brak logo

Clavey Personal Power Sp. z o.o.

Września

Opinie o Clavey Personal Power Sp. z o.o.

matii 2016-04-08 06:45
No i co z tego, że dają umowy. W innych firmach też dają umowy. Te wpisy to sobie chyba samo kierownictwo pisze.
Ludzie darujcie sobie tą firmę. Chyba ze chcecie tyrac za grosze. Śmiech na sali ztym wwynagrodzeniem. Żadnych dodatkowych pieniędzy nie zobaczycie. Dadzą wam na święta po jednej c zekoladce. Aplikacje lepiej składać do VW bezpośrednio. A poza tym we Wrześni trochę tych firm będzie.
15
Skwosz 2016-05-03 08:55
Taaa...szanuję i uwielbiam. Nowa spółka to to samo co stara. A ofert dużo, bo oferują pracowników za małe pieniądze. Dlatego jest tyle ofert. Wystarczy iść na rozmowę i zobaczysz że mało płacą. Śmiech mnie ogarnia, jak czytam takie opinie, że super firma. Niektóre ogłoszenia wiszą już od roku i jakoś chętnych do pracy brak.
11
x-mann 2016-09-05 20:26
praca w claveyu jak marzenie
lecz czemu puste mam kieszenie ?
12
Enterprise 2016-09-12 22:20
Jesteś wolnym czlowiekiem, zmień pracę, będziesz miał wtedy pełne kieszenie i skończy się Twój problem!!!




2
xxx 2016-09-30 17:02
Podobno mają wprowadzić jakieś premie. Czy to prawda?

Pozdrawiam
1
psss 2016-10-17 22:26
Ważne dla mnie jest to, żeby znaleźć teraz zatrudnienie.
1
Szef 2016-10-30 17:19
Witam dostałem ofertę na mistrza zmiany czy możecie mi powiedzieć ile mogę wołać na początek. Dzięki za info.
1
Anty 2016-10-30 22:47
Witam, jednoznacznie odradzam podjęcie pracy w tej firmie. Wynagrodzenie dla specjalistów powinno być wyższe a szacunku dla pracownika brak. Pozdrawiam!
7
rob 2016-10-31 00:11
Co prawda jestem pracownikiem Clavey CMS, ale z tego co się orientuję nie planują jakichkolwiek premii.
5
Młody 2016-11-05 19:33
Ogólnie to ta firma to porażka pracuję krótko w tej firmie i nie wiem co ja tu robię lakiernia to jeden wielki syf, stary kordynator + jego kleszcz nic nie ogarniał, mam nadzieję że nowy Kordi zrobi porządek z nim...
biuro obiecuje ale z tego nic nie ma jeżeli chcesz przyjść do tej pracy i być na każdym kroku dołowany to firma clavey zaprasza !
17
pracownik VW 2016-11-24 18:53
Zbyt długiej kariery nikt tu Clavey'owi nie wróży. Taka jest opinia. Firma niezgrana, niedogadana i nikt nic nie wie. Naprzyjmowali dzieciaków zaraz po szkole którzy myślą, że pozjadali wszystkie rozumy. Jak widać jeden bardziej się wymądrza od drugiego i bardziej popisuje. Ludzie z jakimkolwiek doświadczeniem jak widzę, nawet nie chcą się udzielać jak widzą taki syf na tej lakierni. Nikt tu głupi nie jest i na to patrzy. To już Worki mają u nas lepiej, bo chociaż szkolenia stanowiskowe przechodzą i wiedzą co mają robić. Tych waszych brygadzistów u nas to by od razu wyj....li a po nich połowę tej dziecinady. Na pewno jest wśród was sporo ludzi z jakimś niezłym wykształceniem i przygotowaniem technicznym, ale na rozwój za bardzo liczyć nie możecie.
13
Kmieć 2016-12-08 16:15
Firma porażka:
Brak premii.
Brak zapłaty za nadgodziny (tylko dzień wolny).
O jakimkolwiek socjalu możecie pomarzyć.
Dodatków na święta brak! Może czekolada.
A za szkolenia z unijnych pieniędzy możesz podpisać lojalnie,ponieważ firma się boi byś nie uciekł. Skandal!! Vw powinien się wstydzić by zgadzać się na takie traktowanie pracowników którzy pracują na jego zyski!!
12
nick 2016-12-25 17:52
Postaram się, żeby mój post o tej firmie był jak najbardziej konkretne i rzeczowy.
Otóż zanim się tam zatrudnicie przeczytajcie wszystkie punkty i dobrze się zastanówcie.
1. Ta firma to typowy work service uzależniony od swojego zleceniodawcy w tym wypadku jest to VW. Jeśli tam spadają zyski to nie ma pieniędzy na praciwników outsorcingu.
2. Na dodatki czy inne świadczenia z funduszu socjalnego nie macie co liczyć. Gdyż dając dodatkowe pieniądze pracownikom zmniejszają swój zysk.
Nie macie także szans negocjować swojego wynagrodzenia, ze względu na to, że wszystko jest dokładnie obliczone. Kontrak ze zleceniodawcą to kwota X Koszty{ pracownicy, funkcjonowanie firmy itd} Y.Kwota X-Y=Zysk.
Firma nie zgodzi się na podwyższenie kosztów bo wtedy obniży zyski.
3. To jaka jest atmosfera pracy też jest ważne. Ale myślę, że ważniejsze są pieniądze.
4. Jeśli ma to być wasza pierwsza praca po szkole to można się skusić. Natomiast na doświadczonych pracowników z wysokimi kwalifikacjami tej firmy po prostu nie stać.
Decyzja oczywiście zależy od Was samych. Ale już W trakcie rozmowy kwalifikacyjnej można dużo się dowiedzieć.
Jeśli ktoś obiecuje "złote góry" w trakcie rozmowy to niestety, ale tutaj nikt słowa nie dotrzymuje.
5. Niekompetencja kierownictwa, brak wiedzy i umiejętności zarządzania. A także brak organizacji nawet w podstawowych kwestiach takich jak funkcjonowanie firmy nie daje specjalnych szans na dalszy rozwój dla pracowników.
6
były pracownik 2016-12-30 13:33
Nie zgodzę się z ad3. Pieniądze, które zarabiałem w tej firmie może nie były ogromne, ale jak na Polskie warunki nie najgorsze. To atmosfera w tej pracy jest tragiczna. Zakompleksieni ludzie bez perspektyw czujący się gorzej, niż pracownicy VW i wyładowujący swoją frustrację w kontaktach ze współpracownikami. Mnóstwo prostackich zachowań. Nie wszyscy, ale niestety za dużo w tej firmie jest takich elementów. Nie polecam tej firmy, nie ze względu na zarobki, według mnie są ok i pensja to rzecz subiektywna- ale właśnie ze względu na atmosferę.
7
KaKa 2017-01-13 20:22
Za atmosferę przynajmniej na tej lepszej zmianie mogę polecić w porządku ludzie i raczej bez kompromisowi, jest dobrze. Będzie lepiej !
3
gość 2017-01-14 15:49
Która to ta lepsza zmiana? Na jakim dziale? Ile w ogóle jest zmian i gdzie warto się starać?
2
Zostaw swoją opinię o Clavey Personal Power Sp. z o.o. - Września
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Clavey Personal Power Sp. z o.o.