Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.


Oceniono 1778 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.
Dworcowa 47D
63-200 Golina
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
ffffgg - 2015-05-08 21:03:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostal ktos wyplate dzisg
zdjecie uzytkownika
on - 2015-05-09 06:29:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak byla w koperty
zdjecie uzytkownika
gggvb - 2015-05-09 07:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na konto dostaliscie
zdjecie uzytkownika
on - 2015-05-09 11:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na konto nie
zdjecie uzytkownika
kkkkk - 2015-05-10 19:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nadal koperty? Dziadostwo i tyle.Bezmyślność i niedorzeczność.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-05-11 11:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie wyplaty na koncie?
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-05-11 14:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przelewy były w piątek o 15
zdjecie uzytkownika
on - 2015-05-11 14:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak dzis byly
zdjecie uzytkownika
czesio - 2015-05-12 20:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
blablabla sami idioci
zdjecie uzytkownika
BEnn - 2015-05-13 17:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, wiele ofert pracy z tej branży i nie tylko znajdziesz na stronie rekrutacyjna rewolucja.pl Ja właśnie tam znalazłem coś dla siebie. Mają także wiele ofert szkoleń i kursów. Zapraszam :)
zdjecie uzytkownika
Mike - 2015-05-13 21:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ranigast - 2015-05-06 20:48:18]:
Tej Ranigast pewnie znajomkiem któregoś z dyrektorów jesteś i po znajomości robotę Ci załatwił chociaż nic nie umiesz ....bo jak za dużo umiesz i wiesz to przeszkadza Panom dyrkom....weż Relanium sobie na uspokojenie a nie ranigast ha ha ha
zdjecie uzytkownika
kapa - 2015-05-13 22:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Biernacki to krutko muwiac obuz pracy to jest ostatnia firma do kturej poszedl bym pracowalem tam 3lata i niepolecam
zdjecie uzytkownika
waldus - 2015-05-13 23:02:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kapa, widać właśnie ze z takimi błędami, jakie popełniasz pisząc to i tak o trzy lata za długo tam pracowałeś.
zdjecie uzytkownika
rura - 2015-05-14 17:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brygadzista Bryll ze świeżej do degradacji jak Kubiaczka. Za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się ogląda zamiast robić co do niego nalezy. Nic ze ani ladne ani wolne ani je wyruhac. A sam ma taka suke ze poruhal bym z checia. Lepiej zajmij sie swoja natalka.
zdjecie uzytkownika
eb - 2015-05-15 17:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest źle
zdjecie uzytkownika
kama - 2015-05-15 21:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma pożal się Boże.Jesteś kapusiem i nieukiem to możesz tu pracować.Mądrzy ludzie dawno odeszli z tego bajzlu. Jesteś idiotą zatrudnij się w zpm.Takich dyrektorków co na niczym się nie znają a chcą być uzdrowicielami to Wojtek potrzebuje.Żałosne.
zdjecie uzytkownika
j - 2015-05-15 21:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnie co polecam to właśnie ten zakład.Złodzieje i przekręty.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-05-17 11:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od jutra bramki ma ktos pomysł jak wejsc z tel?
zdjecie uzytkownika
tede - 2015-05-17 12:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po co wam sa potrzebne tel w pracy ?
zdjecie uzytkownika
mała - 2015-05-17 12:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie można telefonów komórkowych bezwzględnie zakazać, ponieważ można tym naruszyć konstytucyjne prawo do wolności komunikowania się. Poza tym zatrudnieni mają prawo do przerw w pracy, które mogą dowolnie wykorzystać. W tym czasie powinni mieć prawo do korzystania z prywatnych telefonów komórkowych.Czy tego całego Wojciecha już dokładnie pogięło,czy jego doradcy stracili resztę rozumu o ile takie coś posiadają.Jeżeli umieją czytać KP niech to jak najprędzej zrobią.Jednak wątpię w to czy coś z tego zrozumieją.Trzeba było się uczyć Panowie.
zdjecie uzytkownika
n - 2015-05-17 12:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja ma dwa telefony i jutro wejdę z tymi dwoma,czy się to komu podoba czy nie.Może mnie ta cała władza w d..pe pocałować.Chory zakład,chora władza.
zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-05-17 13:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest chore ze tel nawet na przerwie nie można używac.
zdjecie uzytkownika
j - 2015-05-17 20:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogarnijcie lepiej ten zakład i nie bawcie się w idiotyczne pomysły z telefonami.Jeżeli ktoś zechce coś nagrać i tak to zrobi są inne pomysły.Ruszcie tą swoją inteligencją.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: minimum pytań,nie wiadomo czy osoba z którą rozmawiasz,to ta konkretna osoba na konkretnym stanowisku,nie ma jakiegoś bliższego przedstawienia miejsca Twojej przyszłej pracy(wiadomo-jeśli jest ktoś mało odporny np. na krew i flaki a przede wszystkim na smród to chyba lepiej mu to od razu uświadomić a nie po tygodniu latania za badaniami i po max czterech godz pracy rzucić wszystko)ok to nie muzeum do zwiedzania ale mały pokaz by się przydał,poza tym kobietki w biurach robią wrażenie inteligentnych...i tylko robią,bo o drogę do konkretnej osoby lepiej nie pytaj.prędzej dowiesz się od"placowego"
Pytania: bez konkretnych pytań. po prostu tylko na jakim stanowisku chcesz pracować,jakie masz doświadczenie,resztę ktoś się dowie z Twojego CV.
zdjecie uzytkownika
lonia - 2015-05-18 20:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DNO!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
j - 2015-05-25 17:16:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś się zabierze za ten syf.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert