logo Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Golina

Opinie o Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

aronia 2016-07-16 20:43:00
obejrzałam wasz film o zakładzie na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bardzo fajny nowoczesny zakład
robol 2016-07-16 22:32:33
intensywnie i rzetelnie pracować około 200 godzin około 2000
1
ala 2016-07-17 08:59:55
a reszta ludzi z ,,góry'' tego nie widzi co sie dzieje? Zgłaszacie takie rzeczy komuś? Faktycznie dobrze sie nie dzieje...
jacki 2016-07-17 19:34:03
A pedofil michal ma jakies przywileje i komentarze o nim sa usuwane. Wiecie o co chodzi z tym gwaltem?
ps 2016-07-17 20:19:33
Chętnie bym się załapał na konserwatora maszyn i urządzeń, bo oprócz dobrych zarobków dorzucają socjale.
1
abc 2016-07-17 20:22:16
Nie czekajcie na ogłoszenia, tylko wbijajcie do sekretariatu (drzwi szklane nad którymi jest logo ZMB, przy wjeździe) i dajcie cv i list motywacyjny Pani za ladą i sprawa zamknięta. Ludzi szukają w kółko, na wszystkie działy praktycznie. Mechaników, elektryków, rzeźników, na pakownie, myjkowych itp.
Co do myjki "ewki i tomusia" oraz michała, to dajcie już spokój. Ile można.
kw 2016-07-17 20:45:15
Czy ja dobrze widze ostatnio czy na pakowni zrobiono tylko jedną zmianę ? nieraz jak idąc w godzinach 19-20 przez pakownię to tylko wagowy tam się znajduje :) a tak wgl...ostatnio czytam komentarze typu Ewki i Tomka albo Michała, weźcie ludzie se na wstrzymanie bo to sie nudne robi, Wy jak to piszecie to widać że nie macie swojego życia tylko wpierdzielacie sie w cudze, a sami jesteście w jeszcze większym gównie, ich życie ich sprawa a Wam nic do tego, jak widze jak się to czyta te telenowele niekończące to aż odechciewa się czytać te opinie, bo przez takich ludzi co aby narzekają że ten albo ta się b...ają to aby zakład ma psutą reputację...także jak jeszcze nie jest za późno to ogarnijcie się, chociaż już faktycznie może być za późno bo co niektórych się nie nawróci...pozdro
3
way 2016-07-17 21:34:50
Świetnie, że oprócz dobrych zarobków @ps dorzucają jeszcze jakieś socjale. To zdecydowanie rzadkość w dzisiejszych czasach, a tak przynajmniej jest pewność, że dbają o swoich pracowników i o ich zadowolenie.
tomi 2016-07-18 09:48:17
no ale nie rozumiem, wydaje mi się, że jednak spokojnie można u nich troche zarobić, nie wiem jak na pewno będzie to wszystko wyglądało, ale mam nadzieje, że spokojnie będzie można jako ten myjkowy troche popracować.
były myjkowy 2016-07-18 10:54:17
powodzenia... ;-)
Nat 2016-07-18 11:23:24
A dziękuję, na pewno się trochę przyda, pozdrawiam Cię
kiedyskiedys 2016-07-19 08:51:40
a co słychać na pakowni przy chłodni?? nowe rządy?? lepiej/gorzej??
Natek 2016-07-19 09:33:13
Dużo lepiej, jest moim zdaniem wyjątkowo fajnie, nie ma się co w ogóle denerwować, świetna sprawa, na pewno pokochacie
xxxxr 2016-07-19 10:16:23
Gorzej juz byc nie moze z tego co opowiadaja
2
Nacik 2016-07-19 11:08:17
Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o. poszukuje ludzi do pracy czy to tylko jakaś plotka i nic się w tym momencie nie dzieje?
były pracownik 2016-07-19 13:39:58
Zakład nie szuka pracowników, zakład szuka niewolników.
7
tola 2016-07-19 15:09:32
a weź wejdź orzeszku na stronę ich internetową to zobaczysz w zakładce praca, tak bardziej po prawej stronie na górze, całą listą aktualnie prowadzonych rekrutacji, moim zdaniem najbardziej aktualne i rzetelne źródło informacji na temat podjęcia pracy u nich
myjkowa 2016-07-20 16:29:41
No brawo dla Tomusia za dobre zachowanie w stosunku do swojej Ewki on ja teraz pociesza po tym jak chodzi z owinieta raczka musi o nia dbac i byc teraz delikatny i namietny. Ha ha ha zalosny.... ile mozna ogladac ich relacje nie dotyczace pracy. Tam gdzie Ewka tam jest i Tomus sa poprostu nie rozlaczni juz od paru miesiecy. Ale tak to jest jak mysla sobie ze wolno im wszystko. A my nie mamy juz sil pracowac. Ona doprowadzila tylko do tego ze nikt nie chce z nimi pracowac tylko jej Tomek jest z nia zawsze bo jak sobie dobrze na wzajem robia to tak jest.
darcio 2016-07-20 21:09:08
widzę że życie na zakładzie towarzyskie kwitnie.. a weźcie się ludzie do roboty a nie tylko ploteczki! a pozxa tym teraz nowa osoba jest potrzebna do pracy na stanowisko Pracownik Produkcji – Konfekcja Mrożona - z tego co wiem to chyba dają umowę o pracę
były pracownik 2016-07-21 22:11:47
pracowałem u tego złodzieja przez 4 lata. jak chłopek-roztropek z czeluścina mógł założyć taką firmę? a śmieszny prezesik kubik - figurant co poci się pod pachami - cały czas trzyma was pod butem?;)
1
Piotruś 2016-07-22 11:53:31
Ogólnie słyszałem opinie że w Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o. się obrabia mięso, wydaje mi się, że to oczywiste i że to plus, w końcu to mięsny zakład, więc chyba wszystko na spokojnie raczej
-NR2- 2016-07-22 15:53:56
Atmosfera w pracy jest fatalna, tak człowiekowi psychike niszczą że odechciewa się wszystkiego. Rządzący tym zakładem to dno totalne ... praca jako tako nie jest zła ale w takiej nerwowej atmosferze nie najlepiej sie pracuje
3
Pracownik 2016-07-22 16:17:31
Dokładnie , fatalna to za mało powiedziane , totalna porażka a jak ktoś trafia do Stefana to mu psychę na maxa zryje , czub - totalny czub .
3
lulek 2016-07-22 20:04:52
A jak ktos trafi na myjke to Ewka i jej kochas Tomus wykanczaja ludzi a glownie ona bo nikt juz z nimi robic nie chce bo im aby kur..... two w glowkach. Zero szacunku do drugiego czlowieka. A jak ktos tylko cos o nich wie to zaraz wylatuje ale inni co pracuja na innych dzialach tez widza i dobrze wiedza co oni robia. Wkoncu ktos im to wygarnie bo ile mozna.
1
Pracownik 2016-07-22 20:39:36
NARESZCIE mądre słowa zgadzam sie z wypowiedzia w 100%.pozdrawiam
5
aha 2016-07-22 22:11:53
Hej, a czy niedługo pojawi się jakieś ogłoszenie na konserwatora maszyn i urządzeń? Bardzo by się przydała taka praca, bo w końcu wiedzą jak dbać o pracowników.
KOLEGA 2016-07-23 15:24:44
PRZECIEŻ BYŁ KTOŚ NAWY NA MYJCE U EWKI JUZ GO NIE WIDZIAŁEM , ZREZYGNOWAŁ WCALE SIE NIE DZIWIE.
1
alan 2016-07-23 16:34:44
złóż papiery, albo udaj się do dyrektora Utrzymania Ruchu. Wiem że potrzebują
Małysz 2016-07-23 21:03:53
Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o. to doskonały poziom, jedna z najlepszych firm w regionie
w 2016-07-23 21:42:36
Czy tam kiedys byl ktos madry, szami glupole.Pozdro cwoki rzadzacy tym bagnem
2
On 2016-07-24 05:54:46
Dyrektor tez nic nie lepszy.
3
Mmm 2016-07-24 14:19:19
No ja sam nie wiem jednak, brzmi dość dobrze chyba
Post 2016-07-24 21:24:54
Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o. szuka obecnie myjkowych
byly 2016-07-25 19:28:56
A kto pojdzie na myjke do Ewki i Tomusia raczej nikt procz ukraincow bo nikt nie chce z nimi robic i ogladac ich kure.... twa. Zalosni oboje a ona mysli ze jest pepkiem swiata i wszystko jej wolno...
2
Arek 2016-07-25 20:12:47
Czy potrzebują. Jeszcze ludzi na Uboj
KOLEGA 2016-07-25 22:53:44
A kto by chcial pracowac w towrzystwie kure.... twa tak jak jest na myjce u Ewki i Tomcia. Nikt!!!! On ma chyba klapki na oczach albo ma takie potrzeby sek.... alne ze musi posuwac takie cos jak ona....
3
Slawek 2016-07-26 00:48:38
Jakie sa zarobki na uboju
pracownica 2016-07-26 15:02:18
Ten Tomcio na myjce to daje popis ostatnio zamiast pilnowac swoich pracownikow i im pomagac to on jak tylko Ewka zadzwoni albo przyjdzie po niego to leci do niej i robi robote za nia bo jej sie nie chce ruszyc do roboty tylko sie nim wysluguje przy okazji gdzies w koncie sie pomiziaja bzykna a robota na bok. A jego pracownicy sa skazani na samych siebie. Ewka rujnuje tylko ta myjke a on robi to samo co ona. Banda idiotow.
1
anka 2016-07-26 16:51:39
Zacłona to zamiast skupić się na robocie to wypisuję do Magdy z kuchni i lata do niej co chwilę . A ona to też nie ma za ciekawej opcji na zakładzie ..
Pawel 2016-07-26 18:17:28
Co tam slychac na konfekcji .. Sa zmiany czy nie ..
Ela 2016-07-26 18:23:08
Potrzebuja moze na nowy rozbiur ktos cos wie .. Lub na konfekcje .. Szukam pilnie pracy
on 2016-07-26 20:30:54
tak juz gadaja w biurach o nich maja niezły ubaw z niego ja na miejscu jego ze wstydu bym sie zwolnił
1
Iwona 2016-07-26 21:00:15
Nie macie innych tematów tylko konfekcja świeża??? ....
Lala 2016-07-26 21:10:46
Te wasze pisanie o tym michalu tomku ewie to sie robi nudne aby tomek michal ewa jedno i to samo zal wam lub zawadza to wiecznie sie zwolnicie. Bo ten co pisze to widac jak robi siedzi a nie robi bo na stop pisze. .
2
On 2016-07-26 21:48:40
Do lala do pracy chodzi sie pracowac a nie ........, a po pracy sie pisze prawde
1
?? 2016-07-26 22:14:33
Żałośni jesteście i lala i on :-D
mlody 2016-07-26 23:40:56
na konfekcji biora przyklad z ewki i tomka -nastepny romans buhaha xD
1
Pracownica 2016-07-26 23:54:51
Na konfekcji tam jest i bendzie romans. . nie zmienilo sie tam nic pracowalam tam .. Wolalam. Sie zwolnic
1
Lol 2016-07-27 04:56:07
O kim mówisz, że romans?
er 2016-07-27 17:41:01
hej calkiem niedawno pojawila sie oferta pracy na stanowisko rozbieracza- wykrawacza w Golinie w ogloszeniu napisali ze oferowana umowa o pracę na okres próbny
Zostaw swoją opinię o Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o. - Golina
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.