EHRLE Sp. z o.o.

Warzymice

Opinie o EHRLE Sp. z o.o.

Vax 2015-06-21 20:56
Nikt zdrowy psychicznie nie wytrzymuje w tej firmie dłużej niż 2 lata!
2
nowy w branży 2015-07-19 08:34
nie wiem czy to można nazwać bałaganem mimo ze w mrowisku panuje teoretyczny chaos to jednak jest porządek ale w tym przypadku nie ma to nic wspólnego z porządkiem. Za dużo młodych ludzi jak z urzędnikami brak odpowiedzialności za swoja prace błędy no chyba że jesteś serwisantem, montażysta lub pracujesz na magazynie chociaż nie każdy tam ponosi konsekwencje swoich czynów. Brak wiedzy i doświadczenia ludzi w biurze jeśli chodzi o zorganizowanie pracy dla ludzi w terenie nigdy nie są wstanie powiedzieć co tak naprawdę człowieka czeka na miejscu inwestycji. Firma z zewnątrz wygląda na profesjonalną ale to jest blednę wrażenie
1
nowy w branży 2015-07-19 08:39
W sekretariacie nic nie robią poza parzeniem herbatek i kaw dla gości, podlewaniem kwiatów i robieniem wrażenia ze coś umieją, a wchodząc dalej w głąb ula jest coraz gorzej harmider, gwar jak na jarmarku tureckim ma się wrażenie że zaraz ktoś Cię zaczepi i zacznie coś sprzedawać :)
2
nowy w branży 2015-08-23 17:20
Każdej sekretarce wydaje się ze jest władczynią wszystkich bo nawet nie potrafi pojechać do sklepu jak wiele ludzi w tej firmie i załatwić sprawy które należą do ich obowiązków. Nie ważne ze montażysta serwisant ma swoje obowiązki najważniejsze jest załatwić sprawy biurowe a później owa osoba dostaje po nosie ze nie wykonała swojej pracy a wszyscy dookoła są zadowoleni. Ludzie maja tam prawo jazdy tylko z jada mają mało wspólnego wyjazd na miasto to jak wyprawa w dżunglę
1
vega 2015-08-31 14:41
Witam, zastanawiam się nad aplikowaniem na montażystę, podpowiedzcie proszę jak zarobki wyglądają pensja, premia? delegacje? etc.
vega 2 2015-09-18 22:31
poszukaj sobie gdzie indziej pracy :) taka dobra rada jak nie chcesz paść na nerwice i popaść w depresje :)
2
nowy w branzy 2016-01-08 14:45
A mi sie wydaje ze pracujesz w tej korporacji bo firma jako taka nie mozna juz tego nazwac dlatego piszesz w superlatywach o niej ale jak bedziesz sie zwalniac to Twoje zdanie zmieni sie o 180 stopni
Marcin 2016-01-26 07:35
Witam
Czy oni mają jakiś ph którzy zajmują się rynkiem czy potencjalni klienci obsługiwani są z centrali?
XXx 2016-01-26 19:10
Potencjalnych klientów obsługuje Pan Ludwik, bardzo kompetentny.
1
nowy w branzu 2016-04-02 10:49
Chyba sobie zartujesz z tymi szkoleniami albo placa Ci za pisanie bzdur. Szkolenia sa tylko szkoda ze po rosyjsku bo ten co pruboje przekazac jakas wiedze a idzie mu to slabo nawet nie powtarza po Polsku. Ciekawe o jakie szkolenia Ci chodzi
nowy w branzu 2016-04-02 11:01
Nie wiem gdzie bys musial szukac swieczki ktora pomoze Ci znalesc kogos odpowiedzialnego za swoja prace na pietrze
1
nowy w branzy 2016-04-18 10:46
Moze i tak powinna dzialac taka firma ale widze ze tam nie pracujesz to nie wiesz jak jest
JA 2016-05-02 09:21
Oczywiście, że wiesz, kto jest twoim bezpośrednim przełożonym, jednak każdy dyrektor/prezes/żona prezesa tej firmy, wydaje ci polecenia służbowe :D
Dlatego to takie zabawne...
1
JA 2016-05-10 06:10
to zależy od stanowiska.
fik 2016-05-20 10:22
za kazdym prezesem stoi jakias zona ktora rzadzi zxa plecow tak jest od starozytnosci. nic w tym zlego, byleby byla kompetentna, a to jest juz inna sprawa
herman 2016-05-20 10:34
a co mysleliscie ze beda was calowac po raczkach, na kawki prosic i bezbolesnie kaske na konta slac ? zapier.... trzeba na chleb, a to ze dla goscia ktorego moze dziadek pracowal na wiezyczce strzelniczej to juz wasz wybor
non 2016-06-11 11:31
ludzie zazdrosc to straszna rzecz, wiecie ile taki szef musi podejmowac niewygodnych decyzji i z tym zyc? nikomu nie zycze byc szefem - to jest pulapka finansowa na ktora sie lapia ludzie zadni calego tego szajsu, żal
co za ludzie? 2016-07-23 09:07
przestancie szczekac karawana i tak pojedzie dalej czy z wami czy bez. ludzie zawsze zazdroszcza efektu koncowego , oceniaja po zewnetrznych atrubutach , tak robia tylko pentaki. jesli chcecie cos osiagnac to do roboty. jesli tam do czegos dochodza , znaczy mozna aplikowac, albo szukac dalej
nowy w branzy 2016-07-24 21:35
Kazda karawana ma swoj koniec. Zazdroscic nie ma czego no chyba ze wyrafinowanego braku szacunku dla ludzi ktorzy zarabiaja na ta firme. Petaki pisza wlasnie takie opinie ktore jeszcze tam pracuja a dobrze wiedza ze nie znaja ani dnia ani godziny. Faktycznie jesli chcesz cos osiagnac takiego jak nerwica itp to smialo mozna tam pracowac
2
big 2016-10-22 09:27
kazda firma ma minusy, wszedzie ktos kogos nie szanuje? a ty szanujesz innych? ikazdy cos znajdzie zeby hejtowac, najlepiej zatrudnic sie i sprawdzic, to jest zwyczajna piramida jak wszedzie, kazdy komus wlazi w tył, bo takie sa reguły gry, czego nie rozumiecie?
Furer 2016-10-22 10:48
To nie jest hejt tylko gołe fakty a skoro tam pracujesz to nic dziwnego ze piszesz tak pozytywnie bo tak musisz. Jak zakończysz karierę w tej firmie to dopiero wtedy przejrzysz na oczy w jakim toksycznym związku żyłaś/łeś i módl się żeby nie było komplikacji z tego powodu bo grupa trzymająca władze zrobi wszystko żeby Cie zniszczyć
1
Inny 2016-11-18 21:50
Bywają w tej firmie jakieś integracje albo imprezy dla pracowników ?
xxx 2016-11-23 18:52
Praca pod presją czasu i otoczenia? Wszędzie gdzie chce się zarobić jest presja czasu. Jak się nie podoba to trzeba było iść na ciecia na parkingu to by nie było takich zmartwień.
Brak możliwości rozwoju? Chyba nie pracowałeś w tej firmie. Wskaż sekretarke, która przepracowała na tym stanowisku chciaż rok, bo dostawała awans.
5
aaa 2016-12-10 22:10
Punt wyżej.
biurowaaa 2017-01-30 14:09
Zawsze są plusy i minusy. Szkoda tylko, że na tym forum ludzie dzielą się tylko negatywnymi odczuciami, niestety bardzo subiektywnymi. O takich rzeczach jak wcześniejsze wyjście z pracy z powodu chorego dziecka, dodatkowe pieniądze na trudna sytuacje rodzinną, czy karty upominkowe na Boże Narodzenie to się nie pamięta?
7
dobry_pracownik 2017-01-30 15:23
Zdecydowanie zgadzam się z biurowaaa. Jako pracodawca firma jest na prawdę godna polecenia. Jeśli pracownik jest lojalny i pracuje uczciwie to bez wątpienia może liczyć na duże wsparcie ze strony Zarządu firmy.
Negatywne opinie wypisują chyba mierni byli pracownicy, którzy wyznają zasadę: czy się stoi czy się leży...

Pozdrawiam wszystkich solidnych pracowników :)
7
Z. S. 2017-01-31 23:18
.... a jeśli ktoś będzie potrzebował więcej informacji to chętnie się nimi podzielę :))) no i proszeeee nie zapominać o biurze Warszaw :) a zwłaszcza o " śpiącym na biurkowym królewiczu - władcy gier".... no i o "uchu prezesa".... :)))
4
NowY 2017-02-01 16:35
Witam, mam pytanie dostałem propozycję pracy w tej firmie w charakterze handlowca chciałem sie dowiedzieć jak naprawde wygladaja warunki pracy itp. Firma wydaje się być solidna z tradycjami i wygląda całkiem przekonywujaco i robi z zewnatrz naprawde dobre wrazenie. Prosił bym o szybką podpowiedź bo lada dzień mam spotkanie :)
McGregor 2017-02-01 22:00
Ale niby czym masz handlować w Ehrle?
dobry_pracownik 2017-02-02 08:45
@ Z.S.
tym bardziej utwierdzasz mnie w przekonaniu że jesteś miernym byłym pracownikiem tej firmy, który liczył na super nagrodę.... za NIC
6
Z. S. 2017-02-02 17:42
A skąd ta pewność że były.....? Każdy były czy obecny uczciwy pracownik wie i powie że jest to jeden wielki haos, donosicielstwo, obgadywanie, zawiść i zazdrość......
5
TK 2017-02-02 19:38
@Z. S.
Jak jesteś taki nieszczęśliwy, czy może raczej nieszczęśliwa, to szukaj szczęścia gdzieś indziej, gdzieś gdzie jest cisza i spokój, porządek, wszyscy sobie pomagają, nikt nie zazdrości, premie są za nic, darmowy dentysta i świąteczne, tłuste bony. Takich firm z pewnością jest mnóstwo i czekają właśnie na ciebie, pozytywnego, uczciwego, lojalnego i kompetentnego pracownika, któremu zawiść jest obca - jak widać :-) tylko popracuj nad interpunkcją i ortografią i możesz podbijać rynek pracy!
7
Z. S. 2017-02-02 22:14
TK swoje standardy pracy bierzesz chyba z Białorusi jak czytam twoje wypociny to tylko mogę ci współczuć. Jeśli był byś szeregowym pracownikiem to byś tak nie piasł/a a tak to podejrzewam już wiesz i wszyscy wiedzą CO ;))))
4
SzczeciN 2017-02-03 01:03
I tu się zgadzam w pełni z Z. S. !!!! I nie tylko ja :) ale niestety tylko ja mam odwagę i Z.S. to napisać.... Powiem więcej pracuje tu już kilka ładnych lat i widzę co się dzieje. Szkoda że nie wszyscy mają odwagę napisać tu prawdę jak jest na co dzień itp. A ty tk znajdź mnie jak potrafisz - może razem pijemy kawę rano tylko szkoda że nie z ekspresu albo jemy razem śniadanie... :))) Pozdrowienia dla Z.S. :) może uda się rozbić ten "beton" zastraszonych I uległych... I proszę nie zapnijcie o naszej starej koleżance która miała "...." wiecie co i przez kogo... i zadajcie sobie pytanie co zrobiła w tedy "firma"... hmmmmm zwolnienie i sąd.... i wszystko jasne...... Szkoda że nie napiszecie tu mądrale o mobbingu....
8
hahaha 2017-02-03 11:12
@Z.S. @SzczeciN
Rzeczywiście wielka jest wasza ODWAGA, anonimowi hejterzy. Opluwacie i nadal pracujecie w tych strasznych warunkach?..... Nikt inny was nie chce?..... :)) Co, kasa nie śmierdzi zgorzkniałe niedojdy? ......żal :)))))
4
SzczeciN 2017-02-03 11:36
Tu nie chodzi o opluwanie i hejty tylko o pisanie głupot przez ludzi którzy piszą że jest tak extra i super i co ta firma dla "Ciebie" nie robi a dobrze wiecie że tak nie jest. Fajnie że udało mi się sprowokować dyskusję i podnieść ciśnienie internetowym napinaczą obrońcom ehrle.
3
Alicja Bartoszewicz 2017-02-03 12:27
@Z.S.
@SzczeciN
i inni gotowi do merytorycznej dyskusji

do wszystkich ODWAŻNYCH ANONIMOWYCH UCIEMIĘŻONYCH I POKRZYWDZONYCH
Zapraszam do wymiany poglądów na temat warunków pracy w firmie, ale bądź na tyle dojrzały i przedstaw się. Jestem do Twojej dyspozycji.
Wyjdź z piwnicy i nie pluj zza drzewa.
13
Z.S. 2017-02-06 12:23
No nieeee.... Alicja i ty w tej dyskusji. Ty jesteś raczej osobą która najmniej powinna się wypowiadać. W firmie wszyscy mają dosyć twoich krzyków, chamstwa i frustracji wyładowywanej na innych. Tylko szkoda że każdy boi się powiedzieć ci w twarz co o tobie myśli... Tobie się raczej lekarz kłania i nie zabieranie głosu. Poza tym o jakiej merytoryce chcesz rozmawiać ? Akurat ty... Jakie ty możesz mieć argumenty? Więc proszę nie kompromituj się. A co do przedstawiania to uwierz mi na pewno kiedyś się dowiesz a narazie niech zostanie jak jest . Dalej będę się do ciebie uśmiechać w pracy i będę miła dla ciebie :).
15
ehrle fun 2017-02-06 21:04
post napisany w godzinach pracy....hahahahahahahah
nie zablokowali, czy nowy zakres obowiązków?
13
ewa 2017-02-07 08:51
Jaka atmosfera
Karolinka 2017-02-22 01:40
Pozdrowienia Alicja :-)
Pawel L. 2017-03-14 20:31
Ala naprawdę chcesz na publicznym forum dyskutować co w tej firmie jest ok a co nie ? Co się w niej tak na prawdę robi a czego się nie robi co powinno być zrobione ?? Jak sie traktuje prawdziwych pracowników a nie tych co generują koszta ?? Możemy śmiało o tym pisać jestem otwarty na taką rozmowie a dobrze wiesz że można o tym książkę napisać

Pozdrawiam
2
Iwona 2017-03-15 12:07
Bardzo chętnie poznamy Wasze opinie na temat pracy w firmie. Jakie są plusy pracy w EHRLE? A na co pracodawca powinien zwrócić większą uwagę?
Osoby zainteresowane pracą zachęcam również do obejrzenia filmu przedstawiającego bliżej firmę. http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,214562,0,0,dlaczego_ehrle%3F
Iwona 2017-08-10 13:22
Jedną z funkcji tego forum @Paweł L. jest dyskusja na temat firmy i jej pracowników. Wszystko, jednak powinno odbywać się w sposób merytoryczny z użyciem argumentów. Jeśli możesz się takimi argumentami podzielić, na pewno inni pracownicy będą wdzięczni.
Michał G 2017-08-30 16:35
Witaj czy mógłbyś mi nakreślić pracę w tej firmie byłem co prawda na rozmowie dopiero ale gdybym otrzymał zatrudnienie czego dobrego i złego mogę się spodziewać?

Dziękuje za pomoc. Moj email grzesiu187@poczta.onet.pl
Iwona 2017-08-31 06:39
@Michał G. S czy Ty mógłbyś opisać tu na forum, jak wyglądała rozmowa, w której brałeś udział? O co cię pytano? To stresująca sytuacja, kilka wskazówek pomaga w opanowaniu stresu.
nick 2017-09-06 18:32
jaką pani pełni funkcję w firmie?
asdf 2017-09-06 18:36
co ten film ma wspólnego z ehrle jako pracodawcą? jaki jest cel jego publikacji?

jakaś słaba ta agencja...
Iwona 2017-09-09 11:43
@nick, jestem na forum modertorem zatrudnionym przez serwis gowork.pl. Mam na celu ułatwić innym uzyskiwanie informacji, które pojawiają się na forum. Dlatego, też dopytuję o różne rzeczy, które są czasem lakonicznie przedstawione na forum.
nieważne 2017-09-28 23:30
Firma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jurek Pomyśl
1
Zostaw swoją opinię o EHRLE Sp. z o.o. - Warzymice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EHRLE Sp. z o.o.