ELEPAZ Elektroinstalatorstwo

Poznań

Opinie o ELEPAZ Elektroinstalatorstwo

Tomek 2015-05-20 08:46:14
Znowu szukają elektryka - automatyka widać kolejny znowu odszedł, bez komentarza
1
elektryk 2015-06-19 10:00:56
Ta firma to kpina. Jeżeli szef mówi jest wielu na twoje miejsce płaci mało i ignoruje potrzeby pracowników to domyślcie się jak tam jest. Stanowczo odradzam pracy w tej firmie
3
jon 2015-06-26 15:16:12
Czytam te opinie i nie z wszystkim się zgadzam. Pracuje tu dość długo. Wypłaty są zawsze na czas. Pracowałem przedtem w kilku podobnych firmach i tam też nigdy żadnego socjalu i dodatków nie było a z wypłatami zawsze jakiś problem. Szef rzeczywiście jest zapatrzony w tych sowich kierowników. Ale zawsze jak jest potrzebna zaliczka to poratuje. W porównaniu do innych firm ta wcale nie jest taka zła jak tam piszą wyżej.
1
niezadowolony 2015-06-26 18:54:52
JON -przedstaw się bo może jesteś kierownikiem skoro jest tak Ci dobrze . Kierownictwo są zadowoleni z tego ze szef im nie płaci nadgodzin,dodatków i socjalu gratuluje myślenia.Dał mi zaliczkę szef jak by ci placił wszystko to co powinien nie musiałbyś żebrać o zaliczkę
1
JON 2015-06-26 19:29:02
niezadowolony. zwolnij się, po co tu siedzisz? napisałem co chciałem, nie bede dalej nakręcac
david hasselhoff 2015-06-28 08:23:22
Znowu szukają elektryka/automatyka widać kolejny znowu odszedł.

( usunięte przez administratora )
1
Wąski 2015-07-02 00:47:22
Panowie byłem ostatnio na rozmowie w tej firmie. Dali mi ogólnie dobrą stawkę jako Elektryk/ Automatyk ale po tym co piszecie nie wiem czy tam iść postarajcie się powiedzieć coś o tej firmie jak tam się pracuje
Szeroki 2015-07-11 23:58:00
Cześć. Chyba się nie sdecydowałeś, bo byłem w piątek na rozmowach w tej firmie.
Jaką stawke Tobie zaoferowali ??
Wąski 2015-07-13 07:16:38
Cześć. Nie no zdecydować zdecydowałem i od 20 zaczynam. Jeżeli chodzi o stawkę wolę nie mówić na razie. Z resztą pisanie tutaj takich rzeczy to jak wbijanie sobie nóż w plecy
stasiu mały jasiu 2015-07-13 20:08:34
Tak niestety bywa firmy takie jak ELEPAZ które świadczą usługi powinny zabezpieczać się poprzez umowy lojalnościowe ,brak możliwości robienia konkurencji w pewnym okresie czasu ale za to trzeba zapłacić połowę zarobków pracownika miesięcznie
Inaczej każdy były pracownik będzie miał możliwość złożenia oferty konkurencyjnej a co za tym idzie ludzie i firma może stracić pracę i dochody
Spokój niestety kosztuje
ktoś 2015-07-13 20:50:55
ELEPAZ jak każda firma poszukuje wydajnych i rozsądnych w roszczeniach płacowych ludzi. Jest na tyle duża, że i dla orłów i wróbelków znajdzie się miejsce, aczkolwiek orły pewnie jak rozwiną skrzydła to odlecą albo awansują i tyle. A jak wróbelki zaczną ćwierkać o dużą kasę to będą musiały poszukać innego gniazdka. I takich ćwierków coraz więcej ale długo tej kasy niestety pewnie gdzie indziej nie zobaczą.
bajgig 2015-07-30 21:05:53
Jeśli komuś nie pasuje praca w tej firmie to wiadomo, że długo w niej siedzieć nie będzie, to samo się tyczy warunków, jeśli nie będą one korzystne to też się nie podpisze umowy. No ale jak już ktoś podpisał i nie narzeka na warunki zatrudnienia to ogólnie narzekać chyba też nie będzie bo atmosfera jest raczej dobra.
hahahaha 2015-08-23 20:07:54
Jestem ciekaw jak firma poradzi sobie bez jednego z głównych filarów firmy od Października, Projekt Menager nie da sobie rady bez niego.(usunięte przez administratora)
Brahmaparus 2015-11-12 21:18:14
Witajcie, chciałabym się Was zapytać jak wyglądały rozmowy kwaliikacyjne, o co Was pytano? Pytam, bo po przeczytaniu Waszych opinii zastanawiam się czy w ogóle startować... Z góry bardzo dziękuję!
1
dadammpp 2015-12-29 00:42:31
a ja byłem na rozmowie :)Rozmowa konkretna pytania szczegółowe a koniec konców umowe podpisałem warunki finansowe naprawde dobre .........

Pozdrawiam jeśli sie coś zmieni to szybko to umieszcze i napisze
1
franko 2016-01-02 13:48:46
Rozmawiałem ostatnio z kolegą na temat tego jak pracuje się w tej firmie. Mówił o nich wiele dobrego. Widzę , ze po raz kolejny potwierdza się to zdanie
polig 2016-03-05 18:10:02
Jeśli ktoś znajdzie lepszą ofertę zatrudnienia to oczywiste, że się zwolni @arek, no ale ogólnie nie ma takiej potrzeby ponieważ pracownik dostaje umowę o pracę na czas określony, także to już tylko jego wybór co potem.
Tomasz 2016-08-10 08:31:32
Witam!Czy obecnie pojawiająca się OFERTA Elektryk Automatyk związana jest Falą odejść, czy to tak zwany dynamiczny rozwój firmy? może ktoś podpowie jaki klimat tam panuje, jaka atmosfera, zarobki?
Dziękuję .
6
Grzegorz 2016-09-15 15:12:20
A ile osób tam mniej więcej pracuje? I czy jest duża rotacja, często ktoś odchodzi/przychodzi?
ed 2016-09-16 13:25:57
Zmiany wiadomo że czasem mogą się pojawić, ale zastanawiam się czy zarobki są adekwatne do powierzanych obowiązków. Pewnie tak, bo chyba ostatnio miały pojawić sie jeszcze jakieś premie do nich, więc nie tak źle.
szok 2016-09-23 16:20:23
Hej, a jaka aktualnie panuje atmosfera u nich? Dzięki
acj 2016-09-28 14:44:18
Hej, wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Podobno oprócz dobrej podstawy dorzucają jeszcze premie co znacznie urozmaica zatrudnienie, a skoro wypłata jest termnowa, to już dobrze o nich świadczy. Ciekawi mnie to, zwłaszcza, że pewnie atmosfera dopisuje.
weroniak 2016-10-01 13:23:06
@aaaaaa ale co masz konkretnie na mysli? @komi no tak oferta dla kasjera- sprzedawcy w dalszym ciagu jest aktualna
ed 2016-10-06 11:15:45
hej a czy ktoś z was może pracowal na stanowisku grafika DTP bo widze teraz ze takak oferte wlansie maja w Krakowie oferuja m.in dostęp do szerokiego pakietu benefitów (m.in. opieka medyczna, ubezpieczenie na życie, dofinansowanie kart sportowych itd.)
weroniak 2016-10-06 14:05:00
no dobra @olek ale to może po prostu taka prowizja jest na innych stanowiskach? nie na takim na jakim Ty pracowales no ja już sam nie wiem wlsciwscie jak to jest..trzeba by się było dowiiedzeic tego..
Zostaw swoją opinię o ELEPAZ Elektroinstalatorstwo - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ELEPAZ Elektroinstalatorstwo