Aldiver Flexcraft

Moerdijk

Opinie o Aldiver Flexcraft

Bolek 2015-11-30 15:51
Aldiver 2016 mery christmas popek monster & jaro
2
Pysia 2015-12-02 15:05
Jak nie wiesz kto donosi to się nie udzielaj bucu
3
szanki 2015-12-07 05:08
Bardzo dobra firma robota aż pali sie w nogach pięty wirują hej la hola
Tony1 2015-12-09 12:16
Zapraszam do siebie tyg 110e
Firma exerium
jarek 2015-12-13 16:13
Dobra firma zapraszam do hotelu rijen biore pod opieke pod skrzydła ma kulke nivea
2
onPoprostu 2015-12-14 22:10
Wszystkiego Najlepszego zycze firmie Aldiver FlexCraft
2
funi 2015-12-22 20:07
Życze firmie aldiver jesze więcej kasy jeszcze więcej mądrych decyzji oraz dobrej pompy
major 2015-12-23 06:13
Co tu dodać firma jak firma kasy nie ma godzin nie ma ale jest pozdrawiam (usunięte przez administratora)
doda 2016-01-03 14:33
No to teraz będziecie mnie wozić i godzin ma być 50 tygodniowo hi hi a co
ola 2 2016-01-07 03:47
Ha ha na dobrą prace w tej firmie trzeba zasłużyć a nie tylko aplikować zobaczysz zduszą ciebie jak anaconda
QuQu 2016-01-08 22:25
jest ok!!!! zawsze mozna gorzej trafic
2
flex i obcęgi 2016-01-22 11:52
Szukają ludzi na produkcje do dzwigania tonami np.pieczarek albo jajek z kontenerów [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i poniewierka bi bi to ready manieczki odjazd mocz
popeczek 2016-01-22 20:58
Budze sie rano w hotelu a tu nie ma ogrzewania i czuć mojego zioma bąki ide do kuchni a tam okradziona lodówka dzwonią że mam iść do roboty meble jakieś pakować mówie von i pale se splifa ja wam dam aldiver zniszczony jest do szpiku kości ten hotel wylęgarnia smoków jutro dzwonie do belastingu i uvw 190,000 bedzie do zapłaty
10
preś 2016-02-07 20:09
Aldiver super firma zarabiam 800 € na tydzień 38 godzin jestem murarzem w piekarni i pracownikiem produkcji w fabryce pieczarek i podgrzybków często zastanawiam sie jak to możliwe nigdy nanikogo nie dzwoniłem i pisałem do biura pozdrawiam całą kadre aldiver i mojego wyjeczka jareczka
3
mistrz z pod lewiatana 2016-02-24 05:24
Biuro które okrada pracowników lepiej iść sobie walnąć sete i browara pod lewiatanem
2
Warga sromowa 2016-02-26 05:06
Aldiver oddaj moje 1.000 € i rower gazelle
adrianek 2016-02-28 06:21
Jedna wielka rodzina konfidentów ludzie są zmuszani do pracy w każdy dzień prace przez to biuro odradzam zmarnowany czas zero rozwoju
6
serio 2016-02-29 20:20
W jakim celu do belastingu??? Hahaha
belasting 2016-03-07 05:11
Już jedziemy na firme hende hoof ales gruby też
1
jarek g 2016-03-09 05:17
Unas płaci sie 250 e 40 godzin albo w bigosie który ja mieszam głową
3
flex i obcęgi 2016-03-13 06:59
250 e 300 to max
1
flex i obcęgi 2016-03-14 10:34
Za nocleg zaplacisz z 90 e a kordynatorzy sami potrzebóją opieki firma kroji wszystkich i to konkretnie zwłaszcza tych mieszkających w hotelu tak 250 e bym powiedział zarobisz ale w tym hotelu nie będziesz miała prywatności i spokoju oraz internetu bydło tam mieszka spęd bydła
igrek 2016-03-16 11:33
Płaci sie od 90 do 110 euro za tydzień w obleśnym hotelu za łużko robiłem tam 5 lat co roku podwyżka bardzo słabe ubezpieczenie 20 e tydzień i 2 euro za internet którego nie ma w hotelu bo jest z 140 osób
rambo 2016-03-24 05:49
Tak bardzo mnie bolą plecy po robocie na pieczarkach
1
annneee 2016-03-28 01:45
pracuje przez aldiver na bukietach w pijnecker jest ok godziny sa wyplaty na czas smialo moge polecic
1
ona 2016-03-29 23:32
czy moze ktos wie jakie sa stawki teraz w sektorze szklarniowym
1
mefedron 2016-04-06 05:26
Firma krzak
1
CZesiek 2016-04-14 05:31
Bardzo dobra firma można (usunięte przez administratora) hej amigo baja bongo hej pozdrawiam ewke z frankfurtu nad dunajem
1
jarek 2016-04-15 05:28
Zapraszam do tańca moje dzieći z polski hej ja hop i bączek
1
Ave Ja 2016-06-01 13:57
A ja dziś dostałem ofertę pracy,jako operator maszyn za 11 jurków na rączkę hehe :D
1
Abbaddon 2016-06-24 01:38
ALDIVER jest OK
Płaca na czas i to całkiem niezle
Hotel mógłby być lepszy ale da sie żyć koordynatorzy spoko I fajne dziewczyny są w biurze
2
Abbaddon 2016-06-24 01:39
ALDIVER jest OK
Płaca na czas i to całkiem niezle
Hotel mógłby być lepszy ale da sie żyć koordynatorzy spoko I fajne dziewczyny są w biurze
2
tomekanal 2016-06-28 04:50
CV do (usunięte przez administratora)
1
rrr92 2016-07-02 15:14
iza praca w gerberach łatwizna, można trafic na zrywanie lub bukietowanie, mają dwie szklarnie.
Na szklarni wiadomo dość ciepło :)
Dojazd do pracy rowerem (nie jest daleko) domki spoko, nie ma co narzekać, wypłata co tydzień na konto. Jak nie masz numeru Sofi jeszcze to możesz prosić koordynatorów o zaliczki.
3
Lukasz 2016-10-17 19:05
No witam ja tam pracowalem kilka miesiecy przy sylikonach co dostalem bez zadnych tam znajomosci miesieczne zarobki sa na poziomie 1500 - 1700 na czysto kwestia gdzie , hotel no wiadomo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie urywa ale jakos da sie zyc , praca dla mnie byla ciezkawa ale moze dlatego ze przyzwczailem sie do innego rodzaju pracy. Jak troche ogarneli tych malolatow zeby tak nie szaleli to naprawde dalo sie tam zyc.
1
bajabongo 2016-10-17 22:06
Czy ktoś może normalnie napisać jak tam jest
1
loko249 2016-10-20 16:14
chyba że sobie sam wydrukujesz,,, sorry. ale pracowałem tam. fakt, praca jest do przeżycia, tragedii nie ma i racja że można trafić gorzej, ale zarobki? szanujmy się. Osobiście nie polecam .
2
xd 2016-11-28 11:16
które
1
Bogdan 2016-12-08 23:40
Jak w Rotterdamie izolerka??? hotel. stawka. atmosfera i robótka ? Prosze o szybką odpowiedź
1
Darek kordynator 2016-12-09 14:39
Witam jestem byłym policjantem co piątek na hotelu jest szkółka strzelania z ucha pod moim okiem ;) ogólnie firma mega pozytywna (usunięte przez administratora)
3
pepe 2016-12-25 21:36
dawno nie wchodzilem na opinie aldivera.ONA na poczatku polecilbym Ci kupic slownik ortograficzny a potem pocwiczyc czytanie ze zrozumieniem. Wchodzisz i kometujesz innych a pewnie jestes zakompleksiona gruba 20latka gdzie z twoja uroda dalabys rade karmic piersia zwierzeta w zoo...
3
Kuba 2017-01-10 11:17
A ja myślę , że to Ty masz problem. Firma daje możliwości pracy za granicą, jedziesz i masz pracę, zakwaterowanie i możesz dalej się rozwijać. Gdyby nie firma Aldiver czy byłoby łatwo znaleźć pracę. Pewnie piękny i mądry pepe sam sobie poradzi i będzie zadowolony.
2
Aha 2017-01-19 14:09
Jakiś kontakt?
Zorba 2017-01-22 20:42
Szukam pracy w szklarni przy kwiatach czy Aldiver organizuje takie wyjazdy? Znam opinie o tej agencji i wiem, że są profesjonalistami, za ich pośrednictwem nie boję się wyjechać. Gdybym tylko miała info o wyjeździe to ruszam. Z dziękuję za wiadomości.
Kamil 2017-01-25 09:58
Pracowałem 4 miesiące dla tej agencji. Wypłata zawsze na czas, godziny stałe, dobry kontakt z koordynatorami, zawsze uzyskałem pomoc od Pani Patrycji w każdym przypadku , na hotelu również świetny kontakt z hausmajstrami Mateuszem i Marta , każdy problem był od razu rozwiązany, warunki jedni maja lepsze drudzy gorsze, ale narzekać nikt nie powinien, wszystko trzeba zdobywać małymi krokami, i tak prawie wszystko dostajemy pod nos, prace mieszkanie , samochód, jeśli jesteś normalnym człowiekiem nie robisz problemów z niczego, nie pijesz nie cpasz i chodzisz do pracy, nie będziesz miał tam żadnych problemów, na hotelu czysciutko i spokojnie, nie ma patoli jak na innych, jak przyjechales zachlales ryja nie poszedles do pracy i cie wywalili to pretensje tylko do siebie, polecam agencje i sam zamierzam wrócić do nich.
Kubala 2017-02-04 16:02
Miałeś pecha człowieku. W sumie oni dobrze organizują wyjazdy do pracy, ja z tego korzystałem i nie było problemów. Na miejscu wszystko jest zorganizowane i naprawdę nie ma się czego czepiać. Pieniądze są na czas.
Stella 2017-02-22 09:02
Nie rozumiem takiego larum na temat Aldiver-a . Zanim ktoś wyjedzie powinien wszystko sprawdzić. Oni są dobra agencją!!
Patrycja 2017-03-01 14:18
pepe, prosimy o treści merytoryczne, forum służy wyrażaniu opinii na temat firmy i pracy w niej. Chętnie poznamy Twoje zdanie na ten temat.
Patrycja 2017-03-08 11:04
W zakładce "Warunki pracy" znajdziecie wszelkie informacje o współpracy z Aldiver Flexcraft. Zapoznaliście się już z nią?
Natalia 2017-03-22 10:53
Aldiver Flexcraft to jest dobra agencja, szkoda że takie firmy muszą się ciągle bronić przed hejtem!.
1
Zostaw swoją opinię o Aldiver Flexcraft - Moerdijk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aldiver Flexcraft