ALKAZ Plastics

Olsztyn

Opinie o ALKAZ Plastics

pracownik 2011-06-09 14:06:43
Tak to jest jak ktoś zostaje wyrzucony z pracy to musi popisać sobie to i owo. Szkoda że tylko anonimowo. Lepiej powiedzcie za co zostaliście zwolnieni.
3
anonim 2011-08-02 17:21:19
Upsss, ale opinie. Cóż ludzie są różni i sytuacje też. Mając porównanie i słuchając osób pracujących w innych firmach o warunkach, płacy i ogólnym podejściu przełożonych to twierdzę, że praca w ALKAZ Fasteners jest OK. Pozdrawiam. Były pracownik.
anonim 2013-12-28 22:26:30
Ja pracuje w Alkaz od roku, dla mnie robota super!!
4
j 2014-01-16 14:57:17
to bardzo dobra firma, rzetelna, wynagrodzenie na czas, zadania są jasno określone.Duża wiedza techniczna i wsparcie szefa Alkaz Fasteners.
yyyy 2014-09-20 19:36:55
Byłem pracownikiem w tej firmie. Mogę co nie co o niej powiedzieć. Zarobki - nie za wysokie, ale zawsze na czas. Zatrudnienie - najpierw na zlecenie , a może może potem umowa o pracę. Umowa zlecenie przedłużana co miesiąc. Ciekawe czy właściciel wie, że łamie prawo bo zastępuje umowę o pracę umową zleceniem (praca 8 godzin / 5 dni w tygodniu)Praca 3-zmianowa, nocki oczywiście nie płatne dodatkowo. Ogólnie robota nie jest ciężka.
1
p..rt 2015-01-01 23:05:08
Hans, nie warto. Pracowałem tam kilka lat. To jest firma w której nigdy nie dostaniesz awansu.Brak możliwości rozwoju.
4
była 2015-02-06 19:53:52
Praca ok, szefostwo chamskie i bezczelne.szczególnie pan Paweł. Na szczęście mnie tam już nie ma.
5
Anonim 2015-04-13 08:00:44
Ludzie pracują na dwóch maszynach jednocześnie. Totalna dezorganizacja pracy.
3
Pracująca 2015-09-09 12:02:15
Pracuję w Alkaz od kilka lat. Jak to się mówi zawsze mogłoby być lepiej ale generalnie dla mnie nie jest źle. Pracy dużo i zwykle na wczoraj. Wynagrodzenie na pewno różne na różnych stanowiskach, więc niektórzy chwalą, a inni narzekają. Plusem jest to, że firma stabilna, a kasa zawsze na czas. Szefostwo ma swoje plusy i minusy ale zespół jest w porządku i to jest b. ważne. W końcu kawał dnia spędzamy tu razem.
Nowy 2015-09-10 11:56:47
Na produkcji jestem mniej więcej od 2 tygodni. Zadzwoniłem z ogłoszenia i dostałem pracę. Za krótko tu jestem żeby oceniać ale póki co robota i reszta wydaje się spoko. Zobaczymy jak dalej
Nowy 2015-09-10 11:56:50
Na produkcji jestem mniej więcej od 2 tygodni. Zadzwoniłem z ogłoszenia i dostałem pracę. Za krótko tu jestem żeby oceniać ale póki co robota i reszta wydaje się spoko. Zobaczymy jak dalej
pracownik 2015-09-18 15:40:10
Majonez ogłoszenie było, a być może jest nadal. Złóż podanie w firmie, z tego co wiem przyjmują nadal pracowników.
Wrotka 2015-10-01 10:54:02
Całkiem porządna firma. Pracuję , jestem zadowolona. Wcześniej długo szukałam pracy, tu się udało i trzymam się tego.
kruk 2015-12-04 19:58:41
Mrągowo i eooe chyba to nie posty do tej firmy (Alkaz)
Gawiry 2016-01-11 16:42:33
Witam ,pracowałem w tej firmie i powiem wam tak , na start umowa zlecenie niby po 3 miesiącach umowa o prace ale to jest taka podszywka zatrzymania pracownika i tak w kółko , jeden zarabia 1900 a Ty np:1300 żadnych awansów ,nie widzę dla kogoś rozwoju w tej pracy , a jak wspomnisz o umowie o pracy to odpowiedzą Ci ze za kilka miesięcy będzie , pozdrawiam :)
2
vvvv5 2016-02-07 17:48:27
Tam zarabia się grosze.
anonim 2016-10-16 21:53:51
mało płacą, 2000 na rękę to bardzo mało. dlatego personel zamieniają na Ukraińców, bo polacy nie chcą tam pracować.
krzysiek 2016-10-17 08:07:18
Ja to nie rozumiem naprawdę taką pensję 2000 na rękę uważacie za takie beznadziejne pieniądze @anonim? W większości firm jest najniższa krajowa a tutaj to chociaż masz kasę netto i do tego umowę o pracę. Naprawdę chyba większość niedługo bd na bezrobociu siedziała
były pracownik 2016-10-17 18:48:43
Kolego 2000,00 to bardzo mało. Jak za to utrzymać rodzinę. Z tego pewnie jeszcze część na "lewo", bo tak podobno tam płacą.
była pracownica 2016-11-06 21:55:52
Ja pracowałam w tej firmie 3,5 miesiąca. Niestety z powodów osobistych musiałam odejść.
śmieszą mnie ci którzy opisują bzdury i nic więcej. Jak dla mnie firma ok i bardzo dobrze mi się u nich pracowało. ale niestety siła wyższa. Pozdrawiam wszystkich a w szczególności Pana Kazimierza.
Zostaw swoją opinię o ALKAZ Plastics - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ALKAZ Plastics