Verco S.A.

Warszawa

Opinie o Verco S.A.

qwerty 2013-08-14 10:32:01
Hahahaha tak, tak, konkurencja nic innego nie robi tylko się obawia takiego kolosa rynkowego jak verco :-) Biuro w akcji .... a po akcji jak ktoś coś napisze będzie reakcja ;-) Ile trzeba płacić za kasowanie wpisów?
qwerty 2013-08-19 16:21:48
Powiem Tobie tylko dwie kwestie. Uczciwość i brak cwaniactwa. Resztę można przeżyć. A o cwaniactwie firmy świadczy m.in. to forum. Najpierw coś się narobi, by potem zabiegać o kasowanie wpisów na forach :-)
qwerty 2013-08-20 09:42:31
Jak to? Nie wiesz jak jest w twojej firmie? Niezle :-)
pracownik 2013-08-20 20:16:01
Jezeli masz kilka ofert, dobrze ci radze omin ta firme, jest jedna podstawowa rzecz w tej firmie powie ktos prawde jak sie pomyli, o ile wogole cos powie.
A to forum, kasowane szczere wpisy, a wpisy pozytywne to tylko zaloga, ktora nie miala wyjscia musiala dobrze sie wypowiedziec.
juko 2013-08-20 21:06:27
miałem tą wielką nieprzyjemność pracować. owszem, pieniądze na czas i pod tym względem żadnych problemów.. i to jedyny plus ;>
najlepiej o firmie świadczy to, że jak tylko pojawiały się tu konkretne wpisy, opisujące rzeczywistość w verco, to od razu były kasowane. I nie, nie pisali ich zwolnieni frustraci.
jeśli potrafisz się wyłączyć i olać opowiadane Ci codziennie bzdury, to możesz spokojnie pracować i brać pieniądze przez jakiś czas. jeśli natomiast myślisz, że będziesz uczestniczyć w pracy prawdziwego, zaangażowanego, dobrze zarządzanego zespołu sprzedażowego, to zdecydowanie nie ta firma. Każdy dobry PH/PM/PF po 2/3 tygodniach zauważy w co się wpakował
Maja 2013-09-30 19:47:14
Była prawda.
Szkoda, że wszystko podlega takiej cenzurze.
Wczytaj się od początku.
Jak będziesz pokorny, cichy, i w sprzedaży ponad przeciętny (głównie apteki) to jest OK.
Jak postawisz na etykę i moralność, to nie koniecznie.
To tylko ,,wysublimowany,, handel -:))
Powodzenia.
Peter 2013-12-12 11:26:54
Maja, no właśnie "mam własne" schematy. I tacy schematyczni pseudo lekarze nas leczą. Do wszystkiego należy podchodzić w głową. Szkoda, że nie jesteś jedynym zakompleksionym lekarzem, do pracy w farmacji się nie nadawałaś wnioskuję, to teraz spróbujesz o zgrozo leczyć ludzi wg własnych schematów... A jeśli jesteś katoliczką jak piszesz, to dlaczego robisz w trąbę przedstawicieli? To są też ludzie którzy muszą zarabiać na rodziny, dzieci, spłacać kredyty etc. Współczuję ci bardzo.
klara 2014-02-01 23:41:04
a ja pracuję i nie narzekam - przeczytałam wszystkie komentarze i aż włos się jeży na głowie ! Wiadomo kto sam odszedł bo nie pasowały mu warunki albo został zwolniony będzie narzekał i obrzucał i obrażał wszystkich i każdego - inna sprawa, że jak nie ma wyników to i nikt nikogo trzymał na stanowisku nie będzie - umówmy się praca przedstawicieli medycznych itp nie jest moralną w tej czy w innej firmie - trzeba godzić się z nieetycznymi metodami - idąc do lekarza prywatnie, który wypisuje mi recepty zastanawiam się ile w tym wiedzy, przekonania, doświadczenia a ile kasy i obiecanych recept!! kto bardziej moralny lekarz czy przedstawicie, szef czy pracownik - w dzisiejszych czasach ja się cieszę, że mam pracę, wypłatę na czas - reszta dzieje się jakoś obok - mam znajomych i przyjaciół, którzy pracują za głodowe pensje, które czasem wypłacane z opóźnieniem - ale pracują bo nie maja wyjścia, bo czynsz, rachunki, dla dziecka buty ... każdy chciałby mieć mega pasjonującą pracę a najlepiej taką, żeby się nie stresować i z luzem rozpoczynać każdy dzień a wieczorem wracać do dzieci z uśmiechem i nową porcją przyjemności ... oby każdemu z nas się to udało - niestety takie życie czasem ktoś już na starcie ustawiony nie musi się martwić przyziemnymi sprawami, bo rodzina zamożna bo rodzice pomogą - niestety tym którym sie taki bajkowy scenariusz nie przytrafił pozostaja próby na przeżycie tego co się ma jakoś w ludzkich warunkach
1
git 2014-02-02 22:08:23
Ale brednie (usunięte przez administratora)
2
TSA 2014-03-12 00:05:44
Generalnie, jak na obecne czasy przystało, czasu mało, mało kasy i topnieją zapasy. My tylko jesteśmy małym dodatkiem, czasami tłem, czasami naszym generalnie upadkiem. Gadamy, gdakamy, piszemy i się kryjemy. Boli nas brak odwagi, władzy i kasy ... . Recepta prosta, czytelna i jasna. Otwórz swój biznes, zatrudnij, wymagaj i zapłać. Jak masz rodziny, kilkoro dzieci itd, to nie łatwe, KAT jest zawsze potrzebny ... . Twoja głowa jest w kolejce, nie zapominaj. Czasami przypomnij sobie i wspominaj ... .
ona 2014-07-22 20:57:28
To jest beznadziejna pseudofiremka.Wielcy managerowie z koziej Wólki masakra.Nie polecam
zxc 2014-07-26 15:29:12
Hahaha

Zakres obowiązków służbowych m.in. pisanie laurek na forum :-)))
Wieś i słoma wystająca z butów.
ela 2014-08-05 18:27:51
No cóż widać, że nie masz pojęcia o tej firmie- większych bredni nie słyszałam! Powodzenia!
kol 2014-08-05 21:49:52
Nie ma gps-ów tylko lokalizator w telefonie- a to jest spora róznica kolego Kriss!!! Tablety to też jakaś bajka bo pracuje w tej firmie i na oczy żadnego nie widziałem więc nie wypisuj takich głupot!
Kriss 2014-08-07 15:07:25
ale o pierwszych zarzutach to już cisza????
gps czy lokalizator co za różnica.
martwi mnie brak zaufania do dorosłych ludzi....
1,2,3 2014-08-07 21:48:25
Ale o co ta sprzeczka, o kilka słów prawdy, moje gwiadeczka????
Pensje płacimy, ZUS-y też pełnimy, urlopy dajemy, super samochody tankujemy i tylko jednego oczekujemy, IMS i FARMAPROM nie oszukujemy !!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam Banda !!!!!!!!
Franczeska 2014-08-08 22:27:29
Szanowna Bando,
pracowała Banda w ,,polu,, czy tylko przy biurku???
Każdy z Nas wie, iż matematyka nie oszukuje a IMS i farmaprom to tylko narzędzie w rękach Bogów czyli właścicieli. Trochę realu. Ktoś kto pracuje z sieciówkami na północy lub południu kraju, wymiata zazwyczaj osoby, które zapindalają w pozostałych regionach. Szkoda, że tego nikt nie widzi lub udaje.
Szkoda, że osoby, które ciężko pracują idą do lamusa. Bando otwórz oczy, masz przecież coś na wzrok w swojej ofercie (Ofta).
1
www 2014-08-09 20:38:15
Na waszym miejscu bym raczej nie "kozaczył". Jest kilka wyjątkowych "kwiatków", o których doskonale wiecie.
1
fuks 2014-08-12 08:08:38
ciekawe co na to lekarze, gdyby się dowiedzieli, że macie na nich "haki"?
ona 2014-09-08 18:20:47
Było już w Verco tak ,że super sprzedaże były w Łodzi zazwyczaj też Gdańsk i tak dalej wrzuty wrzuty i jeszcze raz wrzuty .Verco to nie firma farmaceutyczna tylko taka mała filia i z tego co wiem maja tylko suplementy a nie leki bo leki są wypisywane na receptę więc nie piszmy ,że to jakiś potentat na rynku ha ha ha
1234 2014-10-01 23:02:55
Szanowni Pracownicy Firmy Verco.
Składam "serdeczne gratulacje" z okazji nowozatrudnionego.
Mając ogromne doświadczenie w branży farmaceutycznej i w "obcowaniu" z nowozatrudnionym, stwierdzam autorytarnie:
- złapcie się kierownic, złapcie się drążków zmiany biegów, bo będziecie mieć taką jazdę, że popamiętacie. Ale nie martwcie się... (Zapewne za chwile zrozumiecie albo już rozumiecie o kim piszę), za rok go nie będzie. Jak widać po jego CV ostatnio nie jest w stanie dłużej niż rok popracować, kariera w Sandozie to był jego Łabędzi śpiew... Ludzie z Sanofi wykazali sie profesjonalizmem, a w KBKM popracował kilka miesięcy - czemu tylko tyle, zapewne był bardzo dobry, albo Wasza firma potrzebuje prawdziwych fachowców :)
Trzymam za Was kciuki. Nie dajcie się.... napisałbym dosadniej ale wiem, że admin zaraz powykreśla wszystko co ma znaczenie...
Liczę, że Wasi GeneralManaheros w końcu zobaczą o co kaman, tylko ciekawe ilu z Was zostanie po "bandycku" wywalonych z roboty. Zachowajcie się korporacyjnie, ci z góry przychodzą i odchodzą - nie wychylajcie głowy, chyba, że macie jak MY własne poczucie osobistej wartości i jak plują wam w twarz to nie będziecie mówić, że deszcz pada. Jeśli tacy jesteście to atakujcie - to słabiutki ludzik - ale my zbyt późno to dostrzegliśmy...
I pamiętajcie - wszystkich, którzy maja sadystyczno-mobingowe zapędy ktoś zatrudnia, ale o sile firmy świadczy to, jak szybko się taki człowiek żegna z firmą.
GODBLESJU. Alleluja...
8
BWDWWSWK 2014-10-03 13:32:04
No widzę, że złe wieści szybko się rozchodzą. Do powyższego postu mogę dodać, tak dramatycznego poziomu niekompetencji, począwszy od zarządzania zespołami sprzedażowymi aż po kompetencje (a raczej ich brak) w kwestiach handlowych, dotychczas w swej karierze nie spotkałem. Będziecie (jeśli nie tylko krowa nie zmienia poglądów) obrażani, Wasze kompetencje będą podważane, a koszty wynikające ze sprzedaży wzrosną. I to bardzo. To efekt braku znajomości elementarnych zasad negocjacji. Będziecie odsyłani na ławkę rezerwowych, dowiecie się co to jest miękka fifa oraz że from east to west jesteście the best. I tego typu podobne brednie.

Szczerze współczuję.
7
o mały włos verco 2014-10-28 14:26:27
Z wielka przyjemnością podzielę się wrażeniami z 5miesięcznego procesu rekrutacji do firmy verco do działu okulistyki :)
Obecnie jestem po 6 rozmowach i trzech wycieczkach do Warszawy, które miały na celu zdobycie pracy na st przedstawiciela w tej firmie. I co? Pstro :) Przez 4 miesiące byłam wodzona za nos i słyszałam, że jestem "zwycięzcą" i jak nic pracę dostanę. W ostatnim miesiącu procesu rekrutacyjnego w firmie verco została zatrudniona osoba, którą opisujecie. Inszy pan dyrektor poinformował mnie, że proforma mam udać się do Warszawy w celu odbycia już tylko i wyłącznie "kurtuazyjnej" rozmowy z nowym panem dyrektorem. Rozmowa z osobą opisywaną trwała 13 minut, zadano mi na niej pytanie o zainteresowania. Ach jakże pięknie popłynęłam, czy jest przyjemniejszy temat do rozmowy niż zainteresowania. Po czym pan uścisnął mą dłoń i powiedział, że to już wszystko dziękujemy, jutro zadzwonimy :) niestety czułam nie dosyt po o owych 13 minutach i przeczucia nie miałam dobrego. Nazajutrz nie zadzwoniono, nie byłam zdziwiona. Telefon zadzwonił wczoraj i niestety złe informacje zatrudniliśmy kogoś innego bąkał inny pan kierownik ale i tak była pani najlepsza i na zawsze w sercu swym i pamięci Panią będę miał. Co jest najlepsze w całej historii, że pracę dostała osoba która w mojej ostatniej firmie pracowała na tym samym terenie i w tej samej linii przede mną i wyleciała za nie wyjeżdżanie do pracy, zawaliła teren, zostawiła za sobą syf, brud i malarię, który ja musiałam sprzątać. Ale to jeszcze nic bo referencji udzielił tej osobie niejaki kierownik Andrzej a grzebiąc usilnie w swej pamięci nie jestem w stanie dokopać się do żadnego kierownika ani nawet dyrektora w linii w której obie przecie pracowałyśmy o tym imieniu.Przednia historia dla mnie musiałam się nią podzielić bo w takiej szopce jeszcze udziału nie brałam :)Od czerwca tego roku dostawałam telefony z firmy verco, o treści "będziemy Panią zatrudniać, chcemy Pani, z Panią nam po drodze" a na końcu 13 minut zadecydowało o czymś zupełnie innym. Osoba o której piszecie nie dała rady zweryfikować jak nazywał sie kierownik w firmie w której pracowały obie kandydatki na stanowisko, dyrektor może nawet sam prezes, nie wiem już sama. IMSy które same za siebie mówią. Tyle możliwości sprawdzenia kompetencji pracowników ale nie 13 minut poświęcone dla człowieka, którego zwodziło się 5miesięcy zaważyło o sprawie :) Sory jestem w szoku, pełen rock'n'roll, czeski film i monty phyton.
Od siebie tylko jeszcze do verco "go! verco! go! jeee!"
4
Yoanna 2014-10-31 14:37:09
Witam serdecznie,
Jestem zmuszona skomentować powyższe, choć na ogół tego nie robię. Otóż, jak się okazuje świat jest czasem bardzo mały i warto się zastanowić co się mówi, do kogo i pisze, szczególnie w internecie. Tak się akurat składa, że znam obie kandydatki z terenu, z tego, co sobą reprezentowały-reprezentują w pracy. Myślę, że pani „obrażona” nie poradziła sobie absolutnie z emocjami, z "porażką", jakiej doświadczyła i tym samym potwierdziła tylko, że firma dokonała dobrego wyboru. Czasem warto spojrzeć na siebie i swoją pracę troszkę bardziej krytycznie. Proszę o tym pomyśleć następnym razem…
Swoją drogą procesy rekrutacyjne różnie wyglądają. Szukając pracy trzeba mieć to na względzie. Moim zdaniem, takim posunięciem bardziej sobie pani zaszkodziła, niż pomogła, a jeśli chodziło o zwykłe wyżalenie, czasem warto jednak wrócić do nieco starszej formy, np. przyjaciółki:)
Pozdrawiam i życzę owocniejszych poszukiwań…
5
Ginny 2014-11-19 04:57:32
@Yoanna nie do końca rozumiem określenie że ktoś nie poradził sobie z emocjami... Wyjaśnisz o co chodzi? Bo albo to kwestia człowieka albo atmosfery pracy. A to już dużo nam powie o pracy w VERCO. @ Kriss a te budżety to jakie mają? Bo niby CV miałam składać ale wolałabym wybadać teren ;) W ogóle jaka jest podstawa?
Kasia 2014-12-02 16:49:06
Wszystko fajnie rozumiem żal, niezadowolenie, złych przełożonych zły zarząd tylko dlaczego nikt nie odpowie wprost za jakie pieniądze pracuje chodzi mi o podstawę netto, jakie ma narzędzia pracy, ile wizyt itp.?! To jakaś tajemnica szeroko owiana czy tylko lanie wody i pomyj jest tu wskazane żeby zrobić szumu na pól polski????
boolka 2014-12-10 20:43:13
Droga E. - człowiek ze wsi wyjdzie....ale wieś z człowieka już nie! Ty się zajmij lepiej robotą , a nie wypisywaniem bzdur na temat bogu ducha winnych koleżanek, którym zwyczajnie do piet nie dorastasz...tym postem to dopiero pokazalas, ze najlepsza rzecz jaka uczynili, to to ze nie wybrali Ciebie...i nawet E Ci nie pomogła. Głupich nie sieja....
tymek 2015-01-27 12:45:56
oj tak, trzymajmy się może tematu tak naprawde, bo tutaj zaglądają osoby poszukujące pracy lub jakies, które mają już konkretne doświadczenie w tym temacie, a jak pizecie o jakiś wątkach, które nie sa powiązane, to nie trudno się dziwić, ze ludzie się irytują, sam jestem ciekawy konkretnych warunków pracy.
prdukt 2015-03-31 03:21:59
Korzystaliście z produktów oferowanych prze verco s.a - poszukuje pinii na temat w szystkich artykułów farmaceutycznych oferowanych przez verco.sutricon dokładnie jest najbardziej potrzebynm produktem o którym chciałbym poczytać opinie. mianowicie - interesuje mnie opienia na temat tych plastró i skuteczności na blizny.
Kolega 2015-04-16 08:37:24
Warto, startuj, nie czekaj, jest super, dobre warunki i kasa, fajni ludzie.
3
zaiprz 2015-04-23 16:19:38
Witam, proste pytanie do tych narzekających i tych chwalących. Jaka podstawa na stanowisko konsultant medyczny?
Kolega 2015-04-23 21:39:11
Podstawa 9000 - 15000 PLN
w sensie w kwestii 2015-04-25 00:00:57
Smok Wawelski Buhahahahahahahahahahahahahahaha.
Kolega 2015-04-30 20:19:02
Wal jak w dym, dobrze płacą a jak dobrze wiesz kasa to podtawa, na wszystko się zgodzisz.
rep 2015-09-01 15:59:08
Proszę o podanie konkretów na temat tej firmy. Płaca, premie, ilość wizyt, budżet czy jest i jaki wysoki, samochód jakiej marki (bo ostatnio to różnie bywa. Nie pisać pierdoł tylko konkrety. Byłbym wdzięczny za info.
Normalny 2015-09-08 09:16:46
Firma arogancka. Nie jest w stanie odpowiedzieć na wysłane aplikacje. Brak odpowiedzi nie jest odpowiedzią tylko brakiem podstawowych zasad profesjonalizmu.
1
Wrona 2015-11-10 18:34:33
@sroka, zapomniałeś dodać jeszcze informacji o olbrzymiej rotacji wśród przedstawicieli medycznych. To taki drobny szczegół.
Wrona 2015-11-12 19:49:53
@kawka, mijasz się z prawdą. Siła przebicia i charyzma jak twierdzisz to zbyt mało jeśli preparaty są marnej jakości albo product managerowie wymyślają "know how" tylko według nich skuteczne. Widać, że nigdy nie pracowałeś w terenie. No może kilkanaście lat temu.
abc 2015-12-17 08:07:49
Wybacz, ale jesteś idiotą. Warto aplikować, bo oferują umowę o pracę? Przecież takie rzeczy powinny być standardem. Szanujcie się a nie dajecie po sobie jeździć kilku cwaniakom z Verco. Odradzam tą firmę i pracę w niej. Opinie na forum są moderowane przez firmę.
Zorientowany 2015-12-17 22:07:53
Do @zenek6 - Wielkie pieniądze - dobry bajer. Może ktoś go łyknie. Przedstawiciele zapewne z premii kupują i jeżdżą najnowszymi BMW i mercedesami SLK.
sds 2016-03-07 21:13:32
Tak kolego, 2200 brutto, to bardzo godziwe pieniądze w Wawie :-))) Wystarczy na mieszkanie i czteropak piwa :-P Zaszalejesz za te pieniądze. A tak poważnie, to skrajna żenada!!! Nie bądź minimalistą, bo w biedronce więcej płacą na kasie i to netto ;-)
jakub 2016-03-16 20:33:49
Raczej w tej firmie taka osoba zajmuje się wciskaniem kitu. Trwałe relacje? Chyba jak ktoś chce sobie relacje zepsuć i przekreślić swoje dalsze funkcjonowanie wśród lekarzy danej specjalizacji.
ciekawy 2016-05-18 13:47:02
2200 zl brutto i nie ma zadnej premi ?
qwerty 2016-06-02 08:49:51
Premią może być to, że pracujesz z młodym zespołem z wyjątkowo "doświadczonymi" fachowcami z branży buahahahaha a dodatkowo masz możliwość uczestniczyć w wybitnym projekcie w branży farmaceutycznej buahahahaha :-))))
melon 2016-10-18 10:29:33
czyli Verco oferuje jakas dodatkowa premie do podstawy ?
Aga 2016-10-18 12:54:55
A godziny pracy jakie sa ? Pracujesz od poniedziałku do piątku czy weekendy rowniez musza byc pracujące wszystkie czy może tylko jakaś jedna sobota? Mile widziani sa studenci studiów dziennych? Nie ma żadnego problemu z ułożeniem grafika dla nich? Mi by odpowiadało
Ja 2016-11-14 17:13:39
A jakimi autami jeżdżą repy?
2
Ja 2016-11-14 20:07:34
A jakimi autami jeżdżą repy?
2
darek 2016-11-17 10:27:31
Ja również nie polecam pracy w tej firmie. Są nie słowni. Jeżeli nie rozmowie rekrutacyjnej coś obiecywali, a nie zapisali na papierze to nie licz na to, że to wypełnią. Jak od razu po rozpoczęciu pracy nie wciągniesz się w jakieś układy układziki, grupy wzajemnej adoracji, które zwalczają się nawzajem, to cię zniszczą. Będą sprzedawać plotki o tym że sobie nie radzisz, kłamać o twojej pracy, aby cię zniszczyć. Na wejściu, nawet nie zamieniając z tobą ani jednego słowa, doczepią ci łatkę: krętacza, brak zaangażowania albo lenia. Nie wierz w bajki, że spotkasz tu miły zespół ludzi i przyjazne środowisko pracy. Raczej poczujesz się jak w gnieździe żmij. Chyba że od razu będziesz lizusem i donosicielem dla góry, to może zostawią cię na dłużej w firmie. O wszystkim świadczy to, że są różne standardy oceniania pracowników. Zwróć uwagę też, jak dużo ofert pracy jest z Verco - ciągle się pojawiają. Każdy doi tą spółkę w swoją stronę. Dlatego, jak ktoś jest normalny, doceniany przez poprzednich pracodawców za swoje kompetencje merytoryczne to się tam nie odnajdziesz. Chyba że jest przygotowany na walkę przez kilka miesięcy i gnojenie.
A to że pracodawca płaci w terminie to żaden plus - to jest standard obecnie.
5
. 2016-11-22 11:03:09
cześć Marcin :) Ty to dopiero kombinowałeś w tej firmie ...
4
Zostaw swoją opinię o Verco S.A. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Verco S.A.