logo Aldiver Flexcraft

Aldiver Flexcraft

Gorinchem

Opinie o Aldiver Flexcraft

Marc 2017-06-09 13:24
Ja pracowałem 6 lat przez Aldiver i nigdy nie było żadnych problemów z pieniędzmi pracą i warunkami. Serdecznie pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję że szybko się wszystko wyjaśni i wszyscy wyciągniemy do sb Pomocną dłoń.
Pozdrawiam Serdecznie
Marek D
Marc 2017-06-09 13:25
Ja pracowałem 6 lat przez Aldiver i nigdy nie było żadnych problemów z pieniędzmi pracą i warunkami. Serdecznie pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję że szybko się wszystko wyjaśni i wszyscy wyciągniemy do sb Pomocną dłoń.
Pozdrawiam Serdecznie
Marek D
Kuba 2017-06-11 10:12
Chciałam skorzystać z ich oferty pracy w szklarni, ogrodnictwo w Pijnacker ale po lekturze wpisów mam wątpliwości. Czy te przepisy prawa pracy w Holandii odnoszą się do wszystkich robót? Na co trzeba zwracać uwagę przy zatrudnieniu? Ogólnie jak sie pracuje i jakie są mieszkania?
Pracownik 2017-06-18 22:26
Sama firma by nie byla zla ale jest kordynatorka agnieszka specjalnie z malej ktora psuje wszystko , wszystko zalezy od jej widzimisie od wyplat ktore sama ustala i jak jej nie popasuje to bedzie sie dostawalo w ratach po prace i zostawianie w domu za zadzwonienie do niej i sie upomnienie o swoje , a walka z nia rowna sie zostawienie w domu i brak wyplaty wiec kolo sie zamyka. Mieszkanie jest ok , praca tez ujdzie zalezy kto gdzie pracuje , tylko co z tego jak jest osoba ktora o wszystkim decyduje-agnieszka i na pewno nie da zarobic bo nie lubi jak ktos za duzo zarabia wiec lepiej omijac te biuro szerokim łukiem do puki ona jest lub sie przekonac na wlasnej skórze, mieszkajac w hotelu gdzie jest ok 140 ludzi nie slyszalem o niej dobrej opini a tym bardziej zeby komus pomogla choc by w takiej glupiej sprawie jak zaplata na czas nie wspominajac o trudniejszych sprawach . Ona ma za zadanie tak robic zeby pracownik sie czul zle i sprawdzac wytrymalosc psychiczna .
3
Kaśka 2017-06-20 18:36
Aldiver Flexcraft ma długą listę robót i będzie można coś sobie wybrać. Najbardziej interesuje mnie praca w szklarni. Czy mógłby ktoś napisać jak tam jest? Jakie roboty sie wykonuje, ile można zarobić? Wiem , że mieszkania załatwia agencja ale jaki jest koszt?
1
Aa 2017-06-20 20:00
Koszt mieszkania to od 80 do 90 euro zalezy jak sobie wymysla , a praca na szklarni to najciezejsza praca przy 30 i wiecej stopniach , stawka najnizsza jak to w szklarni na reke jakies 7,50 co sie nie bardzo oplaci. I szklarnia szklarni nie rowna zalezy przy czym bedziesz robila czy to pomidory ogorki czy cos innego
Kuba 2017-06-23 20:52
Słyszałam sporo dobrego o agencji ale po lekturze opinii z forum jestem trochę zaskoczona. Nikt nie lubi być zaskakiwany tym bardziej jak jest za granicą. Może warto po powrocie poruszyć ten temat w agencji. Radzę jednak sprawdzić zapisy w umowie czy coś jest.
Byłem 2017-07-11 11:37
Firma ogólnie spoko nie mam większych zastrzeżeń. Hotel w którym mieszkałem też można uznac za znośny tylko kuchnia jest wspólna dla wszystkich pracowników z hotelu .pralnia jest za mała bo jest tylko 5 pralek i 5 suszarek na cały hotel i ciężko zrobić pranie. Ogólnie gdyby były większe zarobki to nie było by najgorzej a tak jest słabo ale przeżyć i odłożyć coś można więc mogę polecić.
Kuba 2017-07-13 13:17
Słyszałem , że Aldiver Flexcraft to fajna agencja i warto z nimi wyjechać do roboty. Najgorsze, że nie mogę znaleźć aktualnych ofert pracy a są jedynie z maja to pewnie już nie aktualne? Może ktoś podpowie?
Golum20101201 2017-07-13 15:59
Witam

Zdecydowanie moge polecic tą firme

Wyjechałem za pośrednictwem Pana Marcina z Dream-work i po pierwsze wszystko jest tak jak było przedstawione przed wyjazdem , a po drugie pieniadze sa zawsze na czas. Jesli chodzi o zakwaterowanie to nie ukrywam..nie jest to hotel z 5 gwiazdami ale nie można narzekac

Dzikeuje i polecam
Pozdrawiam Pana Marcina i koordynatora Mariusza
1
Bartosz 2017-07-22 16:49
Widzę, że Aldiver nie ma zupełnie nowych ofert pracy?
nul 2017-07-24 11:49
hej
powiedzcie mi co zrovic by dostac sie do tej agencji?
no wiem ze trzeba wylac cv itp
ale ile tak czasu trzeba czekac by zadzwonili z jakac oferta itp?
powiedzcie o swoich poczatkach
z gory dziekuje pozrawiam Was
nul 2017-07-24 11:50
hej
powiedzcie mi co zrovic by dostac sie do tej agencji?
no wiem ze trzeba wylac cv itp
ale ile tak czasu trzeba czekac by zadzwonili z jakac oferta itp?
powiedzcie o swoich poczatkach
z gory dziekuje pozrawiam Was
Stenelist 2017-07-25 17:30
Jak dobra agencja to nie mają wcale nowych ofert pracy. Może ktoś słyszał i mógłby wrzucić info na forum?
1
Putin 2017-07-27 00:13
Jedna dziewczyna chciala odbic chlopaka dla drugiej, po sprzeczce miedzy nimi ktora zaistniala w pracy, biuro a zwlaszcza Pani Patrycja co jej wszyscy donosza wyrzucila nie winna dziewczyne. A tamta frajerka dalej pracuje.
Putin 2017-07-27 00:14
Jedna dziewczyna chciala odbic chlopaka dla drugiej, po sprzeczce miedzy nimi ktora zaistniala w pracy, biuro a zwlaszcza Pani Patrycja co jej wszyscy donosza wyrzucila nie winna dziewczyne. A tamta frajerka dalej pracuje.
4
Smietana 2017-07-27 12:58
Jeszcze jak byl sam Aldiver bylo wszystko ok. Teraz jak sie polaczyli z work suport i jeszcze inne biura, jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie maja wlasnych hoteli tylko wynajmuja od Polki co z holendrem jest i ona tam rzadzi . Nie mowiac jak sama Pani Patrycja miala odejsc. NIE POLECAM. Typowe biuro dla ludzi co chca [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie byc docenianym.
1
lula 2017-07-27 14:38
witajcie
dostałam oferte pracy i wlasnie wyjezdzamw sobote mozecie powiedziec cos na teat tych hoteli gdzie sa i jakie warunki ile osob w pokoju itp z gory bede wdzieczna pozdrawiam
Wholandi 2017-08-03 17:32
Hejka wiem ze tam jest duzo sektorow mozecie jak dacie rade powiedziec jaka osoba tzn koordynator jakiemu sektorowi podlega?
Wiem ze patrycja to piekarnie a adam to mieso
Jakub 2017-08-07 09:32
Czy może mi ktoś podpowiedzieć czy warto jechać do roboty w szklarni w Pijnacker? Generalnie słyszałam sporo dobrego o agencji ale nie wiem czy ta robota jest dobra? Jakie dają ludziom mieszkania może coś jeszcze?
P.M 2017-08-08 14:46
Witam mam jechać na zbiór papryki przez firme europersonel a która z kolei mnie przekaże Flexcraft European Work Support Einsteinstraat 9b 4207HW Gorinchem. Sprawdziłam adresn na mapie sanitarnej jednak widnieje tam pusta tylko przestrzeń między domami. Po za tym pytam czy ktos tam już był czy tez nie ? Czy mogę spodziewać się innej pracy. I jak warunki mieszkaniowe. A pytam was drodzy rodacy gdyz wiadomo w biurach oczy mydlą. Pozdrawiam
Ona88 2017-08-08 19:41
Beznadzieja nie ma roboty i siedzi sie na hotelu a koordynatorzy udawaja ze nic sie nie dzieje szkoda czasu i nerwow na aldiver
4
Michal 2017-08-08 20:10
Sciagaja do Holandii wszystkich i na tydzien do vomaru a pozniej ogarniaja prace dopiero i jak sie komus uda to pracuje jak nie to siedzi w domu . A jak juz pracuje to na solarisach oszukuja 3 osoby przepracuja tyle sama godzin w tej samej firmi z ta sama stawk a roznice po 50 euro sa i nikt nic niewie i nie moze zalatwic . Dno i zenada .
2
Ksiezniczka 2017-08-08 23:25
A to nie ta(usunięte przez administratora) ? Ta co sobie pomalowala wlosy na rozowo ????. Toc ona zareczona i lata za wszystkimi kolesiami z greenerow. Teraz jakis Bartek z hotelu ja kuje
1
Kaśśśix 2017-08-09 00:20
Właśnie chodzi o to ze niewinna dziewczyna została pozbawiona pracy, gdyż tamta dalej pracuje i czuje sie jak rybka w wodzie. Codzinnie w pracy ja obserwuje niestety jej zachowanie jest karygodne gdyż nie zwraca uwagi na to czy męzczyzna ma zone/kobiete tylko podbija ostro do nich,umawia sie na "randki" "seks" niestety ale w pracy jest teraz uwazana za "najgorsza" ale wcale sie nie dziwie skoro taka z niej lafirynda :) Princesska jestesmy z toba !
1
Wiola 2017-08-09 12:53
Jestem od 31 lipca dzisiaj mamy 9 pracowałam tylko 3 dni i cały czas siedzę na rezerwie nie wiem po co mnie tutaj ściągali bo nie przyjechałam tu na wakacje tylko pracować i zarobić i nie wiem co dalej Ogólnie miałam pracować w fabryce warzyw a znalazło się zupełnie gdzie indziej
1
Pracodawca 2017-08-09 16:44
Wszystkich chetnych do podjecia pracy w tej firmie zapraszam do kontaktu

Pozdrawiam serdecznie

797857407
2
Bartosz 2017-08-11 20:33
Po lekturze opinii wychodzi, że osoby które pojechały do roboty za granicę jeszcze dołożyły do tego interesu, tak?. Jak ktoś jedzie do pracy i solidnie pracuje to rzadko się zdarza żeby wrócił niezadowolony.
Wiola 2017-08-12 15:52
Ja jrchalam z takim zamiarem by przyjechac pracowac non stop i wrocic ale na miejscu okazalo sie ze nie ma pracy jednak ://// to po co dzwonia do ludzi i ich sciagaja. Dwa tygodnie siedze i nic czas biegnie za cos tez musze wrocic do polski!!! Nie polecam tej firmy!!!!!!!
1
Stefan 2017-08-15 16:14
Aldiver Flexcraft to moja sprawdzona agencja i nie miałem problemu z jakimiś przestojami. Zastanawiam sie dla czego nikt nie pisze co na to agencja?
Kuba 2017-08-20 18:16
Słyszałem jak niektórzy "pracują" jak wyjada za granicę. Tylko wstyd dla innych przynoszą bo patrzą na nas i myślą, że wszyscy sa tacy rozrywkowi. Później są pretensje, że brudne mieszkania, mało godzin wypracowane. Jak się nie pojechało raz czy drugi po na kacu nie można!
On 2017-08-21 20:03
Pozdrawiam ludzi z pieczarek. Szanki dajesz tam rade?
On 2017-08-21 20:04
Pozdrawiam ludzi z pieczarek. Szanki dajesz tam rade?
Jakubas 2017-08-23 19:46
Może ktoś podpowiedzieć jakiej pracy szukać żeby dało się dobrze zarobić? Znam niemiecki więc może być już łatwiej z pracą. Z góry bardzo dziękuję za pomoc.
Pokemon 2017-08-26 04:47
Z niemieckim to ty do niemiec do pracy. Holendrzy nie lubia mowic po niemiecku. A wogole to zeby dobra robote miec i dobrze platna, to bys musial miec plecy w biurze flex craft. Tak jak wiekszosc co robi po 8 lat w tej firmie.
Patrycja 2017-08-28 15:47
@Wiola a co Ci dokładnie powiedzieli, czemu nie ma pracy? Czy wcześniej nic takiego Ci nie mówili, że może zajść taka sytuacja? Obecnie poszukują pracownika produkcyjnego. Oferują zakwaterowanie oraz dojazd do pracy co wynika z oferty. Ktoś może jest chętny, żeby złożyć cv do Aldiver Flexcraft?
Jarosław 2017-09-02 16:38
Dla mnie to jest oczywiste, że jak się zna język to z pewnością jest łatwiej. Można się dogadać i wyjaśnić wiele sytuacji. Generalnie to Aldiver Flexcraft jest dobra agencją.
alien 2017-09-04 13:55
Ktoś pracuje w Vion lub Vomar? Potrzebuję info o pracy, godzinach i zakwaterowaniu.
Jacek 2017-09-05 19:49
Bardzo cieszę się, że mają taki duży wybór ofert pracy.
1
Tygielek 2017-09-10 20:29
Jeśli prawdą jest to co piszą niektóre osoby to z cała pewnością forum nie jest miejscem na ich wyjaśnienie. Powinniście zgłosić się w firmie z odpowiednim pismem. Obecnie mnie to nie przekonuje, może firma ma rację?
Łukasz Marszałek 2017-09-12 10:54
Zupełnie nie polecam, zakwaterowanie całkiem okej, ale zarabiają na czym tylko mogą, nie otrzymałem karty ubezpieczeniowej przez co miałem później problemy, dbają tylko o to żeby mieć pieniądze na koncie, w momencie jak się zachoruje, czy wypadek czy cokolwiek jak najszybciej chcą się pozbyć człowieka, zero pomocy kompletnie nic liczy się aby miejsce było wolne na kolejną osobę, zero szacunku do pracownika, złamałem nogę w wypadku komunikacyjnym, odmówiono mi przywiezienia mnie ze szpitala na miejsce zakwaterowania, musiałem sam z nogą w gipsie dotrzeć do miejsca zakwaterowania ok. 100 km, firma która ma 1500 pracowników, i zwolniono mnie w tym samym momencie co złamałem nogę, nawet przez pomyłkę wysłali mi zwolnienie z dniem wcześniejszym, dzień przed złamaniem nogi, po czym wysłali kolejne zwolnienie na datę tego samego dnia, umowy są tygodniowe którą mogą zerwać w każdej chwili a umowy o zakwaterowanie miesięczne w przypadku gdy chce się iść na prywatne zakwaterowanie wymagają miesięcznego wypowiedzenia a umowa o samą prace jest tygodniowa czy to nie śmieszne, dodam że w przypadku legalnego wyjazdu i dokończenia leczenia w Polsce musiałem się prawnie porozumieć z UWV więc musiałem zostać dłuże na zakwaterowaniu, jednak bardzo szybko na moje miejsce zostały wprowadzone kolejne osoby i mieszkaliśmy w więcej osób jednak koszty zostały mi odciągnięte jakbym mieszkał w normalnych warunkach? Ostrzegam nie będziecie zadowoleni z tego pośrednika pracy Pozdrawiam
3
Kuba 2017-09-13 22:55
Nie mogę zrozumieć jak to jest możliwe, że nie dbacie o wszystkie dokumenty a dopiero później praca
znamich 2017-09-19 23:29
Jeśli jesteś człowiekiem z charakterem to nie polecam. Ja odszedłem z roboty bo jeszcze tylko jeden moment dzielił mnie od połamania pana (przez bardzo małe p) koordynatora, więc wolałem wyjechać na wakacje. Natomiast jeśli jedyne o czym teraz myślisz to coffeeshop to uważam, że trafiłeś idealnie, tam potrzeba ludzi którzy się nie buntują, nie myślą, tylko nabijają im kabonę. Polacy nauczyli holendrów, iż mogą robić z nami co chcą a Polacy NIC. Osobiście znam 2 historie oszustw owej agencji oraz 1 sprawę kryminalną. Oczywiście rozmawiałem z pokrzywdzonymi i buntowałem. Jednak pokrzywdzeni (wcale nie lekko) woleli się naćpać i puścić w niepamięć. JEDNAKŻE jeśli jesteś człowiekiem który się nie da to jedź i się nie daj ;)
Patrycja 2017-09-20 15:14
@Kuba co możesz powiedzieć o pracy w firmie Aldiver Flexcraft? Czy długo tutaj pracowałeś? Co najbardziej podobało Ci się w pracy? @znamich czy powiesz konkretniej dlaczego nie polecasz pracy w tej firmie? Co najbardziej nie podobało Ci się pracując tutaj?
Patrycja 2017-09-28 19:05
@byłem nie możesz nikogo obrażać na forum. Polecam zapoznać się z regulaminem forum http://www.gowork.pl/regulamin zanim pozostawisz komentarz. Czy ktoś podzieliłby się swoją opinią o pracy w Aldiver Flexcraft? Czy jesteście zadowoleni z pracy?
DAWID 2017-09-29 17:16
Nie polecam ! Przyjechaliśmy wczoraj wraz z dziewczynami do dzisiaj nie mamy pokoju ... śpimy na ziemi u obcych ludzi którzy nam próbują pomóc .. cały czas tylko słyszymy obietnice ze dostaniemy pokój i wszystko będzie ok A tak nie jest !! Osoby na wiekowce zarabiają Max 190 euro ... hotele są przepełnione a biuro ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] los ludzi i daje ich na hotele które i Tak są przepełnione !! Aldiver to jedna z najgorszych agencji pracy Uważajcie i nie dajcie się nabrać .
4
Pracownik 2017-09-30 09:09
Dawid a czy czasem nie było tak że firma próbowała wam pomóc? Żebyście nie zostali bez zakwaterowania to wzięła Was to siebie ? Bo jak tak mowiliscie jak przyjecjaliscie do domku że wyrzucili was inne biuro a flexcraft wam pomógł? Widzę że o tym nie wspomialesc,lecz na domku mieliście co innego i sobie chwaliliscie do pracy jak poszliscie na drogi dzień to nagle źle i nie dobrze ,bo to praca przy miesie i wtedy jak już coś nie pasuje to najlepiej zrobić z siebie ofiarę! Ja pracuje w vionie i nie narzekam wypłata jest zakwaterowania może nie jakieś ful wypas ale jest więc ludzie jeżeli wam nie pasują zakwaterowania to na prywatne i tyle a nie robić tutaj z siebie ofiary! Bo to wychodzi wam znakomicie zanada2!
1
Kuba 2017-10-03 20:42
Zrobiłem wywiad wśród agencji ponieważ chce wyjechać i okazało się, że Aldiver Flexcraft ma opinię dobrego pracodawcy . Zaskoczyły mnie negatywne opinie na forum ale chyba częściowo wyjaśnił sprawę jeden z pracowników. Takie forum dla nowych jest ważne!
2
Pracownik 2017-10-15 16:06
Wyjasnil mi jeden z pracownikow haha a co ci mial powiedziec ze zle trafil kazdy jak juz jest przez nich w Holandii to musi pracowac czy chce czy nie bo musi jakos zyc i oni to wykorzystuja ale na 100 % sa duza lepsze biura. Sami kordynatorzy uciekaja to cos musi byc na rzeczy jak wytrzymuja po 2-3 tygodnie. A ludzie co naprawde chca u nich pracowac i sa na kazde ich wezwanie w pracy chodz by mieli spac po 2 godziny sa nikim to co maja jeszcze robic zeby mieli prace placic im za ta . Owszem paru osobom sie udaje i trafiaja dobrze i zarabiaja ale wiekszosc ma zle chyba ze dla kogos to rarytas 150-250 euro tygodniowa i raz na 4 tygodnie w porywach do 400 i ciagla niepewnosc.
Adam 2017-10-15 16:20
Zle o nich swiadczy chodz by to ze chca osoby do 23 roku zycia czyli chca zarabiac jak sie da bo zaplaca po 7 euro za godzine a reszta dla nich a taki jeszcze dzieciak dostanie 150 euro i bedzie zadowolony bo sobie zacpa a jak sie dowie ze jest dymany bo mu powiedza na zakladzie ze nie ma wiekowki a na wiekszosci juz od tego odchodza pracodawcy . A jak bedzie chcial odejsc to ma umowe najmu mieszkania na 4 tygodnie i kare 400 euro jak zerwie bo tyle wynosi czynsz i dyma za darmo na flexa.
Zostaw swoją opinię o Aldiver Flexcraft - Gorinchem
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aldiver Flexcraft