brak logo

AGA SERVICE AGNIESZKA GARSTKA

Maszewo

Opinie o AGA SERVICE AGNIESZKA GARSTKA

apa 2010-05-04 13:50:52
Dziękuję za opinię. Powinna być strona z tymi wszystkimi nieuczciwymi firmami. Pozdrawiam
anonim 2010-05-26 10:49:49
PSOTKA - 2010-05-03 20:00:45

FIRMA NADER NIEUCZCIWA . NIE WYPŁACA WYNAGRODZEŃ NA CZAS O ILE W OGÓLE WYPŁACI. PRACOWNIKÓW FIZYCZNYCH TRAKTUJĄ JAK ŚMIECI. JAK UPOMNISZ SIE O PIENIADZE TO NA BRUK. BUDUJE W SZCZECINIE, MAŁKOCINIE JUZ NIE. OSTRZEGAM PRZED WSPÓŁPRACA Z TA FIRMĄ.

Podzielam opinie na temat tej firmy pieniądze nigdy nie są płacone na czas (nawet do 3 tygodni spóźnienia),wyjątkowo niskie stawki (5zł/godz).
W pierwszy dzień pracy zostałem zapytany czy przyniosłem własny kask i rękawice. Ogólnie nie warto w ogóle współpracować[usunięte przez moderatora]
1
anonim 2010-08-26 10:15:16
Firma nieuczciwa, nie płacą umówionych wynagrodzeń, więc ciągle szukają nowych naiwnych pracowników. Pracownicy pracują za grosze, na fatalnych umowach, a wynagrodzenia firma płaci z wielkim, nieokreślonym opóźnieniem. Brak kompetencji właścicielom, brak wiedzy zawodowej i zdrowego rozsądku. Jest za to bałagan, kłamstwo i chciwość. Właściciele są do tego leniwi. W jakiej kondycji jest firma - wystarczy odwiedzić i zobaczyć biura, którym tylko kroku brakuje do wyglądu nory meliny. Kiedy firma całkiem upadnie?
anonim 2010-10-03 22:48:21
anonim - 2010-08-26 10:15:16

Firma nieuczciwa, nie p
były pracownik 2010-10-29 15:45:14
Potwierdzam te złe opinie,firma wyjątkowo niekompetentna i nieuczciwa. [usunięte przez moderatora].Po zakończeniu umowy o pracę na czas określony nie płaci za ostatni miesiąc pracy.O zaległe należne pieniądze trzeba dochodzić się w sądzie pracy.Przestrzegam wszystkich przed tą osobą i całą tą 3-osobową "firemką".
anonim 2011-05-16 17:33:13
Co za bzdury!!!!!!! Pracowałem w tej firmie 3 lata. Płacą bardzo dobrze za uczciwą pracę. Nie lubią nygusów, co to nie pracują, a tylko liczą ile im się należy! Takich wyrzucają na zbity pysk! I bardzo dobrze! Mam bardzo dobrą opinię o tej firmie a w szczególności o właściccielach. Uczciwość i płaca.
ruda556 2011-05-16 17:39:04
Ja też nie zgadzam się ze złą opinią. Firma nader uczciwa, godziwie płacą i dobrze premiują pracowników, którzy szanują i cenią prace. Dbają o dobrych pracowników. Opinie złe zapewne napisał jakiś pijak, który pewnie ukradł materiał z budowy i go wyrzucili.! Nygusów nie trzymają, to fakt. Nikt, kto pije i nie pracuje nie utrzyma się w tej firmie. Szanują dobrych pracowników i w zyciu nie uwierzę , że każą mieć swój kask i rękawice, bo mają swoje ubrania i pełną obsługe BHP na co by sobie nie pozwoliła. Chylę czoła właścicielom.
anonim 2011-09-28 12:16:11
Przed kim chylisz czoła? Przed samym sobą? Może by tak zacząć się wywiązywać z zaciągniętych zobowiązań? Wystarczy wejść na strony firm windykacyjnych czy sprawdzić tę firmę w KRD i już wiadomo jacy to uczciwi ludzie ją prowadzą. Praca wykonana, protokoły podpisane a pieniędzy nie ma. I od pijaków nie wyzywajcie bo dużo gorzej można powiedzieć o was.
fiskus 2014-03-15 16:59:08
mi z kolei nie wydaje się to takie dziwne. Aga to nie pierwsza firma, która wymaga takich rzeczy od swoich pracowników
Gregory 2014-03-26 20:31:53
Naprawdę nie wydaje ci się to dziwne ? Kto to widział, żeby w cywilizowanym kraju przynosić narzędzia pracy? Może jeszcze szefowi będziesz płacił 10 zł/h za to że możesz do pracy przychodzić ;)
ahahah 2014-12-15 19:29:32
no brakuje tego walsnie ;) wszeleem zeeby sie dowiedziecile mozna tutaj zarobic a czytam takie rzeczy .... kto by sie spodziewal mozeciue mi napisac moze teraz cos ie pozmienialo i teraz jest lepiej ale naprawde zalezy mi na pracy z gory dziekuyje za informacje :) zalezy mi na dobrej kasie i dobrych pieniadzach...
budow 2015-02-22 04:49:34
Z tego co można ustalić w internecie to firma prowadzi prace budowlane. Co prawda nie posiadają żadnej wizytówki czy strony internetowej, która uważam, że wiele by im pomogła w znalezieniu wielu nowych klientów. Co prawda nie jest to moja sprawa, a konkurencja się cieszy, ale to są rzeczy o których powinno się myśleć przy zakładaniu działalności obecnie.
Włodi 2015-03-10 10:16:06
Budowlanka odżywa po długim czasie kryzysu, powiedzcie u Pani Agnieszki Garstki cały czas możliwe są przyjęcia do pracy? tak się składa, że jestem na etapie poszukiwań pracy doświadczenie budowlane na wysokim poziomie, takie bynajmniej opinie czytam, warto więc zaryzykować i skontaktować się z biurem w Maszewie ? pozdrawiam
worker 2015-03-28 05:26:14
Wiecie może czy firma AGA SERVICE AGNIESZKA GARSTKA może zatrudnić, albo czy będzie potrzebować na okres wakacyjny studenta na stanowisko pomocnika budowlanego ? Myślę, że przyda się ktoś zmotywowany do takich łatwiejszych prac nie wymagających specjalistycznej wiedzy. No a ja do nich właśnie należę :)
fu 2016-05-13 18:37:12
he! dawno nikt tu nic nie pisał - czy AGA SERVICE AGNIESZKA GARSTKA poszukuje może ludzi do pracy ??
Zostaw swoją opinię o AGA SERVICE AGNIESZKA GARSTKA - Maszewo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AGA SERVICE AGNIESZKA GARSTKA