logo Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Golina

Opinie o Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

binek 2017-03-10 21:46
straż nic nie robi, jeszcze trochę i ich na śpiocha wyniosą z tej ich kanciapy. Dlaczego ten stary łysy wuefista pali przed portiernią, a nas za to gonią. Ale tak jest, bo kaj zatrudnił samych starców, głupie brzydkie blondynki. Jest tam też taka, co siada na dwóch fotelach.
3
r 2017-03-11 09:41
a zacznijmy od tego kto lubił tego kapusia
1
PORZECZKOWY OWOC 2017-03-11 21:18
WEDŁUG MNIE TO NAJGORSZY ZAKŁAD W JAROCINIE ŁACZNIE Z YBHANDEM NA CZELE.

MAŁO PŁACA LUDZIE HUJOWII ATMOSFERA DO DUPY. KIEROWNICTWO PO PODSTAWOWCE

ŁACZNIE Z TA CAŁA KIEROWNICZKA TA CIPA EWA OD MYJKPWYCH TA SUKA. A MIŁOSZ TO JEST GŁAB

KAPUSCIANY KMIOT. WIELKIE BAKTERYJKI USRANE CO SZKOŁ NIE MAJA SA TAK JEBNIETE ZE SZOK.NIE POLECAM NIKOMU WRECZ ODRADZAM .............. WOLE CHLEB Z SOLA JSC NIZ TAM PRACOWAC.
4
Ale jaja 2017-03-12 17:55
Matuszewska jak jeździ tym autem?
Kat 2017-03-12 18:09
Straż ma na wszystko wyj....bane, bo to kapusie kaja, same nieroby, niedojdy, ćpuny, prostaki i cha.........my ze wsi, którym słoma z butów wystaje. Niektórzy z nich mają problem z higieną osobistą, czuć przy samym wejściu na portiernie.
2
Czysciciel 2017-03-12 21:23
Najlepsze sa te paniusie z portierni chlodnia jedna glupsza od drugiej. Maja za sciana kierownictwo i trzymaja im palec w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie wiec wszystko moga spia na zmiane w nocy a jak ktos przychodzi po wyplate to nadstawiaja uszu i podsluchuja jak tylko moga
1
nick 2017-03-13 08:41
jakie kierownictwo, nieuki, pedały, nie mają o niczym pojęcia, za to wybieranie pieniędzy z kopert najlepiej im wychodzi. Najlepszy w tym jest ten pseudo karateka z KROTOSZYNA, co to na chleb nawet nie ma.
1
Asia 2017-03-13 11:17
Jarek weź się nie ośmiesza tymi wpisami !! Już nie masz co pisać . I głupoty wypisujesz
Ber 2017-03-13 17:15
Śmierdziele kapusie pracują w tym zakladzie,dobrze wam
3
xxx 2017-03-15 15:41
twoja inteligencja nie jest nawet w połowie taka jak tych paniusi jak o nich piszesz. A palec w d... sam trzymasz nie wiadomo komu . Miłego dnia życzę pajacu.
1
Łysy 2017-03-15 16:16
Słodki ty pajacu trzymasz palec w dupie kierownikowi wydzwaniasz po nocce kto co robi A sam nie jesteś lepszy wielki kierowca kat c sam nic nie robisz śpisz na skrzynkach albo po lasach
3
XXXXX 2017-03-15 21:40
Slodki wkoncu sie doigra. wszystko w swoim czasie jak komus naprawde zajdzie za skore. Slodki przestan podjebywac i tak gowno z tego masz.
3
kkk 2017-03-16 05:22
wiem kim jestes sam jestes nygus i smier... tylko potrafisz pisac na forum a sie tego słodkiego czrpiasz on jest jeden z najlepszych pracowników
Łuk... 2017-03-16 06:49
Haha a słodki najlepszy pracownik chyba podpierdalania
2
Rysik 2017-03-16 07:04
Prawda ,ze Zenek wrocil na konfekcje ?
Rafał 2017-03-16 07:29
Dlaczego dobrzy pracownicy odchodzą ze świeżej ?
Bo wiedzą ,ze konfekcja świeża niedługo upadnie ...
3
Khnbg 2017-03-16 08:34
Ale mam beke ,albo śpi po lasach,to żona jeszcze go nie pokochała.Żal słodki ,czy ty się kiedyś zmienisz !!!
3
xxx 2017-03-16 21:36
taki podjebywacz jak slodki nigdy sie nie zmieni. Lubi to robic bo mysli ze awansuje na kierownika he he
3
yyyy 2017-03-16 21:39
Slodki sam o sobie piszesz ze jestes pracowity haha cheba jak spisz w lesie
1
c 2017-03-17 05:56
to jest o...B...Ó....z pracy wszystkim stanowczo odradzam
2
ADAMUD 2017-03-17 11:13
POZDRAWIAM TA PRZESYMPATYCZNA BLONDYNKEZ NOWEJ MYJKI MA KTOS MOZE NAMIAR NA NIA
MARIO 2017-03-17 11:16
NAJLEPIEJ SAM JA SPYTAJ CZY WOLNA CZY MEZA MA ALE CHYBA JEST ZAJENTA

TA Z NOWEJ MYJKI TA NOWA ZGADZAM SIE ZE BARDZO MIŁA I ŁADNA.......
wp 2017-03-17 23:35
to sa jakies kpiny ja nie moge wejsc z telefonem na zaklad bo zaraz kara kur... a ukraincy wchodza i jeszcze na przrwach siedz z tel na przerwie... o co kaman ???
1
Xxx 2017-03-18 00:45
Oni to chyba sa nie tykalni ukraina
1
,./,./ 2017-03-19 11:40
co sie dzieje na tej świeżej?????????
rafał z dorianem szaleja maja sie za niewiadomo kogo traktuja ludzi jak śmieci ale zapomnieli chyba ze na takie zachowanie jak ich sa odpowiednie paragrafy
9
nikt 2017-03-19 11:52
No nie wiem czy są .Masakra na konfekcji świeżej sami Ukraińcy będą pracować.Kierownik Rafał porażka traktuje ludzi i to starszych ludzi jak bydło . Brak słów :(
7
Kamera 2017-03-19 16:02
Firma powinna wprowadzic okresowe badanie narkotestem bo kilka osob wyglada na haju lub zadzwonic na policje i niech zbadaja narkomanow
9
d 2017-03-19 18:40
na pierwszym miejscu to niech zjadają Pana tom.j i raf.s
15
;';';';' 2017-03-20 20:30
jeszcze troche i będą sami ukraincy bo polaków albo pozwalniają albo sami odejda tak jak już kilku zrobiło
!!::--''--;;; 2017-03-20 22:17
Ewka i Tomus z myjki nadal nie potrafią bez siebie żyć !!!! Zalosni !!!! Cwaniara !!! Myjka ?? Dobre miejsce na kures ..... Tylko ze ci co myślą ze w nocy nikt się nie dowie i nikt nic nie widzi to sie myla Tomek nic nie zrozumie tak jest Ewka zaślepiony a ona ma dobrego do sek ... su ....!!!!
1
Bartek 2017-03-20 23:47
Ukraina na pszerwie moga miec tel my nie jako polacy
2
Asia 2017-03-20 23:49
Same fajki na nowej wc gdzue straz aby sie wejdzie to same fajki
Adam 2017-03-20 23:52
Straz sobie siedzi na nowym. I kawka tak jak ukraina siedzi
Karolina 2017-03-20 23:56
Na pakowni. Ubojowej ladnie sie dzieje aby marcin wyjechal
Sylwek 2017-03-21 06:35
Czy poczebuja jeszcze kierowców. Zpm
Krzyś 2017-03-21 06:37
Tak caly cas potrzeba
???? 2017-03-21 18:27
Czy na pakowni robi jakiś zdzisiek
xxx 2017-03-21 19:19
Dajcie babie spokój i tak wytrzyma ja daje 3 tyg.max. i pujdzie sobie spowrotem na konfekcje.
nie garnie sie do roboty fizycznej.
???? 2017-03-21 19:35
No jak to Amanda Wspolczuje obecnym Brygadzista ona do niczego się nie nadaje
2017-03-21 20:23
No robi a czemu pytasz?
Biurowa 2017-03-22 06:29
Paniusie z Portietnii chlodnia przynajmniej coś robią. Nie wiesz, nie wypowiadaj się. Ten co pisze te durnowate komentarze na temat Straży zakładowej to byly ich pracownik, który w taki chociaż sposób może się zemścić za to że go wyjeb.... Jarosławie Weź daj już są spokój. Weź wypij se kawkę z Wojtkiem bo tylko to od Ciebie słychać.
JB 2017-03-22 08:26
Dlaczego nie napiszesz kim jesteś, za to moje imię napisałaś. Nie ja jestem autorem tych wypocin i nie życzę sobie używania mojego imienia w komentarzach na tym portalu. Właśnie zastanawiam się nad złożeniem pozwu sądowego o pomówienie, gdyż z twojego komentarza jasno wynika o kogo chodzi. Zanim coś napiszesz, to sprawdź, co piszesz. Ubliżanie komuś anonimowo, to nie mój styl. To, że ktoś nie lubi straży zakładowej czy kierownictwa i daje temu upust w komentarzach, to już nie moja wina. A jeżeli chodzi o Wojtka, to dla ciebie "Biurowa" to Pan Wojtek. Już w styczniu pisałem:
"Słuszna uwaga. Ludzie piszą bzdury, interesują się życiem prywatnym innych osób, jakby nie mieli innych zainteresowań. Szkoda czasu na pisanie bzdur. Najgorsze w tym jest to, że potem osoby, których dany wpis dotyczy, próbują domyślać się, kto jest autorem wpisu, np. dot. Magdy R, Mileny Pietrzak, Kaja, Gniazdowskiego, Wasielewskiego i innych, i podejrzewają kogoś, kto z tym nie ma nic wspólnego. Jednak o swoich domysłach opowiadają na zakładzie i są przekonani, że maja rację. Nawet jeżeli jedna z pracownic, która otrzymuje telefony z ofertami z ubezpieczalni, ofertami kredytów, pożyczek i diabli wiedzą jeszcze czego, co dzisiaj jest normalne, poskarżyła się Kajowi i już mieli sprawcę, nie mając na to żadnych dowodów. Nikt ze mną na ten temat nie rozmawiał, ale już osądził. Mnie jednak nie interesują problemy Kaja, Gniazdowskiego, Wasielewskiego i innych. To są ich problemy, nawet to, że ktoś bawi się ich kosztem. Ode mnie jednak wara".
Tak więc "Biurowa" spotkamy się prawdopodobnie przed temidą i ciekawe jaką będziesz wtedy miała minę. Mnie nie interesuje już ten zakład, ani pracownicy. Daję Ci jednak szansę. Ten głupi komentarz ma zniknąć z portalu.
JB 2017-03-22 10:54
" Kaj M 2016-12-22 20:46
W dn. 22.12.2016r. kiedy piszę ten komentarz, Kaj, Wasielewski i kierownik Mirek są w pracy nachlani, impreza na całego. To jest ta dobra zmiana Wojtka"
Nie chce mi się czytać wszystkich tych wypocin, ale znalazłem akurat ten jeden, który świadczy o tym, że to wszystko pisze pracownica z portierni na chodniach.

Żenada 2017-03-22 22:02
Trochę to chore chcesz kogos pozwać do sądu że wypisuje imie i już wszyscy niby wiedza o kogo chodzi co jeden burek nie jest na imię a sam piszesz nazwiska w swoich komentarzach???? Gratulacje
dyrekcja 2017-03-23 11:47
Ludzie jestescie zalosni Wojtek juz wam calkiem psyche ( usunięte przez administratora ) cie dale jw tym syfie.
4
zaneta 2017-03-23 23:21
Każdy o tym wie że chodzi o tom paniusie Darie z portierni chłodni
xxxx 2017-03-24 10:00
czytając wasze opinie bałem się starać w tej firmie o pracę ale, że sytuacja mnie zmusiła to zaryzykowałem i wiecie co nie żałuję, wcale nie jest tak jak opisujecie . Te bzdury piszą chyba osoby które nie pracowały w innych firmach i nie wiedzą co dzieje się na rynku. Więc naprawdę polecam tę pracę .
1
HH 2017-03-24 10:07
Ja pracuję w tej firmie,mam też rozeznanie rynku pracy i proszę mi uwierzyć tam jest dobrze ,gdzie nas nie ma. Dużo zależy od ludzi najbardziej narzekają Ci,którym nic się nie opłaca . Moja opinia na temat pracy w tej firmie jest bardzo pozytywna i proszę się nie obawiać ponieważ pracować trzeba wszędzie.
Kacza 2017-03-24 11:21
No u biernackiego duzo cponow robi co wala fete ,oby szybko swoj zywot skonczyli ,bo nie trawie tego 'scierwa ludzkiego
2
hugo 2017-03-24 11:25
nie badz smieszny Biernacki i pozytywna opinia smiac mi sie chce przeciaz tam zostali sami ukraincy
3
Zostaw swoją opinię o Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o. - Golina
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.