logo Aldiver Flexcraft

Aldiver Flexcraft

Gorinchem

Opinie o Aldiver Flexcraft

Kuba 2017-01-10 11:17
A ja myślę , że to Ty masz problem. Firma daje możliwości pracy za granicą, jedziesz i masz pracę, zakwaterowanie i możesz dalej się rozwijać. Gdyby nie firma Aldiver czy byłoby łatwo znaleźć pracę. Pewnie piękny i mądry pepe sam sobie poradzi i będzie zadowolony.
2
Aha 2017-01-19 14:09
Jakiś kontakt?
1
Zorba 2017-01-22 20:42
Szukam pracy w szklarni przy kwiatach czy Aldiver organizuje takie wyjazdy? Znam opinie o tej agencji i wiem, że są profesjonalistami, za ich pośrednictwem nie boję się wyjechać. Gdybym tylko miała info o wyjeździe to ruszam. Z dziękuję za wiadomości.
Kamil 2017-01-25 09:58
Pracowałem 4 miesiące dla tej agencji. Wypłata zawsze na czas, godziny stałe, dobry kontakt z koordynatorami, zawsze uzyskałem pomoc od Pani Patrycji w każdym przypadku , na hotelu również świetny kontakt z hausmajstrami Mateuszem i Marta , każdy problem był od razu rozwiązany, warunki jedni maja lepsze drudzy gorsze, ale narzekać nikt nie powinien, wszystko trzeba zdobywać małymi krokami, i tak prawie wszystko dostajemy pod nos, prace mieszkanie , samochód, jeśli jesteś normalnym człowiekiem nie robisz problemów z niczego, nie pijesz nie cpasz i chodzisz do pracy, nie będziesz miał tam żadnych problemów, na hotelu czysciutko i spokojnie, nie ma patoli jak na innych, jak przyjechales zachlales ryja nie poszedles do pracy i cie wywalili to pretensje tylko do siebie, polecam agencje i sam zamierzam wrócić do nich.
1
Kubala 2017-02-04 16:02
Miałeś pecha człowieku. W sumie oni dobrze organizują wyjazdy do pracy, ja z tego korzystałem i nie było problemów. Na miejscu wszystko jest zorganizowane i naprawdę nie ma się czego czepiać. Pieniądze są na czas.
Stella 2017-02-22 09:02
Nie rozumiem takiego larum na temat Aldiver-a . Zanim ktoś wyjedzie powinien wszystko sprawdzić. Oni są dobra agencją!!
Patrycja 2017-03-01 14:18
pepe, prosimy o treści merytoryczne, forum służy wyrażaniu opinii na temat firmy i pracy w niej. Chętnie poznamy Twoje zdanie na ten temat.
Patrycja 2017-03-08 11:04
W zakładce "Warunki pracy" znajdziecie wszelkie informacje o współpracy z Aldiver Flexcraft. Zapoznaliście się już z nią?
Natalia 2017-03-22 10:53
Aldiver Flexcraft to jest dobra agencja, szkoda że takie firmy muszą się ciągle bronić przed hejtem!.
2
Klaudia 2017-04-23 19:50
Słyszałam, że mają pracę w szklarni dla kobiet. Czy mógłby ktoś dodać więcej informacji w ty temacie? Jakie pieniądze można zarobić? Jakie mieszkania wynajmują? Ogólnie chciałabym wiedzieć wszystko co pomoże mi podjąć decyzje o ewentualnym wyjeździe?
1
Jarek i Lukasz 2017-04-30 01:21
Mamy wolne miejsca z PL do NL
Wracamy po majowce
Cena 65 eu od osoby
W tym spotka was wielki zaszczyt prowadzenia naszych samochodów przez Niemcy
2
Benek 2017-05-01 14:36
Słyszałem o nich dobre opinie, mógłby ktoś coś dodać.
2
Łukasz 2017-05-06 23:47
Chciałem być kickboksrem
A zostałem parowom i frajerem
2
Jurek 2017-05-08 08:36
Fajna agencja, skutecznie oraz profesjonalnie działają na rynku pracy w Holandii. Wszystko jest zorganizowane ok.
Obiektywny 2017-05-14 11:12
Na wstępie powiem, że po paru złych opiniach pewnie zmienią nazwę agencji i zaczną "od nowa". Dlatego dam im powód do zmiany nazwy. Ogólnie po przyjeździe do pracy można na starcie zostać skreślonym z powodu widzimisię koordynatorki, która na kilometr wygląda jak ćpun. Zawodem Pani Agnieszki jest robienie ludzi w ... i to jak jest bezczelna przechodzi wszelkie granice. Obraża się o wszystko, ma humory jak rasowy ćpun. O ile pieniądze są wypłacane na czas prawie zawsze o tyle nadgodziny itp są wypłacane według osobnego CAO Pani Agnieszki i ogólnie wszystkie sprawy o których mówi ta Pani nie mają odzwierciedlenia w holenderskich przepisach prawa, więc jak ktoś jest zielony to ładnie zostanie porobiony. Hotel jak hotel... Obsługa hotelowa na duży plus, no ale sam hotel nie powala... Parę pralek więc walka o czyste ubranie trwa w najlepsze, palniki w kuchni takie, że ryż czy makaron robi się 2 godziny, w pokojach grzyb. Za czystość pokoju dostaje się oceny jak na koloniach. Umowę dostaje się czasem po miesiącu, ubezpieczenie nie wiem czy istnieje ale na karty czeka się nawet pół roku, wszystkie nieprawidłowości związane z wypłatami rozwiązywane są przez maila, bo Pani Agnieszka nie ma czasu na coś takiego, w końcu jest tylko koordynatorką. Na odpowiedź czeka się miesiącami. Stawka godzinowa śmieszna, na wiekówce zarabia się grosze, od 7,21 brutto do 8,9 brutto. Opłata za hotel prawie 90 euro tygodniowo. Dziewczyna, która wpadła pod tira jadąc do pracy została wyrzucona z pracy, w żaden sposób jej nie pomogli. 40 godzin zapewnione ale w pracy atmosferę psuje parę lizydupów, którzy nie mają oporu z wchodzeniem w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ogólnie NIE POLECAM TEJ AGENCJI!!!
8
Olga 2017-05-15 09:02
Mam pytanie co znaczy określenie "Wynagrodzenie zgodne z CAO obowiązującym w Holandii". Może ktoś wie i mógłby wyjaśnić?
Kuba 2017-05-18 12:03
Czy firma Aldiver Flexcraft jest godna zaufania i można wyjechać?
Marc 2017-06-09 13:24
Ja pracowałem 6 lat przez Aldiver i nigdy nie było żadnych problemów z pieniędzmi pracą i warunkami. Serdecznie pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję że szybko się wszystko wyjaśni i wszyscy wyciągniemy do sb Pomocną dłoń.
Pozdrawiam Serdecznie
Marek D
Marc 2017-06-09 13:25
Ja pracowałem 6 lat przez Aldiver i nigdy nie było żadnych problemów z pieniędzmi pracą i warunkami. Serdecznie pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję że szybko się wszystko wyjaśni i wszyscy wyciągniemy do sb Pomocną dłoń.
Pozdrawiam Serdecznie
Marek D
Kuba 2017-06-11 10:12
Chciałam skorzystać z ich oferty pracy w szklarni, ogrodnictwo w Pijnacker ale po lekturze wpisów mam wątpliwości. Czy te przepisy prawa pracy w Holandii odnoszą się do wszystkich robót? Na co trzeba zwracać uwagę przy zatrudnieniu? Ogólnie jak sie pracuje i jakie są mieszkania?
Pracownik 2017-06-18 22:26
Sama firma by nie byla zla ale jest kordynatorka agnieszka specjalnie z malej ktora psuje wszystko , wszystko zalezy od jej widzimisie od wyplat ktore sama ustala i jak jej nie popasuje to bedzie sie dostawalo w ratach po prace i zostawianie w domu za zadzwonienie do niej i sie upomnienie o swoje , a walka z nia rowna sie zostawienie w domu i brak wyplaty wiec kolo sie zamyka. Mieszkanie jest ok , praca tez ujdzie zalezy kto gdzie pracuje , tylko co z tego jak jest osoba ktora o wszystkim decyduje-agnieszka i na pewno nie da zarobic bo nie lubi jak ktos za duzo zarabia wiec lepiej omijac te biuro szerokim łukiem do puki ona jest lub sie przekonac na wlasnej skórze, mieszkajac w hotelu gdzie jest ok 140 ludzi nie slyszalem o niej dobrej opini a tym bardziej zeby komus pomogla choc by w takiej glupiej sprawie jak zaplata na czas nie wspominajac o trudniejszych sprawach . Ona ma za zadanie tak robic zeby pracownik sie czul zle i sprawdzac wytrymalosc psychiczna .
2
Kaśka 2017-06-20 18:36
Aldiver Flexcraft ma długą listę robót i będzie można coś sobie wybrać. Najbardziej interesuje mnie praca w szklarni. Czy mógłby ktoś napisać jak tam jest? Jakie roboty sie wykonuje, ile można zarobić? Wiem , że mieszkania załatwia agencja ale jaki jest koszt?
1
Aa 2017-06-20 20:00
Koszt mieszkania to od 80 do 90 euro zalezy jak sobie wymysla , a praca na szklarni to najciezejsza praca przy 30 i wiecej stopniach , stawka najnizsza jak to w szklarni na reke jakies 7,50 co sie nie bardzo oplaci. I szklarnia szklarni nie rowna zalezy przy czym bedziesz robila czy to pomidory ogorki czy cos innego
Kuba 2017-06-23 20:52
Słyszałam sporo dobrego o agencji ale po lekturze opinii z forum jestem trochę zaskoczona. Nikt nie lubi być zaskakiwany tym bardziej jak jest za granicą. Może warto po powrocie poruszyć ten temat w agencji. Radzę jednak sprawdzić zapisy w umowie czy coś jest.
Byłem 2017-07-11 11:37
Firma ogólnie spoko nie mam większych zastrzeżeń. Hotel w którym mieszkałem też można uznac za znośny tylko kuchnia jest wspólna dla wszystkich pracowników z hotelu .pralnia jest za mała bo jest tylko 5 pralek i 5 suszarek na cały hotel i ciężko zrobić pranie. Ogólnie gdyby były większe zarobki to nie było by najgorzej a tak jest słabo ale przeżyć i odłożyć coś można więc mogę polecić.
Kuba 2017-07-13 13:17
Słyszałem , że Aldiver Flexcraft to fajna agencja i warto z nimi wyjechać do roboty. Najgorsze, że nie mogę znaleźć aktualnych ofert pracy a są jedynie z maja to pewnie już nie aktualne? Może ktoś podpowie?
Golum20101201 2017-07-13 15:59
Witam

Zdecydowanie moge polecic tą firme

Wyjechałem za pośrednictwem Pana Marcina z Dream-work i po pierwsze wszystko jest tak jak było przedstawione przed wyjazdem , a po drugie pieniadze sa zawsze na czas. Jesli chodzi o zakwaterowanie to nie ukrywam..nie jest to hotel z 5 gwiazdami ale nie można narzekac

Dzikeuje i polecam
Pozdrawiam Pana Marcina i koordynatora Mariusza
1
Bartosz 2017-07-22 16:49
Widzę, że Aldiver nie ma zupełnie nowych ofert pracy?
nul 2017-07-24 11:49
hej
powiedzcie mi co zrovic by dostac sie do tej agencji?
no wiem ze trzeba wylac cv itp
ale ile tak czasu trzeba czekac by zadzwonili z jakac oferta itp?
powiedzcie o swoich poczatkach
z gory dziekuje pozrawiam Was
nul 2017-07-24 11:50
hej
powiedzcie mi co zrovic by dostac sie do tej agencji?
no wiem ze trzeba wylac cv itp
ale ile tak czasu trzeba czekac by zadzwonili z jakac oferta itp?
powiedzcie o swoich poczatkach
z gory dziekuje pozrawiam Was
Stenelist 2017-07-25 17:30
Jak dobra agencja to nie mają wcale nowych ofert pracy. Może ktoś słyszał i mógłby wrzucić info na forum?
1
Putin 2017-07-27 00:13
Jedna dziewczyna chciala odbic chlopaka dla drugiej, po sprzeczce miedzy nimi ktora zaistniala w pracy, biuro a zwlaszcza Pani Patrycja co jej wszyscy donosza wyrzucila nie winna dziewczyne. A tamta frajerka dalej pracuje.
Putin 2017-07-27 00:14
Jedna dziewczyna chciala odbic chlopaka dla drugiej, po sprzeczce miedzy nimi ktora zaistniala w pracy, biuro a zwlaszcza Pani Patrycja co jej wszyscy donosza wyrzucila nie winna dziewczyne. A tamta frajerka dalej pracuje.
3
Smietana 2017-07-27 12:58
Jeszcze jak byl sam Aldiver bylo wszystko ok. Teraz jak sie polaczyli z work suport i jeszcze inne biura, jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie maja wlasnych hoteli tylko wynajmuja od Polki co z holendrem jest i ona tam rzadzi . Nie mowiac jak sama Pani Patrycja miala odejsc. NIE POLECAM. Typowe biuro dla ludzi co chca [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie byc docenianym.
1
lula 2017-07-27 14:38
witajcie
dostałam oferte pracy i wlasnie wyjezdzamw sobote mozecie powiedziec cos na teat tych hoteli gdzie sa i jakie warunki ile osob w pokoju itp z gory bede wdzieczna pozdrawiam
Wholandi 2017-08-03 17:32
Hejka wiem ze tam jest duzo sektorow mozecie jak dacie rade powiedziec jaka osoba tzn koordynator jakiemu sektorowi podlega?
Wiem ze patrycja to piekarnie a adam to mieso
Jakub 2017-08-07 09:32
Czy może mi ktoś podpowiedzieć czy warto jechać do roboty w szklarni w Pijnacker? Generalnie słyszałam sporo dobrego o agencji ale nie wiem czy ta robota jest dobra? Jakie dają ludziom mieszkania może coś jeszcze?
P.M 2017-08-08 14:46
Witam mam jechać na zbiór papryki przez firme europersonel a która z kolei mnie przekaże Flexcraft European Work Support Einsteinstraat 9b 4207HW Gorinchem. Sprawdziłam adresn na mapie sanitarnej jednak widnieje tam pusta tylko przestrzeń między domami. Po za tym pytam czy ktos tam już był czy tez nie ? Czy mogę spodziewać się innej pracy. I jak warunki mieszkaniowe. A pytam was drodzy rodacy gdyz wiadomo w biurach oczy mydlą. Pozdrawiam
Ona88 2017-08-08 19:41
Beznadzieja nie ma roboty i siedzi sie na hotelu a koordynatorzy udawaja ze nic sie nie dzieje szkoda czasu i nerwow na aldiver
2
Michal 2017-08-08 20:10
Sciagaja do Holandii wszystkich i na tydzien do vomaru a pozniej ogarniaja prace dopiero i jak sie komus uda to pracuje jak nie to siedzi w domu . A jak juz pracuje to na solarisach oszukuja 3 osoby przepracuja tyle sama godzin w tej samej firmi z ta sama stawk a roznice po 50 euro sa i nikt nic niewie i nie moze zalatwic . Dno i zenada .
1
Ksiezniczka 2017-08-08 23:25
A to nie ta(usunięte przez administratora) ? Ta co sobie pomalowala wlosy na rozowo ????. Toc ona zareczona i lata za wszystkimi kolesiami z greenerow. Teraz jakis Bartek z hotelu ja kuje
1
Kaśśśix 2017-08-09 00:20
Właśnie chodzi o to ze niewinna dziewczyna została pozbawiona pracy, gdyż tamta dalej pracuje i czuje sie jak rybka w wodzie. Codzinnie w pracy ja obserwuje niestety jej zachowanie jest karygodne gdyż nie zwraca uwagi na to czy męzczyzna ma zone/kobiete tylko podbija ostro do nich,umawia sie na "randki" "seks" niestety ale w pracy jest teraz uwazana za "najgorsza" ale wcale sie nie dziwie skoro taka z niej lafirynda :) Princesska jestesmy z toba !
1
Wiola 2017-08-09 12:53
Jestem od 31 lipca dzisiaj mamy 9 pracowałam tylko 3 dni i cały czas siedzę na rezerwie nie wiem po co mnie tutaj ściągali bo nie przyjechałam tu na wakacje tylko pracować i zarobić i nie wiem co dalej Ogólnie miałam pracować w fabryce warzyw a znalazło się zupełnie gdzie indziej
1
Pracodawca 2017-08-09 16:44
Wszystkich chetnych do podjecia pracy w tej firmie zapraszam do kontaktu

Pozdrawiam serdecznie

797857407
1
Bartosz 2017-08-11 20:33
Po lekturze opinii wychodzi, że osoby które pojechały do roboty za granicę jeszcze dołożyły do tego interesu, tak?. Jak ktoś jedzie do pracy i solidnie pracuje to rzadko się zdarza żeby wrócił niezadowolony.
Wiola 2017-08-12 15:52
Ja jrchalam z takim zamiarem by przyjechac pracowac non stop i wrocic ale na miejscu okazalo sie ze nie ma pracy jednak ://// to po co dzwonia do ludzi i ich sciagaja. Dwa tygodnie siedze i nic czas biegnie za cos tez musze wrocic do polski!!! Nie polecam tej firmy!!!!!!!
Stefan 2017-08-15 16:14
Aldiver Flexcraft to moja sprawdzona agencja i nie miałem problemu z jakimiś przestojami. Zastanawiam sie dla czego nikt nie pisze co na to agencja?
Kuba 2017-08-20 18:16
Słyszałem jak niektórzy "pracują" jak wyjada za granicę. Tylko wstyd dla innych przynoszą bo patrzą na nas i myślą, że wszyscy sa tacy rozrywkowi. Później są pretensje, że brudne mieszkania, mało godzin wypracowane. Jak się nie pojechało raz czy drugi po na kacu nie można!
On 2017-08-21 20:03
Pozdrawiam ludzi z pieczarek. Szanki dajesz tam rade?
On 2017-08-21 20:04
Pozdrawiam ludzi z pieczarek. Szanki dajesz tam rade?
Zostaw swoją opinię o Aldiver Flexcraft - Gorinchem
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aldiver Flexcraft