Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
po - 2015-04-08 17:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Monika ma konkurencję na starej pakowni? Wnioskując to pewnie jest lepsza w tym co robi
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-04-08 18:03:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem ciekawa czy bedziecie takie mądre jak za chwile ktos sie ostro wkurzy i zgłosi to na policje za poruszanie czyjejs prywatnosci.na prawde zajmijcie sie swoim życiem!
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-04-08 18:08:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zalezy co masz na mysli piszac (konkurencje)
zdjecie uzytkownika
mala - 2015-04-08 18:21:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i jutro to zrobi policja zawita do was...pozdro
zdjecie uzytkownika
mala - 2015-04-08 18:25:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta pani na J co to za jedna jest
zdjecie uzytkownika
q - 2015-04-08 19:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zachowujecie się wszyscy tutaj jak dzieci w przedszkolu. Więc skonczcie te swoje komentarze i pogadajcie między sobą. Bo takie grozenie policją to nic nie da wiec radzę wam pisać o czymś innym. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bania - 2015-04-08 19:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na to jest to forum zeby sie wypowiedziec czy uwazasz ze to jest madre zeby kierownictwo wykorzystywalo te naiwne panienki oni maja pracowac a nie myslec jak tu sie bzyknac
zdjecie uzytkownika
lll - 2015-04-09 20:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co one są naiwne i głupie nikt ich do niczego na siłę nie zmusza jak się nie cenią i same do łóżka pakują to ich sprawa
zdjecie uzytkownika
jankes - 2015-04-09 20:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten zakład od dawna był zidiociały, ale teraz to już sięgnął zenitu. Ścislak już nie panuje nad tym bajzlem,czy już ogon podkurcza? Żałosne. Ciemnogród.
zdjecie uzytkownika
Xyz - 2015-04-09 23:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając to wszystko odnoszę wrażenie, że to jest jakaś podrzędna agencja towarzyska a nie zakład przemysłu mięsnego. Nie wiem po co takie pierdoły piszecie. Co Wam to daje? To jest chore. Kogo ten Biernacki zatrudnia ?
zdjecie uzytkownika
brygadzista - 2015-04-10 07:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie dziwie sie ze masz takie wrazenie bys musial widziec jak te kobiety zachowuja sie jak prowokuja facetow na pakowni
zdjecie uzytkownika
zan - 2015-04-10 14:49:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cały ten zakład to jakaś paranoja.Biernacki? Żałosne firma w odstawkę.Wszyscy tam bez żadnej wątpliwości są najbardziej interesującymi głupcami, jacy istnieją.Pozdro zaściankowcy.Uzdrowiciele itp.
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-04-10 20:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byla wyplata?
zdjecie uzytkownika
ppp - 2015-04-11 16:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czemu by miało nie byc zawsze jest na czas. i jak zwykle wypłaty sie różnią o kilka stówek.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-04-11 18:07:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja akurat narzekac nie moge
zdjecie uzytkownika
g##### - 2015-04-12 19:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiecie mi co myślicie o Gośkach z starej myjki?
Jak dla mnie to ta starsza zachowuje się jak jakaś dzi........bo wciąż jak zajdę na myjkę to widzę jak są u niej jacyś faceci a często widuje tam mechanika. Znów ta młoda to jest jak dla mnie normalna nie chce mieć z nikim do czynienia i nie pozwala sobie sam na własne uszy słyszałem jak opieprzyła kierownika z pakowni ale o co chodziło to nie wiem no i często to się kłóci z kierownikiem rozbioru z pierwszej hali poprostu młodą podziwiam za odwagę.Młoda fajna dupa ale lepiej z nią nie zaczynać bo sobie nie pozwoli.
zdjecie uzytkownika
gam - 2015-04-14 07:58:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a który to tam mechanik często zagląda.?
zdjecie uzytkownika
bi - 2015-04-14 19:20:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pisząc o Młodej nie miałeś na myśli chyba Marty bo ona za ładna nie jest
zdjecie uzytkownika
abdul - 2015-04-16 19:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wazne ze nie ladna wazne ze ma otwor to sie liczy
zdjecie uzytkownika
kkkj - 2015-04-16 23:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a cos napiszcie jak tam działa kontrola jakości nadal was nekają na produkcji???
zdjecie uzytkownika
fox - 2015-04-17 19:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cała ta kontrola to jedna wielka ściema razem z tą śmieszną dyrekcją.Pozdro nieudacznicy i odnowiciele w przeciwnym słowa tego znaczeniu.
zdjecie uzytkownika
gam - 2015-04-18 05:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mogłabym wiedzieć o którego mechanika chodzi co tam tak chodzi?
zdjecie uzytkownika
gam - 2015-04-18 05:23:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mogłabym wiedzieć o którego mechanika chodzi?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: minimum pytań,nie wiadomo czy osoba z którą rozmawiasz,to ta konkretna osoba na konkretnym stanowisku,nie ma jakiegoś bliższego przedstawienia miejsca Twojej przyszłej pracy(wiadomo-jeśli jest ktoś mało odporny np. na krew i flaki a przede wszystkim na smród to chyba lepiej mu to od razu uświadomić a nie po tygodniu latania za badaniami i po max czterech godz pracy rzucić wszystko)ok to nie muzeum do zwiedzania ale mały pokaz by się przydał,poza tym kobietki w biurach robią wrażenie inteligentnych...i tylko robią,bo o drogę do konkretnej osoby lepiej nie pytaj.prędzej dowiesz się od"placowego"
Pytania: bez konkretnych pytań. po prostu tylko na jakim stanowisku chcesz pracować,jakie masz doświadczenie,resztę ktoś się dowie z Twojego CV.
zdjecie uzytkownika
www - 2015-04-18 11:47:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam panienki na starej pakowni
zdjecie uzytkownika
h - 2015-04-19 13:05:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakład przekrętów i wolnej amerykanki.Złodzieje!!!!!!!!!!!!!!!!
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie