brak logo

Atagor

Kraków

Opinie o Atagor

Nicki 2014-04-08 23:30:24
Brak możliwości awansu , brak jasnego rozliczania pracowników Generalnie nie należy wierzyć w to , co mówią i obiecują. Kto musi niech próbuje , ale trzeba się liczyć z tym , że będą cię traktować jak popychadło. Teraz przyjaciel za 10 min wróg.
9
NICK 2014-08-06 12:17:48
Czy możesz cos więcej opisać?? np. na jakim stanowisku pracowałeś/pracowałaś...???
2
alosza 2014-12-16 19:12:56
firma totalne dno......
2
bradlay 2015-01-27 20:02:28
nie polecam praca sezonowa obiecanki jak to jest super bo chca sie wyrobic z praca do konca roku a potem siedzi sie w domu i czeka kilka miesiecy
2
tom 2015-01-27 20:07:59
jak długo pracujesz ?
bradlay 2015-01-27 20:15:05
2 miesiace zwolniłem się ale slyszalem ze znowu ludzie siedza w domu
2
wolf 2015-06-13 10:41:51
Organizacyjny bałagan w firmie, podobno prezes jest z wykształcenia polonistą, nigdy nie bedzięcie wiedzieć ile zarobicie, zwłaszcza na prowizjach. Firma Mensalota, Blumonte, Atagor to ci sami ludzie chyba powiązani z PBG w upadłości.
1
Kierownik 2015-10-04 22:09:36
Ludzi traktują jak szmaty wykorzystać i potem w domu jeszcze bezczelnie dzwonią ze jest robota po pół roku .. patologia
1
Mikołaj 2015-10-22 18:38:24
Firma aktualnie rekrutuje. Jakie oferują warunki pracy, jaka atmosfera i jak z kasą?
Melepeta 2015-10-25 16:36:54
Ten opis przedstawia idealnie firmę atagor ale nie z Torunia tylko z Krakowa wystąpił tu duży błąd. Mikołaj odradzam jeśli zależy Ci na zdrowiu bo pewnie ci co tam jeszcze pracują nie mają świadomości co im grozi.
1
bonzogonzo 2015-10-25 17:16:25
Witam, a jak sytuacja ma się w Luboniu?
Nikolas 2015-11-07 10:27:36
No właśnie- jak jest w Luboniu- klimat, kasa....?
mamba 2015-11-19 22:20:13
do faa, zajeżdżą cię. Praca minimum 10 godzin dziennie, po 3 miesiącach będziesz miał dość. Najbardziej newralgiczne stanowisko w tej firmie, że o kasie nie wspomnę :(
Bona 2016-07-28 14:18:40
Witajcie. Piszecie o Atagorze przy ul. Żeleńskiego ???
Pieta (sraczka) 2016-10-10 23:54:23
Patologia dziś jesteś przyjaciel jutro wrug . Piaskarnia w lubon nielegalna malują protegolem tez malarnia nie legalna jak przyjedzie ISO to w łapę i juz kierownik robert to chuj tez robota jest umowa zlecenie na rok a z tego pół roku w domu teraz jurek koordynator wogule człowiek bez głowy nawet opaski nie umie założyć takich pracowników rekrutluja debile i bierze do roboty sąsiadów szwagr ów . Robisz w chemii za 3000 zł jak db miesiąc. Wykorzystają szczególnie pod koniec roku bo faktury wszystko ok a potem jesteś chuj em nie ma roboty dla Cb . Imówi Roberta ziulkowska ego 10 stoi za drzwiami na twoje miejsce . Szukasz pracy tu zapraszam przekonasz się na sb robert debil jurek matol ...
Łapeta 2016-10-11 00:07:06
Tez się dołączę kolego masz rację w 100 % atagor wielkie dno . Robota db dla meneli umowa na rok zlecenie 2 tygodnie w robocie dwa w domu ino dla winopijcow trochę się przeze mnie ich przewinęło albo zrub kab c zz darmo jojaka na rok i w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to majjj witaj europo
Jurkins 2016-10-11 00:22:48
Trzymają takich pracowników jak Przemek grolik marek niewola [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dowodzący słonik atagor zrezygnował z roboty Świnoujściu na gazoport ie to oni zrobili go za parę groszy buhahahahaha a prezes to albo bebil albo kretyn ze ich trzyma bo mówi też jak Ziółkowski 10 stoi za drzwiami a nikogo nie ma a jak jest to tydzień buhahahahaha dno jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firma
Ktos 2016-10-11 00:30:00
Atagor krakow zelenskiego dno dno dno nie polecam
Ktoś 1 2016-10-11 00:57:47
Miałem przyjemność pracować z przekiem grolikem to 2 licowiec gada z tb a za 5 min całą firma wiem o wszyski m mialem przyjemność pracować z nim w rzepinie i teraz dalej debil robi i nawet autem nie umie je hac i robót ogarnąć debil skończony uzależniony od marka niewoli gdzie marek tam Przemek przwzucaja ze nie chodzi o atagor krakow z tymi opiniami a to ono w 10000%%% grolik ruszaj się niezdaro bo nawet korka nie umiesz zakręcić człowiek telefon takich atagor poszukuje
Iza 2016-10-12 17:56:38
Jak tak preznie dzialajaca firma moze nie uregulowac rachunku za noclegi?
Z firmy Atagor pracownicy nocowali w naszym pensjonacie, wystwilismy fakture na przelew i minal
miesiac, a pieniedzy dalej niema. Wykonalam kilka telefonow, w biurze krakowskim nikt nie odbiera, automat przelacza rozmowy do Poznania. Nie mozna sie doprosic o wlasne pieniadze.
Po prostu wstyd.

Iza
20
Do wszystkich 2016-10-24 08:21:32
Dariusz Lesniak nie obrabiaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] innym razem ze Staszkiem Dylem ten drugi wiesniak skończony jak mogą takich partaczy trzymać nic nie potrafią zrobić chyba tylko pic buhahaha . Zatarte samochody to jego sprawka naucz sie jeździć chłopie a nie ściemniaj ze to nie ty i przestańcie palić w samochodach Darku Staszku i Krzyśku Uważajcie na tych na hali obrobi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] każdemu dowodzący Piotrek. 2 Jurki to dopiero duet mówię omijajcie ich. Robert tylko obiecuje ma innych za nic. Lesniak , dyl Dominik Gucwa niech zyje partactwo
Krzysiek 2016-10-24 08:38:21
(usunięte przez administratora) hala lubon obrabia ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i każdemu zreszta codziennie głównie przy 5 kawie buhaahaaa :)
wolfin 2016-11-01 18:42:43
Nooo, no przyjemnie się to czyta, niezłe opinie , gratulacje dla Szefostwa, zwłaszcza za tą nielegalną piaskarnię i malarnię, nie ma urzędów które by się tym zainteresowały?
5
bambino 2016-11-17 13:23:33
a ja chwalę sobie pracę w ATAGOR. Super zarząd - dba o pracownika, pozwala się rozwijać, wynagrodzenia z górnej półki i na czas. socjal - ok. Nie rozumiem Waszych zastrzeżeń. pracuje z tymi ludźmi od prawie 4 lat.
3
Anonim 2016-11-19 22:52:10
Oczywiscie ze dba o pracownika - szczegolnie o jego zdrowie malujac na hali bez zadnego wyciagu, podczas gdy wszyscy inni to wdychaja. Nie wspomne o organizacji pracy - nigdy nie wiesz kiedy i gdzie pojedziesz, decyzje zmieniaja sie z godziny na godzine. Wyjazdy w niedziele w nocy, by o 7 byc na budowie i to za darmo!!! Czas jazdy sie nie liczy-zenada. Jak przychodza jakiekolwiek kontrole, to nagle malarni i piaskarni nie ma. Jedyne co mozna pochwalic, to atmosfera pracy- ludzie z wykonastwa i hali sa spoko (nie mylic z pracownikami biurowymi). No i teraz jedyna osoba personalnie- Robert kierownik wykonawstwa- ch...... jakich malo. Organizacja pracy- dno, ludzi ma za nic no i bardzo lubi obcinac godziny. Podsumowujac - lepiej omijac ta firme z daleka. A pieniadze bynajmniej d...... nie urywaja!!!
1
Bruno 2016-12-02 07:36:56
Bambino
Jedynie kto się rozwija to Robert Ż.......... a u innych pracowników rozwijają się jedynie choroby pracując przy żywicy w namiotach i kanałach. Tygodniowo często pracuje się blisko 100godzin delegacje trwają dwa tygodnie zarobki 2500 zł miesięcznie faktycznie górna półka Bambino z biura
Kabanos 2016-12-02 09:57:25
Dbanie o pracowników śmiech A na hali jeden prysznic na tylu ludzi w dodatku nie czynny nie wspomnę ze nawet ubikacja juz któryś rok jest rozbita. W umówię 8 godz obowiązek pracy 10 oczywiscie te dwie godziny za free. Wykonawstwo pracuje nawet po 15 i więcej.. Powodzenia chłopaki
Zostaw swoją opinię o Atagor - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Atagor