brak logo

Atagor

Kraków

Opinie o Atagor

Nicki 2014-04-08 23:30
Brak możliwości awansu , brak jasnego rozliczania pracowników Generalnie nie należy wierzyć w to , co mówią i obiecują. Kto musi niech próbuje , ale trzeba się liczyć z tym , że będą cię traktować jak popychadło. Teraz przyjaciel za 10 min wróg.
10
NICK 2014-08-06 12:17
Czy możesz cos więcej opisać?? np. na jakim stanowisku pracowałeś/pracowałaś...???
2
alosza 2014-12-16 19:12
firma totalne dno......
22
bradlay 2015-01-27 20:02
nie polecam praca sezonowa obiecanki jak to jest super bo chca sie wyrobic z praca do konca roku a potem siedzi sie w domu i czeka kilka miesiecy
3
tom 2015-01-27 20:07
jak długo pracujesz ?
bradlay 2015-01-27 20:15
2 miesiace zwolniłem się ale slyszalem ze znowu ludzie siedza w domu
2
wolf 2015-06-13 10:41
Organizacyjny bałagan w firmie, podobno prezes jest z wykształcenia polonistą, nigdy nie bedzięcie wiedzieć ile zarobicie, zwłaszcza na prowizjach. Firma Mensalota, Blumonte, Atagor to ci sami ludzie chyba powiązani z PBG w upadłości.
1
Kierownik 2015-10-04 22:09
Ludzi traktują jak szmaty wykorzystać i potem w domu jeszcze bezczelnie dzwonią ze jest robota po pół roku .. patologia
1
Mikołaj 2015-10-22 18:38
Firma aktualnie rekrutuje. Jakie oferują warunki pracy, jaka atmosfera i jak z kasą?
Melepeta 2015-10-25 16:36
Ten opis przedstawia idealnie firmę atagor ale nie z Torunia tylko z Krakowa wystąpił tu duży błąd. Mikołaj odradzam jeśli zależy Ci na zdrowiu bo pewnie ci co tam jeszcze pracują nie mają świadomości co im grozi.
1
bonzogonzo 2015-10-25 17:16
Witam, a jak sytuacja ma się w Luboniu?
Nikolas 2015-11-07 10:27
No właśnie- jak jest w Luboniu- klimat, kasa....?
mamba 2015-11-19 22:20
do faa, zajeżdżą cię. Praca minimum 10 godzin dziennie, po 3 miesiącach będziesz miał dość. Najbardziej newralgiczne stanowisko w tej firmie, że o kasie nie wspomnę :(
1
Bona 2016-07-28 14:18
Witajcie. Piszecie o Atagorze przy ul. Żeleńskiego ???
Łapeta 2016-10-11 00:07
Tez się dołączę kolego masz rację w 100 % atagor wielkie dno . Robota db dla meneli umowa na rok zlecenie 2 tygodnie w robocie dwa w domu ino dla winopijcow trochę się przeze mnie ich przewinęło albo zrub kab c zz darmo jojaka na rok i w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to majjj witaj europo
Ktos 2016-10-11 00:30
Atagor krakow zelenskiego dno dno dno nie polecam
14
Iza 2016-10-12 17:56
Jak tak preznie dzialajaca firma moze nie uregulowac rachunku za noclegi?
Z firmy Atagor pracownicy nocowali w naszym pensjonacie, wystwilismy fakture na przelew i minal
miesiac, a pieniedzy dalej niema. Wykonalam kilka telefonow, w biurze krakowskim nikt nie odbiera, automat przelacza rozmowy do Poznania. Nie mozna sie doprosic o wlasne pieniadze.
Po prostu wstyd.

Iza
58
Krzysiek 2016-10-24 08:38
(usunięte przez administratora) hala lubon obrabia ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i każdemu zreszta codziennie głównie przy 5 kawie buhaahaaa :)
wolfin 2016-11-01 18:42
Nooo, no przyjemnie się to czyta, niezłe opinie , gratulacje dla Szefostwa, zwłaszcza za tą nielegalną piaskarnię i malarnię, nie ma urzędów które by się tym zainteresowały?
7
bambino 2016-11-17 13:23
a ja chwalę sobie pracę w ATAGOR. Super zarząd - dba o pracownika, pozwala się rozwijać, wynagrodzenia z górnej półki i na czas. socjal - ok. Nie rozumiem Waszych zastrzeżeń. pracuje z tymi ludźmi od prawie 4 lat.
4
Anonim 2016-11-19 22:52
Oczywiscie ze dba o pracownika - szczegolnie o jego zdrowie malujac na hali bez zadnego wyciagu, podczas gdy wszyscy inni to wdychaja. Nie wspomne o organizacji pracy - nigdy nie wiesz kiedy i gdzie pojedziesz, decyzje zmieniaja sie z godziny na godzine. Wyjazdy w niedziele w nocy, by o 7 byc na budowie i to za darmo!!! Czas jazdy sie nie liczy-zenada. Jak przychodza jakiekolwiek kontrole, to nagle malarni i piaskarni nie ma. Jedyne co mozna pochwalic, to atmosfera pracy- ludzie z wykonastwa i hali sa spoko (nie mylic z pracownikami biurowymi). No i teraz jedyna osoba personalnie- Robert kierownik wykonawstwa- ch...... jakich malo. Organizacja pracy- dno, ludzi ma za nic no i bardzo lubi obcinac godziny. Podsumowujac - lepiej omijac ta firme z daleka. A pieniadze bynajmniej d...... nie urywaja!!!
2
Kabanos 2016-12-02 09:57
Dbanie o pracowników śmiech A na hali jeden prysznic na tylu ludzi w dodatku nie czynny nie wspomnę ze nawet ubikacja juz któryś rok jest rozbita. W umówię 8 godz obowiązek pracy 10 oczywiscie te dwie godziny za free. Wykonawstwo pracuje nawet po 15 i więcej.. Powodzenia chłopaki
Kupa 2016-12-14 08:34
Rozwinąć ? Dokładnie chłopaki po 4 latach awansowali z umowy zlecenie na umowę o prace. Umowa tylko na rok bo okres próbny był za krótki :....:)
2
D.W. 2017-04-05 11:58
To wszystko to pomówienia.
1
yes 2017-07-05 21:45
Jesteś pewny D.W , że to pomówienia ??
Iza 2017-08-08 10:32
Może ktoś powiedzieć czy to są pomówienia czy prawda? Mamy tu aktualnych pracowników firmy Atagor? Podzielilibyście się z innymi informacjami, co się dzieje z firmą aktualnie?
Debil pracujacy w ATAGOR. 2017-09-12 12:07
Firma jakich malo. Roboty biora a ludzi nie maja, pozniej terniny gonia to ludziom mowia o premi dodatkowej za weekend w pracy a pozniej sie z tego nie wywiązują. Brak jakiej kolwiek organizacji odkad odszedl R.Z. zrobili nowego koordynatora co sobie nie radzi wogole (M.Z.) S.D. próbuje cos robic ale tez mu to ciężko wychodzi. Jedyny plus to to ze wyplata zawsze na czas a tak to same minusy. Wieczne kłótnie o wysokosc wyplaty itp. Innymi slowy firma dno.
1
Iza 2017-09-12 12:15
@Debil pracujacy w ATAGOR. Czyli nadal pracujesz w Atagor? Czy próbowałeś w jakiś sposób walczyć o swoje pieniądze, których nie dostałeś? Czy po jakiś czasie są one wypłacane? Każdy pracownik ma taką sytuację? To zainteresuje na pewno innych użytkowników.
Pracownik 2017-09-22 21:35
Podzielam zdanie poprzednika. Firma na rozmowie obiecuje zlote gory, jakich to oni premii nie wyplacaja, po czym trzeba sie dopominac o swoje pieniadze, a jak dadza to 100 zl brutto. Ale czego mozna sie spodziewac po szefie z Krakowa. Waz w kieszeni i chore wizje w glowie. Kto ma zarabiac w tej firemce to zarabia, ale na pewno nie sa to pracownicy fizyczni, ani biurowi. Zarabiaja to kierownicy, dyrektorzy i handlowcy. Ludzi maja za nic, przyjdzie murzyn, popracuje a jak sie nie podoba to przyjdzie nastepny. Kariery w tej firmie sie nie zrobi ( kto mial zrobic to juz zrobil). Tyle. W razie pytan odpowiem.
Iza 2017-09-25 14:49
@Pracownik czyli całkowicie inne warunki były przedstawione przed podpisaniem umowy? Czy próbowałeś rozmawiać na ten temat z pracodawcą? Czemu wcześniej było obiecywane coś zupełnie innego w Atagor? A konfrontowałeś to z pracownikami, którzy już pracowali czy też tak wygląda u nich sytuacja?
Beata 2017-09-25 16:37
stoisz w miejscu
Pracownik 2017-09-25 20:34
Sluchaj. To jest mala firma. Pracuje 10 pracownikow fizycznych na krzyz, wiec wiadomo ze ze soba rozmawiaja i taka sytuacja nie jest u jednego a u wszystkich. Jak pewnie dobrze wiesz premia uznaniowa moze byc, a nie musi. Ale obiecuja Ci duze premie za szybsze wykonamie roboty, albo za weekend, a tych premi nie daja.
Pracownik 2017-09-25 20:34
Sluchaj. To jest mala firma. Pracuje 10 pracownikow fizycznych na krzyz, wiec wiadomo ze ze soba rozmawiaja i taka sytuacja nie jest u jednego a u wszystkich. Jak pewnie dobrze wiesz premia uznaniowa moze byc, a nie musi. Ale obiecuja Ci duze premie za szybsze wykonamie roboty, albo za weekend, a tych premi nie daja.
Byly pracownik 2017-10-06 12:55
Generalnie powiem tak. Jak ktos szuka nie zbyt ciezkiej pracy na produkcji za male pieniadze (najnizsza krajowa) to nawet zachecam. Dobra atmosfera na hali, nikt nie stoi z batem, nie pilnuje norm, mozna robic swoim tempem. Dlugie przerwy. Praca dla studenta idealna.
1
wilczyca 2017-10-19 20:22
I co ty na Dariusz Wilk, vel DW ?
Zostaw swoją opinię o Atagor - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Atagor