brak logo

CUBE GROUP SA

Warszawa

Opinie o CUBE GROUP SA

unkontentet 2014-06-30 21:01
Nie polecam nikomu, kto chce pracować za godziwe pieniądze a nie dokładać się do dywidendy prezesów. Stres, stawianie na zysk i ciągła wymiana pracowników
8
cuber 2014-10-28 15:37
Pracuje w firmie ponad 2 lata. Złego słowa nie mogę powiedzieć. Firma daje mi się rozwijać, sporo szkoleń, mój szef mi pomaga w wielu kwestiach. Doceniają moje zaangażowanie stanowiskowo i finansowo. Pracy jest bardzo dużo, ale to chyba nic dziwnego przy obsłudze klienta. Nie w pierwszej firmie pracuję. O ciągłej wymianie pracowników nic mi nie wiadomo.
3
Wójtek 2014-10-29 11:40
Cześć Cuber również pracuję w firmie już ponad 2 lata. Jestem ciekaw jak Ciebie nagradzają finansowo, bo ja tego nie odczuwa. Jeżeli premie są to są tak śmieszne, że traktuję je jako extra dodatek tak jak znalezione drobne na ulicy.

Bardzo dużo szkoleń szkoda, że tak dużo, bo 90% jest zrobionych nieprofesjonalnie. Szkolenia są prowadzone wewnętrznie przez innych pracowników, przełożony Ciebie wybiera i trzeba prowadzić szkolenie, bo teraz Twoja kolej. Oczywiście oficjalnie prowadzenie szkoleń nie jest obligatoryjne, ale wiadomo jak to przełożeni potrafią zmotywować. Uczestniczenie w szkoleniach w których prowadzący czyta ze slajdów tekst skopiowany z wikipedii to realia szkoleń w CG. Prosiłbym Prezesa, aby przeprowadził kilka szkoleń i dał przykład, bo jak na razie to nie widzę żadnego lidera w CG.

Tak jak Cuber napisał pracy jest dużo i jest coraz więcej, bo pracowników ubywa i ktoś musi zajmować się klientami. O wymianie pracowników również mi nie jest mi wiadomo. Przychodzą osoby na rozmowy rekrutacyjne, ale ostatnio żadna osoba nie zdecydowała się pracować razem z nami.

Czekam również na jakąś misję i wizję firmy CG, kiedy są spotkania o planach i słyszę, że celem w tym roku jest wyciągnięcie o ileś % więcej kasy od klientów to aż zaczynam łapać depresję.
2
Amigo 2014-11-05 15:21
CG to ogólnie bałagan. Jeśli nie przyniesiesz dużego zysku firmie możesz tylko marzyć o docenieniu i zauważeniu, o awansie nie wspomnę.

Była ankieta o satysfakcji pracowników, nic z niej nie wyniknęło.

Ludzie albo się obijają i są klepani po głowie w nagrodę albo nie wiedzą w co ręce włożyć i nikt tego nie zauważa.

Gdybym teraz miał wybór poszedłbym gdzie indziej.
qjubik 2014-11-21 01:21
Nie mogę złego słowa powiedzieć. Jedynie polecić każdemu pracę w Cube Group każdemu kto chce zrobić szybką karierę, ale jest przygotowany na naprawdę ciężką pracę. Zainwestowałem BARDZO DUŻO swojego czasu (zwłaszcza na dokształcanie po godzinach) i co mam po 3 latach pracy?

- wzrost wynagrodzenia o około 150% w stosunku do tego co miałem na początku ale przyznaje CHOLERNIE (!) ciężko na to pracowałem. Wzrostów było w sumie kilka i nie musiałem się o żaden dopraszać.
- zmiana stanowiska
- większy wpływ na rozwój działu
- dużo większą swobodę we wdrażaniu własnych pomysłów z mega fajnymi i znanymi reklamodawcami


W firmie są przykłady naprawdę niezłych karier, bo perełki są bardzo szybko wyławiane i dostają szansę na coś więcej. Co kto lubi...ja wolę pozostać na swoim stanowisku i nie wywyższać się za bardzo, ale wiem dostawałem już propozycje od przełożonego.

Z roku na rok pojawiają się nowe benefity. Oczywiście nie zawsze jest różowo, bywają różnice zdań, ale zespół w moim dziale jest bardzo zgrany i stabilny dlatego wymiany pracowników to jakieś bzdury.

Szkolenia bywają na różnym poziomie to prawda, ale nie słyszałem o firmie, w której byłoby ich tak dużo - a poza tym mam wrażenie, że cel to nie tylko transfer wiedzy ale ćwiczenie umiejętności prezentacji. Wójtek zdaje się chyba tego nie wiedzieć.

Najbardziej cenię sobie chyba jednak atmosferę bo wierzcie mi lub nie, ale z przyjemnością przyjeżdzam do pracy bo czuje się w niej swobodnie. Często wychodzimy gdzieś po pracy czy w weekendy bo jak zespół się lubi wzajemnie to do wielu rzeczy inaczej się podchodzi. Osoby hejtujące powinny zastanowić się nad zmianą pracy i nie wylewać frustracji w Internecie bo tak dorośli ludzie raczej nie robią.

Co do wypowiedzi: "Przychodzą osoby na rozmowy rekrutacyjne, ale ostatnio żadna osoba nie zdecydowała się pracować razem z nami" to jasna cholera mnie trafia. Zajmij się koleś rekrutacją i przestań pieprzyć. Widać, że jesteś outsiderem i nie słyszałeś chyba o tym jak ciężko w naszej branży zrekrutować wartościowe osoby? To co mnie chyba najbardziej wkurza to "robienie do własnego gniazda".

PS. Pozdrowienia dla Pani z "dziekanatu" ;))) Cubowicze wiedzą o kogo chodzi :)
4
Sober 2015-01-15 19:48
Pracowałem w tej firmie krotko. Nie była to kariera kilkuletnia, jednak to co mogę o niej powiedzieć w kilku słowach: świetna atmosfera, moj manager (a wlasciwie to managerka) byla bardzo przyjazna osóbka, zarażająca pozytywną energią i w calosci zaangazowana, az samemu sie chcialo tak angazowac. Dla mnie to jednak nie byla praca marzen, dlatego poszedlem w inną stronę. Polecam Cube Group tym ktorych pasjonuje praca z klientem i e-marketing. Firma "wymaga" zaangazowania sercem, jesli ktos tego nie czuje nie powinien tam pracować.
2
Pracownik 2015-04-22 17:26
Niby to firma z GPW, a nie płaci wynagrodzenia w terminie, bo nie mają płynności finansowej. Ostatnio w ratach kontraktowcom. Nie polecam, bo nie wiadomo co moze być dalej ...
2
klezmer 2015-04-25 01:38
Nie mam zasady komentować wpisów o firmie w której pracuję. To co jest wyżej napisane psuje sytuację wszystkich osób z którymi pracuję i moją też. Ktoś kto napisał komentarz nie ma bladego pojęcia o sytuacji w Cg. Chociażby zaczynając od tego, że Cg nie jest na giełdzie. W kwestii terminowości płac Cg jest bardzo terminowy. Zaraz będzie 3 lata jak pracuje i ani razu się nie spóźnili z wypłatą. Mało tego zawsze płacą przed terminem co bardzo cenię (wydatki, studia i inne). Mało tego zawsze przed świętami wypłacają kasę, co jest dla mnie super sprawą.
1
prosto z 2014 roku 2015-06-23 19:51
płaca jest terminowa to fakt, ale co z tego skoro jest mizerna w porównaniu do tego jak płacą inne agencje marketingowe w Wawie. I mówię tutaj o płacach dla specjalistów a nie juniorków, którzy rzecz jasna kokosów nie zarobią.

Prezes co jakiś czas organizuje ankietę pt "co byś zmienił", można ją sobie wypełnić i tyle, zmian na lepsze nie widać. Ankieta służy najwidoczniej poprawie nastroju prezesa - ot, jaki jestem pochylony nad potrzebami pracowników :)

Szkolenia - parodia i tyle :) Dzień w którym szkolenie w Cube zacznie się punktualnie lub nie zostanie przerwane z powodów technicznych po 10 minutach, to będzie jak dzień Wniebowstąpienia Maryi Zawsze Dziewicy - zdarza się raz na milion lat.

Osobna historia to los pracowników licznych spółek-córek Kjuba, gdzie pracownicy są tak dy.. wykorzystywani za lichą kasę, że głowa pęka. Zresztą poczytajcie co piszą na goworku o spółce zależnej Semtec :) Tam zdaje się nic od kilku lat nie zmieniło

pozdrawiam i odradzam zarówno tam pracować jak i korzystać jako klient.
5
Marta 2015-07-08 14:54
Witaj "prosto z 2014 roku".

Mam na imię Marta i odpowiadam za HR w Cube Group. Chciałabym odnieść się do Twojej wypowiedzi. Po ankiecie zmieniło się wiele. Dziś - już w 2015 roku - możemy powiedzieć, że:

1. Szkolenia odbywają się obecnie dwa razy w miesiącu (po ankiecie zmniejszyliśmy liczbę szkoleń i położyliśmy nacisk na ich merytorykę, dodatkowo są one nagrywane, aby każda nowa osoba również mogła z nich skorzystać). Prezenter przygotowuje się do nagrywania 15 minut przed startem szkolenia (tak są rezerwowane salki). Zdarzają się czasem problemy techniczne, ale sporadycznie.

2. Od sierpnia startujemy z kartami sportowymi.

3. Odnowiliśmy kuchnię.

4. Raz w tygodniu zamawiamy dla wszystkich dostawę świeżych warzyw i owoców.

5. Dwa razy w miesiącu organizujemy wspólne wyjścia integracyjne w różne miejsca, grille, pikniki. Ostatnio też np. dwa nasze zespoły brały udział w charytatywnej sztafecie - to inicjatywa organizowana przez samych naszych pracowników, którzy wyrazili zainteresowanie i chęć wzięcia udziału w tym.

6. Ostatnio z okazji Dnia Dziecka robiliśmy wspólnie owocowe koktajle.

Opinie i sugestie pracowników bierzemy głęboko do serca, tak samo jak zmiany na lepsze, które będziemy kontynuować. Dziękuję i pozdrawiam.
2
Adam 2015-07-27 16:32
Mialem okazje wspolpracowac z ta firma, nie polecam, fruady!szczegolnie mailsales
3
Michałek 2015-08-16 00:10
@Kamila Dokładnie! Lepiej zostać masażystą niż użerać się z przełożonymi w CG :/
2
sem 2015-09-04 17:46
oferują też konkurencyjne wynagrodzenie, co w praktyce oznacza ok 30% mniejsze zarobki niż konkurencja :D także ja bym z dystansem podchodził do zapewnień z rekrutacji
1
Kebron 2015-12-18 10:03
"6. Ostatnio z okazji Dnia Dziecka robiliśmy wspólnie owocowe koktajle."
Mam nadzieję, że sobie żartujesz chwaląc się takimi "benefitami".
5
bieda nie hańbi 2015-12-18 13:31
dzięki pracy w Cube Group jestem w stanie wiele zaoszczędzić. Soki piję w pracy, owoce mam w pracy, papier też wynoszę. To już ok 150 zł oszczędności miesięcznie, dzięki czemu jestem w stanie żyć godnie z resztą pensji wypłacanej mi jako specjalista ppc
4
poszukiwacz 2016-02-11 11:36
chciałem złożyć cv ale widzę że kiepsko z atmosferą bo albo kąśliwe uwagi byłych/obecnych pracowników albo nieudolne zapewniania działu HR o dobrej atmosferze. dobrze że są takie serwisy jak gowork i nie trzeba iść na ślepo :)
2
hefajstos 2016-04-20 12:03
Ludzie spoko ale Ci tam na górze są tak materialistycznymi, zepsutymi charakterkami, że RYBA PSUJE SIĘ OD GŁOWY. Firma ma potencjał, ale bardzo mocno go marnuje. Nawet spotkania "po pracy" są dość sztywne, na szczęście z pomocą przychodzi alkohol. A tendencja zniewolonych pracowników do wmawiania sobie, że są super ekipą to kwestia zachowania zdrowia psychicznego..to się chyba nazywa syndrom sztokholmski :) Ogólnie dłużej niż rok odradzam pracować. Naucz się swojego, posmakuj Pańskiego kieratu a potem odejdź i łatwiej znajdziesz szczęście w życiu wiedząc jak inni ludzie mają źle.

Podsumowując: Wyzysk i materializm
7
sun ggo 2016-05-09 11:23
hefajstos, niestety ale osoby w biurze nigdy nie będą traktowały dołowych lżej
1
Pty 2017-02-08 23:01
Dokładając do opinii o tej firmie, to wspólne wyjścia do knajpy dotyczą jedynie kadry Zarządzającej np. Atelier Amaro.
1
Rekrutacja Cube Group 2017-02-09 16:41
Dzień dobry Pty,
Kolacja w Atelier Amaro była świętowaniem z zespołem pracowników, który prowadził działania dla jednego z naszych Klientów, osiągnął baaaaardzo dobre wyniki i również zdobył prestiżową nagrodę w konkursie branżowym. Nie jest to spotkanie Zarządu, a właśnie wspólne świętowanie i integracja z pracownikami, po ich ciężkiej pracy nad wyróżnioną kampanią - jesteśmy z nich dumni :) A podobną kolację planujemy również w tym roku dla zwycięskich zespołów :)
Serdecznie pozdrawiamy,
Rekrutacja Cube Group
3
. 2017-03-09 14:12
To na pewno dobra firma na start, jeśli chce się dużo nauczyć z zakresu online marketingu. Firma ma wielu klientów i oferuje różne usługi, dlatego jest okazja współpracować nad wieloma ciekawymi projektami. Dużo też zależy od tego, do jakiego zespołu się trafi, ponieważ każdy rządzi się troszkę innymi prawami i oferuje inny potencjał rozwoju. Brakuje szkoleń zewnętrznych i wewnętrzne mogłyby być robione częściej, mam nadzieję, że niedługo to zmienią. Za to jest okazja proponowania własnych szkoleń, niektóre działy są naprawdę mocno zgrane i się dynamicznie rozwijają i to też plus. Z drugiej strony - też nie wszystkie i nad tym też firma powinna popracować.

Z pozostałych rzeczy - długi czas pracy od 8.30 do 17.15 wymaga przyzwyczajenia i potrafi frustrować (chociaż w piątku do 16). Jak wspominały osoby w poprzednich komentarzach - są owoce i warzywa (jeśli to dla kogoś tak ważne :P), nauka angielskiego lub hiszpańskiego po paru miesiącach, można też do pracy rowerem przyjeżdżać i lokalizacja biura jest bardzo dobra. Generalnie firma ma duży potencjał i przede wszystkim świetnych ludzi, chociaż powinna nadal popracować nad rozwojem pracowników, tymi godzinami pracy (pracuj dłużej, to na pewno zrobisz więcej? To chyba raczej demotywuje niestety). W każdym razie, polecam - tylko pamiętajcie o wspomnianych wadach.
laluś 2017-03-10 12:16
Czyli wynika z tego że że 2 h w tygodniu robisz za frajer (odliczając piątek), co przy 250 dniach roboczych w roku daje ponad 180 h pracy ponad standardowy 8 godzinny dzień pracy, za którą nikt nie płaci :) Ale frajerstwo :D
3
_ 2017-03-13 09:16
@laluś Nah, nie do końca - dodatkowy czas "pracy" to wyjście na obiad, wcześniejsze wyjścia na jakieś firmowe integracje i grille itp. Nie jest źle jednym słowem, można się przyzwyczaić.
laluś 2017-03-15 16:46
spoko, ja jednak wolę dodatkowy czas spędzić realizując moje prywatne potrzeby - widzę u Ciebie klasyczne objawy syndromu sztokholmskiego ;)
4
Xyz 2017-03-25 12:39
- kasa, to jakiś żart :)
- zbyt dlugi czas pracy, a wspomniana przerwa lunchowa? No cóż, moze zależy od działu ale generalnie jest presja żeby podczas niej pracować, jeśli jest duzo pracy (czytaj 99% czasu)
Nie raz usłyszałem, ze chyba mam mało pracy skoro sobie idę na przerwę. :/

+ duze mozliwosci nauki, jesli ktoś chce sie w tej branzy rozwijać

Polecam 1-1,5 roku i sie zwijać, co sporo osob robi :)

Pozdr
3
Patrycja 2017-07-24 10:02
@Xyz wspominasz o dużych możliwościach rozwoju. Mógłbyś powiedzieć o tym coś więcej? Na co, oprócz lekcji językowych wspominanych przez @. 2017-03-09 14:12, mogą liczyć pracownicy CUBE GROUP SA? Takie dodatkowe informacje będą bardzo pomocne dla osób, które myślą nad podjęciem pracy w firmie.
Cuber 2017-07-27 22:22
Fajna atmosfera, a w dzień dziecka są wspólne owocowe koktajle :)
1
Zostaw swoją opinię o CUBE GROUP SA - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CUBE GROUP SA