Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Opinie o Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nowy rozbiór - 2016-05-13 22:12:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przyjdzie czas na Miłoszka, zapomniał chyba jak pajac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i płakał a popyline walił ze hej , nie dawno ukraińca jeebał bo karki zacina a następnego dnia sam złapał za nuż i trochę karków ścinał i jeszcze większą sieke robił niż ukrainiec ,,, no ale panu wolno prawda . Donos do inspektoratu pracy będzie wysłany a i może jakiś filmik się znajdzie , sa instytucje które zajmują się nawet sytuacjami wywołującymi stres w pracy a juz nie mówię jak przełożony gnoi pracownika co jest kategorycznie zabronione i karalne. !!!
zdjecie uzytkownika
23 - 2016-05-14 11:10:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy rozbiór - 2016-05-13 22:12:48]:
Już wkrótce ktoś się im d( usunięte przez administratora )dobierze i skończy się panoszenie szarych gęsi.Spokojnie.
zdjecie uzytkownika
Goliniak - 2016-05-15 11:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brylle M. i Sz. to jest patola. Brat w szpitalu umiera a oni po miescie rozbijaja sie i alkoholuja. Impreza na calego.
zdjecie uzytkownika
X - 2016-05-15 12:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Goliniaku jeśli masz jakiś problem do Michała to mu to powiedz osobiście - w tym momencie Twoje oszczerstwa i pomówienia przekroczyły granice i wiedz o tym że w sieci nie jesteś anonimowy, a jeśli tak myślisz to Twoje złudne nadzieję zostaną wkrótce rozwiane
zdjecie uzytkownika
jaga - 2016-05-16 18:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ile mozna patrzec jak myjka sie rozpada tylko i wylacznie przez zachowanie i stosunki w pracy pani Ewy a ten Tomek taki dobry jak i ona i pojdzie na dno razem z nia. Zreszta kochankowie trzymaja sie razem a on glupi ze jej sie dal omamic ona niszczy tylko ludzia zycia ... mysleli ze ludzie nie wiedza co oni kombinuja po kryjomu jeden drugiego kryje a tak naprawde to ciagle sa wszedzie razem . Za robote by sie wzieli a nie se.....s na zakladzie. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
UUU - 2016-05-16 19:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaga - 2016-05-16 18:12:53]:
LEPIEJ NAPISZ ŻE ZAZDROSCISZ TEJ CAŁEJ EWIE BO TY JESTEŚ BRZYDKA I NIKT CIĘ NIE CHCE PUKAĆ , NA OKRĄGŁO EWA I EWA - GŁUPIA BABO
zdjecie uzytkownika
samaprawda - 2016-05-16 21:17:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bryllek zdenerwował się
zdjecie uzytkownika
jaga - 2016-05-17 16:25:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ewie nie ma czego zazdroscic zal tylko tego Tomka bo on ma chyba klapki na oczach bo jej to by tu nie jeden nawet nie dotknal a ona jemu chyba obiecuje bog wie co ze on ja puka. A ona niszczy mu tylko zycie. Niech sie facet zastanowi bo przez nia pojdzie boso z tego zakladu albo go wywioza bo ona go tylko wykorzystuje. Slepota ludzka nie zna granic Tomku. Zebys nie zalowal.
zdjecie uzytkownika
ulala - 2016-05-17 19:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to jest jak Ewa sobie na wszystko pozwala to pozniej o niej gadaja. A ten Tomek nic nie lepszy dal sie jej jak dziecko. Zal mi jego i jego rodziny bo Ewa sie cieszy niszczac mu zycie. Ile mozna wykorzystywac czlowieka do roboty i swoich potrzeb se...lnych. naprawde i to jeszcze na takim zakladzie. Oj Tomek ogarnij sie i nie daj sie zniszczyc. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
dyrektor - 2016-05-18 11:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmieszą mnie te wasze wpisy,tego nikt nie czyta. Natomiast o zakładzie są zaraz usuwane zwłaszcza dotyczące Scislaka.Panie dyrektorzyno czego się Pan obawia?
zdjecie uzytkownika
jolcia - 2016-05-18 12:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Scislak i cala ta plejada gwiazd to dziady
zdjecie uzytkownika
Ilcia - 2016-05-18 16:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bryllek bryllek to karma. Nie zal mi cie
zdjecie uzytkownika
prezes - 2016-05-18 17:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka karma
zdjecie uzytkownika
odp do prezesa - 2016-05-18 21:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak niewiesz co to karma to sie doksztalc kazdy po gimnazjum to wie ale najlepiej spytaj sie hindusow lub chinczykow albo miej troche obycia w normalnym swiecie
zdjecie uzytkownika
heniu - 2016-05-19 12:31:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ścislak jeszcze pracuje?
zdjecie uzytkownika
Lola - 2016-05-19 19:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy Ściślak kiedyś pracował?
zdjecie uzytkownika
jaga - 2016-05-19 23:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj Tomek ogarnij sie i opamietaj docen to co masz swoja rodzine bo ta Ewa to cie niszczy tylko, wykorzystuje i pusci cie z torbami. Po co masz przez nia stracic rodzine i prace ona nie jest tego warta a pracownikiem jestes swietnym i bylo by szkoda gdybys odszedl. Wiec opamietaj sie bo i tak wiemy o waszym romansie i o tym co robicie na zakladzie w wolnym czasie....
zdjecie uzytkownika
heniu - 2016-05-20 09:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Lola - 2016-05-19 19:55:43]:
Źle się wyraziłem,racja nie pracuje, tylko czy nadal Scislak ściemnia?
zdjecie uzytkownika
bogwszystkowidzi - 2016-05-20 17:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bryll troszke pokory człowieku. Brat w szpitalu ale ty chyba nigdy pajacowac nie przestaniesz. totalny brak mozgu
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-05-21 18:54:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
.... a kto nie pajacuje,ten nie "pracuje"przykład dał szanowny Ściślak żałosne to wszystko.
zdjecie uzytkownika
w - 2016-05-22 13:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żałosny zakład
zdjecie uzytkownika
luck - 2016-05-22 22:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pogrzebie swojego brata tez tak bawilbys sie? zalosny jestes bryl
zdjecie uzytkownika
? - 2016-05-24 14:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecież tu są sami głupole
zdjecie uzytkownika
Pracownik Produkcji - 2016-05-25 10:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka , że ludzie tworzą zakład , jacy ludzie taki zakład . Możemy wiele narzekać ale sami powinniśmy wiedzieć , że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma . Jedno jest pewne każdy z nas ma swoje rodziny i musimy je wyżywić , a zrobimy to poprzez zarabianie pieniędzy i wkład swojej pracy . Jakby na to nie patrzeć Biernacki daje największe zatrudnienie w okolicy , a wypłaty są na czas i pełne świadczenia a to też jest ważne . Wiem , że ten post znajdzie wiele krytyki ...... ale czasmi warto się zastanowić co byśmy robili jakby tego zakładu nie było .... czy czasem byśmy gorzej nie narzekali ??
zdjecie uzytkownika
Monia - 2016-05-25 10:16:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pracownik Produkcji - 2016-05-25 10:04:54]:
Powiem krótko, mnie ten zakład potraktował jak śmiecia i nie wyrażę nigdy żadnej pozytywnej opinii o BIERNACKIM.
zdjecie uzytkownika
Lola - 2016-05-25 19:54:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Całkowicie się z Tobą zgadzam Monia, też zostałam potraktowana po chamsku, bo nie miałam pleców, a sama uczciwa praca w tym zakładzie nie wystarczy.
zdjecie uzytkownika
Lola - 2016-05-25 20:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do pracownika produkcji. Uważam, że źle podchodzisz do sprawy. Jesteśmy w UE już tak długo, że mamy prawo domagać się godnej pensji za uczciwą pracę, a nie cieszyć się z najniższej krajowej i świadczeń, które się należą. Polska to nie Bangladesz, ale skoro są tacy ludzie, którzy się na to godzą- to zawsze będzie tak jak jest.
zdjecie uzytkownika
-NR2- - 2016-05-27 21:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za Stefana z nowego też powinni się zabrać i to konkretnie...ta jego..." księżniczka" rzadzi na rozbiorze i pomiata ludzmi jak chce a jak coś jej sie nie podoba to leci do stefana a później ludzie mają problemy... czy to całe kierownictwo tego nie widzi, czy może nie chce widzieć?
zdjecie uzytkownika
-NR2- - 2016-05-27 21:28:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za Stefana z nowego też powinni się zabrać i to konkretnie...ta jego..." księżniczka" rzadzi na rozbiorze i pomiata ludzmi jak chce a jak coś jej sie nie podoba to leci do stefana a później ludzie mają problemy... czy to całe kierownictwo tego nie widzi, czy może nie chce widzieć?
zdjecie uzytkownika
robi - 2016-05-27 22:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stefan to pała a ona leci na kase o ciągnie mu ta starą pyte . Gdzieś przydało by się zgłosić jego wyczyny i znęcanie się nad ludzmi za ta jego obciągaree, najbardziej szantażuje ukrainców , na starym rozbiorze zwalniał ludzi przez ta dziwkęę i to samo juz tu się zaczyna . Śmiech po prostu śmiech ,,, czy dyrekcja o tym wie ????
zdjecie uzytkownika
nikt wazny - 2016-05-29 15:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a co to na konfekcji swierzej czy kierownik rafal flirtuje nadal z amanda a inni do niego sie nie licza niech wezmie sie za sprawowanie kierownictwa na dziale a nie zwiazanyna rozmowa z podstawowa pracownica jest nastepne romansowanie lub ignorowanie innych pracownikow chore i bez znaczenia
zdjecie uzytkownika
jaga - 2016-05-29 19:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na myjce Tomus nadal z ta Ewcia swoja rzadzi. Dzis po weekendzie beda za soba stesknieni juz czekamy co teraz wymysla zeby razem zniknac na szybki numerek do kantorka. Zreszta jak zawsze razem znikaja i nie raz nie ma ich bog wie ile. Ile mozna ogladac takie zachowanie na zakladzie.
zdjecie uzytkownika
w - 2016-05-29 20:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam Czerwony Książe nadal ściemnia i mydli Wojtkowi oczy?
zdjecie uzytkownika
fab - 2016-05-29 20:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba robi w gacie hehehehhehehe
zdjecie uzytkownika
jaga - 2016-05-29 22:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na zdrowie to mu moze byc z jego zona a nie z kochanka i to jeszcze na zakladzie. Wstydzili by sie tylko reputacje psuja. A jego zona niech sie dowie wkoncu jakiego gagadka trzyma w domu. Jak jej rogi przyprawia z ewcia. Pozdrawiam. Koncze pisanie to wszystko co mialam do powiedzenia w tej sprawie.
zdjecie uzytkownika
haba - 2016-05-29 23:37:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nikt wazny - 2016-05-29 15:33:12]:
Wiesz nawet czasami jeżdżą razem do pracy. Nie ważne ile godzin przerobisz, ona i tak będzie miała więcej kasy niż Ty
zdjecie uzytkownika
jack - 2016-05-30 08:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ten maz Ewci taki dobry jak i ona slepy nie widzi ze jego zona tylko rozwala malzenstwa bo jej tylko se...s w glowie a ten Tomus dal sie jej jak dziecko i robi to z nia wstydzil by sie.
zdjecie uzytkownika
Wieśniak - 2016-05-30 09:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik Produkcji - 2016-05-25 10:04:54]:
Więcej krów by żyło,hehe
zdjecie uzytkownika
? - 2016-05-30 14:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
geronimo - 2016-05-30 16:58:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odpowiedz na nikt wazny chyba w tym zaklazie jest balagan jakis rafalek lub ktos inny dopisuje dniowki i godziny jak sie nie pracuje to jakies placenie za niemoralnosc ale to wasza sprawa uwazam was wszystkich za dobrych a ci co sobie gruchaja to ich sprawa ale za to kiedys przyjdzie zaplacic kwestia czasu nigdy niemorale dlugo nie przetrwaja zycze dobrej pracy
zdjecie uzytkownika
mick - 2016-05-30 18:02:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prawda że Scislak do Sokołowa spada ....
zdjecie uzytkownika
heniu - 2016-05-31 12:23:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mick - 2016-05-30 18:02:31]:
To chyba zart. Scislak do Sokołowa? Tacy jak on to tylko do porche czerwonego sie nadają.
zdjecie uzytkownika
goryl - 2016-05-31 13:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [heniu - 2016-05-31 12:23:01]:
Raczej do czyszczenia butów
zdjecie uzytkownika
Lol - 2016-05-31 17:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bryllek ty gruba swinio smierdzaca wez sie za robote
zdjecie uzytkownika
Stiwen - nowy - 2016-05-31 17:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przez tego gnoja Stefana jedna dobra pracownica uciekła do domu na Ukrainę , kolejne dwie na stara hale rozbioru , mamy mniej trzy dobre pracownice. Czy tego nikt nie widzi , Sciślaka wyrzucili bo nakradł i przyniósł straty firmie, a Stefan co? nie przynosi strat ??? Dlaczego nie które inne kobiety muszą ciężko pracować a jego Paulinka na okrągło lekka praca i ściemnianie , jakieś przywileje ???? Ciekawe czy pa wypłatę również większą od innych ... Z lasu ją wyciągną niech wraca dalej tam stać i zarabiać usteczkami i tyłkiem . Nie było nie dawno Stefana, każdy wiedział co ma robić , była cisza i spokój , po co nam taki kierownik ??? Z hukiem wywalili go z poprzedniej firmy i tu powinien wylecieć tak samo , może nauczył by się szanować ludzi . Dyrekcja nie reaguje to musza zareagować pracownicy - Kto następny zmieni prace lub ucieknie jak Irina przez tego gnoja??? WYSTARCZY !!!
zdjecie uzytkownika
jeszcze pracownik - 2016-05-31 19:48:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeciez wszyscy kierownicy to gnoje,tego nauczyl ich Scislak.Gdzie on jest nakradl i du...e w troki.Pozwalnial dobrych pracownikow i do czego doprowadzil, tak samo inni nieudacznicy.Banda złodzieji.Ciekawe czy zaplacil za te stare maszyny?Sokołów napewno go nie przyjmie przeciez on nic nie umie.Jedną reką już w nocniku.
zdjecie uzytkownika
Goliniak - 2016-05-31 19:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jeszcze pracownik - 2016-05-31 19:48:59]:
Bardzo mnie to cieszy nareszcie go wyp.....ono.Złodzieja.Ciekawe co zrobia jego przydupasy.Lisiecki tez jest umoczony w tym bagnie.
zdjecie uzytkownika
x - 2016-05-31 19:55:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już niedługo kontrola zawita do zakładu i będzie pozamiatane.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: minimum pytań,nie wiadomo czy osoba z którą rozmawiasz,to ta konkretna osoba na konkretnym stanowisku,nie ma jakiegoś bliższego przedstawienia miejsca Twojej przyszłej pracy(wiadomo-jeśli jest ktoś mało odporny np. na krew i flaki a przede wszystkim na smród to chyba lepiej mu to od razu uświadomić a nie po tygodniu latania za badaniami i po max czterech godz pracy rzucić wszystko)ok to nie muzeum do zwiedzania ale mały pokaz by się przydał,poza tym kobietki w biurach robią wrażenie inteligentnych...i tylko robią,bo o drogę do konkretnej osoby lepiej nie pytaj.prędzej dowiesz się od"placowego"
Pytania: bez konkretnych pytań. po prostu tylko na jakim stanowisku chcesz pracować,jakie masz doświadczenie,resztę ktoś się dowie z Twojego CV.
zdjecie uzytkownika
hugo - 2016-05-31 20:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [x - 2016-05-31 19:55:06]:
Wreszcie temu złodziejowi się noga podwinęła,tylko mogło to nastapić wczesniej.
zdjecie uzytkownika
lady - 2016-05-31 20:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stiwen - nowy - 2016-05-31 17:55:02]:
Skąd go wytrzasneli tego Stefana?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert