brak logo

Clavey Personal Power Sp. z o.o.

Września

Opinie o Clavey Personal Power Sp. z o.o.

matii 2016-04-08 06:45:25
No i co z tego, że dają umowy. W innych firmach też dają umowy. Te wpisy to sobie chyba samo kierownictwo pisze.
Ludzie darujcie sobie tą firmę. Chyba ze chcecie tyrac za grosze. Śmiech na sali ztym wwynagrodzeniem. Żadnych dodatkowych pieniędzy nie zobaczycie. Dadzą wam na święta po jednej c zekoladce. Aplikacje lepiej składać do VW bezpośrednio. A poza tym we Wrześni trochę tych firm będzie.
10
Skwosz 2016-05-03 08:55:40
Taaa...szanuję i uwielbiam. Nowa spółka to to samo co stara. A ofert dużo, bo oferują pracowników za małe pieniądze. Dlatego jest tyle ofert. Wystarczy iść na rozmowę i zobaczysz że mało płacą. Śmiech mnie ogarnia, jak czytam takie opinie, że super firma. Niektóre ogłoszenia wiszą już od roku i jakoś chętnych do pracy brak.
8
x-mann 2016-09-05 20:26:48
praca w claveyu jak marzenie
lecz czemu puste mam kieszenie ?
8
Enterprise 2016-09-12 22:20:28
Jesteś wolnym czlowiekiem, zmień pracę, będziesz miał wtedy pełne kieszenie i skończy się Twój problem!!!




1
xxx 2016-09-30 17:02:13
Podobno mają wprowadzić jakieś premie. Czy to prawda?

Pozdrawiam
psss 2016-10-17 22:26:12
Ważne dla mnie jest to, żeby znaleźć teraz zatrudnienie.
Szef 2016-10-30 17:19:01
Witam dostałem ofertę na mistrza zmiany czy możecie mi powiedzieć ile mogę wołać na początek. Dzięki za info.
Anty 2016-10-30 22:47:45
Witam, jednoznacznie odradzam podjęcie pracy w tej firmie. Wynagrodzenie dla specjalistów powinno być wyższe a szacunku dla pracownika brak. Pozdrawiam!
3
rob 2016-10-31 00:11:08
Co prawda jestem pracownikiem Clavey CMS, ale z tego co się orientuję nie planują jakichkolwiek premii.
2
Młody 2016-11-05 19:33:47
Ogólnie to ta firma to porażka pracuję krótko w tej firmie i nie wiem co ja tu robię lakiernia to jeden wielki syf, stary kordynator + jego kleszcz nic nie ogarniał, mam nadzieję że nowy Kordi zrobi porządek z nim...
biuro obiecuje ale z tego nic nie ma jeżeli chcesz przyjść do tej pracy i być na każdym kroku dołowany to firma clavey zaprasza !
8
pracownik VW 2016-11-24 18:53:01
Zbyt długiej kariery nikt tu Clavey'owi nie wróży. Taka jest opinia. Firma niezgrana, niedogadana i nikt nic nie wie. Naprzyjmowali dzieciaków zaraz po szkole którzy myślą, że pozjadali wszystkie rozumy. Jak widać jeden bardziej się wymądrza od drugiego i bardziej popisuje. Ludzie z jakimkolwiek doświadczeniem jak widzę, nawet nie chcą się udzielać jak widzą taki syf na tej lakierni. Nikt tu głupi nie jest i na to patrzy. To już Worki mają u nas lepiej, bo chociaż szkolenia stanowiskowe przechodzą i wiedzą co mają robić. Tych waszych brygadzistów u nas to by od razu wyj....li a po nich połowę tej dziecinady. Na pewno jest wśród was sporo ludzi z jakimś niezłym wykształceniem i przygotowaniem technicznym, ale na rozwój za bardzo liczyć nie możecie.
2
Zostaw swoją opinię o Clavey Personal Power Sp. z o.o. - Września
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Clavey Personal Power Sp. z o.o.