Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
nieuk - 2015-02-25 12:17:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pracuję już w tym zakładzie,ale jestem na bieżąco czytając co się tu wyprawia>Zakład żenada.
zdjecie uzytkownika
mala - 2015-02-27 18:36:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego komentarze o (usunięte przez administratora) i jego dajkach zostaly usuniete co boi sie ze sie wydaly jego skoki w bok z naiwnymi pracownicami
zdjecie uzytkownika
klop - 2015-02-27 19:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mala - 2015-02-27 18:36:31]:
Zostawia się komentarze,które chce się czytać, a usuwa te które przeszkadzają.Zakład to i tak sami naiwniacy i uzdrowiciele.Żałosne.
zdjecie uzytkownika
kkk - 2015-02-27 19:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mi się w pracy podoba.Jak wam tak żle to droga wolna.Co wy myślicie że gdzie indziej to was posadzą.
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2015-02-27 20:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawie caly zaklad wie ktora mezatke i rozwodke posuwa jacek W. Kierownik myjki i kuchni tylko oni mysla ze nikt o niczym nie wie a na calym zakladzie jest glosno o tym mezatka jest z nowej a rozwodka ze starej pakowni na ich miejscu dawno powinny sie zwolnic ze wstydu
zdjecie uzytkownika
qwe - 2015-02-27 20:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [yyyy - 2015-02-27 20:35:36]:
A ta rozwódka gdzie mieszka?
zdjecie uzytkownika
kkk - 2015-02-27 20:59:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy już chyba nie macie o czym pisać.Co ma wspólnego praca w tym zakładzie a jakaś głupia baba
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2015-02-27 21:48:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co tez chcesz ja zaliczyc ?
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2015-02-28 08:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widalski musi się odstresować,przecież on chodzi jak automat,głupi automat zresztą tam są sami partacze idioci naiwniacy co myślą,że Wojtka chwycili za nogi i siedzą mu w kieszeni heeeeeeeehehehhhhhhhhhhhhhhhehehhhhhhhhhhheeee
zdjecie uzytkownika
gnat - 2015-02-28 08:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownictwo pracuje na swój rachunek, kombinują, okradają Wojtka.Wagowi nie lepiej, może wreszcie zaczną srać pod siebie.
zdjecie uzytkownika
mit - 2015-02-28 08:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gnat - 2015-02-28 08:38:57]:
Nie dziw się przykład idzie z góry.
zdjecie uzytkownika
oooo - 2015-02-28 13:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
On ma je do zabawy do towarzystwa im za to placi i sie z nich smieje ze jemu sie oddaja one naiwne puste i latwe panie za kase
zdjecie uzytkownika
pan - 2015-02-28 17:53:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przysłowiowe każdy sobie rzepkę skrobie spełnia się w tym zakładzie w 100%. Kierownictwo i dyrekcja to banda oszołomów, którzy szukają swojego miejsca lecz nie w tym zakładzie szanowni państwo i nie we współczesnym świecie.Zostaliście ze swoją wiedzą w ciemnogrodzie, ciemnota i zacofanie to domena tego zakładu.
zdjecie uzytkownika
qwe - 2015-02-28 21:07:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yyyy - 2015-02-27 21:48:00]:
A jak ma ona na imię?
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2015-03-01 14:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to na J
zdjecie uzytkownika
mucha - 2015-03-02 10:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam p.Widalski i jego panienki z pakowni od czego zaczynaja nowy tydzien od pracy czy od sexu?smiech na sali hahaha
zdjecie uzytkownika
Kobitka - 2015-03-02 11:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich chce sie z kolezanka wlasnie zatrudnic w waszej firmie. Powiedzcie mi na jaki dzial najlepiej sie dostac . Czy pracuje sie nadal wiecwj niz 8 godz? Pozdrawiam i czekam na odpowiedz
zdjecie uzytkownika
zet - 2015-03-02 18:43:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie z rana troszke popracowali i kombinowali jak zaliczyc numerek ze to wstydu nie maja te panienki tak wielce narzekaja na zaklad ze ciezko i wogole ale na sex to maja ochote widac ze ciezko nie pracuja
zdjecie uzytkownika
Kobitka - 2015-03-02 19:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opowie mi ktos gdzie dokladnie mozna zlozyc dokumenty o prace
zdjecie uzytkownika
lolitka - 2015-03-02 20:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na miejscu tych panienek co z Widalskim uzywaja juz dawno bym sie zwolnila z pracy ze wstydu a one jeszcze usmiechniete paraduja po zakladzie jakby nikt nic nie wiedzial a o tym glosno az huczy pani J i pani M no i pan J
zdjecie uzytkownika
XXX - 2015-03-02 23:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto jest kierownikiem na dziale rozbioru?
zdjecie uzytkownika
zan - 2015-03-03 09:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lolitka - 2015-03-02 20:13:21]:
Widalski to palant,a takich ten zakład potrzebuje.
zdjecie uzytkownika
qwe - 2015-03-03 10:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lolitka - 2015-03-02 20:13:21]:
A ta pani na M jak ma na imię albo z kąt jest...?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: minimum pytań,nie wiadomo czy osoba z którą rozmawiasz,to ta konkretna osoba na konkretnym stanowisku,nie ma jakiegoś bliższego przedstawienia miejsca Twojej przyszłej pracy(wiadomo-jeśli jest ktoś mało odporny np. na krew i flaki a przede wszystkim na smród to chyba lepiej mu to od razu uświadomić a nie po tygodniu latania za badaniami i po max czterech godz pracy rzucić wszystko)ok to nie muzeum do zwiedzania ale mały pokaz by się przydał,poza tym kobietki w biurach robią wrażenie inteligentnych...i tylko robią,bo o drogę do konkretnej osoby lepiej nie pytaj.prędzej dowiesz się od"placowego"
Pytania: bez konkretnych pytań. po prostu tylko na jakim stanowisku chcesz pracować,jakie masz doświadczenie,resztę ktoś się dowie z Twojego CV.
zdjecie uzytkownika
wow - 2015-03-03 12:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A pani na J skad jest bo cos wiem ale nie wiem czy dokladni chodzi o ta co ludzie gadaja
zdjecie uzytkownika
mloda - 2015-03-03 12:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie J i M ile placi wam widalski za to ze sie jemu oddajecie
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie