brak logo

Atagor

Kraków

Opinie o Atagor

Nicki 2014-04-08 23:30
Brak możliwości awansu , brak jasnego rozliczania pracowników Generalnie nie należy wierzyć w to , co mówią i obiecują. Kto musi niech próbuje , ale trzeba się liczyć z tym , że będą cię traktować jak popychadło. Teraz przyjaciel za 10 min wróg.
9
NICK 2014-08-06 12:17
Czy możesz cos więcej opisać?? np. na jakim stanowisku pracowałeś/pracowałaś...???
2
alosza 2014-12-16 19:12
firma totalne dno......
21
bradlay 2015-01-27 20:02
nie polecam praca sezonowa obiecanki jak to jest super bo chca sie wyrobic z praca do konca roku a potem siedzi sie w domu i czeka kilka miesiecy
2
tom 2015-01-27 20:07
jak długo pracujesz ?
bradlay 2015-01-27 20:15
2 miesiace zwolniłem się ale slyszalem ze znowu ludzie siedza w domu
2
wolf 2015-06-13 10:41
Organizacyjny bałagan w firmie, podobno prezes jest z wykształcenia polonistą, nigdy nie bedzięcie wiedzieć ile zarobicie, zwłaszcza na prowizjach. Firma Mensalota, Blumonte, Atagor to ci sami ludzie chyba powiązani z PBG w upadłości.
1
Kierownik 2015-10-04 22:09
Ludzi traktują jak szmaty wykorzystać i potem w domu jeszcze bezczelnie dzwonią ze jest robota po pół roku .. patologia
1
Mikołaj 2015-10-22 18:38
Firma aktualnie rekrutuje. Jakie oferują warunki pracy, jaka atmosfera i jak z kasą?
Melepeta 2015-10-25 16:36
Ten opis przedstawia idealnie firmę atagor ale nie z Torunia tylko z Krakowa wystąpił tu duży błąd. Mikołaj odradzam jeśli zależy Ci na zdrowiu bo pewnie ci co tam jeszcze pracują nie mają świadomości co im grozi.
1
bonzogonzo 2015-10-25 17:16
Witam, a jak sytuacja ma się w Luboniu?
Nikolas 2015-11-07 10:27
No właśnie- jak jest w Luboniu- klimat, kasa....?
mamba 2015-11-19 22:20
do faa, zajeżdżą cię. Praca minimum 10 godzin dziennie, po 3 miesiącach będziesz miał dość. Najbardziej newralgiczne stanowisko w tej firmie, że o kasie nie wspomnę :(
1
Bona 2016-07-28 14:18
Witajcie. Piszecie o Atagorze przy ul. Żeleńskiego ???
Łapeta 2016-10-11 00:07
Tez się dołączę kolego masz rację w 100 % atagor wielkie dno . Robota db dla meneli umowa na rok zlecenie 2 tygodnie w robocie dwa w domu ino dla winopijcow trochę się przeze mnie ich przewinęło albo zrub kab c zz darmo jojaka na rok i w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to majjj witaj europo
Ktos 2016-10-11 00:30
Atagor krakow zelenskiego dno dno dno nie polecam
14
Iza 2016-10-12 17:56
Jak tak preznie dzialajaca firma moze nie uregulowac rachunku za noclegi?
Z firmy Atagor pracownicy nocowali w naszym pensjonacie, wystwilismy fakture na przelew i minal
miesiac, a pieniedzy dalej niema. Wykonalam kilka telefonow, w biurze krakowskim nikt nie odbiera, automat przelacza rozmowy do Poznania. Nie mozna sie doprosic o wlasne pieniadze.
Po prostu wstyd.

Iza
55
Krzysiek 2016-10-24 08:38
(usunięte przez administratora) hala lubon obrabia ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i każdemu zreszta codziennie głównie przy 5 kawie buhaahaaa :)
wolfin 2016-11-01 18:42
Nooo, no przyjemnie się to czyta, niezłe opinie , gratulacje dla Szefostwa, zwłaszcza za tą nielegalną piaskarnię i malarnię, nie ma urzędów które by się tym zainteresowały?
5
bambino 2016-11-17 13:23
a ja chwalę sobie pracę w ATAGOR. Super zarząd - dba o pracownika, pozwala się rozwijać, wynagrodzenia z górnej półki i na czas. socjal - ok. Nie rozumiem Waszych zastrzeżeń. pracuje z tymi ludźmi od prawie 4 lat.
3
Anonim 2016-11-19 22:52
Oczywiscie ze dba o pracownika - szczegolnie o jego zdrowie malujac na hali bez zadnego wyciagu, podczas gdy wszyscy inni to wdychaja. Nie wspomne o organizacji pracy - nigdy nie wiesz kiedy i gdzie pojedziesz, decyzje zmieniaja sie z godziny na godzine. Wyjazdy w niedziele w nocy, by o 7 byc na budowie i to za darmo!!! Czas jazdy sie nie liczy-zenada. Jak przychodza jakiekolwiek kontrole, to nagle malarni i piaskarni nie ma. Jedyne co mozna pochwalic, to atmosfera pracy- ludzie z wykonastwa i hali sa spoko (nie mylic z pracownikami biurowymi). No i teraz jedyna osoba personalnie- Robert kierownik wykonawstwa- ch...... jakich malo. Organizacja pracy- dno, ludzi ma za nic no i bardzo lubi obcinac godziny. Podsumowujac - lepiej omijac ta firme z daleka. A pieniadze bynajmniej d...... nie urywaja!!!
2
Kabanos 2016-12-02 09:57
Dbanie o pracowników śmiech A na hali jeden prysznic na tylu ludzi w dodatku nie czynny nie wspomnę ze nawet ubikacja juz któryś rok jest rozbita. W umówię 8 godz obowiązek pracy 10 oczywiscie te dwie godziny za free. Wykonawstwo pracuje nawet po 15 i więcej.. Powodzenia chłopaki
Kupa 2016-12-14 08:34
Rozwinąć ? Dokładnie chłopaki po 4 latach awansowali z umowy zlecenie na umowę o prace. Umowa tylko na rok bo okres próbny był za krótki :....:)
1
D.W. 2017-04-05 11:58
To wszystko to pomówienia.
Zostaw swoją opinię o Atagor - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Atagor