logo JobRun

JobRun

Poznań

Opinie o JobRun

jobrun 2016-09-01 21:18
Witam,
Obecnie poszukujemy sporo osób do pracy w Niemczech - malarze, stolarze, operatorzy wózków widłowych, magazynier, osoby na produkcję. Do Szwecji dwóch lakiernikow samochodów osobowych. Każda oferta mam inne warunki także zachęcamy do dontaktu z nami czy to mailowgo czy bezpośrednio telefonicznego. Dane kontaktowe znajdziecie Państwo na naszej str www.jobrun.pl Pozdrawiamy (JOBRUN) :)
Gość 2016-10-15 10:18
Witam. Mam pytanie do wszystkich korzystających z tej agencji pracy, czy jesteście z niej zadowoleni?
Gość 2016-10-15 14:42
Byłem zainteresowany ofertą pracy z tej agencji i osoba która się ze mną kontaktowała chciała poznać serię dowodu osobistego, pesel i skan dowodu. Mieli prawo żądać tego ode mnie?
marek 2016-10-16 12:29
mie nikt nie pytał. dali mi umowe, przyslli mailem, zostawili puste pola i to ja decyduje, po przeczytaniu umowy czy daje te dane czy nie. cz podpisuje czy nie. mozna jechac do nich i zalatwic wszystko w biurze.
1
Gość 2016-10-16 15:15
Serio? Nikt nie wie albo nie chce się wypowiedzieć na ten temat?
Gość 2016-10-17 17:36
Pewnie dlatego że z Poznania jesteś to masz blisko? Ode mnie chcieli te dane dopiero wtedy miałem dostać umowę....Pytanie czy z tymi danymi nie mogą czegoś zrobić skoro zrezygnowałem...np zaciągnąć jakiś kredyt albo pożyczkę i branie takich danych na początku przez nich jest w ogóle legalne?
be 2016-10-18 21:59
No dobra, ale wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Chętnie bym się załapał, ale czy wypłata jest w pełni terminowa.
gorenje 2017-01-01 17:04
właśnie ludziska może się ktoś wypowie na temat pracy w holandii jaką oferuje to pośrednictwo? czy wypłaty są tygodniowe? (jak być powinno w nl) i jakie warunki na kwaterach tzn jakieś baraki czy domki max 8 osób? będę wdzieczna za każdą opinię czekam na info
bady 2017-01-29 15:58
ja też dostałem umowa mailem do uzupełnienia, później ma się niby podpisywać umowę bezpośrednio u angielskiego pracodawcy jak postanowią człowieka przyjąć. Ktoś ma jakies doświadczenia z tą firmą JubRun?
misiek 2017-02-08 18:18
Witam wszystkich czytajcie uważnie i dokładnie umowę o pracę ciągnie wtopą!!!!!!!!!!!!
10
Nananna 2017-04-12 20:23
Nie maja prawa chyba ze na miejscu jesteś i jak podpisujesz z nim i umowę o pracę to owszem a tak tylko PESEL i datę urodzenia chyba ze formularz wypelniasz
Alicja 2017-04-18 12:18
Zainteresowani podjęciem współpracy z JobRun? Na stronie internetowej znajdziecie ich najnowsze oferty: http://www.jobrun.eu/oferty-pracy Z którym z tych stanowisk macie już jakieś doświadczenia?
Ludzik 2017-04-25 10:34
Nie mogą pytać o takie rzeczy , nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie czy nie oszust , tak samo jak wysyłanie skanu dowodu , lub nawet CV ze zdjęciem nie ma prawa żądać w kodeksie pracy jest na własne życzenie czyli jak chcesz a to nie kasting na modelkę żeby się spinać , dokument tożsamości możesz na miejscu okazać przy podpisaniu umowy i na dodatek nie musisz dawać do rąk tylko pokazać niech sobie pisze z ręki . Niedługo będą o pin do bankomatu pytać i ile kto ma na kącie.
1
Edward 2017-07-01 08:58
Firma pobiera 6 procentową opłatę od załatwienia zlecenia na pracę w Niemczech . Pobiera ja non stop od każdego zlecenia. Chyba niezgodne z prawem.
4
OSZUKANY 2017-07-06 14:00
UWAGA!!! Witam wszystkich chciałem sie podzielić z wami tym co mnie spotkalo z firma Jobrun. Nie wyjeżdżajcie nigdzie do pracy przez ta firmę oni oszukują każdego jak tylko mogą! Pracowałem w Holandii na budowie byla nas brygada 8 osób, przepracowaliśmy po 2 tygodnie, prawie 11godz. Dziennie,nie dostaliśmy nawet GROSZA! Malo tego jeszcze codziennie bylo trzeba dojechać do pracy prawie 100km i to za własne pieniadze! Każde ich slowo to kłamstwo! Warunki mieszkalne też tragedia, każdy miał mieć swój pokój okazało sie ze pokoje są bardzo male 2 osobowe, i łóżko przy łóżku. A teraz jak człowiek dzwoni i kulturalnie pyta o swoje zarobione pieniądze to się rozłączają.
4
ZOSTAŁEM OSZUKANY! 2017-07-06 14:11
I nie wierzcie w te dobre komentarze o nich bo to tez jedna wielka ściema! Oni to sami wypisują z biura. A te negatywy kasuja zeby ludzie nie widzieli. Niby wszystko jest ok. Ale jak pojedziecie przez ich biuro do pracy, na drugi dzień będziecie chcieli wracać. Nie warto. Pozdrawiam
2
pablo 2017-07-21 13:14
ludzie, co wy za bzdury piszecie.oni nie daja umowy o prace. czytajcie co dosajecie.
i nie biorą zadnych oplat. wyjechalem przez nich i pracuje pod niemcem.
2
Lola 2017-07-28 12:38
Witam chce wyjechać z tą firmą, proszę o niej coś napisac jaka jest ,czy warto wyjeżdżać.
Stanisław 2017-08-11 22:10
Nie polecam!
Roman 2017-08-16 13:33
Ja polecam!
Vanessa 2017-09-15 10:04
Czy jest ktoś odważny i życzliwy kto napisze czy jak się przyjedzie na miejsce to czy jest gdzie pracować i zarabiać?Czy zlecenia na pracę są na tydzień czy na dłużej.
Czy pieniądze są na koncie po tygodniu?
Jak wyglądają pokoje.
Czy umowy o prace załatwiane są w języku polskim czy angielskim?
Będę wdzięczna za informacje.
Wściekły 2017-09-16 08:43
Pisać mogą nawet z kosmosu ,ale nie pisz że kasują negatywy bo tego zrobić nie mogą, bo to nie jest ich serwis który prowadzą.Więc nie wypisuj bzdur.Zamiast dać opinie o firmie i ostrzec ludzi, wypisujecie głupoty.
Zostaw swoją opinię o JobRun - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JobRun