Efigence S.A.

Warszawa

Opinie o Efigence S.A.

proslek 2016-03-18 11:41
dzień doberek, jeśli ktoś jest zainteresowany to firma właśnie poszukuje księgowej/księgowego na stanowisko w firmie w warszawie, chętnie przyjmą osoby z doświadczeniem co najmniej 2letnim na podobnym stanowisku
dseghkin 2016-03-20 15:36
szukają już prawie trzy tygodnie o to oferta na Warszawe. Zdawałoby się, ze takich osób będzie od groma chętnych, a jednak nadal szukają. Jaka atmosfera w tej firmie ktoś wie?
pulpi 2016-03-22 16:36
@dseghkin ja bym raczej stawiał na to, że szukają dokładnie a proces rekrutacyjny trwa zwłaszcza jak jest sporo kandydatów. A jak patrzę na tą ofertę pracy to wydaje mi się, że mogło być ich sporo bo oferują coś poza wynagrodzeniem taki większy warszawski standard
hgf 2016-03-28 20:48
czesc, no powiem Wam ze tej ksiegowej to oni nadal poszukuja..na pewnoo w pracy na takim stanowiusku trzeba miec odpowiednie wyksztalcenie ekonomiczne
qwerty 2016-03-30 21:30
Wykształcenie to podstawa na takim stanowisku, musisz posiadać dużą wiedzę teoretyczną z tego zakresu, księgowość lekka do opanowania nie jest, wiec trzeba wiedzieć dużo. Pieniądze jednka są bardzo konkretne.
paula 2016-04-02 12:02
nie wiem gdzie spotkałaś ofertę pracy efigence , @hgf, ja sprawdzałam na stronie firmy i nic nowego od pół roku nie było, a wiem od znajomych że oferuja dobre warunki
adko 2016-05-02 12:18
Siema, czy ktoś z Was orientuję się może czy oni maja jakieś aktualne oferty pracy, jeśli tak to gdzie szukać
Wypal 2016-10-14 22:19
W tym momencie oferty są tylko z początku roku i na te stanowiska są już obsadzeni ludzie, aczkolwiek to dobrze, że jest mała rotacja, bo jak się już pracuje to na lata i można jakoś poczuć bezpieczeństwo, pewność jakąś, zwłaszcza, że praca nie jest trudna
Były pracownik 2016-10-22 18:16
Jak to miło, że ktoś wykasował wszystkie opinie nawiązujące do mobbingu w tej firmie i tego jak traktowani są pracownicy przez przełożonych, wielokrotnie obrażani i wyzywani. Opinii było sporo...
11
Były pracownik 2016-10-22 18:17
A jeśli chodzi o rotację to tez były opinie mówiące o tym, że ludzie są zwalniani na oślep. Ktoś posprzątał negatywne opinie i wrzucił fejkowego komenta o braku rotacji.
7
janek 2016-11-05 23:40
Niestety również moja opinia zostala usunięta.

Marcin 2016-12-08 19:28
Marek i Andrzej to spoko goście. Kupują w czwartki pyszne warzywa dla pracowników.
4
Zostaw swoją opinię o Efigence S.A. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Efigence S.A.