Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: ZMB BIERNACKI


Oceniono 1647 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 90 osób
zdjecie uzytkownika
ROZCZAROWANIE - 2013-11-22 14:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Tak wiec dla tych co chcą podjąc tam prace co juz jest samo w sobie stresujące, jezeli mieliscie powiedziane na wstepnej rozmowie ze max 10 godzin w tym 2 przerwy ok 30 min- to kłamstwo,ze kobiety dźwigaja do 5kg reszte mezczyźni to jeszcze większe kłamstwo dostaniesz buty ktore kazdy zaklad ma obowiazek wydac to jeśli nie przepracujesz tygodnia albo 2 tyg aaaaaaaaaa toooooooooo bardzooo prawdopodobne to musisz pieniadze oddac za nie,a dodam ze sa maxymalnie nie wygodne i omijajcie miejsca w ktorych jest zakaz parkowania(a pełno ich tam) nie stawajcie tam(choc wiele innych osób to robi) bo 100 zł mandatu to jest nic odebranie auta holowanego kosztuje 480 a robia to podobno co 2 tyg wiec wypaty szybko sie mozna pozbyc czysty zysk dla panów holujących i ciekawe kogo jeszcze...a parking zakładowy jest dla tak wielkiej grupy osob zatrudnionych no minimalistyczny a nie chce sie wierzyc ze tak zamożny pan nie jest w stanie zorganizowac wiekszego parkingu tylko pracownicy porozstawiani sa gdzie sie da(co tam pracowniek fizyczny)...jesli o prace chodzi to raczej zalezy od dzialu na ktory trafisz moze zdarzyć sie ze zejdziesz sie z popołudniówka ktora schodzi z pracy gdy ranna zmiana wchodzi :)(choć podobno są dzialy po 8 godzin robiące tez)na temat wyplaty sie nie wypowiem,gdyż dotrzymać do niej nie jest łatwo podobno lubią sobie uskubnąć za jakies nie swiadome przeoczenia m.in.zas.bhp pracownika ale potwierdzic nie moge. Idąc tam zróbcie dokłady szczery wywiad z osobą pracującą, bądź która pracowała tam aby sie nie rozczarować, owszem do wszystkiego idzie sie przyzwyczaić...:( no na wejsciu alkomat przy wyjściu rewizja przezroczystych torebusi przez napewno wykwalfikowaną ochrone wooow. Wszystko co zabierzesz to przy tyłku nosic musisz, palic nie mozna ale nie wierze ze nikt tego nie robi telefon hmm nie mozna wnosić(jezeli jestes nowy zagubiony i złamiesz zakaz przez chwile gupoty to jak zostawisz go w aucie,to sobie mozesz podzwonic łancuchami od tych dindajacych byków zeby ktos po ciebie przyjechał ;)OGÓLNIE Nie kazdy narzeka ale samo wejście tam jest przerażające
zdjecie uzytkownika
kim - 2013-11-27 20:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
wszystko się zgadza .Ludzi mają za nic,kierowniczki te puste łby po zawodówce żyją jak bogowie,a słoma z butów wychodzi.
zdjecie uzytkownika
.... - 2013-12-03 19:39:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jedna z nowych ofert (usunięte przez administratora) tylko dla czego piszą i mówią tak ogólnikowo ? praca na stołówce tam to ciężka tyrka przez 8 godz. tam powinien być silny chłop a nie kobity z orzeczeniem....
zdjecie uzytkownika
uwaga - 2013-12-05 17:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
[usunięte przez moderatora] pracowałem tam i wiem co się tam wyrabia i nikomu nie polecam tego zakładu.
zdjecie uzytkownika
.... - 2013-12-09 19:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
czy o wypłacie coś słychać? ktoś coś wie ? będzie jutro ? ciekawe ... dla wszystkich czy dla wybrańców ??? ciekawe czy jakieś paczki świąteczne będą.
zdjecie uzytkownika
ala008 - 2013-12-16 14:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
uwaga,a możesz rozwinąć swoją wypowiedź?dlaczego nie polecasz?a jeśli chodzi o te chore przepisy,które dyrekcja sama ukałada..ludzie powiedźcie coś więcej.
zdjecie uzytkownika
kasiangnygd - 2013-12-18 17:33:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie placa wogole...ponizaja pracownika najgorszymi slowami
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2014-01-02 13:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja nie pracuje od końca października a do dzis dziec niedostałem pieniędzy za ten okres słysząc najróżniejsze wymówki
zdjecie uzytkownika
fix - 2014-01-11 08:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak mozna odpracowywac przerwy kodeks mowi jasno o pracy w warunkach uciążliwych bo wiekszosc nawet niewie co to warunki uciążliwe wiec wymienie ;sa to;praca przy tasmie ,praca w niskich temperaturach i monotonia czyli w takich jak pracujecie i pracujac w warunkach NIE MA MOWY O ODPRACOWYWANIU PRZERW a nawet powinny byc dłuzsze lub wiecej tych przerw no i oglodalem filmik na you tube o tym zakładzie nie pokazali tego (usunięte przez administratora)jak powinni tylko upiekszyli wszystko a jesli chodzi o kary to za pijanstwo jest kara maksymalna 10 procent zarobku czyli 130 zl a nie 2 000 tys. bo na umowie jest najnizsza krajowa a oni biora wam kase i sie smieja z osłow haha
zdjecie uzytkownika
dobry - 2014-01-20 16:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
gdyby nie pensja minimalna to by prywaciarze płacili po 500 zł xd. podawanie pensji brutto to jakby podawać długość przyrodzenia razem z kręgosłupem heh. jak tacy bogacze mają wolną rękę to są niczym SS , robią co chcą.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-01-22 18:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
hejka mam pytanie :P
jak traktowani sa pracownicy tzw naganiacze chodzi mi o przedstawicieli którzy szukają byków
zdjecie uzytkownika
maja - 2014-02-09 22:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
majstrzy z rozbioru są ok
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-02-20 21:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
co taka cisza
zdjecie uzytkownika
ss - 2014-03-08 12:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-01-22 18:16:00]:
Co konkretnie chcesz wiedzieć na ich temat?
zdjecie uzytkownika
dos - 2014-03-19 12:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam na rozbiór tylko zdoświadczeniem przyjmują??
zdjecie uzytkownika
ZEZ - 2014-03-25 08:36:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dos - 2014-03-19 12:28:45]:
przyjmują na "sztukę"
zdjecie uzytkownika
k- - 2014-03-27 20:06:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja już ptacuje od dwch ;at, jak ktoś chce będzie pracował. Wypłata dobra i zawsze na czas. Lepiej pracować tutaj niż za minimalną w sklepie sporzywczym gdzie też trzeba się narobić :/
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-04-02 01:35:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko w swoim czasie sie okaże pierwsza wypłata tuż tuż sie okaże czy warto tyle godz siedziec w zimnie. MAjstrzy sa ok tylko osoby z produkcji to czasem nie doknca rozumieją co robią i jeszcze sie kłócą że to co zrobili jest zgodne z zasadami zakładu za co mnie zwolnili za żywota jakas przyczyna zawsze jest
zdjecie uzytkownika
colder - 2014-04-02 13:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lolo - 2014-04-02 01:35:02]:
a obecnie przyjmują na produkcje albo na pakowanie ? czy osoba bez doswiadczenia w tej branży ma szansę ? jak można tam dostac pracę ? bede wdzieczna za odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
mika - 2014-04-03 01:59:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to przyjeli troche nowych. Z tego co mi wiadomo osoby przychodzą po raz pierwszy i sie uczą np na pakowanie tylko drogi kolego lub koleżanko Colder nie przestarsz sie jak ci pokaża hale bo chodzą mity że osoby weszły i zaraz wyszły to jest praca dla odważnych i twardych ten kto kocha zwierzeta wszystkie to niewiem ja jestem twarda ale jak widziałam początek konca życia to mi szkoda ale trzeba pracowac mam nadziej ze Ci sie uda życze powodzenia tylko uwazaj wiem ze zwalniaja bez powodu ostatnio słyszałam tekst ze ,, nie bedzie mi ta osoba robiła problemów ja tu rządze na tym etapie i mam prawo zwolnic,, za porozumieniem stron niby i nie masz nic do gadania a złożyć Cv zawsze warto niemasz co czekac jak bedą potrzebować na juz to zadzwonią zanim sie obejrzysz jesli masz checi do brańzy mięsnej i jestes osobą twardą bo ja miałam momenty słabości ale nic takie jest życie
zdjecie uzytkownika
Polo - 2014-04-08 07:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kolego na jakie zarobki można liczyć w zakładzie Biernacki? Można liczyć na jakieś bonusy od firmy?
zdjecie uzytkownika
mika - 2014-04-08 09:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapomni
zdjecie uzytkownika
tępa - 2014-04-14 15:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej prosze was nie dzcie tam za zadne skarby swiata. nie wartyo szkoda nerwów. to prawda kasa na czas ale nie sa te pieniadze tego warte
zdjecie uzytkownika
jjaki - 2014-04-14 19:06:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A czy ktos wie czy przyjmują może do kontroli jakości albo na brygadziste i jakie trzeba mieć na to stanowisko wykształcenie i jakie zasady panuja ??? jeśli cos ktos wie to niech napisze
zdjecie uzytkownika
obra - 2014-04-18 13:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Polo - 2014-04-08 07:19:04]:
bonusy to w firmie to mają tylko GWIAZDY ,, są paczki ?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZMB BIERNACKI
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x