Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Opinie o Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
fan - 2015-08-08 11:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cienko to widzę, ale ważne,że dyrekcja sobie wzięła.Pozdro ćwoki.
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-08-09 15:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A chociażby wzięła czy nie wzięła,10 jest dopiero jutro więc spokojnie
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-08-10 15:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Była wypłata na konto. Bo nic nie mam a zawsze o 15 byla
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-10 15:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No na koncie wyplaty nie ma... Kopert tez jeszcze nie bylo;/
Z tego co jeden z brygadzistow mowil, w kadrach dopiero koncza liczyc godziny;/
zdjecie uzytkownika
opa - 2015-08-10 15:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmiechu warte mieli na to 10 dni . A 10 kasy brak. Już kiedyś był przypadek że kasa była 11 i jak teraz znów tak będzie zgłaszane to do inspekcji pracy
Człowiek cały miesiąc pracuje a 10 oczekuje za kasa
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-08-10 17:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co za brednie ku.....wypisujecie no ludzie!!!!!!zaklad jest wyplacalny w 100% i zawsze jest wyplata na czas jak tylko pracuje!!!
zdjecie uzytkownika
oooo - 2015-08-10 17:45:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do xxxx masz wyplate na koncie bo ja nie
zdjecie uzytkownika
kkk - 2015-08-10 20:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam wypłate na koncie
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-08-10 21:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak mam wypłatę na koncie w pko
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-08-11 18:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pokręcony zakład, może i wypłata jest, ale oszustwo na każdym kroku.Po co koperty możecie się cieszyć tylko jaki będzie zasiłek chorobowy 80% tj ok 800 zł żenada.Złodzieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
lady - 2015-08-11 18:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2015-08-11 18:43:59]:
Kontrola wskazana wyzysk niczym w popularnym serialu. Banda.
zdjecie uzytkownika
monika - 2015-08-13 11:13:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś ma Wojtka w garści?
zdjecie uzytkownika
goras - 2015-08-17 12:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy warto zatrudnić się w tej firmie jako myjkowy?
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-08-18 09:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam firma zniszczy ciebie jak niszczy innych.Dziady (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-08-18 13:23:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma niszczy życie ludzi a przede wszystkim zdrowie,nie polecam i dziwie sie tym którzy tam jeszcze robia
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-08-20 13:23:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abc - 2015-08-18 13:23:58]:
Dokładnie tak jest jak piszesz.Kiedyś było inaczej,ale czy ta firma jest jeszcze Wojtka? Myślę,że odpowiedź jest banalna.Ludzie jeszcze tam pracują no cóż ich wybór,ale wiadomo nie ma pracy i robią u Biernackiego za niewolników.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-08-21 00:58:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fascynujące jest to ile zebrało się tutaj osób, które nie polecają pracy w zakładzie przemysłu mięsnego biernacki. W tym miesiącu powstało już kilka, jak nie kilkanaście takich wpisów. Ja co prawda nie pracuję tutaj, ale pewnie jest coś prawdy w takich wpisach, to i ja się dziwię co trzyma ludzi tutaj w pracy.
zdjecie uzytkownika
poliko - 2015-08-21 01:01:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że o niewolnictwie na pewno nie możemy mówić wspominając przynajmniej o tej firmie, bo nikt przecież nikogo nie zmusza do niczego, Prawdą jest to że w produkcji i przetwórstwie nie jest łatwo, lecz to jest wiadome każdemu i nie ma co się dziwić. Taka już jest ta branża i tego się nie zmieni.
zdjecie uzytkownika
poliko - 2015-08-21 01:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że o niewolnictwie na pewno nie możemy mówić wspominając przynajmniej o tej firmie, bo nikt przecież nikogo nie zmusza do niczego, Prawdą jest to że w produkcji i przetwórstwie nie jest łatwo, lecz to jest wiadome każdemu i nie ma co się dziwić. Taka już jest ta branża i tego się nie zmieni.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-21 01:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
fokon - 2015-08-21 01:16:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cóż, podejrzewam, że pracowników może nie być aż tak dużo a ci, którzy będą chcieli aplikować raczej nie mają na to szans bo nie widziałem żadnych ofert a przewertowałem kilka portali. Czy coś wiecie więcej niż jest dostępne w internecie? Będę wdzięczny za każdą podpowiedź, bo chciałbym gdzieś złapać jakiegoś doświadczenia.
zdjecie uzytkownika
? - 2015-08-22 11:31:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firemki
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-08-25 12:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wielkie zero!
zdjecie uzytkownika
zan - 2015-08-27 08:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bajzel, a dyrekcja poniżej IQ
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: minimum pytań,nie wiadomo czy osoba z którą rozmawiasz,to ta konkretna osoba na konkretnym stanowisku,nie ma jakiegoś bliższego przedstawienia miejsca Twojej przyszłej pracy(wiadomo-jeśli jest ktoś mało odporny np. na krew i flaki a przede wszystkim na smród to chyba lepiej mu to od razu uświadomić a nie po tygodniu latania za badaniami i po max czterech godz pracy rzucić wszystko)ok to nie muzeum do zwiedzania ale mały pokaz by się przydał,poza tym kobietki w biurach robią wrażenie inteligentnych...i tylko robią,bo o drogę do konkretnej osoby lepiej nie pytaj.prędzej dowiesz się od"placowego"
Pytania: bez konkretnych pytań. po prostu tylko na jakim stanowisku chcesz pracować,jakie masz doświadczenie,resztę ktoś się dowie z Twojego CV.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-27 23:56:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
takionn - 2015-08-27 23:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jebać, karać ,nie wyróżniać oto motto tej firmy.
zdjecie uzytkownika
woj - 2015-08-28 19:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [takionn - 2015-08-27 23:57:30]:
Co racja to racja zakład idiotów.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert