brak logo

EHRLE POLSKA SP. Z O.O.

Warzymice

Opinie o EHRLE POLSKA SP. Z O.O.

HQ 2010-07-26 22:25:57
Miał ktoś odczynienia z tą firmą ?? Jak tak to proszę o kilka szczegułów na temat atmosfery, pieniążki jak - wolontariat czy normalne zarobki?
2
rozczarowana 2013-12-08 13:38:30
Zwalniają ludzi po dosłownie trzech dniach pracy, szkoda gadac...
jababuza 2014-01-30 20:18:21
Prezes wydaje się nie najgorszy, sprawia wrażenie ludzkiego. Tylko, że to pozory bo niepopularne decyzje przekazuje przez swoich zaufanych pracowników.
Wypłata niby na czas, ale zawsze czegoś brakuje.
Dopóki (usunięte przez administratora)się nie zwolni, to nie ma szans na normalną atmosferę. Wręcz karykaturalny przykład niekompetencji - na niczym się nie zna, a pod każdym osiągnięciem się podpisuje. Jest tam chyba tylko ze względu na zasiedzenie. Do tego kompletny brak kultury i obycia z kompleksem klucznicy. Swoje kompleksy leczy wyżywając się na szeregowych pracownikach.
Generalnie da się tam pracować, jak nie ma się większych ambicji i opanuję się sztukę mimikry - szczególnie na magazynie. Pozdrowienia dla chłopaków - z normalnej firmy - zupełnie innego świata, choć tak blisko...
7
były pracownik 2014-02-14 16:11:42
Nie jest źle jak na taką firmę w tej branży. Duża konkurencja na rynku wymusza pewne działania. Praca na montażu jest jaka jest i trudno żeby była inna.
Ważne, żeby było bezpiecznie, w raportach się zgadzało no i klient był zadowolony.
Duży plus to wypłata - zawsze na czas. Pensje mogłyby być wyższe, ale tak można powiedzieć chyba o każdej firmie. Każdy podpisując umowę zgodził się na stawki.
GPSy w samochodach ze względów bezpieczeństwa, ale z drugiej strony, nadmierna kontrola może zniechęcić - nie każdy ma ochotę ze wszystkiego się tłumaczyć. A do sklepu czasem trzeba zajechać po całym dniu montażu w delegacji. Tak samo zresztą z restrykcyjnym przestrzeganiem czasu pracy - każdy ma coś do załatwienia, a po 16:30 ciężko zdążyć.

Co do (usuniete przez administratora) - domyślam się o kogo chodzi - nie potwierdzam, nie zaprzeczam - ale coś w tym jest.
Chłopaki na magazynie, serwisanci i monterzy - najlepsza ekipa. W biurze też ok, ale to już inna atmosfera.
1
ONYX 2014-03-16 18:03:47
Byłem tylko na rozmowie. Treść ogłoszenia niestandardowa, rozmowa jeszcze bardziej niestandardowa, bardzo krótka . Okazało się że jestem osobą za mało dyspozycyjną i mam zbyt duże oczekiwania. Mogli odrazu napisać że poszukują Słoika do pracy 24h/7d
4
Mister 2014-08-15 21:06:26
Firma robiąca dobre wrażenie tylko z zewnątrz. Dziwne zwyczaje i niesprawiedliwe traktowanie to normalka. Jak się ma mocny charakter to da się wytrzymać
2
nestea72 2014-12-19 15:01:35
co robią kobiety w tej firmie poza sekretariatem ?
2
turka 2015-01-22 14:30:34
Zadajesz niedyskretne pytania na forum publicznym. Zatrudnij się i przekonaj sama :)
ste 2015-04-16 09:44:33
Organizacyjnie dość duży bałagan, łatanie spraw na szybkiego, dorzucanie obowiązków tuż przed zakończeniem umowy, kto nie zostaje po godzinach ten jest be. W biurze openspace - nie każdemu odpowiada hałas. Praca na czasówki, gdy już nie jesteś potrzebny - nikt z Tobą nie porozmawia.
3
. 2015-06-21 20:50:21
Zachodzą w ciążę, a potem muszą znosić niezadowolone miny zarządu i innych pracowników, bo raczyły osłabić zespół.
Vax 2015-06-21 20:56:14
Nikt zdrowy psychicznie nie wytrzymuje w tej firmie dłużej niż 2 lata!
nowy w branży 2015-07-19 08:34:13
nie wiem czy to można nazwać bałaganem mimo ze w mrowisku panuje teoretyczny chaos to jednak jest porządek ale w tym przypadku nie ma to nic wspólnego z porządkiem. Za dużo młodych ludzi jak z urzędnikami brak odpowiedzialności za swoja prace błędy no chyba że jesteś serwisantem, montażysta lub pracujesz na magazynie chociaż nie każdy tam ponosi konsekwencje swoich czynów. Brak wiedzy i doświadczenia ludzi w biurze jeśli chodzi o zorganizowanie pracy dla ludzi w terenie nigdy nie są wstanie powiedzieć co tak naprawdę człowieka czeka na miejscu inwestycji. Firma z zewnątrz wygląda na profesjonalną ale to jest blednę wrażenie
nowy w branży 2015-07-19 08:39:36
W sekretariacie nic nie robią poza parzeniem herbatek i kaw dla gości, podlewaniem kwiatów i robieniem wrażenia ze coś umieją, a wchodząc dalej w głąb ula jest coraz gorzej harmider, gwar jak na jarmarku tureckim ma się wrażenie że zaraz ktoś Cię zaczepi i zacznie coś sprzedawać :)
1
nowy w branży 2015-08-23 17:20:32
Każdej sekretarce wydaje się ze jest władczynią wszystkich bo nawet nie potrafi pojechać do sklepu jak wiele ludzi w tej firmie i załatwić sprawy które należą do ich obowiązków. Nie ważne ze montażysta serwisant ma swoje obowiązki najważniejsze jest załatwić sprawy biurowe a później owa osoba dostaje po nosie ze nie wykonała swojej pracy a wszyscy dookoła są zadowoleni. Ludzie maja tam prawo jazdy tylko z jada mają mało wspólnego wyjazd na miasto to jak wyprawa w dżunglę
vega 2015-08-31 14:41:04
Witam, zastanawiam się nad aplikowaniem na montażystę, podpowiedzcie proszę jak zarobki wyglądają pensja, premia? delegacje? etc.
vega 2 2015-09-18 22:31:32
poszukaj sobie gdzie indziej pracy :) taka dobra rada jak nie chcesz paść na nerwice i popaść w depresje :)
nowy w branzy 2016-01-08 14:45:21
A mi sie wydaje ze pracujesz w tej korporacji bo firma jako taka nie mozna juz tego nazwac dlatego piszesz w superlatywach o niej ale jak bedziesz sie zwalniac to Twoje zdanie zmieni sie o 180 stopni
Marcin 2016-01-26 07:35:55
Witam
Czy oni mają jakiś ph którzy zajmują się rynkiem czy potencjalni klienci obsługiwani są z centrali?
XXx 2016-01-26 19:10:25
Potencjalnych klientów obsługuje Pan Ludwik, bardzo kompetentny.
nowy w branzu 2016-04-02 10:49:00
Chyba sobie zartujesz z tymi szkoleniami albo placa Ci za pisanie bzdur. Szkolenia sa tylko szkoda ze po rosyjsku bo ten co pruboje przekazac jakas wiedze a idzie mu to slabo nawet nie powtarza po Polsku. Ciekawe o jakie szkolenia Ci chodzi
nowy w branzu 2016-04-02 11:01:36
Nie wiem gdzie bys musial szukac swieczki ktora pomoze Ci znalesc kogos odpowiedzialnego za swoja prace na pietrze
nowy w branzy 2016-04-18 10:46:49
Moze i tak powinna dzialac taka firma ale widze ze tam nie pracujesz to nie wiesz jak jest
JA 2016-05-02 09:16:23
Firma toksyczna, fatalnie zorganizowana. Każdy pracuje pod olbrzymią presją czasu i otoczenia - co jest sztucznym tworem. Nie wynika ani z rynku, ani z potrzeby HR - taki system zarządzania został przyjęty.
Stanowiska kierownicze obsadzone 10lat temu i absolutnie nie do ruszenia - o ich kwalifikacjach i kompetencjach, a raczej braku, można książki pisać. Celowo wprowadzany jest element konfliktu i powszechnego hejtu. Środowisko dalece nieprzyjazne. O rozwoju można zapomnieć, chyba że nerwicy lub depresji. Wynagrodzenia oscylują ok. 2tyś. dla pracowników biurowych.
Godziny pracy 8-16:30, bo teoretycznie 30min obiadowej przerwy - czysta teoria. Od nowego roku małe zmiany organizacyjne - sprawy w sądzie pracy robią swoje - pojawił się zakaz nadgodzin i odbierania maili w domu. Oczywiście do tego czasu nadgodziny w formie wolontariatu.
JA 2016-05-02 09:21:44
Oczywiście, że wiesz, kto jest twoim bezpośrednim przełożonym, jednak każdy dyrektor/prezes/żona prezesa tej firmy, wydaje ci polecenia służbowe :D
Dlatego to takie zabawne...
1
JA 2016-05-10 06:10:37
to zależy od stanowiska.
fik 2016-05-20 10:22:23
za kazdym prezesem stoi jakias zona ktora rzadzi zxa plecow tak jest od starozytnosci. nic w tym zlego, byleby byla kompetentna, a to jest juz inna sprawa
herman 2016-05-20 10:34:13
a co mysleliscie ze beda was calowac po raczkach, na kawki prosic i bezbolesnie kaske na konta slac ? zapier.... trzeba na chleb, a to ze dla goscia ktorego moze dziadek pracowal na wiezyczce strzelniczej to juz wasz wybor
non 2016-06-11 11:31:23
ludzie zazdrosc to straszna rzecz, wiecie ile taki szef musi podejmowac niewygodnych decyzji i z tym zyc? nikomu nie zycze byc szefem - to jest pulapka finansowa na ktora sie lapia ludzie zadni calego tego szajsu, żal
co za ludzie? 2016-07-23 09:07:00
przestancie szczekac karawana i tak pojedzie dalej czy z wami czy bez. ludzie zawsze zazdroszcza efektu koncowego , oceniaja po zewnetrznych atrubutach , tak robia tylko pentaki. jesli chcecie cos osiagnac to do roboty. jesli tam do czegos dochodza , znaczy mozna aplikowac, albo szukac dalej
nowy w branzy 2016-07-24 21:35:27
Kazda karawana ma swoj koniec. Zazdroscic nie ma czego no chyba ze wyrafinowanego braku szacunku dla ludzi ktorzy zarabiaja na ta firme. Petaki pisza wlasnie takie opinie ktore jeszcze tam pracuja a dobrze wiedza ze nie znaja ani dnia ani godziny. Faktycznie jesli chcesz cos osiagnac takiego jak nerwica itp to smialo mozna tam pracowac
big 2016-10-22 09:27:27
kazda firma ma minusy, wszedzie ktos kogos nie szanuje? a ty szanujesz innych? ikazdy cos znajdzie zeby hejtowac, najlepiej zatrudnic sie i sprawdzic, to jest zwyczajna piramida jak wszedzie, kazdy komus wlazi w tył, bo takie sa reguły gry, czego nie rozumiecie?
Furer 2016-10-22 10:48:16
To nie jest hejt tylko gołe fakty a skoro tam pracujesz to nic dziwnego ze piszesz tak pozytywnie bo tak musisz. Jak zakończysz karierę w tej firmie to dopiero wtedy przejrzysz na oczy w jakim toksycznym związku żyłaś/łeś i módl się żeby nie było komplikacji z tego powodu bo grupa trzymająca władze zrobi wszystko żeby Cie zniszczyć
Inny 2016-11-18 21:50:38
Bywają w tej firmie jakieś integracje albo imprezy dla pracowników ?
ace 2016-11-22 20:29:25
Główną imprezą, integracją jest nastawiane poślada kierownictwu.
xxx 2016-11-23 18:52:43
Praca pod presją czasu i otoczenia? Wszędzie gdzie chce się zarobić jest presja czasu. Jak się nie podoba to trzeba było iść na ciecia na parkingu to by nie było takich zmartwień.
Brak możliwości rozwoju? Chyba nie pracowałeś w tej firmie. Wskaż sekretarke, która przepracowała na tym stanowisku chciaż rok, bo dostawała awans.
1
Zostaw swoją opinię o EHRLE POLSKA SP. Z O.O. - Warzymice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EHRLE POLSKA SP. Z O.O.