logo Aldiver Flexcraft

Aldiver Flexcraft

Gorinchem

Opinie o Aldiver Flexcraft

Warga sromowa 2016-02-26 05:06
Aldiver oddaj moje 1.000 € i rower gazelle
1
adrianek 2016-02-28 06:21
Jedna wielka rodzina konfidentów ludzie są zmuszani do pracy w każdy dzień prace przez to biuro odradzam zmarnowany czas zero rozwoju
6
serio 2016-02-29 20:20
W jakim celu do belastingu??? Hahaha
belasting 2016-03-07 05:11
Już jedziemy na firme hende hoof ales gruby też
1
jarek g 2016-03-09 05:17
Unas płaci sie 250 e 40 godzin albo w bigosie który ja mieszam głową
3
flex i obcęgi 2016-03-13 06:59
250 e 300 to max
2
flex i obcęgi 2016-03-14 10:34
Za nocleg zaplacisz z 90 e a kordynatorzy sami potrzebóją opieki firma kroji wszystkich i to konkretnie zwłaszcza tych mieszkających w hotelu tak 250 e bym powiedział zarobisz ale w tym hotelu nie będziesz miała prywatności i spokoju oraz internetu bydło tam mieszka spęd bydła
igrek 2016-03-16 11:33
Płaci sie od 90 do 110 euro za tydzień w obleśnym hotelu za łużko robiłem tam 5 lat co roku podwyżka bardzo słabe ubezpieczenie 20 e tydzień i 2 euro za internet którego nie ma w hotelu bo jest z 140 osób
rambo 2016-03-24 05:49
Tak bardzo mnie bolą plecy po robocie na pieczarkach
2
annneee 2016-03-28 01:45
pracuje przez aldiver na bukietach w pijnecker jest ok godziny sa wyplaty na czas smialo moge polecic
1
ona 2016-03-29 23:32
czy moze ktos wie jakie sa stawki teraz w sektorze szklarniowym
3
mefedron 2016-04-06 05:26
Firma krzak
2
CZesiek 2016-04-14 05:31
Bardzo dobra firma można (usunięte przez administratora) hej amigo baja bongo hej pozdrawiam ewke z frankfurtu nad dunajem
1
jarek 2016-04-15 05:28
Zapraszam do tańca moje dzieći z polski hej ja hop i bączek
1
Ave Ja 2016-06-01 13:57
A ja dziś dostałem ofertę pracy,jako operator maszyn za 11 jurków na rączkę hehe :D
1
Abbaddon 2016-06-24 01:38
ALDIVER jest OK
Płaca na czas i to całkiem niezle
Hotel mógłby być lepszy ale da sie żyć koordynatorzy spoko I fajne dziewczyny są w biurze
2
Abbaddon 2016-06-24 01:39
ALDIVER jest OK
Płaca na czas i to całkiem niezle
Hotel mógłby być lepszy ale da sie żyć koordynatorzy spoko I fajne dziewczyny są w biurze
2
tomekanal 2016-06-28 04:50
CV do (usunięte przez administratora)
1
rrr92 2016-07-02 15:14
iza praca w gerberach łatwizna, można trafic na zrywanie lub bukietowanie, mają dwie szklarnie.
Na szklarni wiadomo dość ciepło :)
Dojazd do pracy rowerem (nie jest daleko) domki spoko, nie ma co narzekać, wypłata co tydzień na konto. Jak nie masz numeru Sofi jeszcze to możesz prosić koordynatorów o zaliczki.
4
Lukasz 2016-10-17 19:05
No witam ja tam pracowalem kilka miesiecy przy sylikonach co dostalem bez zadnych tam znajomosci miesieczne zarobki sa na poziomie 1500 - 1700 na czysto kwestia gdzie , hotel no wiadomo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie urywa ale jakos da sie zyc , praca dla mnie byla ciezkawa ale moze dlatego ze przyzwczailem sie do innego rodzaju pracy. Jak troche ogarneli tych malolatow zeby tak nie szaleli to naprawde dalo sie tam zyc.
1
bajabongo 2016-10-17 22:06
Czy ktoś może normalnie napisać jak tam jest
1
loko249 2016-10-20 16:14
chyba że sobie sam wydrukujesz,,, sorry. ale pracowałem tam. fakt, praca jest do przeżycia, tragedii nie ma i racja że można trafić gorzej, ale zarobki? szanujmy się. Osobiście nie polecam .
2
xd 2016-11-28 11:16
które
2
Bogdan 2016-12-08 23:40
Jak w Rotterdamie izolerka??? hotel. stawka. atmosfera i robótka ? Prosze o szybką odpowiedź
1
Darek kordynator 2016-12-09 14:39
Witam jestem byłym policjantem co piątek na hotelu jest szkółka strzelania z ucha pod moim okiem ;) ogólnie firma mega pozytywna (usunięte przez administratora)
3
pepe 2016-12-25 21:36
dawno nie wchodzilem na opinie aldivera.ONA na poczatku polecilbym Ci kupic slownik ortograficzny a potem pocwiczyc czytanie ze zrozumieniem. Wchodzisz i kometujesz innych a pewnie jestes zakompleksiona gruba 20latka gdzie z twoja uroda dalabys rade karmic piersia zwierzeta w zoo...
4
Kuba 2017-01-10 11:17
A ja myślę , że to Ty masz problem. Firma daje możliwości pracy za granicą, jedziesz i masz pracę, zakwaterowanie i możesz dalej się rozwijać. Gdyby nie firma Aldiver czy byłoby łatwo znaleźć pracę. Pewnie piękny i mądry pepe sam sobie poradzi i będzie zadowolony.
2
Aha 2017-01-19 14:09
Jakiś kontakt?
1
Zorba 2017-01-22 20:42
Szukam pracy w szklarni przy kwiatach czy Aldiver organizuje takie wyjazdy? Znam opinie o tej agencji i wiem, że są profesjonalistami, za ich pośrednictwem nie boję się wyjechać. Gdybym tylko miała info o wyjeździe to ruszam. Z dziękuję za wiadomości.
Kamil 2017-01-25 09:58
Pracowałem 4 miesiące dla tej agencji. Wypłata zawsze na czas, godziny stałe, dobry kontakt z koordynatorami, zawsze uzyskałem pomoc od Pani Patrycji w każdym przypadku , na hotelu również świetny kontakt z hausmajstrami Mateuszem i Marta , każdy problem był od razu rozwiązany, warunki jedni maja lepsze drudzy gorsze, ale narzekać nikt nie powinien, wszystko trzeba zdobywać małymi krokami, i tak prawie wszystko dostajemy pod nos, prace mieszkanie , samochód, jeśli jesteś normalnym człowiekiem nie robisz problemów z niczego, nie pijesz nie cpasz i chodzisz do pracy, nie będziesz miał tam żadnych problemów, na hotelu czysciutko i spokojnie, nie ma patoli jak na innych, jak przyjechales zachlales ryja nie poszedles do pracy i cie wywalili to pretensje tylko do siebie, polecam agencje i sam zamierzam wrócić do nich.
Kubala 2017-02-04 16:02
Miałeś pecha człowieku. W sumie oni dobrze organizują wyjazdy do pracy, ja z tego korzystałem i nie było problemów. Na miejscu wszystko jest zorganizowane i naprawdę nie ma się czego czepiać. Pieniądze są na czas.
Stella 2017-02-22 09:02
Nie rozumiem takiego larum na temat Aldiver-a . Zanim ktoś wyjedzie powinien wszystko sprawdzić. Oni są dobra agencją!!
Patrycja 2017-03-01 14:18
pepe, prosimy o treści merytoryczne, forum służy wyrażaniu opinii na temat firmy i pracy w niej. Chętnie poznamy Twoje zdanie na ten temat.
Patrycja 2017-03-08 11:04
W zakładce "Warunki pracy" znajdziecie wszelkie informacje o współpracy z Aldiver Flexcraft. Zapoznaliście się już z nią?
Natalia 2017-03-22 10:53
Aldiver Flexcraft to jest dobra agencja, szkoda że takie firmy muszą się ciągle bronić przed hejtem!.
2
Klaudia 2017-04-23 19:50
Słyszałam, że mają pracę w szklarni dla kobiet. Czy mógłby ktoś dodać więcej informacji w ty temacie? Jakie pieniądze można zarobić? Jakie mieszkania wynajmują? Ogólnie chciałabym wiedzieć wszystko co pomoże mi podjąć decyzje o ewentualnym wyjeździe?
1
Jarek i Lukasz 2017-04-30 01:21
Mamy wolne miejsca z PL do NL
Wracamy po majowce
Cena 65 eu od osoby
W tym spotka was wielki zaszczyt prowadzenia naszych samochodów przez Niemcy
2
Benek 2017-05-01 14:36
Słyszałem o nich dobre opinie, mógłby ktoś coś dodać.
2
Łukasz 2017-05-06 23:47
Chciałem być kickboksrem
A zostałem parowom i frajerem
2
Jurek 2017-05-08 08:36
Fajna agencja, skutecznie oraz profesjonalnie działają na rynku pracy w Holandii. Wszystko jest zorganizowane ok.
Obiektywny 2017-05-14 11:12
Na wstępie powiem, że po paru złych opiniach pewnie zmienią nazwę agencji i zaczną "od nowa". Dlatego dam im powód do zmiany nazwy. Ogólnie po przyjeździe do pracy można na starcie zostać skreślonym z powodu widzimisię koordynatorki, która na kilometr wygląda jak ćpun. Zawodem Pani Agnieszki jest robienie ludzi w ... i to jak jest bezczelna przechodzi wszelkie granice. Obraża się o wszystko, ma humory jak rasowy ćpun. O ile pieniądze są wypłacane na czas prawie zawsze o tyle nadgodziny itp są wypłacane według osobnego CAO Pani Agnieszki i ogólnie wszystkie sprawy o których mówi ta Pani nie mają odzwierciedlenia w holenderskich przepisach prawa, więc jak ktoś jest zielony to ładnie zostanie porobiony. Hotel jak hotel... Obsługa hotelowa na duży plus, no ale sam hotel nie powala... Parę pralek więc walka o czyste ubranie trwa w najlepsze, palniki w kuchni takie, że ryż czy makaron robi się 2 godziny, w pokojach grzyb. Za czystość pokoju dostaje się oceny jak na koloniach. Umowę dostaje się czasem po miesiącu, ubezpieczenie nie wiem czy istnieje ale na karty czeka się nawet pół roku, wszystkie nieprawidłowości związane z wypłatami rozwiązywane są przez maila, bo Pani Agnieszka nie ma czasu na coś takiego, w końcu jest tylko koordynatorką. Na odpowiedź czeka się miesiącami. Stawka godzinowa śmieszna, na wiekówce zarabia się grosze, od 7,21 brutto do 8,9 brutto. Opłata za hotel prawie 90 euro tygodniowo. Dziewczyna, która wpadła pod tira jadąc do pracy została wyrzucona z pracy, w żaden sposób jej nie pomogli. 40 godzin zapewnione ale w pracy atmosferę psuje parę lizydupów, którzy nie mają oporu z wchodzeniem w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ogólnie NIE POLECAM TEJ AGENCJI!!!
2
Olga 2017-05-15 09:02
Mam pytanie co znaczy określenie "Wynagrodzenie zgodne z CAO obowiązującym w Holandii". Może ktoś wie i mógłby wyjaśnić?
Kuba 2017-05-18 12:03
Czy firma Aldiver Flexcraft jest godna zaufania i można wyjechać?
Marc 2017-06-09 13:24
Ja pracowałem 6 lat przez Aldiver i nigdy nie było żadnych problemów z pieniędzmi pracą i warunkami. Serdecznie pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję że szybko się wszystko wyjaśni i wszyscy wyciągniemy do sb Pomocną dłoń.
Pozdrawiam Serdecznie
Marek D
Marc 2017-06-09 13:25
Ja pracowałem 6 lat przez Aldiver i nigdy nie było żadnych problemów z pieniędzmi pracą i warunkami. Serdecznie pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję że szybko się wszystko wyjaśni i wszyscy wyciągniemy do sb Pomocną dłoń.
Pozdrawiam Serdecznie
Marek D
Kuba 2017-06-11 10:12
Chciałam skorzystać z ich oferty pracy w szklarni, ogrodnictwo w Pijnacker ale po lekturze wpisów mam wątpliwości. Czy te przepisy prawa pracy w Holandii odnoszą się do wszystkich robót? Na co trzeba zwracać uwagę przy zatrudnieniu? Ogólnie jak sie pracuje i jakie są mieszkania?
Pracownik 2017-06-18 22:26
Sama firma by nie byla zla ale jest kordynatorka agnieszka specjalnie z malej ktora psuje wszystko , wszystko zalezy od jej widzimisie od wyplat ktore sama ustala i jak jej nie popasuje to bedzie sie dostawalo w ratach po prace i zostawianie w domu za zadzwonienie do niej i sie upomnienie o swoje , a walka z nia rowna sie zostawienie w domu i brak wyplaty wiec kolo sie zamyka. Mieszkanie jest ok , praca tez ujdzie zalezy kto gdzie pracuje , tylko co z tego jak jest osoba ktora o wszystkim decyduje-agnieszka i na pewno nie da zarobic bo nie lubi jak ktos za duzo zarabia wiec lepiej omijac te biuro szerokim łukiem do puki ona jest lub sie przekonac na wlasnej skórze, mieszkajac w hotelu gdzie jest ok 140 ludzi nie slyszalem o niej dobrej opini a tym bardziej zeby komus pomogla choc by w takiej glupiej sprawie jak zaplata na czas nie wspominajac o trudniejszych sprawach . Ona ma za zadanie tak robic zeby pracownik sie czul zle i sprawdzac wytrymalosc psychiczna .
Kaśka 2017-06-20 18:36
Aldiver Flexcraft ma długą listę robót i będzie można coś sobie wybrać. Najbardziej interesuje mnie praca w szklarni. Czy mógłby ktoś napisać jak tam jest? Jakie roboty sie wykonuje, ile można zarobić? Wiem , że mieszkania załatwia agencja ale jaki jest koszt?
Aa 2017-06-20 20:00
Koszt mieszkania to od 80 do 90 euro zalezy jak sobie wymysla , a praca na szklarni to najciezejsza praca przy 30 i wiecej stopniach , stawka najnizsza jak to w szklarni na reke jakies 7,50 co sie nie bardzo oplaci. I szklarnia szklarni nie rowna zalezy przy czym bedziesz robila czy to pomidory ogorki czy cos innego
vionsh 2017-06-21 15:46
flexcraft dobra firma?kpina...
Odciągają pieniądze za najdrobniejszy szczegół, cackają na pieniądze jak tylko się da.
ponad 80E za mieszkanie, 22E za ''ubezpieczenie'' za dojazd do pracy dziennie odciągają 4E, za asortyment który dostaje się na początku czyli (buty, chip) bo ja np pracowałam w V*** gdzie tam trzeba było mieć specjalne ubrania... również odbierają z wypłaty, a za to nie powinno się płacić ponieważ to pracodawca dba o takie sprawy. Solarisy przychodzą w języku holenderskim, brak składu i ładu, kiedy zauważyłam że zostało odciągnięte mi 20E w tabelce bylo napisane ''budowa/obudowa'' w celu wyjaśnienia tej kwestii napisałam @, uzyskałam mechaniczną wiadomość dotyczącą tego jak bardzo starają się wypłacać pieniądze i jak bardzo szanują swoich pracowników. Oczywiście ani nie dostałam 20E ani nie wytłumaczyli mi co to ku*** jest ta budowa. Hotel dramat. Szafki w pokojach jak na basenie lub siłowni, zero asortymentu kuchennego, żadnego tłuczka do mięsa, jakiejś miotły, zero szafek w łazience, albo chociaż półek na kosmetyki. Sufity pęknięte, moje światło w pokoju to wisząca żarówka na kablu. Ściany jak z tektury, zero luster, a jak już to małe ze tylko oko widać. Nie ma podłączonej kablówki a koordynatorzy przyjezdzaja i nos w telefonach... NIE POLECAM! Pani w Polsce przez telefon obiecywała gruszki na wierzbie, a tu taka klapa.
Zostaw swoją opinię o Aldiver Flexcraft - Gorinchem
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aldiver Flexcraft