Gastro Magazyn Sp. z o.o.

1 Dodaj merytoryczną opinię

Opinie o Gastro Magazyn Sp. z o.o.

Pracodawca

 Aktualność
Witajcie!
Jesteśmy wdzięczni za Waszą obecność na naszym profilu w serwisie GoWork! Tutaj możecie dzielić się swoimi opiniami na temat naszej firmy. Każdy z Was ma możliwość dostosowania tego komunikatu do własnych potrzeb.
Jako zespół pragniemy zapewnić, że to miejsce będzie otwarte na konstruktywną wymianę myśli oraz rzetelne dyskusje.
Prosimy o to, aby treści publikowane w tym wątku były merytoryczne, zgodne z prawdą i kulturalne. Wszelkie wpisy naruszające zasady społeczności, zawierające obraźliwe treści lub szerzące dezinformację, mogą zostać usunięte przez administratora. Zachęcamy do wypełniania tego wątku pozytywną energią i szacunkiem dla wszystkich użytkowników.
Jesteśmy również otwarci na Wasze sugestie i pytania. Jeśli macie jakiekolwiek uwagi lub chcielibyście podzielić się z nami swoimi spostrzeżeniami, prosimy o kontakt bezpośredni pod adresem e-mail: rekrutacja@gastroreda.pl
Dziękujemy za Wasze zaangażowanie i konstruktywny udział w dyskusji.

Pozdrawiamy serdecznie!
Pracownik
Pracownik

Pracuję w tej firmie już kilka lat. Jest to moje pierwsze miejsce pracy, w którym spędziłem więcej niż rok. Jak to w gastronomii ten zakład się nie zatrzymuje za wyjątkiem przerwy świąteczno noworocznej. Są to warunki, które każdy przystępujący do pracy kandydat musi zaakceptować. Oczywiście nie oznacza to pracy 7 dni w tygodniu bez chwili na odpoczynek, ale wolne weekendy w działach produkcyjnych rzadko się zdarzają. Są to raczej pojedyncze dni. Odnośnie wolnego, nadgodzin i wypadków losowych można się dogadać. Pracodawca ma ludzkie podejście. Specyfika pracy w każdym z działów jest inna. Pracownicy, po których widać zaangażowanie są w odpowiedni sposób wynagradzani, premiowani i awansowani na wyższe stanowiska. Większość kadry menadżerskiej pochodzi z wewnętrznego i zaczynało na szeregowych stanowiskach. Wiadomo, czasami trzeba na to dłuższą chwilę poczekać, ale, przynajmniej dla mnie, cierpliwość zawsze popłacała. Podsumowując. Jeżeli zrozumiesz potrzeby tego pracodawcy i będziesz je respektował/a a poziom Twojej pracy będzie satysfakcjonujący (naprawdę nie jest to trudne) to na 90% się wybijesz. Jeżeli Twoje podejście jest inne to ciężko będzie znaleźć Ci tu miejsce dla siebie.

Pracownik
Pracownik
@Viki

W moim odczuciu pracodawca obrał kierunek, w którym płaci swoim najlepszym ludziom pensje znacznie przekraczające średnią na danym stanowisku. Przeważnie odbywa się to kosztem umowy o pracę. Każdemu pracownikowi zależy na czym innym. Po naszej stronie pozostaje być na tyle dobrym, żeby wynegocjować sobie warunki dla nas satysfakcjonujące :) Umowy zlecenie od dawna nie są śmieciówkami, posiadają wszystkie niezbedne skladki, ale nie liczą się do stażu pracy i nie zapewniają urlopu. Patrząc na stan ZUSu i prognozy nawet z umową o pracę na emeryturę bym nie liczył :) Kontakt B2B lepiej zabezpiecza interesy pracownika niż umowa zlecenie i mozna negocjować w nim ewentualne, dodatkowe zapisy. Podsumowując. Jest klimat na szybki rozwój w sporym przedsiebiorstwie z bardzo dobrą pensją, gdzie koszty które ponosimy to brak wątpliwej jałmużny na starość od Państwa i bezplatny urlop, ktory po przeliczeniu stawki wychodzi lepiej niż ten płatny wzięty w innym miejscu.

Sortownia
Były pracownik

Normalna, stabilna praca, płatności na czas, spokojne i pełne szacunku podejście bezpośrednich menedżerów, zawsze możesz porozmawiać z kierownikiem, jeśli coś Ci nie odpowiada lub potrzebujesz wolnego dnia i t.p. Świetny zespół, tęsknię za byłymi kolegami. Można pracować, są gorsze miejsca i warunki pracy. Osobiście polecam.

Były pracownik
Były pracownik

Pracowałam tam ponad rok i uważam że są gorsze prace. Te negatywne opinie, to zapewne są od tych pracowników którzy zostali zwolnieni, bo albo nie przykładali się do pracy albo wiecznie na zwolnieniu lekarskim byli. Ja zawsze mogłam liczyć na pomoc ze strony kierowników, nawet tych byłych co już tam nie pracują. Z głównym kierownikiem pakowalni, tez szło się ze wszystkim dogadać i wolne bez problemu można było dostać. Koleżanki też miałam pomocne i fajne. Zakład czysty, odzież robocza też czysta. A tacki świeże i smaczne. Ci którym było tam tak źle, mogli sami odejść a nie teraz żale wypisują. Jedyny minus tej pracy, to ciągle ta sama stawka i brak umowy o pracę, dla długoletnich pracowników.

Weronika
Były pracownik

Pracowałam tutaj kilka miesięcy - odeszłam, bo się przeprowadziłam, bo męża przenieśli, gdybym dalej mieszkała w Redzie, to na pewno bym tam pracowała - moim zdaniem praca jak praca, wypłata zawsze na czas, porządek, odzież robocza, posiłki, dobry pracownik jest dobrze traktowany - tak jak sobie analizuję te opinie niekorzystne, to sobie przypominam grupkę pracowników, z którymi zawsze był jakiś problem i nie przychodzili do pracy, obgadywali, coś mi się wydaje, że w końcu się z nimi pożegnali i teraz wypisują takie głupoty. Co z resztą widać po tym jak piszą o przełożonych. Ja bardzo dobrze wspominam - robiłam proste rzeczy, przykładałam się do nich - nigdy nie widziałam oznak tego o czym tu piszą. Nawet sobie zamówiłam posiłki od nich, bo widziałam jak są produkowane.

Dora Nowy wpis
Inne

Witam serdecznie. pokazała mi się oferta dla Dietetyka, którą wstępnie rozważam. Napisane jest w treści, że po pewnym czasie pracy możliwa będzie forma hybrydowa. Po jakim mniej więcej czasie i jaki występuje układ dni?

Nowy wpis

Pracodawca

@Dora

Dzień dobry. Układ dni o które Pani pyta jest zależny od stopnia Pani samodzielności i od czasu do którego Pani taką samodzielność osiągnie. Zachęcamy do przesłania aplikacji i odbycia z nami rozmowy, podczas której będziemy mogli dowiedzieć się o Pani zawodowym życiu trochę więcej. Pozdrawiam

anonim
Inne

Dzień dobry. w ofercie dla pomocnika magazynowego działu pakowania żywności w oko wpadło m stwierdzenie, że trzeba być gotowym do pracy zmianowej, również w weekendy. Czy możliwe będzie by zatrudnić się tylko na weekendy? Wtedy stawka też będzie wynosić 30 zł?

Pracodawca

@anonim

Dzień dobry. Istnieje możliwość pracy tylko w weekendy. Stawka godzinowa jest taka sama przy pracy na cały etat jak również dla osób pracujących w systemie weekendowym . Zapraszamy do kontaktu pod numer telefonu 533-133-453 w godzinach 8:00-16:00 :-)

anonim
Inne
@Gastro Magazyn Sp. z o.o.

Witam, a ile godzin w jeden dzień będzie mógł pracować taki pomocnik magazyniera? będzie to forma jakiegoś zlecenia, więc nadgodziny jeśli już byłyby traktowane jak normlane godziny? Zastanawiam się po prostu ile maksymalne można dorobić

Pracownik pakowalni
Pracownik
@anonim

Myślę że nie będzie problemu na same weekendy, stawka będzie wynosić tyle ile jest oferowane.

Pracownik
Pracownik
@anonim

Nadgodziny przy zleceniu nie są ekstra płacone, pracować możesz nawet na dwie zmiany jeśli dasz rade, ale praca jest wymagająca nie będę pisać tutaj szczegółów ponieważ posty niekorzystne dla firmy są tutaj usuwane

asdf
Inne
@Pracownik

Witam, o jakie wymagania dla pomocnika chodzi? w ogłoszeniu widzę że kompletuje się po prostu towar i ze trzeba dbać o czystość. Czy coś się dźwiga? Niby piszą o tężyźnie fizycznej i nie wiem jak to intepretować

Nowy wpis

Pracodawca

@Pracownik pakowalni

Na dziale pakowania żywności istnieje możliwość pracy tylko w weekendy. Stawka jest taka sama

Pracodawca Nowy wpis
Pracodawca
@asdf

Pomocnik magazynowy na dziale pakowalni zajmuje się między innymi kompletowaniem komponentów dla działu pakowalni i dostarczaniem ich na linie produkcyjne. Tężyzna fizyczna jest potrzebna, gdyż należy pobrać te surowce z chłodni , przeważyć, podnieść, przenieść.

Pracodawca

 Aktualność
Witajcie!
Jesteśmy wdzięczni za Waszą obecność na naszym profilu w serwisie GoWork! Tutaj możecie dzielić się swoimi opiniami na temat naszej firmy. Każdy z Was ma możliwość dostosowania tego komunikatu do własnych potrzeb.
Jako zespół pragniemy zapewnić, że to miejsce będzie otwarte na konstruktywną wymianę myśli oraz rzetelne dyskusje.
Prosimy o to, aby treści publikowane w tym wątku były merytoryczne, zgodne z prawdą i kulturalne. Wszelkie wpisy naruszające zasady społeczności, zawierające obraźliwe treści lub szerzące dezinformację, mogą zostać usunięte przez administratora. Zachęcamy do wypełniania tego wątku pozytywną energią i szacunkiem dla wszystkich użytkowników.
Jesteśmy również otwarci na Wasze sugestie i pytania. Jeśli macie jakiekolwiek uwagi lub chcielibyście podzielić się z nami swoimi spostrzeżeniami, prosimy o kontakt bezpośredni pod adresem e-mail: rekrutacja@gastroreda.pl
Dziękujemy za Wasze zaangażowanie i konstruktywny udział w dyskusji.

Pozdrawiamy serdecznie!
Pracownik
Pracownik

Pracuję w tej firmie już kilka lat. Jest to moje pierwsze miejsce pracy, w którym spędziłem więcej niż rok. Jak to w gastronomii ten zakład się nie zatrzymuje za wyjątkiem przerwy świąteczno noworocznej. Są to warunki, które każdy przystępujący do pracy kandydat musi zaakceptować. Oczywiście nie oznacza to pracy 7 dni w tygodniu bez chwili na odpoczynek, ale wolne weekendy w działach produkcyjnych rzadko się zdarzają. Są to raczej pojedyncze dni. Odnośnie wolnego, nadgodzin i wypadków losowych można się dogadać. Pracodawca ma ludzkie podejście. Specyfika pracy w każdym z działów jest inna. Pracownicy, po których widać zaangażowanie są w odpowiedni sposób wynagradzani, premiowani i awansowani na wyższe stanowiska. Większość kadry menadżerskiej pochodzi z wewnętrznego i zaczynało na szeregowych stanowiskach. Wiadomo, czasami trzeba na to dłuższą chwilę poczekać, ale, przynajmniej dla mnie, cierpliwość zawsze popłacała. Podsumowując. Jeżeli zrozumiesz potrzeby tego pracodawcy i będziesz je respektował/a a poziom Twojej pracy będzie satysfakcjonujący (naprawdę nie jest to trudne) to na 90% się wybijesz. Jeżeli Twoje podejście jest inne to ciężko będzie znaleźć Ci tu miejsce dla siebie.

Viki
Pracownik
@Pracownik

Ja też już trochę pracuję w tej firmie i zgadzam się z tym co Pan tu pisze. Tylko zapomniał Pan o jednej bardzo istotnej i ważnej rzeczy. W innych zakładach pracy, nie mam tu na myśli tylko branży gastronomicznej. W innych zakładach pracy ludzie którzy awansują na wyższe stanowiska lub ci którzy są dobrymi pracownikami dostają umowy o pracę. Podejrzewam że Pan taką umowę ma. Chyba sam Pan przyzna że nie jest to normalne że ludzie którzy pracują tu po kilka lat są dalej na zleceniu czyli tak zwanej śmieciówce. To co w innych zakładach jest normą to tu w tej kwestii nie widać zmian na lepsze.

Pracownik
Pracownik
@Viki

W moim odczuciu pracodawca obrał kierunek, w którym płaci swoim najlepszym ludziom pensje znacznie przekraczające średnią na danym stanowisku. Przeważnie odbywa się to kosztem umowy o pracę. Każdemu pracownikowi zależy na czym innym. Po naszej stronie pozostaje być na tyle dobrym, żeby wynegocjować sobie warunki dla nas satysfakcjonujące :) Umowy zlecenie od dawna nie są śmieciówkami, posiadają wszystkie niezbedne skladki, ale nie liczą się do stażu pracy i nie zapewniają urlopu. Patrząc na stan ZUSu i prognozy nawet z umową o pracę na emeryturę bym nie liczył :) Kontakt B2B lepiej zabezpiecza interesy pracownika niż umowa zlecenie i mozna negocjować w nim ewentualne, dodatkowe zapisy. Podsumowując. Jest klimat na szybki rozwój w sporym przedsiebiorstwie z bardzo dobrą pensją, gdzie koszty które ponosimy to brak wątpliwej jałmużny na starość od Państwa i bezplatny urlop, ktory po przeliczeniu stawki wychodzi lepiej niż ten płatny wzięty w innym miejscu.

 Rozmowa kwalifikacyjna
Byłeś na rozmowie kwalifikacyjnej w firmie Gastro Magazyn Sp. z o.o.? Podziel się relacją i opisz swoje wrażenia z rekrutacji na stanowisko Młodszy kucharz / samodzielny kucharz/- Reda.
anonim
Inne

Witam, zastanawiam się nad praca przy kontroli jakości. jest teraz na nią dostępna oferta z tym, że piszą w niej o wymaganym doświadczeniu. czy bywa tak ze przyjmowane są również osoby bez niego? jest możliwe szkolenie?

Pracodawca

@anonim

Serdecznie zachęcamy do przesłania swojego CV. Nasza firma stale się rozrasta zatem rekrutacje odbywają się cyklicznie na różne stanowiska pracy w różnych pionach zakładu. Firma wykorzystuje potencjał każdego pracownika wiec istnieją awanse stanowiskowe i możliwość rozwoju pracownika Doświadczenie jest bardzo cenne ale równie ważne są predyspozycje, więc warto złożyć aplikację i odbyć rozmowę kwalifikacyjną.

AB
Pracownik

Jak na polskiego pracodawcę daje bardzo dobre warunki. Jedzenie w pracy, kawa herbata bez limitu, ubrania , wygodne obuwie, awansy wewnątrz firmy bardzo często się zdążają ze zwykłego pracownika można awansować wyżej . Atmosfera w firmie jest nawet ok, kierownictwo wymagające , ale jak ktoś nie wie to powiedzą co i jak ,ogólnie polecam prace w tej firmie.

anonim
Były pracownik

(usunięte przez administratora)

Weronika
Były pracownik

jako osoba, która tam pracowała, uważam, że to stek bzdur, wiele jest gorszych miejsc, a praca jest dobra.

anonim
Inne
@Weronika

Hej, a o co chodzi z tymi maskami? Czy one są związane jeszcze z wirusem czy to może część odzieży roboczej? Po prostu ta opinia jest sprzed paru miesięcy i dlatego się dziwie. Trzeba je teraz nosić?

Pracodawca

@anonim

Jednym z najważniejszych czynników gwarantujących produkcję wysokiej jakości żywności jest odpowiedni poziom higieny, stąd też przy jej produkcji pracownicy zobowiązani są do noszenia odzieży ochronnej oraz maseczek

anonim
Były pracownik

(usunięte przez administratora)

anonim
Inne

Kurcze, aż tak źle dzieje się w firmie z perspektywy pracownika?? Że takich mocnych słów użyłeś? Nie wiem, czy widziałeś wpis niżej na temat warunków na sortowni. Ktoś w ogóle inaczej opisał kierownictwo itp. Skąd te rozbieżne opinie na temat pracy tutaj?

Pytanie
 Pytanie

Jakie są mocne strony pracodawcy Gastro Magazyn Sp. z o.o.?

Sortownia
Były pracownik

Normalna, stabilna praca, płatności na czas, spokojne i pełne szacunku podejście bezpośrednich menedżerów, zawsze możesz porozmawiać z kierownikiem, jeśli coś Ci nie odpowiada lub potrzebujesz wolnego dnia i t.p. Świetny zespół, tęsknię za byłymi kolegami. Można pracować, są gorsze miejsca i warunki pracy. Osobiście polecam.

Tina
Pracownik

Pracowałam w tej firmie ponad rok. Były lepsze i gorsze momenty, jak to w pracy. Jak się przychodzi do pracy i nie kombinuje to nikt się nie czepia. Wypłata zawsze na czas. Ja polecam z czystym sumieniem.

Mary
Inne
@Tina

a możesz przy tym rozwinąć te lepsze momenty tak dla zachowania równowagi? Chodzi o to, że ostatnio pojawiają się raczej odradzające opinie wiec ciekawi mnie spojrzenie od drugiej strony na warunki. może to być jeszcze od czegoś zależne? Od okresu zatrudnienia?

Tina
Były pracownik
@Mary

Wiadomo ze jak jest zwieszenie produkcji to tempo musi byc wieksze. Wtedy jest troche nerwowki. Ale to chyba w kazdej pracy są takie momenty. Generalnie nie jest to złe miejsce pracy. Jesli ktos potrzebuje pracy i wie, ze idzie do firmy produkcyjnej na stanowiso fizyczne to nie będzie to lekka i leżaca praca. Ja polecam.

Były pracownik
Były pracownik

Pracowałam tam ponad rok i uważam że są gorsze prace. Te negatywne opinie, to zapewne są od tych pracowników którzy zostali zwolnieni, bo albo nie przykładali się do pracy albo wiecznie na zwolnieniu lekarskim byli. Ja zawsze mogłam liczyć na pomoc ze strony kierowników, nawet tych byłych co już tam nie pracują. Z głównym kierownikiem pakowalni, tez szło się ze wszystkim dogadać i wolne bez problemu można było dostać. Koleżanki też miałam pomocne i fajne. Zakład czysty, odzież robocza też czysta. A tacki świeże i smaczne. Ci którym było tam tak źle, mogli sami odejść a nie teraz żale wypisują. Jedyny minus tej pracy, to ciągle ta sama stawka i brak umowy o pracę, dla długoletnich pracowników.

Weronika
Były pracownik

Pracowałam tutaj kilka miesięcy - odeszłam, bo się przeprowadziłam, bo męża przenieśli, gdybym dalej mieszkała w Redzie, to na pewno bym tam pracowała - moim zdaniem praca jak praca, wypłata zawsze na czas, porządek, odzież robocza, posiłki, dobry pracownik jest dobrze traktowany - tak jak sobie analizuję te opinie niekorzystne, to sobie przypominam grupkę pracowników, z którymi zawsze był jakiś problem i nie przychodzili do pracy, obgadywali, coś mi się wydaje, że w końcu się z nimi pożegnali i teraz wypisują takie głupoty. Co z resztą widać po tym jak piszą o przełożonych. Ja bardzo dobrze wspominam - robiłam proste rzeczy, przykładałam się do nich - nigdy nie widziałam oznak tego o czym tu piszą. Nawet sobie zamówiłam posiłki od nich, bo widziałam jak są produkowane.

anonim
Były pracownik

(usunięte przez administratora)

anonim
Inne

Zastanawiam się przy tej całej opinii co jest tym głównym czynnikiem, który powoduje, że jednak przez tych 8 lat można dalej tu pracować? zwłaszcza na zleceniu? przy tym nie ma kompletnie żadnych problemów ze składkami w takim razie?

anonim
Inne

Siemanko, jak teraz szukają ludzi na robotę to gdzie dodają oferty? po prostu przeglądam firmy z okolicy i widzę ze wpadła teraz niedawno opinia, z tego co czytam odradzająca, wiec myślałem, że są może jakieś rotacje czy cos? chce przeczytać co na papierze może być teraz oferowane po prostu. wy jak aplikowaliście?

Milka
Były pracownik

Kupa obowiązków za małą kasę. Nieopłacalne dodatkowo nadgodziny. Brak zasad BHP. Pracowniki kuchni same sobie kupują nózy do pracy. Ciasno . Mało miejsca. Ludzie jeden w innego na głowie. Często ciężko znaleźć inwentarz do pracy. Nie polecam

anonim
Inne
@Milka

Co to znaczy mała kasa? Chodzi ci o najniższą, czy jednak coś więcej płacą? Słabo z tymi nadgodzinami, a da się je, chociaż odebrać jako dzień wolny? Ile w miesiącu się ich nazbiera?

Milka
Były pracownik
@anonim

Pracowniki które przychodzą na 10-12 mogą być w pracę do 00:00 albo do pierwszej i dalej. Ludzie często nie przychodzą do pracy. Nowe rezygnują z tej pracy. O dodatkowych wolnych nie mogę być gadania. Kodeks pracy nie istnieje

anonim
Inne
@Milka

A jaką umowę się podpisuje na start? Zlecenie czy umowę na okres próbny, że można po kilku dniach nie przyjść sobie do pracy? Źle to wygląda szczerze, ale może sa jakies plusy? Atmosfera jest ok? O co chodzi z ta małą kasą? Ktoś wyżej pisał czy chodzi o minimalną i też mnie to ciekawi w sumie?

Pytanie
 Pytanie

Jak wygląda ścieżka kariery w Gastro Magazyn Sp. z o.o.? Czy trudno jest zdobyć awans?

anonim
Były pracownik

(usunięte przez administratora)

Urszula
Inne

Rozwiniesz opinie? Jakiego działu to dotyczy i w jakich sytuacjach się przejawia? Pytam, bo w sumie były oferty dla magazynierów a teraz widzę, że młodszy kucharz jest potrzebny. Zda ktoś wiec relacje z pracy w kuchni? Jak jest wyposażona i jakie są ostateczne zarobki? widzę widełki od 4,4 do 6,6 tys., z czego wynika rozbieżność?

anonim
Inne

Naprawdę? To mnie interesuje, dlaczego ludzie nadal tu pracują? Jak są takie kwestie z kasą, umowami czy podwyżkami, to czemu ludzie się nie zwalniają? Czemu wciąć trzymają sie tej pracy, jakie są plusy pracy tutaj?

Mega
Były pracownik
 Pytanie

Tragedia. Kodeks pracy nie istnieje. Na kuchni wszyscy robią po 300 godzin. Dodatkowo płatne nadgodziny ? Zapomnij. 11 godzin przerwy między zmianami? Nie ma szans. Dodatkowo płatne godziny nocne ? Nigdy. Ciesz się że masz obiad za 5 zł z którego nie możesz zrezygnować, co też jest chore. BHP też nie istnieje. Nie wiem jak to funkcjonuje, nikt tego nie kontroluje ? Podwyżki ? Nie ma szans, wstrzymane. Macie zapieprzac po 300 godzin, na podwyżkę nikt nie zasługuje. Wielka firma, fitkalorie itp, znane osoby reklamują, że nie jest im wstyd reklamować taki wyzysk ? Odradzam każdemu, który chciałby podjąć tam pracę. Jest mnóstwo miejsc za te same pieniądze, ale w ludzkich warunkach.

Olo
Były pracownik
@Mega

W pełni się zgadzam. To firma to kabaret. Przykładowo dziewczyna co skrobała marchewki zostaje kierowniczką mimo, że kompletnie nie potrafi gotować. Kariera tyłkiem.

Administrator

Jakie warunki zatrudnienia proponują w firmie Gastro Magazyn Sp. z o.o.? Czy można liczyć na pełen etat?

Zostaw merytoryczną opinię o Gastro Magazyn Sp. z o.o. - Reda

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej


Drogi Użytkowniku,

Pamiętaj, przed dodaniem opinii o Pracodawcy, koniecznie zapoznaj się z poniższą informacją:

NIE dodawaj opinii, która:

ikona dobre praktyki
łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
ikona dobre praktyki
jest wulgarnym komentarzem
ikona dobre praktyki
jest niemerytoryczna

Każda merytoryczna opinia jest ważna, każda z nich może być zarówno pozytywna jak i negatywna, dlatego zachęcamy do tego by dzielić się swoimi przemyśleniami, które dotyczą Pracodawcy. Nie pisz jednak pod wpływem negatywnych emocji.

Zadbaj o kulturę pozytywnego feedbacku, nie pisz tylko negatywnych informacji o Pracodawcy, zwróć uwagę na stosowne aspekty i realia w swojej opinii. Wszystkie oceny są wartościowe. Wspólnie zadbajmy o sens merytorycznych opinii.

Dodaj pomocną opinię, którą sam chciałbyś przeczytać o swoim potencjalnym Pracodawcy. Podziel się swoimi przemyśleniami, a poniższe przykłady możesz potraktować jako podpowiedzi o czym Użytownicy lubią czytać odwiedzając profile firm.

ikona dobre praktyki
przebieg on-boardingu nowego pracownika
ikona dobre praktyki
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
ikona dobre praktyki
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

Często zadawane pytania

  • Jak się pracuje w Gastro Magazyn Sp. z o.o.?

    Zobacz opinie na temat firmy Gastro Magazyn Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 13.

  • Jakie są opinie pracowników o pracy w Gastro Magazyn Sp. z o.o.?

    Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 12, z czego 6 to opinie pozytywne, 6 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Gastro Magazyn Sp. z o.o.
Przejdź do nowych opinii