brak logo

Sp. Z O.O. «LODE»

Minsk

Opinie o Sp. Z O.O. «LODE»

JACEK 2014-03-31 22:32:45
Witam firma badziewie twierdzą że nie przynosi zysku (cegielnia Paczków) ha ha ha to nie wiem czemu jeszcze utrzymują zakład (1.5 roku) jak by przynosił straty to by go amerykanie zamknęli , ale to wiadomo trzeba utrzymać inne zakłady (sierakowice) a grunt pod nogami dyrektora generalnego się pali.Praca na stanowisku operator wózka widłowego w tym zakładzie to 1200 zł na rękę za cały miesiąc pracy w niedziele święta itd.To skandal i to w imię prawa bo za niedziele pracodawca może zapłacić , ale nie musi.Grożą dyscyplinarkami a warunki pracy to lepiej nie mówić .
GENERALNIE NIE POLECAM(usunięte przez administratora)
4
Zielonookiiii 2014-09-13 16:58:19
Witam pracowalem tam 2 miesiace i dziwie sie ze tak dlugo co rok postoj zarobki zalosne kierownictwo tragiczne polecam osoba chcacym zmarnowac sobie zycie i zdrowie
2
f..k lode 2014-09-30 18:06:16
Witam pracowalem w sierakowicach w lode i ZDECYDOWANIE wam odradzam traktuja ludzi jak jakies dno zarobki straszne jak za taka prace a jest bardzo ciezka sortujesz 10ton cegiel dziennie zero jakiejs jadalni jesz gdzie popadnie co rok postoj ktory jest pewny dyrekcja fatalna 3majcie sie jak najdalej od tego obozu pracy
1
Nordi 2014-10-14 12:27:58
Pracowałem w Lode Sierakowice.Nie długo, ale zapamiętam tę firmę jako złe doświadczenie życiowe.Potwierdzam wcześniejsze opinie.Absolutnie nie polecam.
1
korab 1974 2014-11-14 23:05:57
Potwierdzam ta firma to totalne dno obóz pracy to mało tragedia nie polecam traktują ludzi jak konie robcze kto może ucieka z tego kołchozu jak naj dalej kierownictwo to
Pracownik 2015-04-09 14:32:45
Ta firma to totalne dno dyrektor tragedia dawno powinni wypieprzyc gdzie raki zimują szuka winnych koło siebie a sam partacz że szkoda gadac za brame z tym nierobem
1
denis 2015-04-10 23:06:43
Pracuje tu ale szukam innej pracy,ponieważ nie ma tu perspektyw.Obecna kadra to dno,pozoranci i ni ekompetencji,nie gwarantują przyszłości naszej firmie.t
2
Paweł 2015-06-24 08:02:22
LOde to w zasadzie bankrut.Co miesiąc straty ok. -1,5 mln PLN.Zarząd to uciekinierzy z Żagiel S.A. (bankructwo).Ludzie bez pojęcia o produkcji.Znajomości i układy z rodziną Tsatsos.Mętne tematy i chore relacje.Traktują ludzie jak "niewolników".Poniżanie i wulgaryzowanie.Klasyczny mobbing.Firma nie przetrwa do jesieni 2015 r.
2
tomek 2015-06-28 23:46:43
wyzysk człowieka .. kierownictwo złodzieje!
1
W.E 2015-07-09 13:03:16
Ja to przeżyłem od Jopka do Lode. Zwolnienie z tej firmy to krok w dobrym kierunku polecam tym wszystkim co jeszcze tam są. Bo na jesień to o pół roku za pużno
PION 2016-01-16 21:55:36
Pracowałem u Jopka na kierowniczym stanowisku, może nie było wspaniale ale nie było źle, sam pan Jopek szanował ludzi. Pracowałem w LODE ponad rok, większego cyrku nie było.
Norma 2016-02-08 22:49:50
W końcu koniec Lode w Paczkowie,dojechali zakład na AMEN!Teraz mam nadzieję będzie tylko lepiej.
1
kaj 2016-05-17 14:48:17
romek' i poszukują elektrka utrzymania ruchu, jeżeli jestes nadal zainteresowany
Zostaw swoją opinię o Sp. Z O.O. «LODE» - Minsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sp. Z O.O. «LODE»