowników itp. wydaje mi się że jesteś po prostu rozżalony i szukasz winnych wszędzie naokoło tylko nie w sobie, żeby nie było mnie też nie zostawili i nie obwiniam całego świata jaki to on jest zły i niesprawiedliwy i że jest kolesiostwo, itd zostali fajnie zazdroszczę im, bo praca fajna, ja nie, mówi się trudno, ale nie masz prawa obwiniać innych ludzi skoro nic nie było Ci obiecane i od początku wiedziałeś że to sezon!
4
Sezonowy 2017-01-26 18:56
Nikogo nie obwiniam, po prostu szkoda mi osób, które tyle lat się starają i przychodzą na ten sezon i w taki sposób są traktowani. I tu chce zaznaczyc ze jestem dopiero 3 sezon wiec nawet nie mysle o tym ze mógłbym dostac umowe na dluzej bo taka sie nalezy tym ktorzy conajmniej 5 sezonow pracuja. Ponadto znam wiele osób, które bardzo szybko otrzymali umowy na rok i dłużej wiec coś na ten temat wiem. A tak poza tym skoro dzwonią po kogoś któryś sezon z kolei to chyba oznacza, że ktoś jest dobrym pracownikiem wiec zasługuje bardziej na ta umowę niż jakiś swiezak.
12
nowy 2017-01-26 18:58
Tam by trzeba rozbić tą mafię znajomości rodzinnych oraz znajomości liderów.Przepracowałem siódmy sezon i lipa...do domu a inne osoby pierwszy sezon i wow....umowa na dwa lata.Pozdrawiam szlachtę klanu rodziny ELECTROLUX.
20
nowy 2017-01-26 18:59
Tam by trzeba rozbić tą mafię znajomości rodzinnych oraz znajomości liderów.Przepracowałem siódmy sezon i lipa...do domu a inne osoby pierwszy sezon i wow....umowa na dwa lata.Pozdrawiam szlachtę klanu rodziny ELECTROLUX.
15
Sezonowy 2017-01-26 18:59
Otóż to
5
Sprawiedliwy 2017-01-27 08:54
Firma zrobiła suuper konkurs na wygranie sprzętu firmowego,sporo osób wygrało nagrody za kapowanie i wykonanie suuper fotek koleżankom i kolegom. Normalna patologia by sprzedawać ludzi. Zwróćcie uwagę na te osoby które otrzymały te nagrody bo z każdej strony jesteście w kadrze ich telefonów. Nie rozumiem dlaczego ludzie ciagle sie sprzedają . Kasa nie jest najważniejsza w chwili gdy drugi człowiek splunie wam w twarz. Nie szanujecie się sami i nikt nie będzie was szanował. Nie pozdrawiam tych którzy sprzedają drugich dla zysku . Nagrody za solidną i długą prace owszem rozumiem ale za takie rzeczy ???????????. Wielkie brawa dla pracodawcy,super pomysł.
14
Anonim 2017-01-27 09:11
Od kiedy zostaje tylko pierwsza zmiana na wszystkich liniach?
1
Bezimienny 2017-01-27 17:59
"Nic nie może wiecznie trwać"

Dzisiaj niestety smutny dzień dla wielu , także i dla mnie - czas rozstania.....

To mój drugi sezon i po raz drugi trafiłem na znakomitych ludzi !
Praca minęła bardzo szybko w przyjaznej atmosferze :)

Pozdrawiam wszystkie osoby , które spotkałem na swojej drodze w tym sezonie i do zobaczenia w sierpniu :D
4
linia 104j 2017-01-27 18:17
Na ktorej lini pracowales? Bo chyba nie na 4 ;D
1
Praca 2017-01-28 09:31
Wie ktoś o jakiś przyjęciach do pracy na terenie Myszkowa lub okolic ?
1
102 2017-01-29 22:18
Wypowiedź na poziomie :/
6
swiezak 2017-01-30 10:52
Wie ktos czy agencje wysylaja kontrole osobom na l4?
2
L4 2017-01-30 13:08
A co jesteś na wczasach a boisz sie kontroli? Siedź w domu i nie marudz
3
swiezak 2017-01-30 13:17
poprostu pytam sie czy wysylaja? bo ni wiem czy isc chorowac
2
Gość 2017-01-30 20:19
Wysyłają do wszystkich
1
Soczek 2017-01-31 10:43
W Sokpolu są wakaty na magazyn
1
Y 2017-02-02 00:26
Sokół to Myszków a tam mieszka sama patola sperme czuć od mieszkańców tego podczestochowskiego powiatu!
3
102 2017-02-02 06:26
A Ty co niby sobą reprezentujesz? Wypowiedź na poziomie zbuntowanego nastolatka. Umysłowo chyba zatrzymales się właśnie w tym okresie dojrzewania.
6
sezonowa 2017-02-02 10:23
Znam dużo osób Myszkowa i w porównaniu do ciebie są to wartościowe osoby '!!a ty to chyba typowy wiesniak jesteś i słoma z butów ci wychodzi patrząc na twój komentarz
4
do y 2017-02-02 18:22
ten y to chyba z sosnowca jest :D skoro widzi patologie w myszkowie
2
Heheś 2017-02-02 20:44
Czemu zawsze zostaje myszkow,pytam o lakiernie.?chlopcy co pracują 4 miechy i masz umowa na 2 latka.
2
Spoko-loko 2017-02-03 21:31
To się kufa udzielacie,ze hey w swoich komentarzach .chyba się boicie tych pań z lakierni.a ta anetka to wygryzie kryske.
2
linia 102 2017-02-04 00:18
Pracowałam na lakierni i wiem jak jest jak się za dużo odzywasz to niestety wylatujesz dlatego cieszę się że trafiłam na linie i za żadne pieniądze bym nie wróciła na lakiernie!!! A co do osób z Myszkowa też na mojej lini został chłopak ale nie po żadnej tam znajomości czy coś innego porostu sobie na to zasłużył ! Więc nie obrazajcie ludzi z Myszkowa bo znam dużo osób z tej miejscowości i są to fajne osoby morał z tego taki ze nie każdy zostaje po znajomości
7
patryk93 2017-02-07 14:21
mam pytanie, bylem pracownikiem zatrudnionym przez agencje. czy teraz gdy zloze cv bezposrednio do electroluxu to zostane zatrudniony? wiem ze liderzy wystawiaja opinie ludzia i potem niektore osoby chcace pracowac przez electrolux nie sa zatrudniane. kiedy najlepiej zlozyc cv do kadr?
1
sezon 2017-02-07 16:35
w maju
1
stały 2017-02-08 17:29
Electrolux to najgorsza firma w okolicy, Udowodnił to nowy dyrektor i cała kadra zarządzająca tym gównem, cały lvl 1 był na urlopie za który zapłacił zakład pracy (wpisanie jako szkolenia itd UWAGA PONAD 10 TYŚ ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) A teraz premie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] KRET bierze za 0,2 wskaźnika.

Największym nieudolnym idiotą jest pan kierownik produkcji Świeboda który wybrał nowych supportów Rudą MARTĘ (Głupia biegała i chwaliła się, że ma posadkę załatwioną przy wódeczce ze świebodą, - jej chłoptaś z magazynu wyrobów gotowyvh to jego kolega) Marta nie potrafi nic załatwić, nic nigdy nie wie, lata tylko za swoim chłoptasiem.

Kolejnym supportem pajacem jest SEBASTIAN (teraz linia 103) WIĘKSZEGO idioty nie widziałem, sam mówi, że zgłosił się, po to żeby nic nie robić, nie przodu i nie ma o niczym pojęcia jedyne co potrafi to zadzwonić po komponenty na magazyn co dziecko jest w stanie wykonać... Ręce 24/7 w kieszenie klata do przodu i cheja idzie pan ważny. Gratuluje wybór panie kierwniku
37
sezonowy pracownik 2017-02-08 20:53
firma na poziomie fajnie się tutaj pracuje,ludzie w miarę spoko,po za jednym przydupasem na lini 103 kto pracował to wie o kogo chodzi szkoda tylko że jest to praca sezonowa zarobek jedynie przydałby się wyższy bo te około 1950 zł na te czasy to jednak nie ma cudów.
3
Sezon 2017-02-09 18:35
To takie podziękowania dla sezonowych. I tak odchodzicie to wam po premii pojedziemy. A ze stali pracownicy oberwali to trudno. Jeden za wszystkich wszyscy za jednego taka zasada.
2
Hdjd 2017-02-09 18:49
Dobrze gada polać mu. Liderzy po podstawówce, nic nie robią i nie potrafią. Tylko dzwonić jak nie na magazyn to do jakości. Powinni zmienić cały ten syf to może i na zakladzie się poprawi.
9
jack 2017-02-09 20:38
Stały jak taki mocny w necie jesteś tzn.że piz.a w świecie jak taki KOZAK jesteś to idź do Świebody i wygarnij mu to....i powiedz że Ty jesteś najmądrzejszy i chcesz być Dyrektorem Kierownikiem albo może tylko liderem który ma wiedzę
4
Magii 2017-02-10 16:02
Blondyne zwolnili? Bo na magazynie się juz nie pokazuje a było troche beki
Ramz 2017-02-10 16:04
Nie bądź taki hop do przodu. Kolega ma rację.
2
ex 2017-02-10 17:21
Stały napisał prawdę. Widać to na forach !
7
gosc 2017-02-17 11:48
a jak ten przydupas ma na imie lub nazwisko ? :D
2
bębniarz 2017-02-19 15:54
Panstwo N. tez wstydu nie maja i na fb piora swoje brudy i kazdy sie z nich smieje :)
5
Zostaw swoją opinię o Electrolux Poland - Siewierz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Electrolux Poland