brak logo

Jawent

Sielinko

Opinie o Jawent

nowy 2011 2011-02-23 20:54:21
...jestem "Nowy" w tej Firmie ale widzę,że trzyma to się kupy!...zarządzanie jest ok,praca zapewniona,perspektywa dalszej pracy (jak słyszę od Kolegów)zapewniona...na budowie na której pracuje atmosfera jest fajna,Szef przejawia zainteresowanie pracownikami!...a ja tutaj czytam,że wszystko jest do du.y,że firma to syf itp...wiem jedno pracować trzeba dlatego tak czynię i jestem zadowolony....r
swój 2011-03-26 22:06:40
...widzę,że w Jawencie się wyklarowało!pewnie wszyscy zawiedzeni "najlepsi fachmani" przenieśli się do lepiej płacących Firm a
co bardziej prawdopodobne jest tam JESZCZE GORZEJ więc zamilkli...
[usunięte przez admina].pozdrawiam wszystkich pracowitych w Jawencie!!!!!
Lolek 2011-03-29 17:15:13
Dziadowskiej firmy się nie chce opisywać
swój 2011-03-29 20:33:48
....to w końcu jak się zwiesz? ...pytałem Bolka odezwał się Lolek....
tolek 2011-03-31 12:07:33
a co nie masz z kim popisac gg sobie sciagnij
Nowy 2011-03-31 21:05:50
Gdyby było dobrze w tej firmie to nie byłoby takiej rotacji.
nowy 2011-04-03 22:35:36
nie wiecie czemu jest rotacja bo odpadaja ochleje i nieroby ci co chcą robic pracują nadal i beda tam pracowali a jak ktos mysli ze mu za siedzenie ktos zaplaci to sie grubo myli po drugie tylko nierob moze napisac takie a nie inne opinie bo osoby ktore odchodza caly czas chca wrocic bylem tego swiadkiem i slyszalem jak gruby szew i powiedzial poraz wtury nie .Pozdrawiam wszystkich uczciwie i rzetelnie pracujacych w tej firmie tak jak ja rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
anonim 2011-04-04 07:27:10
Wypłata 800euro co to jest?pracując za granicą?tyle zarobi się w polsce.oszuści i tyle!obiecuje złote góry he he zainteresowanie pracownikami-wcale!rotacja jest i będzie.aż w końcu gruby szef sam będzie pracował z lizusami.ci co mają ambicje i wiedzą na co ich stać ODCHODZĄ
karton 2011-04-04 10:50:29
Wszyscy co odeszli to są nierobami?grubo się mylisz!najlepiej wyzwać!panie jarosławie wszyscy wiedzą że pan daje same super pozytywne opinie o swojej firmie!każdy dla pana jest nierobem złodziejem oszustem itp.mierzysz swoją miarą.nas oszukanych jest kilkunastu albo i więcej a ty jeden no plus kierownik i brygadzisci bo na wasze utrzymanie się tam pracuje!
- 2011-04-06 16:04:43
bolek pisze do ciebie.robj to welsant.wszystko dokładnie wyliczone nawet centy.zwykły pracownik nigdy nie dostał takiego kwitka żeby wszystko było dobrze opisane co i gdzie i za co nawet ostatnio o diecie zaczął pisać.ludzie uważajcie firma nie w porzadku co do wypłat
nowy jestem 2011-04-06 19:17:26
Pracuje w tej firmie od niedawna i mam coś do powiedzenia o tej firmie i szefie.
Pojechałem na rozmowę szef mówił jakie są warunki, płace itd i wiecie co..... niespodzianka......WSZYSTKO TO CO POWIEDZIAŁ NA ROZMOWIE OKAZAŁO SIĘ PRAWDĄ A POTWIERDZILO SIE TO NA PISMIE, więc nie rozumiem o co tyle szumu. Ja się ciesze że mam pracę, płaca zawsze na czas albo wcześniej, dostaję tyle ile wyrobie z metrów tak jak mówił szef. Gdzie tu kłamstwo???? Jeśli ktoś mówi że szefa nie ma na budowie, to się myli ja ostatnio widziałem go co drugi dzień. Pozdrawiam wszystkich pracujących
anonim 2011-04-06 20:38:33
dobrze pisze o sobie tylko (usunięte przez administratora). a prawda jest inna.kto chce się przejechać na tej firmie tak jak kilkadziesiąt osób które pracowały dla niego to niech wyślą Cv.zobaczycie jaka jest prawda,obiecanki na początku a potem gorzkie rozczarowanie
**** 2011-04-06 21:21:56
Prawda jest taka, że psy wiesza na tej firmie tylko ta osoba która dostała zwolnienie dyscyplinarne albo po prostu zwiała i teraz się mszczą. ZAŁÓŻCIE SWOJE FIRMY JAK JESTEŚCIE TACY MĄDRZY.
a mnie przy wypłacie wszystko się zgadza i nikomu d...y lizać nie muszę, wiem na co mnie stać i tyle robie
**** 2011-04-06 21:24:46
a tak w ogóle to łatwo kogoś anonimowo oczerniać
Zizu 2011-04-06 21:32:39
Ja się zwolniłem z tej firmy sam.podziękowałem.wielu jest takich osób.1500 euro miało być na czysto.połowa z tego to mogę się zgodzić.teraz mnie ciekawi czy na konto wpłyna moje zarobione pieniądze???10 tuż tuż panie (usunięte przez administratora).
anonim 2011-04-06 21:47:49
sam sobie zaloz firme a nie (usunięte przez administratora).z jak kon pociagowy i wielkie (usunięte przez administratora) z tego masz.
anonim 2011-04-06 22:10:30
NO NO CO TU SIĘ DZIEJE?WIDZĘ PRACOWNICY KONTRA SZEF?NAS OD OD GROMA.WIDZĘ CORAZ WIĘCEJ LUDZI PRZEJECHAŁO SIĘ NA TEJ FIRMIE.PRZYCHODZĄ-ODCHODZĄ.PRZYCHODZĄ-ODCHODZĄ.A SZEF ZARAZ ŻE NIEROB ALBOŻE NIE ZNA SIĘ NA ROBOCIE.OSTRZEGAŁEM PRZED TA FIRMA.NOWE LOGO FIRMY RESZTA ZOSTAŁA BEZ ZMIAN.ZWALNIAĆ BĘDĄ SIĘ LUDZIE.TAK BYŁO I JEST I BĘDZIE.
anonim 2011-04-06 22:14:28
Tez sie zwolnilem i nie zaluje wcale czekam tak jak kolega na wypłatę
szef 2011-04-08 01:38:53
Dziekuję wszystkim za te opinie i te dobre i te zle w tej chwili widzę gdzie jeszcze musze przykrecic śrubę i kogo jeszcze się pozbyć z tej firmy by reszta nie cierpiala tylko zarabiala pieniącdze takie na jakie zasługuje bardzo się cieszę , że pozbyłem się takich osób ja Panowie (usunięte przez administratora) chcecie widzieć ile oni w rzeczywistości wyrabiali metrów w miersiącu i o co mająpretensje zaraz wam pokaże i pozostawiam osądowi każdemu z was którzy to czytają kto ma rację np : Pan (usunięte przez administratora)

Imię i nazwisko pracownika : (usunięte przez administratora) miesiąc LUTY 2011

l.p porotern 9 porotern 14 porotern 19 bl pod fuge 9 bl pod fug 14 bl pod fug 19 bloczek 9 bloczek 14 bloczek 19 klinkier praca na godz izolacja. łącznie przepr
dni 1h = 1,1875 m2 1h =1,1375 m2 1h = 1,125m2 1h = 1,0375 m2 1h = 1 ,00 m2 1h = 0,95 m2 1h = 1,25 m2 1h = 1,1875 m2 1h = 1,125 m2 1h = 0.675 m2 1h = 1h 1h=8m2 godz. Według norm
1 0 0 0 0 0 0
2 0 0 8,07407407407407 0,36232 0,68125 9,117644074
3 6,51851851851852 0 0,55 7,068518519
4 3,7037037037037 0 0,3125 4,016203704
5 0
6 0
7 3,85185185185185 4,35448 0,325 8,531331852
8 4,81481481481481 3,40526 0,41875 8,638824815
9 3,18518518518518 2,86423 0,26875 6,318165185
10 0 10,4 0 10,4
11 0 0 0 0 0
12 0 0 0 0
13 0 0 0 0
14 0 10,2222222222222 0 0,8625 11,08472222
15 0 5,18518518518519 2 0,4375 7,622685185
16 4,44444444444444 1,86336 0,375 6,682804444
17 0 4,22222222222222 0,56936 0,35625 5,147832222
18 0 3,11111111111111 0 0 3,111111111
19 0 0 0 0 0 0
20 0 0 0 0 0
21 0 0 4,59259259259259 5 0,3875 9,980092593
22 0 4 0 4
23 4,88888888888889 0 0,4125 5,301388889
24 0 0 0 0 0 0
25 0 5,48148148148148 0 0,4625 5,943981481
26 0 0 0 0 0
27 0 0 0 0 0 0
28 0 4 1 0,3375 5,3375
29 0 0 0
30 0 0 0
31 0 0 0
LICZBA PRZEPRACOWANYCH GODZIN ŁĄCZNIE 118,3028063
STAWKA NA GODZ PŁACY ZASADNICZEJ WEDŁUG NORM ZGODNIE Z UMOWĄ 3,24€ NETTO 383,3010924
DIETA W PRZELICZENIU NA GODZINE WEDŁUG NARM 43€/8h - 1h 5,375€ 635,8775838
ZALICZKA , MIESZKANIE-MEDIA , KOMORNIK , POTRĄCENIA 150
WYNAGRODZENIE NETTO 869,178676242592
a naprzykład w tym samym okresie ina osoba Pan (usunięte przez administratora)...........

Imię i nazwisko pracownika : (usunięte przez administratora) miesiąc LUTY 2011

l.p porotern 9 porotern 14 porotern 19 bl pod fuge 9 bl pod fug 14 bl pod fug 19 bloczek 9 bloczek 14 bloczek 19 klinkier praca na godz izolacja. łącznie przepr
dni 1h = 1,1875 m2 1h =1,1375 m2 1h = 1,125m2 1h = 1,0375 m2 1h = 1 ,00 m2 1h = 0,95 m2 1h = 1,25 m2 1h = 1,1875 m2 1h = 1,125 m2 1h = 0.675 m2 1h = 1h 1h=8m2 godz. Według norm
1 6,85714285714286 0 0 1,25 8,107142857
2 10,8131868131868 0 0 10,81318681
3 0 8,88888888888889 0 0 8,888888889
4 12,1142857142857 0 12,11428571
5 0
6 0
7 10,3736263736264 0 1,25 11,62362637
8 10,3736263736264 0 1,25 11,62362637
9 10,3736263736264 0 1,25 11,62362637
10 0 9,4945054945055 0 0 1,25 10,74450549
11 0 9,4945054945055 0 0 0,5 1,25 11,24450549
12 0 0 0 0 0 0 0
13 0 0 0 0 0 0 0
14 0 5,36263736263736 2,97777777777778 0 0 0 5 0 13,34041514
15 8,79120879120879 0 0 0 0 8,791208791
16 8,43956043956044 0 0 0 8,43956044
17 6,4 1,18681318681319 0 0 0 0 0 7,586813187
18 6,4 0 0 0 0 0 0 6,4
19 0 0 0 0 0 0 0
20 0 0 0 0 0 0 0
21 0 0 0 0 0 0 0 0
22 0 0 0
23 6,15384615384615 0 0 0 6,153846154
24 0 6,15384615384615 0 0 0 0 0 1 7,153846154
25 2,69473684210526 2,1978021978022 0 0 0 0 3,125 8,01753904
26 0 0 0 0 0 0
27 0 0 0 0 0 0
28 6,4 0 0 0 0 0 1 7,4
29 0 0 0
30 0 0 0
31 0 0 0
LICZBA PRZEPRACOWANYCH GODZIN ŁĄCZNIE 170,0666233
STAWKA
ja 2011-04-08 18:02:00
za takie cos pujdziesz do sadu a jak sie nie wypowiadales chociaz raz nie klam wystarczy sprawdzic ip internetu chociaz raz miales odwage napisac jako ty a co z tajemnica firmy za to ludzia zabierales pieniadze ilu starych pracownikow ci zostalo wiekszosc pracuje do pierwszej wyplaty tak jest
anonim 2011-04-08 18:10:51
Na szczęście mojego nazwiska nie wymienił,ale koledzy na waszym miejscu bym tego tak nie zostawił.szkoda jak tam kiedyś pracowałem to nigdy nie pokazano mi ile metrów wyrobiłem.rzuciłem ta robotę a wyplaty za przepracowane dni nie dostałem
Romek 2011-04-08 21:33:00
A z elektrykami w Belgi to czasem też coś nie kręci?
GRUBY SZEF 2011-04-09 00:02:22
CO PRAWDA W OCZY ZABOLAŁA ???????????WIDOCZNIE NIE ZNASZ (usunięte przez administratora) BO ON WLASNIE TYLE ZARABIA A NAWET WIECEJ A JAK KTOS SIE ŚCIEMNIACZEM URODZIŁ TO ŚCIEMNIACZEM ZOSTANIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WY MOŻECIE SZARGAĆ I WYMIENIAĆ MOJE NAZWISKO A MI NIE WOLNO ???????????? TAKIE SAME MAM PRAWO JAK WY . ZAPOMNIELIŚCIE O JEDNYM ŻE SĄ KARTY PRACY KTÓRE MÓWIĄ SAME ZA SIEBIE DZIŚ POKAZAŁEM TYLKO DWIE ALE OD JUTRA BĘDĘ UJAWNIAŁ WSZYSTKICH KTÓRZY SIĘ ZWOLNILI BY WSZYSCY ZOBACZYLI KTO WYPISUJE TE BZDURY I DLACZEGO NIKT MI TEGO NIE ZABRONI BO W PRZECIWIEŃSTWIE DO CIEBIE NAJBARDZIEJ OBURZONY BYŁY PRACOWNIKU JA NIE MAM NIC DO UKRYCIA A TY MASZ JEŻELI NIE POTRAFISZ SIĘ POD TYM CO PIUSZESZ PODPISAC . A CO DO LUDZI KTÓRZY SPALILI KWATERĘ TO TEŻ NIE JESTEŚ DOINFORMOWANY BO KAŻDY KTÓRY TYLKO CHCIAŁ OTRZYMAŁ PIENIĄDZE NA JEDZENIE - MAM NA TO KWITY A JAK TY CHCIALES NA LIBACJĘ ALKOCHOLOWĄ ( W WYNIKU KTÓREJ UPIŁES TAK SWOJEGO RZEKOMO KOLEGĘ , ŻE GDYBY NIE CI KTÓRZY SĄ MOIMI PRZYDUPNIKAMI TO BY JUŻ DO KRAJU WRÓCIŁ W TRUMNIE ) TO ICH NIE DOSTAŁEŚ !!!!!!!!!!!!!!!!! JUŻ ZAPOMNIAŁEŚ JAK SKAMLAŁES O POŻYCZKĘ WIĘC O CZYM MY TU MÓWIMY.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH CHCĄCYCH ZARABIAĆ PIENIĄDZE
lolek 2011-04-09 14:58:02
O wyplacie można zapomiec.nigdy nikomu nie zapłacił kto zwolnił się z firmy.gada o tajemnicy firmy.zapominał jak Koles do niego powiedział że on zarobił tyle a tamten tyle i zabrał mu 250euro za to że złamał jakąś tajemnicę która sam złamał bo wypisał kto ile zarobił więc gdzie ta tajemnica firmy?pracowałem fakt krótko w tej firmie ale protonem to w lutym napewno nikt nie murowal
Murarz 2011-04-09 18:49:36
Ważne żebyś w ogóle dał,już naprawdę nie liczy się ile swieta za 2tyg
anonim 2011-04-12 20:00:15
proszę o podanie maila mam ciekawe informacje
anonim 2011-05-10 21:05:58
a co tu pisac o takiej dziadoskiej firmie
swój 2011-05-13 15:58:53
...anonimie!!!
pytanko? jeśli to "dziadowska" Firma to dlaczego ciągle
jeszcze w niej pracujesz??? pozdrawiam i życzę wydajnej
pracy bo Ona tylko sprawi,że spojrzysz inaczej
bolek 2012-01-02 22:54:38
Lolek - 2011-03-29 17:15:13

Dziadowskiej firmy się nie chce opisywać
Ludzie... o mnie się nie martwcie.Pracuję u Belgów 1,5 roku i mam się bardzo dobrze...Dużo ludzi z campów mnie zna,więc pewnie wiedzą kim jestem.A do Jawenta nie wrócę,choćbym miał z głodu zdychać...Jawent się chwali,że wracają do niego ludzie,a z tego co wiem to tylko trzech odchodzi i wraca.
Zainteresowany 2012-03-20 11:19:29
Witam dostałem ofertę pracy z tej firmy i czytam wypowiedzi, i coż mam mieszane uczucia dlatego proszę o odpowiedź na pytanie: czy są tam umowy o pracę? chodzi mi o normalne umowy w sensie ile zarobisz tyle masz na umowie, bo z tego co tu czytałem firma płaci z akordu a z tego umowy o pracę normalnej nie da się wystawić, czy zapewnia zakwaterowanie, daje ubrania robocze, płaci rozłąkę, delegację zapewnia posiłki wodę itd?
Zainteresowany 2012-03-20 11:33:24
mam jeszcze jedno pytanie czy firma płaci nadgodziny? a soboty 100%?
gogomis 2012-03-24 05:51:47
osobiście nie polecam tej firmy jako pracodawcy. kiepskie zarobki, brak ciągłości pracy, za wolne - urlopy bezplatne, odbija za domek dojazdy, i święci tylko wiedzą za co jeszcze. ostatnie trzy miesiące mojej pracy w tej firmie porażka. nie zarobiłem nawet na dojazd do Belgii nie wspominając o wydatkach na żywność.
bubu6 2012-03-30 18:57:36
....to co Kolega jeszcze tu robi?jak jest tak zle!
nowy 2012-04-23 13:44:03
Ja zaryzykowałem i nie żałuję, przynajmniej na razie!!!
rozczarowany 2013-05-20 15:06:32
Panowie pracując w Firmie JAWENT to jest porażka obietnice są duże ale spełnienia małe. jak można wrobić 7m2 z klinkieru jak trzeba po miksować cegłę i ustawić sobie rusztowanie.Panowie deszcz pada to się nie robi a za budę trzeba zapłacić tak jak za samochód i jego ubezpieczenie tj 306euro+ twoje składki ZUS po prostu w JAWENCIE za wszystko się płaci nawet za postoje i wolne dni od pracy.Kategorycznie odradzam pracy w tej zakłamanej firmie Ci co odeszli dla nich szacunek
Pozdrawiam :)
marcin 2013-07-17 22:47:28
To wkońcu można tam jechać zarobić czy jak w większości firm prowadzonych przez polaków za granicą[usunięte przez administratora]Pracuje uczciwie mam pewne wyplaty, czy pracuje i mam wielkie nic??? oczywiscie nie chodzi mi o wyplaty rzedu 500e. Już powolutku mam dosyć oszustw i negatywnych rozmów na temat pracy. Czy nie można pracować i o tym nie rozmyslac, czy wypłaca czy nie, polak polaka za euro to da wykastrowac, niech ktoś się wypowie kto tam jest i pracuje jako murarz. Pracuje a nie udaje!, jak jest naprawdę bo ciężko jest coś wywnioskować po tych wypowiedziach gdy wszyscy piszą anonimowo. Pozdrawiam
kolorowysen 2013-07-18 07:58:19
zarobić można bardzo różnie od -150 EUR do 1100 EUR ale na to składa się wiele czynników a le i tak diety nie dostaniesz bo ci się i tak nie należy bo dietę masz już w dniówce trzeba się bardzo z firmą emocjonalnie związać to nie będziesz się przejmował zarobkami taka rada POZDRAWIAM [usunięte przez administratora]
kolorowysen 2013-09-08 18:18:37
Witam serdecznie z informacji jakie posiadam firma jawent nie pracuje na terenie Belgii tylko dociepla budynki w Zielonej Gorze
wąsacz 2013-09-17 17:34:12
kolorowysen - 2013-09-08 18:18:37

Witam serdecznie z informacji jakie posiadam firma jawent nie pracuje na terenie Belgii tylko dociepla budynki w Zielonej Gorze
Wykopali jawenta z Belgii ?
kolorowysen 2013-12-18 17:40:25
kolego jest super pracy moc ale kasy niem a i tak ni moeż takie zaliczkowe c( usunięte przez administratora )
mc65 2014-07-30 23:53:11
Jawent R.I.P :)
Kark 2014-10-16 23:37:14
Z dala od tej dziadowskiej firmy.Zlodziej i klamca jakich swiat jeszcze nie widzial.Wywalili go na zbity leb z Belgii teraz jest kucharzem w swojej kawiarence we Lwówku.Nie liczcie na jakiekolwiek pieniadze od Welsanta .
sąsiad 2015-07-24 00:08:42
A mianowicie ta osoba miala odwieczny problem nie płacenia ludziom wynagrodzenie .Jako podwykonawca nie sprawdzała sie w płatnosciach ,dlatego został wyrzucony z Belgii.Otwarl kawiarnie ktora padla bo odeszli ludzie ,dzierzawy rowniez nie płacil za kawiarnie dlatego własciciele mu podziekowali .Otwarł kawiarnie w lwowku i tam juz mu osoby odeszly bo nie stety własciciel nie wypłacalny.A jaki to SUKCES jak to piszesz skoro ta osoba ma juz kawiarnie wystawioną na licytacje??
pracownik kawiarni 2015-08-27 23:28:33
O matko inka nie rob tego ,zreszta zrobisz jak uwazasz ale bedziesz kolejna osobą ktora bedzie pracowac za darmo i prosic sie o wynagrodzenie.Z tego co widze to mało wiesz na temat tych ludzi i firm z nimi związanymi .Twoj wybór, powodzenia.
gosc 2016-05-10 19:05:24
Chyba właściciel Jawentu szuka deski ratunku w branzy gastronomicznej. Jego Restauracja ,Domowy Zaułek, w Lwówku dała popis 8.05.2016 organizując 6 komunii w zapadającej sie i niewykończonej starej mleczarni. O godz. 15.30 nie było jeszcze posprzatane po odiedzie, a wszyscy goście czekali na pierwszą kawę. Obsługa 6-7 osób nie była w stanie tego ogarnąc`Po interwencji policji i przepychankach słownych z właścicielami większość odjechała z kwitkiem. Najbardziej zal tych płaczacych dzieci komunijnych i ich rodziców którzy uwierzyli oszustowi.. Z facebooka restauracja 'Domowy Zaułek, znikła następnego dnia po negatywnych komentarzach. Ogólny bałagan. Jesli ktoś mi nie wierzy to proponuję niedzielny obiadek w w/w restauracji
gosc 2016-05-10 19:08:00
Chyba właściciel Jawentu szuka deski ratunku w branzy gastronomicznej. Jego Restauracja ,Domowy Zaułek, w Lwówku dała popis 8.05.2016 organizując 6 komunii w zapadającej sie i niewykończonej starej mleczarni. O godz. 15.30 nie było jeszcze posprzatane po odiedzie, a wszyscy goście czekali na pierwszą kawę. Obsługa 6-7 osób nie była w stanie tego ogarnąc`Po interwencji policji i przepychankach słownych z właścicielami większość odjechała z kwitkiem. Najbardziej zal tych płaczacych dzieci komunijnych i ich rodziców którzy uwierzyli oszustowi.. Z facebooka restauracja 'Domowy Zaułek, znikła następnego dnia po negatywnych komentarzach. Ogólny bałagan. Jesli ktoś mi nie wierzy to proponuję niedzielny obiadek w w/w restauracji
Pracownica 2016-05-13 01:56:19
No i to bylo do przewidzenia .Domowy zaulek to jedna wielka po ylka Wlascicie!e kawiarni to oszusci o jamich swiat nie slyszal.Mie?ismy okazje byc na imprezie w tej kawiarni po raz pierwszy i ostatni.Jedzenie ochydne .Mieso ktore by!o podane do obiadu bylo nie dopieczone w srodku krwiste surowki bez smaku a kawa to jakby z tych samych fusow parzono po raz trzeci Personel nie wykwalifikowany nie majacy zielonego pojecia o obsludze pomieszczenia ciemne i ponure .Nie polecam nikomu tej restauracji o ile mozna nazwac to restauracja.
Marcin 2016-05-13 08:44:10
Pazernosc wlascicieli bylej mleczarni daje znow sie we znaki bo przeciez nie mozna tego nazwac kawiarnia.Pomieszczenia zimne ciemne i ponure.Bylem tam z dziewczyna na kawie.Kawa to woda ciasto po podgrzaniu chyba wmikrofali rozpadlo sie na talerzu .Jak sie dowiedzielismy to ponoc wyrob samego pana jaroslawa .Ale czytanac opinie wyzej pana GOSC mam wrazenie ze tym razem welsanty przesz!i samych siebie , chociaz sa znani ztych wybrykow .W tensposob kombinowali w opalenickim galamiksie gdzie rowniez na komuni podali stare smierdzace mieso z kurczaka , po czym wy!ecieli z tamtad z hukiem .Przenieslli sie wiec na opalenicki rynek tam te same sytuacje .Zakonczylo sie zamknieciem restauracmi przez sanepid i znow wypad z hukiem za nie placenie dzierzawy za lokal.No wiec przyszla kolej na lwowek bo tamnas jeszcze ludzie nie znaja .Wreszcie poznali .Wspolczuje rodzicom ktorzy zorganizowali swoim pociechom tak uroczysty dzien u tych ludzi.
haha 2016-06-12 23:40:28
Hahaha juz nie dmowy zaułek w lwówku tylko Sielinkowska Pyrlandia w Sielinku :)))))))))))
1
m 2016-06-18 19:30:15
@Marcin ja absolutnie nikogo tu bronić nie bede, ale niestety ludzie często sa pazerni, mam na mysli właścicieli firm - oni chca zarobić jak n ajwiecej
Zostaw swoją opinię o Jawent - Sielinko
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jawent