Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2008-10-16 22:40:31 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Z.P.H.U-Nitex - Płużnica. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
Cinek - 2009-10-01 21:32:20 odpowiedz | cytuj
zła organizacja ,a szczególnie kierowniczka zaopatrzenia pani Katarzyna z nią nikt długo nie popracuje.ciekawe kiedy ją zwolnią!!!
bodo - 2009-10-01 21:40:18 odpowiedz | cytuj
nie przyjmujcie się tam do pracy bo szału tam niema z pensją a kadra do bani a Katarzyna kierowniczka zaopatrzenia jest najgorsza nie życzę nikomu z nią pracować!!!lepiej pracować w Szarpie
Egon - 2009-10-01 21:48:43 odpowiedz | cytuj
Ta firma to żenada kapusie ,[usunięte przez admina],nikomu nie życzę tam pracować a z resztą przekonajcie się sami.A i tam jest Fajna Kasia kierowniczka ona wam życie umili:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Arko - 2009-10-08 08:12:29 odpowiedz | cytuj
Powiem szczerze p Katarzyna jest najbardziej kompetętna w tym co robi od lat w tej firmie NITEX
Normalny - 2009-10-08 08:21:12 odpowiedz | cytuj
Jak ktoś jest leń a przewineło się ich sporo w tej firmie to trudno, im zawsze będzie ciężko w każdym innym zakładzie !!! I tylko będą chodzić do Opieki lub Urzędu Gminy po kasę !!! i cale życie narzekać jak to jest ciężko!!! Pracują ludzie w Nitex-e po kilka naście lat i nie narzekają!!!

pozdro dla LENI !!!
Normalny - 2009-10-08 08:21:12 odpowiedz | cytuj

pozdro dla LENI !!!
gordon - 2009-10-08 16:25:02 odpowiedz | cytuj
Arko widze ze nie poznales pani kasi od strony pracownika albo podwladnego. jedna dziewczyna cala robote za nia odwalala we firmie i sie musiala zwolnic przez nia bo nie wytrzymala psyhicznie!
:-) - 2009-10-09 10:09:17 odpowiedz | cytuj
Gordon jak ktoś jest słaby psychicznie to niech się leczy
a w pracy nie ma sentymentów !!!
Nestor - 2009-10-09 11:52:57 odpowiedz | cytuj
gordon a Ty poznałeś.... tylko z jakiej strony.. pracownika czy podwładnego? Najciekawsze ze Twój post i trzy pierwsze zadają kłam sytłacji i obrazu całej firmy. Informacje masz może z trzeciej ręki i już taki oblatany jesteś. Bzdury gościu piszesz i tyle.
pracownik nitexu - 2009-10-09 12:52:29 odpowiedz | cytuj
firma do bani organizacja jeszcze gorsza a płace szkoda gadać wyzysk w biały dzień. praca na telefon. na 14 do pracy a oni dzwonią za pięć dwunasta że zmiana planów i na 12 do pracy, do 22. codzinnie nadgodziny przymusowe a jak ktoś się odezwie to zaraz lecą po całej premii i dostajesz 950 na rękę i nawet nie wiadomo co z tym robić. masakra firma!!!!!!!!
Krzysztof Góreczny - 2009-10-09 16:10:07 odpowiedz | cytuj
W NITEX pracuje od 5 lat i nie zgadzam się z panem, który przedstawia się jako GORDON.
Podejrzewam, że pierwsze wpisy też są napisane przez nick: Gordon, szkoda tylko, że nie masz tyle odwagi, żeby podpisać się z imienia i nazwiska skoro firma cię tak oszukała i wykorzystywała.
Po pierwsze nie masz pojęcia o organizacji w firmie NITEX, Pani Kasia nie jest szefową zaopatrzenia ani żadnym kierownikiem. Ja pracuje z Kasią 4 lata i szanuje ją, za jej kompetencje i zaangażowanie, którego Ci pewnie brakowało. Odpowiadam Ci, że nie planujemy zwolnić Pani Kasi.
Po drugie nie znasz człowieku kadry i pamiętaj, że wszystko w Internecie zostawia swój ślad i nikt do końca anonimowy nie jest !!! SHARP – tak się nazywa fabryka w Łysomicach !!!
Po trzecie obrażasz i oczerniasz ludzi, których szanuje i współpracuje z nimi od lat a w szczególności Kasię, której tak naprawdę nie znasz !!!
Zgadzam się z wpisem Normalnego, „Pracują ludzie w Nitex-e po kilka naście lat i nie narzekają!! ”
ktoś z doświadczeniem zawodowym - 2009-10-12 16:56:59 odpowiedz | cytuj
Chyba nie miałeś okazji pracować w innej firmie bo nie wiesz co to wyzysk i zmiana planów...wierz mi
ktoś z doświadczeniem zawodowym - 2009-10-12 17:00:38 odpowiedz | cytuj
mój post skierowany jest do "pracownika NITEXu"
:) - 2009-10-13 20:12:38 odpowiedz | cytuj
Tak samo się nie zgadzam z (pracownik nitexu)!!!! Bzdury opowiadasz!!!!!!!!!!Pracowałam tam 2lata i szanują pracownika oczywiście jak jest tego war,bo leni nikt nie toleruje co prawda to prawda i niejednych boli jak widać!!!!!!!!!!
:) - 2009-10-13 20:12:40 odpowiedz | cytuj
mała mi - 2009-10-16 18:32:58 odpowiedz | cytuj
jeśli ktoś się nie nadaje do pracy to mu nigdzie odpowiadać nie będzie i dlatego na wszystko będzie narzekać. ale myślę, że trzeba mieć też trochę klasy i odchodząc nawet pozostawić jakąś dobrą opinię po sobie ... w wypadku pana [usunięte przez admina]i reszty wątpie, żeby tak było...
Debiczebi - 2009-10-26 12:22:41 odpowiedz | cytuj
Pracowałem w tej firmie i wrażenia są gorzej niż złe. Po pierwsze primo balerino zero współpracy kierownictwa z zarządem. 2 zmuszanie pracowników do nadgodzin i zaraz krótka piłka nie chcesz nie rób na twoje miejsce mamy kogoś. 3 miła atmosfera dopóki nie postawisz się powiesz że nie możesz np. przyjśc na dłużej bądź zostac w sobotę (jest już po Tobie). 4 Jakieś krzyki wyzwiska nie wiadomo za co??? 5 KONFIDENCI!!!!!!!!!!!!!!! Jedna wielka szajka konfidentów powiesz coś źle źle się spojrzysz cokolwiek (Już leci jak głupek... Może premie za to mają..???) 6 Klejarnia słyszałem jak ludzie stamtąd narzekali na klej cali brudni od niego włosy posklejane w nosie pełno tego. 7 Wypych pracowac z tymi kobitkami to dopiero SHOW maniaki praca nie jest ciężka ale z nich aż leje się pot oby zdąrzyc !!!! Bo ktoś nakrzyczy??? To chyba nie zbyt normale??
Sumując pracowałem w kilku firmach ale takiego ścierwa nie widziałem nigdzie.
pracownik NITEX-u - 2009-10-29 20:59:10 odpowiedz | cytuj
Tak to już niestety jest ,że stosunki miedzy pracownikami nie zawsze mają charakter pozytywnych więzi emocjonalnych. Napięta sytuacja, która często towarzyszy pracownikom, może dostarczać im negatywnych wzmocnień, wywołujących nieprzyjemne doznania. Ludzie obcujący ze sobą w środowisku pracy stale dokonują wzajemnych ocen. Uczą się także oceniać samych siebie, swoje kompetencje, swój wkład pracy. Czynią to najczęściej przez porównywanie siebie z innymi pracownikami. Percepcja niesprawiedliwych zasad przydziału zadań, niejasność kryteriów, czy poczucie niesprawiedliwego wynagradzania, często jest przyczyną wystąpienia u pracownika negatywnych emocji, które z kolei wpływają niekorzystnie na dalsze jego funkcjonowanie w tym środowisku.

Zdecydowanie negatywny wpływ na efektywność współdziałania ma brak umiejętności komunikowania się w toku pracy. Prawidłowo przebiegający proces porozumiewania się, wymiany informacji pomiędzy pracownikami, niezależnie od jego charakteru (werbalnego bądź niewerbalnego; bezpośredniego bądź pośredniego) jest warunkiem koniecznym do współdziałania w realizacji każdego celu, a także do efektywnej pracy każdego człowieka w organizacji
To by było na tyle !(to tylko moje spostrzeżenia)
Pozdrawiam !
do Debiczebi - 2009-11-03 14:53:45 odpowiedz | cytuj
Debiczebi skoro pracowałeś w kilku firmach to chyba najlepiej świadczy o tym jakim jesteś pracownikiem - bogata historia pracy nie jest atutem tym bardziej w wieku 20 kilku lat.
gulun - 2009-11-06 17:27:21 odpowiedz | cytuj
tak ma racje ten co pisał że firma Nitex nie dla leniuchów jest, bo tam można się narobić ale niestety nie zarobić :(
nick - 2009-11-07 20:09:22 odpowiedz | cytuj
masz rację
ktoś - 2009-11-13 21:46:55 odpowiedz | cytuj
firma wyglądająca tylko dobrze na zewnątrz ale niestety nie przenosi się to na inne sprawy typu zarobki i zmuszanie do nadgodzin. cały czas nadgodziny nikt się nie spyta czy pasuje po prosu oznajmia się że są...... a kierownik jest najbardziej cwany bo tylko każe przychodzić po 10-12 godz dziennie na 4 rano i soboty a sam nie zostałby ani minuty dłużej nie rozumiem jak tak można robić. powinien dać przykład a sam ani razu się nie pojawił na żadnych nadgodzinach ani w żadną sobotę na moje to nie jest dobry kierownik. ciekawi mnie tylko czy to jest wszystko zgodne z BHP i kodeksem pracy po 40 przymusowych nadgodzin w miesiącu nie mówiąc już o kleju na klejarni który jest wdychany i podobno jest nie szkodliwy ale nie oszukujmy się każdy klej jest szkodliwy a szkodliwe nie jest płacone to chyba nie w porządku ale po anonimowym telefonie może inspekcja pracy się tym w końcu troche zainteresuje
praconik - 2009-11-13 22:00:42 odpowiedz | cytuj
najbardziej bawią mnie wypowiedzi ,,że są tam pracownicy którzy pracują po kilkanaście lat i nie narzekają,, jedyni to może kierownictwo albo starsi ludzie którym brakuje coś do emerytury czy kuronia. . pracowałem tam trochę czasu i poznałem tam trochę osób i nikt nie był zadowolony z tej pracy ale wiadomo że nie pójdzie do dyrektora który się wypowiada że ludzie tam nie narzekają logiczne że nie powiedzą że ta praca jest wyzyskiem. a glosy typu pracowałem/am tam i było fajnie i nie ma tam miejsca dla leni to na 99 % piszą ludzie z biura nitexu by się podlizać szefowi bo tam każdy się sprzedaje nawzajem. powodzenia w szukaniu nowej lepszej pracy!!
Były pracownik - 2009-11-19 00:35:45 odpowiedz | cytuj
Pracowałem w tej firmie i nigdy niemiałem problemów z Kasią pracowałem jak zaopatrzeniowiec, ale problemy zo to były z kierownikiem p. Irkiem... pozdrawiam cała załoge NITEX
x