Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o pto

Pracowałeś w firmie pto i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-08-28 10:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w pto na poczatku było miło,zle nie płaca Japończycy mili ale polacy jak by mogli by cie zjedli i wypluli... liderki walcza miedzy soba,poniżaja ludzi szczególnie liderka główna zmiany młoda dziewczyna tylko ciekawe jak nia została dzieki czemu...nie zna sie na pracy potrafi tylko ponirzac ludzi,ma swoje ulubienice i tylko one sie licza te które trzymaja prosto palec...nie zna sie wogóle na swojej pracy. Gdyby była miła atmosfera inaczej by sie pracowało i gdyby główna liderka zmiany została osoba ktora nie wyróznia i traktuje wszystkich tak samo było by lepiej,ludzie by chetniej pracowali i robili wieksze normy.
zdjecie uzytkownika
niezadowolona - 2010-12-19 17:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tymi liderami absolutnie sie zgadzam,nie pisze zeby kogos tu obrazac ale taka jest prawda,na wyzszych stanowiskach zostaja osoby ktore naprawde nie maja zielonego pojecia co maja robic,zmieniaja decyzje co 5min.sama bylam swiadkiem kiedy pracownica zwrocila uwage ze tak nie powinno byc a ona zdziwiona,czy naprawde nie mozna zrobic porzadku z tym?a pani arleta wyzywa,ludzi ma za nic,a oni sie boja i tylko usmiechaja sie zeby z pracy nie wyrzucili,czemu robiac dokladnie to samo co osoba obok a ona ma 100zl wiecej premii bo jest pupilkiem,czy na tym polega kto komu du..lize czy na dobrej pracy.Albo te nadgodziny,powiedza w piatek ze w sobote do pracy a my mamy przeciez swoje rodziny swoje plany,dzis pojdziemy a za msc nas zwolna...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-21 18:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W zakładzie pracuje liderka (usunięte przez administratora) , jest dla ludzi zła , ma swoich ulubieńców i tylko ich faworyzuje a ciperów ma za głupich i każe im robić .
zdjecie uzytkownika
gość - 2012-08-04 19:35:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To banda tam pracuje.A najgorsza to (usunięte przez administratora)( kierowniczka) .Ją zwolnić bo się do niczego nie nadaje.A nie bierze 2500tyś miesięcznie i (usunięte przez administratora)tylko się.
zdjecie uzytkownika
obojętna - 2013-01-03 10:22:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest firma bez zasad, nic nigdy nie wiadomo, nonsens goni nonsens, nie potrafią planować, doceniać dobrych pracowników, mam ich gdzieś i już do nich nie wrócę gdyby ktoś dzwonił, zasługuję na ciekawsze miejsce pracy i wyjątkowych ludzi
zdjecie uzytkownika
2013.01.10 - 2013-01-11 21:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co pisza to prawda na wszystkich dzialach to sie dzialo czy to liderka czy lider po tych samych pieniadzach sa kazdy ma swoich znajomych im wszystko wolno po rodzinie,po znajomych po zaduzonych[zabujanych w sobie],po kapusiow a faktycznie najgorsze to chelmzaki,chelmno itp i strasza japonczykami a oni bogu ducha winni,gdyby wiedzieli jaki kolchoz polusy wprowadzili-oni i tak wiedza bo az sie wysmiewaja ze rodak dla rodaka taki moze byc mlodzi liderami gdzie unich doswiadczenie jak w innych zakladach ma zaledwie 20pare lat i zadzi ludzmi lub po wyksztalceniu podstawowym albo po zawodowce czy wladze naszych miast o tym wiedza jak ludzi gnebia tak nasi wrogowie nie traktowali ludzi w czasie wojny jak to szefostwo w pto zycze im tej samej sytuacji jak ja sie znalazlam i wielu innych ludzi przedemna a marzenia sie spelniaja predzej czy pozniej wasz pracownik
zdjecie uzytkownika
nick - 2013-01-12 20:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taki lub taka mądra to napisz coś więcej.na jakim dziale tak liderzy wchodzą komuś i jacy liderzy są po podstawówkach czy zawodowych i którzy źle traktują ludzi.a i ciekawi mnie kto w kim podkochuje się,więc napisz wszystko co ci wiadomo bez żadnych tajemnic
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-01-23 10:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PTO to jeden wielki syf. Nic nikogo nie obchodzi, A szczególnie jak traktują ludzi. Kierownik (usunięte przez administratora) ma ludzi za nic. Powinien sie wziąć, za robote a nie za panienkami sie ogląda.
zdjecie uzytkownika
nick - 2013-01-27 22:33:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda na kazdym dziale tak samo jest czy to montaz,czy to myjki,czy to prasy sami swoi, gdzie te czasy co naprawde mila atmosfera byla ,to dlatego ,ze licza na samych swoich,azeby sie nie przeliczyli a dobrze by im tak wszystkim bylo czy to gora ,czy dol tz.kerownicy czy liderzy najpierw to porzadek z biurem porobic ludzi zwalniaja a tam taka sama liczba etatow czy oni sa teraz potrzebni taka ilosc etatow tak samo ilosc etatow zwany qa potrzebni sa jak wior w tylku jak oni powstali tak cala firma zaczela upadac na niczym sie praktycznie nie znaja bo i tak odpowiedzialnosc cala spadala na pracownika duzo by mozna bylo jeszcze pisac ile niewinnychludzi pozwalniali
zdjecie uzytkownika
znajomy - 2013-03-17 15:32:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale fajnie w końcu nierobów pozwalniali .....I na kolejnych się szykują w końcu...
zdjecie uzytkownika
..... - 2013-03-17 15:35:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie już czas był na nich.Jeszcze niech się wezmą za te kierowniczki niepotrzebne.
zdjecie uzytkownika
NIKI - 2013-03-19 09:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TERAZ SAME NIEROBY ZOSTAŁY,ALE TO DLATEGO ŻE NIE MA PRACY
zdjecie uzytkownika
Ada - 2013-04-09 17:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znowu się szykują zwolnienia,ciekawe czy tylko na montażu,przecież na innych działach też pracy nie mają...
zdjecie uzytkownika
Dawid - 2013-04-26 08:55:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak z perspektywą awansu? Jakieś szkolenia, kursy językowe lub podobne szanse na rozwój? Idzie się dogadać z szefem w razie potrzeby zastrzyku gotówki?
zdjecie uzytkownika
poul - 2013-08-08 07:45:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć, mam pytanie do osób w jakiś sposób związane z PTO, czy na początek dla młodej osoby praca w firmie nie będzie zbyt wielkim szokiem? Na jakie zarobki jako student mogę liczyć? dzięki
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-26 11:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ty jesteś kierownikiem czy co źe jesteś taki ciekawy.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-26 11:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nick - 2013-01-12 20:57:39

taki lub taka mądra to napisz coś więcej.na jakim dziale tak liderzy wchodzą komuś i jacy liderzy są po podstawówkach czy zawodowych i którzy źle traktują ludzi.a i ciekawi mnie kto w kim podkochuje się,więc napisz wszystko co ci wiadomo bez żadnych tajemnic
No kierownik jaki ty ciekawy .
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-29 18:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powinni zwolnić (usunięte przez administratora) . Nie bede wypisywała co dziewczyny niektóre z nim robią, źeby tylko mnieć prace. Brak słów.
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2013-10-04 16:14:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kim jest (usunięte przez administratora)? Skoro piszecie, ze niektore dziewczyny z nim robia rozne rzeczy nasuwa sie jedno na mysl, czy to prawda?
zdjecie uzytkownika
dzidzia - 2014-06-17 16:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pto to wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] powinni je zamknac to co dzieje sie tam dzis to trwoga do boga menager zadzi jak chce na prasach kierownictwo i liderzy robia co chca same cpuny i dzieki .szkoda ze niema niszego troche by wybil tego dziadostwa z biur i przydupnikow kierownikow .ludzi przyjmuja za ladna buzie i tylek kobiety liderzy stoja kolo ludzi jak hitlerowcy z drugiej wojny tylko brak pejczy teraz polikwidowali dojazdy zeby mogli polaczki lepiej sie dorabiac na ludzkiej krzywdzie a ludzie placa za dojazdy panie prezesie niech pan otworzy oczy juz czas .gdzie te czasy co czlowiek szedl z usmiechem do pracy a nie teraz idzie jak bydlo na zezn.
zdjecie uzytkownika
stopek - 2014-09-18 20:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dzidzia - 2014-06-17 16:59:59]:
po takim wpisie mam nadzieję , że sam odszedłeś z PTO bo inaczej przynajmniej wnioskując z tego jakie masz zdanie o nich to skazujesz się na niesamowite cierpienia dalej pozostając w tej firmie. Także dla swojego własnego dobra radzę Ci stąd odejść bo po co masz w tak strasznie złym towarzystwie dalej się męczyć..
zdjecie uzytkownika
kutaś - 2014-09-24 17:21:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To Dziadostwo zaraz zamkną Juz wyj.....li Kierownika z pras bo to cymbał był Jeszcze tego Menagera powinni wy (usunięte przez administratora)BO Z ORIONA ZA MOBING GO juz dawno (usunięte przez administratora)dla Przemusłu samochodowego sie naprawia Cześci nagina prostuje nie kupujcie Toyoty ani BMW zreszta jak te koncerny się dowiedzą to ten Prezes Japoniec na piesza bedzie szedł do domu bo mu Okaja nawet na bilet nie da
zdjecie uzytkownika
broda - 2014-10-14 15:52:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a czym ta firma w ogole sie zajmuje, bo szczerze mowiac ta nazwa nic mi nie mowi? W czym sie specjalizuje firma, która jest całkowicie anonimowa i brak konkretnych wpisów?
zdjecie uzytkownika
kas - 2014-11-20 21:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
heh pracowalam tam kiedys.. nie powiem bo milo wspominam te czasy.. praca jak praca, uklady tez byly i ludzie wredni.. ale jak sie mialo swoja grupke znajomych to nic wiecej nie bylo potrzebne. osobiscie wspominam najlepiej ten okres i nigdzie indziej nie pracowalo mi sie tak dobrze. mialam fajna liderke i laski na lince ciekawa jestem czy ktos znajomy jeszcze tam pracuje, bardzo ciezko odchodzilo mi sie stamtad w 2012 roku
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pto
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy pto?
Zadaj pytanie
x