Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Opinie o Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Adixxx - 2015-07-02 08:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś tam pracowałam ale Biernacki to kompletne dno!!! Brygadzistwo i kierownictwo bez kultury osobistej- aroganccy, wulgarni, nie mają poszanowania dla ludzi, szczególnie Piotrek Nowak z pakowni! Myśli że może wszystko, a jest niczym... Na szacunek i uznanie trzeba sobie zasłużyć, a on może o tym pomarzyć. Oprócz tego śmeszna płaca a zapierniczać trzeba po 12 godz.w dodatku w beznadziejnej atmosferze. A rzadzą tam ludzie bez wykształcenia same ułomy
zdjecie uzytkownika
mała - 2015-07-02 18:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiedzmin - 2015-06-30 19:09:58]:
Dyrektor to już tam jest, właśnie takie zero
zdjecie uzytkownika
kama - 2015-07-02 18:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adixxx - 2015-07-02 08:26:23]:
Zgadzam się z Tobą w 100% Są ludzie głupio ideal­ni i ideal­nie głupi. Z tych dwóch grup nie lu­bię żadnej,tacy pracują niestety u Wojtka.Bezmózgowcy.
zdjecie uzytkownika
n - 2015-07-02 18:56:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Głupi dyrektor nie zdaje sobie sprawy ile przykrości sprawia innym współpracownikom swoim istnieniem w zpm Golina
zdjecie uzytkownika
mała - 2015-07-05 17:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego Ściślak nie był w USA jak mieszkał w Jastrzębiu,pewnie nie było go stać. Teraz w Wojtka może wszystko,tylko kto za to płaci?
zdjecie uzytkownika
jakata - 2015-07-10 14:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mial ktos wyplate w BS
zdjecie uzytkownika
ja ty - 2015-07-12 22:39:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W czym przeszkadza ci Pawlak?

Ja tam pracuje na uboju i mi pasuje 2zmiany
Aby najgorsze to ciagle zmiany godzin ale za taka kase sie oplavi
Trzeba robic by zarobic a zawsze okolo 4mam
zdjecie uzytkownika
kawa - 2015-07-13 09:14:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to mamy o jednego dyrektorka mnie - techniczny się wymiksował,,,,
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-07-13 09:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kawa - 2015-07-13 09:14:48]:
kto nim był? już tam nie pracuję może znałam?
zdjecie uzytkownika
kawa - 2015-07-13 12:24:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem dokładnie mirek mu było albo Irek
zdjecie uzytkownika
dawny - 2015-07-13 18:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wie ktos moze co sie dzieje na konfekci swiezej teraz???
jakie nowosci??? czy frajer bryll jeszcze jest brygadzista?? kto rzadzi po tym jak wyjebali dziwke kubiaczke i ogolnie???
zdjecie uzytkownika
kawa - 2015-07-14 09:43:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt nic nie wie na temat tego dyrektorka ?
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-07-15 15:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co wypisujecie nie macie honoru
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2015-07-17 21:27:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy moze mi ktos powiedziec na czym polega praca operatora maszyn pakujacych i czy jest sens zaczynac tam prace?
zdjecie uzytkownika
hahi - 2015-07-18 11:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dawna kierowniczka konfekcji byla nie zła to trzeba przyznac
zdjecie uzytkownika
www - 2015-07-19 05:20:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bogdan miał ten techniczny...chyba
zdjecie uzytkownika
kawa - 2015-07-19 15:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się bardzo że Irek , taki przystojny dyrektorek
zdjecie uzytkownika
j - 2015-07-19 17:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
głowy lecą,kto będzie następny moja propozycja to Mareczek
zdjecie uzytkownika
kawa - 2015-07-19 23:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to była jakaś miła głowa, czy mogła sobie polecieć ?
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-07-20 10:18:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może miał dość tego stresu,,,
zdjecie uzytkownika
gazda - 2015-07-20 18:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie ile można wytrzymać taką nagonkę, kto mądrzejszy dawno odszedł. pozostali tylko ci,którzy nic nie umieją i głupa udają.Pozdro wszyscy wytrwali hehehe.
zdjecie uzytkownika
realista - 2015-07-21 17:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze pozostali ci co po prostu cigle nie narzekaja tylko musz rpacowac bo pieniadze sa im potrzebne na zycie. poza tym Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki od wielu lat jest na rynku przez costabilną firmą o ugruntowanej pozycji rynkowej, mającej już swoje miejsce zarówno na rynku krajowym jak i zagranicznym. wiec chyab skoro sie rozwija non stop to nie moze byc tak zle, mimo wszystkio wsrto u nich na stronei nowe oferty pracy.
zdjecie uzytkownika
h - 2015-07-28 13:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: minimum pytań,nie wiadomo czy osoba z którą rozmawiasz,to ta konkretna osoba na konkretnym stanowisku,nie ma jakiegoś bliższego przedstawienia miejsca Twojej przyszłej pracy(wiadomo-jeśli jest ktoś mało odporny np. na krew i flaki a przede wszystkim na smród to chyba lepiej mu to od razu uświadomić a nie po tygodniu latania za badaniami i po max czterech godz pracy rzucić wszystko)ok to nie muzeum do zwiedzania ale mały pokaz by się przydał,poza tym kobietki w biurach robią wrażenie inteligentnych...i tylko robią,bo o drogę do konkretnej osoby lepiej nie pytaj.prędzej dowiesz się od"placowego"
Pytania: bez konkretnych pytań. po prostu tylko na jakim stanowisku chcesz pracować,jakie masz doświadczenie,resztę ktoś się dowie z Twojego CV.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-07-28 13:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wojtek głupich na lato szuka? Niech znajdzie głupszego od siebie. Pracowałam dość długo i nie powiem ani jednego pozytywnego słowa o tej firmie. Może na początku istnienia zakładu było ok.Obecnie Wyzysk, mobbing
zdjecie uzytkownika
jol - 2015-07-28 13:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2015-07-28 13:45:42]:
Jeszcze trochę i będą sobie kazali buty czyścić, mowa o wielkich i małych dyrektorkach i kierowniczkach
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert