Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.


Oceniono 1671 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.
Dworcowa 47D
63-200 Golina
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
duży - 2014-07-15 13:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem negatywnych wypowiedzi ponieważ pracuję tutaj już długi czas na pakowani jestem zadowolony i mam również kolegów którzy tak narzekali jak wy i poszli do innego zakładu, ale w krótkim czasie wrócili, ponieważ okazało się że w porównaniu z innymi pracodawcami ten jest całkiem spoko, a pracować trzeba wszędzie
zdjecie uzytkownika
Wojciech - 2014-07-15 14:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak dopóki dzban wodę nosi dopóki ucho się nie urwie. Jednak z tych wypowiedzi jasno wynika 96% (usunięte przez administratora) jest zadowolony,co to oznacza możecie sobie dośpiewać. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-18 01:29:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koko nieważne po zetce czy po innej szkole masz
Rację że zapomniałe o ćpunach ale już nie ma takiego burdelu jak kiedyś a co do mojego słownictwa to pisze jak mi się podoba ten zakład utrzymuje wiele rodzin. Kolego duży chyba wiem o kogo ci chodzi i kolesia
prywatnie znam i wiem z jakich przyczyn odszedł i wrócił do zpm
zdjecie uzytkownika
Kib - 2014-07-18 07:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja w ZMB niestety nie pracuję, ale słyszałem z opowieści moich znajomych o całej firmie, stąd mój komentarz. Zupełnie niezależny. W branży przetwórstwa mięsnego jest bardzo duża konkurencja i trzeba mocno się napocić, żeby zostać choć w niewielkim stopniu uznanym za godnego współpracy. Może dlatego takie warunki pracownicy otrzymują. Wiem, że potem rodzi to niepotrzebną frustrację, ale może przyjdą lepsze dni.
zdjecie uzytkownika
wajs - 2014-07-18 10:23:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepsze dni dla kogo?Co dobre zabrało dyrektorstwo(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Kib - 2014-07-18 13:53:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wajs Jak to dla kogo... dla pracowników! Bo to ich los na chwilę obecną w przeciętnej firmie jest fatalny - sam tak mam i też z tego powodu nie jestem zadowolony. Ale nie można się załamywać, tylko jasno patrzeć przed siebie. Nawet jeśli nie wiąże się wiecznej przyszłości w przetwórstwie mięsnym z ZMB to warto dawać z siebie więcej. Może ktoś to dostrzeże i odpowiednio doceni. Wtedy pracownik nie będzie miał nic sobie do zarzucenia.
zdjecie uzytkownika
gaja - 2014-07-20 18:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem krótko,gdyby nie wysokie bezrobocie ten zakład wręcz by prosił o zatrudnienie, a tak niestety z dwojga złego trzeba wybrać gorsze zło ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-07-22 11:45:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie tam chodza by nawiazywac nowe znajomosci a potem pod prysznicami i po katach seks uprawiac.!!ZTSe
zdjecie uzytkownika
ulan - 2014-07-22 12:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ze w tym zakladzie dochodzi do zdrad to wiadomo nie od dzis, zeby nie tego nie bylo to polowa ludzi by juz tam nie pracowala a tak ida aby troszke popracowac i sie bzykac
zdjecie uzytkownika
bzyk - 2014-07-23 17:59:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To fajnie macie w tej firmie,bzykanko w godzinach pracy i to jeszcze pod prysznicem,nowe znajomości zawierane,tylko pozazdrościć :)
zdjecie uzytkownika
kokot - 2014-07-24 10:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie tylko w pracy bo po pracy tez to robia. Bliski moj kumpel chwalil sie jak posuwa jedna rozwodke ze starej pakowni u niej w domu. To ona do tego go namowila,widac ze kobiety gorsze od facetow.
zdjecie uzytkownika
tom - 2014-07-24 15:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzi ci o goscia z rozbioru. ?????
zdjecie uzytkownika
kk - 2014-07-27 22:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ta rozwódka to skąd jest?jesli wiedziec mozna
zdjecie uzytkownika
gucio - 2014-07-29 22:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś mi powiedzieć jak jest z wypłatą, po ile godzin tam robią na stanowisku pracownik produkcyjny na linii beef master z góry serdecznie dziękuję za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-07-31 20:43:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zostałem kilka razy oszukany przez kierowców tej firmy i juz im nic nie sprzedaje( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
mala - 2014-07-31 23:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli kobieta po rozwodzie to moze robic co chce. Co innego mezatka a znam takie co w tyn zakladzie tak robia.
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-08-01 09:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak się nazywa ten koleś, brygadzista z konfekcji? wiem tyle że ma na imię robert, czemu kiedyś odszedł a teraz znowu jest? nie znam tej historii a jestem ciekaw naprawde
zdjecie uzytkownika
gwiazda - 2014-08-02 21:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko idioci wracaja żenada
zdjecie uzytkownika
kim - 2014-08-02 22:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem kiedyś na magazynie żywca;znam kierowców i ludzie uwierzcie ,potrafią ważyć na korzyść firmy oczywiście.Za plusy mają nieraz 2 wypłate więc uważajcie przy ważeniu .
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-08-05 10:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tam wszyscy są po znajomości dyrektorek niestety zero kompetencji i wiedzy...
zdjecie uzytkownika
super ego - 2014-08-07 17:23:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wymyśla, nikt go nie chce,więc biedak historie różne tworzy.Wy naprawdę tylko tego typu problemy macie w tej firmie? Nie róbcie z siebie idiotów,łatwo takimi manipulować.Ci u "góry"mają z takich wpisów o " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] maryni"niezły ubaw.Myślcie czasem głowami.
zdjecie uzytkownika
byk - 2014-08-08 20:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Banda idiotów i głupoli co myślą,że nie ma mocnych na nich,jeden głupszy od drugiego.Wielka dyrekcja.
zdjecie uzytkownika
mati - 2014-08-13 08:39:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Porazka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dasz i stanowisko u bbiernasia super masz!dyrektor oblesny lysy jest ale co tam tam Laski wazne aby kase dal!zal zony jego !
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-07
Żródło: Gowork.pl
Poznań
(wielkopolskie)
  Zakład Przemysłu Mięsnego BIERNACKI Sp. z o.o. to nowoczesna firma i solidny partner handlowy będący liderem w produkcji wołowiny. Nowoczesna technologia uboju i rozbioru gwarantuje możliwość doskonałej jakości produktów. Poszukujemy kandydata na stanowisko:   REFERENT D/S HANDLU Miejsce pracy: Golina koło Jarocina Nr referencyjny: referent d/s handlu   Od kandyd
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-08-13 16:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktos jak wyglada ta rozwodka z pakowni co jacek z rozbioru ja`posuwa ?
zdjecie uzytkownika
egon - 2014-08-17 16:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiem ze ma julita na imie szczupla wysoka czarna i lubi ten sport)
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski