Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-05-17 11:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od jutra bramki ma ktos pomysł jak wejsc z tel?
zdjecie uzytkownika
tede - 2015-05-17 12:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po co wam sa potrzebne tel w pracy ?
zdjecie uzytkownika
mała - 2015-05-17 12:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie można telefonów komórkowych bezwzględnie zakazać, ponieważ można tym naruszyć konstytucyjne prawo do wolności komunikowania się. Poza tym zatrudnieni mają prawo do przerw w pracy, które mogą dowolnie wykorzystać. W tym czasie powinni mieć prawo do korzystania z prywatnych telefonów komórkowych.Czy tego całego Wojciecha już dokładnie pogięło,czy jego doradcy stracili resztę rozumu o ile takie coś posiadają.Jeżeli umieją czytać KP niech to jak najprędzej zrobią.Jednak wątpię w to czy coś z tego zrozumieją.Trzeba było się uczyć Panowie.
zdjecie uzytkownika
n - 2015-05-17 12:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja ma dwa telefony i jutro wejdę z tymi dwoma,czy się to komu podoba czy nie.Może mnie ta cała władza w d..pe pocałować.Chory zakład,chora władza.
zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-05-17 13:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest chore ze tel nawet na przerwie nie można używac.
zdjecie uzytkownika
j - 2015-05-17 20:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogarnijcie lepiej ten zakład i nie bawcie się w idiotyczne pomysły z telefonami.Jeżeli ktoś zechce coś nagrać i tak to zrobi są inne pomysły.Ruszcie tą swoją inteligencją.
zdjecie uzytkownika
lonia - 2015-05-18 20:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DNO!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
j - 2015-05-25 17:16:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś się zabierze za ten syf.
zdjecie uzytkownika
JKM - 2015-05-30 18:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mógłby mi ktoś powiedzieć jakie wypłaty mają na rozbiorze? Chciałbym się zatrudnic i nie wiem jakie stawki są. Proszę o szczere odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
mamona - 2015-06-05 11:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zależy czy kupi Cię (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
los - 2015-06-06 18:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jakiej podstawie prawnej zabierają /lub karzą oddać "do depozytu" prywatną własność jakim jest telefon? Dalej czy dotyczy to tylko pracowników fizycznych? czy tez biurowych także?Czy tzw straż , ochrona , również jest zobligowana do deponowania swoich telefonów? i komu? Jeżeli tak to w jakim stopniu osoby odpowiedzialne za depozyt chronią prywatne mienie ( telefony) przed nieuprawionym użyciem osób postronnych na szkodę właściciela depozytu (telefonu)?
zdjecie uzytkownika
los - 2015-06-06 19:01:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [n - 2015-05-17 12:45:17]:
Czy w Państwa firmie -używanie telefonów komórkowych może zagrażać bezpieczeństwu pracowników z uwagi na ich negatywny wpływ na działanie maszyn i urządzeń?
zdjecie uzytkownika
jaga - 2015-06-12 09:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Same bzdury
zdjecie uzytkownika
gosia - 2015-06-13 21:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pomylenie z poplątaniem, sami pomyleńcy czy uzdrowiciele?
zdjecie uzytkownika
hrabia - 2015-06-13 21:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firmy nie polecam chyba, że ktoś ma IQ poniżej zera, czyli w ogóle nie ma.Jak cała ta śmieszna dyrekcja.
zdjecie uzytkownika
Lena - 2015-06-18 14:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dyrekcja do przedszkola
zdjecie uzytkownika
lola - 2015-06-18 14:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy pracuje Marek Ściślak? Ten tępak.
zdjecie uzytkownika
uzdrowiciel - 2015-06-21 21:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
motywacja na dziś : ciężka praca to dobra praca.
zdjecie uzytkownika
j - 2015-06-24 21:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiara + Zaangażowanie + Trud + Wytrwałość i Determinacja = beznadzieja u Biernackiego lepiej olać ten zakład. Tylko idioci się liczą.
zdjecie uzytkownika
wiedzmin - 2015-06-30 19:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego piszecie takie glupoty jak ktos niechce nie musi tam pracowac jest tylko kwestia wynagrodzenia jak jestescie tacy madrale to zgloscie sie na dyrektora ale to was przersta o kilka glow piszcie o problemach w pracy a nie o erotyce zasrani erotomani i bezuki jak byscie byli tacy dobrzy to wasz etat niebylby w golinie tylko na stanowisku kierowniczym jestescie bezradni i zli
zdjecie uzytkownika
Adixxx - 2015-07-02 08:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś tam pracowałam ale Biernacki to kompletne dno!!! Brygadzistwo i kierownictwo bez kultury osobistej- aroganccy, wulgarni, nie mają poszanowania dla ludzi, szczególnie Piotrek Nowak z pakowni! Myśli że może wszystko, a jest niczym... Na szacunek i uznanie trzeba sobie zasłużyć, a on może o tym pomarzyć. Oprócz tego śmeszna płaca a zapierniczać trzeba po 12 godz.w dodatku w beznadziejnej atmosferze. A rzadzą tam ludzie bez wykształcenia same ułomy
zdjecie uzytkownika
mała - 2015-07-02 18:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiedzmin - 2015-06-30 19:09:58]:
Dyrektor to już tam jest, właśnie takie zero
zdjecie uzytkownika
kama - 2015-07-02 18:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adixxx - 2015-07-02 08:26:23]:
Zgadzam się z Tobą w 100% Są ludzie głupio ideal­ni i ideal­nie głupi. Z tych dwóch grup nie lu­bię żadnej,tacy pracują niestety u Wojtka.Bezmózgowcy.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: minimum pytań,nie wiadomo czy osoba z którą rozmawiasz,to ta konkretna osoba na konkretnym stanowisku,nie ma jakiegoś bliższego przedstawienia miejsca Twojej przyszłej pracy(wiadomo-jeśli jest ktoś mało odporny np. na krew i flaki a przede wszystkim na smród to chyba lepiej mu to od razu uświadomić a nie po tygodniu latania za badaniami i po max czterech godz pracy rzucić wszystko)ok to nie muzeum do zwiedzania ale mały pokaz by się przydał,poza tym kobietki w biurach robią wrażenie inteligentnych...i tylko robią,bo o drogę do konkretnej osoby lepiej nie pytaj.prędzej dowiesz się od"placowego"
Pytania: bez konkretnych pytań. po prostu tylko na jakim stanowisku chcesz pracować,jakie masz doświadczenie,resztę ktoś się dowie z Twojego CV.
zdjecie uzytkownika
n - 2015-07-02 18:56:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Głupi dyrektor nie zdaje sobie sprawy ile przykrości sprawia innym współpracownikom swoim istnieniem w zpm Golina
zdjecie uzytkownika
mała - 2015-07-05 17:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego Ściślak nie był w USA jak mieszkał w Jastrzębiu,pewnie nie było go stać. Teraz w Wojtka może wszystko,tylko kto za to płaci?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert