ALKAZ Plastics

Olsztyn

Opinie o ALKAZ Plastics

pracownik 2011-06-09 14:06
Tak to jest jak ktoś zostaje wyrzucony z pracy to musi popisać sobie to i owo. Szkoda że tylko anonimowo. Lepiej powiedzcie za co zostaliście zwolnieni.
3
anonim 2011-08-02 17:21
Upsss, ale opinie. Cóż ludzie są różni i sytuacje też. Mając porównanie i słuchając osób pracujących w innych firmach o warunkach, płacy i ogólnym podejściu przełożonych to twierdzę, że praca w ALKAZ Fasteners jest OK. Pozdrawiam. Były pracownik.
anonim 2013-12-28 22:26
Ja pracuje w Alkaz od roku, dla mnie robota super!!
5
j 2014-01-16 14:57
to bardzo dobra firma, rzetelna, wynagrodzenie na czas, zadania są jasno określone.Duża wiedza techniczna i wsparcie szefa Alkaz Fasteners.
yyyy 2014-09-20 19:36
Byłem pracownikiem w tej firmie. Mogę co nie co o niej powiedzieć. Zarobki - nie za wysokie, ale zawsze na czas. Zatrudnienie - najpierw na zlecenie , a może może potem umowa o pracę. Umowa zlecenie przedłużana co miesiąc. Ciekawe czy właściciel wie, że łamie prawo bo zastępuje umowę o pracę umową zleceniem (praca 8 godzin / 5 dni w tygodniu)Praca 3-zmianowa, nocki oczywiście nie płatne dodatkowo. Ogólnie robota nie jest ciężka.
1
p..rt 2015-01-01 23:05
Hans, nie warto. Pracowałem tam kilka lat. To jest firma w której nigdy nie dostaniesz awansu.Brak możliwości rozwoju.
5
była 2015-02-06 19:53
Praca ok, szefostwo chamskie i bezczelne.szczególnie pan Paweł. Na szczęście mnie tam już nie ma.
10
Anonim 2015-04-13 08:00
Ludzie pracują na dwóch maszynach jednocześnie. Totalna dezorganizacja pracy.
4
Pracująca 2015-09-09 12:02
Pracuję w Alkaz od kilka lat. Jak to się mówi zawsze mogłoby być lepiej ale generalnie dla mnie nie jest źle. Pracy dużo i zwykle na wczoraj. Wynagrodzenie na pewno różne na różnych stanowiskach, więc niektórzy chwalą, a inni narzekają. Plusem jest to, że firma stabilna, a kasa zawsze na czas. Szefostwo ma swoje plusy i minusy ale zespół jest w porządku i to jest b. ważne. W końcu kawał dnia spędzamy tu razem.
3
Nowy 2015-09-10 11:56
Na produkcji jestem mniej więcej od 2 tygodni. Zadzwoniłem z ogłoszenia i dostałem pracę. Za krótko tu jestem żeby oceniać ale póki co robota i reszta wydaje się spoko. Zobaczymy jak dalej
Nowy 2015-09-10 11:56
Na produkcji jestem mniej więcej od 2 tygodni. Zadzwoniłem z ogłoszenia i dostałem pracę. Za krótko tu jestem żeby oceniać ale póki co robota i reszta wydaje się spoko. Zobaczymy jak dalej
pracownik 2015-09-18 15:40
Majonez ogłoszenie było, a być może jest nadal. Złóż podanie w firmie, z tego co wiem przyjmują nadal pracowników.
Wrotka 2015-10-01 10:54
Całkiem porządna firma. Pracuję , jestem zadowolona. Wcześniej długo szukałam pracy, tu się udało i trzymam się tego.
1
kruk 2015-12-04 19:58
Mrągowo i eooe chyba to nie posty do tej firmy (Alkaz)
Gawiry 2016-01-11 16:42
Witam ,pracowałem w tej firmie i powiem wam tak , na start umowa zlecenie niby po 3 miesiącach umowa o prace ale to jest taka podszywka zatrzymania pracownika i tak w kółko , jeden zarabia 1900 a Ty np:1300 żadnych awansów ,nie widzę dla kogoś rozwoju w tej pracy , a jak wspomnisz o umowie o pracy to odpowiedzą Ci ze za kilka miesięcy będzie , pozdrawiam :)
6
vvvv5 2016-02-07 17:48
Tam zarabia się grosze.
2
anonim 2016-10-16 21:53
mało płacą, 2000 na rękę to bardzo mało. dlatego personel zamieniają na Ukraińców, bo polacy nie chcą tam pracować.
krzysiek 2016-10-17 08:07
Ja to nie rozumiem naprawdę taką pensję 2000 na rękę uważacie za takie beznadziejne pieniądze @anonim? W większości firm jest najniższa krajowa a tutaj to chociaż masz kasę netto i do tego umowę o pracę. Naprawdę chyba większość niedługo bd na bezrobociu siedziała
1
były pracownik 2016-10-17 18:48
Kolego 2000,00 to bardzo mało. Jak za to utrzymać rodzinę. Z tego pewnie jeszcze część na "lewo", bo tak podobno tam płacą.
1
była pracownica 2016-11-06 21:55
Ja pracowałam w tej firmie 3,5 miesiąca. Niestety z powodów osobistych musiałam odejść.
śmieszą mnie ci którzy opisują bzdury i nic więcej. Jak dla mnie firma ok i bardzo dobrze mi się u nich pracowało. ale niestety siła wyższa. Pozdrawiam wszystkich a w szczególności Pana Kazimierza.
3
Urokliwy 2017-01-12 11:30
Kolego jak dla Ciebie może jest mało ale inni pracują i chwalą sobie to, że jest praca jest umowa. Fakty mówią same za siebie a Twoje oczernianie nic nie zmieni. Może jedynie Tobie poprawi sie nastrój. Jak nie masz pracy chodź do nas a pewnie zmienisz zdanie.
2
krewetka 2017-02-09 07:46
Kto co lubi, każdy będzie narzekał, ciekawe ilu z was, tych narzekających by płaciło dla swoich pracowników. Ja pracuję w Alkaz od 4 lat. Nie wyobrażam sobie innej pracy niż ta. Nie zawsze jest kolorowo, ale są dni, gdzie wychodzi się z roboty z uśmiechem. Mówicie, że P. Paweł wymagający i chamski?! Ludzie, każdy pracodawca czegoś wymaga od swojego pracownika, płaci za robotę, a nie za leżenie, każdy pilnuje swojego interesu, ma jakiś cel.
1
zaciekawiona 2017-02-12 10:28
Witajcie Kochani mam pytanie bo idę na rozmowę o pracę do działu księgowości jakie tam są realne zarobki ?
Urobuś 2017-02-19 16:56
W całości Cię popieram(krewetka) i dodam, że firma jest super. Zawsze uważam, że każdy może spróbować prowadzić swoja firmę i wówczas przekona się jak to jest płacić ludziom którzy nie pracują. Pozdrawiam
1
nick 2017-03-13 16:10
Mi zapropnowali zatrudnienie przez staż + reszta do ręki.. nie wiem jak do tego podejść.
Julita 2017-03-14 18:02
Czy coś na temat pracy dla koordynatora/Planisty w dziale produkcji?
Urokliwa 2017-06-20 22:24
Jaka jest przyczyna tak długiego milczenia na forum? Chyba jest dobrze w firmie i nie chce sie pisać?
1
click 2017-06-27 20:21
Też bym chciał wiedzieć, może boją się...kto wie...
Urokliwy 2017-07-02 23:06
Myślę, że ALKAZ Plastics to dobry pracodawca i ludziom pracuje się tu dobrze. Gdyby było inaczej to byłyby wpisy negatywne. Ale przecież to jest dobra firma, wielokrotnie nagradzana m.in. jako Rzetelna Firma. Szkoda, że nie mają ofert pracy bo warto tu pracować.
Zostaw swoją opinię o ALKAZ Plastics - Olsztyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ALKAZ Plastics