brak logo

Atagor

Kraków

Opinie o Atagor

Nicki 2014-04-08 23:30
Brak możliwości awansu , brak jasnego rozliczania pracowników Generalnie nie należy wierzyć w to , co mówią i obiecują. Kto musi niech próbuje , ale trzeba się liczyć z tym , że będą cię traktować jak popychadło. Teraz przyjaciel za 10 min wróg.
9
NICK 2014-08-06 12:17
Czy możesz cos więcej opisać?? np. na jakim stanowisku pracowałeś/pracowałaś...???
2
alosza 2014-12-16 19:12
firma totalne dno......
21
bradlay 2015-01-27 20:02
nie polecam praca sezonowa obiecanki jak to jest super bo chca sie wyrobic z praca do konca roku a potem siedzi sie w domu i czeka kilka miesiecy
2
tom 2015-01-27 20:07
jak długo pracujesz ?
bradlay 2015-01-27 20:15
2 miesiace zwolniłem się ale slyszalem ze znowu ludzie siedza w domu
2
wolf 2015-06-13 10:41
Organizacyjny bałagan w firmie, podobno prezes jest z wykształcenia polonistą, nigdy nie bedzięcie wiedzieć ile zarobicie, zwłaszcza na prowizjach. Firma Mensalota, Blumonte, Atagor to ci sami ludzie chyba powiązani z PBG w upadłości.
1
Kierownik 2015-10-04 22:09
Ludzi traktują jak szmaty wykorzystać i potem w domu jeszcze bezczelnie dzwonią ze jest robota po pół roku .. patologia
1
Mikołaj 2015-10-22 18:38
Firma aktualnie rekrutuje. Jakie oferują warunki pracy, jaka atmosfera i jak z kasą?
Melepeta 2015-10-25 16:36
Ten opis przedstawia idealnie firmę atagor ale nie z Torunia tylko z Krakowa wystąpił tu duży błąd. Mikołaj odradzam jeśli zależy Ci na zdrowiu bo pewnie ci co tam jeszcze pracują nie mają świadomości co im grozi.
1
bonzogonzo 2015-10-25 17:16
Witam, a jak sytuacja ma się w Luboniu?
Nikolas 2015-11-07 10:27
No właśnie- jak jest w Luboniu- klimat, kasa....?
mamba 2015-11-19 22:20
do faa, zajeżdżą cię. Praca minimum 10 godzin dziennie, po 3 miesiącach będziesz miał dość. Najbardziej newralgiczne stanowisko w tej firmie, że o kasie nie wspomnę :(
1
Bona 2016-07-28 14:18
Witajcie. Piszecie o Atagorze przy ul. Żeleńskiego ???
Pieta (sraczka) 2016-10-10 23:54
Patologia dziś jesteś przyjaciel jutro wrug . Piaskarnia w lubon nielegalna malują protegolem tez malarnia nie legalna jak przyjedzie ISO to w łapę i juz kierownik robert to chuj tez robota jest umowa zlecenie na rok a z tego pół roku w domu teraz jurek koordynator wogule człowiek bez głowy nawet opaski nie umie założyć takich pracowników rekrutluja debile i bierze do roboty sąsiadów szwagr ów . Robisz w chemii za 3000 zł jak db miesiąc. Wykorzystają szczególnie pod koniec roku bo faktury wszystko ok a potem jesteś chuj em nie ma roboty dla Cb . Imówi Roberta ziulkowska ego 10 stoi za drzwiami na twoje miejsce . Szukasz pracy tu zapraszam przekonasz się na sb robert debil jurek matol ...
Łapeta 2016-10-11 00:07
Tez się dołączę kolego masz rację w 100 % atagor wielkie dno . Robota db dla meneli umowa na rok zlecenie 2 tygodnie w robocie dwa w domu ino dla winopijcow trochę się przeze mnie ich przewinęło albo zrub kab c zz darmo jojaka na rok i w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to majjj witaj europo
Jurkins 2016-10-11 00:22
Trzymają takich pracowników jak Przemek grolik marek niewola [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dowodzący słonik atagor zrezygnował z roboty Świnoujściu na gazoport ie to oni zrobili go za parę groszy buhahahahaha a prezes to albo bebil albo kretyn ze ich trzyma bo mówi też jak Ziółkowski 10 stoi za drzwiami a nikogo nie ma a jak jest to tydzień buhahahahaha dno jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firma
Ktos 2016-10-11 00:30
Atagor krakow zelenskiego dno dno dno nie polecam
14
Ktoś 1 2016-10-11 00:57
Miałem przyjemność pracować z przekiem grolikem to 2 licowiec gada z tb a za 5 min całą firma wiem o wszyski m mialem przyjemność pracować z nim w rzepinie i teraz dalej debil robi i nawet autem nie umie je hac i robót ogarnąć debil skończony uzależniony od marka niewoli gdzie marek tam Przemek przwzucaja ze nie chodzi o atagor krakow z tymi opiniami a to ono w 10000%%% grolik ruszaj się niezdaro bo nawet korka nie umiesz zakręcić człowiek telefon takich atagor poszukuje
Iza 2016-10-12 17:56
Jak tak preznie dzialajaca firma moze nie uregulowac rachunku za noclegi?
Z firmy Atagor pracownicy nocowali w naszym pensjonacie, wystwilismy fakture na przelew i minal
miesiac, a pieniedzy dalej niema. Wykonalam kilka telefonow, w biurze krakowskim nikt nie odbiera, automat przelacza rozmowy do Poznania. Nie mozna sie doprosic o wlasne pieniadze.
Po prostu wstyd.

Iza
54
Do wszystkich 2016-10-24 08:21
Dariusz Lesniak nie obrabiaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] innym razem ze Staszkiem Dylem ten drugi wiesniak skończony jak mogą takich partaczy trzymać nic nie potrafią zrobić chyba tylko pic buhahaha . Zatarte samochody to jego sprawka naucz sie jeździć chłopie a nie ściemniaj ze to nie ty i przestańcie palić w samochodach Darku Staszku i Krzyśku Uważajcie na tych na hali obrobi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] każdemu dowodzący Piotrek. 2 Jurki to dopiero duet mówię omijajcie ich. Robert tylko obiecuje ma innych za nic. Lesniak , dyl Dominik Gucwa niech zyje partactwo
Krzysiek 2016-10-24 08:38
(usunięte przez administratora) hala lubon obrabia ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i każdemu zreszta codziennie głównie przy 5 kawie buhaahaaa :)
wolfin 2016-11-01 18:42
Nooo, no przyjemnie się to czyta, niezłe opinie , gratulacje dla Szefostwa, zwłaszcza za tą nielegalną piaskarnię i malarnię, nie ma urzędów które by się tym zainteresowały?
5
bambino 2016-11-17 13:23
a ja chwalę sobie pracę w ATAGOR. Super zarząd - dba o pracownika, pozwala się rozwijać, wynagrodzenia z górnej półki i na czas. socjal - ok. Nie rozumiem Waszych zastrzeżeń. pracuje z tymi ludźmi od prawie 4 lat.
3
Anonim 2016-11-19 22:52
Oczywiscie ze dba o pracownika - szczegolnie o jego zdrowie malujac na hali bez zadnego wyciagu, podczas gdy wszyscy inni to wdychaja. Nie wspomne o organizacji pracy - nigdy nie wiesz kiedy i gdzie pojedziesz, decyzje zmieniaja sie z godziny na godzine. Wyjazdy w niedziele w nocy, by o 7 byc na budowie i to za darmo!!! Czas jazdy sie nie liczy-zenada. Jak przychodza jakiekolwiek kontrole, to nagle malarni i piaskarni nie ma. Jedyne co mozna pochwalic, to atmosfera pracy- ludzie z wykonastwa i hali sa spoko (nie mylic z pracownikami biurowymi). No i teraz jedyna osoba personalnie- Robert kierownik wykonawstwa- ch...... jakich malo. Organizacja pracy- dno, ludzi ma za nic no i bardzo lubi obcinac godziny. Podsumowujac - lepiej omijac ta firme z daleka. A pieniadze bynajmniej d...... nie urywaja!!!
2
Kabanos 2016-12-02 09:57
Dbanie o pracowników śmiech A na hali jeden prysznic na tylu ludzi w dodatku nie czynny nie wspomnę ze nawet ubikacja juz któryś rok jest rozbita. W umówię 8 godz obowiązek pracy 10 oczywiscie te dwie godziny za free. Wykonawstwo pracuje nawet po 15 i więcej.. Powodzenia chłopaki
Kupa 2016-12-14 08:34
Rozwinąć ? Dokładnie chłopaki po 4 latach awansowali z umowy zlecenie na umowę o prace. Umowa tylko na rok bo okres próbny był za krótki :....:)
1
Morfeusz 2017-03-20 09:59
Nie trzeba sie długo zastanawiać kto obrobił 4 litery Markowi Przemkowi Dominikowi i Ziolkowskiemu po języku jaki został użyty w pisowni to moze byc tylko Stanisław Dyl po roku pracy w Atagorze nie raz o tym mówił i widziałem tez jego stosunek do nich.... zreszta on szacunku nie ma dla nikogo arogancki pyskaty. Brak wykończenia estetyki w pracy tylko byle było. Niech sobie Sławek myśli ze tak jest z Robertem .
Pracownicy 2017-03-23 22:42
Pragniemy złożyć skargę na dyrekcję firmy Atagor oraz kadrę kierownicza wyżej wymienionej firmy, która dopuszcza się łamania praw pracowniczych i nie przestrzegania przepisów wynikających z Kodeksu Pracy. W firmie dochodzi także do jawnych łaman zasad BHP tj:
- brak wentylacji na hali produkcyjnej
-Jazda przeciążonymi samochodami
- brak hamulca w wózku widłowym
-brak masek ochronnych.
Wyżej wymienione stanowią zagrożenie dla życia i zdrowia kadry pracowniczej. Jakiekolwiek próby zgłaszania owych niebezpieczeństw są notorycznie lekceważone i zamiatanie pod dywan. Inspekcja pracy nie widzi tych zaniedbań od lat, stąd można wnioskować że zaniedbania tuszowanie są sowitymi łapówkami.
Kolejna kwestia nurtującą nas jako pracownikow, to fakt że jesteśmy zmuszani jeździć na budowy podając się za inne osoby z naszej firmy, takie które posiadają uprawnienia i kwalifikacje do aktualne wykonywanej pracy. W wyniku czego jedna osoba jest na dwóch obiektach jednocześnie, mimo dzielacej odległości 500km. Fakt co najmniej dziwny ale często stosowany przez kadry kierując w celu redukcji kosztow, bez naszej zgody.
Każdy pracujący w wymienionej firmie wie jak bardzo oszukujecie na materiale . To jest oszustwo które również podlega pod odpowiedni paragraf w kodeksie karnym.
Umowy nasze jasno określają nasz czas pracy jako osmiogodzinny. Dlaczego więc zmuszani są koledzy wykonawstwa pracować po 10 godzin dziennie pod groźbą konsekwencji odrabiania na ich niekorzyść?! Oczywiscie dwie dodatkowe godziny nie są płatne i kolejne tez nie ,,zero dodatkowego wynagrodzenia"
Widać, że dla Państwa liczy się jedynie zysk kosztem pracowników,ich życia i zdrowia. Dla poparcia naszych wniosków możemy zapytać gdzie jest wentylator w malarni? Nie ma! Dlaczego? Podobno z braku funduszy i środków... Żałosne i żenujące tłumaczenia. Dobrze że mają państwo fundusze na durne i bezsensowne szkolenia, wyjazdy integracyjne dla wybranych na wyższym strzeblu i premie dla kadry kierowniczej. Pytamy się za co? Za siedzenie i pierdzenie w stołki? Bądź ewentualny spacer z telefonem przy uchu po hali?!
Jako pracownicy mamy nadzieję, że to pismo uświadomi wam jak źle dzieje się w firmie i do czego jesteśmy zmuszeni żeby zwrócić waszą uwagę. Chcemy być traktowani godnie i z szacunkiem i w takich samych warunkach chcemy pracować. Wykonujemy swoją pracę jak najlepiej potrafimy więc chcemy, godnych warunków do dalszego jej wykonywania. Oczywiscie wyżej wymienione czynniki są potwierdzone zdjęciami które tez zostaną załączone jesli ktoś z biura bedzie chciał pokazać ze to nie prawda
Z poważaniem:
,,byli" i obecni pracownicy firmy Atagor
Zostaw swoją opinię o Atagor - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Atagor