Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
ego - 2014-11-12 20:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuja tam jakies fajne kobietki typu mezatki rozwodk. Panny ?
zdjecie uzytkownika
niesamowite - 2014-11-13 05:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ego to co napisałeś to mi się w głowie nie mieści - idziesz do pracy bo potrzebujesz żony albo kochanki i taktujesz to miejsce jak dyskotekę?! no szczerze to nie pogratulowałym podejścia takiej osobie, ale gratuluje odwagi zadania tego pytania. cieakwe czy ktoś tobie pomoże, bo ja jakbym chciał to nawet nie mogę. Pracy dopiero szukam ;)
zdjecie uzytkownika
Jola - 2014-11-13 13:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy.Jedynie jako ostateczność.Ściślak myśli,że jest Panem Pedro w swojej hacjendzie.Nie te czasy Panie bezmózgowcu.
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-11-15 10:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuja u nas panienki z ktorymi mozna sie umowic po pracy
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-11-15 19:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie jest portal randkowy.Trochę logiki ludzie.Nie dziwię się skoro tu sami pomyleni pracują.
zdjecie uzytkownika
on - 2014-11-16 09:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, czytajac tu niektóre wypowiedzi to tylko należy współczuć tym ktorym brakuje odpowiednich czesci ciała odpowiedzialnych za myslenie.Widocznie jeszcze za mało szef wymaga , jak chodza po głowie tak prostackie mysli nie wspomne o wypowiedziach.Rynsztok, jak tacy mocarze to wysłac do Niemiec na dobrą sztele.Po pracy zasypiaja bez kołysania
zdjecie uzytkownika
Monia - 2014-11-16 12:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w tej firmie,nie jedno widziałam.Nie żałuję, że odeszłam.Pracownika się nie docenia zwłaszcza, kiedy ma większą wiedzę i doświadczenie niż kierownictwo.Tam potrzeba głupoli i mięśniaków oraz lizusów.Dyrektor bez wykształcenia totalne zero.Kierownik nie zna ortografii. Wiele by wymieniać.
zdjecie uzytkownika
gilan - 2014-11-16 12:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spoko Monia.Tak jak powiedział Gogol Niekiedy ludzie nie rozumieją człowieka nie dlatego, że nie chcą go zrozumieć, lecz dlatego, że są po prostu głupi.Taka jest dyrekcja w tym zakładzie.
zdjecie uzytkownika
alex - 2014-11-16 18:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaaaha wieprzowina napisane przez sz.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-17 21:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znam a dlaczego pytasz?
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-11-19 10:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mozliwe ze tak ale nie tylko ona sa jeszcze inne.
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-11-19 18:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ze starej
zdjecie uzytkownika
kkk - 2014-11-19 19:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
a z nowej ktoś zna
zdjecie uzytkownika
Goś - 2014-11-20 09:36:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie odnośnie pracy w dziale księgowym, ktoś coś wie, słyszał o możliwości odbycia tam stażu z możliwością późniejszego zatrudnienia?
zdjecie uzytkownika
Gocha - 2014-11-20 09:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ściślak jako dyrektor niech się zainteresuje tymi bzdurami na stronie zpm same kłamstwa i przekręty jak on sam.
zdjecie uzytkownika
Beti - 2014-11-20 10:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firmy nie polecam.Staż owszem, jeżeli jesteś atrakcyjna i masz wodę zamiast mózgu.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-11-20 10:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oferty pracy śmieszne.Nie wiem kto się tym zajmuje.Pewnie taki idiota jak pozostali.Zawód technik po szkole zasadniczej nie wiem czy w pl jest taki system szkolny.Do łopaty tam się nadaje władza.Sami bez szkół
zdjecie uzytkownika
Goś - 2014-11-20 12:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem zaskoczona znalezionymi tutaj informacjami, zainteresowałam się tą firmą właśnie dlatego, że ktoś mi polecił, z ciekawości weszłam tutaj; nie wiem teraz co o tym wszystkim myśleć :P
zdjecie uzytkownika
ego - 2014-11-25 12:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego usuwane są komentarze przecież nie były niezgodne z regulaminem administratora.Co Scislak wstydzisz się swojej osoby takiej miernoty.Tylko głupiec myśląc o przyszłości zapomina o teraźniejszości.
zdjecie uzytkownika
wala - 2014-11-25 12:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten idiota nadal pracuje? Wojtek jeszcze go trzyma? Przecież to kompletne zero. Brak osobowości.
zdjecie uzytkownika
maras - 2014-11-25 17:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za to kreatywny uzdrowiciel to on jest. ŻART
zdjecie uzytkownika
hhggf - 2014-11-26 12:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Beda paczki swiateczne
zdjecie uzytkownika
hhhh - 2014-11-26 20:21:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Slyszalam ze krazom plotki ze beda paczki dla dzieci
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-27
Żródło: Gowork.pl
Poznań
(wielkopolskie)
  Aktualnie poszukujemy kandydata na stanowisko:   INSPEKTOR DS. BHP Miejsce pracy: Zakład Przemysłu Mięsnego ,,BIERNACKI” Sp. z o.o. Golina ul. Dworcowa 47d, 63-200 Jarocin   Główne obowiązki: Kontrola przestrzegania przepisów BHP, Opracowywanie i uaktualnianie procedur zapewniających przestrzeganie przepisów BHP, Ustalanie przyczyn i okol
zdjecie uzytkownika
uuuu - 2014-11-27 14:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to wcześniej mam rozumieć, że nie było takich paczek? : > ja dopiero rozlgadam sie za praca i jak dla mnie to paczki swiateczne to jest normalna sprawa i nie widze w tym nic nadzwyczajnego. napiszcie jak tam z pozostalymi dodatkami czy sa takie rzeczy... pozdrawiam wszystkich i czekam na jakies konkretne pomcne wypowiedzi
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-27 17:16:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje u biernackich 8miesiecy wiec moze mi ktos powie jak w poprzednich latach wygladaly paczki swiateczne
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x