brak logo

F.H.U. SEMACO Sp.J.

Kraków

Opinie o F.H.U. SEMACO Sp.J.

ROMAN 2011-05-03 18:58:23
Właściciele bez pomysłu na prowadzenie tej firmy, gdyby nie kilka osób, którym się chce to by była wielka porażka. Atmosfera pod psem głównie za sprawą indywidułum (( usunięte przez administratora ) Człowiek bez wykształcenia, któremu nie wiadomo dlaczego tyle wolno. [usunięte przez moderatora] Zarobki takie sobie. Ogólnie nie najgorzej - ALE!!!!
1
KASIA 2011-05-14 15:34:33
Musiałam zwolnić się z powodu jednego [usunięte przez moderatora] . Z powodu tego typa większość młodej załogi odeszła. Gdyby nie ten człowiek praca byłaby w porządku. Słaba trójka dla firmy SEMACO.
1
Roman 2012-11-13 12:48:37
ROMAN - 2011-05-03 18:58:23

Właściciele bez pomysłu na prowadzenie tej firmy, gdyby nie kilka osób, którym się chce to by była wielka porażka. Atmosfera pod psem głównie za sprawą indywidułum (( usunięte przez administratora ) Człowiek bez wykształcenia, któremu nie wiadomo dlaczego tyle wolno. [usunięte przez moderatora] . Zarobki takie sobie. Ogólnie nie najgorzej - ALE!!!!
Osobiście nie zgadzam się z powyższym. Również [usunięte przez moderatora]
Klient 2015-11-05 20:40:22
Nikomu nie polecam współpracy z firmą SEMACO. Cała ta ich firma to jedna wielka porażka. Oprogramowanie InvenTEX działa poprawnie tylko podczas demonstracji. Handlowy to jawni oszuści obiecają wszystko, tylko później pojawiają się same problemy i „niedomówienia”. Nie może się nawet doprosić oficjalnego cennika i za wszystko rzucają później jakieś chory kwoty typu 400zł za godzinę pracy pseudo-informatyka! Serwis sprzętu okropny, nieterminowy, chamski – mają chyba jednego serwisanta Pana Rafała na cały kraj. Urządzenia często się psują, a na naprawy trzeba czekać miesiącami. Przykład w firmie płynie z samej góry od prezesa i wszyscy pracownicy są już na takim samym poziomie chamstwa i podejścia do Klienta – motto firmy to wcisnąć oprogramowanie i sprzęt za wszelką cenę i można olać Klienta – to chyba najtrafniejsza opinia o firmie SEMACO.
5
garnitury_lodz 2016-02-17 09:22:48
Nie wiem skąd takie Twoje doświadczenia z tą firmą? Też korzystamy z oprogramowania InvenTex i sprzętu z Semaco już kilka lat i nigdy do tej pory nie mieliśmy takich problemów o których piszesz. Może problemy wynikają z niedouczenia Waszego personelu. U Nas po przeszkoleniu pracowników wszystko działa jak w zegarku. Jeśli czegoś nie wiemy, albo nie możemy sobie poradzić to dzwonimy do SEMACO i pomagają od ręki - pan Rafał, Damian, Jarek, Kasia.
Jeśli chodzi o wciskanie programu czy sprzętu, to wiadomo że handlowcy zawsze coś naobiecują, ale jeśli chodzi o porównanie ceny do jakości i możliwości to mają najlepsze na rynku. Wiemy bo wcześniej też sprawdzaliśmy oferty innych firm które świadczą podobne usługi.
Duża firma odzieżowa z Łodzi.
Klint 2016-03-11 15:30:05
Zgadzam się z poprzednikami - SEMACO to dziadostwo! Kupcie coś od nich i już macie problem. Z daleka od tej firmy
1
Pirania 2016-04-12 20:08:49
Od jakiegoś czasu pracujemy na sprzęcie tej firmy, niestety pomimo zapewnień że sprzęt jest nowoczesny notorycznie pojawiają się u nas usterki, które nie są wina operatorów, którzy dobrze znają się na obsłudze maszyn tnacych, ponieważ pracowali już na takim sprzęcie. W przedstawionej ofercie firma zapewniała że praca będzie sprawna wydają i obniży koszty produkcji. W rzeczywistości ciągle usterki powodują przestoje w produkcji i generują dodatkowe koszty. Jedynym plusem jest to, że zawsze dodzwonimy się do serwisu i jak na razie przyjeżdża on dość szybko. A co do właściciela to nie należy on do miłych osób i można odnieść wrażenie, że sam dokładnie nie wie o czym mówi.
1
Ania 2016-05-18 16:45:25
To chyba musisz być samym szefem, że się nie zgadzasz:) bo to czysta prawda.
1
edf 2016-06-29 16:24:30
@kaka jak to nie am znaczenia? ma oczywiscie i to duze
3
Zostaw swoją opinię o F.H.U. SEMACO Sp.J. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.H.U. SEMACO Sp.J.