brak logo

Negocjator Telefoniczny Rudy Consulting

Wrocław

Opinie o Negocjator Telefoniczny Rudy Consulting

ja 2014-01-05 21:20:17
(usunięte przez administratora)Trenerka faktycznie, ciężka w każdym tego słowa znaczeniu. Jedyny porządny był menager ale podejrzewam, że też już jest po złej stronie mocy. Pracowalam tam przez 5 miesięcy i zdecydowanie za długo. Nigdy więcej, nie polecam i jeśli macie jakąś inną możliwość, nie idźcie tam, to naprawde dobra rada.
5
beee! 2014-01-30 18:40:23
Zarobki marne, ale ta trenerka jeszcze bardziej marna.
9
o_o 2014-03-17 22:05:14
Marna ? To mało powiedziane ! Ludzie mało życzliwi, nie chętni do pomocy. Nie każdy się rodzi omnibusem jak ty - pani (usunięte przez administratora). ! Szybko odeszłam i nie żałuje. Generalnie nie polecam
6
emsie 2014-06-05 21:15:33
mylisz się
7,5 zł za godzinę
po 3 miesiącach "podwyżka" max 50 gr
6
Olaf 2014-08-06 15:05:45
Co za gbury tam pracują masakraaaa !!!!!
5
fpal 2014-08-28 21:41:59
a jaka praca za 7,5 wymaga wyzszego wykształcenia??
5
BB 2014-11-13 15:03:12
Hmmmm. Polityka tej Firmy jest jedna, zapłać ale już! ale i to tak za późno!
Próbowałem się dogadać rozłożyć dług na raty, niestety nie ma takiej możliwości to standardowa odpowiedź jutro musi być wpłacona cała kwota koniec.
A nie uchlam się od długu od odsetek proszę o rozłożenie w czasie z które i tak zapłacę odsetki. Hora firma z daleka od takich!
3
on 2014-11-14 13:32:28
Rozumiem, że nie ma idealnej firmy dla każdego, z dużymi dochodami super pracodawcami z multisportem, opieką medyczną, szkoleniami i wyjazdami integracyjnymi. Ale u Rudego nie ma nic zupełnie, zero totalne i nic dobrego nikogo tam nie spotka. Oby ludzie którzy ciężko tam pracują i dają sobą pomiatać w końcu znaleźli w sobie poczucie własnej wartości i szacunek do samych siebie bo tych najbardziej wartościowych i tak już dawno tam niema.
5
on czy nie on ? 2014-11-30 23:28:39
Rudy to nie nazwisko prezesa a ludzie, którzy tworzą zgrany team. Ciężko tu mówić o nieodnajdowaniu się. Jeszcze niedawno był świetny zespół ludzi: pracowitych, ambitnych i lubiących się również poza pracą. Firma ta pokazuje jak szybko zniszczyć mocne fundamenty. Z ludzi z "łapanki" zespołu się nie stworzy ! Obecnie to realizuje się tam chyba tylko "stare dobre małżeństwo", ale oni nigdy nie mieli wygórowanych oczekiwań.
3
ble_ble 2015-04-20 11:50:45
Przedmówca się nie popisał, a wręcz się ośmieszył. Managerowi się obrywa za to, że zarząd obiecywał i słowa nie dotrzymał?! Przekazywał to co sam słyszał, nie on decydował co właściciele będą robić ze swoim hajsem. Nic dziwnego, że odszedł po tylu latach. Jak przez cały czas ktoś taki jak przedmówca miał pretensje, że nie dostaje więcej, bo menager mu nie dał... Załosne!
3
nazimno 2015-04-20 21:14:44
Słowa te tylko wskazują na to, że nie znałaś managera. Robił kawał dobrej roboty. Często był jednak niestety niedoceniany ... i nadal tak niestety jest.
2
on_ 2015-06-08 19:39:31
Pracowałem w RUDYM prawie rok. To co mogę dodać od siebie - profesjonalni współpracownicy (chętnie pomagają w każdej kwestii!), szefowie... Nie mam nic do zarzucenia tej firmie. Jest takie powiedzenie - wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma :)
1
rav4 2015-07-02 19:57:11
Mi się całkiem dobrze pracowało - wiadomo , są normy dzienne, ktore trzeba spełniać ale z "batem" nikt nad nikim nie stoi - jak się spełnia podstawowe zadania to nikt do nikogo pretensji nie ma
pioter 2015-07-06 18:43:52
Jest dokładnie tak jak pisze rav4. Na rozpisie mam kilka firm windykacyjnych i szczerze mówiąc Rudy okazał się jedną z lepszych w jakich pracowałem. Spokojnie mogę polecić.
1
friends 2015-07-22 21:19:26
Od znajomej wiem, że dają od razu umowę o pracę. Stawka z tego co mi mówiła całkiem ok. Ona tam nie narzeka.
friends?koper?rav4? 2015-07-23 07:04:39
dział PRu w rudym otworzyli ?
5
friends 2015-07-29 19:51:08
Napisałem to co usłyszałem od znajomej. Co się czepiasz człowieku? Co w tym dziwnego, że ludzie wypytują jakie są warunki pracy a inni dzielą się z nimi swoimi informacjami? Sam pytałem składając tam CV
1
rocky 2015-08-02 12:48:13
Widzę, że poszukują specjalistów ds. negocjacji. Dajcie znać jakie warunki oferują? Umowa o pracę od razu ?
rav4 2015-08-03 20:14:23
koper z wypłatą się nie spóźniali nigdy, choć kokosy to nie są - ale z premią idzie zarobić, a wyrobić ją łatwo i przede wszystkim spokój jest:)
Umowe o prace dają.
Jak chcesz zarobić grube tysiące za siedzenie na słuchawce to raczej nie w rudym, ale spokojnie popracować za uczciwe pieniądze jak najbardziej
nor-ek 2015-08-23 11:40:05
"Negocjator Telefoniczny Rudy Consulting" nie ma takiej firmy ;) To chyba jakieś booty piszą ;)
5
pch 2015-08-25 23:53:02
"nie jest też tak łatwo się dostać" to już nie biorą ludzi z ulicy?
6
bramkarz 2015-08-26 21:50:55
selekcja jak w najlepszym klubie, w trampkach nie ma wjazdu xD
3
nina 2015-09-22 21:07:49
Strona www chyba od dawna nie aktualizowana. A kiedykolwiek o niej coś słyszałeś ? Chciałabym złożyć CV na specjalistę, ale mam mieszane odczucia. Jeśli macie jakieś szczegółowe informacje na temat firmy dajcie proszę znać. Interesuje mnie zwłaszcza informacja:
1. Czy to duża firma ? Takie typowe korpo, 200 osób na sali ?
2. Jaka panuje atmosfera ?
3. Jak rzeczywiście wygląda ścieżka kariery ? Na kogo można awansować ? Ile mniej więcej może to potrwać ? W pisane "wiele pracowników innych działów, było pracownikami CC" po prostu już nie wierze. Wielokrotnie się z tym spotkałam
4. Ile rzeczywiście można zarobić ? Ile proponują na start ? Czy stawkę można negocjować ?
5. Kwestia premii. Jak jest rozliczona ? Z odzyskiem z 6 zerami już się spotkałam, wolałabym tego uniknąć
6. Kwestia socjalu. Można w ogóle liczyć na dodatki ? Paczki na święta, pakiet medyczny itp.
Jestem obecnie w trakcie podejmowania ważnej decyzji. Pracuję w dużej firmie gdzie pracownika często się nie docenia bo jest jednym z wielu. Jesteś to jesteś. Nie ma cię to trudno.

Dziękuję za wszystkie informację.
Pozdrawiam.
1
nina 2015-09-24 21:52:25
nikt nic ?
mir 2015-09-27 20:56:53
ilość pracowników całej firmy razem z zarządem nie przekracza 20 osób, a na wypłatę z 2 z przodu nie licz na negocjatorze
5
on_ 2015-09-29 21:04:27
nina pokrótce:
1. Firma ok 20 - 30 osób
2. atmosfera ok
3. większośc, która awansowała zaczynała na CC
4. teraz ponoć się pozmieniało - całkiem dobrą kasę można wyciągnąć na start
5. za moich czasów premie można było łatwo wyrobić
6. nie było i raczej nie ma, pewny jednak nie jestem

2
bebe 2015-11-02 21:42:18
trochę się zmienia w rudym:) na lepsze:)
2
WKS 2015-11-08 10:54:39
Takie zmiany to ja rozumiem. Zaczyna to dobrze wyglądać.
1
WKS 2015-11-25 23:04:11
Jak ktoś witając się, pisze "elo", to nie ma co tam szukać.
1
szczera 2015-12-06 13:59:28
Atmosfera jest najsłabszym punktem tej firmy.
4
szukać 2016-01-14 01:22:05
Jak ktoś pisze "nie ma co tam szukać", zamiast "nie ma czego tam szukać", to nadaje się idealnie na pracownika tej firmy
Woocash 2016-01-19 15:33:44
Atmosfera była zawsze zła- zawsze tzn. od kiedy pracowała Marlena z Kaśką. Nieżyczliwe, opryskliwe, nieprzyjazne i mające szczerą ochotę wgnieść nowych i starszych pracowników w ziemię. Zamiast być koleżeńskim bo wszyscy gramy do jednej bramki, to w każdym upatrują zagrożenie. Bez sensu. Hmm, albo mają kompleksy...Teraz ponoć jedną zwolnili, druga sama odeszła- więc mogła atmosfera ulec zmianie. Zarobki- kiedy zaczynałam dostałam na um. zlecenie 1120 zł. Premia maksymalnie 15% ale w teorii. Bo 15% wyłącznie przyznawali z wypłatą grudniową- na święta. Awans- firma bardzo mała i się nie rozwija. Stanowiska obsadzone i od lat się nie zmieniają. Tylko na CC rotacje. Czy to korpo-moloch? Nic z tych rzeczy- ostatnio podobno po wprowadzeniu jakiegoś supersystemu menadżer stwierdził, że 3 osoby na CC na zmianie wystarczy. Nie liczyłabym na awans, bo po prostu nie ma na kogo. Nie w tej firmie. Nie polecam. Po kilkuletniej pracy tam zdecydowanie nie polecam. Wiele firm godnych uwagi we Wrocławiu- nawet w branży windykacyjnej. Acha, pozdrowienia dla Beatki.
5
Marlena 2016-01-20 09:01:52
No chyba ty jestes sam nieżyczliwy. Jak ktos mnie traktuje, tak ja go. Niezależnie o stanowiska jakie zajmuję ja czy ty, sory.
specjalista 2016-02-24 22:47:36
Dziwne bo odkąd tam pracowałam do puki nie zmienili warunków premii zawsze otrzymywalam 15% wystarczyło spełniać normy .
2
SNT 2016-02-26 18:50:06
Podobno teraz nikt nie wyrabia premii mimo, że poziom pracowników jest jak nigdy.
3
TZ na końcu 2016-02-29 15:28:12
Nikt nikogo nie zwolnił. Ludzie mają różne pomysły na życie i nie muszą siedzieć latami w jednej firmie/branży. A pisanie komentarza pod cudzym imieniem było... zbędne. Ze swojej strony pragnę podziękować za (subiektywnie sądząc) udaną współpracę i świetną atmosferę. Pozwolę sobie wspomnieć kilka wspaniałych osób i podziękować: Dżaki-za "biurko za oknem" dla opanowania stresu, KK- za kawę, gdy "nie miałam siły";), Megamocny Walder- za podnoszenie wszystkich na duchu bez słowa, GiA- duet, którego nie mogło zabraknąć, żeby poprawić humor na cały dzień w czasie jednej fajki, J-za mniej i bardziej poważne rozmowy przy samochodzie. Mam nadzieję, że będę maiła możliwość podziękować wszystkim osobiście, również tym, którzy nie zostawi wspomnieni.
4
Wladimir 2016-03-31 18:38:38
Nie polecam , masakra !
3
....... 2016-04-14 20:38:10
Widocznie od dziś nazywam się ''Nikt''
1
....... 2016-04-14 20:40:25
Widocznie od dziś nazywam się ''Nikt''
2
Nieznany 2016-06-16 11:19:39
Opinie:
1. Wynagrodzenie - bardzo niskie nie adekwatne do wykonywanych zadań;
2. Bark szacunku do pracowników;
3. Bardzo zła atmosfera pracy;
4. Bark możliwości rozwoju;
5. Nie polecam.
4
ty 2016-07-25 21:15:50
hej wam widzialam duzo ogloszen ale z tego co piszesz to nie bardzo chce isc do takiej "fabryki". mozesz napisac wiecej cos? malo czyli ile placa?
Kuchy 2016-07-26 07:14:15
Atmosfera w firmie bardzo dobra. Kazdy chetny do pomocy, szczegolnie nowym pracownikom. Wynagrodzenie podstawowe, jak sobie wynegocjujesz, ale 1900 n daja + premia. Pracowalem jako negocjator, niestety z przyczyn osobistych musialem sie zwolnic. W kazdym razie polecam.
1
nick 2016-07-28 17:55:37
Atmosfera na cc wręcz domowa ;-) z każdym pytaniem i problemem nie zostaje się samemu Daleko tej firmie do "fabryki" Do tego systematyczne szkolenia i wskazowki, mimo doswiadczenia mozna sie wiele nauczyc ;-)
Kwadrat 2016-10-06 10:26:37
Jest to chyba pierwsza firmą, a dodam, że wcześniej było ich kilka
1
Kwadrat 2016-10-06 10:30:35
Jest to chyba pierwsza firmą, a dodam, że wcześniej było ich kilka
Kwadrat 2016-10-06 10:39:09
Jest to chyba pierwsza firma, a dodam, że było ich kilka:) gdzie informacja przekazana na rozmowie kwalifikacyjnej i pierwszych dniach pracy, są zgodne z tym co zastałem. Całkiem niezłe wynagrodzenie podstawowe + jasny system prowizyjny . W skrócie jak pracujesz, to masz, do tego fajna atmosfera, daleka od tego co można zastać w korpo.
kath 2016-10-08 08:58:17
Długo już tam pracujesz ? Możesz coś więcej napisać ?
1
Ago 2016-10-08 10:32:39
A na czym polega to stanowisko negocjatora telefonicznego? Co sie negocjuje z klientem?
Paw 2016-11-20 10:09:17
Byłem tam .Odniosłem wrażenie, ze jest tam biednie i szaro w tej firmie. Atmosfera w tej firmie mnie osobiście nie ujęła.Ja bym szukał pracy gdzie indziej, ale kazdy robi co uważa. Zanim sie wyśle do nich CV warto tam zajrzeć . Wtedy zobaczycie co i jak. Wiadomo - "jaki pan taki kram" Mi to nie pasowało, bo biednie wyposazone biura kojarza mi sie z kiepską płacą . Zauwazyłem ze bardzo często publikują ogłoszenia w poszukiwaniu pracowników , a są malutką firmą (chyba ok. 20 osób?) To może oznaczac duzą rotację wsród pracowników.
2
@skate_beate 2016-12-02 10:50:52
Takie tam pieprzenie, nie było żadnych norm, więc premia była "uznaniowa", tzn. co Manager uznał za słuszne temu wtedy dał. Ogólnie był spoko facet tylko pod pantoflem prezesostwa.
1
Zostaw swoją opinię o Negocjator Telefoniczny Rudy Consulting - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Negocjator Telefoniczny Rudy Consulting